Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Off topic Σκέψεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153
B for Basketball
QUOTE(pierce21 @ Nov 5 2007, 15:03 ) *
σωστο smiley. για την πρωτη εικονα πηγαινε. το υπολοιπο blog εχει πλακα tongue.gif

edit: αρκετα ποστς μεταφερθηκαν στο σωστο τοπικ για ανεκδοτα κλπ...

δεν το ειδα αυτο το ποστ....μετεφερε κ το δικο μου εκει...

thx smile.gif

Y.Γ...αν τα βρισετε ακαταλληλα απλα delete!!
Alexmei
QUOTE(NBAer @ Nov 5 2007, 15:21 ) *
Ναι ξερω, ειναι απλα δειγμα οσων εχουν αυτη την βλακεια(toolbar).
LOLOL: ugly_tocktock.gif
http://kourkouti.yooblog.gr/

ο kourkouti με τη σειρά του ευχαριστεί την τσιπίτα για τον ευγενικό δανεισμό (χωρίς να τη ρωτήσει φυσικά) του λογότυπου της μαρμελάδας της και στέλνει χαιρετίσματα και στο basketforum.gr που πλέον διαβάζει κι αυτό kourkouti (έχω μάτια παντού…)

icon_headbang.gif
Gravedigger
QUOTE(Alexmei @ Nov 7 2007, 16:23 ) *
..............

Edit: Άκυρο,βλακεία έγραψα!Καλά που είμαστε στο off topic....
dizzy_fingers
Ησυχία στο φόρουμ σήμερα.

Υποθέτω πως έχετε αρκετοί OTENET ε? tongue.gif
rchos
Υποθέτω πως έχετε αρκετοί OTENET ε?

τι εγινε με την οτενετ σημερα?ημουν στη δουλεια ολη μερα που εχουμε αλλη εταιρια αλλα τωρα που μπηκα με οτενετ απο σπιτι ολα καλα.
dizzy_fingers
Α έφτιαξε τώρα?

Σήμερα μας καλούσαν συνεχώς στη δουλειά ότι δε μπορούσαν να δουν το site τους.
"Μα κύριε, η OTENET φταίει, όχι εμείς..."
Άντε να τους πείσεις...

Είχε πρόβλημα σήμερα, κάπου πήρε το αυτί μου ότι ένας εργολάβος έσκαψε κάτι καλώδια και κόπηκε το ίντερνετ στη μισή Ελλάδα.

Α, χρόνια πολλά btw smile.gif.
NBAer
QUOTE(rchos7 @ Nov 8 2007, 20:03 ) *
τι εγινε με την οτενετ σημερα?ημουν στη δουλεια ολη μερα που εχουμε αλλη εταιρια αλλα τωρα που μπηκα με οτενετ απο σπιτι ολα καλα.

Κατι εγινε.
Παντως οχι αυτο που λενε.

Λενε οτι κοπηκαν 2 καλωδια οπτικων ινων ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ περιοχες και ανεξαρτητες μεταξυ τους (στα σημεία Κάστρο Βοιωτίας και Χιλιομόδι Κορινθίας)!
Οι πιθανοτητες για να κοπουν ταυτοχρονα τετοια καλωδια ειναι περιπου 1 στα 1000 τρισεκατομμμυρια τρισεκατομμυριων ή και μικροτερη.
Και να φανταστει κανεις οτι την ιδια δικαιολογια για να δικαιολογησουν ????(ποιος ξερει τι?) χρησιμοποιησαν και την προηγουμενη φορα που ειχε συμβει κατι τετοιο. Οτι κοπηκαν καλωδια ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ απο 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ περιοχες.
Ποιος τα πιστευει αραγε.....? 68.gif
dizzy_fingers
Η προηγούμενη φορά αν θυμάμαι σωστά, είχε να κάνει με ένα καλώδιο στα νότια της Κρήτης που κόπηκε (για άγνωστούς προσωπικά λόγους) και αχρήστεψε τα μισά site της Ελλάδας.
Εκτός, βέβαια, κι αν αναφέρεσαι σε άλλο περιστατικό.
Αυτό που λέω εγώ συνέβη πριν 2 χρόνια περίπου....
NBAer
QUOTE(dizzy_fingers @ Nov 8 2007, 20:22 ) *
Η προηγούμενη φορά αν θυμάμαι σωστά, είχε να κάνει με ένα καλώδιο στα νότια της Κρήτης που κόπηκε (για άγνωστούς προσωπικά λόγους) και αχρήστεψε τα μισά site της Ελλάδας.
Εκτός, βέβαια, κι αν αναφέρεσαι σε άλλο περιστατικό.
Αυτό που λέω εγώ συνέβη πριν 2 χρόνια περίπου....

