Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ 2007-08 2ος ομιλος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
asxeto_username
Ώρα για προβλέψεις!

Πιστεύω ότι αυτή η αγωνιστική έχει πολύ δυνατά παιγνίδια και οι προβλέψεις είναι δύσκολες...
Άλλωστε πάντα οι ομάδες κρίνονται ανάλογα με το πως θα εμφανιστούν στο παρκέ την Πέμπτη!

ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ 1
λογικά η ήττα της περασμένης αγωνιστικής θα αφυπνήσει τους παίκτες της Παλατιανής, αλλιώς θα μπουν σε περιπέτειες

ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1
τώρα που μάθαμε και κάναμε και 2 νίκες σερί, γιατί όχι και μία τρίτη? άλλωστε ο κόουτς έχει βρει το μυστικό... δε με βάζει να παίζω και η ομάδα κερδίζει!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
αρκεί να μας παίξει κι ο taper ο γκαντέμης 2 tongue.gif

ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 1
αμφίρροπο παιγνίδι που πιστεύω ότι θα μιλήσει η έδρα

ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 1
δύο ομάδες ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο... αν πιάσουν καλή απόδοση θα είναι σούπερ το ματσάκι. ποντάρω στην έδρα

ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 2
ήρθε η ώρα να υποστηρίξω την Πεύκη που μένω! smile.gif

ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 1
βλέπω στάση [του] Γέρακα!!!!! για να είναι πιο ενδιαφέρον το μεταξύ μας παιγνίδι, Σοφοκλή!!!!! smile.gif

ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 1
τα Βριλήσσια με έχουν εντυπωσιάσει! φαίνεται πως η δουλειά του Μάριου και των παιδιών εκεί αποδίδει. όμως ο αήττητος μετά την αλλαγή προπονητή, Άγιος Θωμάς, πιστεύω ότι θα επιβληθεί. άλωστε, έτσι θα έχει μεγαλύτερη αξία το διπλό που είχαμε κάνει τη δεύτερη αγωνιστική.

ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1
άλλο ένα αμφίρροπο παιγνίδι με το Κουκάκι να μετρά 3 σερί ήττες... χωρίς να τους έχω δει, δεν κέρω αν θα καταφέρουν να περάσουν από τη δύσκολη έδρα της Κερατέας.
Peritri
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ 2
Παρότι λείπει ο καλύτερος παίκτης του Πλάτωνα. Μπασκετικά, με αντοχές και πάθος τα παιδιά του Πλάτωνα, μπορούνε το διπλό.

ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2
Πιστεύω σε Περδίκα και λοιπούς.

ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 1
Συμφωνώ με τον asxeto username. Παίζω 1 μόνο λόγω έδρας.

ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 1
Θα σταματήσει το σερί του Αριών εδώ. (4 νίκες δεν συνεχόμενες δεν έχει; )

ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ Χ
Δεν τον ξέρω τον Πρωτέα και η Πεύκη δεν μου άρεσε.

ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 1
Η ψυχολογία είναι υπέρ της Δάφνης.

ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1
Πολύ καλούς παίκτες η Κερατέα, αντιστοίχως μόνο 2 το Κουκάκι. 1 αν και εξαρτάται από τους απόντες της Κερατέας.
Peritri
Έλα ρε Στεφ!

Γράφε καλύτερα σε αυτό το τόπικ:

http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...pic=3260&st=390

για να τα έχουμε όλα συγκεντρωμένα smile.gif
10karo
...καλημέρα και από εμένα και καλό μήνα σε όλους!

....παρακολουθώ και εγώ πολύ καιρό τώρα αυτά που γράφετε χωρίς να παίρνω θέση! Επειδή είστε όμως απολαυστικοί είπα να κάνω την αρχή.

...για να δώσω και εγώ μερικά χαρακτηριστικά είμαι ξάδερφος με τον PERITRI( γεια σου Περικλάκο!!!) και παίζω στον ΑΣΟΠ.

.....αν εξαιρέσω την Δάφνη πιστεύω (από τις ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει έως τώρα) πως ο όμιλος είναι ανοιχτός για όλους. Για την ακρίβεια τον θεωρώ τον χειρότερο όμιλο τα τελευταία 5 χρόνια! Αυτό βέβαια δεν αποτελεί δικαιολογία (και κυρίως για την ομάδα μου που δεν ξεκίνησε καλά). Απλά ΄πιστεύω πως αν μια ομάδα είναι λίγο σοβαρή και προπονημένη κάνει αμέσως τη διαφορά.

...όπως και να έχει, καλή επιτυχία σε όλους την επόμενη αγωνιστική και εδώ θα είμαστε να τα σχολιάσουμε όλα!
Johnny
QUOTE(loufer @ Dec 3 2007, 10:19 ) *
Καλημέρα φίλε Jimmy, πες στο Γάριο ότι την Πέμπτη έρχεται ένα ''φιλαράκι'' από τα παλιά να τον συναντήσει...
Από τα πολύ παλιά όμως, όταν πήγαινε φροντιστήριο στην John Kennedy το ''στουρνάρι''......

φιλε loufer στην John Kennedy μενω.Περιστεριωτης εισαι????
Johnny
ειμαι ο σκαουτερ της Παλατιανης και εχω να δηλωσω πως η ομαδα μου ειναι ικανη για το καλυτερο οσο και για το χειροτερο.Χασαμε μεσα στη Δαφνη Δαφνιου στα τελευταια λεπτα ενω επρεπε να κερδισουμε αν ο διαιτητης ηταν σωστος,και χασαμε με μεγαλη διαφορα απο την ΑΟΚ Χαλανδριου(οχι και καμια ιδιαιτερη ομαδα) επειδη μπηκαμε απο την αρχη πολυ χαλαροι και το παιχνιδι ξεφυγε απο νωρις.Παντως εχω να κανω μια δηλωση-Δεν ξερω ποσες νικες θα κανουμε στα επομενα 21 παιχνιδια αλλα για μια νικη ειμαι 1000% σιγουρος...μεσα στην Πεταλουδα με την Ολυμπιαδα Παπαγου.Τελος θελω και εγω με την σειρα μου να δωσω περαστικα στον Γιαννη Χαβιαρη για τον σοβαρο τραυματισμο του και να θυμησω στα παιδια απο την ΑΣΟΠ οτι το παιδι που τραυματιστηκε απο την Παλατιανη ειναι αυτος που σας κολλησε ενα τριποντακι μπροστα απο το παγκο σας στο τελος οταν ειχατε μειωσει την διαφορα και κανατε σαν τρελοι τοσο στην κερκιδα οσο και απο τον παγκο.Λοιπον γιαυτο ηρεμηστε εσεις απο το Παπαγου(ειδικα εσυ aionio talento) και παρακαλατε μην γυρισει ο Χαβιαρης μεχρι το ματς της Πεταλουδας για να φυγετε με μικρη διαφορα απο την Παλατιανη.Kαλη συνεχεια σε ολες τις ομαδες
taper
perimeno tin apantisi sou eu8imie
aionio talento
QUOTE(Johnny @ Dec 3 2007, 14:11 ) *
ειμαι ο σκαουτερ της Παλατιανης και εχω να δηλωσω πως η ομαδα μου ειναι ικανη για το καλυτερο οσο και για το χειροτερο.Χασαμε μεσα στη Δαφνη Δαφνιου στα τελευταια λεπτα ενω επρεπε να κερδισουμε αν ο διαιτητης ηταν σωστος,και χασαμε με μεγαλη διαφορα απο την ΑΟΚ Χαλανδριου(οχι και καμια ιδιαιτερη ομαδα) επειδη μπηκαμε απο την αρχη πολυ χαλαροι και το παιχνιδι ξεφυγε απο νωρις.Παντως εχω να κανω μια δηλωση-Δεν ξερω ποσες νικες θα κανουμε στα επομενα 21 παιχνιδια αλλα για μια νικη ειμαι 1000% σιγουρος...μεσα στην Πεταλουδα με την Ολυμπιαδα Παπαγου.Τελος θελω και εγω με την σειρα μου να δωσω περαστικα στον Γιαννη Χαβιαρη για τον σοβαρο τραυματισμο του και να θυμησω στα παιδια απο την ΑΣΟΠ οτι το παιδι που τραυματιστηκε απο την Παλατιανη ειναι αυτος που σας κολλησε ενα τριποντακι μπροστα απο το παγκο σας στο τελος οταν ειχατε μειωσει την διαφορα και κανατε σαν τρελοι τοσο στην κερκιδα οσο και απο τον παγκο.Λοιπον γιαυτο ηρεμηστε εσεις απο το Παπαγου(ειδικα εσυ aionio talento) και παρακαλατε μην γυρισει ο Χαβιαρης μεχρι το ματς της Πεταλουδας για να φυγετε με μικρη διαφορα απο την Παλατιανη.Kαλη συνεχεια σε ολες τις ομαδες

