Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Οι πιο "άσχετοι" παίχτες
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Fireball
to oti o kampouris eixe tin psixremia se teliko eyrwpis na balei dio boles enw den eixe analogi empeiria kai iksere oti an tis exane tha ton stavrwne mia olokliri xwra mou deixnei oti eixe ena xaraktiristiko pou alloi paiktes de to exoun alla einai kai kala kalyteroi tou... EIXE ARX...A kai iksere kalo mpasket. Xwris ayta paiktis den kserei na paizei mpasket.
Pierce
QUOTE(NBAholic @ Oct 22 2006, 02:20 AM) *
Όχι και Καράγκουτης. Στα νιάτα του ήταν ιδιαίτερα χρήσιμος παίχτης (νεαρό κάποιοι τον φώναζαν "Καρακούκοτς"...). Ο Μπακατσιάς υπήρξε διεθνής για κάποιον καιρό, ο δε Μάγλος, απλώς ένας μέτριος ψηλός που θα μπορούσε να γίνει καλύτερος.

Πριν ποσα χρονια ηταν τα νιατα του καραγκουτη....?
Air Kef
Ο Καράγκουτης αξίζει να παίζει Α1 και παίζει τόσα χρόνια.

Ο Κικιλιας απλά ήταν χάλια επιθετικός.Σε άλλα πράγματα ήταν πολύ καλός.
panos75
Ο Κικιλιας απλά ήταν χάλια επιθετικός.Σε άλλα πράγματα ήταν πολύ καλός.

Σε ποιά; Στο ξύλο και στις βρισιές; biggrin.gif
reignman
ναι αλλα ειναι καλος γιατρος.. :/
Air Kef
Καλός δεν ξέρω,αλλά γιατρός είναι!

Κατέβηκε και υποψήφιος με τον Κακλαμάνη!Ξέρει κανείς αν τα κατάφερε;

Ήταν πολύ καλός στην άμυνα..
Εξυπνάκια! smile.gif

Μην δούμε εναν να ξέρει λίγο καλύτερο απο μας..Αμέσως να τον φάμε.. tongue.gif
Pierce
Radojevic . ο δεν εχω σχεση με το αθλημα απλα ημουν περαστικος απο ενα γηπεδο μπασκετ και μπηκα
amanolar
Κατσικάρης
Λυπηρίδης
Κούβαρης
Κικίλιας
Μπακατσιας

Αν και ο τελευταίος ίσως έχει το ελαφρυντικό οτι επειδή οι συμπαίκτες του ήταν υψηλότερου επιπέδου, τον έκαναν να φαίνεται μεγάλο αγγούρι.
liolias
Του κλεβεις 2 ποντους 2,17 καγκουρι ειναι ο αμπαλος tongue.gif Αυτο το καρφωμα σιγουρα δεν θα το ξεχασει ποτε.
dizzy_fingers
Αυτό ή τον κάβαλο του Κάρτερ.
Igor
Ο Φλετσερ του Αρη.. Για θυμιστε μου ποτε και που επαιζε ο Αιγυπτιος μπασκετ. Γιατι κατι μου θυμιζει το ονομα.
Air Kef
Ο Τσιάκος της ΑΕΛ.Το παλικάρι απλα δν ξερει να σουτάρει..
thrylos7
Είναι δύναμη όμως... smile.gif Έχει και όγκο...

Τη σταυρωτή του την έχεις δει; tongue.gif
Pierce
QUOTE(Igor @ Nov 25 2006, 03:10 AM) *
Για θυμιστε μου ποτε και που επαιζε ο Αιγυπτιος μπασκετ. Γιατι κατι μου θυμιζει το ονομα.

