Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - Euroleague 2015-16
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
SG3ptshooter
Κουρτίνα 3:
Mπάρτσα, Κουμπάν, Ζαλγκίρις, Καρσίγιακα, Γκόρα.

Καλά είναι.
A.CAB
Μετά από πολύ καιρό ένας θεωρητικά εύκολος όμιλος. Καλό είναι αυτό γιατί θα περιμένουμε τους Γκιστ-Παππά.
Πέρα από Μπαρτσελόνα κάνείς δεν τρομάζει. Που και αυτοί από το πρώτο γκρουπ είναι σαφώς οι πιο αδύναμοι αλλά δεν τα πάμε καλά απέναντί τους καιρό τώρα. Γκόρα-Ζαλγκίρις δεν νομίζω πως θα προβάλουν αντιστάσεις και δεν νομίζω πως Καρσίγιακα (σε φάση πλήρης αναδόμησης) ή Κουμπάν θα περάσουν από ΟΑΚΑ τουλάχιστον.

Ελπίζω φέτος ο Τζόρτζεβιτς να δώσει το μαχητικό πνεύμα πίσω στην ομάδα και να ξαναδούμε διπλά γιατί πέρυσι όποτε βγαίναμε εκτός ΟΑΚΑ βάζαμε και την ουρά στα σκέλια. Ελπίζω πως ήταν μια μικρή κακή παρένθεση.
bodiroga10
ο ομιλος θα εχει ωραια παιχνιδια ειδικα για την προκριση ζαλγκιρις και καρσιγιακα ισως και η κουμπαν θα μονομαχησουν μεχρι τελους.

η ζαλγκιρις ακουγεται οτι κλεινει καλνιετις και προσπαθει και κλειζα οποτε και μαζι με γιαφτοκας,γιανκουνας και κανεναν αμερικανο θα εχει ωραια ομαδα. το ιδιο και η καρσιγιακα που κανει πολυ καλες μεταγραφες.

στα μεταξυ ματς με την μπαρτσα θα εχει ενδιαφερον και το ματσαρισμα βεζενκοφ-χαραλαμποπουλου που λογικα θα υπαρξει στο 4 λογω της απουσιας γκιστ στην 1η φαση
more stars
Ο Mr Bean στο δρόμο μας. biggrin.gif
A.CAB
QUOTE(more stars @ Jul 9 2015, 15:37 ) *
Ο Mr Bean στο δρόμο μας. biggrin.gif


Ωπ το 'χα ξεχάσει αυτό.
Συν δύο νίκες λοιπόν με Κουμπάν. smiley.gif
t0ny3
Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» σχολίασε τον όμιλο της ομάδας, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που θα υπάρξουν και τα μακρινά ταξίδια, αλλά στο τέλος φάνηκε αισιόδοξος.

Αναλυτικά το σχόλιο του:

«Με μια λέξη: Καλά. Όλες οι ομάδες στην Ευρωλίγκα έχουν ποιότητα και οι παίκτες που μετέχουν σε αυτές αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο. Κάθε αγώνας είναι δύσκολος κι εμείς από την πλευρά μας σεβόμαστε όλες τις ομάδες. Όπως βλέπω έχουμε και κάποια μακρινά άρα και δύσκολα ταξίδια, όπως το Κουμπάν ή το Κάουνας, αλλά… όλα καλά! Θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε όπως πρέπει όταν πρέπει, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που θα έχουμε μπροστά μας».

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς από την πλευρά των παικτών, δήλωσε:

«Είμαστε σ’ έναν όμιλο… κάπως περίεργο. Η Καρσίγιακα θα παίξει για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα, ενώ η Λοκομοτίβ και η Ζιέλονα Γκόρα επιστρέφουν στο υψηλότερο επίπεδο μετά από μια χρονιά απουσίας. Η Ζαλγκίρις είναι παραδοσιακή δύναμη και πολύ επικίνδυνη, ειδικά μέσα στην έδρα της. Η Μπαρτσελόνα είναι σταθερή σε υψηλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί στην έδρα μας και να νικήσουμε όλους τους αγώνες στο ΟΑΚΑ. Θα πρέπει να παλεύουμε για τη νίκη εντός κι εκτός έδρας κι αυτός να είναι ο στόχος μας. Εχω εμπιστοσύνη στον προπονητή μου και στους συμπαίκτες μου».

http://www.paobc.gr/page.ashx?pid=2&aid=43540


Βατος ομιλος χωρις φοβητρα εκτος απο την Μπαρτσελονα. Σιγουρα ομως πρεπει εμφανιστει σοβαρη και σωστα στελεψωμενη η ομαδα. Γιατι η περσινη ομαδα του δευτερου γυρου στο Top 16 και στα νοκ αουτ εχανε απο τον οποιονδηποτε, ενω καθε αγωνας εκτος εδρας ηταν σιγουρη ηττα ολη τη χρονια.
salonikatasos
λοιπόν βλέποντας τους 2 ομίλους που θα γίνουν στους 16 νομίζω το καλύτερο θα ήταν να βγούμε 2οι ή 4οι τώρα,παρά 1οι ή 3οι.

