Ολα για το Ντραφτ που θα γινει φετος.
Ολα τα ονοματα εδω.
Ολα τα φαβορι εδω.
Προβαδισμα για το Νο 1 εχει η Βοστωνη !!
Φαβορι για το Νο1 ειναι Ο Ντουραντ μαζι με τον Οντεν ( αν τελικα παρει μερος )
Απο Ευρωπη ποιοι θα συμμετεχουν ??
Δεν ξερω ποοι θα παρουν μερος παντως τα πρωγνωστικα λενε οτι Σπλιτερ,Ρ.Φερναντεζ και Μπελλινελι θα ειναι στους πρωτους 30.Νομιζω,Σπλιτερ 15 απο Πιστονς,Φερναντεζ 17 απο Νετς και Μπελλινελι 23 απο Μπομπκατς.
NBAholic
May 12 2007, 14:24
Φαβορί για το Νο1 είναι το Μέμφις.
Από εκεί και πέρα, το τόπικ θα γίνει pin, αλλά λίγο αργότερα.
Pierce
May 12 2007, 16:58
το νουετο νουαρντ - οντεν θα ειναι το 1-2 λογικα και θα καταληξουν ,παλι λογικα σε μεμφις και βοστωνη . ελπιζω αν το μεμφις παρει το νουμερο ενα να αφησει τον οντεν γιατι εχει ηδη βαρυ σεντερ και συνεπως να καταληξει στους κελτες. ο νοα λογικα θα ειναι και αυτος μεσα στο τοπ5
Gravedigger
May 12 2007, 17:18
Ο Noah δν νομίζω να είναι στο top 5...Από εκεί κ πέρα 1-2 καπαρωμένα από Oden-Durant.Κ πιστεύω ότι προβάδισμα για το Νο 1 έχει ο Oden γιατί είναι πολύ πιο δύσκολο να βρεις καλό center παρά καλό forward...Αν κ νομίζω θα ήταν καλύτερα κ για τους 2 να έμεναν άλλη 1 χρονιά στο κολλέγιο...
Van_prentzi
May 12 2007, 20:24
Αν ο Oden όπως είναι λογικό καταλήξει στο Μέμφις, θα έχουμε μπροστά μας την
νέα υπερδύναμη στο NBA.Το Μέμφις θα γίνει κατευθείαν ομάδα play-offs με Oden, Gasol να
καταστρέφουν τον ανταγωνισμό με το inside game τους.
Θα γίνουν κάτι σαν τους Σαν Αντόνιο όταν πήραν Duncan ενώ είχαν Robinson.
Pierce
May 12 2007, 20:28
εμενα παντως κατι μου λεει οτι ειτε θα αφησουν τον οντεν για να παρουν τον ντουαρντ ειτε θα ξαποστειλουν τον γκασολ αν παρουν τον οντεν
Αν κ νομίζω θα ήταν καλύτερα κ για τους 2 να έμεναν άλλη 1 χρονιά στο κολλέγιο...
Όταν είσαι βέβαιο νούμερο 1 ή 2 στο ντράφτ πως να αντισταθείς και να μείνεις στο κολλέγιο?
Ο Νοά γιατί μου φάνηκε κόπια Άντερσον Βαρεχάο και στην εμφάνιση και στο παιχνίδι του στο φάιναλ 4 του NCAA? Είχα διαβάσει καλά λόγια και λέγεται ότι θα είναι ψηλά στο ντράφτ αλλά ο τύπος μου φάνηκε κατσίκι.
QUOTE(pierce21 @ May 12 2007, 06:21 PM)
εμενα παντως κατι μου λεει οτι ειτε θα αφησουν τον οντεν για να παρουν τον ντουαρντ ειτε θα ξαποστειλουν τον γκασολ αν παρουν τον οντεν
Ακριβως το ιδιο πιστευω και εγω.
Παντως ειναι παραξενα τα πραγματα με το ΝΤΡΑΦΤ παιδια.Εγω βλεπω τον Οντεν να κανει το ξεπεταγμα την δευτερη η την τριτη χρονια στο ΝΒΑ.Βεβαια οτι ειναι το potentially number one κανεις δεν μπορει να το αμφισβητησει.
Αχ,αυτος ο Ντουραντ,ειναι πολυ σπανιο ειδος παικτη,προβλεπω να αφηνει ιστορια.
Gravedigger
May 13 2007, 11:46
Eγώ πάντως όπως βλέπω Durant κ Oden νομίζω ότι ο Durant είναι μεγαλύτερο ταλέντο.Είναι εκπληκτικός!Χωρίς βέβαια να υποβιβάζω τον Oden που είναι κ αυτός ταλεντάρα.Έχει κ το πλεονέκτημα ότι είναι ψηλός.Πάντως συμφωνώ με τον Man10 ότι ο Durant θα αφήσει εποχή...
