Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακος-Μπαρτσελονα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
T.W.Is.M.
vs

Πεμπτη 16/1 21:00 Nova Sports 3

Μετα τη συντριβη στο Μιλανο επανερχομαστε για ενα κρισιμο και δυσκολο εντος εδρας παιχνιδι. Αντιπαλος η Μπαρτσελονα που ξεκινησε με 2 εντυπωσιακες νικες εναντιων των 2 εκπροσωπων της Τουρκιας. Νομιζω οτι ολοι πανω-κατω γνωριζουμε το ροστερ της αντιπαλου, αλλα για να μην ξεχασουμε κανεναν:

No. Player Country Pos. Height Born
00 PULLEN, JACOB USA Guard 1.85 1989
6 DORSEY, JOEY USA Center 2.03 1983
8 SADA, VICTOR Spain Guard 1.92 1984
9 HUERTAS, MARCELINHO Brazil Guard 1.90 1983
10 ABRINES, ALEJANDRO Spain Forward 1.97 1993
11 NAVARRO, JUAN CARLOS Spain Guard 1.91 1980
14 TODOROVIC, MARKO Montenegro Forward 2.08 1992
16 PAPANIKOLAOU, KOSTAS Greece Forward 2.03 1990
23 HEZONJA, MARIO Croatia Forward 1.98 1995
24 OLESON, BRAD USA Guard 1.91 1983
25 LORBEK, ERAZEM Slovenia Center 2.08 1984
30 LAMPE, MACIEJ Poland Center 2.10 1985
34 NACHBAR, BOSTJAN Slovenia Forward 2.06 1980
44 TOMIC, ANTE Croatia Center 2.17 1987
Head Coach
PASCUAL, XAVIER Spain

Το παιχνιδι εκτος απο σημαντικο για τη συνεχεια του ομιλου ειναι μια ευκαιρια για χειροκροτημα στον Παπανικολαου, αλλα πιστευω και στον Τζοι Ντορσει. Εδω ειναι το σημειο που κανονικα θα εγραφα μερικα πραγματα για το παιχνιδι, τη βαθμολογικη κατασταση, το κινητρο, το στοχο του Ολυμπιακου, το κερδος απο τη νικη ή τον κινδυνο απο την ηττα και ισως και καποια αγωνιστικη παρατηρηση. Σημερα με πετυχαινετε σε κακο φεγγαρι ως thread starter(σαν αυτο που εχει κι ο Ολυμπιακος τελευταια) και επειδη θεωρω το τοπικ το χρονικο μιας προαναγγελθεισης ηττας, δε θα γραψω τιποτα! Μην απαντησετε εσεις που το διαβασατε. Ας το διαβασουν οι παιχτες κι ο προπονητης κι ας μου απαντησουν την Πεμπτη.

Στο καθιερωμενο βιντεο πληρωνω ενα περσινο λαθος. Πηγα και εβαλα ολα τα βιντεο που βρηκα και δεν αφησα τιποτα για φετος! Το μονο που δεν υπηρχε ηταν το περσινο ματς στο ΣΕΦ(το αλλο στη Βαρκελωνη το κραταω για το δευτερο γυρο). Εκει που εκτος των συνηθων υποπτων Σπανουλη και Πριντεζη ξεχωρισε(επιθετικα) και ο...ξερετε ποιος: tongue.gif