ως 2οι-4οι θα έχουμε στους 16 τον 2ο από τις κίμκι,ρεάλ,φενέρ(ρεάλ βλέπω 2η),τον 1ο από τον όμιλο του ολυμπιακού(οσφπ ή εφές) και την τσσκα από το τελευταίο γκρουπ. πιο εύκολη υπόθεση δηλαδή το πλεονέκτημα έδρας εδώ,παρά στον άλλο όμιλο. βέβαια θα παίξεις στους 8 με δυνατή ομάδα είτε βγεις 1ος είτε 4ος. απλά στον άλλο όμιλο υπάρχει ο κίνδυνος του αποκλεισμού από τους 8


RipCity
Νομίζω με Ρεάλ, ΤΣΚΑ ξεχνάς το πλεονέκτημα πάντως. Από κει και πέρα δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις ομάδες, υπάρχουν 8-10 που είναι ικανές για όλα.
salonikatasos
μέχρι στιγμής η ομάδα είναι:
επίθεση:12η
άμυνα:4η
ασίστ:1η(αν έχουμε 21 ασίστ στο κάουνας θα έχουμε την καλύτερη επίδοση στην ιστορία της ευρωλίγκας για πρώτη φάση με 21.5 μέσο όρο)
ριμπάουντ:19η(εδώ είναι το πρόβλημα,αν και στα φιλικά δεν είχε φανεί κάτι τέτοιο. θυμάμαι στο φιλικό με τσσκα ότι αυτό ήταν που μου είχε κάνει εντύπωση όταν είχαμε 20 παραπάνω ριμπάουντ από τους ρώσους). στα επιθετικά ριμπάουντ είμαστε προτελευταίοι μάλιστα. στα αμυντικά πολύ καλύτερα στην 7η θέση
κλεψίματα:5η
τάπες:10η
λάθη:9η
κερδισμένα φάουλ:9η
φάουλ κατά:16η

ενώ είμαστε 19οι στο ποσοστό βολών,5οι στα δίποντα και 11οι στα τρίποντα.

άρα ενόψει της συνέχειας πρέπει να βελτιωθούμε στα ριμπάουντ και τα λάθη που κάνουμε κάποιες φορές(τα οποία έχουν περιοριστεί είναι η αλήθεια στα τελευταία ματς) και να βάλουν το ραντούλιτσα να μάθει στους υπολοίπους να εκτελούν βολές
MiDi_MiLiZ
Τα στατιστικα μπορει να λενε αληθειες, μπορει ομως και να μη λενε τιποτα.
Για παραδειγμα η κακη επιδοση στα ριμπαουντ αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα. Το ιδιο και οι ασσιστ, καθως με Καλαθη, ΔΔ ακομα και Φελντειν-Ραντουλιτσα εχουμε μια ακρως δημιουργικη ομαδα.

Απο την αλλη η καλη επιδοση στους ποντους παθητικου, δεν σημαινει επουδενι οτι ειμαστε καλοι στα μετοπισθεν. Τουναντιον εκει ακριβως εχουμε πολυ σοβαρο θεμα. Το οτι συντριψαμε Ζαλγκιρις και Ζιελονα εντος εδρας με αποτελεσμα να βγει αυτο το στατιστικο δεν σημαινει οτι εχουμε καμια σπουδαια αμυνα. Απλα και οι μεν και οι δε σπαγαν τα στεφανια κυριως σε ελευθερα σουτ (το ιδιο εκανε και η Καρσιγιακα στο ΟΑΚΑ, παρολα αυτα δεν καταφεραμε να κερδισουμε με σπουδαια διαφορα).
salonikatasos
τα στατιστικά της πρώτης φάσης


όπως βλέπουμε με διαφορά ο καλάθης ο καλύτερος μας παίχτης και ακολουθούν οι γκιστ και ραντούλιτσα. ικανοποιητικοί και οι διαμαντίδης,φελντέιν,γιάνκοβιτς και κούζμιτς. αυτοί που πρέπει να ανέβουν λίγο είναι οι φώτσης και πάβλοβιτς. τον παππά δεν τον αναφέρω γιατί είναι δεδομένο ότι θα ανεβαίνει μόλις μπει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς
michalex
Λοκομοτίβ τελικά στον όμιλό μας, αν δεν έρθει ούτε η ΤΣΚΑ σε μας επιβάλεται να πάμε για το πλεονέκτημα. Θα μας τύχει κατά πάσα πιθανότητα μεγαθήριο από τον άλλο όμιλο.
t0ny3
Πλεον οτι θεση και να βγεις στον ομιλο μας, θα πετυχεις μεγαθηριο στα νοκ αουτς, οποτε οπωσδηποτε μεταγραφη για να κυνηγησουμε μια απο τις δυο πρωτες θεσεις.

Δεν ξερω αν ο Παναθηναικος η ο Ολυμπιακος ειναι σε καλυτερη μοιρα λογω ομιλου, αλλα ο Ολυμπιακος αν καταφερει να προκριθει, που δεν ειναι καθολου απιθανο, αφου ειναι σταθεροτατος φετος, μετα θα εχει ευκολο δρομο για το Final 4. Θα μου αρεσε η ιδεα να βρισκομαστε στον απεναντι ομιλο, αλλα δεν μας εχω ικανους να μπορουσαμε να χτυπησουμε 4αδα ομιλου...
Nik Tepits
Εβλεπα το Ερυθρος Αστερας-Μπαγερν, φοβερο ματς! Δεν μας βλεπω να περναμε απ το Βελιγραδι παντως!:)

Αυτος ο Τομπσον της Μπαγερν καλο παιχτακι παντως.
Boom Dizzle
Ο Μπερτομεου το εκανε παλι το θαυμα του...Εβαλε τους αγαπημενους του ΤΣΣΚΑ ΟΣΦΠ να καθορισουν τους ομιλους...Ετσι αυτη την ωρα η Εφες κανει διπλο στο ΣΕΦ και η ΤΣΣΚΑ χανει στη Μαλαγα...Ειναι ασχημο για τη διοργανωση αυτο που γινεται..
AJSlaughter6
η ΤΣΣΚΑ φανερα δίνει το ματς στην Μακαμπι, μεγαλη αδικια το οτι καποιες ομαδες εχουν την ικανοτητα να επιλεξουν. Λογικα αν ερθει η ΤΣΣΚΑ δεν θα προκριθουμε στους 8 , αφου Κουμπαν,ΤΣΣΚΑ,Φενερ,Εφες ειναι 3 κλασεις καλυτερες απο εμας
t0ny3
Η Εφες αν δεν κανω λαθος ειναι στον ομιλο του Ολυμπιακου. Πιστευω παντως πως θα το δωσει το ματσακι η ΤΣΣΚΑ για να ερθει στον πιο βατο ομιλο. Αυτος ο Ευθρος αστερας αλλη ομαδα με τον Miller!
D-Wade
QUOTE(t0ny3 @ Dec 18 2015, 22:20 ) *
Η Εφες αν δεν κανω λαθος ειναι στον ομιλο του Ολυμπιακου. Πιστευω παντως πως θα το δωσει το ματσακι η ΤΣΣΚΑ για να ερθει στον πιο βατο ομιλο. Αυτος ο Ευθρος αστερας αλλη ομαδα με τον Miller!

