QUOTE(Ginobili @ Jan 17 2008, 17:13 )
Δεν κάνουν κάτι,γιατί στις τσέπες τους έχουν καβούρια....χέστηκαν για τον αν παγώνουν ο Ομπράντοβιτς με τον Διαμαντίδη....κάνουν τσιγκουνιές για να ρεφάρουν το ακριβό μπάτζετ....
Αυτή νομίζω είναι η πιο λογική εξήγηση...αφού αναρωτιέστε....
Αυτο δεν λεγεται τσιγκουνια. Βλακεια στον εγκεφαλο λεγεται. Και εξηγω:
Αν εχεις καβουρια στις τσεπες δηλαδη εισαι τσιγκουνης τοτε τσιγκουνευεσαι τα παντα. Δεν παιρνεις τους καλυτερους παικτες πληρωνοντας τους παχυλους μισθους καθε χρονο. Χωρις μαλιστα να εχεις δειξει σημαδια τσιγκουνιας για τις μεταγραφες τις ομαδας σου και απο καιρο σε καιρο κανεις και τρομερα ξεσπασματα γενναιοδωριας παιρνοντας πολλους σουπερ σταρ με τεραστια συμβολαια.
Αν εχεις καβουρια στις τσεπες δεν τα κανεις αυτα λοιπον. Αυτα τα αδερφια λοιπον αν ειναι οπως τα λες, τα κανουν ολα αυτα, ξοδευοντας ολα αυτα τα υπερογκα ποσα για την ομαδα και λυπουνται μερικα ψωροχιλιαρικα?
Τραγικο ακουγεται αλλα ισως εχεις δικιο και οι πλουσιοι εχουν αυτη τη νοοτροπια του ξοδευω τεραστια ποσα καπου και τσιγκουνευομαι αλλου χωρις λογο.....
Ενα προσωπικο παραδειγμα που ακομα δεν μπορω να το πιστεψω: Ενας γειτονας του παππου μου παμπλουτος, με 8 δις δραχμες καταθεσεις σε τραπεζα(ΤΟΤΕ πριν καμια 13αρια χρονια) και απειρα ακινητα, ηταν τοσο τσιγκουνης στον καφε ωστε αν δεν τον κερνουσαν δεν επινε.
Και μια μερα οταν μου ζητησε να του παρω εφημεριδα μικρο παιδι εγω(10-11 χρονων) τα ελαχιστα ρεστα θυμαμαι που λαχταρουσα να μου τα δωσει, δεν μου τα εδωσε.
Αυτο ειναι αρρωστια!
Ο εν λογω τραγικος, εχει φτασει τα 80+ και δεν μπορει πλεον να κανει τιποτα στη ζωη του εμειναν τα λεφτα και του τα τρωνε οι υιοι και τα εγγονια.
Οι Γιαννακοπουλοι μπορουνε να πληρωνουν για 500 χρονια τα λεφτα για θερμανση του ΟΑΚΑ, χωρις να επηρεασει στο ελαχιστο την οικονομικη τους κατασταση αλλα.....ειπαμε αρρωστια....
edit:Α! ξεχάστηκα.
Καλώς μας ήρθες Καναπέ,και καλά πόστ να έχεις.
Πολυ γελοιο ακουγεται.
Καναπε χιλια sorry αν ειναι το πραγματικο σου επιθετο.....