Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A2 2006-2007 ξεκιναει ο σχεδιασμος...
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Α2 Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Alexmei
Η ομάδα (Κολοσσός) πήγε περίφημα στην αρχή της σεζόν αλλά πήραν τα μυαλά τους αέρα!.... ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. shot.gif shot.gif
lalas
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ να δουμε ποτε επιτελους ο κωσταριδης θα παρει προπονητη.....
nash
Μου θυμίζεις λίγο ποιος είναι ο Κωσταρίδης? Ο πρόεδρος του Κολοσσού?
kolossos2006
Ναι ο προεδρος του κολοσσου ειναι....βλεπω κατευθειαν το επιασες!! tongue.gif καλα μονο ο κολοσσος δηλαδη θελει αλλαγη προπονητη? biggrin.gif
τωρα ασ μιλησουμε σοβαρα,δεν νομιζω οτι θα υπαρξει θεμα αλλαγης προπονητη στον κολοσσο.οταν εισαι μεσαα στην δυαδα της ανοδου κα με σχετικο πλεονεκτημα απο τις υπολοιπες ομαδες τοτε δεν αλλαζεις προπονητη(ασχετα αν η ομαδα δεν τραβαει και το οτι εισαι ακοιμη δευτερος οφειλεται οτι και οι υπολοιποι δεν μπορουν να κερδισουν...
τωρα στα αγωνιστικα,δεν νομιζω να αμφιβαλει κανεις οτι η ομαδα των πρωτων 6 αγωνιστικων δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με την ομαδα την τωρινη!η ΜΕΡΑ με την ΝΥΧΤΑ!ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ!!τωρα τι φταιει?δεν ξερω..ο ζευγωλης??και στην αρχη ο ζευγωλης ηταν προπονητης και η ομαδα γ....ουσε!και οχι ευκολα παιχνιδια.τωρα η ομαδα δεν παιζει μπασκετ,στις αρχες εβλεπες πραγματικα θεαμα,τωρα... αστα!συμφωνω οτι τα επομενα 3-4 παιχνιδια ειναι κρισιμα για την πορεια του κολοσσου!
και ενα τελευταιο σχολιο.ρε θεμη συμφωνω εισαι μεγαλο ταλεντο,δεν διαφωνω αλλα ελεος δεν μπορει να κανεις αυτα που κανεις,τραβηγμενες απο τα μαλλια επιθεσεις,ολο νευρα σε καθε αγωνα,παραπονα,δικαιολογιες...ελεος!λιγη πειθαρχεια!


ΥΣ. το μονο θετικο των τελευταιων 2-3 αγωνων ειναι η θεαματικη ανοδος του μαχαιρα μετα και την απομακρυνση του Λατοβιτς...

ΥΣ. Λαλας πως και ξερεις τον προεδρο του κολοσσου?σε βλεπω πληρως ενημερωμενο!
nash
Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ έχω σε μεγάλη εκτίμηση τις προπονητικές ικανότητες του Ζευγώλη.Αν θυμάμαι καλά είναι αυτός που είχε διώξει τον Charles Smith(την επόμενη χρονιά ήταν πρώτος σκόρερ στην Ευρωλίγκα, και νυν παίκτης της Ρεάλ) από τον Μακεδονικό μετά την πρώτη αγωνιστική.

Το ότι στην αρχή η ομάδα "πετούσε" και τώρα δεν πάει και τόσο καλά, πιθανόν να οφείλεται σε κακή προετοιμασία και κακό τάιμιγκ στο "φορμάρισμα" της ομάδας.
QUOTE
και ενα τελευταιο σχολιο.ρε θεμη συμφωνω εισαι μεγαλο ταλεντο,δεν διαφωνω αλλα ελεος δεν μπορει να κανεις αυτα που κανεις,τραβηγμενες απο τα μαλλια επιθεσεις,ολο νευρα σε καθε αγωνα,παραπονα,δικαιολογιες...ελεος!λιγη πειθαρχεια!

Σε αυτό δεν νομίζεις ότι έχει ευθύνη ο προπονητής?

