Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Houston Rockets
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
klow13
Houston Rockets






Μπορούν να βάλουν δύσκολα στους Warriors;


Πρόγραμμα αγώνων

Προηγούμενο Ρεκόρ (2016-17): 55-27

Πρώτοι σε στατιστικές κατηγορίες (2016-17):
Πόντοι: James Harden 29.1, Eric Gordon 16.2
Ριμπάουντ: James Harden 8.1, Clint Capela 8.1
Ασίστ: James Harden 11.2, Patrick Beverley 4.2
Κλεψίματα: Trevor Ariza 1.8, James Harden 1.5
Κοψίματα: Clint Capela 1.2
Ευστοχία %: Montrezl Harrell 65.2%, Clint Capela 64.3%
Χρόνος Συμμετοχής: James Harden 36.4, Trevor Ariza 34.7

Πιθανή 5άδα:
Paul Harden Ariza Anderson Capela


Πάγκος:
PG: Isaiah Taylor, Bobby Brown
SG: Eric Gordon, Tim Quarterman, Chris Johnson
SF: , Luc Mbah a Moute, Troy Williams
PF: PJ Tucker, Zhou Qi, Cameron Oliver
C: Nene Hilario, Tarik Black, Chinanu Onuaku

Μεταγραφικές κινήσεις
Draft Picks: Isaiah Hartelstein (#43), Dillon Brooks (#45)
Ήρθαν ή ανανέωσαν: Chris Paul (ανταλλαγή με Clippers), P.J. Tucker (ελεύθερος από Raptors, 32/4), Luc Mbah a Moute (ελεύθερος από Clippers, veteran minimum), Tarik Black (ελεύθερος από Lakers, 3.5/1), Zhou Qi (2016 draft pick, no 43), Troy Williams (ανανέωσε)
Έφυγαν: Patrick Beverley, Lou Williams, Sam Dekker, Montrezl Harrell, Kyle Wiltjer (όλοι ανταλλαγή με Clippers), Dillon Brooks (ανταλλαγή με Grizzlies)

Παρουσίαση ομάδας:
Οι ρόκετς ξεπέρασαν κάθε προσδοκία την περσινή σεζόν, καθώς αντίθετα με τις προβλέψεις που τους είχαν να παλεύουν για την είσοδό τους στα πλέι οφς, τερμάτισαν με το τρίτο καλύτερο ρεκόρ στο nba πίσω μόνο από τους warriors και τους spurs . Στηριζόμενοι στη μαγική χρονιά του χάρντεν, είχαν τη 2η καλύτερη επίθεση στο nba και 10η all time,θέτοντας παράλληλα νέο ρεκόρ σε εύστοχα τρίποντα με 1180.Η σεζόν έκλεισε με την βαριά ήττα από τους σπερς στο game 6,παρολά αυτά το πρόσημο παρέμεινε θετικό.
Λίγο πριν την έναρξη της free agency,ο πολ αποφάσισε να συνεχίσει στο χιούστον, ενημερώνοντας εγκαίρως τους κλίπερς και κάνοντας χρήση του opt in στο συμβόλαιό του(για να χει το δικαίωμα στο σούπερ μαξ του χρόνου λέει η λογική, και όχι για να βοηθήσει την πρώην ομάδα του όπως υποστήριξε).Έτσι το αντίθετο δρομολόγιο έκαναν οι μπέβερλι,λου,ντέκερ και χάρελ. Αμέσως μετά έγινε γνώστη η επιθυμία του μέλο να πάρει και αυτός τρέιντ στους ρόκετς, με σκoπό να σχηματίσουν μαζί με χάρντεν και πολ τη δική τους superteam. Παρότι έπαιζαν μόνοι τους όλο το καλοκαίρι και φαινόταν ότι ήταν θέμα χρόνου να λυγίσει ο gm των νικς steve mills και να δεχθεί τον ryno συν pick για αντάλλαγμα ,τελικά ο μέλο ήταν αυτός που υπέκυψε, διερύνοντας τη λίστα του και καταλήγοντας στην οκλαχόμα. Το πακέτο που χρειάστηκε για την ανταλλαγή αυτή(καντέρ και μακντέρμοτ) καταδεικνύει 2 πράγματα. Πρώτον ότι το συμβόλαιο του άντερσον είναι ακόμα χειρότερο άπ΄ότι όλοι νόμιζαν το καλοκαίρι του 2016 και δεύτερον ότι ο morey ορθώς δεν συμπεριέλαβε κάποιον η κάποιους εκ των αρίζα, γκόρντον,καπέλα στο ντιλ.
Στις υπόλοιπες κινήσεις της οφσίζον, ήρθε ο tucker(παιδικός φίλος του πολ) για να δώσει σκληράδα, ριμπάουντ και άμυνα να σε όλες τις θέσεις της πεντάδας, ο mbah a moute σε ένα bargain ντιλ, μετά από μια χρονιά καριέρας σε 3pt% και ο black,προσφέροντας μια ακόμα αξιόπιστη λύση στο 5 στις βραδιές που θα παίρνει ρεστ ο νενέ.
Υπάρχει σκεπτικισμός για το κατά πόσο θα μπορέσουν να συνυπάρξουν αρμονικά πολ και χάρντεν, καθώς πρόκειται για 2 ball dominant παίκτες, και για το αν η επιστροφή του χάρντεν στη φυσική του θέση μετά από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του σαν pg αποτελεί την ενδεδειγμένη λύση. Με προπονητή τον νταντόνι όμως και σε ένα heavy pnr σύστημα θα υπάρχουν ευκαιρίες και για τους 2 να έχουν τη μπάλα στα χέρια τους και να τρέξουν την επίθεση(πάντα ένας από τους δύο θα βρίσκεται στο παρκέ),ενώ και οι 2 είναι πολύ καλοί σουτέρ θέσης και μπορούν να είναι αποδοτικοί και μακριά από τη μπάλα .Κατά τα άλλα και όπως διαφαίνεται και από τα παιχνίδια της πρισίζον η φιλοσοφία με τα πολλά τρίποντα θα παραμείνει ακριβώς ίδια, απλά η παρουσία του πολ προσφέρει μια εναλλακτική για τα πλει οφς κυρίως όπου οι άμυνες είναι προσαρμοσμένες στο να οδηγήσουν το χιούστον στο mid range.
Ελπίδα όλων στην ομάδα είναι ο γκόρντον να παραμείνει δεύτερη σερί χρονιά μακριά από τραυματισμούς, ο καπέλα να μπορέσει να ανταποκριθεί σε αυξημένα λεπτά συμμετοχής (28-30 λεπτά ο στόχος φέτος),και να μπορέσουν χάρντεν και αρίζα να βρουν λίγο περισσότερη ξεκούραση μέσα στη χρονιά μετά από 3 σερί χρονιές στα κόκκινα.
Κατά τα άλλα το 9man rotation της ομάδας είναι σεταρισμένο ,ενώ ο κόουτς έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη περιμένοντας την άμυνα στο τοπ5.