Αν κερδίσει η Εφες πάει με ΠΑΟ
MiDi_MiLiZ
Δεν τιμα ουτε τη διοργανωση ουτε μια μεγαλη ομαδα σαν τον ΟΣΦΠ αυτο που συμβαινει στο ΣΕΦ σημερα (και αντιστοιχως συνεβη χθες στο Νταραφουσακα-Μακαμπι κυριως απο τους Ισραηλινους).

Κριμα κι ακομα περισσοτερο κριμα για τον κοσμο που εχει βρεθει στο ΣΕΦ σημερα. Κατα τ'αλλα αναμεσα σε Λαμποραλ και Εφες, νομιζω οτι η Εφες δεν μας χαλαει ιδιαιτερα, ισως να ειναι και προτιμοτερη.


Στο Μαλαγα-ΤΣΣΚΑ δε το εχουν φτασει ακομα σε αυτο το σημειο ευτελισμου, αλλα θεωρω οτι στο Β ημιχρονο θα δωσουν μαχη και οι 2 ομαδες για να ηττηθουν και να μπουν στον πιο βατο ομιλο.
t0ny3
Ποτε θα μαθει αυτη η διοργανωση απο τα λαθη της; Τελευταια αγωνιστικη ολα τα ματς πρεπει να γινονται την ιδια ωρα. Ειναι ξεφτιλα να διαλεγουν ομιλους οι ομαδες... Δεν ειχα καταλαβει πως και ο Ολυμπιακος μπορει να διαλεξει σημερα για την Εφες!

Πλεον ο ομιλος μας με Φενερ, Λοκο, Εφες και ισως ΤΣΣΚΑ, δεν ειναι ευκολος.
salonikatasos
σιγά τη ντριμ τιμ την εφές. στον όμιλο του οσφπ θα πάλευε για την 6η θέση κατά τη γνώμη μου. στον δικό μας μπορεί να βγει ως 4η. το θέμα είναι να πάει η τσσκα στον άλλο όμιλο,οπότε ο δρόμος για το πλεονέκτημα έδρας θα είναι πιο βατός
MiDi_MiLiZ
Ρε σεις η Εφες δεν εχει τιποτε το ιδιαιτερο σε εμψυχο δυναμικο (περα απο 1-2 παιχτες που και παλι δεν ειναι τα σουπερ ονοματα και οι σουπερ πεπειραμενοι-Ερτελ, Σαριτς) κι επιπλεον δεν εχει και χημεια ως ομαδα. Προπονητη ονομα στα τελευταια του εχει που εχει να δειξει κατι καλο απο τοτε που αποχωρησε απο τον ΟΣΦΠ.
Την Λαμποραλ πλην του οτι ειναι ισπανικη με οτι συνεπαγεται αυτο για μια αργη ομαδα σαν τον ΠΑΟ, την θεωρω πιο "ομαδα" και με σαφως περισσοτερο ταλεντο. Κι επισης αλλο πραγμα να εχεις στο ροστερ 6-7 Τουρκους αντι για 6-7 Ισπανους. Ο τελευταιος Ισπανος της Λαμποραλ παιζει ναναι καλυτερος απο τον 2ο-3ο Τουρκο της Εφες!

Kαι απορω με τον Ολυμπιακο που της κανει τετοιο δωρο σημερα για να ειμαι ειλικρινης, δεν θεωρω οτι τον συμφερει και τοσο.


Στον ομιλο μας γινεται της Τουρκιας το καγκελο παντως tongue.gif


Απ'οτι φαινεται ο Ιτουδης δεν φοβαται να μπει στον ζορικο ομιλο και παει για τη νικη απεναντι στη Μαλαγα που στο 3ο δεκαλεπτο ειπε να χασει. Εκτος αν δουμε τιποτα τρομερα πραγματα στο 4ο.
jonaldidhs
QUOTE (MiDi_MiLiZ @ Dec 18 2015, 23:09 ) *
Ρε σεις η Εφες δεν εχει τιποτε το ιδιαιτερο σε εμψυχο δυναμικο (περα απο 1-2 παιχτες που και παλι δεν ειναι τα σουπερ ονοματα και οι σουπερ πεπειραμενοι-Ερτελ, Σαριτς) κι επιπλεον δεν εχει και χημεια ως ομαδα. Προπονητη ονομα στα τελευταια του εχει που εχει να δειξει κατι καλο απο τοτε που αποχωρησε απο τον ΟΣΦΠ.
Την Λαμποραλ πλην του οτι ειναι ισπανικη με οτι συνεπαγεται αυτο για μια αργη ομαδα σαν τον ΠΑΟ, την θεωρω πιο "ομαδα" και με σαφως περισσοτερο ταλεντο. Κι επισης αλλο πραγμα να εχεις στο ροστερ 6-7 Τουρκους αντι για 6-7 Ισπανους. Ο τελευταιος Ισπανος της Λαμποραλ παιζει ναναι καλυτερος απο τον 2ο-3ο Τουρκο της Εφες!