Αναφερομαι σε αλλΑ περιστατικα. 2 ακομη φορες εκτος απο αυτη μας πουλησαν παραμυθι για 2 ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ κοψιματα σε ΒΑΣΙΚΑ καλωδια σε 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ περιοχες! 68.gif 68.gif shot.gif shot.gif
Και αν θυμαμαι καλα(δεν ειμαι τοσο σιγουρος) μια φορα ειχαν μιλησει ακομα και για 3 βασικα καλωδια, ταυτοχρονα σε 3 διαφορετικες περιοχες. Δηλαδη οι ανθρωποι με τοση γκαντεμια που εχουν, κανενα ευχελαιο δεν κανουν?

Ποιον δουλευουν δεν ξερω.... Να δουμε σε ποιους θα ριξουν τις ευθυνες παλι. Ισως βρουνε καμια γιαγια που εσκαβε για να φυτεψει λαχανα και εκοψε το ενα βασικο και κανεναν λαγο που εφαγε τις αλλες βασικες γραμμες.....

EDITED:
Ανακοινωση ΟΤΕ.
klearxos
Στο γραφειο παντως που εχουμε forthnet (κεντρο Θεσσαλονικης-υποτιθεται ιδιοκτητο δικτυο) δεν ειχαμε internet μεχρι τις 1630 που εφυγα.

Στο σπιτι που εχω forthnet στις 1730 ειχα...
dizzy_fingers
Στο γραφείο είχες forthnet με πάγιο ΟΤΕ μήπως και στο σπίτι Forthnet LLU?
rchos
καλα ευτυχως που τωρα εφτιαξε!σημερα στη δουλεια ξεσκιστικα αν γυρναγα και σπιτι και ειχα προβλημα τετοιου ειδους δεν ξερω τι θα εκανα!

Υ.Γ. dizzy thanks!
NBAer
Επαιξα σημερα ενα μονό μετα απο πολυ καιρο(τραυματιας οντας). Το θεμα ειναι οτι πρωτη φορα επαιξα τετοιου ειδους μονο που να ειναι και σοβαρο.
Η διαφορετικοτητα ηταν οτι αντιπαλος μου ηταν ενα κοριτσι(22 ετων). Αυτη σπουδαστρια στα ΤΕΦΑΑ και παικτρια σε ομαδα 2ης κατηγοριας(κατι τετοιο ειπε, δεν καταλαβαινω απο γυναικειες κατηγοριες). Πιο ψηλη απο μενα 3 ποντους! 1.85 μ ειναι.

Αρχικα της ειπα να παιξουμε στα 51 και αμα καταφερει και βαλει πανω απο 3 ποντους θα εχω χασει. Αυτη δεν συμφωνησε και ειπε οτι θα προσπαθησει ακομα και για τη νικη και αυτο ηταν προσβλητικο που της ειπα. rolleyes.gif

Τελικα 51-6 νικησα. Δεν ικανοποιηθηκα! Νιωθω καπως χαλια που καταφερε και μου εβαλε 6 ποντους αν και εχω την δικαιολογια του ποδιου που με ψιλοενοχλει ακομα.

