Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A1 Παναθηναϊκος 2007-2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
t0ny3
Ευχαριστω φιλε για να ειμαι σιγουρος ρωτησα μη χασουμε και τον αγωνα γιατι δεν μπορουμε να δουμε και πολλους αγωνες του παο εδω πανω
center
QUOTE(saniboy @ Dec 17 2007, 18:06 ) *
Ο Κενυ παλι το εκανε το μαγικο του...αναποδο αλευ ουπ καρφωμα 77.gif

Φοβερή φάση!! 77.gif 77.gif
Εμένα μου άρεσε όταν βγήκε ο Διαμαντίδης και τον χειροκρότησαν όλοι!! 41.gif 41.gif
VARDINOLATSIS
QUOTE(center @ Dec 17 2007, 20:01 ) *
Φοβερή φάση!! 77.gif 77.gif
Εμένα μου άρεσε όταν βγήκε ο Διαμαντίδης και τον χειροκρότησαν όλοι!! 41.gif 41.gif

Αυτό δείχνεί την αγάπη του μπασκετικού κόσμου σε ένα εργασιομανη, καλό παιδι και παίκτη που μας κανει παγκοσμίως περίφανους 77.gif
theov
Βλέπω τελικό κυπέλλου ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... 41.gif

Επόμενη φάση στο κύπελλο με Πανελλήνιο δεν νομίζω να δυσκολευτούμε...
Ginobili
QUOTE(theov @ Dec 25 2007, 13:07 ) *
Βλέπω τελικό κυπέλλου ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... 41.gif

Επόμενη φάση στο κύπελλο με Πανελλήνιο δεν νομίζω να δυσκολευτούμε...

Εγώ βλέπω κάτι πιο παραδοσιακό....για τελικό κυπέλου...ΠΑΟ-ΑΡΗΣ.Πιστεύω η φανέλα του ΑΡΗ θα "μλήσει"... laugh.gif
lakersdynasty
QUOTE(Ginobili @ Dec 25 2007, 15:16 ) *
Εγώ βλέπω κάτι πιο παραδοσιακό....για τελικό κυπέλου...ΠΑΟ-ΑΡΗΣ.Πιστεύω η φανέλα του ΑΡΗ θα "μλήσει"... laugh.gif

Nαι και θα πει...ωχ παλι αυτοι! blink.gif tongue.gif

Και εγω ΠΑΟ-ΟΣΦΠ βλεπω...ειδικα απτη στιγμη που ο ημιτελικος ειναι στο ΣΕΦ. Εκτος αν θυμηθει ο Αρης να παιξει αμυνα αλα Ματσον και ειναι πολυ καλοι (εως παρα πολυ) στην επιθεση. rolleyes.gif
VARDINOLATSIS
Εστω και δεκαπέντε λεπτα συγκεντρωσης γιά τον Παο είναι αρκετα γιά να κερδίσει όποια ομαδα Α1 εκτος Ολυμπιακου 77.gif 77.gif 77.gif
theov
QUOTE(VARDINOLATSIS @ Dec 29 2007, 23:21 ) *
Εστω και δεκαπέντε λεπτα συγκεντρωσης γιά τον Παο είναι αρκετα γιά να κερδίσει όποια ομαδα Α1 εκτος Ολυμπιακου 77.gif 77.gif 77.gif

...και κυρίως τον Ολυμπιακό!!!
VARDINOLATSIS
Χωρίς ενα δυνατο σέντερ και με τραυματια τον Ντεγιαν δεν μας βλεπω καλα 19.gif
Anaz
Δεν ειδα παλι το ματς,αλλα απ'τις εξαιρετικες αναλυσεις σας εμεινα απολυτα ικανοποιημενος. 41.gif biggrin.gif

Επειδη τον τελευταιο καιρο δεν εχω δει πολύ τον Παο,θα ηθελα να ρωτησω κατι.. Ο Παο τις τελευταιες 2-3 βδομαδες παίζει ολιγον πιο "ατομιστικα" ή ειναι ιδεα μου..? Θελω να πω αυτη η περιφημη συνυπαρξη των περιφερειακων δημιουργων που θελουν μπαλα στην κορυφη, στην αρχη δεν φαινοταν να πηγαινει κ ΤΟΣΟ ασχημα. προσωπικα οταν εβλεπα τον παο στο ξεκινημα της χρονιας ειχα εκπλαγει απο τον βαθμο προσαρμογης αυτων των παιχτων στον τρόπο παιχνιδιου του Παο, και τελικα περιεργως το προβλημα που περιμενα εγινε περισσοτερο ορατο τελευταια,παρα στις αρχες.. Δεν ειναι λιγο περιεργο αυτο? Αν όντως ισχυει αυτο, η εμφανιση (ή καλυτερα.."όξυνση") αυτου του προβληματος οφείλεται ΜΟΝΟ στην απουσια στηριγματος στην ρακετα? Ποια ειναι η εκτίμηση σας? Γιατι εμενα μου φανηκε απ'το λιγο που εχω δει τον παο τελευταια οτι δεν φταιει μόνο αυτο..μου φανηκε επίσης και σαν ο ίδιος ο Ζοτς να επιχειρει-επιδιωκει τελευταιως να δωσει περισσοτερη και μεγαλυτερη πρωτοβουλια και ελευθερια σε αυτους τους παιχτες..
Mετέφερα εδω το ποστ μου για το ματς του πανιωνιου,αφου στο αλλο τοπικ η κουβεντα ειχε κλήσει και το σχολιο μου ηταν γενικοτερο..
lakersdynasty
Ε τωρα τι μας εμεινε να πουμε εμεις? biggrin.gif

