Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Ευρωλίγκα 2007-2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
beiman123
Ο ΄΄Σοφός΄΄ ανέλαβε εθνική Σερβίας έναντι αδράς αμοιβής...αλλά να σου πω την αλήθεια έναν τέτοιον θα χρειαζόμασταν.Επιπλέον πέρα από την τεράστια εμπειρία του είναι και ο χρυσός coach του 97...με λίγα λόγια θα έχει πίστωση χρόνου.
Ένα τρελό σενάριο θα ήτανε ο Γκέρσον να πάρει και τους 3 τίτλους αν μέινει ως το τέλος(που μάλλον θα μείνει και έτσι πρέπει κατά τη γνώμη μου),και μετά να τον διώξουνε!χαχα!
NBAer
QUOTE(beiman123 @ Jan 31 2008, 20:47 ) *
Ένα τρελό σενάριο θα ήτανε ο Γκέρσον να πάρει και τους 3 τίτλους αν μέινει ως το τέλος(που μάλλον θα μείνει και έτσι πρέπει κατά τη γνώμη μου),και μετά να τον διώξουνε!χαχα!

Ενα πιο τρελο σεναριο ειναι να παρει και τους 3 τιτλους. tongue.gif

Οσο για το αν πρεπει να μεινει, μακαρι να μεινει, να δουμε που θα καταληξει αυτη η χρονια η οποια αυτη τη στιγμη φαινεται τραγωδια. Εννοω θα καταφερει να ανατρεψει την κατασταση οπως καθε μεγαλος και φοβερα εμπειρος προπονητης μπορει να κανει?
kostakis19
Βλεποντας τη στηριξη που παρεχουν οι Αγγελοπουλοι στον Γκερσον (χωρις να μπορω να την κατανοησω) πιστευω οτι ειναι εξειρετικα δυσκολο να φυγει στη μεση της χρονιας γιατι αυτο θα ειχε ηδη γινει σημερα.Δεν ξερω τελικα αν αυτο ειναι καλο ή κακο (λαμβανοντας υποψιν αυτα που ειπωθηκαν σε παραπανω ποστ για τον Σουμποτιτς στον ΠΑΟ) αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι ο Ολυμπιακος χρειαζεται μια αλλαγη νοοτροπιας.Αφου, λοιπον αυτη δεν μπορει να ερθει με την αλλαγη προπονητη ισως να πρεπει να συζητηθει η αλλαγη πλει-μεικερ γιατι ο Γκριρ εχει αποδειξει κατ' επαναληψην οτι δεν μπορει να εχει αυτο το ρολο.Δεν ξερω ποιοι ειναι διαθεσιμη αλλα ας ψαξουν και για μερικους μη διαθεσιμους (αντιστοιχη περιπτωση Πρκατσιν στον ΠΑΟ). Παντως προσωπικη μου γνωμη ειναι πως ο πλει-μεικερ που πιθανον θα αποκτηθει θα πρεπει να εχει πολλες ασιστ Μ.Ο..Τετοιος νομιζω οτι λειπει.
Anaz
καλα τα λες ΑΖ αλλα μη ξεχναμε οτι αυτη ειναι η 2η χρονια που ο Πινι αποτυγχάνει να κερδισει την εμπιστοσυνη, κ επιπλεον εγω φοβαμαι οτι γυαλι εχει ραγισει πολυ πλεον.. και ο προβληματισμος πηγαζει οχι τοσο για τις σχεσεις αναμεσα σε προπονητη-φιλαθλων όσο περισσοτερο προπονητη-παιχτων! Το θεαμα να φευγει ο Πινι ΜΟΝΟΣ του νωριτερα απ'όλους με αποδοκιμασιες και οι παιχτες να παραμενουν κι να αλληλοχειροκροτουνται με τους φιλαθλους ηταν...σουρεαλιστικο. Δεν ξερω πως μπορει τωρα να ξανακερδισει την εμπιστοσυνη τους,οταν αυτοι διαχωρισαν τη θεση τους κατ'αυτο το τροπο. Απορω πως θα ξανα αλληλοαντικρυθουν καν.. Αν τα καταφερει..μαγκια του! Το θεμα ειναι να βρει την υγεια της το τμημα,που τωρα πραγματικα νοσε. Με η χωρις τον Γκερσον αυτο ειναι δευτερευουσας σημασιας..
Επισης κι εγω πιστευω οτι με την επιστροφη των τραυματιων θα βελτιωθει πολυ η αγωνιστικη εικονα, για τους ιδιους λογους που αναφερεις, και αν προσωπικα δεν μπορω αλλο να κλεινω τα ματια στους ΚΑΚΙΣΤΟΥΣ και ξεροκεφαλους χειρισμους του, μπορω να κανω βεβαιως υπομονη μεχρι να φυγει το καλοκαιρι..