Παρόλα αυτά νομίζω ότι ο Κολοσσός παραμένει φαβορί για την άνοδο, και νομίζω ότι η μόνη ομάδα που μπορεί να απειλείσει την 2αδα της κορυφής είναι το Ρέθυμνο. Πολλά θα κριθούν στο παιχνίδι Κολοσσός-Ρέθυμνο που πλησιάζει, όπου σε περίπτωση νίκης του Κολοσσού τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν αρκετά.
christina n10
Καλησπερα,
βλεπω οτι ξερετε τα αποτελεσματα,ας τα δωσουμε συγκεντρωμενα μαζι με την βαθμολογια και τηνεπομενη αγωνιστικη

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ 12-3 27
ΚΟΛΟΣΣΟΣ 11-4 26
ΑΓΟΡ 10-5 25
ΗΡΑΚΛΗΣ 9-6 24
ΧΑΛΚΙΔΑ 9-6 24
ΙΩΝ.ΛΑΜΙΑΣ 8-7 23
ΞΑΝΘΗ 8-7 23
ΔΟΥΚΑΣ 7-8 22
ΜΕΝΤ 7-8 22
ΔΑΦΝΗ 7-8 22
Π.ΦΑΛΗΡΟ 6-9 21
ICBS 6-9 21
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 5-10 20
ΤΡΙΚΑΛΑ 5-10 20
ΜΙΛΩΝ 5-10 20
ΚΑΟΔ 5-10 20


ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 27/1

ΚΑΟΔ-ΞΑΝΘΗ
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ-ΔΑΦΝΗ
Π.ΦΑΛΗΡΟ-ΧΑΛΚΙΔΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΜΕΝΤ
ICBS-ΙΩΝ.ΛΑΜΙΑΣ
ΤΡΙΚΑΛΑ -ΑΓΟΡ
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΜΙΛΩΝ
ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΔΟΥΚΑΣ

παιζουν προγνωστικα?


η χαλκιδα εξεδωσε ανακοινωση διαμαρτυριας για την αντιμετωπιση του διαιτητη Δεσλη,οτι διαμορφωσε δηλαδη το αποτελεσμα του αγωνα.αν υπαρχει καποιος που παρακολουθησε τον αγωνα και θελει να καταθεσει την αποψη του ας μας πει.

μπραβο στον ηρακλη που αν και αγωνιστηκε χωρις καμπεριδη,παπαδατο,και εχοντας στο πλευρο του γυρω στους 700 οπαδους πηρε την νικη απο εναν δυσκολο αντιπαλο.

η δαφνη λοιπον,ενω φαινοταν οτι ειχε το ματσακι στην τσεπη της και οντας μεχρι και 11π μπροστα υπλογισε χωρις τον δ.σπανουλη ,ο οποιος παιρνοντας απο το χερι την ξανθη την οδηγησε(43π ,6/7β,16/24διπ,5 ασσιστ,και tendex 1067)στην σπουδαια νικη.
liolias
Αλλη μια νικη πετυχαμε μεσα στο Ιβανωφειο αν και δεν ειχαμε πολυ κοσμο.Αν υπολογισουμε και τους 2 ποντους με την Μεντ παμε στους 26 και φυσικα ειμαστε μεσα στο παιχνιδι.
nash
Φήμες για αποπομπή του Σδράκα από τα Τρίκαλα μετά από επεισόδιο που είχε με τον προπονητή Γ. Τζήμα...
Aristofanis
Το Σάββατο παίζει Σπορτιγκ - Δάφνη. Να ετοιμαστούμε για επεισόδια? Θα έρθουν οπαδοί της Δάφνης στα Πατήσια? Ξέρει κανείς?
Live strong
QUOTE(Aristofanis @ Jan 23 2007, 03:54 PM) *
Το Σάββατο παίζει Σπορτιγκ - Δάφνη. Να ετοιμαστούμε για επεισόδια? Θα έρθουν οπαδοί της Δάφνης στα Πατήσια? Ξέρει κανείς?


