jonaldidhs
Nov 15 2017, 00:39
QUOTE (basketikos13 @ Nov 15 2017, 00:17 )

Σπουδαια νικη σημερα, καλη για ναεβουμε ψυχολογικα και βαθμολογικα απεναντι σε μια καλη ομαδα.
Το οτι μπηκαν τα σουτ δεν μου προξενει εντυπωση γιατι εχουμε σουτερ.
Ισως η τελικη διαφορα να ειναι λιγο πλασματικη αλλα η νικη μας ηταν ανετη και δικαια.
υγ: Θελουμε καταρχας ψηλο στη θεση του ογκαστ και αν βρεθει κατι καλο σκορερ με δημιουργια η σκορερ που να το παλευει στην αμυνα στην θεση του ντενμον. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ.
υγ2: Κατα τη γνωμη μου επρεπε να μεινει ο φελντειν απο την στιγμη που πηγαμε σε λυση ντενμον.
Ο ντενμον επειδη το ειπαν διαφοροι δεν σλοτεριζει. Εκανε σημερα ενα εκπληκτικο ματς αλλα εχει κανει αλλα 5 οικτρα στην ευρωλιγκα και σε ενα δεν αγωνιστηκε καθολου.
Εγω περαν του σουτ δεν βλεπω τιποτα στον ντενμον -ουτε δημιουργια, ουτε αμυνα, ουτε οργανωση- ενω ο τιμιος δομινικανος επαιζε την αμυνα του, επαιζε την αμυνα του, εβγαζε τις ασιστ του...
υγ3: Ο πωσδηποτε νικη στη τουρκια με την ανεβασμενη εφες.
Συγνωμη κιολας,αλλα ποια αμυνα επαιζε ο τιμιος δομινικανος?Που ο Μαντζαρης περυσι τον περναγε για πλακα σε καθε αγωνα, και του εβαζε σε καθε αγωνα 3-4 λευ απ?Που στο τελος καθε κλειστου αγωνα επρεπε να ειναι εξω γιατι ολοι ξεραμε και λεγαμε οτι τα χανει και κανει λαθη?
Ο Ντενμον οταν παιζει καλα σε καθε παιχνιδι παιζει ενα δυο πικ εν ρολ σωστα(και οταν λεω σωστα εννοω καλαθι)..Επισης ειναι πιο βαρυς απτον τιμιο δομινικανο ,επομενως δεν ποστερεται ευκολα..
Να το ξαναπω..ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΤΙΜΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΟ..ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΤΙΜΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΟ..ΜΑΚΡΙΑ..
Ο Παπας δε νομιζω οτι ξενερωσε απτον Ντενμον..Απλα για να παιξει καλα πρεπει να νιωθει οτι τον χρειαζεται η ομαδα..Σημερα δεν τον χρειαζοταν η ομαδα επομενως ηταν αλλου..Δεν ενιωσε το κινητρο..
Να συμπληρωσω..Οι Γκιστ-Θανασοκουμπος δουλεουν πολυ το τριποντο..Φανηκε στο ξεκινημα..Θα εχουμε περιπτωση Καλινιτς με αυτους τους δυο φετος..Θυμηθειτε το αυτο..Επισης οι βολες Καλαθη-Γκιστ παλι βελτιωνονται..
Ευγε Τσαβαρε..
nvip13
Nov 15 2017, 01:10
Παντως και ο θανασης το πεταξε το τριποντακι του.
Ο Γκιστ εκτος απο περσι που ειχε και τον τραυματισμό δεν ηταν κακος σουτερ, οποτε δεν μου κανει εντυπωση.
Ο Λεκα μονο που μπορει και κατεβάζει ανετα μπαλα και δινει ανασες σε Καλαθη μεγαλη υποθεση.
Δυσκολο ματς με Εφες ελπιζουμε σε μια αξιοπρεπή εμφάνιση.
Καλή εμφάνιση όχι μόνο από τον Παναθηναϊκό αλλά και από τον Πασκουάλ απόψε... Μαζί βέβαια πάνε αυτά...
Με τα καλά και με τα κακά του τον πάω τον Ισπανό... Κυρίως διότι χτίζει την ομάδα από την άμυνα! Τον βλέπεις ότι σε κάθε κακή αμυντική προσπάθεια, σε κάθε καλάθι που τρώει η ομάδα ακόμα και αν προηγείται με 20 πόντους χτυπιέται στον πάγκο! Αυτό θέλω να βλέπω από τον προπονητή του Παναθηναϊκού! Αμυντικό πλάνο! Προς Θεού, μην παρεξηγηθώ... Δεν θέλω έναν Πεδουλάκη... Θέλω όμως ένα προπονητή που να χτίζει από την άμυνα μια σωστή επίθεση και από την επίθεση μια σωστή άμυνα... Το δεύτερο δεν το έχω δει ακόμα, κατά κύριο λόγο όπως έχω ξαναγράψει λόγω του αφελούς παιχνιδιού του Καλάθη που άλλοτε κρατάει υπερβολικά τη μπάλα και άλλοτε την τρέχει, όχι γρήγορα, αλλά βιαστικά... Απόψε ωστόσο και ο Καλάθης ήταν πραγματικά (και όχι μόνο στατιστικά) καλός, σημαντικό (το τόνισε και ένας φίλος νωρίτερα) ότι δεν σούταρε ούτε ένα τρίποντο...
Για τον Ντένμον έγραφα πρόσφατα ότι είναι καλός παίκτης, κοντρολαρισμένος και εξαιρετικός σποτ σουτέρ! Το πρόβλημα με τον Ντένμον μέχρι τώρα δεν είναι η ποιότητά του αλλά ο τρόπος που χρησιμοποιείται... Ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος για να ακροβολίζεται και να πυροβολεί και όχι για να πηγαίνει σε σουτ μετά από τρίπλα... Όχι ότι δεν μπορεί να το κάνει και αυτό αλλά ακροβολισμένος είναι στο στοιχείο του! Πήρε τέτοια σουτ απόψε και έγραψε 7 στα 9 τρίποντα!
Το μειονέκτημα του Ντένμον είναι ότι είναι 2 και όχι 1! Το γράφω αυτό γιατί στην πραγματικότητα ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν για να είναι το ρόστερ ισορροπημένο ένα 1-2 ή έστω 1 και όχι ένα 2. Εκεί υπάρχει πληθώρα παικτών! Παππάς, Ρίβερς, Λοτζέσκι!
Αντίθετα στο 1 πίσω από τον Καλάθη υπάρχει μόνο ο Λεκαβίτσιους! Τίμιος παίκτης ο Λιθουανός, φιλότιμος, εργατικός αλλά λόγω σωματικών προσόντων έχει ένα συγκεκριμένο ταβάνι. Για back up του Καλάθη η άποψή μου είναι ότι είναι λίγος, για τρίτος pm είναι καλός! Εκεί υπάρχει έλλειμμα, ιδίως όσο δεν μπαίνει στο παιχνίδι ο Μποχωρίδης... Αν ο Παναθηναϊκός αποκτούσε το καλοκαίρι τον Γκρέιντζερ ή τον Ράις αντί του Λεκαβίτσιους θα ήμασταν περισσότερο ισορροπημένη ομάδα πιστεύω...
8 λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού ο Πασκουάλ που είμαι βέβαιος ότι έχει εντοπίσει το πρόβλημα δοκίμασε να παίξει με άσο τον Παππά... Το πείραμα απέτυχε παταγωδώς και 2 λεπτά μετά σήκωσε άρον άρον από τον πάγκο τον Λεκαβίτσιους...
Εκείνο που δεν έκανε είναι το να παίξει με τον Γκάμπριελ στο 3 ή με τον Γκάμπριελ στο 4 αλλά με τον Αντετοκούνμπο παράλληλα στην 5άδα σε θέση 3... Έτσι πρέπει να χρησιμοποιείται ο Γκάμπριελ και όχι σαν 4άρι με τον Λοτζέσκι ή τον Ρίβερς στο 3...
KWSN_Men
Nov 15 2017, 02:37
Αναβάλλεται το κλειστό τριετές, ο πιστός στρατιώτης έβγαλε τα αρβύλα, φόρεσε τη παντόφλα και βγήκε για καφέ στην πλατεία Μπουρναζίου.
paobc3
Nov 15 2017, 02:57
QUOTE (erasitehnis @ Nov 14 2017, 23:38 )