edit: Με λιγο ψαξιμο παραπανω βρηκα και ενα αλλο πολυ πιο κρισιμο παιχνιδι. 11 χρονια πριν παιχτηκε στον Κορυδαλλο μια προκριση σε φαιναλ φορ. Δυστυχως το αποτελεσμα δεν ηταν θετικο, ομως οποιος δει λιγο απο το βιντεο, δεν μπορει, θα νιωσει νοσταλγια.
roko
Πολυ ωραιο το βιντεακι πραγματικα νοσταλγια rolleyes.gif Η ομαδα τοτε εκεινη τη χρονια ηταν ακρως μαχητικη και κοιταξε στα ματια την Μπαρτσελονα του Σαρας του Μποντιρογκα και δεν θυμαμαι και γω ποιοι αλλοι επαιζαν τοτε. Ηταν την χρονια που χασαμε στους τελικους απο την ΑΕΚ απο 0-2 σε 3-2 νικες? blink.gif Εκει κοντα παντως σε εκεινη τη σαιζον πρεπει να ηταν.
drunk guy
Πολυ φοβαμαι οτι το ματσ θα ειναι προσωπικο σοου ντορσει Μου φαινεταιπολυ καλος για να τον ματσαρουν οι ψηλοι μας.Γι αυτο πιστευω οτι πρεπει να μπει ο καββαδας δωδεκαδα να παιξει κανα δεκαλεπτο μπας και δειρουμε λιγο κατω απ την ρακετα wos_sport5.gif
frenchman7
QUOTE(roko @ Jan 13 2014, 18:55 ) *
Πολυ ωραιο το βιντεακι πραγματικα νοσταλγια rolleyes.gif Η ομαδα τοτε εκεινη τη χρονια ηταν ακρως μαχητικη και κοιταξε στα ματια την Μπαρτσελονα του Σαρας του Μποντιρογκα και δεν θυμαμαι και γω ποιοι αλλοι επαιζαν τοτε. Ηταν την χρονια που χασαμε στους τελικους απο την ΑΕΚ απο 0-2 σε 3-2 νικες? blink.gif Εκει κοντα παντως σε εκεινη τη σαιζον πρεπει να ηταν.



Το 3-2 με την ΑΕΚ νομίζω ήταν στο ΣΕΦ γιατί ήμουν μέσα (αν θυμάμαι καλά)

QUOTE(drunk guy @ Jan 13 2014, 19:10 ) *
Πολυ φοβαμαι οτι το ματσ θα ειναι προσωπικο σοου ντορσει Μου φαινεταιπολυ καλος για να τον ματσαρουν οι ψηλοι μας.Γι αυτο πιστευω οτι πρεπει να μπει ο καββαδας δωδεκαδα να παιξει κανα δεκαλεπτο μπας και δειρουμε λιγο κατω απ την ρακετα wos_sport5.gif


Και μετά που θα βρούμε άλλο ματς ειδικών συνθηκών για να λάμψει ο παιχταράς ο Μίρσα? blink.gif
reignman
QUOTE
Το 3-2 με την ΑΕΚ νομίζω ήταν στο ΣΕΦ γιατί ήμουν μέσα (αν θυμάμαι καλά)


μια χαρα θυμασαι! μαλιστα τοτε ειχαμε φορντ και φορεστ σαν αμερικανους . μετα το 2-0 τιμωρηθηκαν και οι 2 μεχρι το τελος των τελικων. ο ενας για καναβη και ο αλλος δεν θυμαμαι γτ (μπορει να τραυματιστηκε ο ενας κ να μην θυμαμαι καλα. αλλα σιγουρα δεν παιξανε κ οι 2) και παιζαμε με βασικο τον Μισαν Νικαγκμπατσε χαχα
damian
to prwtathlima me tin aek itan to 01-02 me papalouka to mats me ti barca einai tin epomeni sezon pou telika to pirane sorry gia ta greeklish:-)
3bit
Καλως σας βρηκα... smiley.gif

Οσον αφορα το ματς της πεμπτης,αναμφισβητητος ο μεγαλος βαθμος δυσκολιας οπως και η κρισιμοτητα του.Ελπιζω η ομαδα να συσπειρωθει και να δειξει το καλο της προσωπο αυτη τη φορα γιατι τα περιθωρια στενευουν και το ΣΕΦ πρεπει να κρατηθει αλωβητο αν θελουμε να εχουμε βλεψεις για τις 2 πρωτες θεσεις. Απαραιτητο το δυνατο ξεκινημα για να ζεσταθει ο κοσμος και να μην εμφανιστει μεγαλη νευρικοτητα,κυριως απο τους παικτες μας που δεν εχουν εμπειρια απο ματς τετοιας κρισιμοτητας..ξεκαθαρος στοχος να ανοιξουμε το ρυθμο γιατι σε 5 εναντιον 5 καταστασεις η Μπαρτσα θα εχει το λογικο πλεονεκτημα λογω ψηλων,οπως και η πιεση στην κατα τη γνωμη μου οχι κ τοσο γεματη περιφερειακη γραμμη των καταλανων,οπου θεωρουμε οτι υπερτερουμε. Επισης κλειδι για την εξελιξη του αγωνα η εμφανιση του Κωστακη του Παπανικολαου στην επιστροφη του.
Ας ελπισουμε να πανε ολα καλα και η ομαδα να κερδισει(α και να δουμε και την πολυθρυλητη χρησιμοτητα του Μπεγκιτς πανω στον Τομιτς επιτελους)
69.gif
natouralistis
QUOTE (3bit @ Jan 14 2014, 02:20 ) *
Απαραιτητο το δυνατο ξεκινημα για να ζεσταθει ο κοσμος και να μην εμφανιστει μεγαλη νευρικοτητα,κυριως απο τους παικτες μας που δεν εχουν εμπειρια απο ματς τετοιας κρισιμοτητας..