Ακόμα κι αν έρθουν οπαδοί της Δάφνης στα Πατήσια το τελευταίο πράγμα που θα κάνουν είναι επεισόδια. Έτσι όπως είναι η ομάδα δεν τους παίρνει και για τιμωρίες…
Καλό είναι να κυλήσει ομαλά το παιχνίδι…το Σπόρτιγκ άλλωστε δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται… cool.gif
nash
Παρελθόν τελικά αποτελεί από τον ΑΣΤ ο Σδράκας και ίσως ακολουθήσουν άλλοι δύο παίκτες.
link
nash
H ΜΕΝΤ κέρδισε τον Ηρακλή 68-71 στο Ιβανόφειο, όποτε μάλλον ο Ηρακλής αποχαιρετά τα όνειρα ανόδου....
liolias
Αλλη μια σφαγη και μαλιστα σε ενα καταμεστο Ιβανωφειο...Δεν πειραζει αν δεν ειναι φετος θα ειναι του χρονου.Δυστηχως χασαμε το παιχνιδι μεσα απο τα χερια μας... Ηρα θυμησου στα δυσκολα μαζι σου!!
kolossos2006
Ευχαριστη εκπληξη η ηττα του ηρακλη απο την μεντ μεσα στο ιβανωφειο,δεν το περιμενα καθολου,ειδικα απο μια μεντ που δεν παει καλα τελευταια..πολυ καλο για εμας τουλαχιστον αφου απομακρυνεται ενας διεκδικητης απο την ανοδο.τωρα μας μενει ο Αγορ σε δυο εβδομαδες!εκει ειναι το παιχνιδι ολα τα λεφτα!
λοιπον αυριο το προγραμμα εχει ως εξης:

27/01/07 17:30 ΚΡΑΧΤΙΔΗ ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ - ΞΑΝΘΗ ΑΣ 1

27/01/07 17:30 ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 1

27/01/07 17:30 Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ - ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 1

27/01/07 17:30 ICBS FORUM ICBS ΔΙΕΘΝ. ΚΟΛΛΕ - ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 1

27/01/07 16:30 ΔΓ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ 2000 - ΑΓΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 1

27/01/07 17:30 ΙΛΙΣΙΩΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ 1

27/01/07 17:30 ΡΟΔΟΥ ΑΟ ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 1



Διπλα στα ματς εχω βαλει τις προσωπικες μου προβλεψεις,αν και πολυ ρισκο,ειδικα το φαληρο και τα τρικαλα αλλα εχω μια διαισθηση οτι θα ερθουν ολα ασσοι αυριο.
θα δειξει...


ΥΣ: ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ,ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟ ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑ.Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΕΞΕΔΡΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ.... smilie_schal1.gif
nash
Από τα σημερινά ματς σίγουροι άσσοι(όσο μπορεί να είναι σίγουροι) είναι αυτοί του Κολοσσού, του Ηλυσιακού και του Σπορτιγκ. Ολα τα υπόλοιπα παίζονται.

@liolias: Εγώ που είδα το παιχνίδι από την tv δεν είδα καμια σφαγή. Απλά ο Ηρακλής χωρίς Καμπερίδη είναι μια μέτρια ομάδα. Τι έμπνευση ήταν αυτή του Μαρκόπουλου να βάλει Καμπερίδη στο τελευταίο λεπτό?
lalas
ηττα του ρεθυμνου στην παραταση
nash
lalas με πρόλαβες! 73-69 κέρδισαν τα Τρίκαλα στην παράταση.
kolossos2006
Nικη του κολοσσου επι του δουκα 80-75.πολυ δυσκολη νικη,τα χρειαστηκαμε απεναντι σε μια πολυ ψυχωμενη ομαδα,με απιστευτα τριποντα απο τον ψηλο τους.
το παιχνιδι παντως σημαδευτηκε απο την απιστευτη ενεργεια του Ντιφερς,παλιου παικτη του κολοσσου και νυν του δουκα ο οποιος σε μια φαση που του εγινε φαουλ το οποιο και σφυρικτηκε,ψιλοσπρωχτηκαν με τον μαχαιρα και ξαφνικα ο ντιφερς σαν μαινομενος ταυρος ορμαει στον μαχαιρα και του χωνει απιστευτη μπουνια στο προσωπο,ουτε ο ροκυ μπαλμποα να ηταν tongue.gif .και μαλιστα ενω μετα τον κρατουσαν 4-5 ακομη προσπαθουσε και κυνηγουσε τον μαχαιρα μεσα στο παρκε....πανικος για μερικα λεπτα...ντισκαλιφιε και στους δυο και ελπιζω να μην τιμωρηθει και ο μαχαιρας αφου αυτος απλα τις εφαγε... biggrin.gif