NBAholic
May 13 2007, 15:02
Παντως ειναι παραξενα τα πραγματα με το ΝΤΡΑΦΤ παιδια.Εγω βλεπω τον Οντεν να κανει το ξεπεταγμα την δευτερη η την τριτη χρονια στο ΝΒΑ.Βεβαια οτι ειναι το potentially number one κανεις δεν μπορει να το αμφισβητησει.
Eίναι αναμενόμενο, δεδομένης της ηλικίας του. Ούτε ο Ντούραντ αναμένω να κάνει τη διαφορά από την πρώτη σεζόν. Οι πρώτες μου πρόχειρες προβλέψεις είναι 12/5/3 για τον Ντούραντ, 8/9 για τον Όντεν, νούμερα που μπορούν να επηρεαστούν από την ομάδα που θα τους επιλέξει.
NBAholic
May 13 2007, 15:05
Να και οι πιθανότητες για το Νο1:
1. Memphis 22-60 25.0%
2. Boston 24-58 19.9%
3. Milwaukee 28-54 15.6%
4. Atlanta1 30-52 11.9%
5. Seattle 31-51 8.8%
6. Portland 32-50 5.3%
7. Minnesota 32-50 5.3%
8. Charlotte 33-49 1.9%
9. New York2 33-49 1.9%
10. Sacramento 33-49 1.8%
11. Indiana3 35-47 0.8%
12. Philadelphia 35-47 0.7%
13. New Orleans 39-43 0.6%
14. L.A. Clippers 40-42 0.5%
Δεν μπορουσε η Βοστωνη να χασει αλλα 3 παιχνίδια, να εχει τις πιθανότητες μαζι της. Τοσα πολλα εχασε αλλα 3 δεν μπορουσε να χασει ?
k_sal_15
May 17 2007, 15:07
Εγώ δεν θέλω να πάρει μέρος στο draft o Oden για να παίζει μαζί με τον Κουφό του χρόνου και γιατί όχι να έχουμε έναν Έλληνα πρωταθλητή NCAA!
QUOTE(k_sal_15 @ May 17 2007, 01:00 PM)
Εγώ δεν θέλω να πάρει μέρος στο draft o Oden για να παίζει μαζί με τον Κουφό του χρόνου και γιατί όχι να έχουμε έναν Έλληνα πρωταθλητή NCAA!
Σωστος,αλλα αν ο Κουφος ειναι μονος ισως να εχει μεγαλυτερη ευκαιρια να δειξει το ταλεντο του. Ελπιζω τετοια εποχη του χρονου να μιλαμε για το νουμερο επιλογης του Κουφου,το οποιο απ' οτι φαινεται θα ειναι ψηλο,πολυ ψηλο...
Mα αν παιζει ο Οντεν και του χρονου Κολλεγιακου, δεν θα βρει πολυ χρονο συμμετοχης ο Κουφος. Ενω αν παει ΝΒΑ ο Κουφος θα ειναι βασικουρα !!
Mamuwalde
May 18 2007, 14:33
ο noah δε μου γεμίζει το μάτι . και για 3άρι δε μου φαίνεται και πολύ αθλητικός .
ο oden από την άλλη είναι ελπίδα των αμερικανών για το επόμενο μεγάλο πεντάρι , κάτι που τους λείπει αρκετά χρόνια . ο stoudamire είναι ίσως ο μοναδικός. ο bogut πχ θεωρείται τεράστιο ταλέντο αλλά είναι αυστραλός και είναι περισσότερο αμυντικός. ο oden δείχνει να μπορεί να τα κάνει όλα παρά την ηλικία του .
ο durant δείχνει όντως να μπορεί να αφήσει εποχή .
το περίεργο είναι πάντως ότι έχουν αρχίσει να ξαναφήνουν πιτσιρικάδες των 18 ετών να μπαίνουν στο nba . για ένα διάστημα το είχαν κόψει γιατί θεωρούσαν ότι είναι υπερβολικά μικροί για να παίζουν μόνο μπάσκετ και να μην ξέρουν να κάνουν απολύτως τίποτε άλλο . βέβαια οι "νόμοι της αγοράς" αλλάζουν εύκολα τα πράγματα .
QUOTE(Igor @ May 18 2007, 03:12 PM)
Mα αν παιζει ο Οντεν και του χρονου Κολλεγιακου, δεν θα βρει πολυ χρονο συμμετοχης ο Κουφος. Ενω αν παει ΝΒΑ ο Κουφος θα ειναι βασικουρα !!
Μην παίρνετε αέρα όπως με τον Σπανούλη. Ο Κουφός δεν μπορεί
ακόμα να παίξει στο ΝΒΑ. Δεν θα τον ωφελήσει σε τίποτα να τα παρατήσει όλα και να πάει από τώρα. Έκτος αν έχει τάσεις αυτοκαταστροφής όπως ο κυνηγός, τότε οκ.
