QUOTE(Anaz @ May 25 2006, 02:42 AM)
δεν συνηθιζω να ασχολουμαι με τη διαιτησια γι'αυτο κ δεν ειπα τιποτα στο 1ο παιχνιδι αλλα μετα κ το σημερινο πρεπει να πω οτι στον Αγ.Κοσμα η διαιτησια επαιξε ξεκαθαρα Μαρουσι!
Απο το στομα μου το πηρες μιλαμε...
Στις τελευταιες κρισιμοτατες φασεις οι διαιτησια ηταν 100% και παραπανω υπερ του Αμαρουσιου. Ειδικα εκεινο το κρισιμο φαουλ που χρεωθηκε υπερ του Μπλακνει (ταπαρα καθαροτατη ηταν) και οι 2 βολες με την εκπνοη της επιθεσης του Αμαρουσιου εκρινε πολλα.
Αμ εκεινο το φαουλ στο τριποντο του Χατζη? Ολος πανω επεσε ο αμυντικος και 3 γκαβοι διαιτητες δεν ειδαν τιποτα! Ειναι για τα μπαζα αυτοι που σφυρουσαν χτες. Και οχι μονο...
Οι διαιτησια στην Ελλαδα ειναι πληρως απογοητευτικη, δεν ειναι το πρωτο ματς που γινεται κατι τετοιο, φετος κανουν λαθη που βγαζουν ματια ρε παιδια. Δε ξερω τι κριτιρια εχουν οι τυποι, αλλα καλα κανουν και τους κραζουν οσοι τους κραζουν. Ωρες ωρες απορω, απο τοτε που εγιναν τρεις, εγιναν κουλουβαχατα. Ρε μπας και κρυβονται ο ενας πισω απο τον αλλο και τελικα δε σφυραει κανενας? Θα λεει ο καθενας "ε τρεις ειμαστε, ας σφυριξουν οι αλλοι 2"!
Τελως παντων. Για τον νικητη στο επομενο ματς δε νομιζω οτι τιθεται θεμα. Πολυ απλα αυτο το Μαρουσι οπως και να παιξει, οσο κωλοφαρδο και να ειναι (οπως ηταν στο προηγουμενο παιχνιδι στο ΣΕΦ) δεν μπορει να κερδισει τον Ολυμπιακο εκτος.
Παντως το Μαρουσακι παιζει μπασκετ αξιωσεων, γυριζει πολυ σωστα την μπαλα και χαιρεσαι να το βλεπεις να αγωνιζεται. Ειναι πραγματικα απιστευτο πως καταφερε ο Γιαννακης να φτιαξει ενα τοσο καλο συνολο, με τοσο ...φτηνες πρωτες υλες! Οταν βλεπω τον Κωλοκα, τον Καιμακογλου, τον Στεφανιδη, τον Χομαν να παιζουν οπως παιζουν, τριβω τα ματια μου! Απιστευτο passing game, πολυ καλοστημενη αμυνα, κυνηγητο της μπαλας και των ριμπαουντ, μονο στο 1-1 υστερουν (αρκετα) τα παιδια, πραγμα λογικο αλωστε... Χαρακτηριστικο της πολυ καλης αναπτυξης του Αμαρουσιου, μια φαση στο προηγουμενο παιχνιδι, οπου το Μαρουσι εβγαλε τριγωνο ανοιχτο στο τριποντο, με τελικο αποδεχτη τον Στεφανιδη: Η αμυνα του Ολυμπιακου ηταν μισο γηπεδο μακρια, ο Στεφανιδης σουταρει απο την κορυφη ορθανοιχτος μετα απο υποδειγματικη κυκλοφορια της μπαλας, και ...airball!
Ειμαστε τυχεροι που εχουμε εναν τετοιο προπονητη στην εθνικη. ΠΟΛΥ τυχεροι!
Και σε συνδιασμο με την ποιοτητα παιχτων της εθνικης μας (+Σοφο=Power), μου τρεχουν τα σαλια για το Μουντομπασκετ!