Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Coach Periklis
QUOTE (RipCity @ Jun 9 2017, 00:54 ) *
Εκεί λογικά εξαντλούνται και τα αγγλικά του smiley.gif

πολύ πιθανό smiley.gif

gerorge
QUOTE (Putnam @ Jun 9 2017, 00:47 ) *
η εικονα δειχνει εδρα και μαλλον ετσι θα παει και το πεμπτο

απορια για τον γκιστ: ενας παικτης με ραγισμενα πλευρα θα μπορουσε να κανει εκεινο το εντυπωσιακο καρφωμα απο το πλαι μετα απο μπακ ντορ και με υπερεκταση του χεριου?

ο ριβερς πολυ αστοχος και σημερα με προσπαθειες τραβηγμενες, δεν τον πηγε η σειρα , τουλαχιστον να κοψει τις διεισδυσεις οπως και ο φελντειν

Συνηθως με ραγισμενα πλευρα ουτε καν με καταγμα εχεις ενα ζορι στην αναπνοη και την κινηση.Θα μπορουσε να παιξει καποιος αλλα σιγουρα θα φαινοταν σε καποια φαση,δεν θα ηταν σαν να εισαι φυσιολογικα
Coach Periklis
QUOTE (Vagrant @ Jun 9 2017, 00:56 ) *
Καλά είπαμε, δε γουστάρουμε τον Σπανούλη για 1000 και 2 λόγους αλλά μην είμαστε εμπαθείς... άκου είναι προφανές ότι λέει "you are ape".... Εγώ βλέπω "you and me", αυτό είπε και ο ίδιος ότι είπε άλλωστε.
Δε πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι μπορεί να ειπε τον Γκίστ πίθηκο, έχει παιδάκια ο Σπανούλης, αποκλείεται να είπε κάτι τέτοιο.

καλά για να με πικάρει το λέει ο Jason Kidd , πειδή ίσως νόμιζε ότι απάντησα ειρωνικά ενώ έχει βγει απάντησή του ίδιου ως προς αυτό . Σιγά που είναι και προφανές τι είπε

QUOTE (T.W.Is.M. @ Jun 9 2017, 00:57 ) *
Αμφιβαλλω αν οποιοσδηποτε απο τους Ελληνες πλην Καλαθη που επαιζαν σημερα ξερει τι σημαινει ape. Αν καποιος θελει να πει τη λεξη πιθηκος, θα πει monkey, γιατι αυτη θα ειναι η πρωτη λεξη που θα του ερθει στο μυαλο και οχι το ape.
Αν παλι ο Γκιστ ειχε ακουσει κατι τετοιο, θα ειχε αντιδρασει πολυ πιο εντονα, πιστευω.

Αν βεβαια υπαρχει τετοιο περιστατικο, θα πρεπε να υπαρξει τιμωρια αμεσα. Δε νομιζω οτι προκυπτει ομως απο καπου.

μ αρέσει που συζητάμε και σοβαρά smiley.gif

merpasas
Αυτο που εχω να πω εγω ειναι οτι σημερα ο Παναθηναικος πηρε το πρωταθλημα γιατι πολυ απλα το ματς δεν θα τελειωσει την Κυριακη.. Ειναι τετοια η αντιδραση των Ολυμπιακων για τη διαιτησια κ το Φαρο κ λοιπες κλισεδιαρικες αντιληψεις που θεωρω οτι θα γινει χαμος την Κυριακη. Οι Αγγελοπουλοι αδυνατουν να ελεγξουν τους καφρους, οι δημοσιογραφοι τυπου Παν. Γκ ριχνουν λαδι στη φωτια κ γενικα μυριζει μπαρουτι η κατασταση. Απιστευτη ανευθυνοτητα
Για το ματς: Ο Πασκουαλ ειχε τρελη εμπνευση να βαλει ταυτοχρονα Γκιστ Σινγκλετον κ Γκαμπριελ. Θυμισε το σχημα των σεζον 13-14. Πιστευω θα το συνεχισει. Θα ειναι κατορθωμα αν το παρουμε οι Ολυμπιακοι κ κατορθωμα αν το χασετε εσεις. Ο Ολυμπιακος εχει παραδωσει σαρκα κ πνευμα για τεσσερις λογους: Α) Πολλα ματς Β)Τραυματισμοι Γ) Φτωχο σε λυσεις ροστερ Δ)Εξαντλητικο στιλ παιχνιδιου, πολυ τρεξιμο, λιγο ταλεντο, πολλες επαφες
Κ καποιες παρατηρησεις: Ειναι εγκλημα να παει η ομαδα του χρονου χωρις αντι Λοτζεσκι. Ο Παπαπετρου ειναι απαραδεκτος, μου τρυπα το μυαλο η εικονα του, χειροτερος κ απ τον Αγραβανη. Κ αντι Λοτζεσκι κ αντι Χακετ θελουμε. Επισης Γιανγκ>Μπιρτς. Ειναι προκλητικα κακος ο Μπιρτς. Ο Γιανγκ ειναι τιμιος με φιλοτιμο κ καρδια μικρου παιδιου. Ειλικρινα αν παμε με την ιδια περιφερεια την επομενη σεζον θα αγκομαχουμε να περασουμε στους 8 της ευρωλιγκα
Δικαιη νικη ο Παο, πιο φρεσκος κ ταλαντουχος κ ηδη πρωταθλητης κατα τη γνωμη μου
john wick
QUOTE (T.W.Is.M. @ Jun 8 2017, 21:57 ) *
Αμφιβαλλω αν οποιοσδηποτε απο τους Ελληνες πλην Καλαθη που επαιζαν σημερα ξερει τι σημαινει ape. Αν καποιος θελει να πει τη λεξη πιθηκος, θα πει monkey, γιατι αυτη θα ειναι η πρωτη λεξη που θα του ερθει στο μυαλο και οχι το ape.
Αν παλι ο Γκιστ ειχε ακουσει κατι τετοιο, θα ειχε αντιδρασει πολυ πιο εντονα, πιστευω.

Αν βεβαια υπαρχει τετοιο περιστατικο, θα πρεπε να υπαρξει τιμωρια αμεσα. Δε νομιζω οτι προκυπτει ομως απο καπου.

