Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Philadelphia 76ers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
aegeansheed
Philadelphia 76ers





ο ξεκίνημα που έπρεπε να είχε γίνει πριν έναν χρόνο



Πιθανή βασική πεντάδα:

PG: Lou Williams
SG: Andre Iguodala
SF: Thaddeus Young
PF: Elton Brand
C: Samuel Dalembert


Υπόλοιπο ρόστερ: Willie Green, Royal Ivey, Marreese Spreights, Rodney Carney, Jason Kapono, Brandon Bowman, Primoz Brezec, Dionte Christmas, Stromile Swift, Jason Smith, Sean Singletary, Jrue Holiday

Offseason Moves:

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Rodney Carney (free agent), Jason Kapono (free agent), Stromile Swift (free agent), Primoz Brezec (Lottomatica Roma), Jrue Holiday (2009 draft pick), Brandon Bowman (Telekom Baskets Bonn).

Έφυγαν: Andre Miller (Blazers), Reggie Evans (Raptors), Donyell Marshall (unsigned free agent), Theo Ratliff (Spurs), Kareem Rush (unsigned free agent).


Σχολιο:
“Και μη χειρότερα” η περσινή χρονιά για τους 76ers… Η πορεία ξεκίνησε στραβά με τον τραυματισμό του Brand, που μόλις είχε υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και συνεχίστηκε με την ομάδα χωρίς πρώτο προπονητή: ο Cheeks απομακρύνθηκε το Δεκέμβρη και έτσι οι ελπίδες για κάτι καλό στα playoffs μειώθηκαν σημαντικά. Παρόλα αυτά η σεζόν έκλεισε με θετικό τρόπο, παρά τον οριακό αποκλεισμό από τους μετέπειτα guest-stars στους Τελικούς του 2009 Magic (4-2, αλλά με “μαγικά” του Turkoglu). Τον Μάιο υπέγραψε ο Eddie Jordan, ως νέος coach.
Τα σημαντικότερα θέματα της post-season ήταν:
(Α) η ανανέωση ή όχι του συμβολαίου του Andre Miller, που ζητούσε γύρω στα 8-10 εκ. το χρόνο για πολυετές στα 33 του -πράγμα απίθανο εκ των πραγμάτων, λόγω της κατάστασης με τον Brand και της εξέλιξης του Iguodala. Ο Miller τελικά δέχθηκε καλύτερη πρόταση από τους Blazers και αποχώρησε, αφήνοντας την ομάδα χωρίς καθαρό point guard.
(Β) η επάνοδος- επιτέλους- του Elton Brand σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και η αγωνιστική του ετοιμότητα.

Αυτή τη στιγμή αναγκαστικά ο Jordan πηγαίνει στην επιλογή (με τις ευλογίες του GM Ed Stefanski) με τον Lou Williams στον άσσο, ενώ αναμένεται να λαμβάνει και ρόλο οργανωτή (θα παίζει δηλαδή από 1 έως 3) στο παιχνίδι και ο Iguodala (κακά τα ψέματα -η ομάδα αυτή είναι 100% του Iguodala).

Στο προβληματικό περιφερειακό σουτ ο Stefanski έδωσε δραστική λύση: έκλεισε από τον Ιούνιο τον εν-ενεργεία recordman (και μαζί με τον Steve Kerr OAT) στην ευστοχία 3πόντων specialist Jason Kapono. Συμβόλαιο και για τον swingman Rodney Carney που δεν ανανέωσε με τους Timberwolves.

Χωρίς τραυματισμούς οι Sixers θα καταφέρουν να μπουν και πάλι στα playoffs, αρκεί να βρουν ένα συμβατικό σχήμα στο backcourt, ώστε να μην υπερφορτώνεται ο Dala, τα νούμερα του οποίου παρουσίασαν στασιμότητα σε σχέση με την 07-08. Είναι φανερό ότι η ομάδα έχει ανάγκη έναν καλό Brand. Από τους Williams, Green, Young, Spreights, δεν αποκλείεται να δούμε break-out year.

Πρόβλεψη: 42 νίκες, 2-3οι στην Atlantic, 7-8οι στην Ανατολή
koutsou10
φετος κινδυνευουν στην φιλαδελφια να μεινουν εκτος play-off...
δεν εχουν ουτε εναν καθαρο ασο,απαραδεκτο για ομαδα με στοχους...
εχουν ενα αξιομαχο συνολο αλλα χωρις ασο που να δημιουργει,να οργανωνει κ οπου χρειαζεται να εκτελει δεν νομιζω να τα καταφερουν.ο λου περισσοτερο κοιταει να σκοραρει παρα ολα τα αλλα...
στα 4αρια ομως πιστευω πως θα ειναι η δυναμη τους φετος με ελτον μπραντ(ελπιζω σαν απο παλια) κ μαρις σπεητς που πιστευω οτι θα κανει παρα πολυ καλη χρονια...
Andre_Iguodala
Η ομαδα του (οπως δειχνει εμφανως το nick μου) αγαπημενου μου παιχτη του Iggy.Περσι σε μια αρκετα καλη season παλεψαν ολα τα παιχνιδια με τους μετεπειτα φιναλιστς Magic χανοντας τελικα με 4-2.


