Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός Επικαιρότητα 2012-13
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
bbplayer
QUOTE (ThreeDi @ Aug 29 2013, 03:17 ) *
Μου βγήκε η μανταρινάδα από την μύτη. Το υλικό μας είναι καλό αλλά να λέμε το καλύτερο υλικό της τελευταίας 6ετίας; Κάτσε να υπολογίσω. Έχουμε 2013. Βγάζουμε 6 χρόνια και πάμε στο 2007. Δεν περιγράφω άλλο.

έτσι ακριβώς. κάπου τα μπέρδεψε ο κόουτς
Flexo

Κι εγώ δεν συμφωνώ απόλυτα, αλλά μπορεί να έχει δίκιο σε μερικά πράγματα.
Η φετινή ομάδα είναι πιο αθλητική από αυτή του 2007, με χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας και με ικανότερους παίχτες στην ατομική άμυνα.
Αν η φετινή ομάδα γίνει ομάδα επιθετικά αλλά έχει και διάθεση στην άμυνα, όπως αυτή του 2007 τότε θα μπορέσουμε να κάνουμε καλύτερες συγκρίσεις.

Στα μειόν είναι ότι Διαμαντίδης και Μπατίστ είναι 6 χρόνια μεγαλύτεροι, έχοντας πέσει στην ατομική άμυνα και ο δεύτερος όπως είναι λογικό και στην επίθεση.

Η ομάδα 2006-2007 ήταν ίσως η πιο δεμένη ομάδα της ιστορίας μας αποδίδοντας κορυφαίο μπάσκετ.
Ενώ αυτή του 2008-2009 ήταν ίσως η πιο πλούσια σε ταλέντο.
doctorjekil
QUOTE(Flexo @ Aug 29 2013, 10:56 ) *
Κι εγώ δεν συμφωνώ απόλυτα, αλλά μπορεί να έχει δίκιο σε μερικά πράγματα.
Η φετινή ομάδα είναι πιο αθλητική από αυτή του 2007, με χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας και με ικανότερους παίχτες στην ατομική άμυνα.
Αν η φετινή ομάδα γίνει ομάδα επιθετικά αλλά έχει και διάθεση στην άμυνα, όπως αυτή του 2007 τότε θα μπορέσουμε να κάνουμε καλύτερες συγκρίσεις.

Στα μειόν είναι ότι Διαμαντίδης και Μπατίστ είναι 6 χρόνια μεγαλύτεροι, έχοντας πέσει στην ατομική άμυνα και ο δεύτερος όπως είναι λογικό και στην επίθεση.

Η ομάδα 2006-2007 ήταν ίσως η πιο δεμένη ομάδα της ιστορίας μας αποδίδοντας κορυφαίο μπάσκετ.
Ενώ αυτή του 2008-2009 ήταν ίσως η πιο πλούσια σε ταλέντο.

Ουτως η αλλος κατα γενικη ομολογια το καλυτερο ροστερ το ειχαμε το 2009 και οχι το 2007
lakersdynasty
Ίσως την καλύτερη μίξη αθλητικότητας και ταλέντου την τελευταία 6-ετία.

Αλλά αυτό οφείλεται εν πολλής στο γεγονός ότι ο Ομπράντοβιτς γενικότερα δεν έδινε μεγάλη σημασία στο πρώτο για να χτίσει το ροστερ.

Ήθελε να υπάρχουν μερικοί πολυ καλοί αθλητες για συγκεκριμένα πράγματα αλλά δεν ήταν απο τα κύρια χαρακτιριστικά της ομάδας.

Για χρόνια λέγαμε ότι δεν παίζει μεγάλη σημασία το τι βλέπουμε αρκεί να κερδίζει. Φέτος δεν είδα κανέναν δυσαρεστημένo με τα 5-10λεπτα βίντεο που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά με alley oop και τάπες.

Το ζήτημα φέτος είναι αν η ομάδα είναι αρκετά καλή σε σχέση με τους φετινούς της αντιπάλους και σε αυτό είμαστε σε αρκετά καλή θέση σε επίπεδο υλικού.

Η ομάδα δεν έχει για μένα το καλύτερο υλικό αλλά πολύ καλό βάθος κυρίως επιθετικά σε ότι θέλει να κάνει μέσα στο γήπεδο.

Οι σημαντικοί αγώνες όμως έχουν ροτεϊσιον 7-8 παικτών και κάθε φορά εξαρτάται απο το αν αυτοί είναι υγιείς και σε καλή κατάσταση.