δεν εχω καμια σχεση με την ολυμπιαδα παπαγου μεγαλε εισαι αλλου για αλλου τελειως ! ! ! οσο για το οτι εισαι

scouter ουσεν σχολιο . . .
asxeto_username
QUOTE(Johnny @ Dec 3 2007, 16:11 ) *

καταρχάς ο aionio talento δεν είναι παίκτης της Ολυμπιάδας Παπάγου. αν διάβαζες το forum αντί να γράφεις ανυπόστατα κατεβατά, θα έβλεπες που παίζει...

κατα δεύτερον, όσο κι αν είμαστε αντίπαλοι μέσα στο γήπεδο, δε νομίζω ότι κάποιος εύχεται να τραυματίζονται οι αντίπαλοι, ούτε από την ομάδα μου, ούτε από οποιαδήποτε άλλη ομάδα.
αν μας έβαλε το τριποντάκι όταν πλησιάσαμε, μαγκιά του και μπράβο του!
οπότε φυσικά και ΔΕΝ εύχομαι να μη γυρίσει ο Χαβιάρης μέχρι τότε κι ας μην τον ξέρω...
μεγαλύτερη μαγκιά άλλωστε είναι αν κερδίζεις κάποιον που είναι πλήρης

κι αν είσαι 1000% σίγουρος για τη νίκη σας με εμάς, μπράβο και σε σένα
νομίζω ότι ο καθένας μας πρέπει να πιστεύει στην ομάδα του, γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα να κατεβαίνουμε κάθε Πέμπτη...

απλά θα σου έλεγα πρώτα να κοιτάς την ομάδα σου, μετά να διαβάζεις λίγο ποιος γράφει τι και ποιος είναι από που και μετά να γράφεις...

και άσχετα με ότι πιστεύω για την ομάδα σου και για τις άλλες ομάδες του ομίλου, πιστεύω ότι ποτέ δεν έχω γράψει τίποτα εριστικό ή υποτιμιτικό για κανένα συμπαίκτη ή αντίπαλο (πλην του taper και του triponter που τους ξέρω κάποια χρόνια...)

οπότε θα έλεγα να μη γράφουμε ό,τι θέλουμε...

καλό απόγευμα και καλό scouting
Johnny
QUOTE(aionio talento @ Dec 3 2007, 16:19 ) *
δεν εχω καμια σχεση με την ολυμπιαδα παπαγου μεγαλε εισαι αλλου για αλλου τελειως ! ! ! οσο για το οτι εισαι

scouter ουσεν σχολιο . . .

που παιζεις ρε aionio talento?γιατι δεν λες που παιζεις??ντρεπεσαι για την ομαδα σου??
Johnny
QUOTE(asxeto_username @ Dec 3 2007, 16:28 ) *
καταρχάς ο aionio talento δεν είναι παίκτης της Ολυμπιάδας Παπάγου. αν διάβαζες το forum αντί να γράφεις ανυπόστατα κατεβατά, θα έβλεπες που παίζει...

κατα δεύτερον, όσο κι αν είμαστε αντίπαλοι μέσα στο γήπεδο, δε νομίζω ότι κάποιος εύχεται να τραυματίζονται οι αντίπαλοι, ούτε από την ομάδα μου, ούτε από οποιαδήποτε άλλη ομάδα.
αν μας έβαλε το τριποντάκι όταν πλησιάσαμε, μαγκιά του και μπράβο του!
οπότε φυσικά και ΔΕΝ εύχομαι να μη γυρίσει ο Χαβιάρης μέχρι τότε κι ας μην τον ξέρω...
μεγαλύτερη μαγκιά άλλωστε είναι αν κερδίζεις κάποιον που είναι πλήρης

κι αν είσαι 1000% σίγουρος για τη νίκη σας με εμάς, μπράβο και σε σένα
νομίζω ότι ο καθένας μας πρέπει να πιστεύει στην ομάδα του, γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα να κατεβαίνουμε κάθε Πέμπτη...

απλά θα σου έλεγα πρώτα να κοιτάς την ομάδα σου, μετά να διαβάζεις λίγο ποιος γράφει τι και ποιος είναι από που και μετά να γράφεις...

και άσχετα με ότι πιστεύω για την ομάδα σου και για τις άλλες ομάδες του ομίλου, πιστεύω ότι ποτέ δεν έχω γράψει τίποτα εριστικό ή υποτιμιτικό για κανένα συμπαίκτη ή αντίπαλο (πλην του taper και του triponter που τους ξέρω κάποια χρόνια...)

οπότε θα έλεγα να μη γράφουμε ό,τι θέλουμε...

καλό απόγευμα και καλό scouting

καταρχας δεν νομιζω πως ειπα κατι εριστικο για την ΑΣΟΠ,απλα ειπα την αποψη μου.Ειπα οτι ειμαι σιγουρος οτι θα σας κερδισουμε,δεν νομιζω οτι ειναι κακο αυτο.Απο την αλλη το aionio talento επειδη πουλαει πολυ μπασκετοφροσυνη να βγει και να πει σε ποια ομαδα παιζει για να γινει πιο ωραια η κουβεντα και να μην λεει ειναι ωραια η θεα απο ψηλα και να μιλαει υποτιμητικα για την Παλατιανη(να κανουμε περισσοτερο προπονηση).Τελος επειδη μιλατε μεταξυ σας με ενα δικο σας κωδικο και δεν βαζετε απο κατω υποτιτλους και σε αυτες τισ ομιλιες συμμετεχει το aionio talento θεωρησα οτι ειστε συμπαιχτες.Κανω σκαουτινκ εδω και 5 χρονια και δουλευω στο περιοδικο all star basket.Οποιος το αγοραζει θα εχει δει πολλες φορες το ονομα μου σε σχολιασμους παιχνιδιων παο-ΟΣΦΠ.aionio talento βγες και πες σε ποια ομαδα παιζεις αν δεν ντρεπεσαι για την ομαδα σου αλλιως δεν θα ηθελα να ξανασχολιασεις την Παλατιανη η δικο μου replay.asxeto username δεν εχω κατι μαζι σου ουτε με την ομαδα σου.Ισα ισα καθε Παρασκευη ειμαι στη βερντε ποθ την θεωρω μια απο τισ πιο ωραιες καφετεριες στην Αθηνα.
aionio talento
QUOTE(Johnny @ Dec 3 2007, 14:44 ) *
που παιζεις ρε aionio talento?γιατι δεν λες που παιζεις??ντρεπεσαι για την ομαδα σου??

βρες το μονο σου ! ειναι στον αλλο ομιλο παντως + οτι με αυτο που ρωτας αποδεικνυεις οτι παιρνεις φορα

και γραφεις οτι σου κατεβαινει για ολους ! δεν εχω την απαιτηση να με ξερεις ( καθε αλλο ) αλλα πριν

αρχιζεις τα ''δικα'' σου δες λιγο ( οπως κανεις στο scouting . . . )

οσο για το αν ντρεπομαι για την ομαδα μου απλα κανω υπομονη ( με μολις 9 αγωνιστικες δεν μπορω να κανω

και τιποτε αλλο ) ασε να περασει λιγο ο καιρος και τα λεμε σε κανα διμηνο ( και βαλε ) οπου θα εχουν κριθει

πολλα !