Νίκη σαν ήττα και εξηγώ αμέσως γιατί:
Οι βολές μας ήταν στο 75% ενώ κανονικά είναι στο 60%(-4 π) Επίσης η Χίμκι είχε κάτω του 50%, γεγονός επίσης αφύσικο (-5 π.).
Οι Ρώσοι έχασαν τουλάχιστον 4 εύκολα καλάθια (-8 π.). Εμείς βάζαμε τρίποντα κι από το σπίτι μας, ας βγάλουμε -επιεικώς- τέσσερα (-12 π).
Σύνολο -29
Όλα τα παραπάνω είχαν σαν αποτέλεσμα να βγουν και οι διαιτητές (που μέχρι το 30΄ έκαναν ότι μπορούσαν για να κρατήσουν την Χίμκι στο παιχνίδι) από την εξίσωση.
Συμπερασματικά κανονικά χάναμε και εύκολα. Θέλουμε άμεσα 5άρι (ποιός Βουγιούκας που βρήκε τους πεθαμένους) και 2άρι (ο Ντένμον έβαλε όλους τους πόντους της χρονιάς, ευκαιρία να τον διώξουμε τώρα). Όσο για τον Πασκουάλ που δεν πήρε ένα ταιμ άουτ να κόψει το ρυθμό, ΔΡΟΜΟΟΟΟ.
Τι θεούλης είσαι εσύ .Επικό σχόλιο
irving
Nov 15 2017, 05:36
επειδη εβλεπα το ματς μεσω ιντερνετ και δεν ειχα ηχο (οποτε δεν ξερω αμα ειπωθηκε στη μεταδοση) ηθελα να ρωτησω για τη φαση με το βουγιουκα που εσπρωξε τον ρομπινσον. μονο ο βουγιουκας πηρε τεχνικη ποινη?
nvip13
Nov 15 2017, 06:10
QUOTE(irving @ Nov 15 2017, 05:36 )

επειδη εβλεπα το ματς μεσω ιντερνετ και δεν ειχα ηχο (οποτε δεν ξερω αμα ειπωθηκε στη μεταδοση) ηθελα να ρωτησω για τη φαση με το βουγιουκα που εσπρωξε τον ρομπινσον. μονο ο βουγιουκας πηρε τεχνικη ποινη?
Και οι δυο.
john wick
Nov 15 2017, 08:33
QUOTE (roben @ Nov 14 2017, 23:21 )

Καλή εμφάνιση όχι μόνο από τον Παναθηναϊκό αλλά και από τον Πασκουάλ απόψε... Μαζί βέβαια πάνε αυτά...
Με τα καλά και με τα κακά του τον πάω τον Ισπανό... Κυρίως διότι χτίζει την ομάδα από την άμυνα! Τον βλέπεις ότι σε κάθε κακή αμυντική προσπάθεια, σε κάθε καλάθι που τρώει η ομάδα ακόμα και αν προηγείται με 20 πόντους χτυπιέται στον πάγκο! Αυτό θέλω να βλέπω από τον προπονητή του Παναθηναϊκού! Αμυντικό πλάνο! Προς Θεού, μην παρεξηγηθώ... Δεν θέλω έναν Πεδουλάκη... Θέλω όμως ένα προπονητή που να χτίζει από την άμυνα μια σωστή επίθεση και από την επίθεση μια σωστή άμυνα... Το δεύτερο δεν το έχω δει ακόμα, κατά κύριο λόγο όπως έχω ξαναγράψει λόγω του αφελούς παιχνιδιού του Καλάθη που άλλοτε κρατάει υπερβολικά τη μπάλα και άλλοτε την τρέχει, όχι γρήγορα, αλλά βιαστικά... Απόψε ωστόσο και ο Καλάθης ήταν πραγματικά (και όχι μόνο στατιστικά) καλός, σημαντικό (το τόνισε και ένας φίλος νωρίτερα) ότι δεν σούταρε ούτε ένα τρίποντο...
Για τον Ντένμον έγραφα πρόσφατα ότι είναι καλός παίκτης, κοντρολαρισμένος και εξαιρετικός σποτ σουτέρ! Το πρόβλημα με τον Ντένμον μέχρι τώρα δεν είναι η ποιότητά του αλλά ο τρόπος που χρησιμοποιείται... Ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος για να ακροβολίζεται και να πυροβολεί και όχι για να πηγαίνει σε σουτ μετά από τρίπλα... Όχι ότι δεν μπορεί να το κάνει και αυτό αλλά ακροβολισμένος είναι στο στοιχείο του! Πήρε τέτοια σουτ απόψε και έγραψε 7 στα 9 τρίποντα!
Το μειονέκτημα του Ντένμον είναι ότι είναι 2 και όχι 1! Το γράφω αυτό γιατί στην πραγματικότητα ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν για να είναι το ρόστερ ισορροπημένο ένα 1-2 ή έστω 1 και όχι ένα 2. Εκεί υπάρχει πληθώρα παικτών! Παππάς, Ρίβερς, Λοτζέσκι!
Αντίθετα στο 1 πίσω από τον Καλάθη υπάρχει μόνο ο Λεκαβίτσιους! Τίμιος παίκτης ο Λιθουανός, φιλότιμος, εργατικός αλλά λόγω σωματικών προσόντων έχει ένα συγκεκριμένο ταβάνι. Για back up του Καλάθη η άποψή μου είναι ότι είναι λίγος, για τρίτος pm είναι καλός! Εκεί υπάρχει έλλειμμα, ιδίως όσο δεν μπαίνει στο παιχνίδι ο Μποχωρίδης... Αν ο Παναθηναϊκός αποκτούσε το καλοκαίρι τον Γκρέιντζερ ή τον Ράις αντί του Λεκαβίτσιους θα ήμασταν περισσότερο ισορροπημένη ομάδα πιστεύω...
8 λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού ο Πασκουάλ που είμαι βέβαιος ότι έχει εντοπίσει το πρόβλημα δοκίμασε να παίξει με άσο τον Παππά... Το πείραμα απέτυχε παταγωδώς και 2 λεπτά μετά σήκωσε άρον άρον από τον πάγκο τον Λεκαβίτσιους...
Εκείνο που δεν έκανε είναι το να παίξει με τον Γκάμπριελ στο 3 ή με τον Γκάμπριελ στο 4 αλλά με τον Αντετοκούνμπο παράλληλα στην 5άδα σε θέση 3... Έτσι πρέπει να χρησιμοποιείται ο Γκάμπριελ και όχι σαν 4άρι με τον Λοτζέσκι ή τον Ρίβερς στο 3...
Συμφωνώ 100% ,παίχτης Λεκαβίτσιους (προσέξτε) για back up του Νικ δεν υπάρχει. Για 3ος θα ήταν σούπερ...
sleepei2
Nov 15 2017, 10:19
Στα ματς που κερδιζουμε ευκολα λιγα posts σε αυτά που κερδίζουμε δύσκολα ή χάνουμε δε πέφτουμε κάτω από τις 10 σελίδες!!!
rankin
Nov 15 2017, 10:29
Εξαιρετικό παιχνίδι απο τον Παναθηναϊκό
Το νου σας μόνο, μη τυχών και φάτε τη κατάρα του Μπαρτζώκα, όπως την έφαγε ο Ολυμπιακός που έχει να παίξει αξιοπρεπές μπάσκετ απο τότε που τον κέρδισε...
Nemesakos
Nov 15 2017, 11:22
QUOTE (sleepei2 @ Nov 15 2017, 10:19 )

