Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ποια ομάδα θα κατακτήσει την Ανατολή;
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Eastern Conference
SG3ptshooter
Το κλασσικό poll επιστρέφει, γιατί ο καιρός είναι βλαμμένος και διαχειρίζομαι και μια επιχείρηση διάσωσης αυτή τη στιγμή..

Τα φρύδια του CV χρησιμοποιήθηκαν στην κυριολεξία για τη δημιουργία αυτού του πολλ, αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό που έγραψα γιατί δεν υπάρχουν. Κι όταν λέω δεν υπάρχουν, δεν εννοώ είναι όσομ, εννοώ.. ααααααα, αφήστε το.. cool.gif
morfi
Είμαι μεταξύ Μπουλς και Χιτ αλλά μάλλον θα πάω με την ομάδα του Μαιάμι μιας και δείχνει πιο έτοιμη και με ή χωρίς τους σταρ της δεν παίζεται.
John Valthuer
Θα σας σοκάρω: ψήφισα Heat!
T.W.Is.M.
Αν και το Μαιαμι δειχνει το μεγαλο φαβορι, εδωσα την ψηφο μου στο Σικαγο. Νομιζω οτι αυτες οι δυο ομαδες θα φτασουν στους τελικους της Ανατολης και φετος θα ειναι η χρονια των Μπουλς. Ο Χαμιλτον ηταν καλη προσθηκη και μπορει να βοηθησει, ειδικα στα πλει οφ και το μονο ερωτηματικο ειναι τι θα κανουν με τον Μπουζερ. Το Μαιαμι το περιμενω θεωρητικα καλυτερο απο περσι, αλλα και η πιεση θα ειναι μεγαλυτερη απο περσι.
pantaloni
Το Μαιαμι ειναι στους τελικους του ΝΒΑ απο τωρα. Ψαχτε τον δευτερο καλυτερα στην Ανατολη
Nuntius
8 ψήφοι για Bulls και 10 για Heat. Να ενημερώσω αυτούς που ψήφισαν Nets και Wizards πως το poll δεν ρωτάει ποιος θα βγεί τελευταίος.
επαθα λαστιχο
οι χιτ,ασχετα με το οτι δεν τους παω μια
JR_Swish
Είναι λίγο άσχημο που φαίνεται πως θα είναι κούρσα για δύο,ψήφισα Μπουλς που έχουν την καλύτερη αμυντική λειτουργία στο ΝΒΑ κατά τη γνώμη μου.
Θα ήθελα τουλάχιστον να υπάρξει ένα ντέρμπι μέχρι το τέλος για το ποιος θα έχει το πλεονέκτημα έδρας αν τελικά καταφέρουν αυτές οι 2 ομάδες να είναι στους τελικούς της περιφέρειας.
Dwyane ''the flash'' Wade
πιστευω πως το μαιαμι θα ειναι σιγουρα στους τελικους του πρωταθληματος και μαλιστα στην ανατολη θα εχει και το πλεονεκτημα σχετικα ευκολα στην κανονικη περιοδο...
T.W.Is.M.
Νομιζω οτι το Μαιαμι λογω των ονοματων θα προκαλει το φοβο σε ολη τη σεζον, ενω το Σικαγο αν ακολουθησει το ρυθμο που εχει ως τωρα, θα προκαλει την απορια για το πως καταφερνει να κερδιζει τοσο πολυ χωρις να εχει τα ονοματα των αντιπαλων του.
Απο τις υπολοιπες ομαδες θα ξεχωρισω για την πορεια τους και το υλικο τους και οχι για τις πιθανοτητες που εχουν για τελικους τους Σελτικς και τους Νικς. Οι μεν Σελτικς ειναι ενα χρονο μεγαλυτεροι και αφου δεν καταφεραν περσι να κοντραρουν το Μαιαμι στα πλει οφ δεν πιστευω οτι θα το κανουν φετος. Ομως εχει ενδιαφερον η πορεια τους πρωτον γιατι ειναι η ομαδα μεγαλυτερης κλασης απο τις υπολοιπες και δευτερον γιατι η ηλικια τους ειναι προχωρημενη και θα ηθελα να δω ποσο αντεχουν ακομα. Οι δε Νικς εχουν 2 σουπερ σταρς και το ξεκινημα τους δεν ταιριαζει καθολου με την υπαρξη τετοιων παιχτων. Ειμαι λοιπον πολυ περιεργος να δω αν θα συνεχισουν να παιζουν τοσο κακο μπασκετ και να προβληματιζουν.
Επισης ειμαι περιεργος να δω σειρα Μαιαμι-Νιου Γιορκ, οχι τοσο για την αναβιωση της κοντρας του τελους των 90s, αλλα για την κοντρα Λεμπρον vs Καρμελο. Σημειωτεον οτι ο Αντονι εχει πολυ καλο ποσοστο νικων εναντιον του Τζειμς στα προηγουμενα 8 χρονια της καριερας τους.
Το πιο λογικο βεβαια ειναι οτι στους τελικους θα βρισκονται το Μαιαμι και το Σικαγο, οπως και περσι.