αν θυμαμαι καλα μεσα δεκαετιας 90 μια απο τις ομαδες του ηταν ο θρυλικος ΒΑΟ!!!! τι θυμηθηκα ο ανθρωπας!!!τον θυμαμαι με την πορτοκαλι εμφανιση ανατριχιασα
NBAholic
O Γκούντα δεν ήταν τόσο άσχετος. Και ΒΑΟ και Ηράκλειο και Άρης και Περιστέρι έπαιξε και μια φορά οδήγησε το πρωτάθλημα και σε ριμπάουντ, νομίζω. Ο Βαις βελτιώθηκε επίσης με το χρόνο. Πέρυσι ήταν απ'τους καλύτερους ριμπάουντερ του ισπανικού πρωταθλήματος.
Alexmei
QUOTE(Air Kef @ Nov 26 2006, 07:18 PM) *
Ο Τσιάκος της ΑΕΛ.Το παλικάρι απλα δν ξερει να σουτάρει..

πέρυσι στον Κολοσσό που έπαιξε ήταν πολύ καλός... παίζει με πάθος... επίσης ήταν δανικός από το Μαρούσι... είναι και τώρα στην ΑΕΛ;
Air Kef
Στην ΑΕΛ είναι και όπως είπε κι ο θρυλος7 εχει καλη σταυρωτή,που επισης είπε
"εχει δυναμη και όγκο".

Οι αθλητες του σούμο να δεις δυναμη και όγκο που έχουν.!!

Ο Γκουντα μονο άμπαλος δν ήταν.Το ύψος και η καταγωγη του ξεγελουν!
thrylos7
blink.gif Πες μου ότι μιλάς σοβαρά για τη σταυρωτή...

Οι αθλητες του σούμο να δεις δυναμη και όγκο που έχουν.!!

Αυτοί όμως μπορεί να ξέρουν και μπάσκετ...

Όχι, εντάξει, είναι χρήσιμος παίκτης... δε νομίζω ότι είναι για το topic.
Air Kef
Σταυρωτή;;;

Ας μάθει πρώτα να σκάει την μπάλα..
Antonisid
Παιδιά θυμάστε τον Νουόζοου (Κάπως έτσι) έπαιξε για λιγους μήνες στον Παο το 1997,την χρονιά δηλαδή που δε βγήκε ο Παο euroleague.Αν θυμάμαι καλά Νιγηριανός ήταν..Ο τύπος δε βλεπόταν,ότι χειρότερο έχει περάσει στην ομάδα αυτή..Τον θυμάμαι στο τρίτο παιχνίδι με τον Παοκ στο ΟΑΚΑ εκεί που χάθηκε και η τρίτη θέση και τράβαγα τα μαλλιά μου... wink.gif
nash
Ρε παιδιά είναι δυνατόν να λέμε ΑΣΧΕΤΟ τον Κακιούση, τον Καράγκουτη ή τον Μπακατσιά, παίκτες που έχουν παίξει μέχρι και στην εθνική σε καλές εποχές? Γιατί κάπου και οι λέξεις χάνουν το νόημα τους...

Οσον αφορά στον Προβίδα και στον Φαρμακη, έχω παίξει αντίπαλος όταν παίζανε στον Ολυμπιακό Βόλου(Γ Εθνική) πριν 5-6 χρόνια και ομολογώ ότι δε μου φάνηκαν καθόλου άσχετοι. Και η ομάδα τους που είχε στην σύνθεση και τον Μπόγδανο(πέρυσι στην Α1 με γυμναστικό) εκείνη την χρονιά είχε ανέβει στην Β Εθνική σχετικά εύκολα. Τώρα αν εσείς απ' εξω τους βλέπετε άσχετους κάτι θα βλέπετε περισσότερο μάλλον...
NBAholic
Mα εφόσον μιλάμε για παίχτες της Α1 δεν είναι δυνατόν να μιλάμε με τον κυριολεκτικότερο τρόπο. Φυσικά όλοι τους γνωρίζουν κάποια ποσότητα μπάσκετ και σίγουρα ο χειρότερος παίχτης της Α1 είναι καλύτερος παίχτης απ'το 95% του υπόλοιπου κόσμου. Ψάχνουμε απλώς τους χειρότερους των καλύτερων.
kolossos
Όχι και άσχετος ο Τσίακος ρε Κεφ. Πέρυσι στον Κολοσσό έβγαζε μάτια. Με αρκετά καλή τεχνική για ψηλό και έφεση στο επιθετικό ριμπάουντ.
Antonisid
Τελικά δεν είπατε...τον Νουόζοου τον θυμάται κανείς??έτσι δεν ήταν τ'όνομα του??
McRae
Ειναι χοντρος,ειναι αργος,ειναι ασχημος ειναι ο...ΑΙΡ-ΚΟΥΒΕΛΑΣ...
Air Kef
Τον Νοουζου τον θυμάμαι,τον βλέπω όποτε βλέπω και το 49-69!