Οπως ειπατε ολοι σας και οπως ειναι ευκολο να καταλαβει κανεις η ομαδα δεν εχει ασσο.Ουτε ο Lou(συμπαθητικος ομως παικτης κατ εμε) αλλα ουτε και ο rookie με το πιο περιεργο ονομα ισως(Jrue για ονομα...) μπορουν να κουβαλησουν μια ομαδα πρωταθλητισμου στους ωμους τους.Ομως δεν ειναι αυτο το προβλημα...Για οσους τους παρακολουθησαν περσι θα καταλαβαν οτι η συμβιωση Iggy και Brand σε ενα set παιχνιδι ηταν καταστροφικη.Οι Sixers πρεπει να παιξουν run and gun για να πετυχουν.Ισως γι αυτο να πρεπει να παιξει ο Brand ως πενταρι ο Iggy στη φυσικη του θεση(3) και ο Young ως 4αρι που βεβαια θα τους αφησει με μεγαλο κενο στις θεσεις των γκαρντ.Παντως ειναι ενα μεγαλο ερωτηματικο οι φετινοι Sixers και με τους Wizards να επανερχονται σε τροχια play off και καποιες αλλες ομαδες της Ανατολης να ανεβαινουν δεν ξερω οντως αν προλαβαινουν το τρενο των play off...
half-man half-maverick
φιλε ομως ειναι πολυ υποθετικο το σεναριο σου. δεν πιστευω να κατεβει ποτε η φιλαδελφια με μπραντ πενταρι και γιανγκ τεσσαρι.
εχω κατεβασει να δω και το παιχνιδι σιξερς-γουιζαρντς το βραδυ. ειμαι περιεργος να δω πως θα παρουσιαστει η φιλα!
half-man half-maverick
H φιλαδελφεια μου φαινεται αρχιζει να ξαναφτιαχνει ομαδα! τους ειδα στη ματσαρα με τους νικς και εχω να πω οτι ειναι πολυ γρηγορη ομαδα και ετσι και κρατησει την τριαδα που σκοτωνει δλδ ιγκουονταλα-τον ποιντ γκαρντ- και τον γιανγκ εχει φοβερο μελλον.
επισης ειναι καλυμενη και στους ψηλους αρα μια χαρα. τα πλειοφ τα εχει πιστευω
Gravedigger
Rε τον Elton Brand...Από παίχτης του 25-10 πριν 2 χρόνια έχει τώρα 10-5 με τραγικά ποσοστά....Τον επηρέασε πολύ ο τραυματισμός του τελικά,δεν θα είναι ποτέ πια ο ίδιος παίχτης.

ΥΓ.Καλύτερα δηλαδή για να παίζει ο Speights περισσότερο,που πέρα από την πλάκα αναλογικά με τον χρόνο του κάνει πολύ καλά νούμερα.
OnLy_PAS-AthEnS
O Elton φιλοι μου ετσι οπως ειναι τωρα και το 10-5 καλο ειναι.....Τετοια τραυματισμοι ιναι να μην σου τυχουν και σας το λεω απο προσωπικη εμπειρια.... δυστυχως!
Παντως η Φιλαδελφεια εχει ενα καποιο prospect για τα επομενα χρονια αλλα πιστευω χρειαζεται ενα καλο ποιντ και εναν επιπλεον ψηλο!
koutsou10
πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω αυτην την ομαδα...
ο λου κοιταει μονο να σκοραρει,ο αντρε ως τωρα εχει παει ασχημα(πολυ κακα ποσοστα σε ολα),ο γιανγκ κ αυτος πηγαινει μετρια κ ο coach βαζει στην βασικη πενταδα παιχτη που δεν τον θελει(νταλεμπερτ)... blink.gif
το προβλημα τους δεν ειναι σε καμια των περιπτωσεων ο ελτον αλλα το οτι στην επιθεση(ειδικα στα κρισιμα)παιρνει την μπαλα ο λου η ο αντρε κ κοιτανε να περασουν ολην την αμυνα η να σουταρουν μαρκαρισμενοι...
αν συνεχισουν ετσι δεν θα φτασουν ουτε να διεκδικησουν θεση στα play-off...
half-man half-maverick
το θεμα με τον νταλαμπερτ ειναι οτι εχει πολυ μεγαλο συμβολαιο και ειναι δυσκολο να τον ξεφορτωθει...
να δουμε αν θα βρει καποιο κοροιδο ..
kotzito
Ετσι οπως ειναι τωρα η ομαδα,δυσκολο πιστευω να μπει στα πλει-οφφ.Εχει καποιο καλο prospect για τα επομενα χρονια,αλλα σε ατομικο επιπεδο υστερει σε σχεση με τις αλλες αντιστοιχες ομαδες.Οι Lou και Iguodala ειναι αρκετα ατομικοi παικτες,ο Γιανγκ ειναι μια καλη περιπτωση για το μελλον αλλα προς το παρον ενας παικτης των 12-15 ποντως ενω και ο Μπραντ εχει πεσει παρα πολυ μετα τον τραυματισμο του.Αν καταφερουν και δεσουν ως ομαδα,ισως ειναι σε θεση σε 2-3 χρονια να χτυπησουν και 5αδα.
half-man half-maverick
αντε μωρη παιχτουρα μπραντ ! παιξε καλα ! η φιλαδελφια σε χρειαζεται!

στα τελευταια τρια παιχνιδια ειχε μεσο ορο 20 ποντους ,10 ριμπαουντ σε 38 λεπτα παιχνιδου!

http://www.realgm.com/src_wiretap_archives...shes_in_philly/
Gravedigger
QUOTE (half-man half-maverick @ Nov 26 2009, 14:59 ) *
αντε μωρη παιχτουρα μπραντ ! παιξε καλα ! η φιλαδελφια σε χρειαζεται!

στα τελευταια τρια παιχνιδια ειχε μεσο ορο 20 ποντους ,10 ριμπαουντ σε 38 λεπτα παιχνιδου!

http://www.realgm.com/src_wiretap_archives...shes_in_philly/

Και στα επόμενα 2 δεν έπαιξε καν tongue.gif

Τραυματίστηκε και ο Lou και ενώ είχαν πει αρχικά για 2 μήνες απουσία,τώρα λένε 4-6 weeks.
JRue it's your time to shine.
sarounas
νομίζω ότι είναι πολύ καλή συγκυρία να επιστρέψει στην ομάδα ο Άλεν Άιβερσον, εξάλλου υπάρχει και το δέσιμο με την συγκεκριμένη ομάδα και θα του δωθεί η ευκαιρία να κλείσει την καριέρα του όπως ίσως φανταζόταν

πιστεύω ότι μετά το σοκ που υπέστει (στην πραγματικότητα ουσιαστικά να εκδιωχθεί κλωτσηδόν από το Μέμφις και να μην μπορεί να βρει ομάδα) το παιχνίδι του θα είναι πολύ ώριμο και θα βοηθήσει πολύ τους Σίξερς οι οποίοι έχουν ίσως την χειρότερη περιφέρεια σε όλο το πρωτάθλημα και τους χρειάζεται ένα μπαμ προκειμένου να "ξυπνήσουν" επιτέλους

είναι κάτι που θα ωφελήσει και τις δύο πλευρές ενώ δεν έχουν να χάσουν και τίποτα wink.gif


για τον Έλτον Μπραντ τον ξέρουμε ποιος είναι... πρέπει να παίζει συντηρητικά και να είναι έτοιμος τον Μάρτη στα κρίσιμα παιχνίδια έτσι ώστε να μπορεί να βοηθήσει στα play off, δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό sad.gif
morrison
Eιναι οριστικο...
http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=4705901

half-man half-maverick
QUOTE(Gravedigger @ Nov 27 2009, 12:54 ) *
Και στα επόμενα 2 δεν έπαιξε καν tongue.gif

Τραυματίστηκε και ο Lou και ενώ είχαν πει αρχικά για 2 μήνες απουσία,τώρα λένε 4-6 weeks.
JRue it's your time to shine.

sad.gif ρε γμτ βουντου του εχουν κανει ?