Στα ματς που κερδιζουμε ευκολα λιγα posts σε αυτά που κερδίζουμε δύσκολα ή χάνουμε δε πέφτουμε κάτω από τις 10 σελίδες!!!
Μα για τις ήττες ζούμε.. τις νίκες τι να τις κάνουμε μωρέ..
stefkorner
Nov 15 2017, 12:08
QUOTE (Nemesakos @ Nov 15 2017, 17:22 )

Μα για τις ήττες ζούμε.. τις νίκες τι να τις κάνουμε μωρέ..

αυτο φανταζομαι συμπεριλαμβανομενων και των εαυτων μας μεσα.... ;;
γτ εσυ ας πουμε θυμαμαι ειχες κανει εκτενη αναλυση ,ακολουθουμενη κ απο αρκετα σχολια, με αφορμη την τελευταια φαση στην Μπασκονια... !ενω μετα την χθεσινη μεγαλειωδη εμφανιση αυτο ηταν το πρωτο σχολιο... ( ; )
παντως εγινε μια προσπαθεια βλεπω να παρει φωτια η κουβεντα ...οταν επεσε στο τραπεζι το ενδεχομενο να εχει στραβωσει ο Παππας ,επειδη εκανε τεραστια εμφανιση χθες ο Ντενμον ! που οσο ψυχακια και να τον θεωρουν καποιοι ,νομιζω ειναι τραβηγμενο να πιστευουν πως θα χολοσκαει ,γτ ο αλλος ο τυπος ηταν στην ζωνη του λυκοφωτος κ ακομα και ο Στεφ Καρι ,μπορει να τρωγε παγκο χθες ( που λεει ο λογος )
Nemesakos
Nov 15 2017, 12:27
QUOTE (stefkorner @ Nov 15 2017, 12:08 )

αυτο φανταζομαι συμπεριλαμβανομενων και των εαυτων μας μεσα.... ;;
γτ εσυ ας πουμε θυμαμαι ειχες κανει εκτενη αναλυση ,ακολουθουμενη κ απο αρκετα σχολια, με αφορμη την τελευταια φαση στην Μπασκονια... !ενω μετα την χθεσινη μεγαλειωδη εμφανιση αυτο ηταν το πρωτο σχολιο... ( ; )
παντως εγινε μια προσπαθεια βλεπω να παρει φωτια η κουβεντα ...οταν επεσε στο τραπεζι το ενδεχομενο να εχει στραβωσει ο Παππας ,επειδη εκανε τεραστια εμφανιση χθες ο Ντενμον ! που οσο ψυχακια και να τον θεωρουν καποιοι ,νομιζω ειναι τραβηγμενο να πιστευουν πως θα χολοσκαει ,γτ ο αλλος ο τυπος ηταν στην ζωνη του λυκοφωτος κ ακομα και ο Στεφ Καρι ,μπορει να τρωγε παγκο χθες ( που λεει ο λογος )
φυσικά και για μένα ισχύει η κουβέντα.. Αλλα στην προκειμένη τυχαίνει να μην έχω χρόνο να γράψω αυτά που θέλω.. Επίσης μιας και ψάχνεσαι γενικότερα όπως εύκολα διακρίνω, μέχρι στιγμής μόνο με την Μπασκόνια έγραψα και αν θυμάμαι καλά σε κανέναν άλλο αγώνα της ομάδας..
Anyway. To δεύτερο κομμάτι που αναφέρεις έχει να κάνει με το πρώτο.. Μην δούμε κάτι να πηγαίνει καλά, πρέπει να βρούμε κάτι μεμπτο στην ομάδα. Αναζητούμε την γκρίνια, διψάμε για να βρούμε κάτι να χουμε να πουμε.. Ακόμα μια τυπική Παναθηναϊκή μερα δλδ..
shtarkws
Nov 15 2017, 12:32
QUOTE(rahxephon13 @ Nov 15 2017, 00:09 )