οταν βγαινεις και μιλας για την ομαδα σου και την λες σε ολο τον κοσμο μονο κακο σε εσας κανεις - οταν

μαλιστα στην αγωνιστικη που προηγηθηκε η ομαδα σου εχει κανει σκορ παιδικου . . . τοτε δεν ειναι και για

πολλες δηλωσεις το πραγμα . . .

γι αυτο σου λεω το 70% των παιδιων που ανηκουν σε ομαδες της ΕΣΚΑ και γραφουν εδω εχουν κανει ενα

σωρο δηλωσεις για τις ομαδες τους ( θετικες εννοειται ) και υποτιμητικες για τους αλλους ( αμπαλοι -

αταλαντοι θα πεσουν για πλακα κλπ ) χωρις μαλιστα ( τις πιο πολλες φορες ) να εχουν προκληθει απο κανενα

και τις εχουν κανει πολυ νωρις στην αρχη του πρωταθληματος η και πριν αρχισει καλα καλα αλλα ετσι οπως

πανε η ομαδα τους θα ψαχνουν τρυπα για να μπουν μεσα !
Johnny
QUOTE(aionio talento @ Dec 3 2007, 17:30 ) *
βρες το μονο σου ! ειναι στον αλλο ομιλο παντως + οτι με αυτο που ρωτας αποδεικνυεις οτι παιρνεις φορα

και γραφεις οτι σου κατεβαινει για ολους ! δεν εχω την απαιτηση να με ξερεις ( καθε αλλο ) αλλα πριν

αρχιζεις τα ''δικα'' σου δες λιγο ( οπως κανεις στο scouting . . . )
οσο για το αν ντρεπομαι για την ομαδα μου απλα κανω υπομονη ( με μολις 9 αγωνιστικες δεν μπορω να κανω

και τιποτε αλλο ) ασε να περασει λιγο ο καιρος και τα λεμε σε κανα διμηνο ( και βαλε ) οπου θα εχουν κριθει

πολλα !
οταν βγαινεις και μιλας για την ομαδα σου και την λες σε ολο τον κοσμο μονο κακο σε εσας κανεις - οταν

μαλιστα στην αγωνιστικη που προηγηθηκε η ομαδα σου εχει κανει σκορ παιδικου . . . τοτε δεν ειναι και για

πολλες δηλωσεις το πραγμα . . .
γι αυτο σου λεω το 70% των παιδιων που ανηκουν σε ομαδες της ΕΣΚΑ και γραφουν εδω εχουν κανει ενα

σωρο δηλωσεις για τις ομαδες τους ( θετικες εννοειται ) και υποτιμητικες για τους αλλους ( αμπαλοι -

αταλαντοι θα πεσουν για πλακα κλπ ) χωρις μαλιστα ( τις πιο πολλες φορες ) να εχουν προκληθει απο κανενα

και τις εχουν κανει πολυ νωρις στην αρχη του πρωταθληματος η και πριν αρχισει καλα καλα αλλα ετσι οπως

πανε η ομαδα τους θα ψαχνουν τρυπα για να μπουν μεσα !

τωρα ναι μπορουμε να μιλησουμε...εχετε παιξει με την Ολυμπιαδα Πετρουπολης??
aionio talento
οχι λεει τιποτε ?
Johnny
QUOTE(aionio talento @ Dec 3 2007, 17:52 ) *
οχι λεει τιποτε ?

εχει 3 guard(ο ενας το 14 κανει μονο διεισδυσεις,ο αλλος ειναι πολυ καλος σουτερ και ο τριτος το 6 ειναι μονο για αμυνα και να τρεχει μπροστα στον αιφνιδιασμο).Απο τους playmaker μονο ο ενας ειναι καλος και εμπειρος(ο βασικος).Απο ψηλους δεν λενε και τιποτα,εχουν ενα καλο αλλα οχι πολλα πραγματα.Να ξερεις οτι ειναι πολυ εριστικος ο προπονητης τους και σε πολλες περιπτωσεις βριζει αντιπαλους παιχτες.Γιαυτο να πεις στους σκορερ της ομαδας σου να ειναι προετοιμασμενοι να ακουσουν κανενα μπινελικι σε ανυποπτη φαση.Τελος αν τους παιξετε ζωνη εχουν μεγαλο προβλημα γιατι αν εξαιρεσεις το ενα guard που εχει καλο σουτ οι αλλοι ειναι χτιστες.Δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο σαν ομαδα.
pcl
QUOTE(Johnny @ Dec 3 2007, 18:07 ) *
εχει 3 guard(ο ενας το 14 κανει μονο διεισδυσεις,ο αλλος ειναι πολυ καλος σουτερ και ο τριτος το 6 ειναι μονο για αμυνα και να τρεχει μπροστα στον αιφνιδιασμο).Απο τους playmaker μονο ο ενας ειναι καλος και εμπειρος(ο βασικος).Απο ψηλους δεν λενε και τιποτα,εχουν ενα καλο αλλα οχι πολλα πραγματα.Να ξερεις οτι ειναι πολυ εριστικος ο προπονητης τους και σε πολλες περιπτωσεις βριζει αντιπαλους παιχτες.Γιαυτο να πεις στους σκορερ της ομαδας σου να ειναι προετοιμασμενοι να ακουσουν κανενα μπινελικι σε ανυποπτη φαση.Τελος αν τους παιξετε ζωνη εχουν μεγαλο προβλημα γιατι αν εξαιρεσεις το ενα guard που εχει καλο σουτ οι αλλοι ειναι χτιστες.Δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο σαν ομαδα.

ας κανει οτι λεει τιποτα μυστηριο ο coach της Ολυμπιαδας σε παικτη και θα γελασουν και τα ντουβαρια..
alexas10
παιδια ηρεμα λιγο. Μια χαρα ομαδα ειναι η ολυμπιαδα.
loufer
QUOTE(Johnny @ Dec 3 2007, 15:58 ) *
φιλε loufer στην John Kennedy μενω.Περιστεριωτης εισαι????

Έμενα Μεταξουργείο παλιά, πριν μετακομίσω στο Γέρακα, και πήγαινα φροντιστήριο στον Κελάφα (φαντάζομαι ότι το γνωρίζεις)...
Δε μου απάντησες όμως για το Γάριο...
taper
ugly8.gif
loufer
QUOTE(taper @ Dec 4 2007, 11:28 ) *
ugly8.gif

Φύλαξες κανένα άδειο για τη Δάφνη?
loufer
QUOTE(Johnny @ Nov 29 2007, 16:53 ) *
φιλε τριποντοκουταλα ειναι λιγο δυσκολο να βρω και το δικο μου γιατι πολυ απλα εχω σταματησει το μπασκετ εδω και πολλα χρονια και ασχολουμαι επαγγελαματικα με το σκαουτινκ.Ειμαι ο σκαουτερ της Παλατιανης και προσπαθω να παρακολουθω οσα περισσοτερα παιχνιδια μπορω απο ομαδες Β ΕΣΚΑ.Πολλες φορες βρισκομαι και στις προπονησεις σας αλλα ειμαι μεταμφιεσμενος και δεν μπορειτε να με καταλαβαιτε.Taper σε εχω παρακολουθησει παρα πολυ να παιζεις μπασκετ και ομολογω πως μου αρεσεις παρα πολυ σαν παιχτης.Ηδη με το τεχνικο τιμ της ομαδας ψαχνουμε καποιους τροπους για να σε σταματησουμε(οσο ειναι εφικτο) στις 20 Δεκεμβριου.Πιστευω οτι αν παιζαμε 1-4 ζωνη με τον Σπυρο (Σιγαλα) Σοφικιτη να σε κυνηγαει σε ολο το πλατος και μηκος του γηπεδου ισως να σε βγαζαμε εξω απο τα νερα σου αλλα πιστευω και οτι αν σε παιζαμε συνεχεια με βοηθειεσς παλι θα δυσκολευοσουνα.Βεβαια την επιλογη θα την κανει ο head coach αλλα να ξερεις οτι σε ξερουμε και δεν θα εχεις ενα ευκολο απογευμα.Αν βλεπετε καποιον περιεργο να ερχετε στις προπονησεις σασ να ξερετε οτι ειμαι εγω και κανω σκαουτινκ.μαρεσει πολυ και ο loofer σαν παιχτης και πιστευω οτι ειναι ο μονος απο τα παιδια στο φορουμ μαζι με τον τασο5 που εχουν ολα τα φοντα να παιξουν και σε εθνικη κατηγορια...θα χαρω πολυ taper να σε γνωρισω και εκτος γηπεδου οπως και τα αλλα παιδια και να γινουμε μια καλη μπασκετικη παρεα... icon_drunk.gif κερναω εγω την πρωτη εξοδο(τα νερα)