;;

Στα υπόλοιπα συμφωνώ.

ΥΓ. Αυτές οι βολές του Τόμιτς...
Magnus92
Αμφιρροπο ( κατι μας ειπες τωρα tongue.gif ) ματς... Θα εδινα ισως ενα μικρο προβαδισμα στον Ολυμπιακο, λογω καυτης εδρας ( το ΣΕΦ θα ειναι καταμεστο, καθως υπαρχει sold out απ οσο ξερω ).

Παικτικα τωρα, αυτο που πρεπει να προβλητιζει πολυ τον Μπαρτζωκα ειναι το πως θα αντιμετωπισει Τομιτς - Ντορσευ - Λαμπε . Για τον Ντορσευ νομιζω πως θα μπορουσε να δοκιμασει τον Καββαδα... Για τον Τομιτς καλυτερα να δοκιμασει καμια προσευχη σε καναν Αγιο tongue.gif . Δεν μπορω σκεφτω καποιον ψηλο του Ολυμπιακου που μπορει να τον ματσαρει καλα...

Στο "3" πρεπει να χτυπησει ο Ολυμπιακος, καθως βλεπω τον Παπανικολαου να "λυγιζει" λογω των ειδικων συνθηκων που θα επικρατουν για τον ιδιο ( φορτιση κτλ.) και να χανεται απο το ματς, και απο πισω υπαρχει μονο ο Ναχμπαρ . Παικτης κλειδι δηλαδη ο Λοτζεσκι και ο Περπε (οσο και αν παιξει στο 3) .


ΥΓ ( βλεποντας τα παραπανω) : Μορις Εβανς λατρεια ... Θυμαμαι ακομα τα καρφωματα του...
blove.gif
reignman
QUOTE
ΥΓ ( βλεποντας τα παραπανω) : Μορις Εβανς λατρεια ... Θυμαμαι ακομα τα καρφωματα του...


εγω παλι , θυμαμαι που μας την εκανε για μπενετον ugly1.gif
rankin
QUOTE(Magnus92 @ Jan 14 2014, 11:44 ) *
ΥΓ ( βλεποντας τα παραπανω) : Μορις Εβανς λατρεια ... Θυμαμαι ακομα τα καρφωματα του...
blove.gif

κλασικό trade στο NBA 2k ... Παίχτης-εγγύηση για το rating του... Ξεφορτωνόσουν κάποιο σακαφλιά και τσίμπαγες τον τίμιο Μο Εβανς
3bit
Δεν εννοω ολους μας τους παικτες αλλα παικτες-κλειδια οπως τους Ντανστον και Λοτζεσκι οι οποιοι δεν εχουν ακομα πολλες παραστασεις απο ματς τοσο ψηλου επιπεδου και κυριως απο αγωνες που εχουν,ως ενα βαθμο,do or die χαρακτηρα οπως ο μεθαυριανος..
Quincy
Είτε παίξει ο Ναβάρο είτε όχι μικρή είναι η διαφορά, στα G είμαστε καλύτεροι όπως και να χει. Από το 3 και πάνω το χάος το ίδιο οι δυό ομάδες.