Τι γίνεται ρε παιδιά κάποιος πάντα πρέπει να στοχοποιείται? σήμερα που ο ντεμον οργίασε βρήκαμε των παππα που αρνητικός πάντως δεν ήταν? χαλαρώστε λιγάκι.
Για μεταγραφή λογικά μετά την σημερινή εμφάνιση ντεμον πήρε χρόνο για να δείξει πράγματα και ο πασκουαλ όταν ρωτήθηκε είπε ότι δεν υπήρχε σκέψη αντικαταστάσεις τους, βεβαία είπε ότι πάντα πρέπει να ξέρεις τι κυκλοφορεί και ότι κοιτάνε την αγορά αυτό το κάνεις μόνο αν κάτι έχεις δει ότι δεν πάει καλά, λογικά η απόκτηση ψηλού δεν αποκλείεται απλώς δεν πρόκειται να γίνει ετσι χωρίς ψάξιμο.
Ποιος στοχοποιειται? Στον Παππα αναφερεσαι? Δεν νομιζω οτι οταν γινεται κριτικη για ενα ματς σημαινει οτι αυτοματα καποιος στοχοποιειται. Ο Παππας εν προκειμενω επαιζε φανερα ξενερωμενος, οπως ειπε ενας φιλος πριν ισως επειδη δεν ειχε κινητρο αφου η ομαδα δεν τον χρειαζοταν. Το ιδιο ειδα και απο τον Γκαπριελ που μπηκε στην αρχη, ηταν αρνητικος, και οταν ξαναμπηκε στο τελος που το ματς κριθηκε απλα σουταρε τριποντα οταν επιανε την μπαλα. Το ιδιο και ο ριβερς που στο τελος πεισμωσε και προσπαθουσε να σκοραρει χωρις να παιζει ομαδικα
Γενικα δεν μου αρεσει αυτη η νοοτροπια, Σε μια ομαδα ο καθενας εχει τον ρολο του και πρεπει να παιζει για την ομαδα, να βαζει το καλο της ομαδας πανω απο την ατομικη του αποδοση. Για αυτο τον λογο δεχθηκε σωστη κριτικη και ο Σινγκλετον. Σε αλλα ματς οποιοσδηποτε μπορει να ειναι ο καλυτερος σκορερ και σε αλλα μπορει η ομαδα να χρειαστει απο αυτον να εχει εναν αλλο ρολο για να ειναι χρησιμος. Φωτεινο παραδειγμα ο Θανασης που καθε φορα που μπαινει ειναι ο πιο ορεξατος αν και συνηθως εχει τον πιο ''αχαρο'' ρολο, δηλαδη να μαρκαρει τον καλυτερο επιθετικο της αντιπαλης ομαδας πολλες φορες χωρις να παρει ουτε ενα σουτ.
Επισης μου αρεσε η νοοτροπια του Ντενμον, dnp στο Σεφ οπου πανηγυριζε καθε καλαθι και εμψυχωνε τους συμπαικτες του, και στα επομενα ματς μπηκε στο παρκε με το μαχαιρι στα δοντια για να αποδειξει στον προπονητη του οτι αξιζει, χωρις να ειναι μπλαζε ή μουτρωμενος
Δεν πιστευω οτι η δικαιη κριτικη σε οποιον δεν ειναι καλος, η με λαθος νοοτροπια συνιστα στοχοποιηση. Στοχοποιηση και εμπαθεια ειναι οταν βρισκεται παντα καποιος στο στοχαστρο ακομα και χωρις λογο
Αντιθετα κακη ''υπηρεσια'' για την ομαδα ειναι να τα βρισκουμε ολα σωστα οταν νικαμε και ολα λαθος οταν χανουμε
stefkorner
Nov 15 2017, 12:39
QUOTE (Nemesakos @ Nov 15 2017, 18:27 )

φυσικά και για μένα ισχύει η κουβέντα.. Αλλα στην προκειμένη τυχαίνει να μην έχω χρόνο να γράψω αυτά που θέλω.. Επίσης μιας και ψάχνεσαι γενικότερα όπως εύκολα διακρίνω, μέχρι στιγμής μόνο με την Μπασκόνια έγραψα και αν θυμάμαι καλά σε κανέναν άλλο αγώνα της ομάδας..

απλα ειμαι της αποψης οτι και για σενα και για μενα και γενικα το φυσιολογικο ειναι να κανουμε κουβεντα οταν υπαρχουν θεματα που μπορουμε να εχουμε διαφορετικη εκτιμηση ,οσο αναφορα το τι εφταιξε ,η τι μπορει να διορθωθει!
σε ματς σαν το χθεσινο που πηγαν ολα καλα και ειχαμε αυτο το επικο ποσοστο στα τριποντα τι να συζητηθει σε ενα φορουμ,εφοσον ολοι συμφωνουμε !αν υπηρχε χωρος για like και καρδουλες θα γεμιζαν ετσι κ αλλιως κ εδω !!!
αυτα εχω την αισθηση οτι συμβαινουν σε ολο τον κοσμο ,δεν ειμαστε τοσο διαφορετικοι απο τους φιλαθλους της Ρεαλ και της Μπαρτσα πχ που τοσο εκτιμουμε συνολικα..!
εμενα ας πουμε με χαλουσε χθες που ακαταπαυστα ακουγα γκρινια οτι μας σφαζουν οι ρεφ !ε προσπαθουσα να το πνιξω και να απολαυσω την εμφανιση ! ετοιμος ημουν να ειρωνευτω κανα δυο τυπους ,αλλα λεω αστο καλυτερα!δεν λεει να φυγεις στραβωμενος απο το γηπεδο τετοια μερα
Nemesakos
Nov 15 2017, 13:25
QUOTE (shtarkws @ Nov 15 2017, 12:32 )