Φίλε Johnny, είσαι σίγουρος ότι με έχεις δει να παίζω? (φόντα για εθνική κατηγορία???). Με τα βίας φτάνω το 1.70........... smiley.gif smiley.gif smiley.gif
taper
Φίλε Johnny, είσαι σίγουρος ότι με έχεις δει να παίζω? (φόντα για εθνική κατηγορία???). Με τα βίας φτάνω το 1.70........... smiley.gif smiley.gif smiley.gif
[/quote]

επειδή θες να τα ακούς δεν είσαι για εθνική κατηγορία αλλα για NBA
lazy
QUOTE(Johnny @ Dec 3 2007, 14:11 ) *

Για να βάλουμε λίγο τα πράγματα στη θέση τους, επειδή νομίζω ότι το κακό έχει παραγίνει!
Το μεταξύ μας ματς (Ολυμπιάδα-Παλατιανή) το κερδίσατε για 2 λόγους. 1ον γιατί ήμασταν κακοί εμείς, και 2ον γιατί ήταν σε καλή μέρα ο Κλωνάτος. Νομίζω ότι είναι ο μαναδικός αξιόλογος παίχτης που διαθέτει η ομάδα σας. Τον Χαβιάρη δεν τον γνωρίζω, οπότε μάλλον το τρίποντο που μας έβαλε ήταν και το μοναδικό του έως τώρα, άρα παίξει δεν παίξει στο μεταξύ μας δεν νομίζω ότι συνιστά πρόβλημα. Παρόλα αυτά εύχομαι ολόψυχα στο παληκάρι να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν, και ακόμα καλύτερα να παίξει μαζί μας στο 2ο γύρο, όχι τίποτα άλλο για να μην λες ότι δεν ήσασταν πλήρης. Κλείνοντας θα σου πρότεινα να μην προτρέχεις για τα ματς του 2ου γύρου,και πολύ περισσότερο να μην προκαλλείς παιδιά που παίζουν σε άλλες ομάδες, γιατί νευριάζουν, και βλέπω και άλλες 50αρες να ρχοντε, και τότε όχι άνοδο δεν βλέπω, αλλά θα τρέχετε να σώσετε την παρτίδα.

p.s. Αλήθεια μπορείς να μου εξηγήσεις πως γίνεται να μπήκατε χαλαροί στη αρχή και φάγατε 50;Δηλαδή αν ήσασταν αδιάφοροι σε όλο το ματς με πόσους θα φεύγατε;Κι εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου ότι το Χαλάνδρι δεν πρέπει να είναι τίποτα το φοβερό.(τα παραπάνω δεν είναι ειρωνικά, για να μην παρεξηγηθώ κιόλας). Επίσης ένα scouting report του Χαλανδρίου, θα ήταν χρήσιμο, μιας και παίζουμε την Πέμπτη.

Καλή συνέχεια σε όλους
BILL79
QUOTE(lazy @ Dec 4 2007, 14:03 ) *
Κλείνοντας θα σου πρότεινα να μην προτρέχεις για τα ματς του 2ου γύρου,και πολύ περισσότερο να μην προκαλλείς παιδιά που παίζουν σε άλλες ομάδες, γιατί νευριάζουν, και βλέπω και άλλες 50αρες να ρχοντε, και τότε όχι άνοδο δεν βλέπω, αλλά θα τρέχετε να σώσετε την παρτίδα.

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
loufer
QUOTE(taper @ Dec 4 2007, 13:59 ) *

Καλά εκτός από χανουμάκι και αναρχικός, είσαι και είρωνας...
Το βραδάκι στην προπόνηση πάλι στη μούρη θα τα τρως... Όλο παλεύεις να μου τη ρίξεις και πάντα από το διχτάκι τη μαζεύεις... evilmonkey.gif
lazy
QUOTE(BILL79 @ Dec 4 2007, 12:07 ) *
77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

Εσυ τωρα συμφωνείς ή διαφωνείς?
Κι όχι τίποτα άλλο σου κάναμε και ιδιαίτερη αναφορά!!!
BILL79
QUOTE(lazy @ Dec 4 2007, 14:10 ) *
Εσυ τωρα συμφωνείς ή διαφωνείς?
Κι όχι τίποτα άλλο σου κάναμε και ιδιαίτερη αναφορά!!!

Σ' αυτο που ειπες ναι. Αν ομως εχετε καταλαβει τα παιδια κανουν χαβαλε. Λιγο πιο τραβηγμενο αλλα χαβαλε. Κανεις δεν θελει να προσβαλλει κανεναν....
Johnny
QUOTE(lazy @ Dec 4 2007, 14:03 ) *
Για να βάλουμε λίγο τα πράγματα στη θέση τους, επειδή νομίζω ότι το κακό έχει παραγίνει!
Το μεταξύ μας ματς (Ολυμπιάδα-Παλατιανή) το κερδίσατε για 2 λόγους. 1ον γιατί ήμασταν κακοί εμείς, και 2ον γιατί ήταν σε καλή μέρα ο Κλωνάτος. Νομίζω ότι είναι ο μαναδικός αξιόλογος παίχτης που διαθέτει η ομάδα σας. Τον Χαβιάρη δεν τον γνωρίζω, οπότε μάλλον το τρίποντο που μας έβαλε ήταν και το μοναδικό του έως τώρα, άρα παίξει δεν παίξει στο μεταξύ μας δεν νομίζω ότι συνιστά πρόβλημα. Παρόλα αυτά εύχομαι ολόψυχα στο παληκάρι να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν, και ακόμα καλύτερα να παίξει μαζί μας στο 2ο γύρο, όχι τίποτα άλλο για να μην λες ότι δεν ήσασταν πλήρης. Κλείνοντας θα σου πρότεινα να μην προτρέχεις για τα ματς του 2ου γύρου,και πολύ περισσότερο να μην προκαλλείς παιδιά που παίζουν σε άλλες ομάδες, γιατί νευριάζουν, και βλέπω και άλλες 50αρες να ρχοντε, και τότε όχι άνοδο δεν βλέπω, αλλά θα τρέχετε να σώσετε την παρτίδα.
p.s. Αλήθεια μπορείς να μου εξηγήσεις πως γίνεται να μπήκατε χαλαροί στη αρχή και φάγατε 50;Δηλαδή αν ήσασταν αδιάφοροι σε όλο το ματς με πόσους θα φεύγατε;Κι εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου ότι το Χαλάνδρι δεν πρέπει να είναι τίποτα το φοβερό.(τα παραπάνω δεν είναι ειρωνικά, για να μην παρεξηγηθώ κιόλας). Επίσης ένα scouting report του Χαλανδρίου, θα ήταν χρήσιμο, μιας και παίζουμε την Πέμπτη.
Καλή συνέχεια σε όλους

φιλε lazy εγω ειμαι ο πρωτος που εχω πει οτι ο Κλωνατος ειναι οτι καλυτερο εχει να επιδειξει η Παλατιανη τα τελευταια 5 χρονια και το εχω γραψει σε προηγουμενες σελιδες,θελω ομως φιλε μου καλε να σου θυμησω οτι σε εκεινο το παιχνιδι ο Κλωνατος εβαλε 12 ποντους....ενω σαν συνολο βαλαμε περιπου 60 κατι ποντους οι οποιοι δεν σας χαλασανε καθολου..ετσι δεν ειναι???τους αλλους 50 ποντους τους βαλανε οι αλλοι αμπαλοι παιχτες της Παλατιανης οι οποιοι σας κερδιζανε 30-50 και αν δεν χαλαρωνανε επεδη ειχε παιδακια στην κερκιδα θα ειχατε χασει πανω απο 20....και να σου θυμησω οτι μετα την ηττα απο εμας κλαψουριζατε στο site οτι δεν πατε πουθενα και οτι ειστε φαβορι για φουντο και τωρα επειδη κανατε 2 νικες βγαλατε γλωσσα.Ηρεμηστε λιγο στο Παπαγου και να θυμασαι οτι μπορει να τρωμε σε καθε ματς 50 ποντους διαφορα αλλα εσεις ειστε οι σιγουροι στο Β γυρο.Η Παλατιανη ειναι καινουργια ομαδα φετος και γιαυτο εχει αυτα τα σκαμπανεβασματα στην αποδοση της...περιμενε μετα τις γιορτες και θα τα πουμε...
Johnny
QUOTE(loufer @ Dec 4 2007, 09:31 ) *
Έμενα Μεταξουργείο παλιά, πριν μετακομίσω στο Γέρακα, και πήγαινα φροντιστήριο στον Κελάφα (φαντάζομαι ότι το γνωρίζεις)...
Δε μου απάντησες όμως για το Γάριο...

