Help - Search - Members - Calendar
Full Version: San Antonio Spurs
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4
dizzy_fingers
Τόπικ όπου θα γράφουμε τα νέα της ομάδας.
Achilleas13
Καμιά μεταγραφή οι Spurs?Οι παίχτες που πήρε στο draft λένε τίποτα?Θα ξαναπάρουμε τα σκύπτρα?
jokey
Άμα δε ξυπνήσει ο Τζινόμπιλι, δύσκολο το βλέπω.
The Admiral
Εδω χασαμε και τα δυο σεντερ που ειχαμε...

Κριμα...

Δεν πολυαισιοδοξω sad.gif ...

Aμ το αλλο?

Που δωσαμε και τα δικαιωματα του Σκολα?

68.gif
Achilleas13
Και ποιός θα παίζει φέτος Center.Ο Duncan??????????????
klearxos
Αντε ξεκινησαμε με νικη.
Καλη συνεχεια!
morfi
QUOTE(jokey @ Sep 1 2006, 10:44 PM) *
Άμα δε ξυπνήσει ο Τζινόμπιλι, δύσκολο το βλέπω.

Ναι, λες και ολη η ομαδα εξαρτιεται απο τον τζινομπιλι… ο ντανκαν ειναι αυτος που πρεπει να ξυπνησει…

QUOTE(The Admiral @ Sep 1 2006, 11:19 PM) *
Aμ το αλλο?

Που δωσαμε και τα δικαιωματα του Σκολα?

68.gif

Kαλα και δεν χαιρεσαι ?



Νταλλας Μαβερικς – Σαν Αντονιο Σπερς ! This is history οπως λενε και οι αμερικανοι ! banana.gif Φετος θα γινουν μεγαλες μαχες και μακαρι τους δουμε παλι αντιπαλους στα πλειοφ… παντως αν δεν ξυπνησει ο ντανκαν δεν νομιζω οι σπερς να καταφερουν να τους κερδισουν ασχετα αν το εκαναν σημερα... προς το παρων συνεχιζει απο εκει που σταματησε περσυ που δεν ηταν και η καλυτερη του σεζον…

"The only thing that will make us forget is to have a great season and play them again."
Τα λογια του μανου τζινομπιλι τα λενε ολα… cool.gif
NBAholic
Oι Σπερς θα πονάνε ακόμη περισσότερο στο σέντερ φέτος, οπότε είναι επιτακτικό να έρθει γρήγορα ο Ντάνκαν στα καλά του. Η σημερινή ήττα στο Σ.Α από το Κλίβελαντ ήταν η πρώτη από το 1988 από την εν λόγω ομάδα εντός έδρας..!
sarounas
QUOTE(NBAholic @ Nov 4 2006, 06:21 PM) *
Oι Σπερς θα πονάνε ακόμη περισσότερο στο σέντερ φέτος, οπότε είναι επιτακτικό να έρθει γρήγορα ο Ντάνκαν στα καλά του. Η σημερινή ήττα στο Σ.Α από το Κλίβελαντ ήταν η πρώτη από το 1988 από την εν λόγω ομάδα εντός έδρας..!


έχω δει 2 παιχνίδια των Σπέρς φέτος και ναι, ο Ντάνκαν φένεται να ξεπερνά τα προβλήματα με τα πόδια που είχε, μοίαζει με τον εκπληκτικά ουσιαστικό παίκτη που ήταν παλιότερες σεζόν, όπου από το πουθενά κάνει παπάδες, μιλώ για ολοκληρωτικό παιχνίδι, πολύ καλή άμυνα και φανταστικός στις συνεργασίες στην επίθεση,
αναμένω την συνέχεια..
NBAholic
Κι εγώ. Με την έναρξη της χρονιάς, θεωρούσα σα φαβορί για το MVP τους Τζέιμς, Γουέιντ, Ντιρκ και αουτσάιντερ τους Ντάνκαν, Κόμπι, Νας (μακρινό τον τελευταίο πλέον). Προς το παρόν όμως, μάλλον θα αλλάξω τη θέση των Νοβίτσκι και Ντάνκαν.
NBAholic
Νάτοι οι Μπόμπκατς, την έκαναν τη λαδιά μέσα στο Σ.Α. 41.gif
Ο Μόρρισον εξέθεσε τον αντιπαθητικό Μπρους Μπόουεν, με 27 πόντους (ο Μπόουεν, όντας μη πολύ αθλητικός, δεν μπορεί να κάνει πολλά απέναντι σε καθαρούς σουτέρ), ενώ ο Εμέκα είχε 5 κλεψίματα και 5 τάπες.
treathitch
QUOTE(morfi @ Nov 3 2006, 06:34 PM) *
Kαλα και δεν χαιρεσαι ?