QUOTE(giopride @ May 18 2007, 03:26 PM)
το περίεργο είναι πάντως ότι έχουν αρχίσει να ξαναφήνουν πιτσιρικάδες των 18 ετών να μπαίνουν στο nba . για ένα διάστημα το είχαν κόψει γιατί θεωρούσαν ότι είναι υπερβολικά μικροί για να παίζουν μόνο μπάσκετ και να μην ξέρουν να κάνουν απολύτως τίποτε άλλο . βέβαια οι "νόμοι της αγοράς" αλλάζουν εύκολα τα πράγματα .
Δεν είναι ότι "δεν ξέρουν να κάνουν κάτι άλλο". Είναι ότι "δεν ξέρουν τα βασικά του μπάσκετ".
Mamuwalde
May 18 2007, 14:57
διόρθωσε με αν δεν κατάλαβα καλά .
εγώ εννοώ ότι "κοινωνικα" θεωρούσαν λάθος οι 18χρονοι να μην πηγαίνουν κολλέγιο και να σπουδάσουν κάτι .
να μην παίζουν ΜΟΝΟ μπάσκετ δηλαδή .
τα βασικά του μπάσκετ νομίζω ότι τα μεγάλα ταλέντα τα κατέχουν αρκετά καλά. αλλά ακόμα και ο oden πχ νομίζω ότι πρέπει να βάλει μυικά κιλά για να είναι ανταγωνιστικός
QUOTE(giopride @ May 18 2007, 03:50 PM)
διόρθωσε με αν δεν κατάλαβα καλά .
εγώ εννοώ ότι "κοινωνικα" θεωρούσαν λάθος οι 18χρονοι να μην πηγαίνουν κολλέγιο και να σπουδάσουν κάτι .
να μην παίζουν ΜΟΝΟ μπάσκετ δηλαδή .
Nαί, σωστό αυτό που λες. Αλλά όταν αυξήσαν το όριο ηλικίας δεν είχαν αυτό στο μυαλό τους. Άλλωστε το πτυχίο και τις σπουδές τους μπορούν να τις αφησούν για μετά.
τα βασικά του μπάσκετ νομίζω ότι τα μεγάλα ταλέντα τα κατέχουν αρκετά καλά.
Ναί, έχεις άδικο
. Αν εξαιρέσουμε τις εξαιρέσεις
Garnett, Kobe, LeBron κτλ όλοι οι υπόλοιποι δεν ξέρουν πως να κερδίσουν ένα παιχνίδι. Και βασικά, ούτε οι παραπάνω που ανέφερα ήξερα όταν πρωτομπήκαν στο ΝΒΑ. O Larry, ο Magic και ο Wade όμως που είχαν/έχουν περάσει από το κολλέγιο...
αλλά ακόμα και ο oden πχ νομίζω ότι πρέπει να βάλει μυικά κιλά για να είναι ανταγωνιστικός
Οτιδήποτε έχει σχέση με τους μυς και τον όγκο συνήθως δεν γίνεται στο κολλέγιο άλλα στο ΝΒΑ.
QUOTE(Igor @ May 18 2007, 03:12 PM)
Μην παίρνετε αέρα όπως με τον Σπανούλη. Ο Κουφός δεν μπορεί ακόμα να παίξει στο ΝΒΑ. Δεν θα τον ωφελήσει σε τίποτα να τα παρατήσει όλα και να πάει από τώρα. Έκτος αν έχει τάσεις αυτοκαταστροφής όπως ο κυνηγός, τότε οκ.
Ενοω πως αν παει ο Οντεν ΝΒΑ του χρονου, ο Κουφος θα ειναι βασικος στο Κολλεγιακο.
NBAholic
May 18 2007, 15:28
O Όντεν πρέπει να κοιτάξει λίγο και την επίθεση, συγκεκριμένα τις κινήσεις του και την πάσα του. Είναι πολύ ωμός για το επίπεδο ενός τόσο καλού παίκτη και θα είναι κρίμα να καταλήξει σαν το Μουτόμπο.
Το καλό είναι η θέση του. Οι σέντερ αναπτύσσονται επιθετικά για καιρό και ο Όντεν είναι αρκετά νέος ακόμη. Ακόμη και ο Ολάζουον στην ίδια ηλικία ήταν σχετικά ωμός.