Kαι απορω με τον Ολυμπιακο που της κανει τετοιο δωρο σημερα για να ειμαι ειλικρινης, δεν θεωρω οτι τον συμφερει και τοσο.


Στον ομιλο μας γινεται της Τουρκιας το καγκελο παντως tongue.gif


Απ'οτι φαινεται ο Ιτουδης δεν φοβαται να μπει στον ζορικο ομιλο και παει για τη νικη απεναντι στη Μαλαγα που στο 3ο δεκαλεπτο ειπε να χασει. Εκτος αν δουμε τιποτα τρομερα πραγματα στο 4ο.

Ακριβως ετσι..

Γελοια πραγματα στο ΣΕΦ αποψε..Μικραινει η ομαδα του ΟΣΦΠ με τετοιες συμπεριφορες..Δεν σεβαστηκαν ουτε τον κοσμο ουτε το ονμα που εχτισαν τα τελευταια 4-5 χρονια..
tempelhs
QUOTE(jonaldidhs @ Dec 19 2015, 00:20 ) *
Ακριβως ετσι..

Γελοια πραγματα στο ΣΕΦ αποψε..Μικραινει η ομαδα του ΟΣΦΠ με τετοιες συμπεριφορες..Δεν σεβαστηκαν ουτε τον κοσμο ουτε το ονμα που εχτισαν τα τελευταια 4-5 χρονια..

Κάτσε ρε φίλε, ποια γελοία πράγματα ? Μην τα βλέπεις υπό οπαδικό πρίσμα... Ο ΟΣΦΠ παίζει χωρίς βασικο 5άρι, 3άρι, 2άρι, και οι άλλοι έχουν 50% στα τρίποντα! Θα πέταγε μέσα τσαιρέλη κι μιλουτίνοβ αν ήταν να το δωσει....
AJSlaughter6
Με μάλαγα το πλεονέκτημα έδρας εαν ενισχυθούμε και παίξουμε όπως στα τελευταία 4 ματς, μοιάζει πιθανό. Η Μαλαγα δεν μου γεμιζει το ματι και η Κουμπαν θα "ξεφουσκώσει" κατα την γνώμη μου. Πάντως άλλη μια αδικία της Ευρωλίγκας είναι ότι η κατάταξη της πρώτης φάσης δεν παίζει κανεναν ρολο, εμεις βγήκαμε 3οι και εχουμε πολυ πιο βατο ομιλο απο τον πρώτο ολυμπιακο
jonaldidhs
QUOTE (tempelhs @ Dec 18 2015, 23:28 ) *
Κάτσε ρε φίλε, ποια γελοία πράγματα ? Μην τα βλέπεις υπό οπαδικό πρίσμα... Ο ΟΣΦΠ παίζει χωρίς βασικο 5άρι, 3άρι, 2άρι, και οι άλλοι έχουν 50% στα τρίποντα! Θα πέταγε μέσα τσαιρέλη κι μιλουτίνοβ αν ήταν να το δωσει....

Δεν βλεπω το παθος που βγαζει ο Οσφπ οταν θελει να κερδισει ενα ματς..Και δεν το εβγαζε απο την αρχη..Μπηκε εντελως αδιαφορος στο παιχνιδι..Δεν το παλεψε το ματς..Η μαλαγα που εχασε αντιθετως στο πρωτο το παλεψε παρα πολυ..Στο δευτερο χωμα..Κανοντας χαζα λαθη συνεχως..Και ο ΟΣΦΠ εχει κερδισει και πολλα ματς χωρις αυτους τους παιχτες φετος..Μηπως να θυμηθω πως κερδισε μεσα στην ΕΦΕΣ?
MiDi_MiLiZ
Δεν νομιζω οτι γινεται να ζητησουμε κατι περισσοτερο απο τον ομιλο.
Και η Νταρουσαφακα μας εκατσε, αντι της Μακαμπι.
Και o Eρυθρος Αστερας, αντι της Ρεαλ.
Και η Μαλαγα, αντι της ΤΣΣΚΑ.
Και η Λοκομοτιβ, αντι της Μπαρτσελονα.

Και προσωπικα προτιμω και την Εφες αντι της Λαμποραλ.

Συμπληρωνουμε το παζλ με την Τσεντεβιτα και well done, ο ομιλος ειναι οτι πιο ευκολο μπορουσε να μας τυχει.

Αρα ειμαστε σε ενα ομιλο που η κορυφαια ομαδα δεν εχει και κανενα τρελο ειδικο βαρος (Φενερ), ενω ολες οι υπολοιπες ειναι ομαδες στα μετρα μας εφοσον κανουμε τις αλλαγες που χρειαζεται το ροστερ.

Επιβαλλεται πλεονεκτημα εδρας στο τοπ8, χωρις κανενα συμβιβασμο επ'αυτου. Διαφορετικα μιλαμε για ακομα μια κακη σεζον.


YΓ. Respect στον Ιτουδη.