Ασχολίαστο... wink.gif
Pierce
την απιστευτη ταπα του οκαφορ στο καρφωμα του τιμ την ειδατε?? blink.gif
Keyser_Soze
Διαστημικός Τζινόμπιλι!!!!
Πολύ καιρό είχαμε να δούμε παρόμοια εμφάνιση!
Με 34 πόντοι (10/15 σουτ, 6/8 τρίποντα, 8/9 βολές), 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 5 κλεψίματα και 3 λάθη σε μόλις 27 λεπτά (!!!), οδήγησε τους Σπερς σε εύκολη νίκη επί των Γκρίζλς με 110-96. Απλά απολαυστικότατος!!!
NBAholic
Αυτό ήταν και ο μοναδικός λόγος για τον οποίο άξιζε το παιχνίδι.
Με τα δικά μας δεδομένα, ο Μανού έβγαλε Τέντεξ κάτι παραπάνω από 1.400.
Pierce
τον Μέλβιν Ίλαϊ από τους Σάρλοτ Μπόμπκατς πηραν οι σπερς δίνοντας ως αντάλλαγμα τον Έρικ Ουίλιαμς και μια επιλογή δευτέρου γύρου στα ντραφτ του 2009(!!!)
NBAholic
Kαθαρά ρολίστες και οι δύο, αλλά πολύ πιο χρήσιμος ο Έλι λόγω ηλικίας. Να δούμε το ντραφτ τι θα βγάλει (όχι ότι θα το θυμόμαστε τότε).
Keyser_Soze
Φωτιά έχει πάρει το Σαν Αντόνιο και δεν σβήνει με τίποτα. 11 συνεχόμενες νίκες (νομίζω τελευταία ήττα ήταν από το Μαιάμι) με μπροστάρη τον Μανού Τζινόμπιλι ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια βγάζει μάτια. 31 ποντάκια χθες στη νίκη μέσα στο Σακραμέντο επί των Κινγκς.
morfi
Τωρα που το νταλας (επιτελους w00t.gif ) εχασε το καλυτερο ρεκορ συνεχομενων νικων το εχουν οι σπερς (13 συνεχομενες). Φαινετε πως ηρθε η ωρα να τους ξανα-υπολογιζουμε μιας και κατα την διαρκεια της χρονιας δεχτηκαν κριτικη και αμφισβητηση για το παιχνιδι τους και τα αποτελεσματα. cool.gif
saniboy
GO SPERS! ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ(5ο,6ο ΦΑΒΟΡΙ) ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ !!ΜΑΝΟΥ-ΠΑΡΚΕΡ-ΝΤΑΝΚΑΝ.ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΝΤΑΛΑΣ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ .ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΟΝΣ???
77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif
mitsos-abalos
Σπερς για παντα 77.gif
Das Kapital
Φιλαρακια δε το βλεπω να πηγαινετε ουτε στους τελικους της δυσης!!!!
Van_prentzi
QUOTE(lebron15 @ Mar 31 2007, 12:28 PM) *
Φιλαρακια δε το βλεπω να πηγαινετε ουτε στους τελικους της δυσης!!!!