Mamuwalde
May 18 2007, 15:41
γι'αυτό πιστεύω παραπάνω για την βελτίωση του oden σε τοπ επίπεδο . μπορεί να βελτιώνεται για πολύ καιρό , θα πέσουν όλοι πανω του , γενικά θα προσεχτεί πολύ . ακόμα και σε 2-3 χρόνια από τώρα να πάρει χρόνο βασικού [30+ λεπτά δηλαδή και όχι 20λεπτα] θα είναι μόλις 21 και θα μπορεί να βελτιωθεί πάρα πολύ. ενώ αυτά τα all around 3άρια στιλ durant μπορεί να βασίζονται περισσότερο και στην εκρηκτικότητά τους , στοιχείο το οποίο με τον καιρό χάνεται .
δε βλέπετε πόσο συζητάνε για τον bynum οι lakers? που δε φαινεται και τόσο ωμό ταλέντο και ακόμα παίζει 20λεπτα χωρίς ιδιαίτερα καλά στατιστικά . οι lakers όμως τον περιμένουν να βελτιωθεί για να γίνει το 5άρι της δεκαετίας τους .
πάντως από αυτά που έχουν ακουστεί φαίνεται ότι στα φετινά drafts έχει πολύ πλούσιο ταλέντο . ειδικά στις θέσεις 3 , 4 γίνεται χαμός
Mamuwalde
May 20 2007, 11:57
τσεκάρετε πάντως και τον Mike Conley Jr. είναι από τους ελάχιστους guard που κυκλοφορούν φέτος .
αριστεροχειρας , έχει πάρα πολύ γρήγορα πόδια και φανταστική σταυρωτή . σίγουρα ο ρυθμός στο ΝΒΑ είναι διαφορετικός αλλά φαίνεται να πασσαρει και πολύ καλά ...
τσεκάρετε πάντως και τον Mike Conley Jr.
Που επαιζε αυτος φετος ??
NBAholic
May 20 2007, 17:08
Είναι γιος του παλιού Κόνλεϊ, του σπουδαίου άλτη που μπορούσε να καρφώσει απ'τη γραμμή των βολών, έχοντας ύψος 1,88;
thrylos7
May 23 2007, 03:24
Μεγάλο ενδιαφέρον στην τελική σειρά, Μέμφις και Μπόστον έμειναν απ' έξω...
1. Portland
2. Seattle
3. Atlanta
4. Memphis
5. Boston
6. Milwaukee
7. Minnesota
8. Charlotte
9. Chicago (from New York)
10. Sacramento
11. Atlanta (from Indiana)
12. Philadelphia
13. New Orleans
14. LA Clippers
NBAholic
May 23 2007, 03:56
Για να δούμε: Μεγάλη ευκαιρία στο ντραφτ για τους Μπλέιζερς, δελεαστικός σέντερ διαθέσιμος. Τι συμβαίνει; Ρε λέτε να μην είναι τελικά τόσο καλός παίκτης ο Όντεν;
Φαντάζομαι ότι φαντάζεστε τι φαντάζομαι.
Σοβαρά όμως, είναι μάλλον ευκαιρία να θάψουν επιτέλους την αρνητική αυτή παράδοση.
Αυτοκρατορικό θάψιμο για Σέλτικς-Γκρίζλις. Συλλυπητήρια, morfi. Ποιοι είπες ότι είναι γκαντέμηδες;
kostasvc15
May 23 2007, 06:20
1. Portland
2. Seattle
3. Atlanta
4. Memphis
5. Boston
6. Milwaukee
7. Minnesota
8. Charlotte
9. New York1
10. Sacramento
11. Indiana (To Atlanta)
12. Philadelphia
13. New Orleans
14. LA Clippers
Following is the order for the remainder of the 2007 NBA Draft:
15. Orlando (To Detroit)
16. Washington
17. New Jersey
18. Golden State
19. LA Lakers
20. Miami
21. Denver (To Philadelphia)
22. Toronto (To Charlotte via Cleveland)
23. Chicago2
24. Cleveland (To Phoenix via Boston)
25. Utah
26. Houston
27. Detroit
28. San Antonio
29. Phoenix
30. Dallas (To Philadelphia via Denver and Golden State)
2007 SECOND ROUND DRAFT CHOICE ORDER
31. Memphis (To Seattle)
32. Boston
33. Milwaukee (To San Antonio)
34. Atlanta (To Dallas)
35. Seattle
36. Minnesota (To Golden State)
37. Portland
38. New York (To Philadelphia via Chicago)
39. Sacramento (To Orlando via Utah)
40. Charlotte (To LA Lakers)
41. Philadelphia (To Minnesota)
42. Indiana (To Portland)
43. New Orleans
44. Orlando
45. LA Clippers
46. New Jersey (To Golden State)
47. Washington
48. LA Lakers
49. Golden State (To Chicago via Denver, Boston and Phoenix)
50. Miami (To Dallas via LA Lakers)
51. Denver (To Chicago)
52. Toronto (To Portland)
53. Chicago (To Portland)
54. Cleveland (To Orlando)
55. Utah
56. Houston (To Milwaukee)
57. Detroit
58. San Antonio
59. Phoenix
60. Dallas
1 Pick may be conveyed to Chicago.
2 Pick may be conveyed to New York.
Οι Νετς στο 17 εχουν ελπιδες για κατι καλο;Η μαλλον για καποιον ψηλο;
Για το Ορλαντο στο 44 δεν το συζηταω...