Όταν ήταν κερδίζαμε, όταν ψάχναμε να βρεθούμε στο Τοπ 16 φυσιολογικά χάναμε.
j-kidd13
Μιας και επανηλθα στο κλεινον αστυ μετα απο παααρα πολυ καιρο,να κανω ενα συντομο σχολιο για την νεα σεζον...
Μετα και την προσθηκη Μπατιστ νομιζω οτι εχουμε ενα αρκετα πληρες ροστερ(αν και θα προτιμουσα καποιον αλλο οπως ειχα πολλακις γραψει εδω αλλα ο Μπατιστ ηρθε και τελος)...Το μονο που βλεπω σαν δυνητικο κενο,ειναι ενας ακομα πλευμεικερ με εφεση στην οργανωση και τη δημιουργια.Πλην του ΔΔ δεν υπαρχει αλλος παικτης με τετοια χαρακτηριστηκα.Ενω παλι μου κανει υπερβολη να εχεις 3 πρωτοκλασατους παικτες για τη θεση 3...

Βεβαια το σχολιο για τον "1", ειναι η πινελια που θα εκανε ακομα πιο γεματη και ισχυρη την ομαδα.Γιατι εχει ηδη εξαιρετικο υλικο.Οπως ειπε ο lakersdynasty ευστοχα,εχουμε συνδυασμο αθλητικων προσοντων και ταλεντου.Νομιζω οτι μετα την περσυνη σεζον και με τις κινησεις που εγιναν,ολοι γυρναμε στην εποχη Ομπραντοβιτς,οσον αφορα τις προσδοκιες μας απο την ομαδα.
Σιγουρα ο Παναθηναικος θα ειναι μια πολυ ενδιαφερουσα ομαδα να παρακολουθησεις φετος,και με τις προσθηκες που εκανε.
sni79per
σαν το ροστερ που πηγε το 09 στο βερολινο δεν νομιζω να ξαναυπαρξει.
το φετινο ειναι εξαιρετικο αν συνυπολογιζεις κ τα λιγοτερα χρηματα,ενω πιθανοτατα θα αποδειχθει το πιο θεαματικο,μενει να δουμε τι ταβανι θα εχει.
ThreeDi
QUOTE (sni79per @ Aug 29 2013, 15:21 ) *
σαν το ροστερ που πηγε το 09 στο βερολινο δεν νομιζω να ξαναυπαρξει.
το φετινο ειναι εξαιρετικο αν συνυπολογιζεις κ τα λιγοτερα χρηματα,ενω πιθανοτατα θα αποδειχθει το πιο θεαματικο,μενει να δουμε τι ταβανι θα εχει.

Εγώ οταν έγραψα για 2007 εννοούσα προφανώς την 6ετία που ξεκίνησε από την χρονιά 2006-2007. Το ροστερ του 2009 είναι άφταστο και γι αυτό ακριβώς είναι αστείο το να λες οτι έχεις το καλύτερο υλικό της 6ετίας.
TROGGS

http://prasinanea.gr/basket/article2389772.ece

Ανυπομονω για τα πρωτα πλανα απο τα γνωστα μας μεσα με εκαντοταδες κινεζακια κρατωντας στα χερια σημαιακια του γιγαντα Παναθηναικου μας να ζητοκραυγαζουν στον δρομο την αποστολη με τους παικτες ανεβασμενους πανω στο πουλμαν....
manj13
QUOTE(TROGGS @ Aug 30 2013, 13:52 ) *
http://prasinanea.gr/basket/article2389772.ece

Ανυπομονω για τα πρωτα πλανα απο τα γνωστα μας μεσα με εκαντοταδες κινεζακια κρατωντας στα χερια σημαιακια του γιγαντα Παναθηναικου μας να ζητοκραυγαζουν στον δρομο την αποστολη με τους παικτες ανεβασμενους πανω στο πουλμαν....

Δειτε και την επισημη αφισα της εκδηλωσης:ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ!!!
keraynopoylos
QUOTE(manj13 @ Aug 30 2013, 21:32 ) *
Δειτε και την επισημη αφισα της εκδηλωσης:ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ!!!

Με Paint.exe απο πειρατικη κοπια των windows τη φτιαξανε..;

NKoulaf
Δεν τον έχετε καθόλου τον κόουτς... μιλάει για το καλύτερο υλικό της 6αετίας βάζοντας μέσα και τα επόμενα 3 χρόνια. biggrin.gif Λέτε να μην ξέρει?
t0ny3
http://www.balleto.gr/elafru_diastremma_o_mpatist.html

Σαν το παλιο κρασι ο Μαικ!
sni79per
http://www.youtube.com/watch?v=kOCZeVw8VcQ

parea biggrin.gif
Paris87
QUOTE(sni79per @ Sep 1 2013, 21:57 ) *

Χειρονομιες μεχρι και στα διπλα ο Παππας, δεν παιζεται αυτος biggrin.gif
thanath
QUOTE (kostas b @ Sep 2 2013, 14:28 ) *