Προβλέπω η Μπάρτσα να κυριαρχεί στα καλάθια, να παίρνει καμιά 20αριά παραπάνω rebs, και να παρακαλάμε να κάνουν tripple-double ο Σπαν και ο Περπε μπας και μείνουμε στο παιχνίδι.

Από την άλλη αν δεν χάσουμε κατά κράτος στις ρακέτες είμαστε το φαβορί και μάλιστα αρκετά μεγάλο. Αλλά δεν με πείθει ΚΑΘΟΛΟΥ η frontline μας ότι μπορει να ανταπεξέλθει.

Είμαι απαισιόδοξος για το αποτέλεσμα. Αλλά περιμένω τουλάχιστον να τα δώσουν όλα όπως τα τελευταία δύο χρόνια κι όχι να ξεφτιλιστούν όπως στο Μιλάνο. Και σε συνδυασμό με γεμάτο ΣΕΦ, την αποθέωση Ντόρσευ-Παπ, θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι ανεξάρτητα από τον νικητή.
yorgos
Προβλέπω να κερδίζει ο Ολυμπιακός και με σούπερ εμφάνιση Λοτζέσκι...

Κάτω από τα καλάθια θα έχει πρόβλημα λογικά, αλλά με καλή πίεση από τα γκαρντ νομίζω ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ με μια Μπάρτσα που δεν έχουμε δει ακόμη όλες τις δυνατότητές της.
ssoulliss
Ο Ολυμπιακός πρέπει να στοχεύσει τον αγώνα όπως με τη ΤΣΣΚΑ στο Λονδίνο. Να κάνει τους Χουέρτας και Σάδα να δεινοπαθήσουν στο κατέβασμα της μπάλας.

Να αναγκάσει τον Πασκουάλ να δώσει χρόνο στον Πούλεν(μια χαρά παίκτης είναι,αλλά επέλεξε σε λάθος στιγμή την Μπάρτσα!)

Και φυσικά να περιμένει μεγάλο μάτς από τα φόργουορντ του. Ζητάω πολλά; 39.gif
kotzito
Ιστορικο βιντεο. Ομαδα με με Γιαννουζακο, Νεναντ Μαρκοβιτς στα 35 του, Πριντεζη στα 18. Ωραια χρονια εκεινα. Με μια ομαδα που το μπατζετ της παιζει να μην ειναι ουτε το συμβολαιο του Σπανουλη ,φτασαμε ενα βημα πριν το Final-4. Νομιζω η τελευταια επιτυχια της ομαδας πριν ακολουθησουν εκεινα τα 2 χρονια απολυτης ξεραϊλας.



Στα του ματς,νομιζω οτι ο Ολυμπιακος εχει πιο πολυ αναγκη την νικη αυτη την στιγμη απο την Μπαρτσελονα και για αυτο θα την παρει. Με μικρη διαφορα βεβαια ,αλλα στην παρουσα φαση προεχει να νικησει. Ολα θα κριθουν στο τι θα γινει κατω απο την ρακετα. Στο 4 και στο 5 η Μπαρτσα ειναι σιγουρα κλασεις ανωτερη. Ενδιαφερον θα εχει η μονομαχια Λορμπεκ-Πριντεζη,των δυο καλυτερων 4αριων στο παιχνιδι με πλατη στην Ευρωπη ισως. Ο Air-Πριντεζης θα πρεπει να εκμετταλευτει και το γεγονος οτι ειναι γρηγοροτερος και να αφησει τα τριποντα. Οσον αφορα τον Τομιτς, θα μου κανει εκπληξη αν βαλει κατω απο 12-15 ποντους. Για τον Ντορσεϊ, καλυτερα να δω τον Ντανστον στο μαρκαρισμα του που μπορει να αντιμετωπισει καπως τα pick n roll, γιατι ο Σιμονς εχει προβλημα στο συγκεκριμενο play. Οποτε ολο το βαρος για τον Ολυμπιακο πεφτει στην περιφερεια, οπου εκει υπερτερει μαλλον. Βεβαιως θα πρεπει να μπουν κι αλλοι παικτες στο παιχνιδι εκτος απο Σπανουλη-Περπε, οποτε ελπιζω να δουμε παλι τον Ματ των πρωτων 5-6 παιχνιδιων.
yorgos
QUOTE
τα pick n roll, γιατι ο Σιμονς εχει προβλημα στο συγκεκριμενο play

Understatement ήταν αυτό...