Προπονητής
Μετά από τα αποτυχημένα περάσματα του από Λος Άντζελες και Νέα Υόρκη, όπου οι σταρ παίκτες του ποτέ δεν πίστεψαν 100% στη φιλοσοφία του, και ένα μικρό διάστημα σαν associate head coach στους σίξερς ,ο Mike D’antoni ξαναβρήκε τη συνταγή της επιτυχίας στο Χιούστον και αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς. Τώρα, μαζί με τον πολ και τον χάρντεν θα παλέψουν όλοι μαζί για μια ακόμα καλύτερη σεζόν.

Ταβανόμετρο & στόχοι για φέτος
Οι ρόκετς βρίσκονται μαζί με οκλαχόμα, σαν αντόνιο και ίσως μινεσότα στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για τη 2η θέση πίσω από το γκόλντεν στέιτ. Όλες οι κινήσεις του καλοκαιριού φαίνεται να είναι με απώτερο σκοπό το καλύτερο δυνατό ματσάρισμα με τους warriors.
Σε οποιαδήποτε άλλη εποχή οι ρόκετς, με 2 τοπ10 παίκτες στη σύνθεσή τους, θα είχαν μοναδικό στόχο το πρωτάθλημα. Φέτος η συμμετοχή στους τελικούς δύσης και μια ανταγωνιστική σειρά απέναντι στους warriors θα αποτελεί επιτυχία.

Κάτω απ' το φως του προβολέα
Chris Paul: Στα 32 του, δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες ακόμα για διάκριση .Επέλεξε το χιούστον ως την ομάδα που του προσφέρει τα μεγαλύτερα εχέγγυα για επιτυχία και για αρχή πρέπει να αφήσει τα 1st και 2nd round exits πίσω του.

Θέλω να ρωτήσω τον... James Harden... Είχες δίκιο που είπες τον ΜcΗale "clown" και ότι δεν σου έμαθε τίποτα. Είχε δίκιο που είπε ότι δεν είσαι ηγέτης. Θα καταφέρεις να τον διαψεύσεις φέτος?