Μάλλον καλά πάει το πράγμα με την Κίνα, κρίνοντας τους φίλους που έχει αποκτήσει η ομάδα μέσα σε τόσο λίγο διάστημα! Και με τα φιλικά πιστεύω θα γίνουμε ακόμα πιο γνωστοί! Και με τα δισεκατομμύρια που είναι αυτοί ένα ψωροεκατομμυριάκι κινέζοι να βρεθεί να πάρει από μία φανέλα του Πινγκ ή κάποιου άλλου παίχτη της ομάδας μαζεύονται πολλά κέρδη! Πέρα από τηλεοπτικά και γενικότερη εκμετάλλευση του brand name! Άσε που ο Γιαννακόπουλος έχει αρχίσει και με τη βιανεξ πάρε δώσε με τους Κινέζους οπότε με κάποιο τρόπο θα σχετίζεται σ αυτό κ το άνοιγμα του Παο προς τα κει!
t0ny3
Με το αριστερο ξεκινησαμε! Πρωτα ο Λασμε, μετα ο Μπατιστ και τωρα ο Γκιστ, ολη η αεροπορια μας δηλαδη...

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1B...st.2394260.html
bbplayer
QUOTE (reth1 @ Sep 2 2013, 20:30 ) *

μισές δουλειές κάνετε tongue.gif

4 φορές στην καλύτερη 5άδα της RS, δυο φορές ΜVP στο ΦΦ banana.gif
t0ny3
Πολυ ενδιαφερουσα ειδηση!

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...s-panathinaikos
thanath
Μια ακόμα αφίσα των κινέζων....
thanath
Μια ακόμα αφίσα των κινέζων.... link
kostas b
QUOTE (thanath @ Sep 4 2013, 09:03 ) *
Μια ακόμα αφίσα των κινέζων.... link

Ο πεδου πουθενά στην αφίσα tongue.gif λογικό βέβαια, αλλά θα μπορούσαν να τον είχανε κοτσάρει σε καμιά γωνίτσα tongue.gif tongue.gif
thanath
Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό του Γκιστ link

To θέμα είναι να μπορεί να παίξει στην Κίνα να ευχαριστηθούν λιγάκι θέαμα! tongue.gif
manj13
Pεπο της πλακας...Σηκωμα τα παιδια για σχολειο... rolleyes.gif Κατα τ' αλλα ΟΡΜΑΤΕ να βρουμε λινκ.. tongue.gif

Απο Σπορ fm:

"Στο επίκεντρο βρίσκεται η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη στην πόλη Φοσάν της Κίνας και μετά την ξεκούραση που περιελάμβανε η χθεσινή ημέρα καθώς το ταξίδι διήρκησε αρκετές ώρες, σήμερα Παρασκευή ξεκινούν οι υποχρεώσεις. Στις 11 το πρωί θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου με τους φορείς της πόλης ενώ στις 19.30 το φιλικό ματς με την Φοσάν Λονγκ Λάιονς(ώρα Ελλάδος 14.30)."

Giannis83 κανε τα μαγικα σου! smiley.gif
bbplayer
άντε και οι Κινέζοι να πάρουν κανένα jersey του Παναθηναϊκού.
Τα δω τα t-shirt που είδα στη μπουτικ με το όνομα του Κινέζου ποιος θα τ' αγοράσει tongue.gif
geoko13
Καλημέρα,αν μπορέσει κάποιος και βρεί link θα παρακαλούσα πολύ να μου το στείλει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !!
thanath
QUOTE (geoko13 @ Sep 13 2013, 10:09 ) *
Καλημέρα,αν μπορέσει κάποιος και βρεί link θα παρακαλούσα πολύ να μου το στείλει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !!

Τα γνωστά σάιτ δεν το έχουν... Ακόμα τουλάχιστον.. Και από μία αναζήτηση που έκανα γενικά δεν βρήκα κάτι... Και δύσκολα πιστεύω θα βρεθεί...
geoko13
QUOTE(thanath @ Sep 13 2013, 10:43 ) *
Τα γνωστά σάιτ δεν το έχουν... Ακόμα τουλάχιστον.. Και από μία αναζήτηση που έκανα γενικά δεν βρήκα κάτι... Και δύσκολα πιστεύω θα βρεθεί...