Δν τον έχω για τοσο κακο,ίσως δν μπορούσε να προσαρμοστεί.Νιγηριανος ήταν,μάλιστα είχε παιξει και στο Παγκοσμιο του 98 στην Αθηνα με την Εθνική του..

Ο Κούβελας δν έχει θεση εδώ.Μπορεί να του λείπει λιγο ταλέντο,αλλα με την δουλεια και το φιλοτιμο έκανε τα πάντα τοσα χρονια στον Ηρακλη!

Μου το λετε ολοι για Τσιακο οπότε το πέρνω πισω μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον..!
liolias
QUOTE(McRae @ Dec 4 2006, 07:31 PM) *
Ειναι χοντρος,ειναι αργος,ειναι ασχημος ειναι ο...ΑΙΡ-ΚΟΥΒΕΛΑΣ...

Μην κοιτας τωρα στον Παοκ τοσα χρονια στον Ηρακλη ηταν πολυ καλος.Αλλα και παλι εκανε βλακεια γιατι αν καθοταν φετος και θα ανεβαινε η ομαδα θα γινοταν και πρωτος μαγκας.Οσο για το ασχημος δεν συμφωνω και πολυ γιατι υπαρχουν πολυ πιο χειροτεροι...
Kabamaru
Thymame ena apo ta agapimena mou hobby mazi me enan ellina filo mou itan na leme onomata "asheton" basketboliston ta opoia ektos ton allon itan k asteia apo mona tous.

Merika paradeigmata off the top of my head:

Takianos
Pournaras
Houbavlis
Kakarouhas
Tzalalis
Joseph Garth (o Dominikanos gigantas me to cowboy kapelo pou perase apo to Peristeri)
Jeff Malone
Valavanidis
Chris Papasarantou
Lanes
Steve Katsikis biggrin.gif
Darnell Robinson
Terence Stansbury (to onoma tou opoiou egine synonymo tou "basketika ashetou" atomou stous kyklous mas)

Good old times!
thrylos7
Οι μισοί σχεδόν από αυτούς ήταν στα χαρτάκια που μάζευα για τη σεζόν 93-94... Τα ονόματά τους τα θυμάμαι χαρακτηριστικά!

(Και ότι για 2 μόλις δεν το συμπλήρωσα... sad.gif )
biggrin.gif
treathitch
Για να δούμε λοιπόν από που προέρχονται οι περισσότεροι αποτυχημένοι Έλληνες καλαθοσφαιριστές..

QUOTE(Kabamaru @ Dec 18 2006, 03:51 PM) *
Takianos

Εθνική Εφήβων ο Φώτης. Μεγάλο (χαμένο) ταλέντο..

Pournaras

Εθνική Εφήβων..

Houbavlis

Εθνική Εφήβων (αν και προσωπικός μου φίλος και με 2 γερές σεζόν στο Παγκράτι, δε μπορώ να πω, πήγε χαμένος)

Kakarouhas

Εθνική Εφήβων

Tzalalis

Μεγάλη μορφή. Double-double king στην Α2.

Valavanidis

Εθνική Εφήβων (σούπερσταρ!)

Chris Papasarantou

Ξάδερφος του Παπαχρόνη. Παίκτης-ορόσημο ο Κρις

Lanes

Τζίζους!

