Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 1η αγωνιστική
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2016-17
Zoys
Το πρόγραμμα

Τετάρτη
Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός 22:00

Πέμπτη
Γαλατασαράι-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 20:00
Αρμάνι Μιλάνο-Μακάμπι Τελ Αβίβ 21:00
Ερυθρός Αστέρας-Νταρουσάφακα 22:00

Παρασκευή
Ούνικς Καζάν-Μπαρτσελόνα 19:00
Φενερμπαχτσέ-Μπάμπεργκ 20:30
Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις 21:15
Μπασκόνια-Έφες 22:00

Όπως κάθε χρόνο για τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων ανοίγει ξεχωριστό topic στα αντίστοιχα sub-forum ενώ για τα υπόλοιπα ματς σχολιάζουμε εδώ.
benchwarmer
Πολύ ενδιαφέρουσα η πρεμιέρα με αρκετά αμφίρροπα ματς. Γενικά πλέον κάθε ματς μετράει και θα υπάρχει ενδιαφέρον από νωρίς (μέχρι να αρχίσουν να εμφανίζονται αδιάφορες οι περισσότερες ομάδες τις τελευταίες αγωνιστικές..)
rahxephon13
QUOTE (benchwarmer @ Oct 11 2016, 00:13 ) *
Πολύ ενδιαφέρουσα η πρεμιέρα με αρκετά αμφίρροπα ματς. Γενικά πλέον κάθε ματς μετράει και θα υπάρχει ενδιαφέρον από νωρίς (μέχρι να αρχίσουν να εμφανίζονται αδιάφορες οι περισσότερες ομάδες τις τελευταίες αγωνιστικές..)

Με το που βλέπεις το πρόγραμμα καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει φέτος, στα χαρτιά πρόκειται για την καλύτερη ευρωλιγκα τώρα το μόνο που μένει είναι να δούμε πως θα λειτουργήσει το νέο σύστημα.

Τώρα στα ματς εκτός από την πρεμιέρα ρεαλ-οσφπ ξεχωρίζει το μπασκονια εφες με τον περασοβιτς να επιστρέφει μόλις την πρώτη αγωνιστική στην ομαδα που πέρσι πήγε μέχρι το F4 κατι που φιλοδοξεί να επαναλάβει και φέτος με την καινούργια του ομαδα, θα χει μεγάλο ενδιαφέρων να δούμε ποίος θα παίξει πιο αποτελεσματικά το up tempo μπασκετ που χαρακτηρίζει την μπασκονια θα καταφέρει ο αλονσο με φρέσκα υλικά να πιάσει τα περυσινά στάνταρ η ο βελιμιρ θα μετατρεψει την εφες σε μια καλύτερη εκδοχή της ομάδας που εντυπωσίασε την ευρωπη πέρσι.

Από κι και πέρα το αρμανι μακαμπι και αστερας νταρουφασκια είναι τα πιο ιντριγκαδορικα, στο πρώτο συγκρούονται δυο ομάδες με τεράστιο επιθετικό ταλέντο άλλα πολλά ερωτηματικά ειδικά για την μακαμπι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρων να δούμε αν θα καταφέρει να βρει χημεία και πως θα αντίδρασή μετά από τους απανωτούς τραυματισμούς που έχουν πλήξει την ομαδα του λάου, όσο για το δεύτερο και μονο η επιστροφή μπλατ στην ευρωλιγκα είναι αρκετός λόγω να δεις το ματς το ότι αντιμετωπίζει μια σκληροτράχηλη ομαδα σε μια από τις πιο καυτές έδρες στην ευρωπη είναι το κερασάκι.