Η ερωτηση μου ειναι εχετε παιξει ποτε στα σοβαρα 1Vs1 με αντιπαλο παικτρια γενους θηλυκου? Αν ναι τοτε νικατε βγαζοντας την με 0 ή δεν ειναι τοσο αχρηστες (σε σχεση με εμας) οσο νομιζα? biggrin.gif (Εγω βασικα πιστευω οτι ακομα και ασχετος να εισαι θα νικησεις πολυ ευκολα)
Flash
Το κληρονομικό μου χάρισμα και η γυάλινη μπάλα μου μου λένε ότι αν μυριστούν το ποστ του ΝΒΑer οι γυναίκες του φόρουμ θα γίνει Βιετνάμ το off topic 19.gif 19.gif 19.gif

ΥΓ: Φτου σου ρε! Μας ξεφτίλισες... Άκου 6 καλάθια ...
B for Basketball
Eμενα μια φιλη μου με εχει προκαλεσει για μονο....Κ δειχνει πολυ σιγουρη οτι θα με νικησει!!(δεν με εχει δει να παιζω μπασκετ 19.gif )

θελω πολυ να το δω αυτο ρε παιδι μου.... tongue.gif

Αμα συμβει κατι τετοιο...Ορκιζομαι να μην ξαναπιασω μπαλα μπασκετ tongue.gif fast.gif

Υ.Γ. Gravedigger σου απαγορευω να απαντησεις εδω icon_wave.gif
Air Kef
Πάντως,δν μπορω να σκεφτώ πολλά αγορια που θα κέρδιζαν την κοπέλα μου σε ενα "ρολόι" ή σε μία "τριανταμία" κτλ πριν χτυπήσει στο γόνατο της. 19.gif

Ειχαμε παιξει κάποιες φορές τετοια παιχνίδια και δν μπορώ να λέω πως "την είχα" σε αντίθεση με αρκετούς στην ομαδα μου.(χωρις να ειμαι ο τζορνταν ασφαλως biggrin.gif )

Ακόμα και σε μικτά μονά,σπάνια έχανε σουτ απο τα 4 μετρά and less.Χτύπησε μόλις στα 17 της δυστυχώς. sad.gif

Το ίδιο και μια κοπέλα που ερχόταν αυτο το καλοκαίρι για μπάσκετ (στην Ναξο παντα).
Την έβλεπα στην κάτω μπασκέτα και τόσες φορές που την ειδα πρέπει να εχασε 2 σουτ χωρίς πίεση σε απόσταση 4 μέτρων. smile.gif
kourkouti
Εμένα στο ρολόι εύκολα με νικάνε και γυναίκες.
Air Kef
Μην χάσετε ποτέ φοιτητικό πάρτυ. smile.gif
Ειδικά αν το διοργανώνει κοπέλα που ειναι στο τελευταίο της εξάμηνο. biggrin.gif
NBAer
Ενας ανδρας ανεβαινει ενα λοφο με θεα προς τη θαλασσα και βρισκει ενα εστιατοριο ονοματι "ο αστακος" οπου και μπαινει μεσα.
Παραγγελνει γλαροσουπα. Του την φερνουν και μολις δοκιμαζει την πρωτη κουταλια πηδαει απο το παραθυρο, πεφτει στα βραχια και αυτοκτονει.
-Για ποιο λογο?

Ενα ανδρας μπαινει σε ενα μπαρ βλεπει μια κοπελα να καθεται μονη της αλλα δεν παει κοντα της. Παρα μονο παει και ζηταει απο τον μπαρμαν ενα ποτηρι νερο.
Ο μπαρμαν παιρνει ενα πιστολι και πυροβολει ξαφνικα στον αερα.
Ο ανδρας λεει στον μπαρμαν ευχαριστω και φευγει και καθεται διπλα στην κοπελα.
-Γιατι δεν πηγε αρχικα διπλα στην κοπελα? Γιατι ειπε ευχαριστω?

