Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μαρούσι - Ολυμπιακός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > > Μαρούσι
thrylos7
Το τέταρτο παιχνίδι της σειράς γίνεται στο κλειστό του Αγ. Θωμά την Τετάρτη 24/5 στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το supersport.

Αν κρίνουμε από τα φετινά(και όχι μόνο) αποτελέσματα θα είναι ένα ντέρμπι.
Για μένα, εξαρτάται από τον Ολυμπιακό. Αρκεί να κάνει λίγο μεγαλύτερη από τη συνηθισμένη προσπάθεια και να μην παρουσιαστεί όπως στο 2ο ματς.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Λιούις αναμένεται να δώσει το παρόν αλλά είναι νωρίς ακόμα.
Νίκος
εγω πάντως σαν γνήσιος αντιγαυρος... ευχομαι καλη επιτυχια στο Μαρουσι tongue.gif
hagi
Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να τελειώσει την σειρά αν θέλει να λέγεται μεγάλη ομάδα και τουλάχιστον όπως φάνηκε από τα δύο παιχνίδια στο ΣΕΦ δεν έδωσε δικαίωμα στο Μαρούσι να ελπίζει για την νίκη.
Εξάλλου έτσι θα έχει και ανεβασμένη ψυχολογία απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Φυσικά δεν θέλω να υποτιμήσω το Μαρούσι αλλά όπως και να έχει ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα και δεν πρέπει να χαλαρώνει σε τέτοια παιχνίδια.Όπως ο Παναθηναϊκός που δεν χαλάρωσε καθόλου με μας.Έτσι πρέπει να κάνουν οι μεγάλες ομάδες.
Πάντως δεν αποκλείω να κάνει την ανατροπή το Μαρούσι γιατί είπαμε ότι μπάσκετ είναι αλλά νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα περάσει από τον Αγ.Θωμά.
Warrior
Kαι γω πιστευω πως την Τεταρτη θα τελειωσει η σειρα...
hellenic
O Olympiakos thelei na teliosei tin seira gia na ftasei ston teliko opoy ton perimenei kiolas o PAO!Pistebo pos den theloyn na dosoyn kialo match sto SEF oi paiktes toy OSFP kai tha to paroyn sobara kai tha perasoyn!
thrylos7
Αυτοκτονία του Ολυμπιακού... Ά ρε Γιαννάκη...
Μυστήριο το πως χάσαμε μια μικρή διαφορά... Άλλαξε άρδην η εικόνα μας από ένα σημείο και μετά...

Ξέρω τι φταίει βέβαια... είναι μικρό το κλειστό, κι εμείς αρεσκόμενοι να παίζουμε σε ανοιχτό γήπεδο δε μας βολεύει... Είναι διαφορετική η αίσθηση στα μάτια...

Δε μπορώ να καταλάβω... μήπως θέλουμε να βγει εκτός ρυθμού ο ΠΑΟ;
Το θέμα όμως είναι να μη βγούμε εμείς...

Ο Σειμπούτις πού χάθηκε;
Το 5ο ματς είναι το τελευταίο...
Α ναι! Πρέπει να ανοίξω κι άλλο topic...
Air Kef
Ντροπή.
Θελουμε και πρωτάθήμα μέσα στο ΟΑΚΑ.
Σε όλο το ματς μπροστά και χάνουμε στο τέλος.
Τέλος πάντων,ας πάμε τελικούς και βλέπουμε εκεί τα χαΐρια μας.
Συγχαρητήρια στο Μαρούσι.
Vas
Gia sou re Marousara!!

Afieromenh auth h nikh se olous osous mas eixan ksegramenous!! Den pernaei kanenas eukola mesa apo to kleisto!! Oute o vazelos!!