καλοδεχουμενη η νικη των τρικαλων!χαρουμενος ο nash 69.gif
lalas
νικη μιλωνα χαλκιδας, μεγαλα επεισοδεια στο σπορτινκ,παραλιγο να κανει την εκπληξη ο δουκας ποθ εχασε τελικα 4π
lalas
86-84 νικησε το σπορτινκ, ο παυλου επιβραβευτηκε για την προσφορα του στην ομαδα του σπορτινκ απο τουσ φιλαθλους που δεν ξεχουν με μπουνιες κ κλωτσιες
kolossos2006
Καλα αυτο το σπορτιγκ ολο στο καλαθι κερδιζει στην εδρα του??? biggrin.gif tongue.gif πιο ευκολα κερδιζει εκτος εδρας... smile.gif
tsouk_1
Δεν ήταν και τόσο μεγάλα τα επεισόδια στο Σπόρτιγκ. Κάποιος οπαδός είπε κάτι σε κάποιο μέλος της Δάφνης, αυτός απάντησε και ορμήσανε αρκετά άτομα στον πάγκο της Δάφνης! Πολλοί προσπαθούσαν να τους συγκρατήσουν, προς έκπληξή μου γιατί ξέρω τις φάτσες και δεν είναι τίποτα καλόπαιδα! Πέσανε κάποια μπουκάλια! Το παιχνίδι ξεκίνησε με 45 λεπτά καθυστέρηση! Από κει και πέρα μόνο κάποια συνηθισμένα,λίγα,υβριστικά συνθήματα! Περίμενα χειρότερη κόλαση αλλά ευτηχώς που δεν είχαν έρθει Δαφνιώτες γιατί πιθανόν να μην τέλειωνε...
Στο αθλητικό κομμάτι τώρα το Σπόρτιγκ δεν έπαιξε και πολύ καλά! Η Δάφνη ήταν διαβασμένη αλλά δεν άντεξε στο τέλος!Κέρδιζε, νομίζω, 75-80 5 λεπτά πριν τελειώσει αλλά από εκεί και πέρα τίποτα! Ο Κορωνιός δεν βοήθησε την ομάδα! Ατομικές προσπάθειες θεωρώ ότι έκριναν το παιχνίδι στο τέλος.
lalas
η δραμα οπωσ αναμενοταν νικησε την ξανθη κ η λαμια νικησε τον κακο της εαυτο κ εκανε 2ο.
McRae
Μπραβο ρε Τρικαλαρα,εγω παντα τον πιστευα τον Χαρισμιδη,θραυση εκανε το πουλεν,ποιος Δεσπος τωρα.. tongue.gif

Η ομαδα εχει πολυ καλο ροστερ για να κινδυνευσει,ας ελπισουμε σε αναλογη συνεχεια
kolossos2006
Click to view attachment
Και μια ωραια φωτο απο το www.sport24.gr που δειχνει τον ντεφαρες να ετοιμαζεται να ριξει την μπουνια στον μαχαιρα στον αγωνα κολοσσος-δουκας
Kidd4
Πηγα και ειδα Φαληρο-Χαλκιδα....
Διπλο στην παραταση με κακο μπασκετ στο 1ο ημιχρονο,δραματικο 2ο και μονολογος της Χαλκιδας στην παραταση.
Μπραβο σε Καταρτζη,Παναγιωτοπουλο για την ψυχραιμια τους στην παραταση.Ευστοχοι σε βολες και 3ποντα....
Προσωπικα τον Τασο τον παω με 1000,το ξερει κιολας....... wink.gif

Ασχημη εντυπωση οι διαμαρτυριες του Σορωτου για τη διαιτησια...
Εχθρικος ο ενας αλλα οχι καθε φορα να τα ριχνουμε εκει...
Μετριο πολυ το Φαληρο θα κινδυνεψει πιστευω.
nash
QUOTE
Μπραβο ρε Τρικαλαρα,εγω παντα τον πιστευα τον Χαρισμιδη,θραυση εκανε το πουλεν,ποιος Δεσπος τωρα..

Η ομαδα εχει πολυ καλο ροστερ για να κινδυνευσει,ας ελπισουμε σε αναλογη συνεχεια

Παρά την πολύ καλή εμφάνιση Χαρισμίδη επιμένω ότι ο Δέπσος θα ταίριαζε περισσότερο στην ομάδα. Αν καταφέρει να κάνει άλλη μια τέτοια εμφάνιση την άλλη εβδομάδα μέσα στη Λαμία ίσως αλλάξω κι εγώ γνώμη...