Ο Γιαννακης και ο Μιμης βρεθηκαν νεκροι στο πατωμα του δωματιου. Ο μεγας ντετεκτιβ που μπηκε να ερευνησει βρηκε ενα στυλο στο πατωμα, ενα μαχαιρι αχρησιμοποιητο πανω στο γραφειο, νερα στο πατωμα, ενα σκυλι και σπασμενα γυαλια.
Αμεσως ελυσε την υποθεση λεγοντας οτι 2 και μονο στοιχεια αρκουν για να γνωριζουμε πως πεθαναν ο Γιαννακης και ο Μιμης.
Πως πεθαναν?

Ενας ανδρας καταδικαστηκε για φονο. Ο δικαστης που τον δικασε του λεει: καταδικαζεσαι ισοβια για φονο! Αλλα θα αφεθεις ελευθερος!
Γιατι?

Ο διοικητης σου σε διαταζει να διαταξεις τους 10 στρατιωτες σουνα μπουν σε 5 σειρες των τεσσαρων ατομων καθε σειρα!
Εσυ αδυνατεις να το κανεις. Γινεται?

Αυριο(βασικα σημερα biggrin.gif ) οι απαντησεις....
NBAer
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ: Κρυμμενες(scroll με το ποντικι για να εμφανιστουν ή CTRL+A):
Αρχικα ο αντρας αυτος, η γυναικα του και ενας φιλος του ειχαν παει σε μια κρουαζιερα. Ναυαγησαν και αποκλειστηκαν σε ενα ερημονησι. Τα εβγαζαν δυσκολα περα και δεν ειχαν φαγητο. Ετσι αναγκαζονταν να βαζουν τη γυναικα να ψαχνει ολο το νησι για φαγητο. Μια μερα λεει ο φιλος στον αντρα: Αυριο θα εχω βρει ενα φαγητο ωραιο. Και πραγματι ειχε ενα φαγητο πολυ ωραιο. Τι ειναι ρωτησε? Σουπα με γλαρο απαντησε ο φιλος.
Η γυναικα του απο την αλλη ειχε πολυ καιρο να φανει και τελικα περασαν μηνες και δεν φανηκε και το πηρε αποφαση ο αντρας οτι χαθηκε.
Τελικα ηρθε βοηθεια και σωθηκε ο αντρας και ο φιλος του.
Οταν πηγε στο εστιατοριο και δοκιμασε την γλαροσουπα καταλαβε απο τη γευση οτι αυτο που εφαγε στο νησι δεν ηταν γλαρος, αλλα μαλλον η γυναικα του. Οποτε τρελαθηκε τα εχασε και αυτοκτονησε.....

Ο αντρας ειχε λοξυγκα και δεν μπορουσε να πλησιασει την κοπελα.
Ο πυροβολισμος τον τρομαξε και του εφυγε ο λοξυγκας....

Ο Γιαννακης και ο Μιμης ηταν ονοματα ψαριων οποτε βλεποντας τα νερα και τα σπασμενα γυαλια καταλαβε ο ντετεκτιβ οτι απλα εσπασε η γιαλα και πεθαναν απο ασφυξια.

Τον αφησε ελευθερο αφου ο αντρας ειχε κολλημενο πανω του τον σιαμαιο αδερφο του οποτε δεν γινοταν να μπει ισοβια ο αθωος αδερφος του.

Γινεται αν διαταχθουν σε μορφη αστεριου.
Gravedigger
Ωραία όλα αυτά....Αλλά δεν γίνεται να τα βρεις!Μόνο αυτό με τα γυαλιά βρήκα αν και δεν ήμουν σίγουρος λόγω παραπλανητικών στοιχείων! biggrin.gif
thrylos7
Ένας άνδρας ποστάρει σ' ένα φόρουμ για μπάσκετ με nick ΝΒΑer, ωστόσο γίνεται εκνευριστικός στους υπόλοιπους... Γιατί;

Η απάντηση 2 ποστ παραπάνω

tongue.gif biggrin.gif

Κάτι τέτοια είχε το επιτραπέζιο mindtrap.
sihainas
χα...ωραίο το mindtrap...πάω να το ξεθάψω να βάλω κανένα...