Χρωστας μια απαντηση... rolleyes.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(john wick @ Jun 9 2017, 01:06 ) *
Χρωστας μια απαντηση... rolleyes.gif

Για ποιο πραγμα;
jonaldidhs
Να κανω και μια προβλεψη..Θα ακουστουν ρατσιστικα πιθηκισματα φρονω απτην εξεδρα του ΣΕΦ την Κυριακη για να την πουν στον Γκιστ..Αληθεια ομως,αν συμβει κατι τετοιο πως θα παιξουν οι Γκριν,Γιανγκ,Γουοτερς(καλα εδω γελαω),Μπιρτς?Ειμαι περιεργος για την αντιδραση των παιχτων..Εκτος του οτι θα συσπειρωσει τρομερα την αμερικανικη ομαδα μας..
akratacity
QUOTE (jonaldidhs @ Jun 9 2017, 01:15 ) *
Να κανω και μια προβλεψη..Θα ακουστουν ρατσιστικα πιθηκισματα φρονω απτην εξεδρα του ΣΕΦ την Κυριακη για να την πουν στον Γκιστ..Αληθεια ομως,αν συμβει κατι τετοιο πως θα παιξουν οι Γκριν,Γιανγκ,Γουοτερς(καλα εδω γελαω),Μπιρτς?Ειμαι περιεργος για την αντιδραση των παιχτων..Εκτος του οτι θα συσπειρωσει τρομερα την αμερικανικη ομαδα μας..

Ωραία πρόβλεψη έκανες μπράβο σου...
john wick
QUOTE (T.W.Is.M. @ Jun 8 2017, 19:22 ) *
Ειναι αστειο το ματς τελικα...
Dreamerpanos
Παιδιά αυτό που λένε για Σπανούλη είναι απίστευτα χοντρό.... Εγώ προσωπικά δεν βγάζω τι λέει,ας είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα....

Καλή η ομάδα σήμερα,πολύ πολύ κακός ο Ολυμπιακός.Πραγματικά έχασα το μέτρημα στα λάθη.

Κυριολεκτικά καυτός σήμερα ο Νικ.Μπράβο του και άκουσε και το όνομα του από το γήπεδο.

Γενικά ο μόνος που υστέρησε ήταν ο Φελντίν.

Στα χαιλάιτς έπρεπε να περάσει μια πάσα-πέσιμο-άμυνα-παραλίγο ασσίστ του Μπουρούση,αλλά δυστυχώς ο Τζέιμς δεν μπόρεσε να τη συγκρατήσει,κρίμα.

Το παιχνίδι στο ΣΕΦ αναμένεται σε εξαιρετικά τεταμένη ατμόσφαιρα.Αν στραβώσει δεν είμαι σίγουρος ότι θα τελειώσει.

Ο Παναθηναϊκός έχει παίξει,παραδόξως,καλύτερα σε όλη τη σειρά αλλά αυτό είναι ένα ματς.One shot.Οι παίχτες βρίσκουν εξωπραγματικές δυνάμεις όταν πρόκειται για τέτοιους αγώνες,το περιμένω ντέρμπι.

Υ.Γ. Ο ΔΓ από την Κυριακή έως την Πέμπτη: Ωρυόταν για την διαιτησία,έλεγε 2-3 με κάθε τρόπο,νόμος του ΟΑΚΑ ακόμα και αν είναι η τελευταία φορά,μη μας αναγκάσετε να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας και μετά έβγαλε ανακοίνωση για κόσμια συμπεριφορά της εξέδρας,είπε μην απαντάτε στις προκλήσεις και συνόδευσε τους Αγγελόπουλους,που,μέσα σε αυτό το διάστημα των 4 ημερών τον κατήγγειλαν για αυτά που έγραψε στο ινσταγκραμ,στον πάγκο!

Δεν πλήττεις ποτέ....
jonaldidhs
http://www.eurohoops.net/el/heba-el/461326...ume-na-paroume/

Αν κρινω απτο παπουτσακι του Σινγκλετον,τον βλεπω εδω και του χρονου..
Stojako
QUOTE (jonaldidhs @ Jun 9 2017, 01:15 ) *

Δεν προκύπτει από πουθενά ότι θα ακουστεί ρατσιστικό σύνθημα, το πολύ καμιά μπηχτή σαν τις σημερινές στο Οακα.
geogian13
Νομίζω ο Σπανούλης έχει αποδείξει αν είναι ρατσιστής ή όχι(προφανώς και δεν είναι).Απο κεί και πέρα είναι επίσης ξεκάθαρο απο το ριπλέυ τι λέει στον Γκίστ,οπότε μη προσπαθείτε κάποιοι να βγάλετε τρελούς όσους είδαμε το βίντεο .Δυστυχώς όταν η ένταση χτυπάει κόκκινο είναι ανθρώπινο και οι σωστότεροι επαγγελματίες να ξεφεύγουν και να κάνουν λάθη,και σαν τέτοιο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί το γεγονός και να θεωρηθεί λήξαν αν ζητήσει κατ ιδίαν συγνώμη ο Σπανούλης στο Γκιστ
jonaldidhs
QUOTE (Stojako @ Jun 9 2017, 01:37 ) *
Δεν προκύπτει από πουθενά ότι θα ακουστεί ρατσιστικό σύνθημα, το πολύ καμιά μπηχτή σαν τις σημερινές στο Οακα.

Ειπα προβλεψη..Μακαρι να μην ακουστει..Απλα σαν κακη καζουρα στον Γκιστ και υπερ του Σπανουλη μου παει το μυαλο..Ευχομαι να πεσω εξω..

http://www.sport-fm.gr/article/basket/ti-s...-gkist/3364924

you and me without help

Αυτο λεει το αρθρο οτι ειπε ο Σπανουλης στον Γκιστ..Και ταιριαζει κιολας..Βεβαια μοναχα οι 2 τους ξερουν τι ειπωθηκε..
Mr_Cadwell

Θέμα άκυρο και από το πουθενά πραγματικά..
@jonaldidhs οι προβλέψεις σου είναι πιο άστοχες και από τον Waters και όποτε τον θυμάμαι νευριάζω.

rahxephon13
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...me-ton-spanoyli

Ο γκιστ σε ερώτηση που του έγινε λέει ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό, μάλλον ήταν κάτι που ειπώθηκε πάνω στην ένταση της στιγμής όποτε δεν νομιζω να αξίζει να ασχολούμαστε παραπάνω.
T.W.Is.M.
QUOTE(john wick @ Jun 9 2017, 01:22 ) *
QUOTE (T.W.Is.M. @ Jun 8 2017, 19:22 ) *
Ειναι αστειο το ματς τελικα...