Pierce
May 23 2007, 08:52
αλητη στερν ,το σπιτι σου .εβραιε σηκω φυγε....
μετα τον ντανκαν μας πηρε και τον οντεν ή εστω τον ντουαρντ.
Απρόσμενα αποτελέσματα...Πάντως χάρηκα που βγήκε πρώτο το Portland γιατί έχει ανάγκη από ψηλό(ελπιζω να παρει το Oden) και επιτέλους θα χτίσει μια καλή ομάδα μετά απο καιρό!
iverson
May 23 2007, 13:31
Αρκετά τυχερό το Portland αν δεν κάνω λάθος είχαν μόλις 5% πιθανότητες.Τώτα στο Portland θα είναι και ο rooky of the year Brandon Roy και ένας ακόμα ανάμεσα από τον Durant - Oden (φαντάζομαι)που θα είναι υποψήφιος για αυτόν τον τίτλο αν όλα εξελιχθουν καλά για αυτούς τους παίχτες.
Πιστευω πως το Πορτλαντ πρεπει οπωσδηποτε να παρει Οντεν !!
Μετα οι Σονικς τον Ντουραντ.
Οι Χοκς διαλεγουν 3 και 11. Λογικα κατι καλο θα κανουν και αυτοι !
Μπορει να γραψει καποιος πια λιστα με ολους τους Ευρωπαιους που θα λαβουν μερος στο ντραφτ...
Αν παρουν τον Οντεν,θα εχουν Ροι,Τζακ,Ροντριγκεζ,Αλντριτζ και τον Οντεν,μια πλειαδα δηλαδη σουπερ ταλαντουχων παικτων!!!!
NBAholic
May 23 2007, 17:46
Nα ο πίνακας των πιθανοτήτων για τα φετινά ντραφτ.
Αυτό σε συνδυασμό με αυτό που άκουσα, ότι το ντραφτ δε μεταδόθηκε τηλεοπτικά, έκαναν πολλούς να ξαναρχίσουν τις συνομωσιολογίες.
Αν έχεις τύχη διάβαινε! Παρ' ότι είχαν μόλις 5,3% πιθανότητες να πάρουν την πρώτη επιλογή, το χέρι του ρούκι της χρονιάς, Μπράντον Ρόι, έδωσε στην ομάδα του, τους Μπλέιζερς, το δικαίωμα να διαλέξουν πρώτοι στα ντραφτ του ΝΒΑ τον Ιούνιο. Κάτι που σημαίνει ότι οι Μπλέιζερς θα πάρουν έναν εκ των Ντουράντ ή Όντεν, που θεωρούνται τα καυτά ονόματα της αγοράς. Δεύτεροι θα διαλέξουν οι Σιάτλ Σούπερσόνικς ενώ οι Γκρίζλις, που είχαν τις πιο πολλές πιθανότητες να επιλέξουν το Νο1 ως κάτοχοι του χειρότερου ρεκόρ στην κανονική περίοδο.
Αναλυτικά οι 14 πρώτες επιλογές στα ντραφτ του Ιουνίου:
1. Πόρτλαντ Μπλέιζερς
2. Σιάτλ Σόνικς
3. Ατλάντα Χοκς
4. Μέμφις Γκρίζλις
5. Μπόστον Σέλτικς
6. Μιλγουόκι Μπακς
7. Μινεσότα Τίμπεργουλβς
8. Σάρλοτ Μπόμπκατς
9. Σικάγο Μπουλς
10. Σακραμέντο Κινγκς
11. Ατλάντα Χοκς
12. Φιλαδέλφεια Σίξερς
13. Νιού Ορλίνς Χόρνετς
14. Λ.Α Κλίπερς
Η επιλογή των παικτών από τις ομάδες θα γίνει στο "WaMu Theatre" του "Madison Square Garden" στις 28 Ιουνίου.
sportime.gr
Pierce
May 24 2007, 12:27
1.Πόρτλαντ
Το Πόρτλαντ τράβηξε μέσω του ρούκι της χρονιάς και παίκτη της ομάδας, Μπράντο Ρόι, την επιλογή Νο 1 και σίγουρα δε θέλει να χάσει την ευκαιρία. Θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν δεν επιλέξουν τον σέντερ της επόμενης δεκαετίας, τον Γκρεγκ Όντεν, που ήδη συγκρίνεται με τα μεγάλα πεντάρια του παρελθόντος (Γιούιν, Χακίμ, Ρόμπινσον, Ολάζουον).