Πρόβλεψη: 57-25
Conference rank: 2-3

Teaser:
aegeansheed
Πώς θα πηγαίνει τις βολές πλέον ο Harden;

* Μετά από shooting motion σε drives;
* Αριστερός διάδρομος και πάει για το contact στον αέρα;
* Θα βρει άλλον τρόπο
benchwarmer
Έχω διαβάσει αρκετά επιχειρήματα (σεβαστά) για το ανάποδο, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι το Paul-Harden δεν θα είναι τελικά όσο λειτουργικό ελπίζουν στο Χιούστον. Επίσης δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι ο προπονητής της ομάδας (που τον λατρεύουμε διαχρονικά και πήρε άξια το COY πέρυσι) ήθελε/ζήτησε αυτήν την κίνηση, όπως και το ότι θα μπορέσει να προσαρμοστεί κατάλληλα.
Φυσικά το σχήμα με Άντερσον στο 5 είναι σαν να το βλέπω μπροστά μου, πάμε ξανά για νέο ρεκόρ τριπόντων.
Manimal
Είναι πολύ νωρίς ακόμα για συμπεράσματα, αλλά χθες για να διεκδικήσουν το παιχνίδι ο Ντάντονι χρειάστηκε να επιστρατεύσει την περσινή συνταγή. Δηλ. στον πάγκο ο Πολ και στο pg ο μούσιας.

RipCity
Ειχε και θεμα ομως ο Paul. Με ενα ποδι λενε επαιζε.
Manimal
QUOTE (RipCity @ Oct 18 2017, 20:15 ) *
Ειχε και θεμα ομως ο Paul. Με ενα ποδι λενε επαιζε.


Το πόδι το είχε μπαταρισμένο αλλά ο Πολ είναι Πολ και είτε θα παίξει είτε όχι. Έπαιξε 33λεπτά χωρίς να είναι εμφανές ότι επηρεάζεται από το όποιο πρόβλημα. Και άμυνες έβγαλε και δημιουργικός ήταν Το θέμα δεν είναι εκεί βέβαια, αλλά η ομάδα ήταν σαφώς πιο αποτελεσματική όταν ο μοναδικός ball handler ήταν ο Χάρντεν. Σίγουρα είναι πολύ νωρίς για να προσαρμοστεί σε ένα διαφορετικό στυλ μπάσκετ και ιδίως αυτό του Νταντόνι, αλλά η κυριαρχία του Χάρντεν ακυρώνει πολλά στοιχεία του Πολ. Είναι παίχτης που πρώτα θα ψάξει την δημιουργία και μετά το σουτ. Όσο ήταν μαζί στο παρκέ η επιθετική λειτουργία ήταν μία ταλαιπωρία, καθώς προσπαθούσαν να δημιουργήσουν και οι δύο και κάπου υπήρχε ένα μπλοκάρισμα. Σίγουρα δεν ήταν το μπάσκετ του γρήγορου pace και των πολλών σουτ που πρεσβέυει ο Νταντονι. Με Τάκερ και Γκόρντον που έίχαν μόνο ρόλο να σουτάρουν ο Χάρντεν και η ομάδα ρολάρανε και έτσι γύρισε το ματς και το πήραν κιόλας.
aegeansheed
Τρομερός Μούσιας με ατομικό ρεκόρ πόντων.

Ο "θάνατος" της βοήθειας στο drive και του double team.

QUOTE
Harden fell just shy of Calvin Murphy's 57 points against New Jersey in 1978, but he joined Wilt Chamberlain as the only players in NBA history to have 10 assists and shoot better than 75 percent from the field in a 50-point performance.


drunk guy
QUOTE(aegeansheed @ Nov 6 2017, 14:38 ) *
Τρομερός Μούσιας με ατομικό ρεκόρ πόντων.

Ο "θάνατος" της βοήθειας στο drive και του double team.




για μενα το σημαντικοτερο ειναι η ευστοχια του και περυσι ειχε κανει παιχνιδια με 50αρες ωστοσο ειχε χρειαστει πολλες περισσοτερες προσπαθειες. Ο Westbrook που καταπινε ta triple doubles για να βαλει 50 επρεπε να σπασει τα καλαθια . Ειναι πολυ σημαντικο οτι ο Harden μετα απο μια καταπληκτικη χρονια εμφανιζεται ακομα πιο βελτιωμενος .Αν σ αυτα προσθεσουμε τον σεληνιασμενο Gordon και τον Paul ο οποιος ακομα δεν εχει παιξει ,νομιζω οτι θα δουμε πολυ ωραια play-offs στη δυση φετος
benchwarmer
Οι Ρόκετς κινούνται σε έναν δικό τους ρυθμό, έως και παράλληλο σύμπαν, σουτάροντας 12 περισσότερα τρίποντα ανά ματς από την 2η ομάδα της λίγκας και 13 δίποντα λιγότερα από την προτελευταία. Και φυσικά είναι η μοναδική ομάδα (στον κόσμο?) που σουτάρει περισσότερα τρίποντα από δίποντα.
Συν το ότι έχουν μάλλον το στενότερο rotation της λίγκας.