Ποιος στοχοποιειται? Στον Παππα αναφερεσαι? Δεν νομιζω οτι οταν γινεται κριτικη για ενα ματς σημαινει οτι αυτοματα καποιος στοχοποιειται. Ο Παππας εν προκειμενω επαιζε φανερα ξενερωμενος, οπως ειπε ενας φιλος πριν ισως επειδη δεν ειχε κινητρο αφου η ομαδα δεν τον χρειαζοταν. Το ιδιο ειδα και απο τον Γκαπριελ που μπηκε στην αρχη, ηταν αρνητικος, και οταν ξαναμπηκε στο τελος που το ματς κριθηκε απλα σουταρε τριποντα οταν επιανε την μπαλα. Το ιδιο και ο ριβερς που στο τελος πεισμωσε και προσπαθουσε να σκοραρει χωρις να παιζει ομαδικα
Ντε και καλά όμως να είναι ξενέρωμα? Αυτή η λέξη είναι φίλε μου που χτυπάει άσχημα. Τι ξενέρωμα? Δλδ αν ο Χ παίκτης σε κάποιο ματς δεν παίξει καλά είναι ξενερωμένος? Ο Σβεντ ο Μάρκοβιτς ο Ρόμπινσον είναι ξενερωμένοι..?
Και στην τελική αν τραβούσε και ο Παππάς και ο Ρίβερς και ο Γκάμπριελ θα φτάναμε τους 125 πόντους??
Δεν υπάρχει κριτική με την λέξη ξενερωμένος. Είναι κάτι το οποίο νομίζεις.. Σε μένα που ήμουν στο γήπεδο και ο παππάς και ο ρίβερς και ο γκάμπριελ μια χαρά ήταν στις αντιδράσεις τους και έβγαζαν πολύ πάθος από τον πάγκο.
ENTIT για ολοκληρωμένο σχόλιο.
Αμυντικά και οι 3 πήγαν Εξαιρετικά. το ότι δεν βρήκαν ρυθμό στην επίθεση είναι γιατί βρήκε ο Ντένμον και ο Λοτζέσκι. Επίσης ο Παππάς έπαιξε και στο 1 χτες χωρίς να χρειάζεται να κάνει μπούκες αλλά να οργανώσει..Αλίμονο αν είναι ξενέρωμα αν κάποιος δεν πάει καλά επιθετικά...Κ ο Κρις ξενερωμένος τότε?
stefkorner
Nov 15 2017, 13:38
εγω σε καμια περιπτωση δεν διεκρινα καποιο ειδος ξενερας ,ουτε καν υπηρχε ενδειξη που να δινει τροφη για τετοιες σκεψεις
ο Γκαμπριελ την πρωτη φορα που πατησε παρκε ηταν απλα ο γνωστος Γκαμπριελ που ψαχνει να βρει την θεση του στις περιστροφες της αμυνας η το σωστο ποζιτιονινγκ στην επιθεση !δεν ειναι να μας προκαλει εντυπωση !ο γνωστος Γκαμπριελ!
και μετα που δεν υπηρχε καμια πιεση ,ομορφα και ωραια μπουμπουνισε 2 τριπονταρες!
ο Παππας κληθηκε σε μια φαση να γινει οργανωτης ,επειδη ο Πασκουαλ φανηκε να μην προτιμουσε και πολυ τον Λεκαβιτσιους για αλλαγη του Καλαθη στο χθεσινο παιχνιδι και επειδη δεν του βγηκε καλα του Παππα μετα απο δυο επιθεσεις τον τραβηξε προς το 2ο !φυσιολογικα πραγματα ! οπως φυσιολογικο και να μην βρισκεται στο πικ της φορμας του ο Παππας ,οπως ηταν πριν 10μερες!δεν παει απαραιτητα σε συναρτηση με τον Ντενμον αυτο
KWSN_Men
Nov 15 2017, 13:51
QUOTE (john wick @ Nov 15 2017, 08:33 )

Συμφωνώ 100% ,παίχτης Λεκαβίτσιους (προσέξτε) για back up του Νικ δεν υπάρχει. Για 3ος θα ήταν σούπερ...
Θα εκτεθείς πάλι.
silversurfer
Nov 15 2017, 13:53
Συγχαρητήρια για την χθεσινή εμφάνιση της ομάδας.
Ολοκληρωτικό μπάσκετ, καλές επιθέσεις, επιθετική άμυνα (δεν γίνεται να παίζεις σαν σκύλος 40' και αν πάρεις διαφορά να μην χάσεις συγκέντρωση).
Πιστεύω πως ήταν μια εμφάνιση που δεν θα δούμε ξανά, αλλά αν πιάσουμε το 80% αυτής μέσα στη σεζόν σταθερά τότε σίγουρα θα είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα ματς.
Το δύσκολο είναι το επόμενο ματς γιατί, κάτι που φάνηκε και πέρυσι, η ομάδα μετά από τέτοιες εμφανίσεις νομίζει ότι είναι κάτι σε GSW και Bulls με Jordan οπότε θέλει σωστή διαχείριση από Τσάβι..
Ο Σινγκλετον είναι κλειδί αν αποφασίσει να παίζει ομαδικά.
stefkorner
Nov 15 2017, 13:54
QUOTE (KWSN_Men @ Nov 15 2017, 20:51 )

Θα εκτεθείς πάλι.

οπα ,την λεμε και στο φιλαρακι τωρα ;;;
ωραιος!γιατι οταν ηθελε να τελειωσει τον Πασκουαλ πριν λιγες μερες εκανες οτι δεν τα βλεπεις ...
MaJesty23
Nov 15 2017, 13:59
Η ομάδα έπαιξε σούπερ !Κανεις δεν γουστάρει να χάνουμε!Προφανώς...ολοι αγαπάμε το μπάσκετ και τον ΠΑΟ.Το να επισημανθούν κακώς κείμενα,δεν νομίζω ότι είναι κακοπροαίρετο και αντιπαναθηναικο!
Εμένα μου αρέσει ο Κρις...άλλαξε τσιπάκι!Στην αρχή της χρονιάς επαιζε για πάρτη του,τώρα μοιράζει μπάλα ,εχει κόψει ραχιαίες τρίπλες (wtf

).
Για ντένμον θα φανεί εαν γύρισε κουμπί στα επόμενα 2 ματς .Δεν περιμένω 25άρες,αλλα αξιοπρεπή παρουσία και να βάλει 2-3 σουτ να ανοιξει η αντίπαλη άμυνα.Ειναι πολύ καλός σουτέρ και δεν είναι αμφισβητίσιμο.
shtarkws
Nov 15 2017, 14:02
QUOTE(Nemesakos @ Nov 15 2017, 13:25 )

Ντε και καλά όμως να είναι ξενέρωμα? Αυτή η λέξη είναι φίλε μου που χτυπάει άσχημα. Τι ξενέρωμα? Δλδ αν ο Χ παίκτης σε κάποιο ματς δεν παίξει καλά είναι ξενερωμένος? Ο Σβεντ ο Μάρκοβιτς ο Ρόμπινσον είναι ξενερωμένοι..?
Και στην τελική αν τραβούσε και ο Παππάς και ο Ρίβερς και ο Γκάμπριελ θα φτάναμε τους 125 πόντους??
Δεν υπάρχει κριτική με την λέξη ξενερωμένος. Είναι κάτι το οποίο νομίζεις.. Σε μένα που ήμουν στο γήπεδο και ο παππάς και ο ρίβερς και ο γκάμπριελ μια χαρά ήταν στις αντιδράσεις τους και έβγαζαν πολύ πάθος από τον πάγκο.
Αμυντικά και οι 3 πήγαν Εξαιρετικά. το ότι δεν βρήκαν ρυθμό στην επίθεση είναι γιατί βρήκε ο Ντένμον και ο Λοτζέσκι. Επίσης ο Παππάς έπαιξε και στο 1 χτες χωρίς να χρειάζεται να κάνει μπούκες αλλά να οργανώσει..Αλίμονο αν είναι ξενέρωμα αν κάποιος δεν πάει καλά επιθετικά...Κ ο Κρις ξενερωμένος τότε?
οκ αν η λεξη ξενερωμενος ειναι ασαφης και μπορει να παρερμηνευτει την αποσυρω. Ας πουμε οτι δεν τον ειδα οσο ορεξατο ειδα αλλους. Για παραδειγμα δυο φορες σαν οργανωτης εκανε απο μια χαλαρη πασα που εκλεψε η αμυνα και εβγαλε αιφνιδιασμο. Την πρωτη φορα δεν γυρισε καν στην αμυνα με τον Πασκουαλ να τον επιπληττει στο time out
Και για να τοι κλεισω, δεν εχω κανενα θεμα με τον Παππα συγκεκριμενα, οποιος και να ηταν στην θεση του θα ελεγα το ιδιο. Η νοοτροπια με ενοχλει. Θελω να βλεπω ολους τους παικτες συγκεντρωμενους και με διαθεση για 40 λεπτα. Νομιζω κατι τετοιες λεπτομερειες κανουν την διαφορα
john wick
Nov 15 2017, 14:23
QUOTE (stefkorner @ Nov 15 2017, 11:54 )

