Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Off topic Σκέψεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153
Pierce
χθες ηταν online τον πηρε το ματι μου.κριμα αν οντως αποφασισε να αποχωρισει(ελπιζω πως δεν ισχυει.. sad.gif )
Pierce
ρε εσεις ελεος!! με εχουν παρει απο το καλοκαιρι πανω απο 10 φορες να μου πουν για την νεα ψηφιακη πλατφορμα της ερτ! ελεος.ποσες φορες πρεπει να τους πω ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΤΗ Γ@ΜΗΜΕΝΗ shot.gif kill.gif guns.gif
dizzy_fingers
QUOTE(Air Kef @ Dec 29 2006, 08:24 AM) *
Νομιζω θα το ελεγε αν αποχωρουσε..Κουρα κανει το παιδι!

Αυτό πιστεύω κι εγώ 39.gif...
kolossos
O dizzy παιδιά είναι φίλος μου και μου εκμυστηρεύθηκε ότι απογοητευμένος από το επίπεδο του φόρουμ βαρέθηκε πιά να πληρώνει τον σέρβερ και έτσι η όλη φάση τελειώνει κάπου εδώ. Δεν σας το λέει ο ίδιος γιατί ντρέπεται....
rchos
κανω λευκη απεργια!δεν ξαναγραφω στο φορουμ αν δεν επιστρεψει ο αναζ! strike.gif strike.gif
Alexmei
τελικά μόνο όταν λείπει ο admin κάνουμε πάρτυ.... όταν λείπει κάποιος άλλος ( όπως ο Άναζ) τα χάνουμε... tongue.gif
apkat
Ειμαι τρεις μερες τωρα αρρωστος με 38+ πυρετο και δεν λεει να πεσει..Πηγα σημερα στο γιατρο και μου ειπε οτι αρχικα ηταν ιωση αλλα στη συνεχεια εγινε επιπλοκη στο λαιμο(δε καταλαβα ακριβως τι) και θα πρεπει να μεινω αλλες τρις μερες ακομα(!!!!!!!!!!!!!!!) μεσα στο σπιτι..Παραμονη προτωχρονιας δηλαδη και γενικα ολες αυτες τις γιορτινες μερες που ηθελα να βγω να δω τους φιλους μου κλπ κλπ θα τις περασω κλεισμενος στους 4 τοιχους..Αισχος!!!!!Ποσο αδικη ειναι αυτη η ζωη!!!!!!!!!!! sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
Warrior
Σου ευχομαι γρηγορη αναρρωση! smile.gif

Δεν πειραζει μωρε,μερες σαν ολες τις αλλες ειναι και αυτες(σχεδον)...
Pierce
περαστικα και απο εμενα απκατ.κουραγιο.ο σανταμ εκτελεστηκε με συνοπτικες διαδικασιες σημερα το πρωι...

βρηκα ενα απιστευτο ανεκδοτο και ειπα να το ποσταρω.

«Για να δούμε λοιπόν, πόσο καλοί είστε στην αμερικανική ιστορία;» λέει
η
δασκάλα. «Ποιος είπε 'δώστε μου ελευθερία ή δώστε μου θάνατο';»

Κάποιοι μουρμουρίζουν αλλά κανείς δεν σηκώνει το χέρι του, εκτός από
τον
καινούριο:
«Ο Πάτρικ Χένρυ το 1775 στη Φιλαδέφεια», απαντά.
«Μπράβο Σουζούκι, και ποιος είπε: 'Κυβέρνηση του λαού, από το λαό και
για
το λαό';», ξαναρωτά την τάξη η δασκάλα.

«Ο Αβραάμ Λίνκολν, το 1863 στο Γκέτυσμπουργκ», απαντά και πάλι ο
Σουζούκι.
Η δασκάλα κοιτάζει αυστηρά την τάξη και λέει:

«Ντροπή σας! Ο Σουζούκι είναι γιαπωνέζος και ξέρει την αμερικανική
ιστορία
καλύτερα από σας!»