Oι Spurs την τελευταία δεκαετια ειναί πάντα η πιο σοβαρή ομάδα της Δύσης,
και συνεπώς ολόκληρου του NBA.
Αν θες να πάρεις τίτλο, this is the team to beat.....οπότε δε βλέπω κανέναν λόγω
να μήν πάνε τουλάχιστον μέχρι τον τελικό της Δύσης.
Αντιθέτως οι Suns στα play-offs ειναι λιγάκι για τα πανηγύρια
Zmac
QUOTE(Van_prentzi @ Apr 1 2007, 04:36 PM) *
Oι Spurs την τελευταία δεκαετια ειναί πάντα η πιο σοβαρή ομάδα της Δύσης,
και συνεπώς ολόκληρου του NBA.
Αν θες να πάρεις τίτλο, this is the team to beat.....οπότε δε βλέπω κανέναν λόγω
να μήν πάνε τουλάχιστον μέχρι τον τελικό της Δύσης.
Αντιθέτως οι Suns στα play-offs ειναι λιγάκι για τα πανηγύρια



Συμφωνω με αυτο που λες για τους Σπερς.Οντως ειναι μια υπερβολικα σκληρη ομαδα και στανταρ θα το παλεψουνε πολυ στα πλειοφ.

Τωρα οσων αφορα αυτο για τους Σανς ισως να εχεις δικιο αλλα σε διαβεβαιωνω οτι φετος θα παμε καλυτερα.Μια νικη αποψε ισως να ηταν και το διαπιστευτηριο smiley.gif
NBAholic
Χε, δέτε εδώ τι συνέβη με τον Ντάνκαν και τον έμπειρο διαιτητή Τζόι Κρόφορντ:

http://sports.yahoo.com/nba/news?slug=ap-r...ov=ap&type=lgns
Alex Acker
Utah Jazz - San Antonio Spurs 79-91 (1-3)

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα οι San Antonio Spurs υποχρέωσαν τους Jazz στην πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα στα play-off (μετρούσαν 8 νίκες σε ισάριθμα ματς) και βρέθηκαν μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ για τρίτη φορά τα πέντε τελευταία χρόνια και τέταρτη από το 1999.

Το ματς εξελίχθηκε σε ντέρμπι στα τρία πρώτα δωδεκάλεπτα. Οι Spurs έδειξαν από την αρχή ότι δεν είναι διατεθειμένοι να παίξουν το ρόλο του κομπάρσου, όπως συνέβη στο τρίτο ματς το οποίο έχασαν με κατεβασμένα χέρια. Η άμυνα των φιλοξενούμενων "έσπαγε κόκκαλα" και η ομάδα του Gregg Popovich προηγήθηκε με 21-20 στο τέλος της πρώτης περιόδου και 50-42 στο ημίχρονο.

Η απάντηση από πλευράς Utah ήρθε στην τρίτη περίοδο και μάλιστα με το ίδιο νόμισμα. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους Spurs στους 13 πόντους σε 12 λεπτά αλλά με τους 20 που πέτυχαν σε αυτό το διάστημα, κατάφεραν απλά να μειώσουν στον πόντο τη διαφορά μπαίνοντας στην τελευταία περίοδο. Σε αυτό το 12λεπτο έγιναν...όλα.

Ο Manu Ginobili βρέθηκε σε καλή ημέρα και η άμυνα των γηπεδούχων ήταν προσαρμοσμένη σε αυτόν. Ο Αργεντινός ανέλαβε την πλεοψηφία των επιθέσεων των Spurs και οι διαιτητές σε κάποιες φάσεις έδειξαν ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντί του. Ο Ginobili κέρδιζε το ένα φάουλ πίσω απ'το άλλο με συνέπεια να δημιουργηθεί ένταση στις εξέδρες του Delta Center.

Oι φίλοι των Jazz δεν δίστασαν να εκτοξεύσουν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο ενώ ο πάγκος και οι παίκτες των Jazz χρεώθηκαν συνολικά με τέσσερις τεχνικές ποινές! Η ευστοχία των Spurs από τη γραμμή των βολών τους έδωσε το δικαίωμα να χτίσουν μία διαφορά ασφαλείας η οποία έφτασε στην τελική τιμή των 12 πόντων. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι Spurs είχαν 19/25 ελεύθερες βολές στην 4η περίοδο και 30/41 σε όλο το ματς. Την ίδια ώρα μετρούσαν 28/69 σουτ εντός πεδιάς.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν 5 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων με κορυφαίο όλων τον Ginobili ο οποίος πέτυχε 22, 15 εκ των οποίων στο τέταρτο 12λεπτό και από αυτούς οι 11 από τη "γραμμή της φιλανθρωπίας". Αλλη μία πολύ καλή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Tim Duncan (19 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 5 κοψίματα) αλλά το "κρυφό χαρτί" του Popovich ήταν ο Fabricio Oberto με 11 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ.