1) Βασικα το προβλημα φαινεται να ειναι αμεσα συνηφασμενο με το προβλημα των ψηλων. Ουσιαστικα οταν δεν υπαρχει στιριγμα στην ρακετα για να γινει το μεσα-εξω και να βγουν ελευθερα σουτ οι παικτες χρησιμοποιουν περισσοτερο διεισδησεις η συνεργασιες μεταξι 2 κοντων (αντι ενος ψηλου και ενος κοντου) για να βγει ελευθερο σουτ.

2) Λογω της αδυναμιας στο ριμπαουντ λογο ελλειψης υψους κυριως κατω απτο καλαθι οι αιφνιδιασμοι μειωνονται και συνεπως τα ευκολα καλαθια. Γιαυτο αλλωστε βλεπουμε και σχετικα χαμηλα σκορ τελευταια στα παιχνιδια του ΠΑΟ.

3) Επισης οπως πολυ ευστοχα ανεφερες ο Ομπραντοβιτς δινει ευκαιριες τωρα στους περιφερειακους του να ενεργησουν αρκετα ατομικα, κατα την γνωμη μου κυριως για λογους ψυχολογικους. Ο Ζελικο ξερει οτι δεν μπορει να χρησιμοποιει τους παικτες του μονο ως στρατιωτακια και μελη ενος συστηματος. Τους δινει την ελευθερια να κανουν κατι δικο τους τωρα που μπορει να το κανει και γενικα δοκιμαζει ακομη πραγματα (ειδικα τωρα με ολιγη απο Μπατιστ και χωρις Τομασεβιτς.)

Αυτη η προσφατη κατηφορα μαλλον οφειλεται σε αυτα τα 3 σημεια. Γιατι δεν γινεται στην αρχη να βελτιωνεσαι και μετα να μην κανεις αυτα που εμαθες να κανεις μεσα απο την συνεργασια σου με τους υπολοιπους συμπαικτες σου...
Anaz
Αυτο το 3ο σημειο ακριβως lakers ειναι που με ενδιεφερε να τονισω.. Εχω την αισθηση οτι ο Ζοτς επιχειρει να δωσει παραπανω ελευθερια σε καποιους παιχτες για τον λόγο ακριβως που λες και γιατι ειδικα φετος φαινεται οτι θα του χρειαστει περισσοτερο αυτη η ατομικη πρωτοβουλια,αφου θα ειναι πιο δυσκολο για τον Παο να φερνει παντα τα ματς στα μετρα του ιδιαιτερα οταν οι αντιπαλοι του επιδιωκουν ενα πιο γρηγορο,ελευθερο και επιθετικο μπασκετ και αγωνιζονται με περισσοτερο ψυχολογικη ελευθερια..
lakersdynasty
QUOTE(Anaz @ Jan 11 2008, 00:26 ) *
Αυτο το 3ο σημειο ακριβως lakers ειναι που με ενδιεφερε να τονισω.. Εχω την αισθηση οτι ο Ζοτς επιχειρει να δωσει παραπανω ελευθερια σε καποιους παιχτες για τον λόγο ακριβως που λες και γιατι ειδικα φετος φαινεται οτι θα του χρειαστει περισσοτερο αυτη η ατομικη πρωτοβουλια,αφου θα ειναι πιο δυσκολο για τον Παο να φερνει παντα τα ματς στα μετρα του ιδιαιτερα οταν οι αντιπαλοι του επιδιωκουν ενα πιο γρηγορο,ελευθερο και επιθετικο μπασκετ και αγωνιζονται με περισσοτερο ψυχολογικη ελευθερια..

Aακριβως! Οπως στο παιχνιδι με τον Ολυμπιακο στο ΟΑΚΑ δηλαδη! biggrin.gif
vastravoud
Είδαμε και τον Ταταρούνη! Μακάρι να είναι καλά το παλικάρι, να δουλέψει, και να κάνει καριέρα....

Πλάκα είχε πάντως να βλέπεις Γιασικεβίτσιους και Διαμαντίδη να πανηγυρίζουν όρθιοι το τρίποντο!
lakersdynasty
Mπραβο στην ομαδα!

Επιτελους ειδαμε ενα γρηγορο παιχνιδι με αρκετα ελευθερα (και ευστοχα σουτ), καλη αμυνα η οποια ομως ειχε καποια κενα διαστηματα που μας στοιχισαν καποια χαζα χαμενα αμυντικα ριμπαουντ και γενικα μετα απο καιρο ενα παιχνιδι με ρυθμο!

