Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Milwaukee Bucks
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
sacarame
Milwaukee Bucks




Going to school vol.2




Προηγούμενο Ρεκόρ (2013-2014): 15-67
Leaders (2013-2014):



Πόντοι: B. Knight 17.9
Ριμπάουντ: J. Henson 7.2
Ασσίστ: B. Knight 4.9


Πιθανή 5άδα:
πιθανή πεντάδα

PG:KnightSG:DudleySF:ParkerPF: HensonC:Sanders


Πάγκος:
PG's: Marshall, Wolters
SG's: Antetokoumpo, Mayo, Bayless
SF's: Middleton, Inglis
PF's: Ilyasova
C's: Pachulia, O’ Bryant


Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Bayless (FA), Dudley (FA), Marshall (FA),
Draft Picks: Parker(#2 draft pick), Inglis (#31 draft pick), O’Bryant (#36 draft pick)

Έφυγαν: Sessions (Kings), Adrien(Rockets), Ridnour (Orlando), Radulica (China),Udoh (Clippers)

Προπονητής:

Jason Kidd

Οι Bucks από το καλοκαίρι τελούν υπό το καθεστώς νέας διοίκησης. Απόφαση των διοικούντων ήταν να επιλέξουν τον Jason Kidd για να αναλάβει να διαχειριστεί τα prospects που υπάρχουν στο ρόστερ. Ο Kidd ξεκίνησε άσχημα την πρώτη του σεζόν στο Brooklyn όμως στο δεύτερο μισό, κατάφερε να βρει τα σωστά σχήματα και οι Nets έκαναν ένα καλό σερί μετά το All Star Game για να φτάσουν μέχρι τους ημιτελικούς Ανατολής.
Στο Milwaukee, χωρίς το άγχος να φέρει άμεσα αποτελέσματα και να κυνηγήσει το δαχτυλίδι, θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει καλύτερα το έργο του.

Σχόλιο:

Το γεγονός πως οι Bucks είχαν το χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία τους νομίζω περιγράφει ξεκάθαρα την περσινή χρονιά. Το ρεκόρ αυτό πάντως τους έδωσε το νούμερο ντραφτ του 2014 και η επιλογή τους ήταν ο Jabbari Parker.
Έτσι λοιπόν το Milwaukee έχει δυο εξαιρετικά prospect στην θέση των Forwards. Τόσο ο Parker όσο και ο δικός μας Γιάννης έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους και ο Kidd ξέρει πως πρέπει να «φτιάξει» αυτά τα δύο παιδιά. Και αυτό θα γίνει με πίστη προς αυτούς και ρόλους μέσα στο παιχνίδι. . Ο ίδιος δηλώνει:

"It's going to take patience -- from all of us,"We're going to miss some layups. We're going to maybe leave someone on the bench too long. It happens. It's part of the game. But we're going to find a way to get better and understand that the big picture is about the team."

Επιπρόσθετα οι Bucks θα έχουν φέτος τον Sanders, που πέρσι έχασε μεγάλο μέρος της regular λόγω τραυματισμού ( στα μπαρ της περιοχής) και μένει να δούμε αν μπορεί να παίξει σε προπέρσινα επίπεδα. Αυτός, μαζί με τους Mayo και Ilyasova είναι επισης μεγάλα στοιχήματα για τον Kidd. Αν καταφέρει να τους φέρει σε καλή αγωνιστική κατάσταση, οι Bucks θα μπορέσουν να πάνε για κάτι καλύτερο από την τελευταία θέση της Ανατολής. Αν όχι, τότε θα στρέψουν το βλέμα τους από νωρίς στο ντραφτ του 2016.

Πρόβλεψη: 22-60
Conference rank: 15th
Division rank: 5th



geo82
http://espn.go.com/nba/story/_/id/12040203...season-torn-acl

Νοκ άουτ και ο Parker. Τι γίνεται με τους rookies φέτος...
SteveNashidis
QUOTE
The Milwaukee Bucks are facing facts -- or rather, gleaning facts from faces -- to figure out which NBA and college players have the right stuff to make their team better.

Owners Wesley Edens and Mark Lasry, who bought the Bucks for $550 million in April, currently employ facial coding expert Dan Hill to go beyond the numbers and instead bring science into the equation in an effort to gain an edge, The New York Times reported.