Κι εγώ αυτό φοβάμαι....αντε να περάσει τώρα το μεσημέρι στο γραφείο!!! biggrin.gif
bbplayer
δεν το διάβασα όλο . ο τίτλος και μόνο με απώθησε. Κάποιος να του πει του Πεδουλάκη ότι και το καραγκιοζιλίκι , έχει κάποια όρια. Ας μην τα ξεπεραπασει

http://www.sport-fm.gr/article/pedoulakis-...ia-o-pao/721106

thanath
QUOTE (bbplayer @ Sep 13 2013, 11:55 ) *
δεν το διάβασα όλο . ο τίτλος και μόνο με απώθησε. Κάποιος να του πει του Πεδουλάκη ότι και το καραγκιοζιλίκι , έχει κάποια όρια. Ας μην τα ξεπεραπασει

http://www.sport-fm.gr/article/pedoulakis-...ia-o-pao/721106

Να χρυσώσει το χάπι ήθελε πιστεύω... Δεν είπα κάτι πολύ τραγικό... Για την πειθαρχία και την ομαδικότητα ανέφερε αυτό που γράφεται στον τίτλο... Γιατί κατά τ άλλα δεν θεωρώ ότι θα θελε να ναι εκεί αυτή την στιγμή αυτός και η ομάδα και να χάνει τις προπονήσεις και γενικά χρόνο από την προετοιμασία....
Ο Πεδουλάκης πιστεύω ότι πρέπει και φέτος να κρατάει γενικά μικρό καλάθι γιατί στην ουσία φέτος θα κριθεί πραγματικά η ομάδα που υπάρχει η πίεση του τίτλου! Πέρυσι ήταν πετυχημένος μόνο και με το κύπελο... Φέτος όμως θα σφίξουν τα γάλατα γιατί έχει την ομάδα που θέλει με τον ίδιο περσυνό κορμό και δεν υπάρχουν δικαιολογίες...
A.CAB
Ασταμάτητοι! http://www.superbasket.gr/permalink/188210.html

67-66 τους Φοσάν Λογνκ Λάινονς! smiley.gif
kotipelto1821
QUOTE (bbplayer @ Jul 1 2013, 13:58 ) *
Οι Γιαννακόπουλοι μας δουλεύουν , πατέρας & γιός. "Πατάνε" στην αγάπη του κόσμου για την όντως καταλυτική προσφορά τους στην ομάδα και λένε (και κάνουν) ότι θέλουν

Ο Παύλος έχει ξεκουτιάνει εντελώς και δεν ξέρει τι του γίνεται. Για τον ...διάδοχο τα έχουμε πει

αλλαξε ομαδα ειναι απαραιτητο ....
thanath
Ξέρουμε πότε είναι τα επόμενα φιλικά του ΠΑΟ και αν υπάρχει περίπτωση για τηλεοπτική κάλυψη για κανένα απ αυτά?
manj13
QUOTE(kotipelto1821 @ Sep 13 2013, 21:31 ) *
αλλαξε ομαδα ειναι απαραιτητο ....

Μπορει σε καποιους να αρεσει το σασπενς ...π.χ να εχεις προεδρο τον ''πληρωνετε κοροιδα να κανω τον προεδρο'' πριγκηπα Αλ Αφουζ και οχι να βλεπουν Γκιστ-Λασμε κ.τ.λ...Εξαλλου τη χαρη εχει να κερδιζεις ΣΧΕΔΟΝ παντα απο το να ισοφαριζεις τον Πλατανια εκτος εδρας? Α, ρε ''Τυφωνα'' που θελουν καποιοι Παναθηναικοι...
bbplayer
Το πρόβλημα το έχετε όσοι δε βλέπετε ότι το συγκεκριμένο άτομο είναι ντροπή να ηγείται του συλλόγου που είναι συνώνυμο του ελληνικού μπάσκετ. Όχι εγώ

Οπότε από να αλλάξω εγώ ομάδα θα πρότεινα καλύτερα να αλλάξετε εσείς μυαλά.
manj13
QUOTE(bbplayer @ Sep 16 2013, 22:21 ) *
Το πρόβλημα το έχετε όσοι δε βλέπετε ότι το συγκεκριμένο άτομο είναι ντροπή να ηγείται του συλλόγου που είναι συνώνυμο του ελληνικού μπάσκετ. Όχι εγώ