Σαρας και Μπατιστ και σχετικα ο Σανι ξεκουραστηκαν με την ηρεμια τους, οι περιφερειακοι σκοραραν κατα βουληση, και ειχαμε και περιθοριο να κανουμε ποτε ποτε και τις γνωστες μας "πατατες" ( tongue.gif ) ωρες ωρες στην επιθεση κυριως μεσω Σπανουλη Μπετσιροβιτς.

Τα ριμπαουντ οπως παντα ηταν ενα ζητημα αλλα η αντιπαλη γραμμη ψηλων δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο πραγμα που επετρεψε και στον Ομπραντοβιτς να ξεκουρασει τον Μπατιστ.

Γενικα ενα παιχνιδι που θεωρητικα ηταν ευκολο και η ομαδα το μετετρεψε και σε πρακτικα ευκολο, με καλη αμυνα,καλους αιφνιδιασμους και ελευθερα σουτ που σημερα ηταν ευστοχα και με το παραπανω!

Μπραβο στην ομαδα. Το χρειαζοταν αυτο το παιχνιδι. Οπως χρειαζοταν και την ξεκουραση ο Μπατιστ. Ελπιζω να μεινει εκτος και με την Ροαν.

Υ.Γ ΤΑΤΡΟΥΝΗ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ!!

Πανυγιρισα σαν τρελος το τριποντο.... smiley.gif

Υ.Γ. 2 Ο ΑΛΒΕΡΤΗΣ ΓΥΡΙΣΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΙΣΩ! ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΠΤΟ ΡΙΠΛΕΪ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ!

Υ.Γ. 3 Oπως και να το κανουμε χωρις τον Διαμαντιδη οι προαναφερθισες "πατατες" στην επιθεση αυξανοτναι αρκετα. Ναι ναι ξερω, εγω και το πρακτωριο Reuters ειμαστε!
vastravoud
Επίσης ευχαριστιέμαι πολύ και την σταδιακή άνοδο του Τσαρτσαρή. Όπως είπα και αλλού, νομίζω πως δεν ήταν τόσο χάλια τους περασμένους μήνες απλώς ήταν συνδυασμός ενός σχετικού ντεφορμαρίσματος αλλά και προσεκτικής χρησιμοποίησης από τον Ζοτς.

Στο τέλος πάντως τον ψάχνανε όλοι τον Ταταρούνη. Νομίζω ο Ντικούδης ήταν έτοιμος για λέι-απ και του έκανε νόημα ο Αλβέρτης να βγάλει τη μπάλα έξω στον μικρό.
Anaz
Πανυγιρισα σαν τρελος το τριποντο....
Περισσοτερο κ απο τον Χατζηγεωργίου..?? 19.gif
lakersdynasty
QUOTE(vastravoud @ Jan 13 2008, 18:36 ) *
Επίσης ευχαριστιέμαι πολύ και την σταδιακή άνοδο του Τσαρτσαρή. Όπως είπα και αλλού, νομίζω πως δεν ήταν τόσο χάλια τους περασμένους μήνες απλώς ήταν συνδυασμός ενός σχετικού ντεφορμαρίσματος αλλά και προσεκτικής χρησιμοποίησης από τον Ζοτς.

Στο τέλος πάντως τον ψάχνανε όλοι τον Ταταρούνη. Νομίζω ο Ντικούδης ήταν έτοιμος για λέι-απ και του έκανε νόημα ο Αλβέρτης να βγάλει τη μπάλα έξω στον μικρό.

Anaz o Χατζιγεωργιου δεν ειναι τιποτα μπροστα μου! 19.gif icon_drunk.gif
(Και ειναι και τρελα με την κοκκινη φανελα)

Ακριβως αυτο εγινε! Του εκανε ο Αλβερτης νοημα απο τα δεξια οτι πισω του ηταν ελευθερος ο Ταταρουνης και του εριξε την μπαλα στην γωνια που ηταν ελευθερος!
NBAer
QUOTE(lakersdynasty @ Jan 13 2008, 18:30 ) *
Σαρας και Μπατιστ και σχετικα ο Σανι ξεκουραστηκαν με την ηρεμια τους, οι περιφερειακοι σκοραραν κατα βουληση, και ειχαμε και περιθοριο να κανουμε ποτε ποτε και τις γνωστες μας "πατατες" ( tongue.gif ) ωρες ωρες στην επιθεση κυριως μεσω Σπανουλη Μπετσιροβιτς.

Ναι ο Μπατιστ ειναι τραυματιας οποτε δικαιολογειται η απουσια του σε αυτον τον αγωνα.
Αλλα ανησυχω για την μη παρουσια σημερα του Γιασικεβιτσιους. Μηπως ηταν ενα μηνυμα και ενος ειδους τιμωρια για αυτον, λογω αυτων των δηλωσεων που εκανε περι Μπαρτσελονας?

Υ.Γ ΤΑΤΡΟΥΝΗ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ!!

Δεν λεγεται Τατρουνης. Ταταρουνης λεγεται....