τεσπα επεστρεψε στην ομαδα ο king of kings ! η φιλαδελφια θα τα σπαει τωρα . iggy και the answer στην ιδια ομαδα!
το παιχνιδι με το ντενβερ δε το χανω με τιποτα!
aegeansheed
Ένα είναι το παιχνίδι απόψε....

όποιος θέλει έρχεται σπίτι, παραγγέλνω pizza, μπύρες smile.gif κλπ κλπ.

ένα μικρό preview από τη συνέντευξη στο .com



OnLy_PAS-AthEnS
I got a feeling..woohhaaa...that tonight;s gonna be a good night...Προβλεπω να πεταξει μια 30αρα ο ΑΙ σημερα αν παιξει νορμαλ χρονο αλλιως μια 15 σε 20 περιπου λεπτα συμμετοχης...Παντως θελω να δω τον Αι να παιζει παλι και να διαλεξουν οι 76ς να φορεσουν την παλια κλασικη μαυρη φανελα και οχι την κοκκινη ή την ασπρη!!!!ΑΙ is back!
apkat
Oποιος εχει λινκ για τον αγωνα με σοπκαστ η media player ας μου στειλει πμ..
morrison
Ωραιο ματς...
Οι Σιξερς στο πρωτο ημιχρονο με οπλο την ψυχολογια που τους εδωσε το πανυγηρικο κλιμα της επιστροφης Αιβερσον ηταν σταθερα μπροστα στο σκορ ομως ενα ξεσπασμα των Ναγκετς στην τεταρτη περιοδο ηταν αρκετο για να τους δωσει τη νικη...
Πολυ αποδοτικο για τους Ναγκετς το σχημα με Μπιλαπς-Λοουσον-Σμιθ,ηταν αυτο που τους εδωσε το ματς...
Ο Αλεν μου φανηκε αρκετα τρακαρισμενος στην αρχη...Στη πορεια του αγωνα βρηκε καποιο ρυθμο...Ειναι ανετοιμος ακομα αλλα θα βοηθησει...Τελειωσε με 11π,4/11 σουτ,5ρ,6α...
Το ζουμι ειναι τα παρακατω :

Andre_Iguodala
Ενα πολυ ενδιαφερον στοιχειο απο τη χθεσινη βραδια.


Ο Μελο αν σκοραρε πανω απο 20 ποντους χθες θα εσπαγε το ρεκορ συνεχομενων παιχνιδιων με 20+ ποντους...Ρεκορ το οποιο κραταγε και κραταει ο ΑΙ καθως ο Μελο εβαλε 14...Απλα το θεωρησα παιχνιδι της μοιρας να το πω ετσι που ο Μελο πηγε να σπασει το ρεκορ αυτο σε παιχνιδι που ηταν αντιπαλος με τον κατοχο του και πρων συμπαιχτη του


Δεν μπορουν να βρουν ρυθμο οι Sixers τοσο γρηγορα με τον ερχομο του ΑΙ και απεναντι σε μια καλη ομαδα οπως το Denver.Δεν ξερω αν προλαβαινουν το τραινο των play-off ακομα και με τον ΑΙ αλλα πλεον η Philadelphia σιγουρα μπορει να ελπιζει
tullamore
QUOTE(Andre_Iguodala @ Dec 8 2009, 10:51 ) *
Ενα πολυ ενδιαφερον στοιχειο απο τη χθεσινη βραδια.


Ο Μελο αν σκοραρε πανω απο 20 ποντους χθες θα εσπαγε το ρεκορ συνεχομενων παιχνιδιων με 20+ ποντους...Ρεκορ το οποιο κραταγε και κραταει ο ΑΙ καθως ο Μελο εβαλε 14...Απλα το θεωρησα παιχνιδι της μοιρας να το πω ετσι που ο Μελο πηγε να σπασει το ρεκορ αυτο σε παιχνιδι που ηταν αντιπαλος με τον κατοχο του και πρων συμπαιχτη του


Δεν μπορουν να βρουν ρυθμο οι Sixers τοσο γρηγορα με τον ερχομο του ΑΙ και απεναντι σε μια καλη ομαδα οπως το Denver.Δεν ξερω αν προλαβαινουν το τραινο των play-off ακομα και με τον ΑΙ αλλα πλεον η Philadelphia σιγουρα μπορει να ελπιζει



ayto pou xreiazontai oi sixers einai mallon ena aksiopisto playmaker kai oxi ti mataiodoksia tou Alen.
akoma kai rythmo na vrei to mono pou mporei na kanei twra einai na ferei eisitiria kai kosmo sto gipedo.
anti na plaisiwsoun ton Miller persi, ton afisan na fugei, einai krima gt deixnoun oti den exoun skopo na prwtagwnistisoun ta epomena xronia.
mexri kai to memfis exei talento, i oklahoma episis, omades pou se 2 xronia tha einai upologisimes.
alla stin pensulvania to mono pou kseroun einai na giouxaroun ton Kobe...
aegeansheed
O Miller ουσιαστικα έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας με τα 8-10 εκ. που ζητούσε το καλοκαίρι για πολυετές (!!!), τη στιγμή που γνώριζε ότι η ομάδα είναι επιβαρυμένη με τα μεγάλα συμβόλαια του Iggy και του Brand. Είναι σα να λέμε ότι οι Pistons θα έπρεπε να κρατήσουν τον Ben Wallace το 2006. Ήταν δεδομένο ότι ο Miller θα έφευγε ή θα δεχόταν τα περίπου 5εκ. που του πρόσφεραν. Από εκεί και πέρα δεν υπήρχε κάποιος αξιόπιστος FA στην αγορά, οπότε προτιμήθηκε το πείραμα "Lou".

