Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Νικητής F4 Βερολίνου
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
thrylos7
Δε χρειάζονται πρόλογοι σ' αυτό.... Ορμάτε! Μ' επιχειρηματολογία, ακόμη καλύτερα, αν και δύσκολο, στο συγκεκριμένο, κορυφαίο, όπως αναμένεται τουλάχιστον, Final 4.

(Προφανώς, η ερώτηση είναι ποια ομάδα πιστεύετε κι όχι ποια θέλετε... biggrin.gif )
asero
Δυσκολη η προβλεψη,πολυ ισορροπημενο αυτο το φαιναλ φορ και μαλλον απο τα καλυτερα ολων των εποχων...

Ο παο εχει παιχτες με μεγαλη εμπειρια και γενικα μια πολυ εμπειρη ομαδα,με τον καλυτερο κοουτς και με τον ιδιο κορμο εδω και αρκετα χρονια.

Η τσσκα φετος εδειξε ενα διαφορετικο προσωπο σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια[μαλλον της ελειψαν αρκετα ο παπαλουκας και ο αντερσεν].Ωστοσο,καταφερε και εφτασε φαιναλ φορ και μονο λογω εμπειριας ειναι μες στα φαβορι.Αγωνιστικα,ειναι η καλυτερη αμυντικη ομαδα της ευρωπης αλλα φετος το εχει κακαποιησει το μπασκετακι...

Η μπαρτσα επαιξε το καλυτερο μπασκετ μες στην σεζον.Πολυ καλη αμυνα,φοβερη επιθεση,τρεχει αρκετα και γενικα ειναι μια ομαδα που ευχαριστιεσαι να την βλεπεις.Τα μοναδικα ερωτηματικα που εχει ως ομαδα ειναι ο απειρος προπονητης και γενικα η σχετικα απειρη ομαδα που εχει.

Για τον ολυμπιακο,τα εχουμε αναλυσει αμετρητες φορες.Τη μια μερα κερδιζει την ταου στν ισπανια και την αλλη κερδιζει στο τελος το παιχνιδι με τον κατα τα αλλα πολυ καλο κολοσσο.

Επειδη ομως θα ειμαι ιεροσυλος αν ψηφισω κατι αλλο tongue.gif ,ψηφιζω ολυμπιακο και παμε να το παρουμε...
virgin13
OFF TOPIC:Το παρών θέμα το εχω δει και σε αλλο φορουμ στο οποιο το δημιουργησα εγώ.
thrylos7
Είναι και πρωτότυπο όσο να πεις... Πού ήσουν κι άργησες; Εδώ παρακαλάμε... tongue.gif

Δε δίνω σε καμιά ομάδα κάτω από 25%. Οπότε θα πάω κι εγώ βάσει προτίμησης. Αν και με ελκύει λίγο η Μπάρτσα...
virgin13
QUOTE(thrylos7 @ May 1 2009, 00:40 ) *
Είναι και πρωτότυπο όσο να πεις... Πού ήσουν κι άργησες; Εδώ παρακαλάμε... tongue.gif

Δε δίνω σε καμιά ομάδα κάτω από 25%. Οπότε θα πάω κι εγώ βάσει προτίμησης. Αν και με ελκύει λίγο η Μπάρτσα...


thrylos7 εσυ δεν εισαι και στο φορουμ των πληροφορικαριων ή κανω λάθος?
HLR CENATION
69.gif
Το φετινο φαιναλ φορ ειναι ανοικτο σε καθε αποτελεσμα.Εκτιμω μως οτι το ζυγαρι του τελικου θα εναι το Παναθηναικος-ΤΣΣΚ με τους ρωσους να παιρνουν το τροπαιο.Στον δικο μας ημιτελικο δεν βλεπω να χανει ο Ομπραντοβις απο το γιαννακη.Ο Ολυμπιακος διαθετει Βουισιτς κ Παπαλουκα δυο παικτες ψημενους σε φαιναλ φορ κ θα ειναι σιγουρα το βαρομετρο των Πειραιωτων.Ερωτηματικο αποτελει η παρουσια του Παργκο που χρωστα ενα μεγαλο ματς ενω εκτιμω οτι ενας ασος κρυμενος στο μανικι του Γιαννακη ειναι ο Σχορτσιανιτης που θα τον βαλει για να φθειρει τους ψηλους του ΠΑΟ.Απο την αλλη ομως αντιμετωπιζει μια ομαδα ψημενη σε τετοια ματς με ενα προπονητη που εχει κανει τοσο συχνα το δρομολογιο για τα φαιναλ φορ οσο κανω εγω πατησια-ομονοια.Βλεπω τα γκαρντ του ΠΑΟ να καταπινουν υα αντοιστηχα του Ολυμπιακου κ το Πεκοβιτς επιθεττηκα να μην εχει αντιπαλο.Αλλα το μεγαλυτερο αβανταζ για τους πρασινους ειναι ο Ομπραντοβιτς που τον εχει το Γιαννακη.Οι παραδοσεις ειναι για να σπανε λενε αλλα αυτη να σπασει στο βερολινο το βλεπω κομματακι δυσκολο.
thrylos7
QUOTE
thrylos7 εσυ δεν εισαι και στο φορουμ των πληροφορικαριων ή κανω λάθος?


M' αυτό το username, δεν παίζει... Δικός μας;

(Στείλε pm αν είναι, είμαστε off topic)
sporty78
Πάμε για το πέμπτο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.