Τη σιωπή στην τάξη σπάει μια μικρή φωνή από τα πίσω θρανία: «Ρε δεν
πάτε να
γα@#@#τε όλοι, μ@λ@κες γιαπωνέζοι!»

«Ποιος το είπε αυτό;;;» ρωτάει αυστηρά η δασκάλα.

Ο Σουζούκι σηκώνει το χέρι του και χωρίς να περιμένει λέει: «Ο
στρατηγός
Μακάρθουρ, το 1942, στη διώρυγα του Παναμά και ο Λι Ιακόκα, το 1982 στη
γενική συνέλευση της Τζένεραλ Μότορς.

Η τάξη βυθίζεται στη σιωπή. «Θέλω να ξεράσω», ακούγεται μια ξεψυχισμένη
φωνή.
«Ποιος το είπε αυτό;;;» ξαναρωτάει με το ίδιο βλοσυρό ύφος η δασκάλα.

Και ο Σουζούκι πετάγεται πάλι: «Ο Τζορτζ Μπους ο πρώτος, στον
πρωθυπουργό
Τανάκα κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου στο Τόκιο το 1991».
Ένας μαθητής σηκώνεται όρθιος και ξεσπάει: «Ρε δε μας παίρνεις καμιά
π...πα, λέω γω!!!»

Και ο Σουζούκι, ψύχραιμα: «Μπιλ Κλίντον στη Μόνικα Λουίνσκι, το 1997,
στο
οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου».
Δυο τρεις μαθητές πετάγονται και φωνάζουν: «Α γα..σου ρε μ@λ@κισμένο,
Σουζούκι».

Ατάραχος ο γιαπωνέζος: «Βαλεντίνο Ρόσι, παγκόσμιο πρωτάθλημα
μοτοσικλέτας,
ράλι Νότιας Αφρικής, το 2002».

Κόλαση στην τάξη, οι μαθητές ουρλιάζουν και πετάνε καρέκλες, η δασκάλα
έχει
σωριαστεί λιπόθυμη και ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ο
διευθυντής:
«Ε, μα την Παναγία δεν έχω ξαναδεί τέτοιο μπουρδέλο».

Και στο βάθος ακούγεται πάλι η φωνή του Σουζούκι:

«Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κώστας Καραμανλής, το 2004, στο πρώτο
υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησής του».
Alexmei
24.gif 24.gif
dizzy_fingers
ΜΕΓΑΛΕ!!! w00t.gif

24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

Από τα καλύτερα ανέκδοτα που έχω ακούσει τελευταία 41.gif.

Το καλύτερό μου σημείο:
Δυο τρεις μαθητές πετάγονται και φωνάζουν: «Α γα..σου ρε μ@λ@κισμένο,
Σουζούκι».

Ατάραχος ο γιαπωνέζος: «Βαλεντίνο Ρόσι, παγκόσμιο πρωτάθλημα
μοτοσικλέτας,
ράλι Νότιας Αφρικής, το 2002».

Apkat, κουράγιο. Δίκιο έχει ο Warrior, κι αυτές μέρες είναι, δε χρειάζεται κάθε παραμονή πρωτογέννων (Holic Copyright) να τρελαινόμαστε και να τρέχουμε να βγούμε από εδώ κι από εκεί.
Άσε που γίνεται ένας πανικός έξω και δεν υπάρχει περίπτωση να το διασκεδάσεις.
Μόνο αν βρεθείς σε κανένα σπίτι..οπότε, μπορείς να καλέσεις τους φίλους σου σπίτι biggrin.gif.
Στην τελική, τα λέμε στο φόρουμ tongue.gif.

Κι εγώ μόλις πέρασα μία αρρωστιούλα που μου έχει αφήσει ως ενθύμιο κατεστραμένο ιγμόριο...