Εχεις καμια σχεση με Τρίκαλα? Συμφωνώ ότι έχουν πολύ καλό ρόστερ για να πέσουν. Αλλά μέχρι στιγμής παίζουν άσχημα, αν και με Τζήμα στον πάγκο βελτιώνονται συνεχώς. Αλλωστε ήταν η πρώτη φορά μέσα στην χρονιά που κάνανε δύο σερί νικες.
McRae
Απο Τρικαλα ειμαι,αλλα επειδη σπουδαζω Θεσσαλονικη,δεν εχω και καλη εικονα της ομαδας,ουτε εναν αγωνα δεν εχω δει φετος.Εχω και εγω παντως εμπιστοσυνη στον Τζημα,στην Λαρισα εκανε πολυ καλη δουλεια.Πες μου ομως ποσες ομαδες πεφτουν στη Γ?Ευχαριστω εκ των προτερων.
nash
QUOTE(McRae @ Jan 27 2007, 09:13 PM) *
Απο Τρικαλα ειμαι,αλλα επειδη σπουδαζω Θεσσαλονικη,δεν εχω και καλη εικονα της ομαδας,ουτε εναν αγωνα δεν εχω δει φετος.Εχω και εγω παντως εμπιστοσυνη στον Τζημα,στην Λαρισα εκανε πολυ καλη δουλεια.Πες μου ομως ποσες ομαδες πεφτουν στη Γ?Ευχαριστω εκ των προτερων.

Πόσες πέφτουν στην Β θες να πεις ε? 3 πέφτουν. Επαιζες πουθενά μπάσκετ στα Τρίκαλα? Εγώ έπαιζα Δαναό. Μηπως γνωριζόμαστε...
McRae
Ναι στην Β καλα λες.

Οχι δεν πηγαινα σε καμια ομαδα,δεν ειχα βεβαια και τις φοβερες ικανοτητες αλλα δεν με πολυενδιεφερε κιολας να παω σε ομαδα,προτιμουσα να παιζω σε αλανες (λεμε τωρα) και τις σχολικες αυλες.Σε μια προπονηση των Ικαρων που ειχα παει με ειχε νευριασει ο προπονητης (ξερεις υφος δεν σηκωνω μυγα στο σπαθι μου,) και δεν ξαναπατησα.
lalas
τα τρικαλα εχουν πραγματι σπουδαιο υλικο αλλα ο τζημας ειναι αστεια περιπτωση, ρωτηστε τι εγινε την χρονια που ανεβηκε ο γσλ κ θα καταλαβετε......
trefoil 13
QUOTE(tsouk_1 @ Jan 27 2007, 09:12 PM) *
Δεν ήταν και τόσο μεγάλα τα επεισόδια στο Σπόρτιγκ. Κάποιος οπαδός είπε κάτι σε κάποιο μέλος της Δάφνης, αυτός απάντησε και ορμήσανε αρκετά άτομα στον πάγκο της Δάφνης! Πολλοί προσπαθούσαν να τους συγκρατήσουν, προς έκπληξή μου γιατί ξέρω τις φάτσες και δεν είναι τίποτα καλόπαιδα! Πέσανε κάποια μπουκάλια! Το παιχνίδι ξεκίνησε με 45 λεπτά καθυστέρηση! Από κει και πέρα μόνο κάποια συνηθισμένα,λίγα,υβριστικά συνθήματα! Περίμενα χειρότερη κόλαση αλλά ευτηχώς που δεν είχαν έρθει Δαφνιώτες γιατί πιθανόν να μην τέλειωνε...
Στο αθλητικό κομμάτι τώρα το Σπόρτιγκ δεν έπαιξε και πολύ καλά! Η Δάφνη ήταν διαβασμένη αλλά δεν άντεξε στο τέλος!Κέρδιζε, νομίζω, 75-80 5 λεπτά πριν τελειώσει αλλά από εκεί και πέρα τίποτα! Ο Κορωνιός δεν βοήθησε την ομάδα! Ατομικές προσπάθειες θεωρώ ότι έκριναν το παιχνίδι στο τέλος.