Και είτε αυτό ονομάζεται "μπάσκετ" είτε κάπως αλλιώς, βρίσκονται στην πρώτη θέση με αυτό το 11-3, και τον Χάρντεν φυσικά να είναι σε MVP-mode. Το ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι το πώς θα προσαρμοστεί το σύνολο με την επιστροφή του Πολ. Τόσο στον τρόπο παιχνιδιού (που κακά τα ψέματα δουλεύει περίφημα) όσο και ψυχρά ως αποτελέσματα (πόσο καλύτερα να πάνε δηλαδήwink.gif.

* Και ο 2ος παίχτης φυσικά που σπάει διάφορα κοντέρ σε advanced stats κλπ είναι ο Κάπελα, με το 69% ευστοχία και τα 11.5 ριμπάουντ μόλις σε 25.9 λεπτά.
Zephyr
QUOTE(benchwarmer @ Nov 14 2017, 16:33 ) *
Οι Ρόκετς κινούνται σε έναν δικό τους ρυθμό, έως και παράλληλο σύμπαν, σουτάροντας 12 περισσότερα τρίποντα ανά ματς από την 2η ομάδα της λίγκας και 13 δίποντα λιγότερα από την προτελευταία. Και φυσικά είναι η μοναδική ομάδα (στον κόσμο?) που σουτάρει περισσότερα τρίποντα από δίποντα.
Συν το ότι έχουν μάλλον το στενότερο rotation της λίγκας.

Και είτε αυτό ονομάζεται "μπάσκετ" είτε κάπως αλλιώς, βρίσκονται στην πρώτη θέση με αυτό το 11-3, και τον Χάρντεν φυσικά να είναι σε MVP-mode. Το ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι το πώς θα προσαρμοστεί το σύνολο με την επιστροφή του Πολ. Τόσο στον τρόπο παιχνιδιού (που κακά τα ψέματα δουλεύει περίφημα) όσο και ψυχρά ως αποτελέσματα (πόσο καλύτερα να πάνε δηλαδήwink.gif.

* Και ο 2ος παίχτης φυσικά που σπάει διάφορα κοντέρ σε advanced stats κλπ είναι ο Κάπελα, με το 69% ευστοχία και τα 11.5 ριμπάουντ μόλις σε 25.9 λεπτά.


Φαίνεται ότι του βγαίνει του ΝτΑντόνι αυτή η ομάδα. Πρωτάθλημα μπορεί να μην πάρει (οκ βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις) αλλά θα είναι για μια ακόμη χρονιά από τις καλύτερες ομάδες της Λίγκας. Και ας βαράνε όσα τρίποντα θέλουν, το αποτέλεσμα μετράει.
Πάντως δεν ξέρω πραγματικά πως μπορεί να κολλήσει σε ένα τέτοιο σύνολο ο Paul...
klow13
7η σερι νικη στα 7 ματς που γυρισε ο πολ.Απο 15 νοεμβριου οι ροκετς ειναι 1οι και σε offensive και σε defensive efficiency.
10-1 το ρεκορ εκτος εδρας,13-1 στα 14 τελευταια.
6η σερι εκτος εδρας νικη με τουλαχιστον 15 ποντους διαφορα που αποτελει ρεκορ για το νβα.Οι 3 ομαδες που ειχαν 5 σερι τετοιες νικες πηραν το πρωταθλημα εκεινη τη χρονια(πιστονς το 04,χιτ το 12 και νικς το 70).

Η ομαδα ρολαρει απιστευτα,κανει πλακα στον ανταγωνισμο αυτη τη στιγμη.Τα rotations του dantoni ειναι τρομερα,το ταιριασμα paul με harden καλυτερο απο οτι αναμενοταν και απο τους πιο αισιοδοξους.

More importantly, though, the Rockets have been kicking maximum ass when only one’s been on the floor — they’re plus-53 in 83 Harden/no-Paul minutes, and a whopping plus-42 in 50 Paul/no-Harden minutes. Turns out there might have been something to that whole “we will always have one Hall of Fame-caliber point guard on the floor” thing!

Αυτο,μεγαλο θεμα να εχεις 48 λεπτα elite playmaking.

Νομιζω αποτελουν πραγματικη απειλη για τους warriors φετος.