Περαστικά σου όπως και να'χει.
trefoil 13
Περαστικά σε όλους τους αρρώστους!
Κάντε κάτι μην σας βρει έτσι ο νέος χρόνος!
Air Kef
Φοβερο ανεκδοτο..

Εμενα μου περασε αυτη η μαλακια που ειχα για μια βδομαδα με μυτες-λαιμους κτλ!!

Η Πρωτοχρονια ειναι η τελευταια μερα που θα διασκεδασεις έξω.Εδω,σε μια κλειστη κοινωνια,βγαινεις για να ευχηθεις περισσοτερο και να δεις (ολον) τον κοσμο,να διασκεδασεις αποκλειεται μιας και παντου επικρατει το αδιαχωρητο.

Σπιτι με φιλους για χαρτια κτλ ειναι το καλυτερο που μπορει να κανει καποιος.
NBAholic
Ωραίο το ανέκδοτο, αν και είναι περίπου ενός έτους πλέον.
Τελικά όλοι πέρασαν κι από κάτι αυτό τον καιρό, ε; Εγώ είχα ερεθισμένο λαιμό και έβηχα επί 1 βδομάδα...
liolias
Περαστικα σε ολους!! Σας προτεινω klaricid για να γινετε καλα μεσα σε λιγες μερες.
rchos
δεν ξερω τι ειναι το klaricid αλλα εγω προτεινω αν δεν ειναι σοβαρα τα συμπτωματα να μην παρετε τιποτα και να το αφησετε να ξεσπασει και να το αντιμετωπισει ο οργανισμος μονος του!απο μικρα παιδακια καθε φορα που αρωστεναμε μας φουλαρανε στα φαρμακα οι υπερπροστατευτικες μαμαδες και εχουν γινει οι οργανισμοι μας τρελα φλωρακια!
το περασα και εγω απο την παρασκευη το βραδυ μεχρι και τεταρτη που σχεδον μου περασαν ολα τα συμπτωματα χωρις να παρω τιποτα αλλο εκτος απο μια ασπιρινη την παρασκευη (την οποια μαλιστα πηρα για πονοκεφαλο).το μονο που εκανα ηταν το σαβατο και την κυριακη να κατσω μεσα σκεπασμενος(την κυριακη το βραδυ βεβαια βγηκα τελικα).

Αντε περαστικα σε ολους και μακρια απο τα φαρμακα!κανετε κακο στον εαυτο σας αν με το παραμικρο μπουκονεστε στα χαπια και στις αντιβιωσεις!
Pierce
Το κλαρισιντ ειναι ενα αντιβιωτικο το οποιο (δυστυχως)το εχω παρει σε μεγαλες ποσοτητες τα προηγουμενα χρονια...
χορηγειται κυριως για νοσηματα του αναπνευστικου

βγηκε ο ντοκτορ απο μεσα μου! icon_drunk.gif
trefoil 13
QUOTE(pierce21 @ Dec 31 2006, 12:14 AM) *
Το κλαρισιντ ειναι ενα αντιβιωτικο το οποιο (δυστυχως)το εχω παρει σε μεγαλες ποσοτητες τα προηγουμενα χρονια...
χορηγειται κυριως για νοσηματα του αναπνευστικου

βγηκε ο ντοκτορ απο μεσα μου! icon_drunk.gif

To κλαρισίντ είναι ο εφιάλτης των νηπιακών μου χρόνων... sad.gif
liolias
Ναι αλλα ειναι και η κορυφαια αντιβιωση.
thrylos7
Εκεί που είσαι σε κατάσταση ηρεμίας έρχεται η ΕΡΤ με την ανασκόπηση του Μουντομπάσκετ να σε πωρώσει και πάλι άγρια... Αργεί ο Σεπτέμβρης...
rchos
αν δεν κανω λαθος το σπορ+ αυριο κυριακη παραμονη πρωτοχρονιας εχει ολη μερα επαναληψη τους αγωνες του μουντομπασκετ.ξεκιναει 7 το πρωι με τον αγωνα ελλαδα-καταρ και μεχρι το βραδυ θα τα δειξει ολα!τους αγωνες της εθνικης εννοω!