Έπεφταν κορμιά σε αυτόν τον αγώνα...
Πάλι...!
Όχι και τόσο καλό σαν παιχνίδι... Αλλά ενδιαφέρον και για ακόμα μια φορά( στην έδρα του σπόρτιγκ) ντέρμπυ...!
lalas
file nash το προβλημα μου ειναι οτι οι συγκεκριμενοι προπονητες που ανεφερες μαζι με μερικους ακομα πανε το αθλημα πισω. Καταφερνουν παντα να παιρνουν ομαδες με υπερβολικο μπατζετ κ συνηθως παιζουν κ απαραδεκτο μπασκετ με ρεκορ αλλαγων παικτων προς οφελος των μανατζερ που τους σμπρωχνουν κ τα μοιραζονται.....Ο τζημας δεν κρινετε στην ολυμπια διοτι ηταν υπερομαδα για να μην ανεβει,αλλα στον γυμναστικο μηπως ειχε τσακωθει με ολους τους παικτες ΄΄? μηπως δεν γινοτανε σχεδον ποτε προπονηση ? μηπως οι παικτες αποφασισαν να τον γραψουν εκει που δεν πιανει μελανι κ να κανουν τα δικα τους στα παιχνιδια κ ο κυριοσ αυτος δεν ειχε την ευθυξια να παεραιτειθει? Ξερεις πολλους προπονητες κ οχι αχυρανθρωπους να ανεβαζουν ομαδα κ να δεχονται να κατσουν 2οι?
lalas
δεν ξερω τι εκανε στα τρικαλα, αν θελεις ενημερωσε με παντως αν δινεις 25000ευρω για να σπασεις το συμβολαιο κακλαμανου οταν με το ιδιο ποσο παιρνεις σαμοθρακη που εχει παραδεχτει οτι του αρεσει τρελα κ ενω του προταθηξε δεν το συζητησε τι να πω.......
Aristofanis
Ας μου λύσει κάποιος μία απορία...

Κακιούζης (στους κορύφαιους 5 παίκτες της κατηγορίας)
Κουτρούλιας, Δανιήλ (παίκτες με εμπειρία στην Α1)
Βαρδάς & Λιακόπουλος (πολύ αξίολογοι παίκτες)
Νικητάκης (πρώτος σκόρερ πέρσι τον Αλίμο)
Μπούτσι (πρώτος σκόρερ πέρσι με τον Ηλυσιακό)

με προπονητή τον Παύλου και όμως αυτή η ομάδα όχι μόνο δεν καταφέρνει να διεκδικήσει μία θέση στην Α1 αλλά έχει φθάσει στην 10η θέση. Γιατί?


Επίσης ένα σχόλιο για την κατηγορία πιστεύω (όπως και όλοι) Σπορτιγκ & Κολοσσός ανέβαινουν...και μέσα στην εξάδα θα είναι ΑΓΟΡ, Χαλκίδα, Ηρακλής & Λαμία. Το ενδιαφέρον στρέφεται στην παραμονή...
Θεωρώ ότι θα υποβιβαστούν Μίλων, ICBS & Ηλυσιακός (εκτός βέβαια άμα χτυπήσει ο Μουλλάκης και τότε θα πέσει ο ΚΑΟΔ )
liolias
QUOTE(nash @ Jan 27 2007, 02:17 PM) *
@liolias: Εγώ που είδα το παιχνίδι από την tv δεν είδα καμια σφαγή. Απλά ο Ηρακλής χωρίς Καμπερίδη είναι μια μέτρια ομάδα. Τι έμπνευση ήταν αυτή του Μαρκόπουλου να βάλει Καμπερίδη στο τελευταίο λεπτό?


Και εγω αυτο λεω ειναι δυνατον??? Ενω κερδιζαμε κιολα τον βαζει μεσα ενω εχει να παιξει κατι μηνες και περνει τις 2 τελευταιες προσπαθειες και τις χανει... Κριμα για τον κοσμο..
Kidd4
QUOTE(Aristofanis @ Jan 28 2007, 08:48 PM) *
Ας μου λύσει κάποιος μία απορία...

Κακιούζης (στους κορύφαιους 5 παίκτες της κατηγορίας)
Κουτρούλιας, Δανιήλ (παίκτες με εμπειρία στην Α1)
Βαρδάς & Λιακόπουλος (πολύ αξίολογοι παίκτες)
Νικητάκης (πρώτος σκόρερ πέρσι τον Αλίμο)
Μπούτσι (πρώτος σκόρερ πέρσι με τον Ηλυσιακό)

με προπονητή τον Παύλου και όμως αυτή η ομάδα όχι μόνο δεν καταφέρνει να διεκδικήσει μία θέση στην Α1 αλλά έχει φθάσει στην 10η θέση. Γιατί?


