QUOTE(doctorjekil @ Feb 11 2013, 18:34 )

Πιστευω πως για φετος θα καλυψουμε το υπολοιπο συμβολαιο του,τα υπολοιπα δυο χρονια νομιζω οτι θα παρει κατι λιγοτερο...παντως αυτο που εχει αναγκη η ομαδα ειναι ενας γκαρντ,οποσδηποτε
Κι εγώ πιστεύω ότι προτεραιότητα έχει ένας γκαρντ, άλλα και στο 4 έχει ανάγκη η ομάδα. Κι ο Φώτσης είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να δέσει η άμυνα και να ελεγχθούν τα ριμπάουντ. Από τη στιγμή που προκύπτει, αν γίνεται, θα κάνει πολύ καλό στην ομάδα.
QUOTE(bodiroga10 @ Feb 11 2013, 19:20 )

με διδυμα φωτσης-σοφο και γκιστ-λασμε εχεις την καλυτερη front line στην ευρωπη και νομιζω πια δεν θα ειναι στοχος το final4 αλλα η κατακτηση του.
Λίγο υπερβολικό σε βρίσκω άλλα δυναμώνουμε πολύ και αποκτάμε και το "κρύο αίμα" στα κρίσιμα, που η έλειψή του μέχρι στιγμής έχει στοιχίσει ήττες και γκρίνια!
QUOTE(shtarkws @ Feb 11 2013, 19:53 )

Ο Παναθηναικος χρειαζεται οποσδηποτε ενα play maker στυλ παπαλουκα να οργανωνει,ο μπανκς σε καμια περιπτωση δεν κανει την δουλεια αυτη μες το παρκε.Περισσοτερο ψαχνει το δικο του σκοραρισμα με μπσσιμο ενω φαινεται μετριος σουτερ 3 ποντων.Ο ουκιτς ειναι περισσοτερο combo guard.
Ο Ούκιτς είναι 2 λαλούν και 3 χορεύουν... Είναι ψηλός άλλα δε ποστάρει, υποτίθεται διειδητικός άλλα όχι αρκετά γρήγορος, playmaker άλλα δε φτιάχνει παιχνίδι... Αμυντικά είναι καλός τουλάχιστον...
Γνώμη μου είναι ότι χρειαζόμαστε ένα γκαρντ τύπου Μακάλεμπ, Λο, Σπανούλη, κάτι που να έχει εύκολο το σκοράρισμα και να μπορεί να βγάλει και μια πάσα. Θα βοηθούσε πάρα πολύ. Ο Μπάνκς που υποτίθεται είναι τέτοιος δε το έχει μέχρι στιγμής.
Άλλα κι ο Λο όταν πρωτοπήγε στον Ολυμπιακό στη μέση της σεζόν ήταν για γέλια. Θυμάμαι να βλέπουμε μπάσκετ όλοι μαζί κι όλοι μα ΟΛΟΙ οι γαύροι φίλοι μου να τον βρίζουν! Ας ελπίσουμε να ανεβάσει στροφές κι ο Μπανκσ και κυρίως να εγκλιματιστεί γιατί εμένα μου μοιάζει τελείως έξω από τα νερά του (δεν τον βοηθάει κι ο Άρτζι είναι η αλήθεια, τρώει πολύ σκατό!).
QUOTE(vastravoud @ Feb 14 2013, 00:23 )

Βέβαια, οι αρετές του Φώτση αξιοποιούνταν τέλεια και στα πλαίσια ενός ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ συστήματος στον πάγκο....
Και στον ΠΑΟ δεν υπάρχει κανένα σύστημα και είναι
μια ομάδα ένα καφενείο που παίζει στη τύχη... Σταματήστε το αυτό! Πάλιωσε και κούρασε... Στηρίξτε ομάδα και προπονητή κι ότι ενστάσεις έχετε το καλοκαίρι!
QUOTE(comrade @ Feb 14 2013, 14:15 )

Πιεζει ο Φώτσης για να έρθει. Αν ερθει θα παρει €400.000 φετος και €1.1 εκατ. για τα επόμενα δυο χρονια. Σαν πολλα δεν ειναι;
Πάρα πολλά είναι. Υπερβολικά θα έλεγα... Άμα δε ρίξει σημαντικά τις απαιτήσεις του χλωμό το βλέπω...