Και ποιος να αναλαλαβει ρε bbplayer?Ta λαμογια που επωφεληθηκαν του brandname της ομαδας του ποδοσφαιρου ? Που την ξεζουμισαν την εφτασαν στην καταστροφη και παιζω ντερμπι με Βεροια και Πλατανια?Η σεβαστη οικογενεια Βαρδινογιαννη με το 6/20 και το ''παικτες για τον Παναθηναικο ειναι ο Γιαννης κι ο Λουκας κι ευχαριστω τον Π. Κοκαλη?Με το παραμυθι της Παιανιας-ΔΩΡΟ του 1200000 ενοικιου?Με το τυπο που εβαλε φετος το φθηνοτερο διαρκειας -πλην των τρελλαμενων- στα 300 Ευρω για να βλεπω Χουχουμη-Αποστολοπουλο οταν με Σισσε-Λετο εκανε 200? shot.gif ΟΧΙ ΦΙΛΕ!!!Προτιμω να εχω ενα προεδρο με χιλια κουσουρια αλλα ΑΡΡΩΣΤΟ με την ομαδα και να χωνει ΛΕΦΤΑ δικα του, απο τον καθε κουστουματο μεγαλοαπατεωνα!!!!Εφτασα 41 χρονων και απο τα 25 κυκλοφορω σαν Παναθηναικος λογω των Γιαννακοπουλαιων....Αν ο Δημητρης κανει λαθη Ο.Κ αλλα ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΛΟΙΟ ΓΙ ΑΛΛΟΥ!!!!Και παιρνουν διαρκειας στη Λεωφορο των 3000 ευρω για τα ματια κι ερχονται μονο στα ντερμπι....Ο Δημητρης στα περισσοτερα ματς του ΟΑΚΑ ηταν εκει ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ που στα ματς με Κολοσσους και Ρεθυμνα ακουγαμε το τριξιμο των παπουτσιων στο παρκε και τις οδηγιες του RG...
Kι ολοι μου μαζευοντουσαν στα μεγαλοντερμπι με τις γκομενες....μαζι και καθε μαιντανος απο τους κυριλε προεδρους να παρει λιγη χρυσοσκονη απο την ομαδα-θρυλο της 20ετιας...Εφοσον η ομαδα αυτη εχει συνεχεια ΣΕ ΟΛΑ -ΟΜΑΔΑ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ-ΧΩΣΙΜΟ ''ΜΑΡΟΥΛΙΟΥ''-μου φτανει ο Δημητρης κι εμενα και αλλων...Και προτιμω τετοιων εκδηλωσεων προεδρο απ τους ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ...
Goofy-shot
QUOTE(manj13 @ Sep 16 2013, 22:58 ) *
Και ποιος να αναλαλαβει ρε bbplayer?Ta λαμογια που επωφεληθηκαν του brandname της ομαδας του ποδοσφαιρου ? Που την ξεζουμισαν την εφτασαν στην καταστροφη και παιζω ντερμπι με Βεροια και Πλατανια?Η σεβαστη οικογενεια Βαρδινογιαννη με το 6/20 και το ''παικτες για τον Παναθηναικο ειναι ο Γιαννης κι ο Λουκας κι ευχαριστω τον Π. Κοκαλη?Με το παραμυθι της Παιανιας-ΔΩΡΟ του 1200000 ενοικιου?Με το τυπο που εβαλε φετος το φθηνοτερο διαρκειας -πλην των τρελλαμενων- στα 300 Ευρω για να βλεπω Χουχουμη-Αποστολοπουλο οταν με Σισσε-Λετο εκανε 200? shot.gif ΟΧΙ ΦΙΛΕ!!!Προτιμω να εχω ενα προεδρο με χιλια κουσουρια αλλα ΑΡΡΩΣΤΟ με την ομαδα και να χωνει ΛΕΦΤΑ δικα του, απο τον καθε κουστουματο μεγαλοαπατεωνα!!!!Εφτασα 41 χρονων και απο τα 25 κυκλοφορω σαν Παναθηναικος λογω των Γιαννακοπουλαιων....Αν ο Δημητρης κανει λαθη Ο.Κ αλλα ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΛΟΙΟ ΓΙ ΑΛΛΟΥ!!!!Και παιρνουν διαρκειας στη Λεωφορο των 3000 ευρω για τα ματια κι ερχονται μονο στα ντερμπι....Ο Δημητρης στα περισσοτερα ματς του ΟΑΚΑ ηταν εκει ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ που στα ματς με Κολοσσους και Ρεθυμνα ακουγαμε το τριξιμο των παπουτσιων στο παρκε και τις οδηγιες του RG...
Kι ολοι μου μαζευοντουσαν στα μεγαλοντερμπι με τις γκομενες....μαζι και καθε μαιντανος απο τους κυριλε προεδρους να παρει λιγη χρυσοσκονη απο την ομαδα-θρυλο της 20ετιας...Εφοσον η ομαδα αυτη εχει συνεχεια ΣΕ ΟΛΑ -ΟΜΑΔΑ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ-ΧΩΣΙΜΟ ''ΜΑΡΟΥΛΙΟΥ''-μου φτανει ο Δημητρης κι εμενα και αλλων...Και προτιμω τετοιων εκδηλωσεων προεδρο απ τους ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ...