πάμε...

1. Ο καπετάν-Γιώργης κι ο καθηγητής Φυσικόπουλος έπαιζαν σκάκι. Έπαιξαν εφτά παρτίδες. Ο καθένας τους σημείωσε τον ίδιο αριθμό νικών ενώ δεν σημειώθηκαν ισοπαλίες. Πώς γίνεται αυτό;

2. Ο κύριος και η κυρία Πολυτέκνου έχουν έξι κόρες και η κάθε κόρη έχει έναν αδερφό. Πόσα μέλη έχει η οικογένεια Πολυτέκνου;

3. Ο Επαγγελματίας συγγραφέας Θάνος Γεωργίου καθόταν στην καμπίνα του και έγραφε ένα μήνυμα. Έγινε μια απότομη ηλεκτρική εκκένωση και ξαφνικά ο Γεωργίου πέθανε. Πώς;

4. Τι είναι αυτό που κανένας άντρας δεν επιθυμεί και κανένας άντρας δεν θέλει να χάσει;

5. Ποιο είναι το επόμενο γράμμα στην ακολουθία Ε Δ Τ Τ Π Ε Ε

biggrin.gif
mojotzotzo
θα προσπαθησω να απαντησω σε καποια

2. 7 μελη εχει η οικογενεια πολυτεκνου

4.η γυναικα του blink.gif tongue.gif (ξερω οτι ειναι κουφη απαντηση αλλα γιατι οχι biggrin.gif )
sihainas
QUOTE(mojotzotzo @ Nov 16 2007, 11:27 ) *
θα προσπαθησω να απαντησω σε καποια
2. 7 μελη εχει η οικογενεια πολυτεκνου

Ναι αν έχουν πεθάνει ο κύριος και η κυρία Πολυτέκνου...αλλιώς... 9 tongue.gif

QUOTE(mojotzotzo @ Nov 16 2007, 11:27 ) *
4.η γυναικα του blink.gif tongue.gif (ξερω οτι ειναι κουφη απαντηση αλλα γιατι οχι biggrin.gif )

Κουφή η απάντησή σου...κουφή και η σωστή... η απάντηση είναι.το φαλακρό κεφάλιw00t.gif
Gravedigger
biggrin.gif !Αυτό με την οικογένεια ήταν εύκολο,το βρήκα και εγώ...!Θα προσπαθήσω να απαντήσω (και εγώ!) σε αυτό με το σκάκι...Μπορεί να είναι και βλακεία αλλά σιγά....!Μήπως συνεχίζουν να παίζουν την 7η παρτίδα?Ξέρω κάτι δεν ταιριάζει στους χρόνους αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο!
sihainas
nah... απλά...δεν παίζανε μαζί σκάκι tongue.gif
Flash
3. Καθόταν μέσα στη γεμάτη μπανιέρα της καμπίνας του και έγραφε στο λαπ τοπ. Οπότε με την ηλεκτρική εκκένωση... (ξέρω είναι κουφή απάντηση αλλά κι αυτές που δίνονται δεν είναι; biggrin.gif )

5. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι πρόκειται για μέρες τις εβδομάδας καθότι είναι εφτά και η σειρά των ΔΤΤΠ μάλλον είναι Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη. Το Ε δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει. Ίσως κάποιος σημειώνει στο ημερολόγιο πχ Ελεύθερη για τις μέρες που δεν έχει δουλειά (ή πήρε άδεια και την Παρασκευή).
Οπότε με αυτή τη λογική θα πρέπει να ακολουθεί και πάλι Ε αφού η επόμενη μέρα είναι Κυριακή.
Keyser_Soze
3. Μήπως ήταν διασωληνωμένος και με την πτώση του ρεύματος πέθανε;