οποτε οσοι εχουν ερτ ψηφιακη καλη πορωση!
thrylos7
Ναι, πράγματι... 'Εχει να δουλέψει βίντεο!!

Καλά, είναι δυνατόν; Ξεκινάμε εξεταστική 18/1 και το μάθημα είναι 18:00 - 21:00... Αυτό μας έλειπε, να χάσω το Άρης - Μπενετόν (το ματς της χρονιάς για μένα.. εξάλλου, αυτή την ημερομηνία μπήκα στο forum πέρυσι)...

Θα το μάθω καλύτερα κι από τους παίκτες της Α1 το μάθημα... να τελειώνω νωρίς.
Pierce
αν πετυχω το κωλοπαιδο που χτυπησε 7 και 30 το κουδουνι για να μου πει τα καλαντα δεν ξερει τι βασανιστηρια εχει να παθει...
Air Kef
Δικιο έχει ο rchos7 για τα φάρμακα.Εγω αρνουμε τα depon και λοιπων αναχαιτιστηκων του πονου..!!Σε αυτα που δν μπορω να αντισταθω ειναι Οτριβιν για την μυτη οπως και το Ακινεσια.Μου το εδωσε μια φορα η κοπελα μου πριν απο ενα παρτυ επειδη ημουν άρρωστος και για 5 ώρες το ειχα ξεχασει.Προκειται για ενα μιγμα βοτανων.Βάζεις 20 σταγονες σε λιγο νερο και απλα το ξεχνας!
trefoil 13
QUOTE(pierce21 @ Dec 31 2006, 11:17 AM) *
αν πετυχω το κωλοπαιδο που χτυπησε 7 και 30 το κουδουνι για να μου πει τα καλαντα δεν ξερει τι βασανιστηρια εχει να παθει...

Έλα μωρέ το καημένο...
dizzy_fingers
Εσύ ήσουνα αυτό? tongue.gif
trefoil 13
QUOTE(dizzy_fingers @ Dec 31 2006, 02:45 PM) *
Εσύ ήσουνα αυτό? tongue.gif

Αχ..όχι...
είχα προπόνηση το πρωί. Μόνο στο γήπεδο τα είπα! Αλλά οργάνωσα καλή χορωδία! Χωρίς πρόβα και ήμασταν άψογες! laugh.gif
trefoil 13
Αρκάδιε, 77.gif την φωτογραφία σου!
Pierce
new record...
φιλοθεη κηφισια 1 ωριτσα.
για παρκαρισμα στη κηφισια αλλη μια ωριτσα...
πεζοι να περπατανε μεσα στο δρομο, ο κεθενας να παρκαρει ΟΠΟΥ γουσταρει,μια κυρια με μια Χ3 νομιζε οτι ειναι ο αρχοντας του δρομου και παραλιγο να κανει τη μουρη του αυτοκινητου κιμα.δεν ξαναπαω πουθενα τετοιες μερες angry_red.gif

αρκαδιε προφανως και ηταν παιδακι για καλαντα...
Alexmei
παιδιά εγώ δν θα ξαναμπώ στο φόρουμ σήμερα... μάλλον.. .για φέτος tongue.gif .... βγαίνω από τώρα.... τα λέμε του.... χρόνου tongue.gif
liolias
QUOTE(pierce21 @ Dec 31 2006, 01:17 PM) *

Καλα εισαι εσυ.... Τι να πω και γω που με ξυπνησαν στις 7 οι αλλοι που περνουσαν απο κατω με τα ηχογραφημενα??
trefoil 13
QUOTE(liolias @ Dec 31 2006, 05:29 PM) *
Καλα εισαι εσυ.... Τι να πω και γω που με ξυπνησαν στις 7 οι αλλοι που περνουσαν απο κατω με τα ηχογραφημενα??