Steve Katsikis biggrin.gif

Δε Λίντερ οφ γκαντς. Δε γκάι ουοζ ουαν οβ έι κάιντ!
Aristofanis
Ο πιο "άσχετος" παίκτης με διαφορά

Δημήτρης Μισιακός

Απορώ πως έπαιξε στον Ολυμπιακό & την ΑΕΚ
grigoris
Κούβελαααααααας-Κούβελααααααααας-Κούβελααααααααας (συνώνυμο με το έλεοοοοοοοος-έλεοοοοοοοοος-έλεοοοοοοοοοοος)!!!!!!!!Και με μικρή διαφορά ο αλήστου μνήμης Πέρι Κάρτερ (μπράβος κυρίως και κατά λάθος μπασκετμπολίστας) και ο Ρομπ Ρένφρο που πέρασε από τον Άρη επί Γιατζόγλου (τον έχω δει με τα μάτια μου στη Ρόδο να δουλεύει πόρτα σε νυχτο μάγαζο!!!)
nikefalin
Να θυμίσω τους αξέχαστους

α) Μίλος Μπάμπιτς
β) Κένι Μίλερ (αν και ήρθε σε προχωρημένη ηλικία)
γ) Τσακ Χάλει ( η πιο διάσημη πετσέτα του NBA)

γενικά μετά τη Μπόσμαν εποχή έχουν έρθει και συνεχίζουν να έρχονται όλης της γης οι κολασμένοι smile.gif
Green Warrior
1. Νίκος Φάσουρας
2.Μίλος Μπάμπιτς laugh.gif
3.Αλεξαντερ Κουλ (Γερμανος)
4.Χρήστος Τσέκος
5. Αλεξάντερ Ραντογιεβιτς
6. Βασίλης Κικίλιας
7. Νικος Κούβελας
8 Αρτέμης Κούβαρης
klearxos
Ο Τσεκος που αναφερεις ειναι αυτος που επαιξε στον ΠΑΟΚ?

Αν ναι εγω να σχολιασω οτι βοηθησε εστω και για δυο-τρια ματς ακομα και την Εθνικη ομαδα κυριως σε προκριματικους αγωνες εναντιον της Ρουμανιας με μαρκαρισματα επι του Μουρεσαν.
nikefalin
QUOTE(klearxos @ Jan 24 2007, 01:45 PM) *
Ο Τσεκος που αναφερεις ειναι αυτος που επαιξε στον ΠΑΟΚ?

Αν ναι εγω να σχολιασω οτι βοηθησε εστω και για δυο-τρια ματς ακομα και την Εθνικη ομαδα κυριως σε προκριματικους αγωνες εναντιον της Ρουμανιας με μαρκαρισματα επι του Μουρεσαν.

Σωστά , ο Χρήστος εξάλλου ξεκίνησε από ακοντιστής στον Πανελλήνιο, είχε λίγα χρόνια εκπαίδευσης στα βασικά, και σαν χαρακτήρας είναι παιδί μάλαμα, που και που τον βλέπουμε στις εξέδρες με το παιδί του. Μην ξεχνάμε πως ήταν μπακ απ του Φασούλα το 94 στο Τορόντο, πρόλαβε να παίξει και εναντίον του Σακίλ , στην πρεμιέρα του Ρεντζιά στις μεγάλες διοργανώσεις.

Διαβάζωντας όλο το πόστ βρήκα αρκετούς από αυτούς που είχα κατά νου. Σαν χειρότερος Λιθουανός ...γερή υποψηφιότητα ο Κατζιούλις, αλλά υπήρχε και μια τριάδα που πριν 3 χρόνια έπαιζε στη Χαλκίδα...

Επίσης έσπαζα το κεφάλι μου όλο το βράδυ αλλά σήμερα τον θυμήθηκα..ένας από τους πρώτους Αμερικανούς εντελώς "παλτά" που είχε έρθει για το Περιστέρι...Τζώρτζ Σίνγκλετον....είχε έρθει στα 33 του και ήταν ερείπιο αν και είχε καλή καριέρα στην Ισπανία.