ΥΓ2. Ο αλλος ομιλος ειναι hardcore κατασταση, θα πεσουν κορμια και καθε εβδομαδα θα εχει τουλαχιστον 2 ματσαρες επιπεδου φ4.
salonikatasos
λογικά οι 2 πρώτες θέσεις στον όμιλό μας θα κριθούν μεταξύ φενέρ,παναθηναϊκού και λοκομοτίβ με την εφές να είναι πίσω από αυτούς τους 3. τη λοκομοτίβ σαφώς και την προτιμούν όλοι από τη μπαρτσελόνα(για τους γνωστούς λόγους) και δεν την έχω και τόσο ικανή να σταθεί τόσο καλά και στο τοπ16 όπως στην πρώτη φάση. όπως και να χει ας ελπίσουμε να βγει 1η η τσσκα στον άλλο όμιλο να τη γλυτώσουμε όπως και να χει στην 8αδα και μετά βλέπουμε. θα ήθελα μπαρτσελόνα στην 8αδα(τσσκα,ρεάλ και μπαρτσελόνα πιστεύω θα είναι οι 3 πρώτες εκεί με οσφπ,κίμκι να παλεύουν για την 4η θέση)
akratacity
QUOTE (salonikatasos @ Dec 18 2015, 23:01 ) *
σιγά τη ντριμ τιμ την εφές. στον όμιλο του οσφπ θα πάλευε για την 6η θέση κατά τη γνώμη μου. στον δικό μας μπορεί να βγει ως 4η. το θέμα είναι να πάει η τσσκα στον άλλο όμιλο,οπότε ο δρόμος για το πλεονέκτημα έδρας θα είναι πιο βατός

δηλαδη ο παναθηναικος ετσι οπως εχει παρουσιαστει μεχρι τωρα στον ομιλο του ολυμπιακου νομιζεις οτι θα μπορουσε να ειναι πανω απο την 6η θεση???
η εφες μπορει να μην εχει γινει ομαδα μεχρι τωρα αλλα ατομικα ειναι ενα επιπεδο πανω και απο ολυμπιακο και απο παναθηναικο
salonikatasos
QUOTE (akratacity @ Dec 18 2015, 23:38 ) *
δηλαδη ο παναθηναικος ετσι οπως εχει παρουσιαστει μεχρι τωρα στον ομιλο του ολυμπιακου νομιζεις οτι θα μπορουσε να ειναι πανω απο την 6η θεση???
η εφες μπορει να μην εχει γινει ομαδα μεχρι τωρα αλλα ατομικα ειναι ενα επιπεδο πανω και απο ολυμπιακο και απο παναθηναικο

ποιο είναι το ατομικό επίπεδο της εφές? ατομικά είναι πολύ δυνατή στο 4-5 και μέχρι εκεί. στο 1-2-3 έχει από 1 παίχτη σε κάθε θέση και κάτι τούρκους από πίσω τους που σε ελληνικές ομάδες δε θα ήταν 12αδα(μπατούκ,μπαλμπάι) ή απλά είναι μικροί ακόμα(οσμάν που φέτος είναι πεσμένος λόγω τραυματισμού μέχρι στιγμής και κορμκάζ που είναι σαν το χαραλαμπόπουλο)
tempelhs
QUOTE(jonaldidhs @ Dec 18 2015, 23:35 ) *
Δεν βλεπω το παθος που βγαζει ο Οσφπ οταν θελει να κερδισει ενα ματς..Και δεν το εβγαζε απο την αρχη..Μπηκε εντελως αδιαφορος στο παιχνιδι..Δεν το παλεψε το ματς..Η μαλαγα που εχασε αντιθετως στο πρωτο το παλεψε παρα πολυ..Στο δευτερο χωμα..Κανοντας χαζα λαθη συνεχως..Και ο ΟΣΦΠ εχει κερδισει και πολλα ματς χωρις αυτους τους παιχτες φετος..Μηπως να θυμηθω πως κερδισε μεσα στην ΕΦΕΣ?

Με τον λοτζεσκι (που σημερα λειπει) να βάζει 18 πόντους. rolleyes.gif Ο ολυμπιακός για να κερδίσει αυτά τα ματς, πρεπει να παιξει με τις απουσίες που έχει πρέπει να παίξει στο 110% των δυνάμεών του. Δεν το έκανε και λογικά, έπαιξε στο 90%. Επίσης βάλε στην εξίσωση την ευστοχία των τούρκων στα τρίποντα... Δύο φορές που θα μπορούσε να πλησιάσει και άλλο, βάλαν κολλητα τρίποντα και έληξε το πραμύθι. Άλλο να λες πως δεν κυνήγησε με νύχια και με δόντια το ματς, που δεν το έκανε, και άλλο να λες γελοία πράγματα κλπ... Γνώμη μου, όντας πρώτος, αν ήθελε να δώσει το ματς έβαζε μέσα τσαιρέλη και μιλουτίνοβ και σε σκληρό ροκ, ΚΑΙ τον μουράτο... έτσι δίνονται τα ματς, δεν λες στους παίκτες πάμε να χάσουμε!!
tempelhs
QUOTE(jonaldidhs @ Dec 18 2015, 23:35 ) *
Δεν βλεπω το παθος που βγαζει ο Οσφπ οταν θελει να κερδισει ενα ματς..Και δεν το εβγαζε απο την αρχη..Μπηκε εντελως αδιαφορος στο παιχνιδι..Δεν το παλεψε το ματς..Η μαλαγα που εχασε αντιθετως στο πρωτο το παλεψε παρα πολυ..Στο δευτερο χωμα..Κανοντας χαζα λαθη συνεχως..Και ο ΟΣΦΠ εχει κερδισει και πολλα ματς χωρις αυτους τους παιχτες φετος..Μηπως να θυμηθω πως κερδισε μεσα στην ΕΦΕΣ?

Με τον λοτζεσκι (που σημερα λειπει) να βάζει 18 πόντους. rolleyes.gif Ο ολυμπιακός για να κερδίσει αυτά τα ματς, πρεπει να παιξει με τις απουσίες που έχει πρέπει να παίξει στο 110% των δυνάμεών του. Δεν το έκανε και λογικά, έπαιξε στο 90%. Επίσης βάλε στην εξίσωση την ευστοχία των τούρκων στα τρίποντα... Δύο φορές που θα μπορούσε να πλησιάσει και άλλο, βάλαν κολλητα τρίποντα και έληξε το πραμύθι. Άλλο να λες πως δεν κυνήγησε με νύχια και με δόντια το ματς, που δεν το έκανε, και άλλο να λες γελοία πράγματα κλπ... Γνώμη μου, όντας πρώτος, αν ήθελε να δώσει το ματς έβαζε μέσα τσαιρέλη και μιλουτίνοβ και σε σκληρό ροκ, ΚΑΙ τον μουράτο... έτσι δίνονται τα ματς, δεν λες στους παίκτες πάμε να χάσουμε!!
Manu7
Έχει πλάκα που η Εφές παρουσιάζεται ως καφενείο. Τα έγραφα και στο τοπικ του ΟΣΦΠ.