Επιτέλους...Αν και λίγο υπερβολικός σε κάποια σημεία συμφωνώ απόλυτα...Ο πρόεδρος που έχουμε μπορεί να είναι άρρωστος αλλά την ομάδα του τη σκέφτεται και την πονάει μέρα νύχτα..Σίγουρα είμαι αντίθετος με τις πράξεις του αλλά κρατάει αυτή την ομάδα που έχει στιγματίσει το Ευρωπαικό μπάσκετ εκεί που της αρμόζει...Επειδή και εγώ είμαι από τους λίγους που πάνε ακόμα και στα ματς ελληνικού πρωταθλήματος,σιχαίνομαι να βλέπω 10000 κόσμο στη Λεωφόρο για να τιμήσουν το διεφθαρμένο και παρακμάζον ελληνικό ποδόσφαιρο που ουσιαστικά δεν έδωσε ποτέ στον Παναθηναικό την αίγλη που του αρμόζει και την αίγλη που έχει στο μπασκετικό στερέωμα..Ο Έλληνας δεν αλλάζει δυστυχώς..ΟΑΚΑ και ΣΕΦ θα έπρεπε να κατακλύζονται σε ματς ευρωλίγκας και όχι μονο στις τελικές φάσεις..ΕΝΑ πράγμα έχει μείνει στην Ελλάδα για να καμαρώνεις και αυτό είναι το μπάσκετ και όπως είδαμε όλοι στο πρόσφατο παράδειγμα της εθνικής είναι ότι όπου μπλέκονται εξωγηπεδικοί παράγοντες τα πράγματα δεν πάνε καλά...
bbplayer
QUOTE (manj13 @ Sep 16 2013, 22:58 ) *
Και ποιος να αναλαλαβει ρε bbplayer?Ta λαμογια που επωφεληθηκαν του brandname της ομαδας του ποδοσφαιρου ? Που την ξεζουμισαν την εφτασαν στην καταστροφη και παιζω ντερμπι με Βεροια και Πλατανια?Η σεβαστη οικογενεια Βαρδινογιαννη με το 6/20 και το ''παικτες για τον Παναθηναικο ειναι ο Γιαννης κι ο Λουκας κι ευχαριστω τον Π. Κοκαλη?

den έχω κάποια απάντηση σε αυτό που ρωτάς. Η δε επαφή μου με τη μπάλα είναι τα πρωτοσέλιδα που διαβάζω από το contra.gr κάθε πρωί.
thanath
QUOTE (bbplayer @ Sep 16 2013, 22:21 ) *

Πρέπει να παραδεχθούμε ότι κάποιες συμπεριφορές του είναι λάθος!! Έχει μέσα του το οπαδικό συναίσθημα? Δεν ξέρω τελος πάντων γιατί του βγαίνει έτσι.. Αλλά όπως γράφει κ ο manj13 είναι ο μόνος που έμεινε στην ομάδα για να την κρατήσει σ ένα υψηλό επίπεδο... Πρέπει να διορθώσει τα κακώς κείμενα, να κόψει μαχαίρι τις επισκέψεις στους διαιτητές κλπ γιατί η ομάδα δεν τα χει ανάγκη αυτά και να σταματήσει την κόντρα με τους Αγγελόπουλους... Αλλά είναι αρκετά νέος ακόμα και πιστεύω με τα λάθη και τις τυχόν τιμωρίες που θα φάει και στο μέλλον να γίνει ένας καλός παράγοντας στο μπάσκετ...

Μην ξεχνάς ότι κ ο Θανάσης αρρωστάκι ήταν!! Ακόμα πληρώνει η ομάδα που κουνούσε τα κατοστάρικα στον Μπερτομέου στο Βερολίνο!

Να σου πω την αλήθεια μ αρέσει που είναι άρρωστος με την ομάδα και πιστεύω ότι με τον καιρό θα σοβαρευτεί και σ αυτά που έγραψα παραπάνω!
plo koon
QUOTE (manj13 @ Sep 16 2013, 22:58 ) *
Και ποιος να αναλαλαβει ρε bbplayer?

Νομίζω είναι λάθος να κρίνουμε ως αποδεκτό κάτι με το κριτήριο "η εναλλακτική του θα ήταν χειρότερη/ανύπαρκτη". Και τώρα το εύλογο ερώτημα είναι: "Οκ και θα σταματήσω να υποστηρίζω τον ΠΑΟ επειδή είναι αυτός εκεί?". Όχι, αλλά έχει διαφορά να λες "Υποστηρίζω τον ΠΑΟ παρά το γεγονός ότι ο ΔΓ είναι εκεί" με το "Υποστηρίζω ΠΑΟ και δε με ενοχλεί/γουστάρω που ο ΔΓ είναι εκεί". Παρόμοια ιστορία είναι για μένα ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός. Αν και εγώ μετά από αυτά που έγιναν σε ένα ντέρμπυ έχω σιχαθεί και δεν παρακολουθώ πλέον.