Αν "πνίξει" λίγο τον Ουέρτας με τα φρέσκα πόδια της η περιφέρεια του Ολυμπιακού, έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα.
rankin
QUOTE(kotzito @ Jan 15 2014, 13:16 ) *
Ο Air-Πριντεζης θα πρεπει να εκμετταλευτει και το γεγονος οτι ειναι γρηγοροτερος και να αφησει τα τριποντα.

Δεν ειναι τρίποντα αυτά... Τούβλα ειναι ...


ΥΓ> Και αυτή ηταν η δημοσίευση Νο 5000 για εμένα στο φορουμ! Μεγάλη η χάρη του Πρίντεζη (και των τσιμεντόλιθων του)
pain of salvation
...που τα ακούει και αυτός,αλλά ο κακομοίρης όχι μόνο έχει τους ίδιος αριθμούς με πέρσι στην Ευρώπη,αλλά έχει βελτιωθεί και αισθητά στα ριμπς.
Δλδ. δεν ξέρω...τι παραπάνω περιμένουμε από αυτόν?...(οκ...τραγικό ποσοστό στα τρίποντα...και πέρσι έτσι ήταν,αλλά στα play off με την Εφές,μπαίναν όλα)
rankin
QUOTE(pain of salvation @ Jan 15 2014, 14:32 ) *
...που τα ακούει και αυτός,αλλά ο κακομοίρης όχι μόνο έχει τους ίδιος αριθμούς με πέρσι στην Ευρώπη,αλλά έχει βελτιωθεί και αισθητά στα ριμπς.
Δλδ. δεν ξέρω...τι παραπάνω περιμένουμε από αυτόν?...(οκ...τραγικό ποσοστό στα τρίποντα...και πέρσι έτσι ήταν,αλλά στα play off με την Εφές,μπαίναν όλα)

Δεν τον κατηγορώ για την προσπάθεια αλλά για το μυαλό.. Τι τα βαράει αυτά τα τρίποντα αφου κοντευει να σπάσει τα στεφάνια; Ντιρκ Μπουρουσης την έχει δει; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα... There is only one Dirk Bourousis...

Ας κάνει τα πεταχτάρια του, καμιά διείσδυση, ας παιξει με πλάτη ... Σιγουρα καλάθια...
Ασε που εχω σταμπάρει οτι τον τελευταίο καιρό οταν αρχίζει τα τρίποντα ο Πριντεζης ειναι ενα απο τα πρώτα σημάδια κατάρρευσης της ομάδας

Quincy
QUOTE(rankin @ Jan 15 2014, 13:27 ) *
Δεν ειναι τρίποντα αυτά... Τούβλα ειναι ...


ΥΓ> Και αυτή ηταν η δημοσίευση Νο 5000 για εμένα στο φορουμ! Μεγάλη η χάρη του Πρίντεζη (και των τσιμεντόλιθων του)


Δεν θυμάμαι παίκτη με πιο αργό release από του Πρίντεζη. Κατα τ άλλα τα σουτ αυτά βγαίνουν συνήθως μέσα από κάποιο σύστημα (για να είναι και 5 μέτρα μακρυά απ τον αμυντικό ο Πρι, να προλάβει να το ρίξει tongue.gif ), οπότε είναι δύσκολο να μην τα πάρει!
rankin
QUOTE(Quincy @ Jan 15 2014, 14:37 ) *
Δεν θυμάμαι παίκτη με πιο αργό release από τον Πρίντεζη. Κατα τ άλλα τα σουτ αυτά βγαίνουν συνήθως μέσα από κάποιο σύστημα (για να είναι και 5 μέτρα μακρυά απ τον αμυντικό ο Πρι, να προλάβει να το ρίξει tongue.gif ), οπότε είναι δύσκολο να μην τα πάρει!