ναι τον γνωριζω,εγω πηγαινα στο Παχατουριδη και θυμαμαι οτι Παχατουριδης και Κελαφας ειχαν μεγαλη κοντρα....για ποιον Γαριο θελεις να σου απαντησω??για ξανακανε την ερωτηση
asxeto_username
QUOTE(Johnny @ Dec 4 2007, 16:07 ) *
φιλε lazy εγω ειμαι ο πρωτος που εχω πει οτι ο Κλωνατος ειναι οτι καλυτερο εχει να επιδειξει η Παλατιανη τα τελευταια 5 χρονια και το εχω γραψει σε προηγουμενες σελιδες,θελω ομως φιλε μου καλε να σου θυμησω οτι σε εκεινο το παιχνιδι ο Κλωνατος εβαλε 12 ποντους....ενω σαν συνολο βαλαμε περιπου 60 κατι ποντους οι οποιοι δεν σας χαλασανε καθολου..ετσι δεν ειναι???τους αλλους 50 ποντους τους βαλανε οι αλλοι αμπαλοι παιχτες της Παλατιανης οι οποιοι σας κερδιζανε 30-50 και αν δεν χαλαρωνανε επεδη ειχε παιδακια στην κερκιδα θα ειχατε χασει πανω απο 20....και να σου θυμησω οτι μετα την ηττα απο εμας κλαψουριζατε στο site οτι δεν πατε πουθενα και οτι ειστε φαβορι για φουντο και τωρα επειδη κανατε 2 νικες βγαλατε γλωσσα.Ηρεμηστε λιγο στο Παπαγου και να θυμασαι οτι μπορει να τρωμε σε καθε ματς 50 ποντους διαφορα αλλα εσεις ειστε οι σιγουροι στο Β γυρο.Η Παλατιανη ειναι καινουργια ομαδα φετος και γιαυτο εχει αυτα τα σκαμπανεβασματα στην αποδοση της...περιμενε μετα τις γιορτες και θα τα πουμε...

για να ξέρω πριν κάτσω να σου απαντήσω....

έχεις όντως κάποιον θεσμικό ρόλο στην Παλατιανή ή απλά αποφάσισες να λες ότι είσαι ο scouter τους;
αλήθεια, στο παιγνίδι μας στου Παπάγου είχες έρθει;
τα παιδάκια στην εξέδρα που ακριβώς τα είδες;
Johnny
QUOTE(asxeto_username @ Dec 4 2007, 16:26 ) *
για να ξέρω πριν κάτσω να σου απαντήσω....

έχεις όντως κάποιον θεσμικό ρόλο στην Παλατιανή ή απλά αποφάσισες να λες ότι είσαι ο scouter τους;
αλήθεια, στο παιγνίδι μας στου Παπάγου είχες έρθει;
τα παιδάκια στην εξέδρα που ακριβώς τα είδες;

ειχα ερθει στο Παπαγου...θυμαμαι κατι νταιδες που μπηκαν στο τελος και ζητουσαν τα ρεστα απο τους διαιτητες λες και σας ειχαν σφαξει...η κανω λαθος????γιαυτους τους νταιδες δεν σας κερδισαμε πανω απο 20 γιατι μας φοβησανε...σε καθε φαση φωνες και κακο...γιαυτο μην πουλατε μπασκετικο σεβασμο στο φορουμ,μπασκετικο σεβασμο και στο γηπεδο.ειμαι στη Παλατιανη...το τι κανω δεν χρειαζεται να το αναφερω...ξερουν τα παιδια της ομαδας ποιο ειναι το ποστο μου...σε καλυψα??
Johnny
QUOTE(taper @ Dec 4 2007, 13:59 ) *

φιλε loufer δεν μετραει το υψος...αλλα ο τροπος.εχεις πολλα μπασκετικα στοιχεια στο παιχνιδι σου και θα μπορουσεσ πολυ ευκολα να παιζεις σε εθνικη κατηγορια..αφου μολις σε ειδα ειπα καλα τι κανει αυτος σε αυτην την κατηγορια?απορησα.τωρα για να παιξεις στο μαγικο κοσμο του nba πρεπει να δυναμωσεις μυικα και πιστεψε με αν παρεις μυικη δυναμη δεν εχεις να ζηλεψεις τιποτα απο παιχτες που εχουν κανει το υπερατλαντικο ταξιδι..καλη συνεχεια
donrel_15
Καλησπερα!επειδη ξεφυγανε καπως τα πραγματα μεσα απο τον χαβαλε που εμεις οι ιδιοι ξεκινησαμε να κανουμε για την ομαδα μας θελω να τονισω τα εξης.με καμια ομαδα και παιχτη δεν υπαρχει προβλημα.τα αποτελεσματα μεχρι τωρα λενε λιγο πολυ την αληθεια.και οι 50αρα με το χαλανδρι και η 5 ποντοι εξω στην δαφνη δαφνιου με τους διαιτητες κοντρα.ειμαστε καινουργια ομαδα με αρχικο σκοπο να περναμε καλα,κατι που εφτασε και μεσα σε αυτο το forum.στο αγωνιστικο κομματι και ποιος δεν θελει να κερδιζει αλλα σιγουρα θελουμε πολυ δουλεια.το χαλανδρι δεν ειναι καθολου ευκολη ομαδα κατι που μπορειτε να το συμπερανετε βλεποντας καλα τα αποτελεσματα και με ποιες ομαδες εχει παιξει!σιγουρα η μεταξυ μας διαφορα δεν ειναι τοσο μεγαλη αλλα τα παιδια παιξανε μπασκετ επιπεδου!οσο για την ολυμπιαδα παπαγου μακαρι να γινονται συχνα παιχνιδια σαν και αυτο γιατι και απο τις 2 ομαδες εγινε ωραιο παιχνιδι.μακαρι να γινει το ιδια και στο γηπεδο μας.δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τα παιδια!πρεπει να καταλαβετε οτι ο ομιλος εχει ομαδες συνολου και για αυτο και τα αποτελεσματα ειναι τοσο μπερδεμενα πολλες φορες.οποτε αφηστε τις διαφορες λογομαχιες και απλα παιξτε το μπασκετακι σας!μακαρι να μπουνε και αλλοι χαβαλεδες σαν και μας μεσα στο forum για να καταλαβετε οι περισσοτεροι οτι ειμαστε απλα β' εσκα!οποτε καλη συνεχεια και καλη προσπαθεια στο να μαθουμε να παιζουμε πιο αξιολογο μπασκετ! blove.gif
asxeto_username
QUOTE(Johnny @ Dec 4 2007, 16:40 ) *
ειχα ερθει στο Παπαγου...θυμαμαι κατι νταιδες που μπηκαν στο τελος και ζητουσαν τα ρεστα απο τους διαιτητες λες και σας ειχαν σφαξει...η κανω λαθος????γιαυτους τους νταιδες δεν σας κερδισαμε πανω απο 20 γιατι μας φοβησανε...σε καθε φαση φωνες και κακο...γιαυτο μην πουλατε μπασκετικο σεβασμο στο φορουμ,μπασκετικο σεβασμο και στο γηπεδο.ειμαι στη Παλατιανη...το τι κανω δεν χρειαζεται να το αναφερω...ξερουν τα παιδια της ομαδας ποιο ειναι το ποστο μου...σε καλυψα??