5. Το Ο. Ενα, Δυο, Τρια, Τεσσερα, Πεντε, Εξι Επτα, Οχτω
center
QUOTE(Flash @ Nov 8 2007, 21:17 ) *
Το κληρονομικό μου χάρισμα και η γυάλινη μπάλα μου μου λένε ότι αν μυριστούν το ποστ του ΝΒΑer οι γυναίκες του φόρουμ θα γίνει Βιετνάμ το off topic 19.gif 19.gif 19.gif

ΥΓ: Φτου σου ρε! Μας ξεφτίλισες... Άκου 6 καλάθια ...

Άντε ρε κορίτσια τι κάθεστε?Για ελάτε και προς τα εδώ για να δείτε τι λένε για μας.... tongue.gif tongue.gif

ΝΒΑer, και λίγα σου έβαλε... tongue.gif tongue.gif

ΥΓ κορίτσια όλου του φόρουμ ενωθείτε!!
Keyser_Soze
Εγώ πάντως τον πίνω κάργα από τις γυναίκες. Μιλάμε για πολλά φλόκια laugh.gif icon_drunk.gif
Αυτό πιθανότατα να οφείλεται στο γεγονός ότι είμαι άθλιος στο μπάσκετ... laugh.gif
Εδώ, να μου πεις με κάνει χωνί ο Ντίζι ο ασχετίδης ο Κινέζος, οι γυναίκες δε θα με κάνουν...; 19.gif 19.gif tongue.gif tongue.gif
sihainas
Στο 5 όντως η απάντηση είναι το Ο... είπαμε φίλτατε Flash είναι κουφές οι ερωτήσεις/απαντήσεις αλλά εσύ το παράκανες tongue.gif

Στο 3 δεν το βρήκατε η απάντηση είναι ότι ο κύριος Γεωργίου βρισκόταν σε Αεροπλάνο... blink.gif
Alexmei
Λοιπόν να πω και εγώ ένα πρόβλημα που άκουσα πρόσφατα:

Κουστουμαρισμένος άντρας με χαρτοφύλακα, περπατάει με γοργό βήμα σε ένα δίαδρομο.Σε μία στιγμή τα φώτα στον διάδρομο, χαμηλώνει η τάση τους, και μετά επανέρχονται στο κανονικό τους στάδιο. Με το που επανέρχονται τα φώτα ο άντρας πέφτει στο γόνατα και αρχίζει να κλαίει. Γιατί;

Tip: Η ιστορία διαδραματίζεται την δεκαετία του 60' στην Αμερική.

(απάντηση αύριο ή την Κυριακή)
jois21
Eυκολο.

Ειναι σε καποιο διαδρομο τυπου "πρασινο μιλι" και εχασε την παρασταση.
Επειδη ειναι με κουστουμι μαλλον αποτελει καποιο επισημο προσωπο που ερχοταν να τη διακοψη λογο αθωοσης ή αναβολης. Ειναι το 60' γιατι τοτε γινοντουσαν εκτελεσεις με ηλεκτροπληξια.

περιπτωση 2: Μπηκε ο διαβολος στο δωματιο και μολις καταλαβε οτι του στεκεται εμποδιο.
Alexmei
QUOTE(jois21 @ Nov 17 2007, 00:02 ) *
Eυκολο.

Ειναι σε καποιο διαδρομο τυπου "πρασινο μιλι" και εχασε την παρασταση.
Επειδη ειναι με κουστουμι μαλλον αποτελει καποιο επισημο προσωπο που ερχοταν να τη διακοψη λογο αθωοσης ή αναβολης. Ειναι το 60' γιατι τοτε γινοντουσαν εκτελεσεις με ηλεκτροπληξια.

περιπτωση 2: Μπηκε ο διαβολος στο δωματιο και μολις καταλαβε οτι του στεκεται εμποδιο.