Τουλάχιστον τα ηχογραφημένα δεν θα ήταν παράφωνα! laugh.gif
rchos
καλα τι γκρινια ειναι αυτη?δεν ντρεπεστε!
ας ξυπναγατε 7:30 το πρωι παραμονη πρωτοχρονιας για να πατε να δουλεψετε και εκει να ερχονται φουλ αλλοδαπα να σου λενε υποτιθετε τα καλαντα(συνηθως ελεγαν οτι τους κατεβει.δυο στιχους απο οτι τραγουδι ναναι.μεχρι και βανδη μας ειπαν!!!!) και να σε κοιτανε και με μισο ματι αν δωσεις λιγα.αν γινοντουσαν ολα αυτα ας γκρινιαζατε!γιατι ειναι σπαστικο να δουλευεις παραμονη παναθεμα το!
liolias
Αφου δεν σου ειπαν και Καλομοιρα καλε εισαι!! Μαλλον αυτα εχουν ως ειδωλο αυτον που βγαινει στο Αλτερ tongue.gif
apkat
Παντως ο γιατρος κλαρισιντ μου εδωσε και οντως τωρα ειμαι καλα..Περασαν τα δυσκολα.Απο αυριο ξανα στην πραγματικη ζωη..Συμφωνω γενικα οτι δεν πρεπει να χρησιμοποιουμε φαρμακα αλλα εμανα εφτασε μεχρι και 39 ο πυρετος και δεν ειχα επιλογες..

Παντως πηρα τους all-time classics νονους να δω και περασε καπως ευχαριστα η ωρα.Αυτα.Κατα τα αλλα καλη χρονια να εχουμε μιας και εμειναν πολυ λιγες ωρες πλεον και να εχουμε 2(τουλαχιστον για να μην πω 3) ομαδες στο F4 της Αθηνας..

Καλη χρονια!!
trefoil 13
Την κάνω κι εγώ!
Τα λέμε του χρόνου πάλι icon_wave.gif
kolossos
Live from Rhodes again biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Όχι για πολύ όμως βέβαια tongue.gif
trefoil 13
QUOTE(kolossos @ Jan 2 2007, 09:36 PM) *
Live from Rhodes again biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Όχι για πολύ όμως βέβαια tongue.gif

Καλά να περνάς!
Αν και... αύριο χάνεις τριφυλλάρα...
kolossos
QUOTE(trefoil 13 @ Jan 3 2007, 02:47 AM) *
Καλά να περνάς!
Αν και... αύριο χάνεις τριφυλλάρα...

E δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα δικά μας tongue.gif . Βέβαια τόσα χρόνια από τη τηλεόραση τα περνούσαμε, δεν θα κολλήσουμε στο 1 ματς biggrin.gif
Alexmei
εγώ σήμερα πάω αθήνα με την ομάδα... πήραμε μέρος σε ένα τουρνουά στο Π.Φάληρο νομίζω.. παίζουμε με 3-4 ομάδες. Μου είπαν πως το ξενοδοχείο θα έχει προσβασει στο internet από τα δομάτια οπότε όταν βρω καιρό θα μπω και από το φόρουμ... αυτά για σήμερα.... τα λέμε παιδιά!!! icon_wave.gif icon_wave.gif
Pierce
αθηνα ετοιμασου ερχεται η σειρα σου. η καταιγιδα Alexmei καταφθανει... 19.gif
Alexmei
dry.gif cool.gif ( πως σου ήρθε; ) Να το πάρω σαν καλό ή σαν κακό;
apkat
200 post wav.gif banana.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Pierce
κονγκρατς απκατ