Μια μετραει το ρεκορ της ομαδας,μια τα ατομικα στατιστικα και το μεγαλυτερο ιμπακτ που ΔΕΝ ειχε ο westbrook,φετος δεν μπορουν να βρουν τιποτα για να μη δωσουν το mvp σε harden.
RipCity
QUOTE (klow13 @ Dec 4 2017, 13:30 ) *
Μια μετραει το ρεκορ της ομαδας,μια τα ατομικα στατιστικα και το μεγαλυτερο ιμπακτ που ΔΕΝ ειχε ο westbrook,φετος δεν μπορουν να βρουν τιποτα για να μη δωσουν το mvp σε harden.



Ναι μοιάζει κλειδωμένο και πανάξια. Από την άλλη ο Westbrook δεν οργανώνει ούτε παιδικό πάρτι μέχρι στιγμής. Βέβαια είναι πάλι κοντά στο triple double σε μ.ό. οπότε μπορεί πάλι να έχουμε το επιχείρημα κάνει triple double άρα MVP, παρότι η ομάδα του για 2η σερί σεζόν δε βλέπεται.
benchwarmer
QUOTE(RipCity @ Dec 4 2017, 14:51 ) *
Ναι μοιάζει κλειδωμένο και πανάξια. Από την άλλη ο Westbrook δεν οργανώνει ούτε παιδικό πάρτι μέχρι στιγμής. Βέβαια είναι πάλι κοντά στο triple double σε μ.ό. οπότε μπορεί πάλι να έχουμε το επιχείρημα κάνει triple double άρα MVP, παρότι η ομάδα του για 2η σερί σεζόν δε βλέπεται.


Η διαφορά είναι ότι πέρυσι οι Thunder ήταν overachieving βάσει ρόστερ και ήταν αποκλειστικά έργο Westbrook, αντίστοιχα και οι Rockets βέβαια. Φέτος, ακόμα και να ανέβουν (που θα ανέβουν) κάπου στην 5η θέση της Δύσης θα θεωρηθεί (και θα είναι) αποτυχία. Οπότε ναι, υγεία να υπάρχει και δεν νομίζω ότι θα το χάσει ο Harden φέτος.
RipCity
QUOTE (benchwarmer @ Dec 4 2017, 14:03 ) *
Η διαφορά είναι ότι πέρυσι οι Thunder ήταν overachieving βάσει ρόστερ και ήταν αποκλειστικά έργο Westbrook, αντίστοιχα και οι Rockets βέβαια. Φέτος, ακόμα και να ανέβουν (που θα ανέβουν) κάπου στην 5η θέση της Δύσης θα θεωρηθεί (και θα είναι) αποτυχία. Οπότε ναι, υγεία να υπάρχει και δεν νομίζω ότι θα το χάσει ο Harden φέτος.


Δε λέω πως δεν πήγαν καλά, αλλά πραγματικά δεν ήταν όσο overachieving παρουσιάστηκε. 6οι τερμάτισαν σε σύνολο 9 ανταγωνιστικών ομάδων. Αντίθετα οι Rockets ήταν ανετότατα στο πλεονέκτημα. Μην μιλήσουμε για τα πλέι-οφ. Είχε στηθεί η άμυνα γύρω από τους μ.ό. triple double κι όποιος μπορεί να πει ότι έβλεπε με ευχαρίστηση τα παιχνίδια τους ψεύδευται ή δεν του αρέσει το μπάσκετ.
aegeansheed
QUOTE(klow13 @ Dec 4 2017, 14:30 ) *
7η σερι νικη στα 7 ματς που γυρισε ο πολ.Απο 15 νοεμβριου οι ροκετς ειναι 1οι και σε offensive και σε defensive efficiency.
10-1 το ρεκορ εκτος εδρας,13-1 στα 14 τελευταια.
6η σερι εκτος εδρας νικη με τουλαχιστον 15 ποντους διαφορα που αποτελει ρεκορ για το νβα.Οι 3 ομαδες που ειχαν 5 σερι τετοιες νικες πηραν το πρωταθλημα εκεινη τη χρονια(πιστονς το 04,χιτ το 12 και νικς το 70).

Η ομαδα ρολαρει απιστευτα,κανει πλακα στον ανταγωνισμο αυτη τη στιγμη.Τα rotations του dantoni ειναι τρομερα,το ταιριασμα paul με harden καλυτερο απο οτι αναμενοταν και απο τους πιο αισιοδοξους.

More importantly, though, the Rockets have been kicking maximum ass when only one’s been on the floor — they’re plus-53 in 83 Harden/no-Paul minutes, and a whopping plus-42 in 50 Paul/no-Harden minutes. Turns out there might have been something to that whole “we will always have one Hall of Fame-caliber point guard on the floor” thing!

Αυτο,μεγαλο θεμα να εχεις 48 λεπτα elite playmaking.

Νομιζω αποτελουν πραγματικη απειλη για τους warriors φετος.