Το δίδυμο των Boozer-Williams έκανε για άλλη μια φορά σωστά τη δουλειά του για λογαριασμό των Jazz αλλά απο'κει και πέρα...το χάος. Η σειρά επιστρέφει τα ξημερώματα της Πέμπτης στο San Antonio με τους Spurs να θέλουν να σφραγίσουν με 4-1 την πρόκριση στους τελικούς.

Utah Jazz: Kirilenko 9 (8ρ.), Boozer 18 (9ρ.), Okur 7, Fisher 9, Williams 27 (10ασ.), Collins 1, Harpring 2, Giricek 4, Millsap 2
San Antonio Spurs: Bowen 7, Duncan 19, Oberto 11, Finley 13, Parker 17, Ginobili 22, Horry 2



Πηγἡ Contra.gr
Air Kef
Από superbasket.gr:


Το σκηνικό που στήθηκε στο αεροδρόμιο του Σαν Αντόνιο θύμισε κάτι από «Ελ. Βενιζέλος» και τις αλησμόνητες στιγμές από τις υποδοχές της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ. Εκατοντάδες οπαδοί των Σπερς, έσπευσαν να υποδεχθούν την αποστολή των πρωταθλητών του ΝΒΑ που κατέφτανε από το Κλίβελαντ, με την κούπα στις αποσκευές της.

«Αυτό είναι όλο δικό σας. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας κατά τη διάρκεια της σεζόν» ήταν τα λόγια του Μπρους Μπόουεν προς τους οπαδούς των Σπερς που ξέσπασαν σε επευφημίες, μόλις βγήκε από το αεροπλάνο.

Εξοπλισμένοι με βιντεοκάμερες και φωτογραφικές μηχανές οι παίκτες των Σπερς αποθανάτιζαν το... εκδηλωτικό κοινό που, παρά την υπερβολική ζέστη, είχε σπεύσει στο αεροδρόμιο τρεις ώρες πριν την προγραμματισμένη άφιξη για να υποδεχθεί τους πρωταθλητές του.


--------------------------


Κατά την υποδοχή, ήταν όλοι τους εκεί. Η μασκότ των Σπερς, το «κογιότ» που κράδαινε ένα πλακάτ που έλεγε “Fantastic 4”, οι μαζορέτες των «σπιρουνιών» που έδιναν το ρυθμό και φυσικά, οι τρεις προηγούμενες κούπες που ενώθηκαν με την τέταρτη και φρεσκότατη που κρατούσε στα χέρια του ο Τιμ Ντάνκαν. «Πάντα έλεγα ότι είστε το καλύτερο κοινό στο ΝΒΑ» τόνισε απευθυνόμενος προς τους οπαδούς, ο MVP των τελικών Τόνι Πάρκερ και συνέχισε: «ήταν ένα υπέροχο ταξίδι».