1.Εχει καλους παικτες αλλα δεν εχουν βρει καθολου χημεια
2.Δεν εχει ενα βαρυ ψηλο για βρωμικη δουλεια (εδιωξε Λιγγο) και Κουτρουλιας με Κακιουζη δεν ειναι τετοιοι παικτες.Ενα πιτσιρικα που εχει (Βογιατζη) δεν τον εμπιστευεται καθολου χωρις λογο
3.Τζιβελεκας καθυστερει σε πληρωμες κ.α. Φαντασου πηγαν Ξανθη με πουλμαν 68.gif
12 ωρες ταξιδι!!! evilmonkey.gif ohmy.gif ohmy.gif
tsitum
Να ρωτησω παιδια κατι.Εχω απορια για τον μουλλακη.Δε τον εχω δει να παιζει.Απλα κοιταζοντας τα στατιστικα του βλεπω οτι ειναι πολυ καλος παιχτης.Θα μπορουσε καποιος που ξερει να αναφερει καποια στοιχεια της καριερας του(ποσο χρονων ειναι,αν εχει παιξει Α1 κτλ)
nash
QUOTE(tsitum @ Jan 30 2007, 02:40 PM) *
Να ρωτησω παιδια κατι.Εχω απορια για τον μουλλακη.Δε τον εχω δει να παιζει.Απλα κοιταζοντας τα στατιστικα του βλεπω οτι ειναι πολυ καλος παιχτης.Θα μπορουσε καποιος που ξερει να αναφερει καποια στοιχεια της καριερας του(ποσο χρονων ειναι,αν εχει παιξει Α1 κτλ)

Ο Μουλάκης είναι κοντά στα 30. Από οσο ξέρω όλα του τα χρόνια είναι στην Δράμα(τουλάχιστον τα τελευταία 10 περίπου χρόνια που θυμάμαι εγώ). Εχει παίξει Α1 με τον ΚΑΟΔ μια χρονιά(πριν 5-6 χρόνια) αλλά όχι με μεγάλη επιτυχία. Μπορείς να κοιτάξεις και στον Γαλάνη τα στατιστικά.
Πολύ καλός παίκτης για Α2 αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει μεγάλη καριέρα στην Α1(κυρίως λόγο ύψου, αλλά και του τρόπου παιχνιδιού του). Για την Α2 πάντως είναι εγγύηση.
tsitum
Με τετοια ποσοστα που εχει δηλ. 1ος σε ποντους,κλεψιματα,κερδισμενα φαουλ κ 2ος σε ασιστ,ευστοχια βολων,παρα τις πολλες που εκτελει,ειμαι σιγουρος πως θα εκανε για Α1.Βεβαια ειναι η ψυχρη λογικη των αριθμων αλλα κ αυτη(παρα τις θυμοσοφιες)λεει πολλα.Το οτι ειναι κ 1ος στα λαθη ειναι συνεπεια των ηγετικων χαρακτηριστικων (βλ.μουλα,γκαρνερ στο γυμναστικο κτλ.).Θα τον ηθελα με τα χιλια στην ολυμπια γιατι λογικα θα ειναι καλυτερος απο κουρτοβιτς,ακομα κ απο τον κριστιτς.Αλλωστε αυτοι οι δυο εχουν ιδια χαρακτηριστικα.Σορρυ αν ξεφυγα απο το θεμα
Live strong
Τον έχω δει να παίζει. Είναι τρομερά έξυπνος οργανωτής και ξέρει να στήνεται ώστε να παίρνει έξυπνα φάουλ.
Λόγω του ύψους του, έχει τρομερή ταχύτητα στο γήπεδο και αυτός είναι ένας από τους λόγους των κερδισμένων φάουλ. Μόνο έτσι κόβεται.
Δεν θα έλεγα ότι είναι μείον το ύψος για την Α1, υπάρχουν άλλωστε αρκετά παραδείγματα.

Το μόνο αρνητικό που θα μπορούσα να βρω είναι ότι ναι μεν είναι πρώτος σκορερ αλλά σ ένα παιχνίδι μπορεί κάνει 30 σουτ και να βάλει τα 10. Σουτάρει δηλαδή ακατάπαυστα.
Δεν ξέρω βέβαια αν αυτή την εντολή έχει από τον προπονητή του, αλλά ίσως μερικές φορές να μη χρειάζονται τόσα πολλά.