[+] EnlargeJabari Parker
Brad Penner/USA TODAY Sports
The Bucks used Dan Hill's facial coding research as one of the determining factors in selecting Jabari Parker with the No. 2 overall pick in the NBA draft.
"I look for quick, micro-expressions and instances of the say/feel gap -- said this, but felt that -- to guard clients against what I call speed bumps: hidden objections that keep a person from buying, if not recognized and addressed," Hill told The New York Times.

The Bucks started using Hill's methods prior to the NBA draft, using the Facial Action Coding System (FACS) to read players' faces to identify happiness, surprise, contempt, disgust, sadness, anger and fear.

"We spend quite a bit of time evaluating the players as basketball players and analytically," Bucks assistant GM David Morway told the New York Times. "But the difficult piece of the puzzle is the psychological side of it, and not only psychological, character and personality issues, but also team chemistry issues."

Team psychologist Ramel Smith hopes Hill can be the Bucks' "secret weapon."

"When daring enough to be creative, you have to be willing to be ridiculed," Smith told the Times. "People laugh until they see results."

Hill, who has been doing this type of work for 16 years, was hired by the NFL scouting combine in 2011 to analyze facial gestures of top NFL prospects when asked questions.

"Dan has created an interesting emotional profile model to correlate the emotions he observes to characteristics that are important to an individual's success," Jeff Foster, who runs the NFL scouting combine, told the Times in an email. "I believe his insights could be valuable in helping teams understand an athlete's emotional makeup and provide implications for how he may perform, both on and off the field."


http://espn.go.com/nba/story/_/id/12080142...espnnbaFacebook


Μιλάμε για πράγματα εξελιγμένα και αρκετά τρελά αν αναλογιστεί κανείς τι προσπαθούν να κάνουν οι τύποι στο Μιλγουόκι. Αν πιάνει όντως θα ήθελα να εφαρμοστεί και σε εμάς του Σανς που έχουμε διαλέξει ότι πιο άσχημο και ανέκφραστο υπάρχει σε αυτήν την αγορά. smiley.gif
Φανταστείτε τον Olynyk στην συνέντευξη ; Δεν θα τον είχαν κόψει ; 69.gif
aegeansheed
QUOTE
Larry Sanders told the Bucks he doesn't want to play basketball anymore, according to Gery Woelfel of the Racine Journal Times


Και μετά λέει τους φαίνεται κάπως το psychoπρωτόκολλο, αλλά το να δίνουν μύρια σε 19χρονους λογικό.
T.W.Is.M.
Να παιξω εγω που θελω και να παρω και το συμβολαιο του Sanders μαζι? smiley.gif
Nuntius
Οι οπαδοί των Bucks, πάντως, λένε πως ο συγκεκριμένος ρεπόρτερ είναι παπατζής και δεν έχει καθόλου πηγές tongue.gif
aegeansheed
To πιο εντυπωσιακό του κάρφωμα ως τώρα ίσως

Όταν κατεβάζει τη μπάλα στον αιφνιδιασμό είναι πιο τρομερός και από τον Magic για τους αντιπάλους



* O Ilyasova έχει πάθει διάσειση από τα Χριστούγεννα, του ήρθε κανένας ηλιακός θερμοσίφωνας στο κεφάλι??? πριν είχε πρόσωπο και πιο πριν μύτη.
QUOTE
Updating a previous item, Ersan Ilyasova (face) will not play in the next four games.

QUOTE
Ersan Ilyasova (nose) is not going to travel with the Bucks for their four-game road trip
manosnismo
Αν ο Brandon εδινε και καμια πασα ο Γιαννης θα ειχε 20+ ποντους σε καθε match.
SG3ptshooter
QUOTE
Bucks are expected to waive Nate Wolters and sign Kenyon Martin.