οπα ,την λεμε και στο φιλαρακι τωρα ;;;
ωραιος!γιατι οταν ηθελε να τελειωσει τον Πασκουαλ πριν λιγες μερες εκανες οτι δεν τα βλεπεις ...

Ποιος μωρε ο KWSNmen;;;;
Που οταν πετυχαινε 3ποντο περσυ ο Γιανναρος ο Μπουρουσης,του φευγαν τα σπορια απ το σακουλι;;;;
Σοβαρα τωρα , κανεις δεν ειναι υπερανω κριτικης, ουτε ο Xavi...απλα εγω αποφασισα πλεον να μην κριτικαρω εντονα την ημερα του αγωνα....κοιμασαι,ξυπνας κ την επιμενη πιο ηρεμος ποσταρεις...
stefkorner
Nov 15 2017, 14:36
QUOTE (john wick @ Nov 15 2017, 20:23 )

Ποιος μωρε ο KWSNmen;;;;
Που οταν πετυχαινε 3ποντο περσυ ο Γιανναρος ο Μπουρουσης,του φευγαν τα σπορια απ το σακουλι;;;;
Σοβαρα τωρα , κανεις δεν ειναι υπερανω κριτικης, ουτε ο Xavi...απλα εγω αποφασισα πλεον να μην κριτικαρω εντονα την ημερα του αγωνα....κοιμασαι,ξυπνας κ την επιμενη πιο ηρεμος ποσταρεις...

καλη φαση τα σπορακια ,αλλα τα αποφευγω στο μπασκετ
οσο για την κριτικη και μαλιστα την αυστηρη ,εγω ειμαι υπερμαχος ! θεωρω μαλιστα πως βοηθαει τους παντες ! παικτες μεχρι προπονητες ! ενδεικτικα παραδειγματα τα τελευταια . απο παικτες οπως ο Γκαμπριελ και ο Ντενμον που αφυπνιστηκαν απο την στιγμη οπου αρχισαν οι διαρροες για αποδεσμευση !και η πιεση πιθανοτητα να βοηθησε κ τον Πασκουαλ!στα 2 τελευταια ματς η ομαδα πεταει γιατι εκτος των αλλων εχει κανει απιστευτη διαβασματα &προετοιμασια! και με αναβαθμισμενες ειδικες αποστολες σε Θαναση ,οπου ο περιορισμενος του ρολος στα ματς που χασαμε ειχαν γινει μια σοβαρη αφορμη για αυστηρη κριτικη..
irving
Nov 15 2017, 15:29
QUOTE(nvip13 @ Nov 15 2017, 06:10 )

Και οι δυο.
δηλαδη ο βουγιουκας κερδισε ενα φαουλ και δεχτηκε μια τεχνικη ποινη και ο ρομπινσον δεχτηκε μια τεχνικη ποινη και οι δυο ριξανε 2 βολες και η μπαλα για τη χιμκι. οι βολες της τεχνικης ποινης που πηγανε? γιατι ετσι ειναι σαν να μη κερδισε ο βουγιουκας φαουλ η σα να μην εδωσε τεχνικη στον ρομπινσον.
Nemesakos
Nov 15 2017, 15:32
QUOTE (irving @ Nov 15 2017, 15:29 )

δηλαδη ο βουγιουκας κερδισε ενα φαουλ και δεχτηκε μια τεχνικη ποινη και ο ρομπινσον δεχτηκε μια τεχνικη ποινη και οι δυο ριξανε 2 βολες και η μπαλα για τη χιμκι. οι βολες της τεχνικης ποινης που πηγανε? γιατι ετσι ειναι σαν να μη κερδισε ο βουγιουκας φαουλ η σα να μην εδωσε τεχνικη στον ρομπινσον.
άσε που η τεχνική είναι μία βολή.. Εκτός αν κ αυτό άλλαξε και φέτος.. Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται μετά την ΤΣΣΚΑ...και η κατοχή και οι 2 βολές από τεχνική..
shtarkws
Nov 15 2017, 15:34
Τεχνική και αντιαθλητικο δοθηκε αν δεν κανω λαθος
Nemesakos
Nov 15 2017, 15:40
QUOTE (shtarkws @ Nov 15 2017, 15:34 )

Τεχνική και αντιαθλητικο δοθηκε αν δεν κανω λαθος
Ναι στο play by play γράφει αντιαθλητικό του Βουγιούκα και απλό φάουλ του Ρόμπινσον. Πάντως οι διαιτητές μέσα στο γήπεδο δεν έδειξαν στην γραμματεία τι έδωσαν όπως συνήθως γίνεται. Απλά μάζεψε ο ένας τους προπονητές και τους είπε τι θα δώσει..
zoze_13
Nov 15 2017, 15:43
Εγώ μετά το παιχνίδι με την Κίμκι έχω μια πρόταση να κάνω...
Αντί να φύγει ο Καλάθης ή ο Πασκουάλ προτείνω να αλλάξουμε τους φιλάθλους και ειδικά αυτούς που θέλουν ντόμιναντ πεντάρια ή φοβερούς άσσους και μιλάνε απαξιωτικά για προπονητές ενώ οι ίδιοι δεν έχουν ιδέα από μπάσκετ...
irving
Nov 15 2017, 15:44
εδωσε αντιαθλητικο σε σπρωξιμο εκτος φασης? γι αυτο εριξε 2 βολες ο ρομπινσον. η τεχνικη ποινη ομως πως εξαργυρωθηκε? τι θα αλλαζε αμα δεν την εδινε?
QUOTE (Nemesakos @ Nov 15 2017, 13:25 )