Πάντως μέσα στο γήπεδο κάνει τη διαφορά. 41.gif
nash
Λοιπόν ο Μουλάκης κατά την γνώμη μου είναι μέσα στους 3-4 καλύτερους γκαρντ που έχουν παίξει Α2 τα τελευταία 5 χρόνια.
Παρ' όλα αυτά δεν είναι καθαρός άσσος αλλά παίζει και σαν 2αρι(γι αυτό κ αναφέρθηκα στο ύψος του). Σίγουρα είναι καλυτερος από αρκετους γκαρντ που παίζουν στην Α1. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι δεν θα μπορούσε να κάνει ανάλογη καριέρα(δηλ. να έχει 20 πόντους μ.ο), όχι ότι δεν μπορεί να παίξει. Φυσικά και μπορεί να παίξει, αλλωστε δεν είναι και τόσο μεγάλες οι διαφορές των ομάδων της Α2 σε σχέση με τις μικρομεσαίες ομάδες της Α1.
tsitum
Παντως αυτο που λες οτι σουταρει συνεχεια κ μπορει να ριξει 30 κ να βαλει 10 πρεπει να ισχυει για τα τριποντα γιατι στα διποντα παροτι ειναι 9ος σε αριθμο διποντων εχει ποσοστο σ αυτα 55%!
christina n10
καλημερα παιδια και καλο μηνα,
αναλυτικα το προγραμμα της α2 ανδρων
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/2/2007¨
18:00 ΜΕΝΤ-ICBS
ΣΑΒΒΑΤΟ 3/2/2007
15:30 ΞΑΝΘΗ ΑΣ-ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ
17:30 ΔΑΦΝΗ ΑΟ-ΑΟ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ
17:30 ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΟΣ-ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
17:30 ΑΓΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ
17:30 ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ
15:30 ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ-ΚΑΟΔ
ΔΕΥΤΕΡΑ 5/2/2007
18:00 IΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ 2000

Καλη επιτυχια σε ολες τις ομαδες.
προγνωστικα κανεις??? wink.gif wink.gif
nash
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/2/2007¨
18:00 ΜΕΝΤ-ICBS 1(χωρίς Καρύδα το ICBS)
ΣΑΒΒΑΤΟ 3/2/2007
15:30 ΞΑΝΘΗ ΑΣ-ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ (Το πιο δύσκολο για πρόβλεψη παιχνίδι.Σε χαμηλό σκορ έχει προβάδισμα ο Σπόρτιγκ, σε υψηλό η Ξάνθη. Μάλλον 2)
17:30 ΔΑΦΝΗ ΑΟ-ΑΟ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ 1
17:30 ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΟΣ-ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 1
17:30 ΑΓΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1
17:30 ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ 2
15:30 ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ-ΚΑΟΔ 1
ΔΕΥΤΕΡΑ 5/2/2007
18:00 IΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ 2000 1
carmelo
Να πω και εγω τις προβλεψεις μου...

ΜΕΝΤ-ICBS 1
ΞΑΝΘΗ-ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2
ΔΑΦΝΗ-ΦΑΛΗΡΟ 1
ΧΑΛΚΙΔΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ 1
ΡΕΘΥΜΝΟ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 1
ΜΙΛΩΝ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ 1
ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ 2
kolossos2006
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/2/2007¨
18:00 ΜΕΝΤ-ICBS 1

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/2/2007
15:30 ΞΑΝΘΗ ΑΣ-ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ 1
17:30 ΔΑΦΝΗ ΑΟ-ΑΟ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ 1
17:30 ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΟΣ-ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 1
17:30 ΑΓΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1
17:30 ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ 2
15:30 ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ-ΚΑΟΔ 1

ΔΕΥΤΕΡΑ 5/2/2007
18:00 IΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ 2000 1

Αν περασει και απο την ξανθη ο σπορτιγκ πιστευω οτι βαζει γερες βασεις για την πρωτη θεση...
δεν συμφωνω με τον καρμελο που βλεπει πιο πιθανο να κερδισει ο αδυναμος μιλωνας τον κολοσσο απ'οτι η πολυ δυνατη ξανθη τον σπορτιγκ.
christina n10
καλημερα παιδια ,το παιχνιδακι που θα παω να δω ειναι το δαφνη-φαληρο.εχει ενδιαφερον απο την μια πλευρα ,να δουμε ενα φαληρο χωρις σορωτο στον παγκο γιατι ειναι τιμωρημενος και βεβαια η δαφνη η οποια καιγεται για την νικη γιατι εχω την εντυπωση οτι με ηττα μπαινει σε περιπετειες!
christina n10
1o αποτελεσμα για α2 απο την χθεσινη αναμετρηση μεντ-icbs 88-83
kolossos2006
94-80 κερδισε ο σπορτιγκ μεσα στην ξανθη!!!
το πρωτο εισιτηριο για α1 πιστευω εκλεισε οριστικα!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.