Το καπέλο του στον Τόνι Πάρκερ έβγαλε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί που συνεχάρη τον πρωταθλητή του ΝΒΑ και MVP των τελικών.
«Αποτελεί σύμβολο της Γαλλίας με τις ατομικές και ομαδικές διακρίσεις που έχει κερδίσει. Θέλω να σε συγχαρώ προσωπικά για την εξαιρετική σου εμφάνιση. Οι επιτυχίες σου τιμούν την Γαλλία και τον αθλητισμό της».
Das Kapital
Πριν λιγο εβλεπα την εκπομπη στην ΕΤ1 για το ΝΒΑ και εδειχνε τους Σπερς και μιλαγε ο Ντανκαν,εν τω μεταξυ ειχαν και τα 4 πρωταθληματα στο εδαφος και απο οτι νομιζω ειπε:''Θελετε να το ξανακανουμε?Θα δουμε την επομενη χρονια''
Ginobili
Τι θα γίνει τον Ουντόκα θα τον πάρουμε????
Επίσης πιστεύω ότι χρειαζόμαστε έναν καλό ψηλό..να σταθεί δίπλα στον Ντάνκαν.Δεν λέω..καλοί,εργατικοί,και φιλότιμοι..οι Έλσον και Ομπέρτο...αλλά δεν θα είναι κάθε μέρα του Αι Γιαννιού...έχουμε μαζέψει και αρκετούς βετεράνους...Πόσο θα αντέξουν...???
Εννοείται ότι χρειαζόμαστε και ένα καλό πλέι μέικερ..γιατί μετά τον Πάρκερ..το ΧΑΟΣ....! Ο Ούντριχ..είναι ψιλλοτελειωμένος για μένα,πέρασε και τραυματισμούς(αλλά έτσι και αλλιώς,νομίζω ότι φεύγει από την ομάδα..)...και υπάρχει και ο Βόν...
Ο Σπανούλης θα ήταν ιδανική λύση(και για τον ίδιο,και για τους Σπέρς..μιας και θα έπαιζε σίγουρα..και θα έπαιρνε πολλές ευκαιρίες..από τον Ομπράντοβιτς του ΝΒΑ...),αλλά....προέχει το 5ο στην Μαδρίτη....

spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif
Ginobili
Στους Μινεσότα Τίμπεργουλφς παραχωρήθηκε ο Μπένο Ούντριχ, με τους Σαν Αντόνιο Σπερς να παίρνουν ως αντάλλαγμα μία επιλογή δευτέρου γύρου στα ντραφτ του 2008. Ο Σλοβένος πλέι μέικερ αγωνιζόταν την τελευταία τριετία στα «σπιρούνια», ωστόσο πέρυσι ο ρόλος του είχε περιοριστεί σημαντικά με τον Ζακ Βον να αποτελεί τον δεύτερο γκαρντ της ομάδας πίσω από τον αναντικατάστατο Τόνι Πάρκερ. Ο 24χρονος άσος πέρυσι σε 73 αγώνες είχε 4,7 πόντους, 1,7 ασίστ και 1,1 ριμπάουντ σε 13 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο. Συνολικά με τους Σπερς έχει παίξει σε 207 αγώνες κανονικής περιόδου έχοντας 5,3 πόντους, 1,8 ασίστ και 1,1 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

sportfm.gr

Μα καλά...δεν χρειαζόμαστε έναν άσσο ακόμα??? ohmy.gif Με Πάρκερ και Βόν θα βγάλουμε 100 παιχνίδια???
ΟΥΦΦ!!! Τι να πώ...με τους παπούδες μείναμε!!! Μετά τον Ουντόκα..τίποτα άλλο το αξιόλογο!! Ούτε έναν ψηλό πήραμε..της προκοπής!!
Σαν να την βλέπω την δουλειά...όλη την χρονιά θα κάνουμε χαβαλέ...ίσα ίσα να μπούμε στα πλέι οφφς,και μετά από τέλη Μαρτίου...θα αρχίσουμε να φορτσάρουμε...θα πάρουν και κανά "Βιάγκρα" οι παπούδες.. tongue.gif (Μπάρι,Μπόουεν,Χόρι,Φίνλει...)
NBAholic
Δεν τον θεωρώ και πολύ άσσο τον Ούντριχ. Μόνο κατά συνθήκη και στους Σπερς δε χωρούν κι άλλοι κατά συνθήκη PG. Ποιο είναι όμως το αντάλλαγμα; Μετρητά μόνο;
klearxos
Αντε να ξαναποσταρω για το γουρι.
Ξεκινησαμε με νικη εχθες επι του Πορτλαντ
Achilleas13
Καλα αρχισαμε φετος.Ο Ντανκαν ξεκινησε ζεστος τη χρονια με 24 ποντους και 13 ριμπαουντ.
Αντε να κερδισουμε και το Μεμφις σημερα
KG5
δεν θα ειστε πολυ τυχεροι φετος icon_wave.gif 68.gif