Υ.Γ. 2 Ο ΑΛΒΕΡΤΗΣ ΓΥΡΙΣΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΙΣΩ! ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΠΤΟ ΡΙΠΛΕΪ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ!

Ειναι αργος, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι ΤΟΣΟ αργος οσο τον παρουσιαζεις....
ios
Θα συμφωνήσω με lakersdynasty, ήταν ένα ωραίο και ψυχαγωγικό παιχνίδι. Επίσης άξια αναφοράς είναι και η εκπληκτική εμφάνιση του Χατζηβρέττα, ο άνθρωπος τα έκανε όλα, πραγματικά αψεγάδιαστος, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Όσον αφορά τον Jasikevicius, μάλλον δεν τον χρησιμοποίησε επειδή δεν χρειάστηκε; Δεν νομίζω η απουσία του να ήταν κάποιου είδους τιμωρία.

EDIT : Καλά ο Ταταρούνης πρέπει να παραήταν αγχωμένος, αφού αγχώθηκα και εγώ όταν τον έβλεπα, πάντως οι 2 συνεχόμενες τρίπλες πίσω από την πλάτη δείχνουν αρκετά μεγάλη ποιότητα, υψηλή τεχνική και καθαρό μυαλό.
lakersdynasty
QUOTE(NBAer @ Jan 13 2008, 18:56 ) *
Ναι ο Μπατιστ ειναι τραυματιας οποτε δικαιολογειται η απουσια του σε αυτον τον αγωνα.
Αλλα ανησυχω για την μη παρουσια σημερα του Γιασικεβιτσιους. Μηπως ηταν ενα μηνυμα και ενος ειδους τιμωρια για αυτον, λογω αυτων των δηλωσεων που εκανε περι Μπαρτσελονας?

Αυτα ειναι για να ασχολουνται οι δημοσιογραφοι. Ο Σαρας ηταν ειλικρινης και παραδεχτηκε το προφανες. Οτι επαιξε χαλια! Αυτο το περιστατικο δεν εχει να κανει με λαθος συμπεριφορα αλλα με ειλικρινια. Οσοι το ανεχονται το ανεχονται. Ειχε προβλημα στην μεση. Αυτη ειναι η επισημη αποψη.

Δεν λεγεται Τατρουνης. Ταταρουνης λεγεται....

Ολοι κανουμε λαθη ποτε ποτε.

Ειναι αργος, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι ΤΟΣΟ αργος οσο τον παρουσιαζεις....

Το ξερω..απλα ωρες ωρες τον βλεπεις να κανει υπερπροσπαθεια για να φτσει στην αμυνα χωρις ο αντιπαλος να φευγει και πολυ γρηγορα στην επιθεση. Ειμαι οτελευταιος που θα ειχε προβλημα με τον Αλβερτη σε αυτο το φορουμ.

Ο Αρχηγος ειναι μοναδικος. smiley.gif
VARDINOLATSIS
Ο Ταταρουνης είναι 18 χρονών και στο εφηβικό πρωτάθλημα έβαζε 40αρες.Απλα το παιδί πρέπει να ψηθεί λίγο και ίσως θα ήταν καλύτερα να παει σε μια μικρότερη ομάδα Α1 για να ψηθεί. Αν και νομίζω ότι δεν θα κάνει μεγάλη καριέρα λόγω ύψους. Απλως θα φτασει σε ένα επίπεδο Αποστολίδη το η Καυκη το πολύ. Ο Ξανθόπουλος μακραν καλύτερος blink.gif
t0ny3
ενταξει ρε φιλε το υψος δεν μετραει τοσο πολυ.αν δουλεψει και του δωθουν ευκαιριες θα κανει καριερα
panos75
Καλό θα ήταν πάντως την επόμενη φορά να ανοίξουν τα καλοριφέρ στο ΟΑΚΑ. Πιγκουίνοι γίναμε χθες όσοι βρεθήκαμε στο γήπεδο.

Είναι τραγικό εν έτει 2008 να βλέπεις τους παίκτες του πρωταθλητή Ευρώπης να φυσάνε τα χέρια τους την ώρα που εκτελούν βολές, μπας και ζεσταθούνε λίγο. Στο συγκεκριμένο ζήτημα αποφάσισαν να το παίξουν οικονόμοι οι αντιβιοτικοί;
PARISINOS
QUOTE(VARDINOLATSIS @ Jan 13 2008, 20:15 ) *
Ο Ταταρουνης είναι 18 χρονών και στο εφηβικό πρωτάθλημα έβαζε 40αρες.Απλα το παιδί πρέπει να ψηθεί λίγο και ίσως θα ήταν καλύτερα να παει σε μια μικρότερη ομάδα Α1 για να ψηθεί. Αν και νομίζω ότι δεν θα κάνει μεγάλη καριέρα λόγω ύψους. Απλως θα φτασει σε ένα επίπεδο Αποστολίδη το η Καυκη το πολύ. Ο Ξανθόπουλος μακραν καλύτερος blink.gif