Btw, από Ελληνομερικάνους, σίγουρα ο μετέπειτα οδοντίατρος στο επάγγελμα Λάρυ Κιούπτσακ πρέπει να είναι ο χειρότερος. Αμίμητος και ο Πίπος που είχε φέρει ο Μαλακατές για τον ΠΑΟ

Νίκος
Green Warrior
Σύμφωνοι παίδες ο Τσέκος όσον αφορά τον Μουρεσάν σε Ορτεζ και Ρουμανία ήταν μανούλα...
Αλλά γενικότερα πιστεύω ήταν ένα από τα "παλτά" του μπάσκετ άλλωστε το άθλημα το έμαθε όσο το έμαθε μετά τα 20
tsitum
1.ΤΣΙΑΚΟΣ
2.ΟΡΦΑΝΟΣ
3.ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
XANIA74
ONTOS O TSATSENKO HTAN KALOS PAIKTHS , EKANE MIA XARA TH DOYLEIA TOY , ONTOS O KOYL EINAI PALTO OPOS PALTO HTAN KAI O ALLOS KOYL POY EIXE PAREI O ARHS AN TON THYMASTE AKOMA ENAS POY HTAN APO TIS MEGALYTEROS MORFES POY EXOYN PERASEI APO TO ELLHNIKO BASKET ALLA KAMIA SXESH ME TO ATHLIMA HTAN O RENFROE TOY ARH EPISHS KAI META THS DAFNHS AN THYMAME KALA O GIATZOGLOY TON EIXE BREI NA DOYLEYEI PORTIERHS SE BAR ! AXAXXAXA KAMIA SXESH ME TO ATHLIMA ALLA MEGALH MORFH smile.gif
zambon
ΕΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ ΡΟΜΠΕΡΤΑΣ ΓΙΑΦΤΟΚΑΣ 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif
losers can win
ε το χ....με όχι ο γιαφτοκας στην ίδια κατηγόρια με τον κουλ
enypnio
O ROBY STRONEI ... THA TON PARAKALAEI O ZOTS TO KALOKAIRI NA MEINEI KAI DEN THA THELEI....

KATI MOY THIMYZEI AYTO smiley.gif
Gravedigger
1.Κουλ
2.Κούβελας
3.Κούβαρης
4.Έβρικ Γκρέι(Έπαιζε κάποτε στον Ολυμπιακό!Ποιος τον θυμάται???)
5.Γκάρμα της ΑΕΚ
6.Ζουρπένκο(Αυτός με τα κουπιά!)
7.Παπαμακάριος(Λόγω αντιπάθειας!)
8.Τσαλδάρης(Το ίδιο...)

Κ άλλοι πολλοί που δν μου έρχονται τώρα!Θα συμπληρώσω κάποια στιγμή!
apkat
Aντιπαθεια η οχι ειναι αστειο να λεμε οτι ο Παπαμακαριος ειναι στους πιο ασχετους παικτες που εχουμε δει..

Τα ιδια ισχυουν και για τον Γιαφτοκας φυσικα..
AZ1980
Όποιος δεν έχει δει εκείνο τον Τζορτζ Σίγκλετον που στα μέσα της δεκαετίας του 90 είχε ταλαιπωρήσει το Περιστέρι, απλά δεν έχει δει άσχετο παίκτη...

Σε μια εποχή που οι ομάδες περίμεναν από τους ξένους σέντερ τους κάτι στο 25π - 15ρ μέσο όρο (που λέει ο λόγος), ο ξερακιανός Τζορτζ είχε περίπου μισό πόντο και ένα ριμπάουντ μ.ό. σε πρίπου 30 λεπτά μέσης συμμετοχής του.

Τον θυμάμαι με νοσταλγία να προσπαθεί φιλότιμα μπας και με κάνα χουκ βάλει κάνα πόντο και σώσει τα προσχήματα... Το γέλιο ήταν άφθονο, και στο σύντομο πέρασμά του από τη χώρα μας απέκτησε με την άθλια απόδοσή του πιο πολλούς οπαδούς παρά πολέμιους, μιας και οι οπαδοί του Περιστερίου ήταν πολύ λιγότεροι από εκείνους όλων των υπολοίπων ομάδων αθροιστικά!!! biggrin.gif

Θα γράφω και για άλλους όποτε μου έρχεται, πολύ καλό τόπικ!!! biggrin.gif
AZ1980
QUOTE(Gravedigger @ Apr 5 2007, 12:49 AM) *
4.Έβρικ Γκρέι(Έπαιζε κάποτε στον Ολυμπιακό!Ποιος τον θυμάται???)