Στα υπόλοιπα ματς θέλω να δω πως θα αντίδραση η φενερ μετά το στραπάτσο στην τουρκιά απέναντι σε μια μπαμπεργκ που στο γερμανικό πρωτάθλημα πετάει ενώ η επιστροφή μπαρζτω στην ρωσια παρουσιάζει ενδιαφέρων κυρίως γιατί δεν είχε και την καλύτερη προετοιμασία με αρκετούς τραυματισμούς και ευτράπελα ώστε να δημιουργούνται αμφιβολίες για τον βαθμό ετοιμότητας των καταλανων., στα υπόλοιπα ματς δεν περιμένω (αν και δεν αποκλείω) να δούμε εκπλήξεις και τα φαβορί να νικήσουν εύκολα η δύσκολα.
D-Wade
Απλά χρειαζόταν λίγο χρόνο να μάθει την ευρωπαική πραγματικότητα. Τώρα θα τα μπιπ όλα!!! #teamOGNJEN #Alleuroleaguefirstteam
benchwarmer
Γενική αίσθηση ότι αυτό που ίσως είχαμε ψυχανεμιστεί κάπως από πέρυσι, όντως συμβαίνει. Το μπάσκετ στην Ευρωλίγκα (για να μην γενικεύσω περαιτέρω) κινείται πλέον σε πιο επιθετικούς ρυθμούς. Σίγουρα θα υπάρξουν και παιχνίδια (στα νοκάουτ κλπ) που θα μιλήσουν οι άμυνες, όμως οι ρυθμοί των αγώνων πλέον (και εντός 40λέπτου, αλλά και η συχνότητα των παιχνιδιών) είναι τέτοιοι που η άμυνα σιγά σιγά δείχνει να υποσκελίζεται (ξανά, μετά από αρκετές δεκαετίες) από το επιθετικό ταλέντο (είτε το δουλεμένο στην προπόνηση, είτε το ένστικτο).
To πώς θα αντιδράσουν οι δικές μας ομάδες σε αυτήν την αλλαγή (αν ισχύει όντως, που πιστεύω ότι ισχύει) θα φανεί προσεχώς..

Στα καθαρά αγωνιστικά, πολύ σπουδαία η νίκη της Νταρουσάφακα μέσα στο Βελιγράδι. Ο Αστέρας δεν νομίζω ότι έχει πολύ τύχη φέτος, προφανώς βέβαια μπορεί να κάνει κηδείες και το Βελιγράδι θα είναι ρυθμιστής.
yorgos
Έχασε μεγάλη ευκαιρία η Μακάμπι σήμερα. Πιστεύω οι καλές ομάδες θα περάσουν από το Μιλάνο. Βασικά κάτι Μιλάνα, Βιτόριες, ίσως Καζάν κλπ έδρες ομάδων που προορίζουμε για τις θέσεις 7-10 είναι τα διπλά που θα κρίνουν πρόκριση και πλεονέκτημα. Από Κάουνας και Βελιγράδι όποιος δεν περνάει θα πρέπει λογικά να το θεωρεί ήττα εκτός προγράμματος, σα να χάνεις δηλαδή εντός από πρωτοκλασσάτη ομάδα.

Να το δούμε στην πράξη, αλλά φοβάμαι ότι το νέο σύστημα θα μας δώσει πάααρα πολλά αδιάφορα ματς στο τέλος με ομάδες που θα παίζουν τρίλιζα κι επειδή μερικές το έχουν και στο άιμα τους (ναι Τζιόρτζιο, για τη δική σου ομάδα το λέω), θα υπάρχει πολύ περιθώριο για "χάρες", αβαβά παιχνίδια και τριαλαρό καταστάσεις.
whaler
Έρχεται το ΝΒΑ προς Ευρώπη σιγά-σιγά...
Στα 2 από τα 3 χθεσινά ματς, το σκορ πήγε στους 100 πόντους. Πολύ γρήγορο τρανζίσιον, πολλά τρίποντα και γενικώς λίγο όλοι ψάχνονται. Έχουμε δρόμο ακόμα, το καλό είναι πως όλες οι ομάδες είναι καλές και θα δούμε πιο ωραία και πιο πολλά παιχνίδια και το κυριότερο, το ενδιαφέρον θα είναι αμείωτο από την αρχή.