Ετσι ακριβως
Που ειδατε το ξενερωμενος ρε σεις
Απλα δεν του βγηκε το παιχνιδι και δεν πηρε πρωτοβουλιες.Ουτε τρελο χρονο αφου ο ντεντμον οργιασε
Δεν παιζουν ολοι καλα σε ενα ματς.καποιοι τραβανε την μια φορα καποιοι την αλλη.το θεμα ειναι να μην ειναι αρνητικοι.εκει πρεπει να εστιασουμε και οχι αν τραβηξε ο καθε αθλητης
GreenLantern
Nov 15 2017, 16:30
Ότι μετά από μια τέτοια νίκη με μια ομάδα εκατομμυρίων, ψάχνουμε να βρούμε ξενερωμένους παίχτες κλπ με ξεπερνάει. Δλδ η γκρίνια του Έλληνα φιλάθλου έχει περάσει σε άλλο επίπεδο.
Σούπερ η ομάδα. Αν είχε κερδίσει με Μπασκόνια και ΑΕΚ, θα μιλάγαμε για το καλύτερο ξεκίνημα την μετά Ζέλικο εποχή, με πολύ χαμηλό budget σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Μπράβο στο Πασκουάλ απόλυτα συνεπείς οι πράξεις του με το λόγο του.
Να θυμάστε ότι ο Πασκουάλ δε έχει μιλήσει για F4 και έχει απόλυτη επίγνωση της κατάστασης.
Ο άνθρωπος είναι ότι καλύτερο μετά το Ζέλικο στο πάγκο της ομάδας. Μόνο με Ιτούδη ή Σάρας θα τον άλλαζα αλλιώς ας τον δέσουν στο πάγκο γιατί ο άνθρωπος προσδίδει τρομερό κύρος στην ομάδα, είναι γνώστης και φαίνεται να αντέχει τον dpg. Δύσκολος βρίσκεις τέτοιον coach, ειδικά για το τελευταίο.
Coach keep coaching…
QUOTE (GreenLantern @ Nov 15 2017, 17:30 )

Ότι μετά από μια τέτοια νίκη με μια ομάδα εκατομμυρίων, ψάχνουμε να βρούμε ξενερωμένους παίχτες κλπ με ξεπερνάει. Δλδ η γκρίνια του Έλληνα φιλάθλου έχει περάσει σε άλλο επίπεδο.
Σούπερ η ομάδα. Αν είχε κερδίσει με Μπασκόνια και ΑΕΚ, θα μιλάγαμε για το καλύτερο ξεκίνημα την μετά Ζέλικο εποχή, με πολύ χαμηλό budget σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Να θυμάστε ότι ο Πασκουάλ δε έχει μιλήσει για F4 και έχει απόλυτη επίγνωση της κατάστασης.
Ο άνθρωπος είναι ότι καλύτερο μετά το Ζέλικο στο πάγκο της ομάδας. Μόνο με Ιτούδη ή Σάρας θα τον άλλαζα αλλιώς ας τον δέσουν στο πάγκο γιατί ο άνθρωπος προσδίδει τρομερό κύρος στην ομάδα, είναι γνώστης και φαίνεται να αντέχει τον dpg. Δύσκολος βρίσκεις τέτοιον coach, ειδικά για το τελευταίο.
Coach keep coaching…
Aν και Ολυμπιακος give this guy a medal
QUOTE (irving @ Nov 15 2017, 15:44 )

εδωσε αντιαθλητικο σε σπρωξιμο εκτος φασης? γι αυτο εριξε 2 βολες ο ρομπινσον. η τεχνικη ποινη ομως πως εξαργυρωθηκε? τι θα αλλαζε αμα δεν την εδινε?
Οπως καταλαβα δεν εδωσε τεχνικη ποινη
Φαουλ του ρομπινσον(που ηταν δυο βολες) και αντιαθλητικο του βουγιουκα(αλλες δυο βολες) εδωσε
irving
Nov 15 2017, 16:57
QUOTE(pan24 @ Nov 15 2017, 16:40 )

Οπως καταλαβα δεν εδωσε τεχνικη ποινη
Φαουλ του ρομπινσον(που ηταν δυο βολες) και αντιαθλητικο του βουγιουκα(αλλες δυο βολες) εδωσε
ετσι εξηγειται. τραγικο να μη δινει τεχνικη στο ρομπινσον και να δινει αντιαθλητικο αντι για τεχνικη στο βουγιουκα. οτι ναναι
sni79per
Nov 15 2017, 17:20
2ο συνεχομενο ματς που δειχνουμε εικονα συγκροτημενης ομαδας.αυτο εχει σημασια περα απο τα δεδομενα κενα στο 5.
ziroud
Nov 15 2017, 17:33
QUOTE (zoze_13 @ Nov 15 2017, 15:43 )

Εγώ μετά το παιχνίδι με την Κίμκι έχω μια πρόταση να κάνω...
Αντί να φύγει ο Καλάθης ή ο Πασκουάλ προτείνω να αλλάξουμε τους φιλάθλους και ειδικά αυτούς που θέλουν ντόμιναντ πεντάρια ή φοβερούς άσσους και μιλάνε απαξιωτικά για προπονητές ενώ οι ίδιοι δεν έχουν ιδέα από μπάσκετ...
έτσι, έτσι..

μάλιστα ψάχνουν σε όλη τη γη διαθέσιμους σέντερς..
G-arenas
Nov 15 2017, 17:44
δυστηχως δεν ειδα το ματς αλλα μονο και μονο απο το αποτελεσμα καταλαβαινω. θεωρω οτι εχουμε δωσει ρολους και παιζουμε πλεον κατι συγκεκριμενο, για αυτο και παιζουμε καλα. απο το σεφ και μετα παιζει σταθερα πολυ ο θανασης και ετσι δενουμε παρα πολυ εκει που ποναγαμε, στα ριμπαουντ, στην σκληραδα και στην αμυνα στο πικ εν ρολ. δεν μπορω να φανταστω τι ομαδαρα θα ειχαμε, αν ειχαμε και ενα 4-5αρι ακομα δυνατο και αθλητικο στην θεση του κεννυ. θα μας λειψει παρα πολυ αυτος ο ψηλος στην συνεχεια. οταν παιζουμε με ομαδες που δεν εχουν ψηλους ή που τους λειπουν ψηλοι, αυτη η αδυναμια μας δεν φαινεται, οπως με μπαμπεργκ, οσφπ και σημερα, αλλα με αλλες ομαδες οπως εφες θα εχουμε προβλημα.
τουλαχιστον καταλαβε ο τσαβι οτι με αυτο το ροστερ που εχουμε πρεπει να πιεζουμε τους κοντους των αλλων, να υποφερουν, ωστε να μην παιρνουν την μπαλα ευκολα οι ψηλοι ή να τους κουραζουμε. και μετα ειναι και πιο ευκολη η δουλεια των ψηλων στην αμυνα και στο ριμπαουντ.
ελπιζω να μην αλλαξει παλι την τραπουλα ο τσαβι(το συνηθιζει πολυ αυτο) και να παμε ετσι σταθερα, με τον θαναση να εχει πολυ χρονο, να πιεζουμε και να τρεχουμε στον αιφνιδιασμο.
παντως ακομα πιστευω οτι ο ντεντμοντ και ο κεννυ δεν κολλανε στο ροστερ. καλοι παικτες αλλα αλλου εχουμε προβλημα σαν ομαδα.
ziroud
Nov 15 2017, 18:10
Πριν 2-3 βδομάδες και εγώ έκραζα τον Πασκουάλ γιατί κανένας νέος παίκτης δεν είχε προσαρμοστεί, οπότε φαινόταν να φταίει..
από τότε προσαρμόστηκαν σταδιακά οι λέκα, λοτζέσκι, θανάσης, βουγιούκας και ντένμον.. αυτοί, πλέον, αποδίδουν όσο περιμέναμε όταν τους πήραμε..
μένει ο όγκαστ που όλοι περιμέναμε περισσότερα και έχει τα φόντα και τα προσόντα να παίξει πολύ καλύτερα..
θα έρθει και η ώρα του, αν δεν βιαζόμαστε υπερβολικά
jonaldidhs
Nov 15 2017, 18:44
QUOTE (G-arenas @ Nov 15 2017, 17:44 )