2.Σιάτλ
Χωρίς αμφιβολία, Κέβιν Ντουράντ. ο δεύτερος καλύτερος παίκτης του κολεγιακού πίσω από τον Όντεν. Θεωρείται ο νέος Γκαρνέτ. Φόργουορντ ύψους 2.10 με απίστευτη έφεση στο σκοράρισμα. Ίσως βγάλει από το βάλτο τους Σόνικς.
3.Ατλάντα
Ψάχνουν εναγωνίως "άσο" αφού έκαναν γκάφες στα προηγούμενα ντραφτ απορρίπτοντας Ντερόν Ουίλιαμς και Κρις Πολ. Πάντως, φέτος μάλλον θα κυνηγήσουν έναν πολύ αθλητικό φόργουορντ, που παίζει εξαρετικά και στην περιφέρεια. Το όνομα αυτού, Ζιανλίαν Γι από την Κίνα (και για εμπορικούς λόγους).
4.Μέμφις
Το Μέμφις είχε το μεγαλύτερο ποσοστό πιθανοτήτων να επιλέξει το Νο1 αλλά τελικά βρέθηκε στο 4, οπότε χάνει έναν εκ των Όντεν-Ντουράντ.Θα παρηγορηθεί, μάλλον, με τον Κόρεϊ Μπρούερ (όχι του Άρη) της πρωταθλητριας Φλόριδα. Έναν γκαρντ με καλό σουτ και εξαιρετικό αμυντικό, λέξη άγνωστη για την ομάδα του Μέμφις.
5.Μπόστον
Πάνε για Μπράνταν Ράιτ. Ψηλόλιγνος φόργουορντ με έφεση στις τάπες, που μπορεί να εξελιχτεί σε σπουδαίο σκόρερ γύρω από τη ρακέτα.
6.Μιλγουόκι
Θέλει έναν ακόμη πρωταθλητή του NCAA, τον Αλ Χόρφορντ της Φλόριδα. Φόργουορντ, πολύ δυνατός με προοπτικές εξέλιξης στην επίθεση. Καλός αμυντικός και ριμπάουντερ, κάτι που λείπει από το Μιλγουόκι.
7.Μινεσότα
Μάικ Κόνλεϊ. Γκαρντ, συμπαίκτης του Όντεν, που έχει πάντα στο μυαλό του την πάσα παρά το σκοράρισμα. Είναι ηγέτης και winner αλλά πρέπει να φτιάξει το σουτάκι.
8.Σάρλοτ
Θέλει το γνωστό και μη εξαιρετέο. Γιοακίμ Νοά, γιο του Γάλλου τενίστα. Πρωταθλητής και αυτός δυο χρονιές με τη Φλόριδα, σκληρός φόργουορντ, που θα μπορούσε να είναι από πέρσι στα ντραφτ και μάλιστα πιο ψηλά αλλά προτίμησε να κάτσει στο κολέγιο για να πάρει άλλο ένα πρωτάθλημα. Θα είναι καλό συμπλήρωμα του Όκαφορ στη ρακέτα.
9.Σικάγο
Σπένσερ Χόους. Σέντερ με ύψος 2.10μ τεχνικός, καλές κινήσεις, που βγάζει ενέργεια στο παρκέ όπως δηλαδή και η νεανική ομάδα των Μπουλς.
10.Σακραμέντο
Ρόι Χίμπερτ. Ένας παίκτης, που μπορεί να πάει και ψηλότερα. Ψηλός (2.15) με τρομερή εξέλιξη στο παιχνίδι του. Υπάρχει πιθανότητα να γυρίσει στο κολέγιο για μια ακόμη χρονιά.
11.Ατλάντα
Η δεύτερη επιλογή των Χοκς, Άσι Λόου. Γκαρντ, όχι σταρ αλλά σκληρός, έξυπνος με μεγάλη καρδιά. Ηγέτης με τα όλα του. Θα βοηθήσει πολύ τον Τζο Τζόνσον.
12.Φιλαδέλφια
Τζούλιαν Ράιτ. Φόργουορντ από το Κάνσας. Οι Σίξερς θέλουν πιο πολύ τον Τζεφ Ράιτ αλλά δύσκολα θα φτάσει τόσο χαμηλά. Ο Τζούλιαν είναι πιο αθλητικός.
13.Νέα Ορλεάνη
Τζεφ Γκριν. Φόργουορντ από την μπασκετική Τζόρτζτάουν, που τα κάνει όλα και συμφέρει. Έχει κουλτούρα νικητή και ταιριάζει στο στιλ του Μπάιρον Σκοτ.