ΥΓ: Τη Γαλατά εγώ δεν την ξεγράφω...
Dred11
Συγχαρητήρια στο scouting όλων των ομάδων της Ευρωλίγκας που υπήρχε αυτός ο παικταράς ο Clyburn και έπρεπε να έρθει ο Blatt για να τον ανακαλύψει. Μεγάλη απογοήτευση ο Rudd. Με χαντάκωσε στο fantasy. Έβγα στο τηλέφωνο ρε Rudd, γιατί δεν βγαίνεις;
back2back
QUOTE(Dred11 @ Oct 14 2016, 14:56 ) *
Συγχαρητήρια στο scouting όλων των ομάδων της Ευρωλίγκας που υπήρχε αυτός ο παικταράς ο Clyburn και έπρεπε να έρθει ο Blatt για να τον ανακαλύψει. Μεγάλη απογοήτευση ο Rudd. Με χαντάκωσε στο fantasy. Έβγα στο τηλέφωνο ρε Rudd, γιατί δεν βγαίνεις;


Βασικά τα συγχαρητήρια (αν και είναι ακόμα νωρίς) πρέπει να τα πάρει αυτός που τον έφερε στην Ευρώπη. Τώρα τα περισσότερα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης δεν έψαχναν παίκτη σ' αυτή τη θέση, η Μπαρτσελόνα δεν είχε κενή θέση για ξένο, ενώ η Μακάμπι προτίμησε τον Γουίμς. Μόνο ο Παο θα μπορούσε να τον κοιτάξει, δεν ξέρω βέβαια πόσα στοίχισε στη Νταρού
pan24
Ατυχος ο μπαρτζωκας
Εχει που εχει ελλειψη σε περιφερειακους εχει και σε αθλια-μεχρι στιγμης-μερα τον ραις(3 ασσιστ και 1/1 τριποντο αλλα 0/5 διποντα) και ετσι χανει στο ημιχρονο 36-34 απο την ουνικς παρα τους 13 ποντους του ντοελμαν
rahxephon13
QUOTE (Dred11 @ Oct 14 2016, 14:56 ) *
Συγχαρητήρια στο scouting όλων των ομάδων της Ευρωλίγκας που υπήρχε αυτός ο παικταράς ο Clyburn και έπρεπε να έρθει ο Blatt για να τον ανακαλύψει. Μεγάλη απογοήτευση ο Rudd. Με χαντάκωσε στο fantasy. Έβγα στο τηλέφωνο ρε Rudd, γιατί δεν βγαίνεις;

Πάρε σειρά πολλούς παναθηναϊκούς πρέπει να έκαψε ο συγκεκριμένος θαμπωθήκαμε από τις εμφανίσεις (εγώ τουλαχιστων έτσι την πάτησα) του απέναντι του και μας χαντάκωσε tongue.gif
rahxephon13
Η μπαρτσα με όλους αυτούς τους τραυματισμούς και το γεγονός ότι έκλεισε αργά προπονητη και ροστερ δεν είναι καθόλου έτοιμη, όπως στο μας στο καζαν τώρα προβλέπω πολλά ζόρια στην αρχή της σεζόν για τον μπαρτζωκα.
Zoys
Το ότι ο Ponkrashov και ο Latavious κάνουν πάρτι δείχνουν την κάκιστη αμυντική εικόνα της Barcelona στο 1 και το 5. Η Barcelona αυτή τη στιγμή με τις απουσίες και την έλλειψη ρυθμού που έχει δεν μπορεί να νικήσει ούτε τη μετριότατη Unics. Κι αυτό γιατί η Νο1 επιθετική της απειλή, ο Rice, είναι σε τραγική βραδιά απόψε. Μόνο με τον Doellman και τον Tomic που ότι δίνει μπροστά είναι απώλεια πίσω δεν γίνεται δουλειά. Πολύ κακοί και οι Έλληνες των δύο ομάδων επίσης.
pan24
Ο ραις πηρε μπρος και με καποια κλεψιματα και ασσιστ σε συνδιασμο με τον ναβαρο που στο τελος του παιχνιδιου βγαζει την στοφα ηεγτη που εχει η μπαρτσελονα πλησιαζει στο 60-58 3.13 πριν το τελος
rahxephon13
Το γύρισε τελικά το ματς η μπαρτσα, τραγική στο 4 δεκάλεπτο η ουνικς όπως και στο φιλικό μαζί μας έμειναν από δυνάμεις, τους βλεπω να παλεύουν για τον υποβιβασμό οι ρωσοι tongue.gif
tuareg
o πασουτιν ουτε καταλαβε τι εγινε
rahxephon13
Η φενερ δεν δείχνει καθόλου έτοιμοι πάντως σαν να χουν μείνει στον περυσινό τελικό αντίθετα η γερμανοι έχουν μια φοβερά συμπαθητική ομαδα και προβλέπω να κάνουν πολλές κηδείες και φέτος.
pan24
Η φενερ εφτυσε αιμα να κερδισει με 67-66 την μπαμπεργκ εχοντας πολυ κακους τους σλουκα,ντατομε αστοχο(σε σημειο να χανει και τα καρφωματα) τον βεσελυ και αποντα τον τραυματια καλινιτς
Πολυ καλος ο μπογκντανοβιτς απο την φενερ και οι ζησης,μιλερ απο την μπαμπεργκ
nikolas12
QUOTE(rahxephon13 @ Oct 14 2016, 22:13 ) *
Η φενερ δεν δείχνει καθόλου έτοιμοι πάντως σαν να χουν μείνει στον περυσινό τελικό αντίθετα η γερμανοι έχουν μια φοβερά συμπαθητική ομαδα και προβλέπω να κάνουν πολλές κηδείες και φέτος.