https://twitter.com/GeryWoelfel/status/553227360901021696

Για 10 μέρες παππού πετάνε sophomore pg με τέτοιο lvl καλτίλας; Όνειδος. Ελπίζω να μην περάσει και waivers ο Nate, θέλω να γίνει όντως ο νέος Ridnour, αλλά και με δαχτυλίδι.
thalys
Έχουν ξεμείνει από ψηλούς. Ουσιαστικά έχουν μόνο Πατσούλια, Χένσον και τον ρούκυ Ο'Μπράιαντ. Ο Κιντ ξέρει τον Μάρτιν και πιθανότατα τον θέλει για να βοηθήσει και με τους μικρούς. Ο Γουόλτερς ήταν εκτός ροτέισον και πλάνων από την αρχή.
manosnismo
Ποια η γνωμη σας για το τρειντ του knight?Προσωπικα αν και ενθουσιαστηκα στην αρχη τεινω να παραδεχτω πως το timing δεν ηταν και το καλυτερο αν υποθεσουμε οτι ηθελες να διεκδικησεις τις οποιες ελπιδες στα playoffs και να μην πας τουριστας.Παρολαυτα νομιζω πως σε βαθος χρονου θα αποδειχθει εξυπvη κινηση.
klow13
Προλαβαινουν να χασουν τα πλειοφς?Δυσκολο φαινεται μιας και οι 9οι σελτικς ειναι 6 νικες μακρια,αλλα πραγματικα εχουν ξεφουσκωσει επικινδυνα.

Βλεπω εντωμεταξυ τι μετριο ξεκινημα ειχαν κανει οι 3 επικρατεστεροι για το ROY wiggins,noel,elfrid και ποσο εχουν ανεβει τους τελευταιους 3 μηνες και φανταζομαι οτι κατι παρομοιο θα γινοταν και με jabari που εκεινη τη στιγμη φανταζε το φαβορι.Ο ιδιος μαλιστα βαθμολογησε τη ρουκι χρονια του με C,πραγμα που σημαινει οτι περιμενε αρκετα παραπανω.Ελπιζω να μην χρειαστει μεγαλο διαστημα προσαρμογης του χρονου,θα ειναι μεγαλο πληγμα.

Προτεραιοτητα των bucks πρεπει να ειναι να κρατησουν middleton και να κοιταξουν για καποιο center,τοσοι ειναι fa φετος.Αμα καταφερουν να δωσουν και ersan,mayo ακομα καλυτερα.
SteveNashidis
Tyler Ennis


Στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός είχε 7 πόντους (3-14) , 11 ασσίστ, 2 κλεψίματα και 4 rebound σε 34 λεπτά .


Ναι αυτόν τον rookie δώσαμε για τον αέρα τον κοπανιστό. Αφού τον επιλέξαμε ψηλά στο draft , σε ένα ρόστερ που είχε ήδη 3 point guard τον δώσαμε. Tουλάχιστον να γίνει παικταράς υπό τις οδηγίες του Kidd. Kαλά που έφυγε από μας τους μπαχαλάκηδες . Ο Mcdonough τον πίστευε πολύ . Το ίδιο και εγώ αν και ήμουν αντίθετος στην απόκτηση του στο draft. Δικός μου στο New Jason Kid(d) on the block μόλις πάρει τα πάνω του. Είναι και assistman 56.gif
SG3ptshooter
Δε διαφωνώ, αλλά εκεί που εστιάζω -ξανά, ο καθένας με τον πόνο του- όσον αφορά τα trades στη λήξη της προθεσμίας είναι πως είναι πολύ δύσκολο για μια ομάδα να σηκώνει την ευθύνη να δίνει assets για έναν παίκτη με expiring συμβόλαιο και μέσα σε 2 μήνες που δε θα έχει καν προσαρμοστεί, να καλείται να κρίνει αν αξίζει να του χώσει χρήματα ηγέτη ή full βασικού. Και δεν το λέω μόνο για το Knight γιατί δε μ' αρέσει ο Knight, για όλους ισχύει αυτό και για το Reggie Jackson που πήραμε εμείς και ζητάει πάρα πολλά, που ίσως να τα αξίζει ίσως και όχι. Το πρόβλημά μου είναι πως δε θα βεβαιωθείς έγκαιρα, ίσα ίσα τολμώ να πω αυτή η μέσα στη σεζόν περίοδος προσαρμογής συχνά μπορεί να κάνει τον παίκτη να φαίνεται σταθερά χειρότερος του επιπέδου που θα μπορούσε να πιάσει με μια προετοιμασία με την ομάδα. Θα μου πείτε αν δεσμεύσεις το ποσό και δε σου κάνει μπορείς να τον ξεφορτωθείς στο μέλλον, αλλά η υπεραξία που πλήρωσες σε σχέση με την απόδοση που πήρες σε "καθυστέρησε" απ' το να εμφανίσεις μια καλύτερη ομάδα στο παρκέ και παράλληλα έχασες σε ανταλλακτική αξία αν ο στόχος σου μετά είναι να "ξεφορτωθείς". Γι' αυτό και οι Bucks για μένα κέρδισαν το trade κι ας σκοτώσουν υποθετικά στο μέλλον και το Williams και τον Εnnis, αρκεί να πάρουν βέβαια αξιόλογα ανταλλάγματα.