Και δεν βγάζουμε και ενα αντίστοιχο σύστημα για τον Μπεγκιτς να ουμε;
pain of salvation
θα μπουν όταν πρέπει ρε...
ντάξει,έχει ζηλευτό μηχανισμό,αλλά ας του δώσουμε λίγο χρόνο να χτίσει ακόμα
Quincy
QUOTE(rankin @ Jan 15 2014, 13:40 ) *
Και δεν βγάζουμε και ενα αντίστοιχο σύστημα για τον Μπεγκιτς να ουμε;



Ο Μπέγκιτς έχει όρο στο συμβόλαιό του να μην βγαίνει πάνω από τη βολή σε άμυνα κι επίθεση. Δεν γίνεται
kotzito
QUOTE(rankin @ Jan 15 2014, 14:27 ) *
Δεν ειναι τρίποντα αυτά... Τούβλα ειναι ...


ΥΓ> Και αυτή ηταν η δημοσίευση Νο 5000 για εμένα στο φορουμ! Μεγάλη η χάρη του Πρίντεζη (και των τσιμεντόλιθων του)

E, πιστευω αυριο να κρατηθει λιγο και να μην πεταξει παραπανω απο 2-3. Και η πλακα με τον Πριντεζη ειναι οτι ακομα και με 2 airball ή ταμπλο και εξω τριποντα να αρχισει, δεν θα κολωσει να συνεχισει. Α ρε Ντιρκ, ολοι προσπαθουν να σε αντιγραψουν στην Ευρωπη tongue.gif


Παντως εχοντας Πριντεζη να σουταρει με 17% και Λο με 12%, κι ομως ειμαστε 3οι σε ποσοστο στα τριποντα στην διοργανωση.
natouralistis


1.Ο Πέτγουει συμμετέχει, φαντάζομαι όχι στο 100% αλλά το ότι βρίσκεται στο παρκέ σημαίνει πως γυρνάει.

2.Ο Μουν δεν ξέρω αν θα μπορεί να σπρώχνει κανέναν στο 4, το σουτάκι πάντως μοιάζει δολοφονικό.

frenchman7
Να μπαίνουμε στο κλίμα σιγά σιγά...

Χουέρτας

Λοτζέσκι
mpam
QUOTE (natouralistis @ Jan 16 2014, 02:16 ) *


1.Ο Πέτγουει συμμετέχει, φαντάζομαι όχι στο 100% αλλά το ότι βρίσκεται στο παρκέ σημαίνει πως γυρνάει.

2.Ο Μουν δεν ξέρω αν θα μπορεί να σπρώχνει κανέναν στο 4, το σουτάκι πάντως μοιάζει δολοφονικό.

Ο Καββαδάς θέλει να γίνει σουτέρ 3 πόντων?? smiley.gif
Πάντως θα ήθελα να του δώσει ευκαιρίες ο Μπαρτζώκας...K στο πρώτο του παιχνίδι με Μπάγιερν ήταν θετικός...! Επίσης, κ Παπαπέτρου θα ήθελα να δώ.
Quincy
QUOTE(mpam @ Jan 16 2014, 15:47 ) *
Ο Καββαδάς θέλει να γίνει σουτέρ 3 πόντων?? smiley.gif
Πάντως θα ήθελα να του δώσει ευκαιρίες ο Μπαρτζώκας...K στο πρώτο του παιχνίδι με Μπάγιερν ήταν θετικός...! Επίσης, κ Παπαπέτρου θα ήθελα να δώ.



Δεν είναι ώρα για τέτοια σήμερα!! Αν θέλει ο κόουτς Β. ας τον βάλει την άλλη βδομάδα να κάνει την πλακίτσα του κι αυτός στον Ερντεν 19.gif