Μια μετραει το ρεκορ της ομαδας,μια τα ατομικα στατιστικα και το μεγαλυτερο ιμπακτ που ΔΕΝ ειχε ο westbrook,φετος δεν μπορουν να βρουν τιποτα για να μη δωσουν το mvp σε harden.


Μου αρέσει πολύ που βρέθηκε αυτή η λύση, Μάλιστα βλέποντας λίγο χτες (για πρώτη φορα φέτος Rockets) παρατηρώντας σε εκείνο το σημείο τον Harden και τον Gordon να κάνουν ό,τι θέλουν (ο Harden έκανε ένα απίστευρο crossing solo στον Ingram και μετά από δυο λεπτά έκανε κάτι εξίδου εντυπωσιακό ο Gordon) σκέφτηκα ακριβώς αυτό. Ότι ανα πάσα στιγμή σε όλο το παιχνίδι οποιοσδήποτε διπλός συνδυασμός Harden-Paul-Gordon δίνει ένα απίστευρο πλεονέκτημα στο μέσα-εξω παιχνίδι με κάθε δυνατή επιλογή διαθέσιμη. Ο Gordοn δε, μου θυμίζει τον rookie παιχταρά που είχαμε δει κάποτε με την μοναδική του ικανότητα να splitάρει το double team στα δύο και να το αφήνει πίσω. Είναι σε τρομερή κατάσταση.

Οι Lakers ήταν καφενείο βέβαια, μόνο δύο ομάδες έχω δει φέτος να έχουν τέτοια τρύπα από τον κεντρικό διάδρομο, η ΑΕΚ κι εκείνοι. Έμπαινε όποιος ήθελε...
Rated: (en)joy
QUOTE (klow13 @ Dec 4 2017, 14:30 ) *
Μια μετραει το ρεκορ της ομαδας,μια τα ατομικα στατιστικα και το μεγαλυτερο ιμπακτ που ΔΕΝ ειχε ο westbrook,φετος δεν μπορουν να βρουν τιποτα για να μη δωσουν το mvp σε harden.


Αν και δεν διαφωνω οτι ο Harden φαινεται ο επικρατεστερος για το βραβειο αυτην την στιγμη, υπαρχουν και ενας-δυο ακομη παικτες με αυτα τα χαρακτηριστικα....ο ενας συνδυαζει αναλογα ατομικα στατιστικα μαζι με πολυ μεγαλο impact, εξισου καλη αποδοση (προσωπικη γνωμη) αν οχι και λιγο καλυτερη και η ομαδα του εχει ελαφρως χειροτερο ρεκορ -3 ηττες περισσοτερες. Ο Γιαννης παλι, πληρει ολα τα παραπανω κριτηρια εκτος απο αυτο των νικων της ομαδας του, ισως ομως μετα την αφιξη Bledsoe καταφερει να τo βελτιωσει αρκετα και αυτο. Σε μια τετοια περιπτωση πιθανως να διεκδικησει και αυτος με αξιωσεις το mvp.
Zephyr
QUOTE(aegeansheed @ Dec 4 2017, 16:17 ) *
Ο Gordοn δε, μου θυμίζει τον rookie παιχταρά που είχαμε δει κάποτε με την μοναδική του ικανότητα να splitάρει το double team στα δύο και να το αφήνει πίσω. Είναι σε τρομερή κατάσταση.


Πραγματικά σε τρομερή κατάσταση, ξανάνιωσε ο παιχταράς. Τον πήγαν πολύ πίσω οι τραυματισμοί και οι λουζεροομάδες που πήγε κ έμπλεξε τα προηγούμενα χρόνια αλλά σε αυτούς τους Ρόκετς του ΝτΑντόνι και του Χάρντεν κάνει θραύση.

QUOTE(aegeansheed @ Dec 4 2017, 16:17 ) *
Οι Lakers ήταν καφενείο βέβαια, μόνο δύο ομάδες έχω δει φέτος να έχουν τέτοια τρύπα από τον κεντρικό διάδρομο, η ΑΕΚ κι εκείνοι. Έμπαινε όποιος ήθελε...