Απο διαφορες αποψεις. Τετοιο Ολυμπιακο ειχα καιρο να δω σε αντιθεση με τον Παναθηναικο. Κακοι ημασταν και στα παιχνιδια του ΣΕΦ,αλλα ο ΠΑΟ ηταν εξισου κακος ή αστοχος. Νομιζω οτι εκεινη την ωρα που το εγραψα ηταν μεσα ο Γουοτερς. Εμοιαζε σαν να παιζουν 6 με 4. Ενα πραγμα σωστο δε θυμαμαι να εκανε...
Ο Γιαννακοπουλος μπηκε μαζι με τους Αγγελοπουλους! Λες και φοβηθηκαν απο τις συστασεις που τους εγιναν(ναι καλα...). Τωρα που πηγε καλα το ματς για τον Παναθηναικο θα ηταν κυριος. Αν στραβωνε, θα αρχιζε παλι τις απειλες.
Ηταν και δυσκολο να παρει φαουλ ο Ολυμπιακος στην αρχη, αλλα οταν ανεβηκε η διαφορα, παιρναμε αρκετες βολες. Λες και ηθελαν οι διαιτητες να μας προστατεψουν οταν ειχε κριθει το ματς...
Γενικα ομως εμοιαζε οτι ολα πανε στραβα για τον Ολυμπιακο και οποτε κι αν εβλεπες μια προσπαθεια να επιστρεψει στο ματς, η διαφορα αντι να μικραινει, μεγαλωνε...
Stojako
QUOTE (geogian13 @ Jun 9 2017, 01:37 ) *
Νομίζω ο Σπανούλης έχει αποδείξει αν είναι ρατσιστής ή όχι(προφανώς και δεν είναι).Απο κεί και πέρα είναι επίσης ξεκάθαρο απο το ριπλέυ τι λέει στον Γκίστ,οπότε μη προσπαθείτε κάποιοι να βγάλετε τρελούς όσους είδαμε το βίντεο .Δυστυχώς όταν η ένταση χτυπάει κόκκινο είναι ανθρώπινο και οι σωστότεροι επαγγελματίες να ξεφεύγουν και να κάνουν λάθη,και σαν τέτοιο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί το γεγονός και να θεωρηθεί λήξαν αν ζητήσει κατ ιδίαν συγνώμη ο Σπανούλης στο Γκιστ

Δεν υπάρχει κανένα περιστατικό όπως βλέπεις. Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά που θα τον είπε και πίθηκο, δεν είναι κανένας υπάνθρωπος ο Σπανούλης.
jonaldidhs
QUOTE (Mr_Cadwell @ Jun 9 2017, 01:49 ) *

Θέμα άκυρο και από το πουθενά πραγματικά..
@jonaldidhs οι προβλέψεις σου είναι πιο άστοχες και από τον Waters και όποτε τον θυμάμαι νευριάζω.

Το ευχομαι να ειναι αστοχες..
geogian13
QUOTE(Stojako @ Jun 9 2017, 01:53 ) *
Δεν υπάρχει κανένα περιστατικό όπως βλέπεις. Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά που θα τον είπε και πίθηκο, δεν είναι κανένας υπάνθρωπος ο Σπανούλης.

Κάθε άλλο.Που είδες να λέω κάτι αρνητικό για το Σπανούλη?Είπα οτι αν έχει ειπωθεί κάτι(που μάλλον λάθος έκανα οπότε συγγνώμη) δεν πρέπει να λάβει έκταση γιατί ήταν στην ένταση της στιγμής.Νομίζω οτι πρέπει να τελειώσει το θέμα εδώ και να αφοσιωθούν όλοι στο παιχνίδι της Κυριακής
benchwarmer
Το πιο εύκολο πράγμα είναι να κατηγορήσεις κάποιον για κάτι στο ελληνικό ίντερνετ, τόσο βέβαια σε γνωστούς βόθρους όσο και σε πιο σοβαρά μέρη όπως είναι αυτό εδώ. Βέβαια μετά αν δεν αποδειχθεί κάτι (γιατί πάντα οι αποδείξεις πρέπει να είναι για την ενοχή και όχι για την αθωότητα), δεν υπάρχει καμία συγνώμη.

Ακόμα βέβαια και να είχε ειπωθεί αυτό που θα ήθελαν κάποιοι να είχε ειπωθεί, η δικιά μου κοσμοθεωρία δεν θα άλλαζε κάπως. Αλίμονο αν κάποιος ψάχνει κάποιου είδους πρότυπα στον συγκεκριμένο χώρο.

Στα του ματς, τίποτα που να μην έχετε ήδη γράψει. Το 5ο τώρα είναι 50-50*, δεν υπάρχει σε τέτοια ματς καμία κούραση και τα συναφή. Ως αποτέλεσμα ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει τόσο, αλλά με τυχόν ήττα μας θα αυξηθούν οι διάφορες φωνές της επιστημονικής κοινότητας που περισσότερο κακό θα κάνουν παρά καλό.

* Αν τελειώσει, δυστυχώς.
Dreamerpanos
Παιδιά ας το τελειώσουμε εδώ αυτό με τον Γκιστ,γιατί είναι προφανές ότι δεν ισχύει και δεν είναι ότι καλύτερο να λέμε κάποιον ρατσιστή.
j-kidd13
Μακαρι να μην ισχυει τιποτα απ οσα λεγονται και να ειναι το without help αυτο που λεει ο Σπανουλης,και oχι το ape που καταλαβα εγω και αρκετος κοσμος...
pan24
Αν πραγματι το ειπε ειναι αθλιο ομως οχι και για κρεμασμα.Ποιος πανω στα νευρα του δεν εχει πει σε γυναικα,γκομενα,φιλο,συναδελφο κατι που δεν εννοουσε,κατι που μετανιωσε αργοτερα?

Γνωμη μου οτι δεν το ειπε.Οι αμερικανοι ειναι πολυ ευαισθητοι σε τετοια και αν ειχε γινει ο γκιστ και εκεινη την ωρα θα αντιδρουσε αλλιως και μετα δεν θα ελεγε δεν εγινε τιποτα
akratacity
QUOTE (j-kidd13 @ Jun 9 2017, 02:02 ) *
Μακαρι να μην ισχυει τιποτα απ οσα λεγονται και να ειναι το without help αυτο που λεει ο Σπανουλης,και oχι το ape που καταλαβα εγω και αρκετος κοσμος...