Δεν νομίζω ν ανοίξει το rotation πάνω από τους 8-9. Ακόμα κι αν δεν είναι καλοί οι βασικοί.
mόrfeas79
Δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος για το σημερινό παιχνίδι και θα πρέπει να επιστρατεύσουμε και άλλα κόλπα για να βγάλουμε εκτός ρυθμού κάποιους παίχτες κλειδιά. Καταρχήν, φουλ αποθέωση και χειροκρότημα στον Παπ κατά την παρουσίαση των ομάδων που πιστεύω ότι θα τον κομπλάρει και φουλ trash talking από τον προσωπικό αντίπαλο του Ντόρσευ για να αρχίσει να χάνετε η ηρεμία του και ενδεχομένως να κάνει και κάποια γρήγορα φάουλ. Κατά τα άλλα πιστεύω ότι οι περιφερειακοί μας πρέπει να παίζουν πιεστική άμυνα από τα 3/4 και ως εκ τούτου ο Κόλινς θα πρέπει να πάρει περισσότερα λεπτά από τα συνολικά 3 της Ιταλίας γι'αυτό τον σκοπό (δεν θα μπορέσουν να το βγάλουν όλο το παιχνίδι ο Μάντζαρης με τον Σλούκα μόνο). Θεωρώ ότι ο Σπανούλης θα κλειστεί πολύ καλά από την ισπανική άμυνα (θα πρέπει να το περιμένουμε και να κρατήσουν την ψυχραιμία τους οι υπόλοιποι), οπότε σίγουρα θα πρέπει να υπάρχουν εναλλακτικές στην επίθεση και καταλυτικό ρόλο σε αυτό θα παίξει πρωτίστως ο Σλούκας και δευτερευόντος ο Λοτζέσκι. Στους ψηλούς η αλήθεια είναι δεν ξέρω πως μπορούμε να αντισταθμίσουμε τις ελλείψεις, ποσοτικές και ποιοτικές, αλλά όσο πιο δύσκολα φτάνει η μπάλα σε αυτούς (πίεση περιφερειακών) τόσο μεγαλύτερες ελπίδες θα έχουμε.
Θεωρώ πάντως ότι αν και νωρίς, σε περίπτωση ήττας η δεύτερη θέση απομακρύνεται αρκετά (την πρώτη δεν την βλέπουμε καν) και θα πρέπει να κάνουμε μετά ένα πολύ μεγάλο διπλό (ΟΑΚΑ).
rankin
QUOTE(mόrfeas79 @ Jan 16 2014, 17:47 ) *
(θα πρέπει να το περιμένουμε και να κρατήσουν την ψυχραιμία τους οι υπόλοιποι), οπότε σίγουρα θα πρέπει να υπάρχουν εναλλακτικές στην επίθεση

Τα είπαμε αυτά.. Μην τα ξαναλέμε...
Αν χρειαστεί θα αρχίσει τα τρίποντα ο Πρίντεζης! icon_drunk.gif
yorgos
Προβλέπω να παίζει αρκετά ο "μαγειρεύω για όλους" Μίρσα.

Και -ασχέτως Μίρσα- προβλέπω και νίκη Ολυμπιακού με ματσάρα Λοτζέσκι, του "πάει" το ματς.
Magnus92
παιζει κανα λινκ της προκοπης γιατι το δικο μου ειναι καθε παικτης και ενα πιξελ ;
T.W.Is.M.
Βγηκε ο Σπανουλης, αρχισε η τρικυμια και παλι...
rankin
Αρχισε παλι η φουρτούνα...
T.W.Is.M.
Για αλλη μια φορα καλος ο Σιμονς. Μακαρι να συνεχισει ετσι και να βγαλει λαθος οσους ελεγαν ή υπονοουσαμε οτι δεν κανει. Δειχνει να καλυπτει την ελλειψη ταχυτητας στα ποδια με καλο ταιμινγκ στο αλμα του δυσκολευοντας ετσι την προσπαθεια του αντιπαλου. Ανοδο απο το Λοτζεσκι χρειαζομαστε ή απο τον Περπερογλου για να διατηρηθουμε μπροστα.
Reggie Miller #31
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 16 2014, 21:52 ) *
Για αλλη μια φορα καλος ο Σιμονς. Μακαρι να συνεχισει ετσι και να βγαλει λαθος οσους ελεγαν ή υπονοουσαμε οτι δεν κανει. Δειχνει να καλυπτει την ελλειψη ταχυτητας στα ποδια με καλο ταιμινγκ στο αλμα του δυσκολευοντας ετσι την προσπαθεια του αντιπαλου. Ανοδο απο το Λοτζεσκι χρειαζομαστε ή απο τον Περπερογλου για να διατηρηθουμε μπροστα.