edit: Να συμπληρωσω κατι που δεν εχει πει κανεις και απορω γιατι. Το Σικαγο εχει ενα μυστικο οπλο στο ροστερ του. Το "Red Thunder" Brian Scalabrine. Αυτος θα δωσει τη νικη στους Μπουλς! Aρκει ο κοουτς Thibbodeau να καταλαβει οτι κακως δεν τον χρησιμοποιησε στην περσινη σειρα των τελικων Ανατολης... smiley.gif
Murdoc
Πιστευω πως στην Ανατολη φετος θα γινει κατι απροοπτο και θα παει ομαδα σε τελικο που δεν θα πιστευει κανεις το εχουμε δει αρκετες φορες!!!
Και αυτες οι απροοπτες ομαδες ειναι οι Σελτικς,οι Χωκς και οι Νικς που μπορει να εχουν τα προβληματα τους αλλα εχουν πολυ καλα συνολα!!!Τωρα το ενα απο τα αλλα δυο ονοματα θα ειναι ή το Σικαγο ή οι Χιτ δλδ καποιοι απο τους δυο αυτους θα τη πατησουν απο τους παραπανω!!!Δεν ξερω τι να ψηφισω....
Razorblade Fish
Αξιοθαυμαστη η σταθεροτητα των Bulls,παιζοντας και χωρις τον MVP.Ειναι φαβορι πλεον για το απολυτο πλεονεκτημα εδρας στην Ανατολη(οχι οτι αυτο θα κρινει κατι...),αν και το Μαιαμι μπορει να κανει μεγαλο σερι με τους 3 σταρ υγιεις...Απο εκει και κατω Ορλαντο,Φιλαδελφια,Ατλαντα και Ιντιανα θα παλεψουν για τις θεσεις 3-6 ενω πιστευω Σελτικς και Νικς θα προλαβουν εστω και οριακα τα playoff...Τεραστια απογοητευση η Νεα Υορκη,εστω και αν οι 2 αστερες ξεραμε οτι δεν πολυκολλανε μεταξυ τους το αποτελεσμα παραμενει απογοητευτικο...Δεν βλεπω να σπαει ο τελικος Σικαγο-Μαιαμι,οσο αξιομαχες και να ειναι οι υπολοιπες ομαδες.
HLR CENATION
Oxι μονο την Ανατολη αλλα και το πρωταθλημα θεωρω οτι θα κερδισουν οι Χιτ.

Αυτο γιατι πλεον ειναι δεμενοι σαν ομαδα,ενω και η αχιλειος πτερνα που ηταν ο ασσος νομιζωοτι το λυνουν ο φετινος Τσαλμερς που ειναι αισθητα βελτιωμενος,οπως πολυτιμες λυσεις δινει καιο ο Κοουλ.

Επισης ο Χασλεμ ειναι υγιης φετος κατι που σημαινει οτι μπορει να πανε σε σχημα με τον Μπος στο 5 και ετσι στην επιθεση τουλαχιοστον να λυσουν το προβλημα της θεσης 5.
Air Kef
Το Σικάγο, ακόμα και χωρίς τον Ρόουζ δεν εχει χάσει καθόλου έδαφος, ενώ ο Μπούζερ φαίνεται να ειναι ο Μπούζερ που περίμεναν όλη την περσινή σεζόν.

Αντιθέτως οι Χιτ, παρά την γενικώς πιο μαζεμένη ομάδα που δείχνουν σε σχέση με πέρσι, δεν φαίνεται να εχουν αποκτήσει ούτε φέτος την σταθερότητα που θα τους εξασφάλιζε μια πιο άνετη RS.

Τώρα τι θα γίνει στα πλέι οφ ειναι άλλη ιστορία.
morfi
Ντέρμπι στην Ανατολή σήμερα με τους Μπουλς να παίζουν μέσα στη Φιλαδέλφεια, παιχνίδι που θα μπορούσε να είναι ημιτελικός και γιατί όχι τελικός περιφέρειας. Οι 76ers είναι πολύ καλοί εντός έδρας και οι Μπουλς πολύ καλοί εκτός έδρας. Θα υπερισχύσει αυτός που θα παίξει πιο έξυπνα δυνατότητα που την έχουν και οι δύο ομάδες.
captain charisma
μετα τα χτεσινα αποτελεσματα στην ανατολη γινεται χαμος για την πρωτη θεση οπου εχουμε 5απλη ισοβαθμια....σικαγο μαιαμι ιντιανα φιλαδελφια και ατλαντα απο 6 ηττες εχουν...βεβαια ακομα ειναι νωρις...οταν φτασουμε στα 2/3 του πρωταθληματος τοτε τα πραγματα θα εχουν ξεκαθαρισει....
Dwyane ''the flash'' Wade
σικαγο και μαιαμι βλεπω να ειναι οι 2 πρωτοι με τους μπουλς πιθανοτατα να εχουν το αβανταζ εδρας οπως περσι...
GreekNick
Ψήφισα Σικάγο δεν γινόταν αλλιώς smiley.gif


Πάντως αν θα φτάσουν οι Bulls και οι Heat στους τελικούς της ανατολής φέτος πιστεύω πως θα κερδίσουν τη σειρά οι Ταύροι..... ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ o θείος Στερν έχει άλλη άποψη
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(GreekNick @ Mar 17 2012, 11:45 ) *
Ψήφισα Σικάγο δεν γινόταν αλλιώς smiley.gif


Πάντως αν θα φτάσουν οι Bulls και οι Heat στους τελικούς της ανατολής φέτος πιστεύω πως θα κερδίσουν τη σειρά οι Ταύροι..... ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ o θείος Στερν έχει άλλη άποψη


γιατι??μηπως για το περσινο 4-1 ο θειος στερν εφταιγε??
hlias_lebron
ψήφισα χιτ. πιστεύω φέτος δε το ξανά χάνουν μπορεί σε πολλά ματσ να λείπει η συγκέντρωση αλλά νομίζω ότι μετά τα περσινά δε θα το χάσουν πάλι.. Μακάρι να το πάρουν γιατί ο αγαπημένος μου παίχτης ειναι ο λεμπρον.εχει καταφέρει πάρα πολλά έχει σπάσει πολλά ρεκόρ και έχει βγει και 2 φορές mvp. πιστεύω ότι αξίζει ένα δαχτυλίδι και ελπίζω φέτος να είναι η σειρά του!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.