Αυτό ήθελες να καταλάβεις και εσύ και αρκετός κόσμος. Είναι αστείο και μόνο που το συζητάτε ακόμα...λίγος σεβασμός δεν έβλαψε ποτέ κανέναν αλλά ποτε σεβαστηκατε τον Σπανούλη για να το κάνετε τώρα...
Germany96
QUOTE(j-kidd13 @ Jun 9 2017, 02:02 ) *

Αν κάποιος από το βίντεο καταλαβαίνει "προφανώς" το τι λέει ο Σπανούλης, είναι γιατί προφανώς αυτό θέλει να δει , οπότε τα "μακάρι να κάνω λάθος" κυριλίκια είναι μάλλον άτοπα αφού έχει ήδη πεταχτεί η βαριά μπηχτή.
Ledas
Ρε παίδες κουλάρετε λίγο. Τι είναι αυτά τα πράγματα; οκ πολλοί μπορεί να παρερμήνευσαν. Εγώ πιστεύω ότι στο επίμαχο σημείο λέει ''without help''. Αλλοι μπορεί να νομίζουν ότι δεν ειπε αυτό. Το σκηνικό φροντισαν να το λήξουν οι πρωταγωνιστές και πρεπει να θεωρείται από όλους λήξαν και χωρίς αμφιβολίες.

Αυτό δε σημαίνει όμως ότι οι μεν δεν δείχνουν σεβασμό στους δε. Τουλάχιστον εδώ μέσα δε νομίζω να υπάρχει φορουμίτης που δε σέβεται τους συμφορουμίτες του. Ουτε υπάρχει κάποιος που δε σέβεται τον σπανουλη σαν μπασκετομπολίστα (σαν ανθρώπους δε μπορούμε να τους ξέρουμε τους παίχτες, γιατί αμφιβάλλω αν ξέρουμε προσωπικά έστω και έναν παίχτη). Θα αρχίσουμε ολοι να λέμε τέτοια τσιτάτα; Να πουν μετά οι αλλοι εσείς να σέβεστε που δε σεβαστήκατε το διαμαντίδη κτλ κτλ; Εδώ μέσα θέλω να πιστεύω δεν είμαστε τελειωμένα χουλιγκάνια και μερικές ατάκες είναι πολύ βαριές.
DADA
QUOTE (Germany96 @ Jun 9 2017, 02:20 ) *
Αν κάποιος από το βίντεο καταλαβαίνει "προφανώς" το τι λέει ο Σπανούλης, είναι γιατί προφανώς αυτό θέλει να δει , οπότε τα "μακάρι να κάνω λάθος" κυριλίκια είναι μάλλον άτοπα αφού έχει ήδη πεταχτεί η βαριά μπηχτή.

77.gif
irving
δεν πιστευω σε καμια περιπτωση οτι ειπε κατι ρατσιστικο ο σπανουλης. συμφωνω με τους παραπανω οτι θα αντιδρουσε διαφορετικα ο γκιστ. αλλα αυτο το without help τι ειναι? λες και χρειαζεται βοηθεια ο γκιστ για να μαρκαρει τον σπανουλη. καθε φορα που πανε 1ν1 ο σπανουλης μπλοκαρει. ο γκιστ ειναι ο μονος παιχτης που αμυνεται με τετοια επιτυχια στον σπανουλη.

αποριες που εχω και γω.. cool.gif

εντιτ. διαιτησια εννοουσε. οτι ναναι...
ag97
Aμα κρινει καποιος απο αυτα που εχουν γραφτει εδω μεσα απο το 90% των παναθηναιικων και το 60% των ολυμπιακων ο οσφπ δε πρεπει να κατεβει καν τη Κυριακη ειναι χαμενος απο χερι.Να θυμισω τι λεγοταν το πρωι οτι ο οσφπ λογικα καθαριζει τη σειρα σημερα.Να θυμισω επισης οτι με δυο τραγικα παιχνιδια στο σεφ κερδισαμε.Να θυμισω επισης οτι δυσκολα θα κανουμε και τριτο αθλιο και οτι οι παικτες μετα απο ενα σημειο καναν διαχειριση δυναμεων.
ΥΓ.Ας κερδισει ο καλυτερος.Το ματς δε προκειται να διακοπει ο κοσμος δεν ειναι χαζος.
Coach Periklis
Ναι οκ , στο trash talking ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΟΥ

σε φάση " άντε να σε δω να με αντιμετωπίζεις χωρίς τους ρεφ" γιατί είτε αυτό πιστεύεις είτε θες να τον πικάρεις

αλλά αν είσαι εμπαθής.....

το "you and me without help" είναι ό,τι πιο λογικό και ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ στο σκηνικό

Τα ευχολόγια είναι να χαμε να λέγαμε

Θερμά συγχαρητήρια για το ήθος του Γκιστ που άνετα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί όσο δεν πάει wink.gif , είτε καθ' υπόδειξη είτε όχι
Ledas
QUOTE (irving @ Jun 9 2017, 02:32 ) *
δεν πιστευω σε καμια περιπτωση οτι ειπε κατι ρατσιστικο ο σπανουλης. συμφωνω με τους παραπανω οτι θα αντιδρουσε διαφορετικα ο γκιστ. αλλα αυτο το without help τι ειναι? λες και χρειαζεται βοηθεια ο γκιστ για να μαρκαρει τον σπανουλη. καθε φορα που πανε 1ν1 ο σπανουλης μπλοκαρει. ο γκιστ ειναι ο μονος παιχτης που αμυνεται με τετοια επιτυχια στον σπανουλη.

αποριες που εχω και γω.. cool.gif

Ε καλά και συ ρε ιρβινγκ rolleyes.gif ! Σιγά μην καθόταν να κάνει τέτοια σκέψη ο σπανουλης και ολοκληρη μπασκετική ανάλυση πανω στα νεύρα του. Θα έλεγε ''βρε τουτος εδω καλά με μαρκάρει χρόνια τώρα χωρίς βοήθεια, τι να του πω τώρα να τον τσιτώσω;''

Εμενα προσωπικά παλιότερα η πρώτη ατάκα που μου ερχοταν όταν έπαιζα στο γηπεδακι της γειτονιάς ήταν αυτό ακριβώς. ''Ελα μόνος σου να σε κανω γιο γιο'' έλεγα. Τωρα από οσο θυμάμαι ο σπανούλης δε σκίζει στα αγγλικά. Σιγά μην σκεφτηκε αυτή τη λέξη.