Γενικά σκορ από άλλους εκτός από Σπαν.Ο Σλούκας είναι πεσμένος πάρα πολύ.
Γενικά οι κινήσεις του Σίμονς και οι θέσεις του εμένα πα΄ντα μου άρεσαν,όχι ότι μέχρι τώρα έχει κάνει παιχνιδάρες,αλλά δεν είναι τόσο αρνητικός.
roko
Kαλα κρασα και σημερα..Η αμυνα ειναι παιδικη.Λιγο στα ποδια να μας παιξουν ειτε γκαρντ ειτε ψηλοι εχουν φυγει μονοι τους σε ελευθερο σουτ..Πρεπει καποια στιγμη ο Μπαρτζωκας να αρχισει να δουλευει λιγο στην αμυνα.

Στην επιθεση δε παιρνει την μπαλα ο Σπανουλης και αν βγει κατι καλο βγηκε αλλιως πλανο 0. Μας ξερουν οι αντιπαλοι πλεον,μετα την τριανταρα δε μας εχουν απομυθοποιησει σαν το φοβητρο του δις πρωταθλητη ευρωπης,και μας χτυπανε σε συγκεκριμενα σημεια.

Για σημερα βλεπω ευκολη νικη της Μπαρτσελονα γυρω στους 10 διαφορα.

Θα ξαναπω για τους Αγγελοπουλους κατι που το εχω πει πολλακις.Αφησαν και αφηνουν την ομαδα εκτεθιμενη σε ροστερ.Ας αφησουν τις γκρινιες για την διαιτησια και ας κανουν εργα.
bbplayer
μα γιατί δεν παίρνει ένα τάιμ άουτ???
phoenix_93
Και 20 προλαβαίνουν.
rankin
Δεν..
Δεν...
Δεν....

Η ομαδα νοσεί
Το προσπαθούν οι άνθρωποι αλλά δεν παει τίποτα σωστά
louie
θεε μου ο ναβαρρο... δεν παει να ειναι σακατης και στα 34; 3ποντο με κουτσο, μπομπιτες, σουτ που δεν προλαβαινει να ακουμπησει την μπαλα.


ο παπανικολαου κανει εκπληκτικο παιχνιδι για τον ολυμπιακο smiley.gif πολυ επηρεασμενος
roko
Ο Μπαρτζωκας εχει αρχισει να θυμιζει λιγο δρακο..Δεν εχει κουραγιο ουτε ταιμ αουτ να παρει πλεον..
T.W.Is.M.
Πολυ δυσκολα τα πραγματα, οχι γιατι εχουμε πεσει τοσο σε σχεση με την πρωτη περιοδο, αλλα γιατι ζεσταθηκε επικινδυνα ο Ναβαρο. Και να επιστρεψουμε στο ματς και να παρουμε προβαδισμα, φοβαμαι οτι θα βαλει καποιο απ τα σουτ που βαζει μονο αυτος,
roko
Καθε καλαθι καθε ποντος μετραει πλεον.Τωρα που τους φτασαμε σχεδον θα δειξουν τα ψυχικα τους αποθεματα.Παραδοξως η ζωνουλα μας βγηκε και ας ειναι της πλακας.Μακαρι! peace.gif
Magnus92
Ναβαρο .... 77.gif

Αυτο που φοβαμαι τωρα ειναι να μην αρχισει η Σπανουλιαδα... Εκει εχει τελειωσει το ματς...
roko
QUOTE (Magnus92 @ Jan 16 2014, 22:23 ) *
Ναβαρο .... 77.gif

Αυτο που φοβαμαι τωρα ειναι να μην αρχισει η Σπανουλιαδα... Εκει εχει τελειωσει το ματς...



Tωρα αναγκαστικα θα αρχισει.Ποιος να παρει τις επιθεσεις ο Κατσιβελης η' ο Πριντεζης?..
Zoys
Εντάξει, μόνο αυτές οι "ανακαλύψεις" των ρέφερι μας έλειπαν..
thalys
Άμα δεν σε πάει και η τύχη καθόλου όμως, δεν γίνεται δουλειά.
rankin
Την εχουμε την επόμενη φάση ή θα μας πετάξει η Μιλάνο εξω;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.