Πάντως φέτος το ρόστερ της είναι πιο πλήρες με Nunnally στο 3 και μετατόπιση Kalinic στο 4 και με Obradovic θα γίνει το κλασικό όπου τη σωστή στιγμή θα βρει τρομερό ρυθμό. Το θέμα είναι τι ζημιές θα πάθει (αν πάθει) στον πρώτο γύρο ή όσο διαρκέσει το γεγονός ότι δεν είναι έτοιμοι. Η Bamberg δε θα το απέκλεια το να φτάσει πολύ κοντά στα playoffs, αναμένεται να κάνει πολλές ζημιές.
rahxephon13
Απίστευτη ματσαρα στην ισπανια... περαβοβιτς did it again, πιστεύω η φετινή εφες θα είναι από τις πιο fun to wacth ομάδες τις διοργάνωσης και θα παλέψει για πλεονέκτημα στα play off.

Ωχ των μάτιασα των άνθρωπο laugh.gif και η βασκονια το γύρισε για να δούμε την συνεχεία.
Weekendman
Με μια δόση υπερβολής 10 επίπεδα πάνω η άμυνα του Μπαρτζώκα στον Μπαρνιάνι, σε σχέση με την σημερινή του Περάσοβιτς. Mε την έμπνευση δυναμικών αμύνων και παγίδων στον περιφερειακό χειριστή, όταν έχεις π.χ. σέντερ σαν τον γνωστό για τα μέτρια πλάγια βήματα Ντάνστον, να δίνει στον Ιταλό, σουτ που ήταν πιο εύκολα και από αυτά που κάνει στην προπόνηση της Μπασκόνια.
Zoys
Top-10



και οι 26 πόντοι του Bargnani στο ντεμπούτο του στη διοργάνωση με τη φανέλα της Baskonia:



Το MVP ανήκει όμως στον Hickman που συγκέντρωσε 32 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης στη νίκη της EA7 Milan επί της Maccabi.

SG3ptshooter
Είδα τη Real. Mε εντυπωσιάζει πόσο νωρίς μπορεί να το κάνει να φαίνεται τόσο εύκολο ο Doncic. Χρόνια τώρα, απλά φέτος θα είναι η πρώτη του φουλ γεμάτη σεζόν και θα ετοιμάζει κι επίσημα βαλίτσες από τον επερχόμενο χειμώνα ως το καλοκαίρι του 2018.

Και βέβαια χαίρομαι από πέρυσι με την παρουσία του Latavious στο Kazan, πέρασε δύσκολα το 2012-14 έχασε πολλά παιχνίδια αλλά βρήκε κι αυτός το δρόμο του.


-Ωραία ατομικά βιντεάκια για catchup.-

Είναι πολύ νωρίς μα τo αποτέλεσμα της αγωνιστικής ίσως και να ήταν το διπλό του Blatt στη Σερβία. Αν χτυπήσουν οχτάδα κι αυτοί θα έχει ενδιαφέρον το φινάλε. Πάντως οι ομάδες που θα το χουν παρατήσει το Φλεβάρη έχουν από τώρα την αποδοκιμασία μου.

Κανείς δε μου ζήτησε να βάλω ταινίες στο αφιέρωμα, #aftoi_eiste.
MrClutch
Milos Teodosic Highlights vs Galatasaray

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.