Σιγά μην του έκανε και καμιά ακαδημαική διάλεξη λέγοντας τον και Ponginae of miocene smiley.gif
irving
QUOTE(ag97 @ Jun 9 2017, 02:36 ) *
Aμα κρινει καποιος απο αυτα που εχουν γραφτει εδω μεσα απο το 90% των παναθηναιικων και το 60% των ολυμπιακων ο οσφπ δε πρεπει να κατεβει καν τη Κυριακη ειναι χαμενος απο χερι.Να θυμισω τι λεγοταν το πρωι οτι ο οσφπ λογικα καθαριζει τη σειρα σημερα.Να θυμισω επισης οτι με δυο τραγικα παιχνιδια στο σεφ κερδισαμε.Να θυμισω επισης οτι δυσκολα θα κανουμε και τριτο αθλιο και οτι οι παικτες μετα απο ενα σημειο καναν διαχειριση δυναμεων.
ΥΓ.Ας κερδισει ο καλυτερος.Το ματς δε προκειται να διακοπει ο κοσμος δεν ειναι χαζος.

γενικα επικρατει η αισθηση που εχει αφησει η καθε ομαδα πιο προσφατα. ο παο το πηρε ευκολα οποτε ειναι λογικο να επικρατει αυτη η αποψη.
αμα κοιταξεις στο παρελθον θα δεις απειρες τετοιες περιπτωσεις. παο-φενερ θα τους παρουμε γιατι παιζουμε καλυτερα αλλα φαγαμε σκουπα.
τελικοι 2013 λεγαμε θα το παρει ευκολα ο ολυμπιακος αλλα εφαγε σκουπα
τελικοι 2014 μολις εσπασε εδρα ο οσφπ ηταν το απολυτο φαβορι αλλα τελικα το εχασε
τελικοι nba περσυ θα το παρουν ευκολα οι γουοριορς και τελικα γυρισε απο 3-1.
να μη μιλησω για ανατροπες ολυμπιακου και φ4 με κατι τσσκα και ρεαλ.

γι αυτο ειναι πολυ ωραιος ο αθλητισμος γιατι εχει πολλες ανατροπες και υπαρχουν πολλοι απροβλεπτοι παραγοντες.

σιγουρα το ματς ειναι 51-49 υπερ του οσφπ λογω εδρας και επειδη σε κλειστα ματς ο οσφπ λειτουργει καλυτερα.
DADA
υπαρχουν πουθενα στιγμιοτυπα? (θελω να δω σε καλυτερη αναλυση το κοψιμο του Γιανγκ το οποιο ειναι εντυπωσιακο αν ειναι κανονικο)
basketikos13
Tεραστιο παιχνιδι νικ καλαθη σημερα επιθετικα, αμυντικα και οργανωτικα και μπραβο του που επειζε και αρρωστος.

Πλεον ολα ξεκινανε απο το μηδεν.

Νομιζω οτι για να παρει το πρωταθλημα ο ΠΑΟ πρεπει να δειξει το ιδιο παθος και να εχει σε ξισου καλη μερα τους καλαθη και πασκουαλ.

Ο ΟΣΦΠ για να εχει τυχη πρεπει να στηριχτει κυριως στον γκριν και να δωσει μονο τις κρισιμες επιθεσεις στο τελος στον σπανουλη. Επισης πρεπει να ανεβει ο πριντεζης που ειναι φανερα σκασμενος.

Σημερα ο ΠΑΟ νικησε επειδη ειχε σε τρομερη μερα καλαθη γκιστ που στα μεχρι τωρα παιχνιδια δεν υπηρχαν, χαρη στο τρομερο παθος ολης της ομαδας και λογω του πασκουαλ που σημερα πηρε την ταυτοτητα του σφαιροπουλου.
j-kidd13
QUOTE(Germany96 @ Jun 9 2017, 02:20 ) *

Αν ηξερα οτι πρεπει να εχω την συγκαταθεση/συμφωνη γνωμη σου για να γραψω κατι,δεν θα ειχα ποσταρει.Με συγχωρεις!
jonaldidhs
QUOTE (DADA @ Jun 9 2017, 02:48 ) *
υπαρχουν πουθενα στιγμιοτυπα? (θελω να δω σε καλυτερη αναλυση το κοψιμο του Γιανγκ το οποιο ειναι εντυπωσιακο αν ειναι κανονικο)

http://www.novasports.gr/basket/ellada/sto...-kai-isofarise/

Εχει 8λεπτο βιντεο με στιμιοτυπα..Δεν ξερω ομως αν εχει την φαση που θες..
DADA
ευχαριστω
δυστηχως δεν την ειχε
Germany96
QUOTE(j-kidd13 @ Jun 9 2017, 02:57 ) *
Αν ηξερα οτι πρεπει να εχω την συγκαταθεση/συμφωνη γνωμη σου για να γραψω κατι,δεν θα ειχα ποσταρει.Με συγχωρεις!

Την ώρα που ο Gist βγαίνει και λέει πως τίποτα δεν έγινε, θα μπορούσες να παραδεχτείς πως μάλλον βιάστηκες να βάλεις (ρατσιστικά) λόγια στο στόμα του Σπανούλη αντί να αναλώνεσαι στο να προσπαθείς να κλιμακώσεις την διαφωνία.

Τεσπα επειδή κι αυτό το post μπορεί να προσπαθήσεις να το παρουσιάσεις σαν κατάφορη καταστολή της ελευθερίας του λόγου σου, I'm out and done για το θέμα.

Για τον πέμπτο τελικό, να πω ότι ο συνδυασμός Σπανούλη με χαλασμένο μυαλό (να κυνηγά κοκορομαχίες με όλους και προσωπικές φάσεις με τον Gist για να ξορκίσει φαντάσματα του παρελθόντος) και Καλάθη να έρχεται με πολύ δυνατή ψυχολογία δεν προμηνύουν πολλά καλά πράγματα για τον Ολυμπιακό. Μακάρι να με βγάλει λάθος ο Σπανούλης κι ο Σφαιρόπουλος να τον έχει ποτίσει Kool-Aid κι είθε το πρώτο τρίποντο του Νικ να είναι άστοχο biggrin.gif
yorgos
Γλωσσολογικά να το πάρουμε το θέμα, η λέξη ape δεν είναι και η πρώτη που έρχεται σε Έλληνα, το monkey είναι πολύ πιο άμεσο. Άνθρωπος που έχει τη γλωσσική ευχέρεια να γνωρίζει και να του "βγει" πρώτα το ape, μάλλον θα είχε και το επίπεδο να το πει σωστά, δηλαδή "you're AN ape" κι όχι καμ γουιθ μι για να τη βρεις κι η ανάμνηση απ'το Γκρις να σου μείνει για φορέβερ σαν το Σταμάτη Γαρδέλη. Εντελώς χαζό θέμα συζητάμε, μόνο στο Ελλάντα γίνονται αυτά, έλεος δηλαδή. Αν είναι να μιλάμε για τα Αγγλικά του Σπανούλη, ας μιλάμε και για το "ε όχι πατέρα η αλήθεια βρίσκεται στους σεξ πίστολς, γκέγκε;"