Θεωρώ άτυχους τους Sixers στην επιλογή του Brand. Κατά τα άλλα νομίζω ο Stefanski έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει:
-έδωσε ευκαιρίες σε Young, Speights, Williams
-διάλεξε παίκτη από το Draft σε θέση που είχαν ανάγκη (pg-Holiday)
-προχώρησε σε επέκταση του συμβολαίου του Iguodala, που είναι ο καλύτερος παίκτης στη Philadelphia και μπορείς να χτίσεις πάνω του

Πιστεύω ότι θα προσπαθήσουν κάποια στιγμή να ξεφορτωθούν τον Brand. Τους έχει κοστίσει δύο συνεχόμενες χαμένες χρονιές από τα όνειρά τους...
Andre_Iguodala
QUOTE(tullamore @ Dec 9 2009, 12:45 ) *
ayto pou xreiazontai oi sixers einai mallon ena aksiopisto playmaker kai oxi ti mataiodoksia tou Alen.
akoma kai rythmo na vrei to mono pou mporei na kanei twra einai na ferei eisitiria kai kosmo sto gipedo.
anti na plaisiwsoun ton Miller persi, ton afisan na fugei, einai krima gt deixnoun oti den exoun skopo na prwtagwnistisoun ta epomena xronia.
mexri kai to memfis exei talento, i oklahoma episis, omades pou se 2 xronia tha einai upologisimes.
alla stin pensulvania to mono pou kseroun einai na giouxaroun ton Kobe...




Εγω παλι θεωρω οτι ο ερχομος του ΑΙ θα κανει καλο στους 76ers και θα απελευθερωσει τον Dre.Γιατι το λεω αυτο?Ο Iggy δεν ειναι σκορερ.Μπορει να κανει πολλα πραγματα μπορει να παιξει αμυνα μπορει να παρει rebs μπορει να δωσει assists αλλα περαν ορισμενων εκλαμψεων δεν ειχε ποτε ενα αξιολογο περιφερειακο σουτ κατι που μακαρι να καταφερει καποια στιγμη...Δεν μπορεις να εχεις τον Ιguodala ως πρωτη επιθετικη επιλογη και το λεω εγω που τον λατρευω.Πρωτες επιθετικες επιλογες ειναι παιχτες που κοιτανε να φαινονται αυτοι καλοι.ο Ιgo ειναι παιχτης που κανει τους υπολοιπους να δειχνουν καλους...


Αυτο που χρειαζονται στην Philadelphia ειναι ενας μεγαλος σκορερ.Κι αυτο ειναι ισως αυτο που ξερει να κανει καλυτερα απ ολα ο ΑΙ.Δεν ειναι ο ιδιος που ηταν πριν 3 χρονια που εφυγε οντας αν οχι ο πιο λατρεμενος ενας απο τους πιο λατρεμενους παιχτες των 76ers.Αλλα μπορει να δωσει ακομα 15-20 ppg κατα τη γνωμη μου και να απελευθερωσει λιγο τον Igo.Δες μονο οτι στην επιστροφη Ιverson o AI #2 εβαλε 31 ποντους...


YΓ:Με ποσα διαφορετικα ονοματα εχω πει τον Iguodala στο παραπανω post? tongue.gif
aegeansheed
Eυκαιρία για απαντήσεις part II

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι οι συγκυρίες φέρνουν τον Iverson αντιμέτωπο με μια προηγούμενη ομάδα του. Μετά τους Nuggets που επέλεξαν να τον στείλουν με trade στο Detroit, οι Pistons ήταν η πρώτη ομάδα στην οποία ο ΑΙ βρέθηκε αντιμέτωπος με τον φόβο του να μην ξεκινάει στην βασική πεντάδα. Ασκήσεις θάρρους τέλους όμως και πίσω στη γνωστή ασφάλεια του Wachovia...

ελπίζω να μην κάνει κανένα καραγκιοζιλίκι όπως φίλημα στο παρκέ και τέτοια πάλι...

Preview DET @ PHI (02:00 Ώρα Καστελόριζου)
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(aegeansheed @ Dec 9 2009, 23:32 ) *
Eυκαιρία για απαντήσεις part II

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι οι συγκυρίες φέρνουν τον Iverson αντιμέτωπο με μια προηγούμενη ομάδα του. Μετά τους Nuggets που επέλεξαν να τον στείλουν με trade στο Detroit, οι Pistons ήταν η πρώτη ομάδα στην οποία ο ΑΙ βρέθηκε αντιμέτωπος με τον φόβο του να μην ξεκινάει στην βασική πεντάδα. Ασκήσεις θάρρους τέλους όμως και πίσω στη γνωστή ασφάλεια του Wachovia...

ελπίζω να μην κάνει κανένα καραγκιοζιλίκι όπως φίλημα στο παρκέ και τέτοια πάλι...

Preview DET @ PHI (02:00 Ώρα Καστελόριζου)

συγνωμη αλλα δεν καταλαβαινω γιατι ηταν καραγκιοζιλικι???το οτι ενας τεραστιος παικτης γυρισε εκει που τον λατρευουν και το εδειξε με αυτον τον τροπο το θεωρεις καραγκιοζιλικι??
aegeansheed
Κακό ξεκίνημα με 3 λάθη στην 1η περίοδο για τον Iverson και 6 συνολικά στο παιχνίδι. Είναι φανερά εκτός αγωνιστικής πραγματικότητας...

Σχετικά με την παρατήρηση του ronin θα ήθελα να εξηγήσω το σκεπτικό μου.

Αρχικά ο Iverson είχε περάσει από τις διαρροές του ότι αποσύρεται (κοινώς δεν ήθελε να παίξει μπάσκετ πλέον). Δεν ήθελε να παίζει μπάσκετ όπως του εννοούν οι άλλοι, αλλά όπως γούσταρε εκείνος. Aυτό είναι γνωστό. Όταν είδε λοιπόν ότι δε θέλει να παίζει με τον "τρόπο των άλλων" και καμία ομάδα δεν τον υπέγραφε δεν ήταν "in the game".