νταήδες.... χμ ενδιαφέρον...

και θεωρείς ότι κινδυνέψατε και αν μας κερδίζατε παραπάνω από 11 πόντους δε θα σας άφηναν οι νταήδες να φύγετε;

εγώ θυμάμαι απλά 2-3 από τους συνολικά 10 οπαδούς μας να φωνάζουν στο διαιτητή.
με εσάς δε νομίζω να ασχολήθηκε κανένας.... ή κάνω λάθος;

το αν μας έσφαξαν οι διαιτητές ή όχι ποτέ δεν το έχω σχολιάσει εδώ, γιατί είναι καθαρά υποκειμενικό.
άλλωστε και οι κακές διαιτησιές είναι μέσα στο παιγνίδι.

στην Παλατιανή μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και ό,τι έχει ανάγκη η ομάδα.
απλά, επειδή με τα παιδιά της Παλατιανής δε θυμάμαι να δημιουργήθηκε το παραμικρό, στο μεταξύ μας παιγνίδι και με κάποιους από εδώ μιλάμε μια χαρά μέσω του forum, ήθελα να ξέρω ποιος είναι αυτός που θέλει να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα...

και δεν είδα κανέναν άλλον από την Παλατιανή να θεωρεί ότι θίχτηκε με κάτι που ειπα εγώ ή κάποιος από τους συμπαίκτες μου, οπότε... μάλλον θα πρέπει να κοιτάς πρώτα αν όντως λέμε κάτι κακό για εσάς ή όχι......
Johnny
QUOTE(asxeto_username @ Dec 4 2007, 17:08 ) *
νταήδες.... χμ ενδιαφέρον...

και θεωρείς ότι κινδυνέψατε και αν μας κερδίζατε παραπάνω από 11 πόντους δε θα σας άφηναν οι νταήδες να φύγετε;

εγώ θυμάμαι απλά 2-3 από τους συνολικά 10 οπαδούς μας να φωνάζουν στο διαιτητή.
με εσάς δε νομίζω να ασχολήθηκε κανένας.... ή κάνω λάθος;

το αν μας έσφαξαν οι διαιτητές ή όχι ποτέ δεν το έχω σχολιάσει εδώ, γιατί είναι καθαρά υποκειμενικό.
άλλωστε και οι κακές διαιτησιές είναι μέσα στο παιγνίδι.

στην Παλατιανή μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και ό,τι έχει ανάγκη η ομάδα.
απλά, επειδή με τα παιδιά της Παλατιανής δε θυμάμαι να δημιουργήθηκε το παραμικρό, στο μεταξύ μας παιγνίδι και με κάποιους από εδώ μιλάμε μια χαρά μέσω του forum, ήθελα να ξέρω ποιος είναι αυτός που θέλει να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα...

και δεν είδα κανέναν άλλον από την Παλατιανή να θεωρεί ότι θίχτηκε με κάτι που ειπα εγώ ή κάποιος από τους συμπαίκτες μου, οπότε... μάλλον θα πρέπει να κοιτάς πρώτα αν όντως λέμε κάτι κακό για εσάς ή όχι......

επειδη μπορει να μιλαμε με τις ωρες και συμπερασμα να μην βγαζουμε καλο θα ειναι να μην το συνεχισουμε αυτο..θα σας λεω αληθειες οταν βγαινουν καποιοι και λενε οτι θα ερθουν κιαλλες 50 αρες και κανουνε χαβαλε για την Παλατιανη, οταν ο ιδιος εχει χασει μεσα στο σπιτι του με 8 ποντους διαφορα ετσι lazy?εχουμε πολλα παιχνιδια μπροστα μας ακομα και ο χρονος θα δειξει...
triponter
QUOTE(Johnny @ Dec 4 2007, 14:44 ) *
φιλε loufer δεν μετραει το υψος...αλλα ο τροπος.εχεις πολλα μπασκετικα στοιχεια στο παιχνιδι σου και θα μπορουσεσ πολυ ευκολα να παιζεις σε εθνικη κατηγορια..αφου μολις σε ειδα ειπα καλα τι κανει αυτος σε αυτην την κατηγορια?απορησα.τωρα για να παιξεις στο μαγικο κοσμο του nba πρεπει να δυναμωσεις μυικα και πιστεψε με αν παρεις μυικη δυναμη δεν εχεις να ζηλεψεις τιποτα απο παιχτες που εχουν κανει το υπερατλαντικο ταξιδι..καλη συνεχεια

ναι ναι ναι 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif ...

συμφωνω...ο Λουφερ ειναι επιπεδου εθνικης κατηγοριας...και αν με κερδισει και στα τριποντα θα τολμησω να πω οτι μπορει να κανει καριερα στο ΝΒΑ... 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

Υ.Γ σοφο γερα......φερε κανα κουλουρι ρε στην προπονηση γιατι πειναμε...εσεις οι λεφταδες εκει στον ΚΑΟΔ
jimis013
φιλε loufer ο γαριος δεν μπορει να καταλαβει ποιος εισαι.
θα σε περιμενει την πεμπτη λεει biggrin.gif

οσο για τον taper, ελπιζω να γινει ενα καλο παιχνιδι την πεμπτη και να το ευχαριστηθουμε ολοι.
οσο για την βομβα.... κρατησε την για αλλη ομαδα καλυτερα! smiley.gif

ευκολο να καταλαβεις ποιο νουμερο ειμαι. απο το ονομα μου στο forum.
θα χαρω να σας γνωρισω και τους 2.
lazy
QUOTE(Johnny @ Dec 4 2007, 15:33 ) *
επειδη μπορει να μιλαμε με τις ωρες και συμπερασμα να μην βγαζουμε καλο θα ειναι να μην το συνεχισουμε αυτο..θα σας λεω αληθειες οταν βγαινουν καποιοι και λενε οτι θα ερθουν κιαλλες 50 αρες και κανουνε χαβαλε για την Παλατιανη, οταν ο ιδιος εχει χασει μεσα στο σπιτι του με 8 ποντους διαφορα ετσι lazy?εχουμε πολλα παιχνιδια μπροστα μας ακομα και ο χρονος θα δειξει...

Αν νομίζεις ότι κάνω χαβαλέ είσαι βαθιά νυχτωμένος φίλε μου. Μιλάω πολύ σοβαρά. Εξάλλου η 50αρα που φάγατε είναι γεγονός, όπως και να έγινε. Όσο για τον Κλωνάτο, στο μεταξύ μας, επειδή μάλλον έβλεπες άλλο ματς, να σε ενημερώσω ότι έφτιαξε πολύ παιχνίδι για τους συμπαίχτες του, και σκόραρε και κάποια κρίσιμα σουτ όταν έπρεπε. Επιπλέον άμπαλο δεν είπα κανέναν, αλλά εσύ μόνος σου χαρακτηρίζεις τα υπόλοιπα παιδιά, τα οποία προσπαθούν όσο μπορούν μέσα στο γήπεδο. Απλά είπα ότι το υπόλοιπο σύνολο δεν έχει να επιδείξει κάτι ανάλογο με τον Κλωνάτο. Ούτε εμείς είμαστε κάτι το ιδιαίτερο, αλλά πιστεύω ότι τόσο σαν σύνολο όσο και σαν μονάδες είμαστε λίγο καλύτεροι, και ότι η θέση μας μας αδικεί. Όσο για τη γλώσσα που βγάλαμε μετά τις 2 νίκες, απλά να σου υπενθυμίσω ότι κι εσείς στην ίδια βαθμολογική θέση με μας είστε, οπότε δεν δικαιούσαι να μιλάς γι αυτό. Τέλος, να είσαι σίγουρος ότι κανείς από εμάς δεν έχει κατι με κανένα παίδι από την ομάδα σας-ίσα ίσα που μέσα στο γήπεδο τα πράγματα ήταν πολύ ήρεμα, και μπορείς να το επιβεβαιώσεις από όποιον παίχτη θέλεις,- και οι τραμπουκισμοί που περιγράφεις είναι στη σφαίρα της φαντασίας σου. Μάλλον δεν έχεις πάει σε γήπεδα που σου βρίζουν τη μανα και σε φτύνουνε, γι αυτό τα λες αυτά. Εκτός κι αν νομίζεις ότι πήγες σε καμιά εκκλησία και δεν πρέπει να ακούγεται κιχ. Τότε αλλάζει το πράγμα.