Κι εγώ πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί, η εικόνα των ομάδων είναι εκ διαμέτρου αντίθετη, εντονότερα τώρα, αλλά και πριν το σημερινό ματς. Άκουσα και τον Κοχ στο ραδιόφωνο να λέει ότι το ματς στο ΣΕΦ το έχασε ο Παναθηναϊκός και δεν το κέρδισε ο Ολυμπακός, το οποίο είναι αληθές. Επίσης είναι αληθές βέβαια ότι με την (μη) καθοδήγηση που έχει ο Παναθηναϊκός, αν το ματς πάει φάση-φάση, είμαστε ικανοί πάλι να κάνουμε ταρζανιές, να πάρουμε τάιμ άουτ για να κάνουμε το αντίθετο απ' ό,τι σχεδίασε ο κόουτς (τι σχεδιάζει κι αυτός ο ταλαίπωρος; αφού χεσμένο τον έχουν...), να κάνει ο Τζέημς ένα τσάμικο, να κάνουμε επαναφορά στον κολλητό αντί για τον άλλον, να κάνουμε σκριν μετά τη λήξη του ματς και γενικά να δώσουμε την εικόνα μιας ωραίας μπαχαλαρίας που δίνουμε όλη τη χρονιά.

Εγώ το μόνο που θέλω είναι να τελειώσει η σειρά χωρίς παρατράγουδα. Θα μου άρεσε να κερδίσει ο Παναθηναϊκός γιατί θα πάρω και 114 ευρώ (το' χα παίξει τότε που είχαμε Πεδουλάκη και είδα τις μεταγραφές), αλλά αδικία θα είναι και για τον Ολυμπιακό να τελειώσει τη χρονιά άτιτλος, αν και δεν του φταίει κανείς για την εικόνα μετά το Φ4. Πρώτος εγώ λέω για τους τραυματισμούς του, αλλά η εικόνα στους τελικούς είναι εικόνα ομάδας ζόμπι, έχει ευθύνες ο Σφαιρό και το προπονητικό/ιατρικό συντρίμ τιμ, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εικόνα αυτή.

QUOTE(Coach Periklis @ Jun 9 2017, 01:37 ) *
Θερμά συγχαρητήρια για το ήθος του Γκιστ που άνετα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί όσο δεν πάει wink.gif , είτε καθ' υπόδειξη είτε όχι

Σωστά, θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι τον είπε πρασινοφρουρό για παράδειγμα
Dreamerpanos
Δεν υπάρχει Παναθηναϊκός φαβορί ρε παιδιά μην διαβάζω χαζά.

Θα ποντάρετε ποτέ τα λεφτά σας σε μια τόσο αλλοπροσαλη ομάδα?

Κι εγώ πιστεύω 51-49 λόγω έδρας,άλλωστε φέτος έχει αποδειχθεί σε αυτή τη σειρά ότι μετρανε,δεν σπάνε εύκολα.

Ένα ματς είναι,ούτε ο Παναθηναϊκός έγινε η υπερομάδα των 5 ηπείρων και 7 θαλασσών,ούτε ο Ολυμπιακός επιπέδου ΕΣΚΑ.

Θα κριθεί στο αν ο Ολυμπιακός βρει τη δύναμη να αντιδράσει όπως το χει κάνει τόσες φορές και αν ο Παναθηναϊκός θα είναι αυτή τη φορά ψύχραιμος.

Υ.Γ. Όσο αφορά την εκμετάλλευση του γεγονότος(ποιου γεγονότος?) έχουμε παρά πολύ πρόσφατο ποδοσφαιρικό παράδειγμα από Βορρά μεριά,αλλά ας μην συγχηστω καλύτερα.

Υ.Γ.2. Ο Σκάι το Σάββατο στις 9 έχει το planet of the apes.Ξεκαθαρο τρολαρισμα.
garou
δεν ειδα το παιχνιδι λογω εκτακτης υποχρεωσης ειδα μονο 10 λεπτα στιγμιοτυπα
ειδα τον ολυμπιακο να παρουσιαζεται μοναδικα απαραδεκτος και να μην κανει πραγματα που εκανε στα προηγουμενα ματς
φυσικα αυτο δεν με απασχολει και μακαρι να γινει για ακομα ενα παιχνιδι και να νικησουμε την κυριακη
στο περιστατικο του σπανουλη μοιαζει δυσκολο αν ειχε πει τον γκιστ πιθηκο να μην ειχε αντιδρασει επι τοπου
οι μαυροι γενικα αντιδρουνε σε τετοια ακομα και σε πιο λαιτ λεξεις
οταν δεν ακουγεται ηχος αλλα διαβαζεις το στομα μερικες φορες βλεπεις αυτο που θελεις οχι παντα με βαση τις ιδεες σου επειδη δηλαδη καποιος ειναι ολυμπιακος η παναθηναικος

ελπιζω να παρουσιαστουμε το ιδιο καλοι την κυριακη και ο οσφπ το ιδιο κακος smiley.gif
frenchman7
Δυστυχώς η ομάδα ήταν απροετοίμαστη χθες, και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Ήταν γνωστό ότι ο Παο θα παίξει άναρχο και γρήγορο μπάσκετ και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να επιβάλουμε σε κανένα σημείο τον δικό μας ρυθμό.

Κακός Σφαιρόπουλος, ξεζουμισμένοι παίχτες κλειδιά (Πρι - Ματζαρης - Σπανούλης - Παπανικολάου), ντεφορμέ ξένοι, δεν θέλει και πολύ.. Ο Παο παίζει καλύτερα συνολικά στην σειρά μέχρι τώρα και αξίζει το πρωτάθλημα ξεκάθαρα.