Για τον πλευμεκερ τα ειπαμε.. Ο Γκριρ ειναι περισσοτερο (ή εστω εξισου) θύμα της καταστασης,παρα θυτης. και μην γελιεστε.. Ο πινι δεν προκειται να παρει ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ πλευμεκερ.Γιατι αυτα τα πλευ εξυπηρετουν τις αναγκες του. Μην ονειρευεστε "παπαλουκαδες" λοιπον..
saou
QUOTE(Anaz @ Jan 31 2008, 19:21 ) *
καλα τα λες ΑΖ αλλα μη ξεχναμε οτι αυτη ειναι η 2η χρονια που ο Πινι αποτυγχάνει να κερδισει την εμπιστοσυνη, κ επιπλεον εγω φοβαμαι οτι γυαλι εχει ραγισει πολυ πλεον.. και ο προβληματισμος πηγαζει οχι τοσο για τις σχεσεις αναμεσα σε προπονητη-φιλαθλων όσο περισσοτερο προπονητη-παιχτων! Το θεαμα να φευγει ο Πινι ΜΟΝΟΣ του νωριτερα απ'όλους με αποδοκιμασιες και οι παιχτες να παραμενουν κι να αλληλοχειροκροτουνται με τους φιλαθλους ηταν...σουρεαλιστικο. Δεν ξερω πως μπορει τωρα να ξανακερδισει την εμπιστοσυνη τους,οταν αυτοι διαχωρισαν τη θεση τους κατ'αυτο το τροπο. Απορω πως θα ξανα αλληλοαντικρυθουν καν.. Αν τα καταφερει..μαγκια του!


Ακριβώς. Αν αυτό δεν λέγεται άδειασμα, τότε θα πρέπει να επαναπροσδιοριστεί ο όρος. Αλλά και οι παίκτες αν νομίζουν ότι είναι εντελώς άμοιροι ευθυνών και ότι θα παραμείνουν στο απυρόβλητο για πολύ γελιούνται. Έρχεται και η σειρά τους αν συνεχιστεί το χάλι..

QUOTE
Για τον πλευμεκερ τα ειπαμε.. Ο Γκριρ ειναι περισσοτερο (ή εστω εξισου) θύμα της καταστασης,παρα θυτης. και μην γελιεστε.. Ο πινι δεν προκειται να παρει ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ πλευμεκερ.Γιατι αυτα τα πλευ εξυπηρετουν τις αναγκες του. Μην ονειρευεστε "παπαλουκαδες" λοιπον..


..γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν καλά καλά στην αγορά το καλοκαίρι, θα τους βρεις τώρα? Και πολύ σωστά λες ότι άλλου είδους άσσο δεν πρόκειται να πάρει ο Πίνι. Εδώ το καλοκαίρι λιγουρεύονταν το Μπελ που δεν είναι καν άσσος (μιλάμε ότι με το ζόρι την κατεβάζει, όχι σαν το Γκριρ που 'απλώς' τη βασανίζει) για πρώτο play, θα αλλάξει τώρα?

Πάντως αν αληθεύουν τα περί αλλαγής του Γκριρ, εγώ παύω να ασχολούμαι. Θα είναι το υπέρτατο δείγμα μιας παράνοικής διαχείρισης από τη μεριά του Εβραίου και της ανευ όρων παράδοσης της διοίκησης στα καπρίτσια και στην ευθυνοβοφία του.
Air Kef
Το ποστ του kostakis19 για την κληρωση του top 16 μεταφερθηκε στο αναλογο τοπικ. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.