Gia mena to Marousi simera epiase korifi! Ekane to kathikon tou kai ta edose ola! An nikisoume mesa sto sef einai ipervash!
Anaz
δεν συνηθιζω να ασχολουμαι με τη διαιτησια γι'αυτο κ δεν ειπα τιποτα στο 1ο παιχνιδι αλλα μετα κ το σημερινο πρεπει να πω οτι στον Αγ.Κοσμα η διαιτησια επαιξε ξεκαθαρα Μαρουσι!
Τεσπα,δεν ψαχνω δικαιολογια φυσικα!Η ομαδα εκανε πολυ βιαστικες επιλογες κ το χειροτερο φανηκε πολυ κουρασμενη..Συν κ πολλες χαμενες βολές,κατι που δεν ειχαμε συνηθισει ως τωρα,, Οπως μας βλεπω κ Δεδομενου κ της κουρασης δεν εχουμε ελπιδα στον τελικο!Αν περασουμε..
dizzy_fingers
Το είπα πως θα έρθει 3-2 η σειρά tongue.gif.
Vas
E oxi kai h dietisia iper tou Amarousiou!!

Sas exei katsei se olous to Marousi sto laimo kai den xerete ti lete!!

Doste mas eisitiria na katevoume na gemisoume to Sef 69.gif icon_drunk.gif
dizzy_fingers
Σατανικά και Λιακοπουλικά διαβολικό σενάριο.΄

Συννενοούνται το Μαρούσι και ο Ολυμπιακός να κατέβουν 10.000 φίλοι του ολυμπιακού ντυμένοι στα κιτρινόμαυρα (του αμαρουσίου βρε) και να υποστηρίζουν την ομάδα του Γιαννάκη κάνοντας καυτή ατμόσφαιρα κλπ κλπ...
Τα βλέπει αυτή η Uleb και τελικά πείθεται για τη συμμετοχή του Αμαρουσίου στην Ευρωλίγκα, με αποτέλεσμα να δώσει το μονοετές στο Μαρούσι και το τριετές στον Ολυμπιακό (να έχει κι αυτός κέρδος)!
19.gif

Τί λέτε? Προλαβαίνει να τα διαβάσει αυτά ο Βωβός και να τα κάνει πράξη??? 19.gif
qspock
QUOTE(Anaz @ May 25 2006, 02:42 AM)
δεν συνηθιζω να ασχολουμαι με τη διαιτησια γι'αυτο κ δεν ειπα τιποτα στο 1ο παιχνιδι αλλα μετα κ το σημερινο πρεπει να πω οτι στον Αγ.Κοσμα η διαιτησια επαιξε ξεκαθαρα Μαρουσι!
*

Απο το στομα μου το πηρες μιλαμε...

Στις τελευταιες κρισιμοτατες φασεις οι διαιτησια ηταν 100% και παραπανω υπερ του Αμαρουσιου. Ειδικα εκεινο το κρισιμο φαουλ που χρεωθηκε υπερ του Μπλακνει (ταπαρα καθαροτατη ηταν) και οι 2 βολες με την εκπνοη της επιθεσης του Αμαρουσιου εκρινε πολλα.
Αμ εκεινο το φαουλ στο τριποντο του Χατζη? Ολος πανω επεσε ο αμυντικος και 3 γκαβοι διαιτητες δεν ειδαν τιποτα! Ειναι για τα μπαζα αυτοι που σφυρουσαν χτες. Και οχι μονο...

Οι διαιτησια στην Ελλαδα ειναι πληρως απογοητευτικη, δεν ειναι το πρωτο ματς που γινεται κατι τετοιο, φετος κανουν λαθη που βγαζουν ματια ρε παιδια. Δε ξερω τι κριτιρια εχουν οι τυποι, αλλα καλα κανουν και τους κραζουν οσοι τους κραζουν. Ωρες ωρες απορω, απο τοτε που εγιναν τρεις, εγιναν κουλουβαχατα. Ρε μπας και κρυβονται ο ενας πισω απο τον αλλο και τελικα δε σφυραει κανενας? Θα λεει ο καθενας "ε τρεις ειμαστε, ας σφυριξουν οι αλλοι 2"!

Τελως παντων. Για τον νικητη στο επομενο ματς δε νομιζω οτι τιθεται θεμα. Πολυ απλα αυτο το Μαρουσι οπως και να παιξει, οσο κωλοφαρδο και να ειναι (οπως ηταν στο προηγουμενο παιχνιδι στο ΣΕΦ) δεν μπορει να κερδισει τον Ολυμπιακο εκτος.