Οι Sixers τον είχαν ανάγκη για τους λόγους που γνωρίζει το επιτελείο του Stefanski καλύτερα απ' τον καθένα μας (backup guard στη θέση του Lou, sales) και του έκαναν πρόταση, δελεάζοντάς τον ότι θα ξεκινάει για να τον καλοπιάσουν (σ.σ. πάντα πιάνει). Ο Iverson βλέπει ότι υπάρχει έστω μια ομάδα από τις 30 που του εγγυάται θέση στην 5άδα και αναθεωρεί κάνοντας την αναμενόμενη κωλοτούμπα (που από όλον τον κόσμο μόνο ο Sfakianikos στο Fantasy δεν πήρε χαμπάρι). Ο Iverson μετά τα τελευταία δείγματα αντιεπαγγελματισμού του σε Detroit και Memphis, ήξερε (όπως και όποιος παρακολουθεί συχνά-πυκνά τα νέα) ότι δεν υπήρχε περίπτωση να βρεθεί ομάδα που θα πάρει το αγωνιστικό ρίσκο να της επιλογής του. Η δύναμη της επιλογής είχε "φύγει" από τον Iverson και είχε μεταβιβαστεί στις ομάδες πλέον.

Εκτός όμως από το αγωνιστικό ρίσκο για τις ομάδες υπάρχει και το επιχειρηματικό ρίσκο. Με μια πολύ χοντροκομένη SWΟT analysis θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Philadelphia υπερτερεί έναντι των άλλων ομάδων στην απόφαση "πόσο αξίζει η απόκτηση Iverson?" στο κομάτι "Opportunities"-που δεν υφίσταται για καμία άλλη ομάδα.

Strenghts: ικανότατος scorer, μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις, μεγάλη εμπειρία σε καταστάσεις 1 on 1
Weaknesses: κακός αμυντικός, παίρνει πολλά σουτ και χάνει τα περισσότερα από αυτά (below 0.5), κρατάει τη μπάλα αρκετή ώρα στα χέρια του, ανέτοιμος σωματικά (είχε κάνει κάτι προπονήσεις στο Memphis) για αγωνιστικό ρυθμό πάνω από 20 λεπτά, είναι στο decline του, απίθανο να "χτίσεις" πάνω του μια ομάδα πλέον
Opportunities: franchise player coming back (retrospective moves always work for marketing purposes):ticket sales, jersey sales, περισσότερα διαφημιστικά έσοδα από χορηγείες κλπ.
Threats: η συμπεριφορά του είναι αντιεπαγγελματική όσον αφορά τις προπονήσεις, πιθανή δημιουργία κακών σχέσεων με συμπαίκτες, πιθανό αρνητικό κλίμα στα αποδυτήρια, δημιουργία αντιπαραγωγικών κινήτρων, κίνδυνος από την ερμηνεία των δηλώσεών του (καθότι full παρορμητικό άτομο λέει αυτό που σκέφτεται)

Αν εξαιρέσουμε τα οφέλη από τα oppurtunities, το ισοζύγιο των πλεονεκτημάτων της επιλογής Iverson, σε σχέση με τα μειονεκτήματα θα ήταν προφανώς αρνητικό. Ένας λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος στη θέση του, θα μπορούσε να καταλάβει ότι η κίνηση δεν έγινε επειδή o κόσμος στη Philadelphia ζει και αναπνέει για τον ΑΙ, αλλά επειδή η ομάδα της πόλης έχει κάποια συγκεκριμένα benefits από την κίνηση. Κοινώς είναι σα να του λέει "μεγάλε έχεις χάλια, αλλά εγώ σε θέλω". Η κίνηση του να φιλήσει το παρκέ μου δείχνει ότι ίσως να ένιωσε ότι οφείλει να ευχαριστήσει τους Sixers (συμβολική κίνηση) που του δίνουν τη δυνατότητα να ξαναπαίξει με τους όρους του.

Υπάρχει και η άλλη σκέψη που κάνω: Ο Iverson γνώριζε ότι πλεον επιστρέφει με τους όρους του. Η κίνηση να φιλήσει το παρκέ στην παρουσίαση με όλα τα φώτα στραμένα πάνω του, ίσως και να φανερώνει ότι ο εγωισμός του είναι τέτοιος που τον ώθησε σε αυτό. Ήταν η επιβράβευση στον εαυτό του (!) ότι νίκησε με τους δικούς του όρους.

Και στις πιθανές εξηγήσεις βρίσκω:
στην α) υποκριτική συμπεριφορά από τον Iverson, εάν καταλαβαίνει τους νόμους της αγοράς να κάνει αυτό που έκανε (λιγότερο ασφαλές συμπέρασμα)
στην β) αρκετά "στημένο" και φαντασμαγορικό για να πιστέψω ότι ήταν παρορμητικό και συναισθηματικό (και μάλλον προσχεδιασμένο στο μυαλό του). Πιο πολύ το βλέπω ως κίνηση ενός star για να μεγαλώσει τη φήμη του και να ικανοποιήσει τον εγωισμό του.

Οι σκέψεις μου είναι προσωπικές και ανοιχτές σε συζήτηση...
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(aegeansheed @ Dec 10 2009, 12:23 ) *
Κακό ξεκίνημα με 3 λάθη στην 1η περίοδο για τον Iverson και 6 συνολικά στο παιχνίδι. Είναι φανερά εκτός αγωνιστικής πραγματικότητας...

Σχετικά με την παρατήρηση του ronin θα ήθελα να εξηγήσω το σκεπτικό μου.

Αρχικά ο Iverson είχε περάσει από τις διαρροές του ότι αποσύρεται (κοινώς δεν ήθελε να παίξει μπάσκετ πλέον). Δεν ήθελε να παίζει μπάσκετ όπως του εννοούν οι άλλοι, αλλά όπως γούσταρε εκείνος. Aυτό είναι γνωστό. Όταν είδε λοιπόν ότι δε θέλει να παίζει με τον "τρόπο των άλλων" και καμία ομάδα δεν τον υπέγραφε δεν ήταν "in the game".