@Alexmei
γιατι να το παρεις ως κακο?καλο ειναι biggrin.gif
liolias
QUOTE(Alexmei @ Jan 4 2007, 01:41 PM) *
εγώ σήμερα πάω αθήνα με την ομάδα... πήραμε μέρος σε ένα τουρνουά στο Π.Φάληρο νομίζω.. παίζουμε με 3-4 ομάδες. Μου είπαν πως το ξενοδοχείο θα έχει προσβασει στο internet από τα δομάτια οπότε όταν βρω καιρό θα μπω και από το φόρουμ... αυτά για σήμερα.... τα λέμε παιδιά!!! icon_wave.gif icon_wave.gif

Κρυφτειτε ολοι!! Ερχεται ο Alex la Bοomba!!!!!!!!!
Αλεξ καλυ επιτυχια μεγαλε!!!
Pierce
αν δεν κανω λαθος η συζητηση για τα εισητηρια του τελικου του τσαμπιονς λιγκ ειχε γινει εδω. ασχημα μαντατα.αν καταφερει καποιος να παει ειναι σαν να εχει κερδισει το τζοκερ...

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία για την διεξαγωγή του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας στις 23 Μαΐου. Ωστόσο, μεγάλη τύχη θα χρειαστεί να έχουν όσοι Έλληνες θελήσουν να δουν από κοντά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού τα 5.000 μαγικά χαρτάκια που θα είναι διαθέσιμα για τους Έλληνες φιλάθλους, θα δοθούν στους τυχερούς μέσω κλήρωσης.

Συγκεκριμένα, θα τυπωθούν 60.000 εισιτήρια, εκ των οποίων τα 46.000 θα μοιραστούν ισομερώς (από 12.000) στους δύο φιναλίστ, στην ΟΥΕΦΑ και στους χορηγούς του τελικού. Από κει και πέρα 2.000 εισιτήρια θα πάρει η ΕΠΟ για τις δικές της ανάγκες και για το ουδέτερο κοινό μένουν μόνο 10.000 μαγικά χαρτάκια.

Ο τρόπος διάθεσης τους θα ανακοινωθεί επακριβώς σε συνέντευξη τύπου που θα γίνει στις 5 Φεβρουαρίου. Αυτό που έχει προγραμματιστεί, ωστόσο, είναι ότι από τα 10.000 εισιτήρια, τα μισά θα πάνε σε Έλληνες φιλάθλους και τα άλλα μισά σε ξένους.

Η αίτηση για την υποψηφιότητα διεκδίκησης εισιτηρίου ή, εισιτηρίων για τον τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ θα γίνεται μέσω ειδικού λινκ που θα ανέβει στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ στις 5 Φεβρουαρίου. Επειδή οι αιτήσεις αναμένεται να είναι περισσότερες από τα διαθέσιμα εισιτήρια, θα οριστεί ένα χρονικό διάστημα για την υποβολή των υποψηφιοτήτων και μετά το πέρας της διορίας θα γίνει κλήρωση, η οποία θα κρίνει τους κατόχους των εισιτηρίων
sportime.gr
dizzy_fingers
Ποδόσφαιρο, το παιχνίδι του λαού.....
Air Kef
Με κλήρωση;;Καλα..Σκεφτομουν να αγοράσω αλλα το αφηνω για άλλους που θελουν περισσοτερο απο μενα..

Αυτο που μου έκανε εντυπωση ειναι οτι 46000 εισητηρια θα διανεμηθουν ισομερώς σε Ουεφα-χορηγους και ομαδες..Οσα παρει δλδ ο φιναλιστ θα παρουν και οι χορηγοι;;Να τα κανουν τι;
Keyser_Soze
Πιο πολλές πιθανότητες έχεις να πάρεις έτσι εισιτήριο από το να έβγαιναν σε εκδοτήρια και να πήγαινες εκεί. Από 3 μέρες πρίν τη διάθεση των εισιτηρίων θα άρχιζε να δημιουργείται ουρά. Άρα κλήρωση και άγιος ο Θεός...
dizzy_fingers
Holy f$ck!!!!!!!!!!!!! w00t.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.