επειδή δεν έχω δει το Πράσινο μίλι ( don't shoot) δεν πολύ κατάλαβα αλλά είσαι μέσα κατά 95%

εγώ όταν μου είπαν απάντησα : Δικηγόρος τρέχει να προλάβει την εκτέλεση του τελικά αθώου πελάτη του,μέσα στην χαρτοφύλακα ήταν τα στοιχεία της αθωότητας του, αλλά τον εκτελούν, βλέπει να φώτα αναβοσβήνουν, καταλαβαίνει ότι τον εκτελέσαν στην ηλεκτρική καρέκλα και πέφτει στα γόνατα και κλαίει.

Σωστή η απάντηση σου smile.gif
jois21
Ναι αλλα ειναι λαθος η δικη σου. tongue.gif

Τα στοιχεια του δικηγορου ειναι χρησιμα μονο σε περιπτωση εφεσης επανεξετασης στο δικαστηριο. Η εκτελεστικη εξουσια δε μπορει να διακοψει τη διαδικασια χωρις επισημη αποφαση. Αρα ειναι καποιος υπαλληλος ή καποιο γνωστο προσωπο που θελει να μεταφερει την αποφαση γρηγορα.
Alexmei
QUOTE(jois21 @ Nov 18 2007, 02:32 ) *
Ναι αλλα ειναι λαθος η δικη σου. tongue.gif

Τα στοιχεια του δικηγορου ειναι χρησιμα μονο σε περιπτωση εφεσης επανεξετασης στο δικαστηριο. Η εκτελεστικη εξουσια δε μπορει να διακοψει τη διαδικασια χωρις επισημη αποφαση. Αρα ειναι καποιος υπαλληλος ή καποιο γνωστο προσωπο που θελει να μεταφερει την αποφαση γρηγορα.

fast.gif
McRae
Ρεπορταζ του sportime.gr για το ΝΒΑ..

Με σπασμένα φρένα! Ύστερα από την μεγάλη νίκη τους επί των αήττητων Σέλτικς, οι Μάτζικ κέρδισαν και τους Νετς, στο Νιου Τζέρσεϊ, με 102-75, πετυχαίνοντας την πέμπτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα. Πρώτο βιολί για τους νικητές ήταν ο Χάουαρντ με 24 πόντους. Από εκεί και πέρα, η Γιούτα κέρδισε εκτός έδρας το Νιου Τζέρσεϊ, με 102-75, το Μέμφις κέρδισε το Σιάτλ 125-108, και οι Μπόμπκατς επικράτησαν του Πόρτλαντ με 101-92.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Δευτέρας

Νιου Τζέρσεϊ - Γιουτα 75-102
Σιάτλ - Μέμφις 108-125
Ορλάντο - Νέα Υόρκη 95-88
Σάρλοτ - Πόρτλαντ 101-92

http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=65285

λαθος ολες οι εδρες εκτος απο το τελευταιο...Το Νιου Τζερσει επαιξε δυο εντος εδρας παιχνιδια σε μια βραδια,οι Ορλαντο κερδισαν εκτος τους Νετς και εντος τους Νικς επισης σε μια βραδια..οι Χορνετς ειχαν ρεπο.και στην φωτο του ρεπορταζ ο Γκραντ Χιλ με φανελα των Ματζικ εναντιον του..Ντρομπνιακ...υποκλινομαι 77.gif
NBAholic
On the first day of Christmas, my true luck sent to me
a stupid obnoxious PC.

On the second day of Christmas, my true luck sent to me
2 crashed discs
and a stupid obnoxious PC.