Οι Sixers τον είχαν ανάγκη για τους λόγους που γνωρίζει το επιτελείο του Stefanski καλύτερα απ' τον καθένα μας (backup guard στη θέση του Lou, sales) και του έκαναν πρόταση, δελεάζοντάς τον ότι θα ξεκινάει για να τον καλοπιάσουν (σ.σ. πάντα πιάνει). Ο Iverson βλέπει ότι υπάρχει έστω μια ομάδα από τις 30 που του εγγυάται θέση στην 5άδα και αναθεωρεί κάνοντας την αναμενόμενη κωλοτούμπα (που από όλον τον κόσμο μόνο ο Sfakianikos στο Fantasy δεν πήρε χαμπάρι). Ο Iverson μετά τα τελευταία δείγματα αντιεπαγγελματισμού του σε Detroit και Memphis, ήξερε (όπως και όποιος παρακολουθεί συχνά-πυκνά τα νέα) ότι δεν υπήρχε περίπτωση να βρεθεί ομάδα που θα πάρει το αγωνιστικό ρίσκο να της επιλογής του. Η δύναμη της επιλογής είχε "φύγει" από τον Iverson και είχε μεταβιβαστεί στις ομάδες πλέον.

Εκτός όμως από το αγωνιστικό ρίσκο για τις ομάδες υπάρχει και το επιχειρηματικό ρίσκο. Με μια πολύ χοντροκομένη SWΟT analysis θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Philadelphia υπερτερεί έναντι των άλλων ομάδων στην απόφαση "πόσο αξίζει η απόκτηση Iverson?" στο κομάτι "Opportunities"-που δεν υφίσταται για καμία άλλη ομάδα.

Strenghts: ικανότατος scorer, μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις, μεγάλη εμπειρία σε καταστάσεις 1 on 1
Weaknesses: κακός αμυντικός, παίρνει πολλά σουτ και χάνει τα περισσότερα από αυτά (below 0.5), κρατάει τη μπάλα αρκετή ώρα στα χέρια του, ανέτοιμος σωματικά (είχε κάνει κάτι προπονήσεις στο Memphis) για αγωνιστικό ρυθμό πάνω από 20 λεπτά, είναι στο decline του, απίθανο να "χτίσεις" πάνω του μια ομάδα πλέον
Opportunities: franchise player coming back (retrospective moves always work for marketing purposes):ticket sales, jersey sales, περισσότερα διαφημιστικά έσοδα από χορηγείες κλπ.
Threats: η συμπεριφορά του είναι αντιεπαγγελματική όσον αφορά τις προπονήσεις, πιθανή δημιουργία κακών σχέσεων με συμπαίκτες, πιθανό αρνητικό κλίμα στα αποδυτήρια, δημιουργία αντιπαραγωγικών κινήτρων, κίνδυνος από την ερμηνεία των δηλώσεών του (καθότι full παρορμητικό άτομο λέει αυτό που σκέφτεται)

Αν εξαιρέσουμε τα οφέλη από τα oppurtunities, το ισοζύγιο των πλεονεκτημάτων της επιλογής Iverson, σε σχέση με τα μειονεκτήματα θα ήταν προφανώς αρνητικό. Ένας λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος στη θέση του, θα μπορούσε να καταλάβει ότι η κίνηση δεν έγινε επειδή o κόσμος στη Philadelphia ζει και αναπνέει για τον ΑΙ, αλλά επειδή η ομάδα της πόλης έχει κάποια συγκεκριμένα benefits από την κίνηση. Κοινώς είναι σα να του λέει "μεγάλε έχεις χάλια, αλλά εγώ σε θέλω". Η κίνηση του να φιλήσει το παρκέ μου δείχνει ότι ίσως να ένιωσε ότι οφείλει να ευχαριστήσει τους Sixers (συμβολική κίνηση) που του δίνουν τη δυνατότητα να ξαναπαίξει με τους όρους του.

Υπάρχει και η άλλη σκέψη που κάνω: Ο Iverson γνώριζε ότι πλεον επιστρέφει με τους όρους του. Η κίνηση να φιλήσει το παρκέ στην παρουσίαση με όλα τα φώτα στραμένα πάνω του, ίσως και να φανερώνει ότι ο εγωισμός του είναι τέτοιος που τον ώθησε σε αυτό. Ήταν η επιβράβευση στον εαυτό του (!) ότι νίκησε με τους δικούς του όρους.

Και στις πιθανές εξηγήσεις βρίσκω:
στην α) υποκριτική συμπεριφορά από τον Iverson, εάν καταλαβαίνει τους νόμους της αγοράς να κάνει αυτό που έκανε (λιγότερο ασφαλές συμπέρασμα)
στην β) αρκετά "στημένο" και φαντασμαγορικό για να πιστέψω ότι ήταν παρορμητικό και συναισθηματικό (και μάλλον προσχεδιασμένο στο μυαλό του). Πιο πολύ το βλέπω ως κίνηση ενός star για να μεγαλώσει τη φήμη του και να ικανοποιήσει τον εγωισμό του.

Οι σκέψεις μου είναι προσωπικές και ανοιχτές σε συζήτηση...

θα συμφωνησω σε αυτα που λες και στα υπερ και κατα.δεν εχω αντιθετη αποψη.οκ,συμφωνοι,ο αιβερσον κανοντας αυτη τη κινηση θελησε να καλυψει τον πληγωμενο εγωισμο του.να ευχαριστησει του σιξερς κατα καποιο τροπο.ομως,δεν θεωρω καραγκιοζιστικη την κινηση του.μπορει οπως λες να μην του βγηκε αυθορμητα και να την ειχε προσχεδιασμενη αλλα σε τετοιες περιπτωσεις ετσι δεν γινεται συνηθως??
OnLy_PAS-AthEnS
QUOTE(aegeansheed @ Dec 10 2009, 14:23 ) *
Κακό ξεκίνημα με 3 λάθη στην 1η περίοδο για τον Iverson και 6 συνολικά στο παιχνίδι. Είναι φανερά εκτός αγωνιστικής πραγματικότητας...

Σχετικά με την παρατήρηση του ronin θα ήθελα να εξηγήσω το σκεπτικό μου.

Αρχικά ο Iverson είχε περάσει από τις διαρροές του ότι αποσύρεται (κοινώς δεν ήθελε να παίξει μπάσκετ πλέον). Δεν ήθελε να παίζει μπάσκετ όπως του εννοούν οι άλλοι, αλλά όπως γούσταρε εκείνος. Aυτό είναι γνωστό. Όταν είδε λοιπόν ότι δε θέλει να παίζει με τον "τρόπο των άλλων" και καμία ομάδα δεν τον υπέγραφε δεν ήταν "in the game".

