καλά τώρα. Και η τύχη στο παιχνίδι ειναι...
επίσης ειναι σημαντικό να μπορείς να εισαι στο παιχνίδι στο τελος, στη τελευταία φάση, ελπίζοντας να σου χαμογελάσει η τύχη.
Για τους τραυματισμους δεν ξέρω.
Καμια φορά φταίει και το ιατρικο τιμ, άλλοτε φταίει και η κακή διαχείριση του ροστερ... ενίοτε και η τύχη...
Απο διαιτησίες, νομίζω πως φέτος και οι 2 ελληνικές ομάδες έχουν δικαίωμα να παραπονεθούν για κάποια παιχνίδια...
Τη Φενερ στη τουρκία, ποιος την αντιμετώπισε και δεν πόνεσε... Αλλά έτσι ειναι η Σερβικη μαφία του γνωστου και μη εξαιρετέου
![tongue.gif](../style_emoticons/default/tongue.gif)
Οσο για το παιχνίδι του Παναθηναικου με τη Μάλαγα, το έχω γράψει και στο παρελθόν, δεν νομίζω οτι το έχασε ο Παναθηναικος απο ατυχία. Ηταν οσο άτυχος ηταν και ο Ολυμπιακός με την Μιλανο στο ΣΕΦ...
Τα θελε και τα παθε...
Απο αποψη ρυθμου στα δυο αυτα παιχνίδια, οι ελληνικές ομάδες δεν αντεπεξήλθαν οπως θα πρεπε.
Αφενός μπλοκάρανε στην επίθεση, αφετέρου δεν μπλοκάρανε τους αντιπάλους, οι οποίοι βρέθηκαν σε καλή μέρα εκατέρωθεν και τιμώρησαν..
Οταν πχ ο Παναθηναικος, μια ομάδα αργου ρυθμου και μικρού ροτέισον, παίζει 2 ταχύτητες πάνω απο το συνηθισμένο του, ειναι πιθανό κάποια στιγμή να αρχίσει να ρετάρει, να αρχίσει να κάνει λάθη και να χάσει τον έλεγχο του αγώνα. Αν εσεις αυτο το λέτε τύχη της Μάλαγα, πείτε το... Αλλα η απάντηση ειναι στο ρυθμό
Ο δε Ολυμπιακός, είναι ομάδα υψηλού τέμπο, αλλα χωρίς τον Σπανούλη, οδηγείται σε περιορισμένες λύσεις στη περιφέρεια και πιστεύω οτι στο παιχνίδι οπως αυτό με τη Μιλάνο, που ειναι παλαβή ομάδα και επίσης υψηλου ρυθμου, θα έπρεπε ισως να βρει τροπο να πιέσει καλύτερα και να κατεβάσει το τεμπο.. Κάτι που έκανε επιτυχημένα στη Βαρκελώνη αρκετές φορές, άσχετο αν δεν ηταν δυνατό να ακολουθήσει στο σκορ στη τεταρτη περίοδο.. Για τρεις περιόδους επαιξε σωστότερα απο οτι επαιξε με τη Μιλάνο (συν του οτι με τους ιταλους βιώσαμε και το game changing scenario της εισόδου του Τζοαν Κολλινς, που γκρέμισε σε 3 λεπτά οτι ειχε χτιστεί ως τότε)