ΥΓ: Τι μπορει να σκέφτεται ο Σφαιρόπουλος και να μην βάζει τον Τολιόπουλο αντι του Ουότερς? Ο τύπος στην σειρά είναι το απόλυτο 0 σε άμυνα και επίθεση.
TakeshyKurosawa
Αυτοί που φταίνε κυρίως για την εικόνα της ομάδας που είναι για κλάμματα είναι οι Αγγελόπουλοι.. Καλώς ή κακώς φάγαμε στάχτη στα μάτια με την Εφές λόγω των μεγάλων εμφανίσεων Σπανούλη και με την cska που έβαζε μέχρι και ο Αγραβάνης σκοτωμένα.. Ένα ματσάκι έμεινε και δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, αλλά η ομάδα δεν είναι για πολλά..
Varvos
Αδυνατω να καταλαβω τι ακριβως ειδα χθες απο τον Ολυμπιακο
Αδιανοητη εμφανιση
Δε μπορω να κανω καποιο αλλο σχολιο

//εντελως γελοιο το θεμα με το Σπανουλη, πραγματικα καποιοι ανθρωποι εχουν iq υπο του μηδενος και απειρο κομπλεξ

//συμφωνω με εναν που εγραψε πιο πισω οτι ο Παο ειναι πρωταθλητης καθως το ματς την Κυριακη δε προκειται να τελειωσει
Δινω 1% πιθανοτητα να κυλησει χωρις παρατραγουδα ο αγωνας.
patissiotis
QUOTE(Coach Periklis @ Jun 9 2017, 02:37 ) *
Ναι οκ , στο trash talking ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΟΥ

σε φάση " άντε να σε δω να με αντιμετωπίζεις χωρίς τους ρεφ" γιατί είτε αυτό πιστεύεις είτε θες να τον πικάρεις

αλλά αν είσαι εμπαθής.....

το "you and me without help" είναι ό,τι πιο λογικό και ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ στο σκηνικό

Τα ευχολόγια είναι να χαμε να λέγαμε

Θερμά συγχαρητήρια για το ήθος του Γκιστ που [b]άνετα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί όσο δεν πάει wink.gif , είτε καθ' υπόδειξη είτε όχι[/b]

Ο Γκιστ μπορει να κατηγορηθει για πολλα αλλα σιγουρα ειναι παλληκαρι. Μαγκας με ολη τη σημασια της λεξης και οχι συνηθισμενος αμερικανος που στα δυσκολα κρυβεται. Τελειωσε το θεμα παραυτα και ΜΠΡΑΒΟ του. Μπραβο ομως και στον οργανισμο του Παναθηναϊκου που θα μπορουσε παρα πολυ ευκολα να εκμεταλλευτει ποικιλοτροπως το θεμα. Εμενα η ομαδα μου δειχνει οτι ειναι πανετοιμη για το πρωταθλημα. Οχι γιατι παιζει μπασκεταρα, αλλα γιατι ασχολειται ΜΟΝΟ με το αγωνιστικο κομματι και οι "απεναντι" ειναι κακιστοι σε ολα τα επιπεδα...Ναι ενα ματς ειναι, δεν λεω οτι ο Ολυμπιακος δεν εχει ελπιδες αλλα η εικονα του ειναι τραγικη, δεν ειμαστε μελλοντολογοι, κρινουμε με αυτα που εχουμε δει ως τωρα...
john wick
Παίδες την Κυριακή είναι άλλο παιχνίδι.
Ειναι το τελευταίο.
Ζεις και πεθαίνεις γι αυτό...
Ευχομαι οι διαιτητές να σταθούν στο ύψος τους , ώστε να μην συζητάμε 3 μέρες μετά για αυτούς..

Από το πως θα μπουν οι 2 ομάδες στο 1ο δεκάλεπτο θα καταλάβουμε προς τα που πάει το ματς.. Άποψη μου , αν στον Παναθηναικό του βγουν τα σουτ 3 πόντων και σπάσει τον ενθουσιασμό των κόκκινων , θα έχει μεγάλη τύχη στο ματς..

Χρωστάει o Kc Rivers ένα μεγάλο ματς στους τελικούς , ελπίζω να ειναι αυτό...

Ότι και να γίνει πάντως , η χρονιά αφήνει μια μάλλον γλυκιά γεύση για εμάς τους Παναθηναικούς. Πριν καμμιά 20αριά μέρες φοβόμασταν τα χειρότερα...

MaJesty23
Καλημέρα καλημέρα....
Σκόρπιες σκέψεις:

-Ο Παναθηναϊκός έπαιξε γρήγορα και όχι άναρχα...ενας ξεζουμισμένος Ολυμπιακός,δεν μπορει να ανταπεξέλθει σε αυτό τον ρυθμο!Εκει έπρεπε να χει παει όλη η σειρά,στο up tempo!
-Mε Γκάμπριελ στο 3 πάνε τα ποσταρίσματα ,από Παπ *2!Ο Ολυμπιακός εάν δεν ποστάρει ο Γιώργαρος,δεν έχει καθόλου παιχνίδι πλάτη από forwards.
-Γκαμπριελ πρέπει να μείνει και ας είναι φύρα στις περιστροφές.Δείχνει διάθεση !
-Γκιστ μετά από καιρό παρόντας!Με τρομερή άμυνα στις αλλαγές ,αλλά και πάνω στον κύκλωπα Μιλουτίνοφ.
-Δεν είπε ape ο Σπανούλης.Αμφιβάλλω εάν ξέρει και την λέξη στα ελληνικά smiley.gif .Είναι πέρα από την πλάκα για έμενα υπόδειγμα αθλητή και για ότι του χουμε σούρει ,τα αυτάκια είναι πταίσμα!Απλά νιώθω ότι όλοι είναι στην τσίτα και εδώ μέσα ...
-Διαιτήσια ότι να ναι....το σκηνικό να σφυράνε διαιτητές μη διεθνείς είναι παγκόσμια πρωτοτυπία του Pipe!Εγω εκνευρίστηκα και με αυτά που σφυρίζανε υπέρ μας και με τα κατά μας...
-Kαλάθαρος!Αφου φώναξε και η κερκίδα το όνομα του! rolleyes.gif

Ο Παναθηναϊκός θα έχει τύχη μόνο εάν τρέξει! Μόνο έτσι!Το γηπεδο θα κατηφορίσει in my opinion.
patissiotis
Σαφως και ειναι αλλο ματς, σαφως και η εδρα παιζει ρολο, σαφως και ο Ολυμπιακος ειναι πιο ομαδα. Προσωπικα δεν εμπιστευομαι καθολου τον Παναθηναϊκο ομως η ομαδα χωρις να παιζει εξαιρετικα δειχνει οτι τουλαχιστον παλευει και δουλευει. Και κυριως ασχολειται ΜΟΝΟ με μπασκετ. Η εικονα του Ολυμπιακου ειναι αθλια και ενδεικτικο της ψυχολογιας τους ειναι τα μανουριασματα του Σπανουλη (του πιο εμπειρου και πιο "ψημενου"). Δεν ειναι καλα ο Ολυμπιακος και αυτο το ξερουν καλυτερα απο ολους και οι ιδιοι. Εξαλλου στα 4 ματς της σειρα ο Ολυμπιακος δεν κερδισε κανενα!!! Εμεις κερδισαμε 2 ματς στο ΟΑΚΑ εμεισ χασαμε και τα 2 στο ΣΕΦ!!! Θα αναστηθει το "πτωμα" στο 5ο ματς???
Nemesakos
Μετά από αρκετό καιρό το ΟΑΚΑ χτες ήταν ΟΑΚΑ κανονικό.. Με τον παλμό του την έντασή του, τις φωνές κλπ κλπ. Αυτό είναι το πρώτο θετικό..