Κατσε ρε παιδια, ποιο υψος? 1,93 ειναι το παιδι. Ισα ισα που η σωματοδομη του ειναι απο τα πλεονεκτηματα του. Δεν ξερω αν θα κανει μεγαλη καριερα, παντως σιγουρα δεν εχει προβλημα υψους.
oneiro
Ήταν πολυ ωραιο το παιχνιδι ... Χάρηκα και εγω για τον πιτσιρικά ... Έχει δυνατότητες για πολλα πράγματα
και κερδιζει πολλα μονο και μονο που ειναι στον παναθηναικο και προπονείται με τετοιας ποιοτητας παικτες . Εντάξει είχε πολυ άγχος το παιδί το είπε κιόλας μετά .... Πάντως νομίζω ότι δεν έχω ξαναδεί τον Ζοτς να πανηγυρίζει τόσο πολυ για 3ποντο άλλου παίκτη του ..

Διαμαντίδης 77.gif 77.gif Τελειως διαφορετικό παιχνίδι του Παο οταν παίζει και αλλο οταν ειναι πάγκο ( σπανια δηλαδη ) ...
saniboy
QUOTE(panos75 @ Jan 14 2008, 01:18 ) *
Είναι τραγικό εν έτει 2008 να βλέπεις τους παίκτες του πρωταθλητή Ευρώπης να φυσάνε τα χέρια τους την ώρα που εκτελούν βολές, μπας και ζεσταθούνε λίγο. Στο συγκεκριμένο ζήτημα αποφάσισαν να το παίξουν οικονόμοι οι αντιβιοτικοί;

...τα καλοριφερ στο ΟΑΚΑ δεν ειναι θεμα διοικησης!
καταντια οντως !
lakersdynasty
Eγω παντως μολις εμαθα το προβλημα με το ΟΑΚΑ και τις προπονησεις ηρεμησα καπως. Τωρα θα μου πειτε τι εννοω με αυτο?

Οτι ο ενας μηνας περιπου στον οποιο σερνομασταν ως ενα σημειο στα παιχνιδια και τα κερδιζαμε στον ποντο συμπιπτει με την διαρκεια του προβληματος στο ΟΑΚΑ. Ε οταν κανεις αρκετα ταξιδια και οταν οι λιγες προπονησεις σου δεν ειναι καν ικανοποιητικες σε θεμα εντασης να τα αποτελεσματα.

Εμφανισεις, ποτε ετσι ποτε γιουβετσι και αρχισαμε και εμεις με τους μικροτραυματισμους.

Στο ΣΕΦ τα καλοριφερ δουλευουν? icon_drunk.gif
oneiro
Χαλια η κατασταση με την θέρμανση στο ΟΑΚΑ ... Είναι δυνατόν τέτοιο γήπεδο να μην έχει θέρμανση ... Εδώ έχουν τα περισσότερα μικρά γηπεδάκια που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα καλα καλα και να μην έχει το οακα ?? Αίσχος να είμαστε στο 2008 , και να συμβαίνουν τέτοια ... Εκτός αυτού γινόμαστε και ρεζίλι στις ξένες αποστολές που επισκέφτονται το γήπεδο ...

Καλά δεν αναφέρω την κατάντια που βλέπουμε στην τηλ. να προσπαθούν να ζεσταθούν οι παίκτες τρίβοντας τα χερια τους ....

Αίσχοςςςςς....... 68.gif 68.gif
Ginobili
QUOTE(panos75 @ Jan 13 2008, 23:18 ) *
Καλό θα ήταν πάντως την επόμενη φορά να ανοίξουν τα καλοριφέρ στο ΟΑΚΑ. Πιγκουίνοι γίναμε χθες όσοι βρεθήκαμε στο γήπεδο.

Δεν είναι υπεύθυνοι για τα καλοριφέρ οι αντιβιοτικοί...αλλά η διέυθυνση και υπηρεσία του ΟΑΚΑ.....σε αυτό το θέμα έχει αναφερθεί και προηγούμενες χρονιές ο Ομπράντοβιτς...Είναι πραγματικά,κάνοντας λόγο για "κατάντια".Είναι λυπητερό να σκάνε τόσα λεφτά οι Γιαννακόπουλοι για το ΟΑΚΑ...και να μην έχουμε καλοριφέρ...(θέρμανση...)
lakersdynasty
Αντε να κοψουμε και το ζεστο νερο στα αποδυτιρια της φιλοξενουμενης ομαδας και σιγα σιγα θα αρχισει η αδελφοποιηση του Παναθηναϊκου με τους Μποστον Σελτικς! biggrin.gif
pivot
Εν τάξει παιδιά, η διοίκηση του ΟΑΚΑ φταίει, αλλά το ΟΑΚΑ λειτουργεί όπως και όλες οι δημόσιες υπηρεσίες στην Ελλάδα, δηλαδή ένα μπ@@@@@λο!
Επιτρέπεται όμως ένας σύλλογος σαν τον Παναθηναϊκό με 25 εκατομμύρια μπάτζετ να κάνει προπόνηση σε κρύο γήπεδο, ας βάλει ο Παναθηναϊκός πετρέλαιο με δικά του χρήματα, εκεί τους έπιασε η τσιγκουνιά τους Γιαννακοπουλέους, έλεος... 68.gif
AZ1980
QUOTE(lakersdynasty @ Jan 16 2008, 02:16 ) *
Αντε να κοψουμε και το ζεστο νερο στα αποδυτιρια της φιλοξενουμενης ομαδας και σιγα σιγα θα αρχισει η αδελφοποιηση του Παναθηναϊκου με τους Μποστον Σελτικς! biggrin.gif