Οι Sixers τον είχαν ανάγκη για τους λόγους που γνωρίζει το επιτελείο του Stefanski καλύτερα απ' τον καθένα μας (backup guard στη θέση του Lou, sales) και του έκαναν πρόταση, δελεάζοντάς τον ότι θα ξεκινάει για να τον καλοπιάσουν (σ.σ. πάντα πιάνει). Ο Iverson βλέπει ότι υπάρχει έστω μια ομάδα από τις 30 που του εγγυάται θέση στην 5άδα και αναθεωρεί κάνοντας την αναμενόμενη κωλοτούμπα (που από όλον τον κόσμο μόνο ο Sfakianikos στο Fantasy δεν πήρε χαμπάρι). Ο Iverson μετά τα τελευταία δείγματα αντιεπαγγελματισμού του σε Detroit και Memphis, ήξερε (όπως και όποιος παρακολουθεί συχνά-πυκνά τα νέα) ότι δεν υπήρχε περίπτωση να βρεθεί ομάδα που θα πάρει το αγωνιστικό ρίσκο να της επιλογής του. Η δύναμη της επιλογής είχε "φύγει" από τον Iverson και είχε μεταβιβαστεί στις ομάδες πλέον.

Εκτός όμως από το αγωνιστικό ρίσκο για τις ομάδες υπάρχει και το επιχειρηματικό ρίσκο. Με μια πολύ χοντροκομένη SWΟT analysis θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Philadelphia υπερτερεί έναντι των άλλων ομάδων στην απόφαση "πόσο αξίζει η απόκτηση Iverson?" στο κομάτι "Opportunities"-που δεν υφίσταται για καμία άλλη ομάδα.

Strenghts: ικανότατος scorer, μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις, μεγάλη εμπειρία σε καταστάσεις 1 on 1
Weaknesses: κακός αμυντικός, παίρνει πολλά σουτ και χάνει τα περισσότερα από αυτά (below 0.5), κρατάει τη μπάλα αρκετή ώρα στα χέρια του, ανέτοιμος σωματικά (είχε κάνει κάτι προπονήσεις στο Memphis) για αγωνιστικό ρυθμό πάνω από 20 λεπτά, είναι στο decline του, απίθανο να "χτίσεις" πάνω του μια ομάδα πλέον
Opportunities: franchise player coming back (retrospective moves always work for marketing purposes):ticket sales, jersey sales, περισσότερα διαφημιστικά έσοδα από χορηγείες κλπ.
Threats: η συμπεριφορά του είναι αντιεπαγγελματική όσον αφορά τις προπονήσεις, πιθανή δημιουργία κακών σχέσεων με συμπαίκτες, πιθανό αρνητικό κλίμα στα αποδυτήρια, δημιουργία αντιπαραγωγικών κινήτρων, κίνδυνος από την ερμηνεία των δηλώσεών του (καθότι full παρορμητικό άτομο λέει αυτό που σκέφτεται)

Αν εξαιρέσουμε τα οφέλη από τα oppurtunities, το ισοζύγιο των πλεονεκτημάτων της επιλογής Iverson, σε σχέση με τα μειονεκτήματα θα ήταν προφανώς αρνητικό. Ένας λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος στη θέση του, θα μπορούσε να καταλάβει ότι η κίνηση δεν έγινε επειδή o κόσμος στη Philadelphia ζει και αναπνέει για τον ΑΙ, αλλά επειδή η ομάδα της πόλης έχει κάποια συγκεκριμένα benefits από την κίνηση. Κοινώς είναι σα να του λέει "μεγάλε έχεις χάλια, αλλά εγώ σε θέλω". Η κίνηση του να φιλήσει το παρκέ μου δείχνει ότι ίσως να ένιωσε ότι οφείλει να ευχαριστήσει τους Sixers (συμβολική κίνηση) που του δίνουν τη δυνατότητα να ξαναπαίξει με τους όρους του.

Υπάρχει και η άλλη σκέψη που κάνω: Ο Iverson γνώριζε ότι πλεον επιστρέφει με τους όρους του. Η κίνηση να φιλήσει το παρκέ στην παρουσίαση με όλα τα φώτα στραμένα πάνω του, ίσως και να φανερώνει ότι ο εγωισμός του είναι τέτοιος που τον ώθησε σε αυτό. Ήταν η επιβράβευση στον εαυτό του (!) ότι νίκησε με τους δικούς του όρους.

Και στις πιθανές εξηγήσεις βρίσκω:
στην α) υποκριτική συμπεριφορά από τον Iverson, εάν καταλαβαίνει τους νόμους της αγοράς να κάνει αυτό που έκανε (λιγότερο ασφαλές συμπέρασμα)
στην β) αρκετά "στημένο" και φαντασμαγορικό για να πιστέψω ότι ήταν παρορμητικό και συναισθηματικό (και μάλλον προσχεδιασμένο στο μυαλό του). Πιο πολύ το βλέπω ως κίνηση ενός star για να μεγαλώσει τη φήμη του και να ικανοποιήσει τον εγωισμό του.

Οι σκέψεις μου είναι προσωπικές και ανοιχτές σε συζήτηση...

Eκπληκτικο ποστ φιλε μου.ΠΡαγματικα πολυ καλο και εκφραζεις πολλες αληθεις και φυσικα δεν μπορω παρα να συμφωνησω σχεδον απολυτα.Κρατω ακομα ομως την ελπιδα για κατι καλο απο τον ΑΙ.Παντως σαν παιχτης μονο να βοηθησει την ομαδα μπορει σητν κατασταση που βρισκεται γιατι μπορει να μαθει πολλα στους νεοτερους γκαρντ ανω και ο Ιγκυ θα μαθει απτον ΑΙ και θα εξελιχθει σε ενα απο τα μεγαλυτερα ονοματα του ΝΒΑ αλλα και σε καλο σκορερ(ηδη ειναι αρκετα μεγαλος παιχτης).
aegeansheed
24.gif 24.gif 24.gif

Άρη είχες δίκιο για τα Headlines του Slam!!!

Η παρακάτω είδηση δημοσιέυτηκε προχθές για τον Iverson με τον παρακάτω τίτλο:

Allen Iverson Has an Old Man’s Injury

(keyword: Αρθρίτιδα)
Air and King
Ο "Μεγαλος" κοντος ο Αιβερσον χθες με τους Λεικερς θυμηθηκε τον παλιο του ευατο βαζοντας συνεχομενα και κανα 2 εκτος λογικης καλαθια οπως μονο αυτος ξερει.......