Αυτά προς το παρόν
Johnny
QUOTE(lazy @ Dec 4 2007, 22:10 ) *
Αν νομίζεις ότι κάνω χαβαλέ είσαι βαθιά νυχτωμένος φίλε μου. Μιλάω πολύ σοβαρά. Εξάλλου η 50αρα που φάγατε είναι γεγονός, όπως και να έγινε. Όσο για τον Κλωνάτο, στο μεταξύ μας, επειδή μάλλον έβλεπες άλλο ματς, να σε ενημερώσω ότι έφτιαξε πολύ παιχνίδι για τους συμπαίχτες του, και σκόραρε και κάποια κρίσιμα σουτ όταν έπρεπε. Επιπλέον άμπαλο δεν είπα κανέναν, αλλά εσύ μόνος σου χαρακτηρίζεις τα υπόλοιπα παιδιά, τα οποία προσπαθούν όσο μπορούν μέσα στο γήπεδο. Απλά είπα ότι το υπόλοιπο σύνολο δεν έχει να επιδείξει κάτι ανάλογο με τον Κλωνάτο. Ούτε εμείς είμαστε κάτι το ιδιαίτερο, αλλά πιστεύω ότι τόσο σαν σύνολο όσο και σαν μονάδες είμαστε λίγο καλύτεροι, και ότι η θέση μας μας αδικεί. Όσο για τη γλώσσα που βγάλαμε μετά τις 2 νίκες, απλά να σου υπενθυμίσω ότι κι εσείς στην ίδια βαθμολογική θέση με μας είστε, οπότε δεν δικαιούσαι να μιλάς γι αυτό. Τέλος, να είσαι σίγουρος ότι κανείς από εμάς δεν έχει κατι με κανένα παίδι από την ομάδα σας-ίσα ίσα που μέσα στο γήπεδο τα πράγματα ήταν πολύ ήρεμα, και μπορείς να το επιβεβαιώσεις από όποιον παίχτη θέλεις,- και οι τραμπουκισμοί που περιγράφεις είναι στη σφαίρα της φαντασίας σου. Μάλλον δεν έχεις πάει σε γήπεδα που σου βρίζουν τη μανα και σε φτύνουνε, γι αυτό τα λες αυτά. Εκτός κι αν νομίζεις ότι πήγες σε καμιά εκκλησία και δεν πρέπει να ακούγεται κιχ. Τότε αλλάζει το πράγμα.

Αυτά προς το παρόν

ενταξει εκανες το κομματακι σου,μπραβο!!!ηρεμησε τωρα και να θυμασαι οτι η ομαδα που εφαγε 50αρα εσενα σε κερδισε μεσα στο σπιτι σου...λοιπον ασχολησου τωρα με τιποτα αλλο
lazy
QUOTE(Johnny @ Dec 4 2007, 20:47 ) *
ενταξει εκανες το κομματακι σου,μπραβο!!!ηρεμησε τωρα και να θυμασαι οτι η ομαδα που εφαγε 50αρα εσενα σε κερδισε μεσα στο σπιτι σου...λοιπον ασχολησου τωρα με τιποτα αλλο

Ωραία απάντηση!Δεν περίμενα και τίποτα περισσότερο να σου πω την αλήθεια!Μέχρι εκεί φτάνεις!Αλλά ούτε με 50 μας κερδισες, ούτε κάναμε 36 πόντους επίθεση!Οπότε μάλλον θα πρέπει να σταματήσεις εσύ να κάνεις το κομμάτι σου γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να εκθέτεις κ τους υπόλοιπους της ομάδας σου που δεν φταίνε σε τίποτα!
Warrior
Aρκετα ρε παιδια με τις ειρωνιες και τις επιθεσεις επι προσωπικου!

Φιλε Johny δεν χρειαζεται να εισαι τοσο αρνητικα προιδεασμενος προς τους συνομιλητες σου... peace.gif
shanti
hi se olous,

to protathlima exei arxisei gera kai exoune ginei arketes eklplikseis...

diavasa parapanw posts sxetika me tin Olumpiada. den exw tpt me tin sugkekrimeni omada, allwste eixa na tin antimetwpisw apo to makrino 95 ekei sto anoixto se protatlima paidikou.

epeidi nikise kai emas kai mpravo tis de simainei oti eftiakse kai omadara. cool ligo. egw den eida kati idiaitero sti sugkekrimeni omada..

apla eimastan polu xalia emeis, to gamise kai i diaitisia pou sfurize kathe epafi kai gurise to matsaki. ante sas anastisame

tora gia tin pempti exoume ena duskolo match sto Loui me ton Ariona. Mats pagida, elpizw omws na epiviwsoume. biggrin.gif
loufer
QUOTE(triponter @ Dec 4 2007, 21:02 ) *
ναι ναι ναι 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif ...

συμφωνω...ο Λουφερ ειναι επιπεδου εθνικης κατηγοριας...και αν με κερδισει και στα τριποντα θα τολμησω να πω οτι μπορει να κανει καριερα στο ΝΒΑ... 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

Υ.Γ σοφο γερα......φερε κανα κουλουρι ρε στην προπονηση γιατι πειναμε...εσεις οι λεφταδες εκει στον ΚΑΟΔ

Καλημέρα triponter, από σήμερα σταματάω να γράφω στο topic της Β' 'Εσκα, και μετακινούμε σε αυτό της Γ' Εθνικής (είπα να ξεκινήσω από τα χαμηλά...).

Τα κουλούρια είναι αποκλειστική χορηγία από το φούρνο του Μάνου (Αιγύπτιου) Ελ Γκάλι, και δυστυχώς για σένα αναλογούν σε κάθε παίκτη της ομάδας μας (ΚΑΟ και όχι ΚΑΟΔ, σιγά μην είμαι και ο Μουλάκης)... Άμα κάνεις καλό πρωτάθλημα με την ομάδα σου και βάλεις πειρσσότερα τρίποντα στη σεζόν από μένα, ίσως φας και εσύ κανένα λουκουμά.... 19.gif
10karo
καλημέρα και από εμένα.

θα ήθελα να πάρω θέση και να απαντήσω στους φίλους shanti,johny,peritri(α ρε ξάδερφε!)κτλ. και συμπαίχτες που ασχολούνται με την Ολυμπιάδα Παπάγου.

Είμαστε μια ομάδα με 8 νέους παίχτες. Αποχώρησαν το καλοκαίρι 3 βασικοί μας παίχτες (ο ένας με υποσχετική) ενώ από την αρχή της σεζόν έχουμε πολλές ελλείψεις. Μη ξεχνάτε πως έχουμε χάσει τον Β. Τσέλιο, ένα παίχτη πολύ έμπειρο ο οποίος έβαζε τουλάχιστον 20 πόντους σε κάθε αγώνα. Συν της άλλης έχουμε ελάχιστες ώρες για προπονήσεις στο κλειστό του Παπάγου. Δεν λέω πως είμαστε υπερομάδα, το αντίθετο! Απλά είναι φυσιολογικό να ψαχνόμαστε ακόμα. Ούτε σημαίνει κάτι που κάνανε 2 σερί νίκες! Μπορεί να κάνουμε κ 10 σερί ήττες!

Τώρα για το αν η ομάδα είναι για 20,30 ή 50 πόντους θεωρώ πως κάνετε λάθος. Και κάνεις λάθος και εσύ ξαδερφάκι που μας θεωρείς (το έχεις γράψει παλιότερα) την χειρότερη ομάδα στον όμιλο!