24.gif
SteveNashidis


Ήταν, είναι και θα είναι λατρεία. Απορώ που ήταν στη FA list. Πανέτοιμος να παίξει όποτε του ζητηθεί. blove.gif
Andre Miller
Τον αγαπάμε! wos_sport4.gif
Όπως αγαπάμε και τον Μπιιζζζζλεί 56.gif
Και οι δύο αυτοί παίκτες πολύ ταλέντο στην επίθεση.
Και δύο μάλλον προβληματικοί χαρακτήρες.
drunk guy
ελπιζω να εχετε διαβασει ολοι το καρακαλτ σκηνικο που παιχτηκε στο χθεσινο αγωνα με Κλιππερς. Σε ενα σημειο του αγωνα ο Paul βγαζει αμυνα στον Griffin ο οποιος παραπονιεται για φαουλ και ο Paul τον αποκαλει bitch. Συγχρονως ο Ariza τσακωνεται με τον Rivers ,ο οποιος ειναι με πολιτικα στον παγκο των Κλιππερς και δεν εχει σταματησει να μιλαει στους παικτες των Ροκετς σε ολο τον αγωνα.Ο Griffin μπαινει στη μεση για να υπερασπιστει τον Rivers με αποτελεσμα αυτος και ο Ariza να αποβαλλονται. Τελειωνει το ματς (χανουν οι Ροκετς) ο Paul ειναι εξαλλος στα αποδυτηρια ο χαρντεν προσπαθει να τον ηρεμησει καταληγουν ομως να πιανονται στα χερια αλλα γρηγορα ηρεμουν τα πνευματα και αναγνωριζουν και οι δυο το λαθος τους. Και τωρα ξεκιναει το καλυτερο. Οι harden,green,ariza αποφασιζουν να χωθουν στα αποδυτηρια των Clippers για να λυσουν τις διαφορες τους με τους παικτες των Κλιππερς. Σε αυτο τους βοηθαει ο Paul ,ο οποιος ξερει και εναν αλλο δρομο για τα αποδυτηρια. Επειδη τα εχουν σκεφτει ολα στην εντελεια ομως βαζουν τον Capela να παει στα αποδυτηρια απο την κανονικη πορτα για αντιπερισπασμο.ο Capela χτυπαει την πορτα του ανοιγουν και με το που τον βλεπουν του κλεινουν την πορτα στα μουτρα. Οι υπολοιποι 3 δεν τα καταφερνουν καθως ανθρωποι της ασφαλειας τους φραζουν το δρομο. Και καπως ετσι εκτονωνεται η ενταση smiley.gif
Rated: (en)joy
Δηλαδη αν καταλαβαμε σωστα ολοι εμεις που δεν εχουμε δει παρα μονο τα highlights ο Paul: αρχικα καβγαδισε με τον Griffin (λεκτικα), στη συνεχεια καβγαδισε με τον Harden και τελος πηγε μαζι με τους Green, Ariza καθως και με τον teammate που ειχε καβγαδισει νωριτερα (Harden) για να καβγαδισει και με τους υπολοιπους clippers;;; laugh.gif
Manimal
Το χθεσινό ήταν σαν να βρέθηκαν όλες οι πρώην στο ίδιο δωμάτιο. Πολύ ένταση και πολύ ξύλο. Η κατάσταση όμως εκτροχιάστηκε από την στιγμή που ο Γκρίφιν αντάλλαξε "γαλλικά" με τον Νταντονι.
aegeansheed
Βασικά τί μπορεί να πει ο Griffin για "προδοσία" στον ΣηΠηΘρή, που πυγμαχούσε με τον πρώην κολητό του και έχανε τη μισή χρονιά και μαζί τις ελπίδες για κάτι καλύτερο. Και γενικά πολλα χαμένα παιχνίδια...

2014-15: 15 χαμένα ματς (9-6 ρεκόρ: 60%) Φεβρουάριος-Μάρτιος
2015-16: 44 χαμένα ματς (29-15 ρεκόρ: 66%) έξω από τέλος Δεκέμβρη έως και τέλος Μαρτίου και έλειψε στα δύο τελευταία ματς των Playoffs που οι Blazers έκαναν 2/2 και τελείωσαν τη σειρά από τον πρώτο γύρο
2016-17: 18 χαμένα ματς (10-8 ρεκόρ: 56%) από μέσα Δεκεμβρίου έως τέλη Ιανουαρίου

Τα ρεκόρ όσο έλειπε είναι αντίστοιχο ομάδας που μπαίνει 4άδα Δύσης, έως ομάδας που μάχεται για τα playoffs.
Συγκεκριμένα:
2014-15: το 60% είναι λίγο καλύτερο από τους Pelicans που κατέκτησαν με 55% την 8η θέση στη Δυτική.
2015-16: το ρεκόρ με την απουσία του παραδόξως ήταν στο ύψος του ρεκόρ με το οποίο τελείωσαν. Βέβαια ο DeAndre τα είχε δώσει όλα σε εκείνο το διάστημα, από 11π. και 13ρ. ανά αγώνα σε Νοε-Δεκ έκανε 14, 16 και 13 π. με 15, 14 και 15 ρ. περίπου για Ιαν-Φεβ-Μαρ σε ένα φοβερό span με τα καλύτερα νούμερα της καριέρας του.
2016-17: το 56% ήταν η 7η θέση στη Δυτική.