Παντως το Μαρουσακι παιζει μπασκετ αξιωσεων, γυριζει πολυ σωστα την μπαλα και χαιρεσαι να το βλεπεις να αγωνιζεται. Ειναι πραγματικα απιστευτο πως καταφερε ο Γιαννακης να φτιαξει ενα τοσο καλο συνολο, με τοσο ...φτηνες πρωτες υλες! Οταν βλεπω τον Κωλοκα, τον Καιμακογλου, τον Στεφανιδη, τον Χομαν να παιζουν οπως παιζουν, τριβω τα ματια μου! Απιστευτο passing game, πολυ καλοστημενη αμυνα, κυνηγητο της μπαλας και των ριμπαουντ, μονο στο 1-1 υστερουν (αρκετα) τα παιδια, πραγμα λογικο αλωστε... Χαρακτηριστικο της πολυ καλης αναπτυξης του Αμαρουσιου, μια φαση στο προηγουμενο παιχνιδι, οπου το Μαρουσι εβγαλε τριγωνο ανοιχτο στο τριποντο, με τελικο αποδεχτη τον Στεφανιδη: Η αμυνα του Ολυμπιακου ηταν μισο γηπεδο μακρια, ο Στεφανιδης σουταρει απο την κορυφη ορθανοιχτος μετα απο υποδειγματικη κυκλοφορια της μπαλας, και ...airball! biggrin.gif

Ειμαστε τυχεροι που εχουμε εναν τετοιο προπονητη στην εθνικη. ΠΟΛΥ τυχεροι! 41.gif Και σε συνδιασμο με την ποιοτητα παιχτων της εθνικης μας (+Σοφο=Power), μου τρεχουν τα σαλια για το Μουντομπασκετ! 38.gif
Anaz
Γιατι η φαση που παιχτης του Αμαρουσιου κανει βηματα(ακυρο πηδημα) κ καπακι σουταρει κ εκτος χρονου κ μετρησε!Μετα γινεται πεντακαθαρο φαουλ στον Χατζη που δεν δινεται κ δινει πλαγιο ενω ηταν οριακα μεσα!Κ εκει διπλο λαθος!Θυμαμαι κ αλλες φασεις αλλα καποιες βγαζανε ματια ρε παιδι μου!Τεσπα,ξαναλεω..δεν ψαχνω δικαιολογιες,αλλα με παραξενεψε..ΠΟΛΥ χαλια διαιτησια!!
Ειναι πραγματικα απιστευτο πως καταφερε ο Γιαννακης να φτιαξει ενα τοσο καλο συνολο, με τοσο ...φτηνες πρωτες υλες!
Αυτο ξαναπές το!!Εχει μοναδικη ικανοτητα να κινητροποιει τους παιχτες κ να παιρνει απο αυτους το μαξιμουμ!!
Vas
Pedia!

Epidh eimoun se apostash 5 metrvn apo ton Kaimakoglou (me edeixe kai h TV!!) to palikari den ekane akiro pidima!! Exei stathero to dexi toy podi!!

Oson afora tin fash toy Xatzh, o tipos exei arxisei na peftei prin akoma soutarei!! Itan ofthalmofanes pios itan o skopos toy!!

O sxorxianiths borei na einai kalos pexths alla einai kai skliros!! To kaimeno ton Homan ton sakatepse!! Den vlepo na lete kati gia ayto!!

Olo thn dietisia den sxoliazete kai olo gia thn diethsia lete!

Perimena mono bravo apo olous gia to Marousi kai katholou anafores gia thn dietisia!!
hagi
Δεν το είδα το παιχνίδι αλλά θα πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο Μαρούσι για την σταθερότητά του σαν ομάδα.Ο Γιαννάκης κάνει απίστευτη δουλειά με τους παίχτες..

Πίστευα οτι ο Ολυμπιακός θα περάσει αλλά για άλλη μια φορά το Μαρούσι έδειξε την σταθερότητά του..

Τώρα ο Ολυμπιακός έχει περισσότερο άγχος και ίσως το παιχνίδι να μην μοιάζει με τα προηγούμενα δύο.