Το δεύτερο θετικό είναι το ψάξιμο του Πασκουάλ στην ομάδα λόγω αναγκών. Η τοποθέτηση του Γκάμπριελ στο 3 δλδ άμεσα πιο ψηλή ομάδα, ο Σίνγκλετον στο 4 και ο Γκιστ στο 5, με Φελντίν και Τζέιμς, έκανε μια ομάδα άκρως γρήγορη και αθλητική. Μπήκε ακριβώς όπως το σκεφτόμουν χτες. Πίεση στην άμυνα και τρέξιμο στην επίθεση.

Με Καλάθη και Μπουρούση η ομάδα έγινε πιο ορθολογική και πήγε αρκετά οργανωμένα σε σχέση με την Αμερικάνικη 5άδα. Παραδόξως καμία από τις 2 5άδες δεν υστέρησε χτες όσο και αν δεν μπορώ προσωπικά να έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις άκρως αθλητικές ομάδες. Αν έμπαινε και κανά τρίποντο από τα 7 που εκτέλεσαν στα πρώτα 6 λεπτά ίσως να είχε πάρει μεγαλύτερη διαφορά ο Παναθηναϊκός. Πάντως μόλις μπήκε ο Καλάθης φάνηκε ξεκάθαρα η διαφορά. Ναι οκ έβαλε το πρώτο τρίποντο και πήρε ψυχολογία, αν δεν το έβαζε πως θα ήταν.. Είναι λογικό ερώτημα. Νομίζω πάντως πως αποδεικνύει ότι ο καλός Καλάθης είναι υπεραπαραίτητος στον Παναθηναϊκό. Όταν είναι κακός είναι πραγματικά πληγή. Εξαιρετικοί και οι Τζέιμς/Σίνγκλετον που έκαναν πολύ πολύ μεστή εμφάνιση.. Και επιτέλους Γκιστ..

Για τον Ολυμπιακό αυτό που είδα, ήταν ότι συχνά πήγαινε σε προσπάθειες ατομικές τις οποίες δεν συνηθίζει γενικότερα. Με εξαίρεση τον Γκριν που έχει τρομερό φονικό ένστικτο, δεν μπορώ να καταλάβω πως ο Παπανικολάου πάει συνεχώς σε ατομικές , ο Μάντζαρης το ίδιο. Οκ δεν τράβηξε ο Σπανούλης αλλά το αμέσως επόμενο πλάνο είναι να κατεβάσει την μπάλα ο Παπανικολάου και χωρίς να αλλάξει πάσα να πάει προς το καλάθι? Είναι κάτι που έτσι και αλλιώς δεν το είχε ποτε στο ρεπερτόριό του οπότε γιατί να πετύχει τώρα. Επίσης μου έκανε εντύπωση η επιμονή στον Μιλουτίνοφ που χτες κλείστηκε καλά και δεν μπόρεσε να κάνει ότι και στα προηγούμενα. Και αμυντικά δεν ήταν τόσο καλός, ίσως γιατί δεν έπαιξε και πολύ ο Μπουρούσης. Για μένα πήγε καλύτερα ο Γιανγκ και ίσως θα έπρεπε να παίξει λίγο παραπάνω.

Για τις κοκορομαχίες δεν έχω να πω κάτι. Όλα μέσα στον αγώνα είναι. Πάνω στην ένταση τσακωνόμαστε και λέμε πράγματα με φίλους μας. Είναι δυνατόν να μην γίνονται σε ένα τόσο κρίσιμο αγώνα? Όσο για το αν είπε ο Σπανούλης πίθηκο τον Γκιστ. Και να τον είπε τι έγινε? Τόσο ευαίσθητοι έχουμε γίνει όλοι που το κατακρίνουμε? Αν είναι δυνατόν να χαρακτηριστεί ο Σπανούλης ρατσιστής επειδή πάνω στην ένταση του αγώνα μπορεί να του ξέφυγε κάτι. Το πικάρισμα ή το trash talking έστω και αν ειπώθηκε κάτι τόσο κακό δεν σε κάνει ρατσιστή. Αν ήταν έτσι θα ήταν όλοι ρατσιστές και μεις που τους αθλητικούς ψηλούς τους λέμε ΜΑΠ...Ή που λέμε ή λέγαμε τον Ρίβερς χοντρό τον Παπανικολάου πίθηκο κλπ κλπ κλπ. Δεν υπάρχει πλέον όριο στο πως μπορεί να κατακρίνει κάποιος την ηθική κάποιου και χωρίς να τον ξέρει και πιάνοντας μόνο μια λέξη από ένα βίντεο το οποίο δεν έχει πιάσει όλη την συνομιλία. Είναι και της κοινωνίας μας αυτό..Όλα ξαφνικά είναι bulling, αντι-diversity αντι αντί αντί... Ντάξει ξέρω τεράστιο το κοινωνικό θέμα που προσπαθώ σε 5 γραμμές να αναλύσω αλλά λίγο μπάστα με τον κατακερματισμό πάντων... (Δεν πάει σε κανένα μέλος του φόρουμ αυτό)

Στον 5ο τελικό όλα γίνονται ένα ματς είναι. Λόγω έδρας φυσικά και είναι φαβορί ο Ολυμπιακός. Έχει υπάρξει και σε χειρότερη κατάσταση και μας έχει κερδίσει. Δεν μπορώ να πιστεψω πως θα εμφανιστεί όπως στο ΟΑΚΑ. Τελευταίο ματς της σεζόν είναι και όλοι θα τα δώσουν όλα. Ξεκάθαρο φαβορί ο ΟΣΦΠ, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κάνει καλύτερο παιχνίδι από το χθεσινό. Χθες βοήθησε πιστεύω και το γεγονός πως ο ΔΓ για πρώτη φορά μετά από τον αποκλεισμό από την Φενέρ πήγε σε προπόνηση και μίλησε με παίκτες. Ίσως να αντέστρεψε το εσωτερικό. Συνιστώ ψυχραιμία στους φίλους Ολυμπιακούς που θα πάνε γήπεδο γιατί όπως φαίνεται ο ΔΓ θα έρθει στο ΣΕΦ έπειτα από το σημερινό ποστάρισμα στο instagram.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.