Έχει απλά το κακό ότι στα τελευταία λεπτά είναι αναξιόπιστη λόγω του τρελο-Ερτέλ.

nvip13
Ενταξει δεν μας χάλασε καθόλου νομιζω...

Τι αλλο να θέλαμε??! Φερτε 2 παικτες να πάρουμε πλεονέκτημα ειναι ευκαιρία.
akratacity
QUOTE (salonikatasos @ Dec 18 2015, 23:43 ) *
ποιο είναι το ατομικό επίπεδο της εφές? ατομικά είναι πολύ δυνατή στο 4-5 και μέχρι εκεί. στο 1-2-3 έχει από 1 παίχτη σε κάθε θέση και κάτι τούρκους από πίσω τους που σε ελληνικές ομάδες δε θα ήταν 12αδα(μπατούκ,μπαλμπάι) ή απλά είναι μικροί ακόμα(οσμάν που φέτος είναι πεσμένος λόγω τραυματισμού μέχρι στιγμής και κορμκάζ που είναι σαν το χαραλαμπόπουλο)

απαντησε μου, ο παναθηναικος στον ομιλο του ολυμπιακου θα ηταν πανω απο την 6η θεση και αν ναι ποιον θα περναγε???
οσο για το επιπεδο της εφες: εχει 4 πολυ καλους ψηλους που μπορουν να συνδυαστουν ολοι μεταξυ τους, 2 κορυφαιους δημιουργους (ερτελ-γκρειντζερ) οπως και ο παο, εναν πολυ καλο σουτερ (ντιμπλερ) και οι τουρκοι εχουν συμπληρωματικους ρολους
το μονο που της λειπει ειναι ενα τριαρι κλασης αλλα και στο 3 ο παναθηναικος δεν διαθετει κατι εξαιρετικο
ερωτηση: γτ ο μπατουκ που ειναι απο τους πιο σταθερους σουτερ στην ευρωλιγκα να θεωρειται χειροτερος πχ απο τον γιανκοβιτς???
jonaldidhs
QUOTE (tempelhs @ Dec 18 2015, 23:43 ) *
Με τον λοτζεσκι (που σημερα λειπει) να βάζει 18 πόντους. rolleyes.gif Ο ολυμπιακός για να κερδίσει αυτά τα ματς, πρεπει να παιξει με τις απουσίες που έχει πρέπει να παίξει στο 110% των δυνάμεών του. Δεν το έκανε και λογικά, έπαιξε στο 90%. Επίσης βάλε στην εξίσωση την ευστοχία των τούρκων στα τρίποντα... Δύο φορές που θα μπορούσε να πλησιάσει και άλλο, βάλαν κολλητα τρίποντα και έληξε το πραμύθι. Άλλο να λες πως δεν κυνήγησε με νύχια και με δόντια το ματς, που δεν το έκανε, και άλλο να λες γελοία πράγματα κλπ... Γνώμη μου, όντας πρώτος, αν ήθελε να δώσει το ματς έβαζε μέσα τσαιρέλη και μιλουτίνοβ και σε σκληρό ροκ, ΚΑΙ τον μουράτο... έτσι δίνονται τα ματς, δεν λες στους παίκτες πάμε να χάσουμε!!

Ναι απλα επαιζε και εντος σημερα..Ας τα εδινε ολα και ας εχανε..Απλα δεν το παλεψε..Αυτο λεω..Επισης σημερα ειχε και τον Τζειμς που δεν ειχε στην Τουρκια..
spysta
Αστειος ομιλος για ΠΑΟ
Σοβαρος να ειναι και παιρνει πλεονεκτημα ευκολα

Κανενα ειδικο βαρος στον ομιλο του.
Η πιο βαρια φανελα ειναι η δικη του

Βεβαια στο ΤΟΠ8 θα ειναι δυσκολα λογω καλου αντιπαλου επιπεδου φιναλ4
Nik Tepits
Καλα πραγματικα απο που πηγαζει αυτη η αισιοδοξια? Εαν δεν γινει μεταγραφη, και οχι τυπου Μοργκαν δεν εχουμε καποια ελπιδα να παρουμε το πλεονεκτημα εδρας. Βλεπετε πως παιζουμε η οχι? Εδω χασαμε σε Πολωνιες, νομιζετε οτι δεν θα φαμε 20 ποντους στο κεφαλι απο Μαλαγα και Ερυθρο Αστερα εκτος? To θεμα ειναι οτι δεν εχουμε ενεργεια στο παιχνιδι μας, εκτος απο Καλαθη και Γκιστ. Εχετε δει πως παιζουν αλλες ομαδες? Δεν το συζητω οτι αμα ειμασταν στον αλλο ομιλο, θα ειχαμε ηδη αποκλειστει.

Προβλεπω να ερχομαστε 3 η 4οι, μετα απο Φενερ, Κουμπαν και θα παιχτει αναμεσα σε μας και Εφες σε διαφορες οι εναπομεινεντες θεσεις. Εκτος και εαν σπρωξει λεφτα ο προεδρος που δεν το βλεπω! Το χετε παρει χαμπαρι οτι οι Παβλοβιτς, Ραντου, Φωτσης και ΔΔ ειναι δυο κλικ πιο αργοι απο αλλους παιχτες? Αμυντικα εννοω, γιατι ενταξει επιθετικα ειμαστε καλοι. Το θεμα ειναι οτι ο Σαλε, οπως με την Εθνικη Σερβιας, αρεσκεται σε επιθετικο μπασκετ. Αλλα οταν στριξουν τα ζωναρια η αμυνα δινει την νικη οπως ξερουν ολοι.
MiDi_MiLiZ
QUOTE (Manu7 @ Dec 18 2015, 23:48 ) *
Έχει πλάκα που η Εφές παρουσιάζεται ως καφενείο. Τα έγραφα και στο τοπικ του ΟΣΦΠ.