δυστηχως δεν ειδα το ματς αλλα μονο και μονο απο το αποτελεσμα καταλαβαινω. θεωρω οτι εχουμε δωσει ρολους και παιζουμε πλεον κατι συγκεκριμενο, για αυτο και παιζουμε καλα. απο το σεφ και μετα παιζει σταθερα πολυ ο θανασης και ετσι δενουμε παρα πολυ εκει που ποναγαμε, στα ριμπαουντ, στην σκληραδα και στην αμυνα στο πικ εν ρολ. δεν μπορω να φανταστω τι ομαδαρα θα ειχαμε, αν ειχαμε και ενα 4-5αρι ακομα δυνατο και αθλητικο στην θεση του κεννυ. θα μας λειψει παρα πολυ αυτος ο ψηλος στην συνεχεια. οταν παιζουμε με ομαδες που δεν εχουν ψηλους ή που τους λειπουν ψηλοι, αυτη η αδυναμια μας δεν φαινεται, οπως με μπαμπεργκ, οσφπ και σημερα, αλλα με αλλες ομαδες οπως εφες θα εχουμε προβλημα.
τουλαχιστον καταλαβε ο τσαβι οτι με αυτο το ροστερ που εχουμε πρεπει να πιεζουμε τους κοντους των αλλων, να υποφερουν, ωστε να μην παιρνουν την μπαλα ευκολα οι ψηλοι ή να τους κουραζουμε. και μετα ειναι και πιο ευκολη η δουλεια των ψηλων στην αμυνα και στο ριμπαουντ.
ελπιζω να μην αλλαξει παλι την τραπουλα ο τσαβι(το συνηθιζει πολυ αυτο) και να παμε ετσι σταθερα, με τον θαναση να εχει πολυ χρονο, να πιεζουμε και να τρεχουμε στον αιφνιδιασμο.
παντως ακομα πιστευω οτι ο ντεντμοντ και ο κεννυ δεν κολλανε στο ροστερ. καλοι παικτες αλλα αλλου εχουμε προβλημα σαν ομαδα.
Εχεις φαγωθει με τον Κεννυ Τζ..Επειδη το ελεγες απτο καλοκαιρι,τωρα σε καθε μηνυμα σου διαβαζω οτι πρεπει να φυγει..Γραψε και κατι αλλο..Δεν θα σε παρεξηγησει κανεις..
QUOTE (GreenLantern @ Nov 15 2017, 16:30 )

Coach keep coaching…
Ο Πασκουαλ ειναι πολυ εξυπνος ανθρωπος..Και καθλου εγωιστης..Και γιαυτο τα παει καλα με τον ΔΓ..Δεν τον νοιαζει τι λεει ο ΔΓ..Τον νοιαζει να πληρωνεται,να ειναι πληρωμενοι οι παιχτες του, να εξελισσει την ομαδα και να διδασκει μπασκετ..Πιστευω οτι η αντιμετωπιση του Πασκουαλ προς τον ΔΓ θα επρεπε να ειναι για ολους οδηγος..Αλλωστε καθε φορα που μιλαει ο Πασκουαλ για τον ΔΓ,σταζει μελι..Τον σεβεται,γιατι σεβεται το ψωμι που τρωει..
Για να μιλαει ενας ανθρωπος σαν τον Πασκουαλ ετσι για τον Παναθηναικο ενα πραγμα σημαινει για μενα..Οτι η ομαδα εχει υγεια μεσα της..Αφηστε τον ΔΓ να λεει οτι λεει,λοιπον..Και επικεντρωθειτε στον Τσαβαρο..
stefkorner
Nov 15 2017, 18:50
QUOTE (GreenLantern @ Nov 15 2017, 22:30 )

Coach keep coaching…
και εγω θα ελεγα οτι ειμαστε πολυ τυχεροι που βρηκαμε στον δρομο μας-η βρεθηκε στον δρομο μας..ο Πασκουαλ!
προσωπικα επισης αμφεβαλλα για το αν θα βρισκοταν ποτε κορυφαιος προπονητης που να ανεχεται τον dpg !
οσο για την αξια του ,αρχικα ακουγα απο πολλους (ακομα και ο Μπογρης το εχει δηλωσει πριν παει Ολυμπιακο..)οτι ειναι ο καλυτερος στην Ευρωπη ,οσο αναφορα την προετοιμασια των αγωνων και να που το βλεπουμε διαρκως να επιβεβαιωνεται(και τωρα ειμαστε σε τετοιο περιοδο!πραγματικα εκμηδενισε προπονητικα Σφαιροπουλο κ Μπαρτζωκα..)
KWSN_Men
Nov 15 2017, 22:20
QUOTE (john wick @ Nov 15 2017, 14:23 )

Ποιος μωρε ο KWSNmen;;;;

Ο Τσάβι είναι υπεράνω κριτικής.
Όχι γιατί είναι αλάνθαστος αλλά γιατί είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη, είναι εξαιρετική τύχη ότι μπορέσαμε και τον φέραμε μετά τις παλινωδίες των τελευταίων χρόνων και γιατί είναι κυμματοθραύστης απέναντι στον (αυτο)καταστροφικό ΔΓ.
Επίσης, θα πρέπει να θεωρούμε ότι αν τον διώξουμε μέχρι για κανέναν Πέδουλα ή Παπαθεοδώρου (αν τα πηγαίνει καλά με τον αδελφό του τότε) είμαστε. Σοβαρός προπονητής δεν πρόκειται να έρθει.
Οπότε, Τσάβι ή τέφρα.
MustGK
Nov 15 2017, 22:28
j.browning
Nov 16 2017, 11:55
QUOTE (G-arenas @ Nov 15 2017, 17:44 )

εισαι σιγουρος γιαυτο?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.