Xαχαχαχαχαααααα!!! ΘΕΟΣ! smiley.gif
nikefalin
QUOTE(Ginobili @ Jan 16 2008, 03:17 ) *
Δεν είναι υπεύθυνοι για τα καλοριφέρ οι αντιβιοτικοί...αλλά η διέυθυνση και υπηρεσία του ΟΑΚΑ.....σε αυτό το θέμα έχει αναφερθεί και προηγούμενες χρονιές ο Ομπράντοβιτς...Είναι πραγματικά,κάνοντας λόγο για "κατάντια".Είναι λυπητερό να σκάνε τόσα λεφτά οι Γιαννακόπουλοι για το ΟΑΚΑ...και να μην έχουμε καλοριφέρ...(θέρμανση...)

δεν θέλω να προβοκάρω αλλά οι περισσότεροι θα θυμάστε την εποχή του Σπόρτιγκ και τους τραυματισμούς και τις ιώσεις , η διοίκηση δεν δείχνει την πρέπουσα σημασία σε τέτοια θέματα. ...κακό δικό τους ...(βασικά των παικτών)
Ginobili
Άρα οι μπηχτές του Ομπράντοβιτς...ήταν για τους Γιαννακόπουλους....
NBAer
QUOTE(lakersdynasty @ Jan 15 2008, 00:56 ) *
Eγω παντως μολις εμαθα το προβλημα με το ΟΑΚΑ και τις προπονησεις ηρεμησα καπως. Τωρα θα μου πειτε τι εννοω με αυτο?

Οτι ο ενας μηνας περιπου στον οποιο σερνομασταν ως ενα σημειο στα παιχνιδια και τα κερδιζαμε στον ποντο συμπιπτει με την διαρκεια του προβληματος στο ΟΑΚΑ. Ε οταν κανεις αρκετα ταξιδια και οταν οι λιγες προπονησεις σου δεν ειναι καν ικανοποιητικες σε θεμα εντασης να τα αποτελεσματα.

Ισως. Αλλα δεν νομιζω.....
Τοση επιρροη πια η μικροτερη θερμοκρασια στην αποδοση?

Παντως ειναι τραγελαφικο.
Και συμβαινει σε ποιον? Στον "πλουσιο" ΠΑΟ!
Kanapes
Γεια σας στο φορουμ! καινουριος εδω.
Παναθηναικαρα για παντα!! 69.gif

σε αυτο που λετε για το κρυο ειναι ντροπη και αισχος για την μεγαλυτερη ομαδα στο μπασκετ της ελλαδας να εχει τετιες συνθηκες προπονησης. 68.gif πρεπει να γινει κατι!

νβαερ δεν καταλαβα τον υπαινιγμο σου για τον πλουσιο παο? εννοεις κατι κακο? peace.gif

lakersdynasty tongue.gif tongue.gif Ετσι, ετσι...

τζινομπιλι δεν φταινε οι γιανακοπουλοι για το γηπεδο αλλα θα μπορουσαν να κανουν κατι σιγουρα. το θεμα ειναι γιατι δεν κανουν και το εχουν αφησει ετσι και εχουμε παλι τα ιδια οπως παλια?
NBAer
QUOTE(Kanapes @ Jan 17 2008, 13:59 ) *
Γεια σας στο φορουμ! καινουριος εδω.

Καναπες ε? tongue.gif Καλο....

νβαερ δεν καταλαβα τον υπαινιγμο σου για τον πλουσιο παο? εννοεις κατι κακο? peace.gif

Τι υπαινιγμο λες? Και τι κακο?
Μιλησα ξεκαθαρα. Ο ΠΑΟ εχει λεφτα, αιγλη, κλπ και το μονο που δεν θα περιμενα ειναι να κανει προπονηση σε παγωμενο γηπεδο λογω των γνωστων λογων.... Να το περιμενω απο μια ομαδα που δεν εχει χρηματα ναι, αλλα απο τον ΠΑΟ.... ohmy.gif
Καμια κακια, κανενα μισος, κανενας υπαινιγμος.... biggrin.gif

τζινομπιλι δεν φταινε οι γιανακοπουλοι για το γηπεδο αλλα θα μπορουσαν να κανουν κατι σιγουρα. το θεμα ειναι γιατι δεν κανουν και το εχουν αφησει ετσι και εχουμε παλι τα ιδια οπως παλια?