Το ερώτημα για το Waukee δεν είναι αναντίστοιχο βέβαια, είναι πόσα αξίζει ο Middleton σε σχέση με το roster που θες σε μερικά χρόνια να έχεις, όταν ήδη έχεις 2 πιο υψηλού προφίλ prospects στο πλάι. Το cap θα ανέβει, έως και 5 μύρια φέτος και προβλέπεται να είναι έως και 80 εκατομμύρια σε κάποια χρόνια, αλλά αν ο Middleton είναι ίσως ο λιγότερο σπουδαίος βασικός μιας υποθετικής πεντάδας πρωταθλητισμού στο πλάνο τους, το να πληρώσεις πολύ τώρα αφού έχεις χώρο θα χρειαστεί λεπτή διαχείριση κάποτε. Και διάθεση για ξόδεμα πέραν των ορίων, που δεν το δείχνουν όλοι. Η εδώ ιδιοκτησία είναι πολύ "φρέσκια" για να μη δείξει καλή θέληση.

Τελικά οι Pistons έχασαν το trade μεταξύ των δύο μη top playmakers επειδή δώσανε το Middleton; smiley.gif

Γιατί τα υπόλοιπα F που πέρασαν απ' το roster ως prospects χαιρέτησαν και φέρανε πίσω τον Prince να χάνουμε με αύρα 00s...
SG3ptshooter

https://twitter.com/RLeendersNBA/status/583583562785546240

Kαι χτες ή προχτές έλεγα πόσο μ' άρεσε αυτό της καλύτερης ομάδας ever του 1971.


Tελικά ήταν Korver o McGlocklin ναι ή όχι; tongue.gif
pmam
Clinched η θέση στα playoffs!
Και μπορούν για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2009-10 και δεύτερη μετά τη ρούκι χρονιά του Haslem να έχουν μη αρνητικό ρεκόρ! Με τα ματς που μένουν να είναι με Sixers (εκτός) και Celtics (εντός) μάλλον το έχουν.
SG3ptshooter
QUOTE
Rumors also persist the Bucks would depart with Michael Carter-Williams as part of a package to acquire a top 10 pick.

http://journaltimes.com/sports/basketball/...ca03a1a932.html

Kαι πολύ έκατσε, ποιος θα τον πάρει όμως. Phil, μπορείς. bball.gif
a bullet for your head
QUOTE(SG3ptshooter @ Jun 23 2015, 15:56 ) *
http://journaltimes.com/sports/basketball/...ca03a1a932.html

Kαι πολύ έκατσε, ποιος θα τον πάρει όμως. Phil, μπορείς. bball.gif

Νομίζω πως οι Κινγκς θα μπορούσαν να δελεαστουν, μιας και δεν φαίνεται να πέφτουν στο Νο6 οι Russell και Mudiay! Αν δεν προβούν σε κανένα mega trade, μια τέτοια ανταλλαγή θα εξυπηρετούσε πιστεύω και τις δυο ομάδες.
SteveNashidis


Αλλαγές σε όλα τα σκριν και δεν μαζεύεται το θέμα.

Συμπαθητική και η αναπληρωματικη τους ομάδα με
Vasquez, Ennis
Bayless, Mayo,
Inglis
Henson,
Zaza, Plumlee

Επίσης τα συμβόλαια τους είναι μικρά. Μάγκας ο Κιντ
SG3ptshooter
Ίσως, μη βαράτε οι πουλενοφάγοι είπα "ίσως", να είναι η πιο ενδιαφέρουσα κασέτα μικρού σε σύγκριση με την πρότερη εικόνα.

Λάικ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.