BOSTON CELTICS only!!!!!!!!!!! ομαδαρα biggrin.gif smiley.gif
captain charisma
ελπιζω να χασουν αποψε απο το χιουστον αυτοι οι αντιπαθητικοι!!! 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif smiley.gif
Pierce
το spam εχει και το οριο του. μην ποσταρετε απλα για να το κανετε rolleyes.gif
captain charisma
δυστυχως εχασαν οι σπερς αλλα γουσταρα που ο τζινομπιλι καρφωσε στα μουτρα του γιαο! 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif καλα 2,30 ειναι μια ταπα της προκοπης δεν μπορει να ριξει?
Gravedigger
QUOTE(big dirk @ Nov 7 2007, 16:07 ) *
δυστυχως εχασαν οι σπερς αλλα γουσταρα που ο τζινομπιλι καρφωσε στα μουτρα του γιαο! 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif καλα 2,30 ειναι μια ταπα της προκοπης δεν μπορει να ριξει?

Ιερόσυλε!Οπαδός των Mavericks και στεναχωρήθηκες που έχασαν οι Spurs???Εγώ το καταχάρηκα!
leelo15
QUOTE(Gravedigger @ Nov 7 2007, 14:10 ) *
Ιερόσυλε!Οπαδός των Mavericks και στεναχωρήθηκες που έχασαν οι Spurs???Εγώ το καταχάρηκα!


Χαρείτε, χαρείτε... Αλλα δικαιολογήστε δεν γίνονται και συχνά αυτά τα πράγματα. 19.gif laugh.gif 19.gif

Το κάρφωμα του Τζινομπιλι ήταν όντως άααγριο, αλλα και αυτός ο Γιαο ούτε τα χερια δεν σηκώνει, που να κανει και ταπα ο κοιμισμένος tongue.gif
captain charisma
eιμαι μαβερικ και γω και καταχαρηκα που εχασε το σαν αντονιο 19.gif 19.gif 19.gif καλα αυτος ο γιαο πρεπει να ειναι μγαλο γιδι.μονο να βαζει ποντους ξερει αμυνα δεν θα μαθει???
B for Basketball
Η ηττα των σπερς εχει να κανει με το γεγονος της πτωσης του Ginobilli στο φαντασυ tongue.gif
Gravedigger
QUOTE(big dirk @ Nov 7 2007, 16:07 ) *
δυστυχως εχασαν οι σπερς


QUOTE(big dirk @ Nov 7 2007, 16:28 ) *
eιμαι μαβερικ και γω και καταχαρηκα που εχασε το σαν αντονιο

What???Ρε μήπως είσαι διχασμένη προσωπικότητα??? rolleyes.gif rolleyes.gif
captain charisma
για τους φαν των σπερς το ειπα το δυστυχως smiley.gif 19.gif 19.gif
Pierce
QUOTE(pierce21 @ Nov 6 2007, 18:12 ) *
το spam εχει και το οριο του. μην ποσταρετε απλα για να το κανετε rolleyes.gif
Ginobili
Όσο πιο πολύ μας μισείτε tongue.gif ...τόσο το καλύτερο για εμάς...!!! 19.gif
Άντε τους ξεπετάξαμε και τους Χόρνετς...τι έγεινε κύριε Στογιάκοβιτς..?? Δεν μπορούσαμε να κάνουμε πάλι 36 πόντους με 10 τρίποντα..?? Μείναμε στους 2 πόντους..?? Σε περιποιήθηκαν μια χαρά ο Μπόουεν και ο Ουντόκα...
Αλλά εδώ ο Πάρκερ είχε 8 ασσίστ w00t.gif ..τι συζητάμε...?
Λοιπόν για να συνοψίζουμε...στόχος της ΜΑΥΡΗΣ αρμάδας μας είναι να μπούμε απλώς στα πλέι οφς...Μετά τα "μπαρουτοκαπνισμένα" μας σπιρούνια,ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για το πρωτάθλημα... tongue.gif tongue.gif tongue.gif Εκεί μιλάνε οι Άντρες... 19.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif
captain charisma
την τεταρτη η πεμπτη οι νταλας καραδωκουν οποτε φυλακτειτε καλα!
Ginobili
QUOTE(big dirk @ Nov 10 2007, 17:33 ) *
την τεταρτη η πεμπτη οι νταλας καραδωκουν οποτε φυλακτειτε καλα!