Έχει απλά το κακό ότι στα τελευταία λεπτά είναι αναξιόπιστη λόγω του τρελο-Ερτέλ.

Κανεις δεν την ειπε καφενειο. Προτιμοτερη απο την Λαμποραλ ομως ναι.
.

QUOTE (Nik Tepits @ Dec 18 2015, 23:53 ) *
Καλα πραγματικα απο που πηγαζει αυτη η αισιοδοξια? Εαν δεν γινει μεταγραφη, και οχι τυπου Μοργκαν δεν εχουμε καποια ελπιδα να παρουμε το πλεονεκτημα εδρας. Βλεπετε πως παιζουμε η οχι? Εδω χασαμε σε Πολωνιες, νομιζετε οτι δεν θα φαμε 20 ποντους στο κεφαλι απο Μαλαγα και Ερυθρο Αστερα εκτος? To θεμα ειναι οτι δεν εχουμε ενεργεια στο παιχνιδι μας, εκτος απο Καλαθη και Γκιστ. Εχετε δει πως παιζουν αλλες ομαδες? Δεν το συζητω οτι αμα ειμασταν στον αλλο ομιλο, θα ειχαμε ηδη αποκλειστει.

Προβλεπω να ερχομαστε 3 η 4οι, μετα απο Φενερ, Κουμπαν και θα παιχτει αναμεσα σε μας και Εφες σε διαφορες οι εναπομεινεντες θεσεις. Εκτος και εαν σπρωξει λεφτα ο προεδρος που δεν το βλεπω! Το χετε παρει χαμπαρι οτι οι Παβλοβιτς, Ραντου, Φωτσης και ΔΔ ειναι δυο κλικ πιο αργοι απο αλλους παιχτες? Αμυντικα εννοω, γιατι ενταξει επιθετικα ειμαστε καλοι. Το θεμα ειναι οτι ο Σαλε, οπως με την Εθνικη Σερβιας, αρεσκεται σε επιθετικο μπασκετ. Αλλα οταν στριξουν τα ζωναρια η αμυνα δινει την νικη οπως ξερουν ολοι.


Αν η ομαδα μεινει στο τοπ16 με το ροστερ που εχει αυτη τη στιγμη, θα παλεψει για 4η θεση το πολυ.
Οτι ειναι μοναδικη ευκαιρια για πλεονεκτημα εδρας με 2 σοβαρους παιχτες λεμε. Και φυσικα υποχρεωση, διοτι τετοιος ομιλος μας καθεται μια φορα στη δεκαετια.

Δεν υπαρχει ουτε μια μεγαλη-παραδοσιακη δυναμη κι επιπλεον οι συμμετοχες σε φ4 των ομαδων του ομιλου μας ειναι...οι δικες μας. Οι υπολοιπες δεν ξερουν τι σημαινει φ4, δεν εχουν πατησει καν , με εξαιρεση την περσυνη Φενερ. Ε δεν θα μας τυχαινουν συχνα τετοιοι ομιλοι σε τοπ16, προφανως.

ΥΓ. Θεωρω οτι το πολυ μια ομαδα απο τον δικο μας ομιλο θα βρεθει Βερολινο. Με το ζορι κι αυτη ΑΝ βρεθει.
tempelhs
ε, τον έβαλε και τον james και ήταν τραγικός, πράγμα λογικό καθώς η άμυνα που παίζει ο οσφπ θέλει χρόνο να αφομοιωθεί. Όπως και να χει, συμφωνούμε πως δεν το κυνήγησε όσο θα μπορούσε, απλά διαφωνούμε στο γιατί το έκανε! θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα πάντως, η εφες ΔΕΝ είναι κακή ομάδα. Οπώς πολύ σωστά είπε απλά είναι αναξιόπιστη στα κρίσιμα λογω ερτέλ. Έχει καλές μονάδες, καλό προπονητη και την δνατότητα να κάνει και μια μεταγραφή απο το πάνω ράφι.
salonikatasos
QUOTE (akratacity @ Dec 18 2015, 23:50 ) *
απαντησε μου, ο παναθηναικος στον ομιλο του ολυμπιακου θα ηταν πανω απο την 6η θεση και αν ναι ποιον θα περναγε???
οσο για το επιπεδο της εφες: εχει 4 πολυ καλους ψηλους που μπορουν να συνδυαστουν ολοι μεταξυ τους, 2 κορυφαιους δημιουργους (ερτελ-γκρειντζερ) οπως και ο παο, εναν πολυ καλο σουτερ (ντιμπλερ) και οι τουρκοι εχουν συμπληρωματικους ρολους
το μονο που της λειπει ειναι ενα τριαρι κλασης αλλα και στο 3 ο παναθηναικος δεν διαθετει κατι εξαιρετικο
ερωτηση: γτ ο μπατουκ που ειναι απο τους πιο σταθερους σουτερ στην ευρωλιγκα να θεωρειται χειροτερος πχ απο τον γιανκοβιτς???