Ρε συ το θυμάμαι αυτό το όνομα αλλά δε θυμάμαι χρονιά... Βοήθα ρε Gravedigger, πότε ήταν αυτό το παλτουδάκι στον Ολυμπιακό?

The Clans Are Marching 'Gainst The Law smile.gif
Gravedigger
QUOTE(AZ1980 @ Apr 5 2007, 02:14 PM) *
Ρε συ το θυμάμαι αυτό το όνομα αλλά δε θυμάμαι χρονιά... Βοήθα ρε Gravedigger, πότε ήταν αυτό το παλτουδάκι στον Ολυμπιακό?

Νομίζω ήταν την χρονιά 96/97 κ είχε έρθει στην μέση της χρονιάς!Μεγάλος παίχτης!
AZ1980
QUOTE(nikefalin @ Jan 24 2007, 03:21 PM) *
Επίσης έσπαζα το κεφάλι μου όλο το βράδυ αλλά σήμερα τον θυμήθηκα..ένας από τους πρώτους Αμερικανούς εντελώς "παλτά" που είχε έρθει για το Περιστέρι...Τζώρτζ Σίνγκλετον....είχε έρθει στα 33 του και ήταν ερείπιο αν και είχε καλή καριέρα στην Ισπανία.

Φτου! Με είχες προλάβει και τον είχες αναφέρει πρώτος το θεό του μπάσκετ!!!
nikefalin
QUOTE(AZ1980 @ Apr 5 2007, 05:10 PM) *
Όποιος δεν έχει δει εκείνο τον Τζορτζ Σίγκλετον που στα μέσα της δεκαετίας του 90 είχε ταλαιπωρήσει το Περιστέρι, απλά δεν έχει δει άσχετο παίκτη...

Σε μια εποχή που οι ομάδες περίμεναν από τους ξένους σέντερ τους κάτι στο 25π - 15ρ μέσο όρο (που λέει ο λόγος), ο ξερακιανός Τζορτζ είχε περίπου μισό πόντο και ένα ριμπάουντ μ.ό. σε πρίπου 30 λεπτά μέσης συμμετοχής του.

Τον θυμάμαι με νοσταλγία να προσπαθεί φιλότιμα μπας και με κάνα χουκ βάλει κάνα πόντο και σώσει τα προσχήματα... Το γέλιο ήταν άφθονο, και στο σύντομο πέρασμά του από τη χώρα μας απέκτησε με την άθλια απόδοσή του πιο πολλούς οπαδούς παρά πολέμιους, μιας και οι οπαδοί του Περιστερίου ήταν πολύ λιγότεροι από εκείνους όλων των υπολοίπων ομάδων αθροιστικά!!! biggrin.gif

Θα γράφω και για άλλους όποτε μου έρχεται, πολύ καλό τόπικ!!! biggrin.gif

XAXAXXAXA

Φίλε ΑΖ τρελές μνήμες, εμένα μου πήρε σχεδόν ένα βράδυ να τον θυμηθώ smile.gif Πάντως να μην τον αδικούμε, στα νιάτα του ήταν καλός και χρήσιμος έκανε καλή καριέρα στην Ισπανία, γι αυτό εξάλλου και τον είχαν πάρει στο Περιστέρι.Αλλά ήρθε εδώ ψιλοσακάτης, θυμάμαι το δούλεμα που του έριχνε το Τρίποντο biggrin.gif
Νίκος
AZ1980
QUOTE(Gravedigger @ Apr 5 2007, 02:16 PM) *
Νομίζω ήταν την χρονιά 96/97 κ είχε έρθει στην μέση της χρονιάς!Μεγάλος παίχτης!

Ναι ναι, είναι και πρωταθλητής Ευρώπης ο παικταράς!!!

Εμένα πάντα μου φαινόταν πολύ αστείος ο Αργύρης Παπαπέτρου, όπως και εντελώς χάλια παίκτη θεωρούσα και τον Ελληνιάδη laugh.gif

Θα μου έρθουν και άλλοι στην πορεία, έχει πολύ γέλιο...

Ο λυγερόκορμος Πίρσον της Γκίλφορντ Κίνγκς σας κάνει? laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.