Η περσυνη χρονια και η φετινη που ειχε και αποχη τον εχει κανει να μην παιζει στα "γεραματα" μπασκετ σε υψηλο επιπεδο οπως προσωπικα περιμενα οτι θα συμβει με αυτον!

Ενα Light κορμι που αντεχει σε κραδασμους και γενικα ενα πολυ καλο σκαρι για κοντορεβυθουλη αλλα λιγο οτι δεν εκανε πολλες ατομικες προπονησεις(προτιμαει Streetball) λιγο η αποχη και εχουμε περυσι και φετος την πτωση!

Παντως ειναι μεγαλος παιχτης,ειναι ο πρωτος "κοντος" MVP στην Ιστορια του ΝΒΑ,ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους σκορερ ever,ειναι απο τους παιχτες που εχουν λατρευτει απο κοσμο οσο λιγοι!
X-NEC
76ers Cutting Iverson Loose?

QUOTE
Looking at the Sixers’ situation from the outside, a clean separation might be the best possibility: “Allen Iverson will not be with the Philadelphia 76ers on their current West Coast road trip, and there’s a strong movement within the organization to permanently break ties with him, league sources told Yahoo! Sports. Iverson is with his family to deal with medical issues concerning his daughter, but his constant in-and-out of the lineup this season has led team officials to believe a permanent break is best for the organization. Sources said Iverson went to team officials over the weekend and said he needed to leave the team again. Sources say Sixers coach Eddie Jordan addressed the players on Sunday, and told them there’s a chance Iverson may not return to the team. However, Sixers ownership, general manager Ed Stefanski and Jordan haven’t sat down and formally come to that decision, but sources with knowledge of the Sixers plans believe the franchise is leaning in that direction.”


Θα είναι πραγματικά κρίμα αν τον αποδεσμεύσουν. Ίσως να σημαίνει και το τέλος της καριέρας του στο ΝΒΑ... sad.gif
aegeansheed
QUOTE(X-NEC @ Feb 23 2010, 02:39 ) *
Θα είναι πραγματικά κρίμα αν τον αποδεσμεύσουν. Ίσως να σημαίνει και το τέλος της καριέρας του στο ΝΒΑ... sad.gif


Aπαλλάχθηκε των υπηρεσιών του μόνος του πάλι!
ZiggyStardust
Σπουδαίο διπλό της φίλι μέσα στο Τορόντο που έπαιξε χωρίς Χέντο. Η τριάδα Ιγκι - Χολιντει και Γιανγκ έκανε όργια και η νίκη ήρθε φυσιολογικά. Η κίνηση - προσποίηση του Ιγκι στο 91-81 που κέρδισε φάουλ ήταν τρομερή. Και η επόμενη φάση που σκόραρε 3 δεύτερα πριν τη λήξη του χρόνου και κράτησε τη διαφορά για τη φιλαδέλφια κλείδωσε το ματς. Το Τορόντο σοφτ ομάδα. Γενικά παιχνίδι στη ρακέτα δεν υπήρχε από κανέναν. Από τη φιλι δικαιολογημένα αφού ο Νταλαμπέρτ έπαιζε πάγκο και ο Μπραντ σέντερ σε αρκετές φάσεις! Λες κι εχει κι αλλους ψηλούς. A! και η φίλι 9/12 3ποντα. not bad. Τεσπα. Μικρομεσαίο ματς. Τώρα είναι τα σπουδαία. Ορλάντο Λεικερς. Stay tuned
sarounas
Τα play off ξεκίνησαν αλλά οι Σίξερς κάνουν διακοπές...
τραγική χρονιά η φετινή για την θρυλική ομάδα της Πενσυλβάνια η οποία με τις 55 ήττες που έκανε ολοκλήρωσε μία από τις χειρότερες σεζόν στην ιστορία της θυμίζοντας την ομάδα-ανέκδοτο των 90s 68.gif

Ο Έντι Τζόρνταν έχει την μεγαλύτερη ευθύνη καθώς δημιούργησε ένα σύνολο που μόνο με ομάδα δεν έμοιαζε μιας και δεν παρουσίασε τίποτα το αξιόλογο ούτε στην άμυνα ούτε στην επίθεση sleep.gif
δεν νομίζω όμως να νοιάστηκε και πολύ για αυτό αφού βολεύτηκε με μία ωραία απόλυση που θα του αποφέρει περίπου 6εκατ. δολάρια!
Άμοιρος ευθυνών βεβαίως δεν είναι ούτε ο Στεφάνσκι ο οποίος κουβάλησε τον 62χρονο προπονητή -πρώην φαντάζομαι φίλο του από την συνύπαρξή τους στους Νετς του Κιντ- στην Φιλαδέλφεια έστω και αν αυτός ποτέ δεν έχει πείσει για τις ικανότητές του ως πρώτος προπονητής, μάλιστα το 1998 τον έδιωξαν με τις κλωτσιές και από το Σακραμέντο αφού είχε κάνει ακριβώς το ίδιο ρεκόρ!

Όπως ακούγεται οι παίκτες είχαν σοβαρά παράπονα τόσο από την τακτική του όσο και από τον χαρακτήρα του.
Το ρόστερ της ομάδας αν εξαιρέσουμε την θέση του PG (που ακόμη και αυτή ενισχύθηκε με την έλευση του Άιβερσον) ήταν γεμάτο. Βέβαια προηγουμένως ούτε ο Μόρις Τσικς που αρχικά φάνηκε να βάζει σταθερές βάσεις στο οικοδόμημα της μετά-Άιβερσον εποχής κατάφερε να στείλει την ομάδα ένα επίπεδο πιο πάνω όπως πχ έχει κάνει ο Γούντσον στην Ατλάντα….
η ομάδα τα τελευταία χρόνια μοιάζει να έχει πέσει μέσα σε βούρκο μη μπορώντας να βγει και δυστυχώς η ιστορία με τις συνεχείς αλλαγές προπονητών αποτελεί εγγύηση για να συνεχιστεί αυτό.
βλέπω να έρχονται ξανά πολύ δύσκολα χρόνια 40.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.