14.Κλίπερς
Θαντέους Γιανγκ. Ένας ακόμη φόργουορντ από την Τζόρτζια Τεκ, ψηλός, αθλητικός, που σίγουρα θα τραβήξει βλέμματα.
www.sportime.gr
Ο Χίμπερτ πάντως που γράφουν για το νο 10 διάβασα ότι αποσύρθηκε από το ντράφτ.
Μπορει να γραψει καποιος πια λιστα με ολους τους Ευρωπαιους που θα λαβουν μερος στο ντραφτ...
Για όλους δεν ξέρω, οι σίγουροι πάντως είναι ο Ρούντι και ο Σπλίτερ που αναμένεται να επιλεγούν στην 20άδα, ο Μπελινέλι, ενώ διάβασα και για έναν Τόμιτς 2.12 που παίζει στην ΚΚ Ζάγκρεμπ.
Πάντως η ενίσχυση της Δύσης συνεχίζεται. Δύο δυτικές ομάδες που δε βρίσκονταν (αγωνιστικά τουλάχιστον) σε φάση απελπισίας θα πάρουν τα 2 μεγαλύτερα ταλέντα του ντράφτ. Δεν είναι απίθανο από του χρόνου κιόλας και οι 2 να βρίσκονται στα play offs. Οι Μπλέιζερς ήδη ήταν συμπαθητικοί φέτος και με νεανικό πυρήνα, ενώ αν οι Σόνικς κρατήσουν το Λιούις, ο Άλεν είναι υγιής, το ίδιο και ο ψηλός τους (Σουίφτ νομίζω) και έρθει ο Ντουράντ θα έχουν έναν εξαιρετικό κορμό 4-5 παικτών. Οπότε ενδεχομένως να προστεθούν άλλες 2 καλές ομάδες στην ήδη γεμάτη δύση.
Αντίθετα δε βλέπω να αλλάζει η μοίρα κάποιας ανατολικής ομάδας από το ντράφτ, εκτός ίσως από τη Φιλαδέλφεια που έχει 4-5 επιλογές, θα αλλάξει δηλαδή τη μισή ομάδα.
Ακουσα οτι οι Σονικς θα ψαξουν να ανταλλαξουν τον Λιουις αφου θα εχουν ηδη 2 σκορερ στην ομαδα. Κεβιν και Ρει.
Και επισης οι Μπλειζερς προσπαθουν να ανταλλαξουν καποιον παιχτη για μια θεση στη δεκαδα των ντραφτ για να φερουν για παρεα του Οντεν τον Κονλει.
Πολυ καλος ειναι ο Γκριν που στο αρθρο λεει οτι θα καταληξει στο νο13 Νεα Ορλεανη !
Τζούλιαν Ράιτ. Φόργουορντ από το Κάνσας. Οι Σίξερς θέλουν πιο πολύ τον Τζεφ Ράιτ αλλά δύσκολα θα φτάσει τόσο χαμηλά. Ο Τζούλιαν είναι πιο αθλητικός.
Δεν το επιασα αυτο, δεν μπορουν να διαλεξουν οποιο παιχτη θελουν ????
kostasvc15
May 25 2007, 14:14
QUOTE(Igor @ May 25 2007, 11:56 AM)
Ακουσα οτι οι Σονικς θα ψαξουν να ανταλλαξουν τον Λιουις αφου θα εχουν ηδη 2 σκορερ στην ομαδα. Κεβιν και Ρει.
Αν τον δωσουν θα πανε χειροτερα απο περισυ σιγουρα.Αλλα και να τον δωσουν να παρουν τι;Ισα ισα θα εχουν και 3 σκορερς...
Mamuwalde
May 25 2007, 14:29
υπάρχει μια ενδιαφέρουσα φημολογία .
το πορτλαντ παίρνει oden . το seattle τον durand.
το seattle υπογράφει τον lewis . αλλά επειδή θα έχει χρόνο ο durand που θα παίζει 3-4 θα πρέπει να παίζει εκείνος 4 που δεν του πάει .χώρια το τι θα κάνει ο wilcox [που τον υπολογίζουν πολύ].
τον κάνουνε τράμπα με το zach randolph του portland [που έχουν πολλά προβλήματα με το χαρακτήρα του και με oden θα έχουν και επιθετικό παιχνίδι στη ρακέτα] .
έτσι θα έχουν :
Πορτλαντ - oden, aldridge, lewis, roy, jack
Seattle: Wilcox, Zach, Durand, Allen, Ridnour .
υπάρχει βέβαια και η άποψη ότι το πορτλαντ θα επιλέξει τον ντουραντ για να πάει κατευθείαν στο 3 και το Seattle θα πάρει Oden για να βρει επιτέλους έναν αξιόπιστο center και στην άμυνα ...
δεν έχουν πολύ πλάκα αυτές οι off-season φήμες ????