On the third day of Christmas, my true luck sent to me
3 trojans
2 crashed discs

On the fourth day of Christmas, my true luck sent to me
4 viruses
3 trojans
2 crashed discs

On the fifth day of Christmas, my true luck sent to me
fi-ve blue screens
4 viruses
3 trojans
2 crashed discs

Με άλλα λόγια, I'm back. Τυχερός πάνω στην ατυχία μου, δεν υπέστην σπασμένο δίσκο εκ νέου.
Σίγουρα θα σας έχει τύχει να έχετε κοιμηθεί πάνω στο χέρι σας κι όταν ξυπνάτε αυτό να είναι μουδιασμένο σα βρυκόλακας. Κάτι αντίστοιχο...
Pierce
6.gif
Pierce
QUOTE(McRae @ Nov 20 2007, 14:35 ) *
λαθος ολες οι εδρες εκτος απο το τελευταιο...Το Νιου Τζερσει επαιξε δυο εντος εδρας παιχνιδια σε μια βραδια,οι Ορλαντο κερδισαν εκτος τους Νετς και εντος τους Νικς επισης σε μια βραδια..οι Χορνετς ειχαν ρεπο.και στην φωτο του ρεπορταζ ο Γκραντ Χιλ με φανελα των Ματζικ εναντιον του..Ντρομπνιακ...υποκλινομαι 77.gif

το καλυτερο δεν το ειπες ομως. Ενω απανω λενε οτι οι σελτικς επαψαν να ειναι αηττητοι αφου εχασαν απο το ορλαντο κατω δινουν την βαθμολογια που ειναι Boston 8-0 icon_drunk.gif
NBAer
Αυξηση φορων ρεκορ περιπου 12% που θα πληρωσουν οι πολιτες σε σχεση με περυσι!!
Αυξηση συνταξεων και μισθων περιπου 3.5% σε σχεση με περυσι.

Θαυμασια..... biggrin.gif
Xaroumenos loukoumas
Βγαίνοντας offtopic στο offtopic, έχω να κάνω μια ερώτηση πάνω σε ένα θέμα που με ταλανίζει σκληρά εδώ και κάποιες ώρες (άτιμη κενονήα...) . Πώς λέγεται στα αγγλικά η φράση "στα πλαίσια";;
Παραδείγματα χρήσης:
  • Στα πλαίσια μιας απελευθερωμένης αγοράς ενέργειας, bla bla bla
  • Στα πλαίσια των προτύπων διαχείρισης των SG, έχουμε να πουμε bla bla bla..
Ο πρώτος που θα απαντήσει σωστά (κατ εμέ) θα λάβει την αμέριστη ευγνωμοσύνη μου. Θα πίνω νερό στο όνομά του, και θα τρώω σουβλάκι στο άβατάρ του.
apkat
in terms of θα ελεγα..

Δεν ξερω αν ειναι σωστο αλλα μου κολλαει..Εσυ τι εχεις σκεφτει;;

Υ.Γ:Μπορει να χρειαζεται και ενα the.Δεν ειμαι σιγουρος ομως.Δηλαδη in the terms of
NBAer
QUOTE(apkat @ Nov 20 2007, 20:19 ) *
in terms of θα ελεγα..

Δεν ξερω αν ειναι σωστο αλλα μου κολλαει..Εσυ τι εχεις σκεφτει;;

Υ.Γ:Μπορει να χρειαζεται και ενα the.Δεν ειμαι σιγουρος ομως.Δηλαδη in the terms of

Το the ειναι λαθος νομιζω....

Εμενα παλι μου ερχεται το "Within the scope of a...." ή "In the scope of....".
Air Kef
In the region of

ή

due to free market conditions

tongue.gif
kostasvc15
In order to... icon_drunk.gif
tongue.gif
Xaroumenos loukoumas
Φιλότιμες οι προσπάθειες αλλά τελικά ήθελα το in the context of..
Ευχαριστώ όπως και να έχει!!! smile.gif

(Απίστευτη ανταπόκριση πάντως!! Ευχαριστώ!!!!!!)
Flash
Εγώ πάλι θα το έγραφα "within the framework of " smile.gif
Xaroumenos loukoumas
Καλός και ο Άγγλος tongue.gif
Θα πήγαινε πολύ (επειδή έχω να το βαλω σε 2-3 σημεία, θα βάλω αλλού αυτό wink.gif )
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.