Και 40 πόντους να μας ρίξετε...δεν τρέχει τίποτα.Στα πλέι όφς ξυρίζουν τον γαμπρό....εκεί που εμείς σεληνιαζόμαστε..εσείς παθένετε ΜΠΛΑΚ-ΑΟΥΤ!!! icon_drunk.gif
Ελπίζω να ξαναδούμε κανά ευτράπελο όπως πέρσι....να αποβληθεί π.χ ο Ντάνκαν με τεχνικές ποινές ¨λόγω γέλιου"..... tongue.gif
kemp
ο μεγαλυτερος σκορερ που εχει αγωνιστει στα γηπεδα του NBA b.bowen με ακομα μια ηγετικη εμφανιση και εχοντας 23π και 6/6τριποντα οδηγησε τους SPURS στη νικη επι των LAKERS με 107-92.
Ο ΒΟWEN συνεχισε για ακομα μια αγωνιστικη να ειναι κοντα στο triple double παρα την επιστρατευση για την αντιμετωπιση του σκληρων η ακομα και βρομικων αμυντικων οπως ο kobe bryant των lakers(Εχει γεμισει χασαπιδες το NBA 68.gif )
Ginobili
ΘΕΟΣ ο Μπόουεν!!! Μεγάλη Ψυχάρααα!!!
18 πόντους ο Κόμπε!!!!????????? w00t.gif Και πολλούς έβαλε!!!! Αυτό συνιστά αποτυχία για την άμυνα μας... tongue.gif
Που να είχαμε και τον Σπανούλη... biggrin.gif ...
Flash
Επειδή είδα live το παιχνίδι να σχολιάσω μερικά πράγματα.

Πρώτον η μικρή παραγωγικότητα του Kobe οφείλεται περισσότερο στο ότι δεν πήρε αρκετές προσπάθειες και πρωτοβουλίες (για τα δικά του δεδομένα) παρά στην όποια άμυνα των spurs που εμένα σε αυτό το παιχνίδι δε μου έκανε ιδαίτερη εντύπωση. Άλλωστε δεν αντιμετώπισαν κάποιον αντίπαλο που έπαιζε με σύστημα και ομαδικότητα αλλά ένα σύνολο παιχτών όπου ο καθένας έβαζε το κεφάλι κάτω και πήγαινε όσο πιο μέσα μπορούσε (προεξάρχοντος του τραγελαφικού Γουόλτον που πραγματικά μου έσπασε τα νεύρα). Τρομερά άναρχο το παιχνίδι τους ακόμα και για αρχές κανονικής περιόδου. Επίσης παρότι δε βοήθησε όσο μπορεί στην επίθεση, ο Κόμπε έκανε ένας αρκετά πλήρες παιχνίδι γράφοντας σε όλες νομίζω τις στατιστικές κατηγορίες (μεταξύ των οποίων και κάτι ξεγυρισμένα κοψίματα στον Ντάνκαν) και γενικότερα συνεισέφερε με πολύ καλές βοήθειες στην άμυνα και καθαρό μυαλό (συνήθως) στην επίθεση. Πραγματικά με εξαίρεση αυτόν, τον Όντομ και τον Μπάινουμ δεν καταλάβαινες αν υπήρχε άλλος Λιμνάνθρωπος στο γήπεδο. Αυτά με τα βρώμικα χτυπήματα δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρονται, εγώ δε θυμάμαι τίποτα.

Δεύτερον ο κύριος Μπόουεν εκμεταλλέυθηκε το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ passing game των πρωταθλητών που συνεχώς έβρισκαν τον ελεύθερο πάικτη στην περιφέρεια, είτε ήταν αυτός είτε ο Μπόνερ είτε ο Πάρκερ. Ο τελευταίος έβγαζε μάτια χθες με την αποτελεσματικότητα του παιχνιδιού του. Τρομερά ποσοστά, πολλές ασσίστ, καλή οργάνωση. Μακράν ο κορυφαίος του γηπέδου.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.