Gravedigger
May 25 2007, 17:53
Το Portland πολύ τυχερό κ γκαντεμιά για Memphis κ Boston...Αν οι Blazers πάρουν τον Oden τότε φτιάχνουν εξαιρετική ομάδα με Roy,Webster,Aldridge,Randolph,Oden,Jack κ πολύ ταλέντο!
Θεωρω οτι αν οι Σιατλ παρουν τον Οντεν θα φτιαξουν τεραστια ομαδα. Λουις, Αλλεν και Οντεν.
Ενω αν παρουν τον Ντουραντ απλα θα φτιαξουν μια ομαδα που μπαινει στα πλευ-οφ και χανει στον 1ο γυρο.
Η Μπλειζερς οποιον απο τους δυο και να παρουν μονο του, καλη ομαδα δεν φτιαχνουν.
Αρα νομιζω οτι πρεπει να παρουν τον Ντουραντ, και να ανταλλαξουν τον Ραντολφ με ενα πολυ καλο PG.
Αρα βολευει να παρουν οι Πορτλαντ --- Ντουραντ ( αν βρουν καλο trade PG )
και οι Σονικς ------ ( Οντεν )
kostasvc15
May 26 2007, 13:57
QUOTE(Igor @ May 26 2007, 10:51 AM)
και να ανταλλαξουν τον Ραντολφ με ενα πολυ καλο PG.
Το σκοτωσες τωρα!
Αν θελουν pg λογικα θα εχουν αρκετο χωρο στο σαλαρι για να παρουν,αλλα και παλι μπορουν να διαλεξουν εναν στον δευτερο γυρο του ντραφτ.Παιχτες σαν τον Ραντολφ δεν δινονται....
Παιχτες σαν τον Ραντολφ δεν δινονται....
Και όμως ακούγεται έντονη φημολογία. Εντάξει καλός είναι ο Ράντολφ αλλά όχι και αυτό που λέμε franchise player. Το κύριο προσόν του είναι το σκοράρισμα, από κει και πέρα δεν είναι σούπερ σε τίποτα άλλο. Οπότε για το κατάλληλο αντάλλαγμα γιατί να μη φύγει?
Οι Μπλέιζερς πάντως φαίνεται να έχουν πολλά χαρτιά στο τραπέζι και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις κινήσεις τους.
kostasvc15
May 26 2007, 16:48
QUOTE(saou @ May 26 2007, 02:20 PM)
Και όμως ακούγεται έντονη φημολογία. Εντάξει καλός είναι ο Ράντολφ αλλά όχι και αυτό που λέμε franchise player. Το κύριο προσόν του είναι το σκοράρισμα, από κει και πέρα δεν είναι σούπερ σε τίποτα άλλο. Οπότε για το κατάλληλο αντάλλαγμα γιατί να μη φύγει?
Οι Μπλέιζερς πάντως φαίνεται να έχουν πολλά χαρτιά στο τραπέζι και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις κινήσεις τους.
Γιατι αν δεν φυγει ο Ραντολφ θα ειναι πολυ καλοι κατω απο τα καλαθια και επιθετικα και αμυντικα (με Ραντολφ και Οντεν).Αν θελουν να ανταλαξουν καποιον ψηλο (που δε νομιζω να το κανουν) ας δωσουν τον Μαγκλοιρ η τον Λαφρεντζ.Παντως την επομενη σεζον τους βλεπω σιγουρα στα πλει οφ...
Gravedigger
May 26 2007, 17:07
Ο Jarett Jack είναι παιχταράς κ εξελίξιμος.Δν χρειάζονται άλλον PG για μένα.
Egω λεω να παρουν Ντουραντ στο 4.
Ανταλλαγη Ραντολφ με καλο PG ή καλυτερα τωρα που το σκεφτομαι SG ή SF scorer αφου ο Τζακ ειναι καλος. ( σε εμπιστευομαι gravedigger )...
Kαι ετσι θα μπορουν να αγορασουν ενα καλο σεντερ. Δεν λεω τον Γιαο αλλα ενα καλο αξιοπιστο Σεντερ.
Αρα εχουμε
Σεντερ - Ντουραντ - Σκορερ SF - Roy - jack.
Ο Αλτριτζ τι θεση ειναι ??
Gravedigger
May 26 2007, 20:07
QUOTE(Igor @ May 26 2007, 05:47 PM)
Ο Αλτριτζ τι θεση ειναι ??
O Aldridge είναι 4-5.Πολύ καλός παίχτης όπως έδειξε στο τέλος της περιόδου.Όσο για τον scorer SF που λες αυτός μπορεί να είναι ο Rashard Lewis αρκεί να κάνουν χώρο στο salary cap!
Σωστος για τον Ρασαρντ Λιουις. Ετσι κανουν ενα trade Ζακ Ραντολφ με ενα σεντερ. Γιατι ακουσα οτι εχουν προβλημα με τον χαρακτηρα του.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.