Και δεν νομίζω πως είμαστε ομάδα τραμπούκων!!!Το αντίθετο!Ούτε έχουμε δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα σε αντίπαλο παίχτη ούτε τίποτα! Εξάλλου (και μιλάω προσωπικά)ξέρω από σχεδόν κάθε ομάδα κάποιο παλικάρι! Μαστρακούλη, Κυρομήτη, Παγόπουλο και άλλους πολλούς (ας μην αριθμήσω καλύτερα!!!)

Το θέμα σε αυτές τις κατηγορίες είναι να διαθέτεις ψυχούλα και εγωισμό!Τίποτα άλλο.
taper
ugly8.gif ugly8.gif

ΥΓ1 τηνα άλλη πέμπτη θα γίνουν αγώνες ή θα απεργησουμε? strike.gif

ΥΓ2 λίγη ηρεμία δεν βλάπτει, peace.gif και ευθύμιε δεν χρειαζεται να απαντας σε ανθρώπους που τους αρέσει μόνο το δικό τους χιούμορ ( σιγά μην προσβάλλεται κανένας μέσω μυνημάτων) παρόλα αυτα μην βαζει κανεις στο στομα του τον ΚΑΟ γιατί θα ενεργοποιήσω τις βόμβες

19.gif υπογραφή τρομοκρατικη οργάνωση αποτυχημένων παιχτών ( ΤΟΑΠ)
asxeto_username
QUOTE(shanti @ Dec 5 2007, 01:50 ) *
hi se olous,

to protathlima exei arxisei gera kai exoune ginei arketes eklplikseis...

diavasa parapanw posts sxetika me tin Olumpiada. den exw tpt me tin sugkekrimeni omada, allwste eixa na tin antimetwpisw apo to makrino 95 ekei sto anoixto se protatlima paidikou.

epeidi nikise kai emas kai mpravo tis de simainei oti eftiakse kai omadara. cool ligo. egw den eida kati idiaitero sti sugkekrimeni omada..

apla eimastan polu xalia emeis, to gamise kai i diaitisia pou sfurize kathe epafi kai gurise to matsaki. ante sas anastisame

tora gia tin pempti exoume ena duskolo match sto Loui me ton Ariona. Mats pagida, elpizw omws na epiviwsoume. biggrin.gif

καλημέρα shanti.

απλά μία διευκρύνιση θα ήθελα να κάνω...
κανένας από εμάς δεν είπε ότι επειδή κάναμε 2 νίκες στη σειρά πως γίναμε υπερομάδα.

ειδικά τα παιδιά που γράφουμε εδώ μέσα παίζουμε αρκετά χρόνια στις κατηγορίες και θεωρώ ότι όλοι ξέρουμε καλά ότι μία ομάδα με 3 νίκες σε 9 αγωνιστικές ΔΕΝ έκανε τίποτα σπουδαίο ακόμα.

άλλωστε και ο όμιλος μας έχει δείξει ότι πέραν 2-3 ομάδων που είναι σοβαρές σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, οι υπόλοιπες είναι ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο.
το ότι παίξαμε καλύτερα από ότι συνήθως και κερδίσαμε 1,2,3 ματσάκια, δε σημαίνει ούτε ότι γίναμε καλύτερη ομάδα από πχ εσάς (που έχετε να επιδείξετε και μία αξιόλογη πορεία και στην Α ΕΣΚΑ), ούτε ότι σώσαμε την παρτίδα...

έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας και πολλά δύσκολα παιγνίδια...

και επειδή εγώ προσωπικά έχω βιώσει και το να είμαι μέλος ομάδας που πάει για άνοδο και ομάδας που πάει για πτώση, ούτε ειρωνεύτηκα ποτέ, ούτε σχολίασα αρνητικά καμία άλλη ομάδα...
Peritri
Στέφανε, ειλικρινά δεν θυμάμαι να είπα τέτοιο πράγμα, ότι είστε δηλαδή η χειρότερη ομάδα του ομίλου.

Και αν το είπα, δεν κατάλαβα γιατί να το είπα αφού δεν έχω δει ακόμα αρκετές ομάδες, όπως Παλατιανή και ΟΦΗ Ηράκλειο!

Η μόνη επαφή που είχα με εσάς ήταν σε ένα φιλικό που είχαμε το καλοκαίρι και είσασταν κάκιστοι (έλειπες εσύ και 1-2 παιδιά ίσως ακόμα) και πέραν ενός 2αριού κοντού και ενός ψηλού τα υπόλοιπα παιδιά υστερούσαν αρκετά. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είστε η χειρότερη ομάδα, οι περισσότερες ομάδες έτσι είμαστε...

Επίσης, που κολλάνε σε αυτό το τόπικ συζητήσεις για Ολυμπιάδα Πετρούπολης και Νίκη Αμαρουσίου; blink.gif

Johnny το έχει κάνει το topic μην πω τι. Δηλαδή, ακόμα και εαν δεν κάνεις χαβαλέ, θα έχεις όρεξη να προσβάλλεις τους υπολοίπους ή θα βγεις off topic ρωτόντας για ομάδες άλλων ομίλων. Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω αλλά δε λέω περισσότερα γιατί δεν θέλω να αρχίσεις να τα χώνεις και σε εμένα, στο κάτω κάτω δεν φταις εσύ αλλά το χαλαρότατο moderating που γίνεται εδώ μέσα.
lazy
QUOTE(Peritri @ Dec 5 2007, 11:23 ) *
Η μόνη επαφή που είχα με εσάς ήταν σε ένα φιλικό που είχαμε το καλοκαίρι και είσασταν κάκιστοι (έλειπες εσύ και 1-2 παιδιά ίσως ακόμα) και πέραν ενός 2αριού κοντού και ενός ψηλού τα υπόλοιπα παιδιά υστερούσαν αρκετά. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είστε η χειρότερη ομάδα, οι περισσότερες ομάδες έτσι είμαστε...

Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που αναγνωρίζουν κάποια πράγματα. Γι αυτό ξάδερφε σταμάτα να με βρίζεις shot.gif shot.gif icon_wave.gif icon_wave.gif

p.s Ρε μήπως υπάρχει και κανένα πιο κοντό 2αρι και δεν το θυμάμαι. Θύμιο βοήθεια tongue.gif
asxeto_username
QUOTE(lazy @ Dec 5 2007, 14:08 ) *
Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που αναγνωρίζουν κάποια πράγματα. Γι αυτό ξάδερφε σταμάτα να με βρίζεις shot.gif shot.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
p.s Ρε μήπως υπάρχει και κανένα πιο κοντό 2αρι και δεν το θυμάμαι. Θύμιο βοήθεια tongue.gif

Δε θέλω να αποκαλύψω τεχνικές λεπτομέρειες, ούτε απουσίες της ομάδας....

Όμως θα πω 2 πραγματάκια....

Lazy...
  • πιστεύω ότι οι τοίχοι του γηπέδου θα τα βάψουν μαύρα όταν σε ξαναδούν, με τόσες μπάλες που τους πέταγες (αν θυμάσαι)
  • ο πιο κοντός παίκτης μας τότε ήταν ο Αλέξανδρος, o playmaker του εφηβικού. αυτόν θα εννοεί σίγουρα ο Περικλής!!!

tongue.gif
taper
QUOTE(asxeto_username @ Dec 5 2007, 14:22 ) *
Δε θέλω να αποκαλύψω τεχνικές λεπτομέρειες, ούτε απουσίες της ομάδας....

Όμως θα πω 2 πραγματάκια....

Lazy...
  • πιστεύω ότι οι τοίχοι του γηπέδου θα τα βάψουν μαύρα όταν σε ξαναδούν, με τόσες μπάλες που τους πέταγες (αν θυμάσαι)
  • ο πιο κοντός παίκτης μας τότε ήταν ο Αλέξανδρος, o playmaker του εφηβικού. αυτόν θα εννοεί σίγουρα ο Περικλής!!!
tongue.gif

τελικά έτσι όπως τα ξύνεις στο παρκε έτσι τα ξύνεις και στη δουλειά.
είδες που σε κάτι μοιάζουμε smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.