Καλη ερωτηση. smile.gif
Ginobili
QUOTE(Kanapes @ Jan 17 2008, 11:59 ) *

Δεν κάνουν κάτι,γιατί στις τσέπες τους έχουν καβούρια....χέστηκαν για τον αν παγώνουν ο Ομπράντοβιτς με τον Διαμαντίδη....κάνουν τσιγκουνιές για να ρεφάρουν το ακριβό μπάτζετ....
Αυτή νομίζω είναι η πιο λογική εξήγηση...αφού αναρωτιέστε.... wink.gif

edit:Α! ξεχάστηκα.Καλώς μας ήρθες Καναπέ,και καλά πόστ να έχεις. smile.gif
NBAer
QUOTE(Ginobili @ Jan 17 2008, 17:13 ) *
Δεν κάνουν κάτι,γιατί στις τσέπες τους έχουν καβούρια....χέστηκαν για τον αν παγώνουν ο Ομπράντοβιτς με τον Διαμαντίδη....κάνουν τσιγκουνιές για να ρεφάρουν το ακριβό μπάτζετ....
Αυτή νομίζω είναι η πιο λογική εξήγηση...αφού αναρωτιέστε.... wink.gif

Αυτο δεν λεγεται τσιγκουνια. Βλακεια στον εγκεφαλο λεγεται. Και εξηγω:

Αν εχεις καβουρια στις τσεπες δηλαδη εισαι τσιγκουνης τοτε τσιγκουνευεσαι τα παντα. Δεν παιρνεις τους καλυτερους παικτες πληρωνοντας τους παχυλους μισθους καθε χρονο. Χωρις μαλιστα να εχεις δειξει σημαδια τσιγκουνιας για τις μεταγραφες τις ομαδας σου και απο καιρο σε καιρο κανεις και τρομερα ξεσπασματα γενναιοδωριας παιρνοντας πολλους σουπερ σταρ με τεραστια συμβολαια.

Αν εχεις καβουρια στις τσεπες δεν τα κανεις αυτα λοιπον. Αυτα τα αδερφια λοιπον αν ειναι οπως τα λες, τα κανουν ολα αυτα, ξοδευοντας ολα αυτα τα υπερογκα ποσα για την ομαδα και λυπουνται μερικα ψωροχιλιαρικα?
Τραγικο ακουγεται αλλα ισως εχεις δικιο και οι πλουσιοι εχουν αυτη τη νοοτροπια του ξοδευω τεραστια ποσα καπου και τσιγκουνευομαι αλλου χωρις λογο..... shot.gif
Ενα προσωπικο παραδειγμα που ακομα δεν μπορω να το πιστεψω: Ενας γειτονας του παππου μου παμπλουτος, με 8 δις δραχμες καταθεσεις σε τραπεζα(ΤΟΤΕ πριν καμια 13αρια χρονια) και απειρα ακινητα, ηταν τοσο τσιγκουνης στον καφε ωστε αν δεν τον κερνουσαν δεν επινε.
Και μια μερα οταν μου ζητησε να του παρω εφημεριδα μικρο παιδι εγω(10-11 χρονων) τα ελαχιστα ρεστα θυμαμαι που λαχταρουσα να μου τα δωσει, δεν μου τα εδωσε. biggrin.gif
Αυτο ειναι αρρωστια!
Ο εν λογω τραγικος, εχει φτασει τα 80+ και δεν μπορει πλεον να κανει τιποτα στη ζωη του εμειναν τα λεφτα και του τα τρωνε οι υιοι και τα εγγονια.

Οι Γιαννακοπουλοι μπορουνε να πληρωνουν για 500 χρονια τα λεφτα για θερμανση του ΟΑΚΑ, χωρις να επηρεασει στο ελαχιστο την οικονομικη τους κατασταση αλλα.....ειπαμε αρρωστια....

edit:Α! ξεχάστηκα.Καλώς μας ήρθες Καναπέ,και καλά πόστ να έχεις. smile.gif

Πολυ γελοιο ακουγεται. tongue.gif Καναπε χιλια sorry αν ειναι το πραγματικο σου επιθετο..... peace.gif
VARDINOLATSIS
QUOTE(NBAer @ Jan 17 2008, 20:04 ) *
tongue.gif Καναπε χιλια sorry αν ειναι το πραγματικο σου επιθετο..... peace.gif

Οχι το επιθετο του είναι πολυθρόνας smiley.gif
Ginobili
ΝΒΑer...προαφανώς δεν το κατάλαβες....αλλά στο παραπάνω μου πόστ,τα περί καβουριών στις τσέπες των Γιαννακοπουλέων,είχαν ειρωνικό χαρακτήρα.... wink.gif

Πάντως σήμερα...είχαμε θέρμανση.... laugh.gif
azannetop
Πάντως σήμερα...είχαμε θέρμανση....

Δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς wink.gif
AZ1980
Η έξτρα περίοδος σκληρών προπονήσεων που είχε, κατα τις υποθέσεις, μου ξεκινήσει την εβδομάδα του αγώνα με τη Ρόμα ήταν κατά τα φαινόμενα πράγματι προγραμματισμένη να φέρει την ομάδα σε τοπ φόρμα από πλευράς φυσικής κατάστασης περίπου την εβδομάδα των παιχνιδιών σε Βαρκελώνη και Ελληνικό. Ο τραυματισμός του Μπατίστ και η διαιώνιση της απουσίας Τομάσεβιτς αλλοίωσαν λίγο τον προγραμματισμό, και έτσι είδαμε για πρώτη φορά τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας στο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο. Τα πόδια ήταν πια επιτέλους "λυμένα" και οι παίκτες του ΠΑΟ, ειδικά οι περιφεραιακοι, έτρεχαν σα δαιμονισμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Η αντοχή, η ταχύτητα και η έκρηξη σχεδόν όλων ήταν για πρώτη φορά μέσα στη χρονιά σε κορυφαίο επίπεδο. Αναμένω πολύ πολύ εύκολη νίκη με καλό μπάσκετ εναντίον της Φενέρ. Η ομάδα πήρε φόρα, με έναν ψηλό ακόμα θα δικαιούται να ονειρεύεται το ακατόρθωτο.
lakersdynasty
QUOTE(AZ1980 @ Jan 22 2008, 03:58 ) *
Η έξτρα περίοδος σκληρών προπονήσεων που είχε, κατα τις υποθέσεις, μου ξεκινήσει την εβδομάδα του αγώνα με τη Ρόμα ήταν κατά τα φαινόμενα πράγματι προγραμματισμένη να φέρει την ομάδα σε τοπ φόρμα από πλευράς φυσικής κατάστασης περίπου την εβδομάδα των παιχνιδιών σε Βαρκελώνη και Ελληνικό. Ο τραυματισμός του Μπατίστ και η διαιώνιση της απουσίας Τομάσεβιτς αλλοίωσαν λίγο τον προγραμματισμό, και έτσι είδαμε για πρώτη φορά τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας στο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο. Τα πόδια ήταν πια επιτέλους "λυμένα" και οι παίκτες του ΠΑΟ, ειδικά οι περιφεραιακοι, έτρεχαν σα δαιμονισμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Η αντοχή, η ταχύτητα και η έκρηξη σχεδόν όλων ήταν για πρώτη φορά μέσα στη χρονιά σε κορυφαίο επίπεδο. Αναμένω πολύ πολύ εύκολη νίκη με καλό μπάσκετ εναντίον της Φενέρ. Η ομάδα πήρε φόρα, με έναν ψηλό ακόμα θα δικαιούται να ονειρεύεται το ακατόρθωτο.

+1

Συμφωνω απολυτα μαζι σου και ελπιζω ο ψηλος που θαρθει να ερθει τις επωμενες μερες για να δεσει με την ομαδα οσο πιο γρηγορα γινεται.

Πραγματι η ομαδα αρχιζει σιγα σιγα να αναζητει το γρηγορο παιχνιδι και κυριως να βρισκει αλλα και να πετυχαινει τα ελευθερα σουτ! Και αυτο ειναι σημαντικο ειδικα απεναντι σε ζωνη η ακομη χειροτερα ζωνη με προσαρμογες.

Ελπιζω μονο να ειναι καλα οι ψηλοι μας μεχρι την Πεμπτη και ειμαι αισιοδοξος οτι θα πετυχουμε μια ευκολη νικη. Δεν αναφερομαι στην διαφορα αλλα στην πιεση που ΔΕΝ θα αντιμετοπισουμε αν παιξουμε το παιχνιδι μας.
oneiro
Να ρωτήσω κάτι άσχετο ?? Τον αγώνα με το Ρέθυμνο το σάββατο ξέρετε αν θα το δείξει κάπου ? Στα γνωστά κανάλια δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ....
George_12ISL
Ο αγώνας με το Ρέθυμνο είναι Κυριακή και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν και ποια ώρα.
VARDINOLATSIS
ΡΕΘΥΜΝΟ-ΠΑΟ ΕΤ1 ΚΥΡΙΑΚΗ 16.45
ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ ΚΥΡΙΑΚΗ 16.45
vastravoud
Είδα ελάχιστα από το παιχνίδι, μιας και στη Θεσσαλονίκη έπεφταν κορμιά, αλλά νομίζω ότι ο ΑΓΟΡ έχει πάρα πολύ αξιόμαχο σύνολο, και ΜΠΡΑΒΟ του. Μακάρι να τα καταφέρει και να μείνει στην κατηγορία(μιλάω και ως Ρεθεμνιώτης εδώ tongue.gif)

Για εμάς ήταν μάλλον "ενας ακόμα αγώνας". Με δεδομένη την απουσία/προφύλαξη του Τσαρτσαρή ο Ζοτς ανακάτεψε πάλι την τράπουλα και έφτασε στη νίκη μοιράζοντας χρόνο συμμετοχής.
sherman
Εχω την εντυπωση πως ο ΑΓΟΡ ματσαρει καλα μονο με τις θεωρητικα δυνατες ομαδες(Παο,ΟΣΦΠ,Πανιωνιος κλπ...)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.