Το κακό είναι ότι θα αργήσει η επόμενη φάση να ξεκινήσει να δούμε τί θα γίνει..Αλλά χαλάλι τους...
Warrior
Oυτε εγω ειδα το ματς (ελεω supersport) οποτε για διαιτησια δεν εχω αποψη.
Βασικα ομως δεν ακουσα και κανενα απο τον Ολυμπιακο να γκρινιαζει..

Ο Ολυμπιακος ειχε το παιχνιδι στα χερια του και το εχασε.

Απο οτι καταλαβα,απο αυτα που διαβασα και απο την ραδιοφωνικη μεταδοση,
ο Ολυμπιακος ειχε κακες επιλογες στις κρισιμες επιθεσεις...

Τωρα για το Μαρουσι...τα χουμε πει ξανα και ξανα.Ο Γιαννακης κανει πραγματικα
καταπληκτικη δουλεια.Αξιοθαυμαστη η πορεια της ομαδας...

Δεν ξερω αν αυτο το Μαρουσι μπορει να παρει παιχνιδι στο ΣΕΦ...Γιατι οχι
ομως?Παντως ουτε ο Ολυμπιακος,με το ανωτερο ροστερ,εχει παρει νικη μεσα
στο κλειστο του Αγ.Θωμα....

ΑΦου πηγε σε 5ο παιχνιδι η σειρα,ολα μπορουν να γινουν..Ενα παιχνιδι ειναι.

Εγω ηδη εχω αρχισει και βλεπω εφιαλτες(μιας και ισως ειναι καταστροφικο
για την ομαδα μου να περασει το Μαρουσι τελικο...).

Μπραβο του παντως.....

Εχει δικιο ο Vas...
aetos
Βρε, βρε το Μαρούσι...

Τι έγινε ρε παιδιά λέτε να γίνει κάνα χαζό???

Σφίγγουν οι ζέστες σφίγγουν και οι φίλοι μας οι Αρειανοί biggrin.gif biggrin.gif
Anaz
Kαι μπραβο τους!!

Τα παμε τα μπραβο κ θα τα ξαναπούμε γιατι τ'αξιζει!Δεν μπορουμε ομως κ να μην σχολιασουμε την διαιτησια ειδικα οταν καποιες φασεις εβγαζαν ματι!Ξαναλέω δεν προπαθω να δικαιολογησω τον Ολυμπιακο η να μειωσω το Μαρουσι!
Γενικοτερα φετος ειχαμε αρκετες κακες διαιτησιες!

Εγω ειχα πει οτι δεν θελω να παμε στο τελευταιο παιχνιδι γιατι το αγχος θα'ναι με μας πλεον!Ολα γινονται αν κ με τη παρουσια πλεον κ του κοσμου,πιστευω θα το παρουμε!Το θεμα ειναι όμως οτι ο Παο ξεκουραζεται εδω κ μια βδομάδα,την ώρα που ο Ολυμπιακος δειχνει πολύ κουρασμένος κ δεν εχει κανενα περιθωριο ξεκουρασης!
qspock
QUOTE(Warrior)
Oυτε εγω ειδα το ματς (ελεω supersport) οποτε για διαιτησια δεν εχω αποψη.

Αυτο δε σημαινει οτι η διαιτησια ηταν σωστη. Σημαινει οτι ο Κασλαουσκας δεν ειναι σαν κατι αλλους. Η διαιτησια δεν ηταν καλη, αδικησε παραλογα τον Ολυμπιακο σε καθοριστικες φασεις. Το λεω αυτο με σιγουρια και προκαλω οποιον το εχει σε video να το δει. Παρακολουθησα το παιχνιδι και μαλιστα ως ουδετερος φιλαθλος αφου δεν ειμαι οπαδος του Ολυμπιακου. Μαζι μου ηταν και ενας φιλος μου φανατικος Αρειανος, ο οποιος υποστηριζε το Μαρουσι για να πανε σε 5ο παιχνιδι και να ειναι κουρασμενο με τον Αρη. Συμφωνησε μαζι μου για τα καταφανεστατα λαθη της διαιτησιας. Τωρα αν καποιος οπαδος του Αμαρουσιου ηταν στο γηπεδο και υποστηριζε την ομαδα του, ε, δεν ειναι ευκολο να ειναι αντικειμενικος.