Επίσης, είμαι καθυστερημένος στο πάρτι, αλλά σοβαρά παίζει υπαινιγμός ντόπινγκ για τον ΟΣΦΠ? Και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ επιχείρημα είναι ότι η ομάδα ήταν χώμα στους τελικούς. Δεν ξέρω, κανείς δεν κάνει τη σύνδεση ότι πέρσι ήταν και ο ΠΑΟ εκεί, οπότε είχε ανάλογη καταπόνηση? Ότι πιθανώς τα προγράμματα των δύο ομάδων ήταν ο ΟΣΦΠ να είναι 100% στο f4 και ο ΠΑΟ να είναι 100% στους τελικούς? Ότι ο ΟΣΦΠ παίζει τη μισή χρονιά με -1 γκαρντ και λογικά τα παιδιά έσκασαν στο τέλος της χρονιάς?

Κουτοπονηριά, η οποία για κάποιο λόγο πουλάει.

ΥΓ: Βλακεία, αλλά αν δε σε πειράζει manj13 παίζει να αλλάξεις λίγο τη φώτο σου? Είναι ένας άλλος που τη χρησιμοποιεί χρόνια στο φόρουμ και σας μπερδεύω. tongue.gif
thanath
QUOTE (plo koon @ Sep 17 2013, 17:18 ) *
Επίσης, είμαι καθυστερημένος στο πάρτι, αλλά σοβαρά παίζει υπαινιγμός ντόπινγκ για τον ΟΣΦΠ?

Προσωπική μου άποψη... Περί ντόπινγκ για τον ΟΣΦΠ και για τα συμβόλαια του ΠΑΟ είναι καθαρά κινήσεις εντυπωσιασμού από τις 2 διοικήσεις.... Εξηγούμαι... Με το μεν ντόπινγκ υποτιμάει την επιτυχία του ΟΣΦΠ στην ευρωλίγκα και γίνεται ακόμα πιο αρεστός στους φανατίκλες οπαδούς που πιστεύουν ότι ο πρόεδρος της ομάδας χτυπάει τον "βρώμικο" εχθρό... Με τα δε συμβόλαια, που πιστεύω άνετα άμα θεωρούν ότι κάτι τέτοιο παίζει οι Αγγελόπουλοι πραγματικά θα πήγαιναν στην αρμόδια αρχή της εφορίας να κάνουν καταγγελία ώστε να γίνει έλεγχος στην ΚΑΕ με ορκωτούς λογιστές κλπ και να βρουν οποιαδήποτε παρανομία... Με το να κάνουν όμως ντόρο στα ΜΜΕ οι φανατικλες από την άλλη μεριά τώρα λένε κοίτα τα αδέρφια πολεμάνε την διαφθορά των πράσινων που μας το παίζουν κ εξάστεροι...
Τελικά όμως το μόνο που καταφέρνουν είναι να φανατίζουν τον κόσμο και να έχουμε αυτά τα έκτροπα που κάποια στιγμή μπορεί να θρηνήσουμε και θύματα... Όσο συνεχίζουν αυτές τις τακτικές όσες ευρωλίγκες και να φέρουν και οι 2, και να μην ξαναπάρει ποτέ ομάδα από άλλη χώρα, θα κάνουν κακό στο μπάσκετ... Είμαι σίγουρος ότι το βλέπουν... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το σταματάνε......
manj13
QUOTE(plo koon @ Sep 17 2013, 17:18 ) *
Νομίζω είναι λάθος να κρίνουμε ως αποδεκτό κάτι με το κριτήριο "η εναλλακτική του θα ήταν χειρότερη/ανύπαρκτη". Και τώρα το εύλογο ερώτημα είναι: "Οκ και θα σταματήσω να υποστηρίζω τον ΠΑΟ επειδή είναι αυτός εκεί?". Όχι, αλλά έχει διαφορά να λες "Υποστηρίζω τον ΠΑΟ παρά το γεγονός ότι ο ΔΓ είναι εκεί" με το "Υποστηρίζω ΠΑΟ και δε με ενοχλεί/γουστάρω που ο ΔΓ είναι εκεί". Παρόμοια ιστορία είναι για μένα ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός. Αν και εγώ μετά από αυτά που έγιναν σε ένα ντέρμπυ έχω σιχαθεί και δεν παρακολουθώ πλέον.