Είναι προφανές πόσο σημαντκός είναι ο Blake για τους Clippers, αλλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το περιστατικό πριν δύο χρόνια. Ο Paul σκοτώνεται για να πάρει Πρωτάθλημα και ο Griffin παίζει. Επόμενο ήταν να φύγει. Σειρά έχει ο Jordan.
Zephyr
Γενικά στο ΝΒΑ έχουν νεύρα και αυτό φαίνεται. Ίσως τους πειράζει που οι παλιοί τους θεωρούν σοφτ και θέλουν να βγάλουν προς τα έξω μια 80s-90s χαρντκορίλα laugh.gif
sarounas
QUOTE(Zephyr @ Jan 17 2018, 13:39 ) *
Γενικά στο ΝΒΑ έχουν νεύρα και αυτό φαίνεται. Ίσως τους πειράζει που οι παλιοί τους θεωρούν σοφτ και θέλουν να βγάλουν προς τα έξω μια 80s-90s χαρντκορίλα laugh.gif

γιατί κοροιδεύεις; icon_drunk.gif άνθρωποι είναι και αυτοί εσένα άμα σε ταύζαν έτσι και στην έμπαιναν δεν θα είχες νευράκια; smiley.gif
aegeansheed
QUOTE
Adrian Wojnarowski‏ @wojespn

Sources: As details emerge on aftermath Rockets-Clippers game, Trevor Ariza remains described as most aggressive and determined to get into opposing locker room — with Chris Paul and James Harden viewed as trying to slow down Ariza. NBA investigation will continue into Wednesday.


Και αυτό:
https://twitter.com/NBAonTNT/status/953385481877819397
Zephyr
QUOTE(sarounas @ Jan 17 2018, 16:23 ) *
γιατί κοροιδεύεις; icon_drunk.gif άνθρωποι είναι και αυτοί εσένα άμα σε ταύζαν έτσι και στην έμπαιναν δεν θα είχες νευράκια; smiley.gif


QUOTE
Πολλά νεύρα τώρα τελευταία στο NBA. Τη μία οι παίκτες μεταξύ τους, την άλλη με τους διαιτητές, πολύ στην τσίτα είναι όλοι. Για ηρεμήστε λίγο.

Ή έστω, αν είναι να κάνετε το λάθος, τουλάχιστον κάντε το σωστά. Σιγά και τα αίματα δηλαδή. Wanna be τσακωμοί. Χειρότεροι κι από Super League, που κολλάνε τα κεφάλια τους και that's all. Φλωριές.

Η αλήθεια είναι ότι οι τσακωμοί στο NBA έχουν φλωρέψει αρκετά, αν σκεφτείς ότι κάποτε ο Αρτέστ ανέβαινε στην εξέδρα και μοίραζε μπουκέτα σε οπαδούς, αλλά εντάξει, αυτά καλό είναι να μην γίνονται.

Αν ρωτήσεις τον Σακίλ, πάντως, το ίδιο θα σου πει. Σε μία πρόσφατη εκπομπή του μάλιστα, τα είχε πάρει στο ψιλό όλα αυτά τα παιδάκια που παριστάνουν τους νταήδες, αλλά στην πραγματικότητα δεν διαφέρουν πολύ κι απ' τον Χατζηχρήστο στον Ζήκο.

Γνωστό πάντως, ότι ο Σακ πήγαινε σχολείο στη Γκράβα.
smiley.gif

http://www.ratpack.gr/sports/story/5437/ne...paizei-na-eisai
klow13


@KellyScaletta
11 ώρεςΠριν από 11 ώρες
Περισσότερα
Harden and Paul combined to score/assist on 94 points tonight.
It's the 11th time in 31 games they've topped 90.
They're averaging 84.7 (after accounting for when they assist one another). That's still on track to be the most productive tandem in history.

Nομιζω παει καλυτερα και απο τις πιο αισιοδοξες προβλεψεις το ταιριασμα.
Επισης,στο 27-1 το ρεκορ φετος οταν παιζουν μαζι harden,paul και capela(η μονη ηττα στο ματς που επαθε αχιλλειο ο cousins..)

Exουν αναγκασει τον kerr να κανει "καταλαθος" ποστ διαμαρτυριας για τα non call βηματα στα stepback του harden.Eκτος απροοπτου τραυματισμου το ζευγαρι τελικων της δυσης δεν σπαει,και κατ΄εμε ειναι οι προωροι τελικοι.Ουτε η βοστονη ειναι ετοιμη(χωρις γκορντον ειδικα),ουτε το τοροντο και οι φετινοι καβς αποτελουν πραγματικη απειλη για οποιον περασει.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.