QUOTE(Warrior)
Ο Ολυμπιακος ειχε το παιχνιδι στα χερια του και το εχασε.

Θα μπορουσε καλιστα να το ειχε κερδισει αν η διαιτησια ηταν σωστη. Τα λαθη ηταν καθοριστικοτατα υπερ του Αμαρουσιου.

QUOTE(Warrior)
Απο οτι καταλαβα,απο αυτα που διαβασα και απο την ραδιοφωνικη μεταδοση,
ο Ολυμπιακος ειχε κακες επιλογες στις κρισιμες επιθεσεις...

Σωστο και αυτο. Ηταν ο λογος που εξανεμιστηκε η διαφορα. Ξερεις ποιος κατεστρεψε τις επιθεσεις απο πλευρας Ολυμπιακου? Μαντεψε... Το ειπε και ο Καζλαουσκας. Αυτος που δεν εχει μυαλο (!)... Ξερεις, η συμπαθεια μου ο Κουινσι laugh.gif Ετσι ειναι αμα εχεις προβλημα στο ματι και δε μπορεις να ...σκεφτεις καθαρα! 24.gif Ο φιλος μου μου ελεγε: "Καλα αυτος εχει φυγει του χρονου"...

QUOTE(Warrior)
Τωρα για το Μαρουσι...τα χουμε πει ξανα και ξανα.Ο Γιαννακης κανει πραγματικα
καταπληκτικη δουλεια.Αξιοθαυμαστη η πορεια της ομαδας...

Δε βλαπτει να τα ξαναλεμε: ΜΠΡΑΒΟ στο Μαρουσι, μπραβο στον καλυτερο προπονητη που εχει αναδειξει το ελληνικο μπασκετ.

QUOTE(Warrior)
Δεν ξερω αν αυτο το Μαρουσι μπορει να παρει παιχνιδι στο ΣΕΦ...Γιατι οχι
ομως?Παντως ουτε ο Ολυμπιακος,με το ανωτερο ροστερ,εχει παρει νικη μεσα
στο κλειστο του Αγ.Θωμα....

Ενταξει, και ο ΠΑΟ περσυ πηγε στα 5 ματς για να αποκλεισει τον Πανιωνιο. Μην μειωνουμε την αξια του Ολυμπιακου τωρα...

QUOTE(Warrior)
Εχει δικιο ο Vas...

Οχι οσον αφορα τον τομεα της διαιτησιας, δεν εχει.
Warrior
QUOTE(qspock @ May 26 2006, 04:37 AM)
Σωστο και αυτο. Ηταν ο λογος που εξανεμιστηκε η διαφορα. Ξερεις ποιος κατεστρεψε τις επιθεσεις απο πλευρας Ολυμπιακου? Μαντεψε... Το ειπε και ο Καζλαουσκας. Αυτος που δεν εχει μυαλο (!)... Ξερεις, η συμπαθεια μου ο Κουινσι  Ετσι ειναι αμα εχεις προβλημα στο ματι και δε μπορεις να ...σκεφτεις καθαρα!  Ο φιλος μου μου ελεγε: "Καλα αυτος εχει φυγει του χρονου"...
*

laugh.gif

To ακουγα...αλλα ειπα να αφησω το κραξιμο σε σενα!! biggrin.gif tongue.gif

Παντως δεν παθαινουν και τιποτα αμα αδικηθουν ο ΠΑΟ και ο Ολυμπιακος
καμια φορα...Δεν λεω οτι πρεπει να γινεται,αλλα αλλες ομαδες αντιμετωπιζουν
πολυ χειροτερες καταστασεις και ουτε το βημα εχουν,ουτε κανενας τους δινει
σημασια...Και αναφερομαι στους "μικρους" της Α1.

Συμφωνω οτι η διαιτησια νοσει,πολυ κακη φετος και φοβαμαι οτι θα εχουμε
και συνεχεια..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.