Επίσης, είμαι καθυστερημένος στο πάρτι, αλλά σοβαρά παίζει υπαινιγμός ντόπινγκ για τον ΟΣΦΠ? Και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ επιχείρημα είναι ότι η ομάδα ήταν χώμα στους τελικούς. Δεν ξέρω, κανείς δεν κάνει τη σύνδεση ότι πέρσι ήταν και ο ΠΑΟ εκεί, οπότε είχε ανάλογη καταπόνηση? Ότι πιθανώς τα προγράμματα των δύο ομάδων ήταν ο ΟΣΦΠ να είναι 100% στο f4 και ο ΠΑΟ να είναι 100% στους τελικούς? Ότι ο ΟΣΦΠ παίζει τη μισή χρονιά με -1 γκαρντ και λογικά τα παιδιά έσκασαν στο τέλος της χρονιάς?

ΥΓ: Βλακεία, αλλά αν δε σε πειράζει manj13 παίζει να αλλάξεις λίγο τη φώτο σου? Είναι ένας άλλος που τη χρησιμοποιεί χρόνια στο φόρουμ και σας μπερδεύω. tongue.gif

OK...αλλον δε θ αντιμετωπισω προβλημα.... smiley.gif

QUOTE(plo koon @ Sep 17 2013, 17:18 ) *

OK...μαλλον δε θ αντιμετωπισω προβλημα.... smiley.gif
thanath
Με πατερίτσα πήγε ο Λάσμε στην κλήρωση.... Κακό αυτό.. Ελπίζω τελικά να είναι έτοιμος όταν υπολόγιζαν!
bbplayer
QUOTE (thanath @ Sep 17 2013, 21:08 ) *
Με πατερίτσα πήγε ο Λάσμε στην κλήρωση.... Κακό αυτό.. Ελπίζω τελικά να είναι έτοιμος όταν υπολόγιζαν!

ξέρει κανείς πού το έχει αυτό το οστικό οίδημα ο Λάσμε? κάπου στην άρθρωση του γόνατου? πιο κάτω?

επίσης βρήκα αυτό : "...Σε αυτές ο χρόνος αποκατάστασης σε μια αναφέρεται σε 11-16 μήνες follow up με MRI έλεγχο και σε ποσοστό 88% και σε μια άλλη μετά από 6-12 μήνες..

ohmy.gif ohmy.gif

http://www.skordis.gr/blog/?p=39
thanath
QUOTE (bbplayer @ Sep 17 2013, 21:20 ) *
ξέρει κανείς πού το έχει αυτό το οστικό οίδημα ο Λάσμε? κάπου στην άρθρωση του γόνατου? πιο κάτω?

επίσης βρήκα αυτό : "...Σε αυτές ο χρόνος αποκατάστασης σε μια αναφέρεται σε 11-16 μήνες follow up με MRI έλεγχο και σε ποσοστό 88% και σε μια άλλη μετά από 6-12 μήνες..

ohmy.gif ohmy.gif

http://www.skordis.gr/blog/?p=39

Φίλε γι αυτόν τον τραυματισμό έχω διαβάσει κ έχω ακόυσε τα πάντα και δεν ξέρω τί να πιστέψω γιατί δεν είμαι γιατρός... Κοντή γιορτή όμως... Μέχρι τις 20 του μήνα είχαν πει, οπότε θα περιμένουμε μέχρι τότε να δούμε... Αν αρχίσουν τα μα μου τότε θα καταλάβουμε ότι κάτι δεν πάει και πολύ καλά...
A.CAB
Κι εγώ 20 του μήνα είχα διαβάσει πως μπαίνει ο Λάσμε σε προπονήσεις. Αλλά δεν ξέρω κάτι δεν μου κάθετε καλά.
Πάντως με τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι το κόβω δύσκολο να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
giotis1985
τι γινεται με φωτση ειναι σε κατασταση που μπορει να βοηθησει τον παναθηναικο?
manj13
QUOTE(giotis1985 @ Sep 20 2013, 17:59 ) *
τι γινεται με φωτση ειναι σε κατασταση που μπορει να βοηθησει τον παναθηναικο?

Αυτο το ρωτας εξαιτιας της εικονας που ειδες στην Εθνικη?Γιατι και το Τζορνταν να βλεπες για Μπακατσιας θα σου φαινοταν.. tongue.gif Ο Φωτσης εχει υποτιμηθει πολλες φορες...Δεν μιλαει πολυ...Δεν το χει κιολας...Αν δεν ειναι ''φτιαγμενος'' με το συνολο που παιζει δεν παιζει κι ο ιδιος...Αν χρειαστει ν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ πραγματα το κανει ΜΟΝΟ στο παρκε...Για να δουμε... wink.gif θα τον ''φτιαξει'' η επανασυνδεση με 3D-Μαικ???Εσυ τι λες?
giotis1985
μακαρι να ειναι ο φωτσης που ηταν πριν φυγει για το μιλανο.στεγνος και δεινος τριποντακιας
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.