θα πάλευε με κίμκι και ολυμπιακό για την 4η θέση. μπορεί να έβγαινε από 4ος έως 6ος. μεταξύ παναθηναϊκού,οσφπ,κίμκι και εφές η εφές θα έβγαινε τελευταία
akratacity
QUOTE (jonaldidhs @ Dec 18 2015, 23:51 ) *
Ναι απλα επαιζε και εντος σημερα..Ας τα εδινε ολα και ας εχανε..Απλα δεν το παλεψε..Αυτο λεω..Επισης σημερα ειχε και τον Τζειμς που δεν ειχε στην Τουρκια..

Παντως απο την αναφορα σου στον..αορατο (και δικαιολογημενα μαλιστα) σημερα Τζειμς, φανηκε οτι δεν ειδες το παιχνιδι...
Manu7
Πιστεύω ειλικρινά Φενέρ λόγω ρόστερ και Παναθηναϊκός λόγω ονόματος θα παλέψουν για την 1η θέση.

Η Κούμπαν δεν μου γεμίζει καθόλου το μάτι. Βλέποντας και το ματς στο ΟΑΚΑ, αν δεν βάλει τα σουτ δεν κερδάει. Μπαρτζωκικό, ωραίο μπάσκετ αλλά στηρίζεται πολύ στα σουτ. Θα την ήθελα πολύ για αντίπαλο του Ολυμπιακου αλλά για 1η θέση δεν υπάρχει πιθανότητα με τη λογική ότι μπορεί να βγούμε 4οι.
t0ny3
Τελικα πηραμε τις τουρκικες ομαδες εμεις και τις ισπανικες ο Ολυμπιακος. Το ταβανι της Εφες ειναι πιο μεγαλο απο της Λαμποραλ, γι αυτο και προτιμουσα την Λαμποραλ. Καθε αλλο παρα αστειο ροστερ εχει, κι ας θεωρουμε γεροξεκουτη τον Ιβκοβιτς, δεν παυει να ειναι ο Σοφος. Το σημαντικο ειναι οτι αποφυγαμε και την ΤΣΣΚΑ σε πρωτη φαση. Φυσικα η φανελα και η εμπειρια του Παναθηναικου υπερτερει εναντι ολων των αντιπαλων του, αλλα η φανελα δεν παιζει μπασκετ.

Εμενα προσωπικα δεν με φοβιζει η δυσκολη διασταυρωση εφοσον προκριθουμε στην επομενη φαση. Ο Παναθηναικος ξερουμε ποσο δυνατος ειναι εντος εδρας με καθε ομαδα, και νομιζω ηρθε η ωρα να παλεψουμε και παλι για το πλεονεκτημα. Ο δρομος δε θα ειναι δυσκολος, αφου η ασταθια της πρωτης φασης δεν εχει ξεπεραστει και χρειαζεται αμεσα μεταγραφη/ενισχυση. Ελπιζω να καταλαβει την ευκαιρια που παρουσιαζεται πλεον, ο ΔΓ!
salonikatasos
με 11-3 στο τοπ16 θα είμαστε στο φ4 κατά ένα μεγάλο ποσοστό(πλεονέκτημα έδρας και ζευγάρι με πλεονέκτημα έδρας κόντρα σε οσφπ ή κίμκι).
με 10-4 ή 9-5 μάλλον βγαίνεις 2ος και έχεις και πάλι πλεονέκτημα έδρας,αλλά θα έχεις πιο δυνατό αντίπαλο(ρεάλ ή μπαρτσελόνα λογικά)
jonaldidhs
QUOTE (akratacity @ Dec 18 2015, 23:57 ) *
Παντως απο την αναφορα σου στον..αορατο (και δικαιολογημενα μαλιστα) σημερα Τζειμς, φανηκε οτι δεν ειδες το παιχνιδι...

Ειδα το πρωτο ημιχρονο..Και τον Τζειμς τον ανεφερα διοτι αυτος πλεον ειναι το δευτερο πενταρι αν δεν κανω λαθος..Οχι επειδη προσφερε σημερα..Και στην Τουρκια δεν ειχατε αμερικανο δευτερο πενταρι παρα μονο τον Σερβο ο οποιος δεν πειθει φετος..

Πιστευω οτι βολευε και τους δυο το αποτελεσμα και γιαυτο ηρθε αυτο σημερα..
tempelhs
QUOTE(Manu7 @ Dec 18 2015, 23:59 ) *
Πιστεύω ειλικρινά Φενέρ λόγω ρόστερ και Παναθηναϊκός λόγω ονόματος θα παλέψουν για την 1η θέση.

Η Κούμπαν δεν μου γεμίζει καθόλου το μάτι. Βλέποντας και το ματς στο ΟΑΚΑ, αν δεν βάλει τα σουτ δεν κερδάει. Μπαρτζωκικό, ωραίο μπάσκετ αλλά στηρίζεται πολύ στα σουτ. Θα την ήθελα πολύ για αντίπαλο του Ολυμπιακου αλλά για 1η θέση δεν υπάρχει πιθανότητα με τη λογική ότι μπορεί να βγούμε 4οι.

Ο ΠΑΟ θέλει οπωσδήποτε δύο μεταγραφές η ποοοοοοόλυ τύχη. η 7άδα του είναι καταπληκτική, αλλα σε περίπτωση τραυματισμού ή ή trouble foul των γκιστ και καλάθη, χάνει από κάθε ομάδα του τοπ -16. Και πες καλάθη, μπορεί ν ανπληρώσει ο διαμαντίδης (αν και όχι για συνεχόμενα ματς), είναι κρίμα να μην πάρει εναν ΜΑΠ, να ξεκουράζει τον γκιστ για 7-10 λεπτα.
akratacity
QUOTE (salonikatasos @ Dec 18 2015, 23:57 ) *
θα πάλευε με κίμκι και ολυμπιακό για την 4η θέση. μπορεί να έβγαινε από 4ος έως 6ος. μεταξύ παναθηναϊκού,οσφπ,κίμκι και εφές η εφές θα έβγαινε τελευταία

φιλε μου δεν θελω να σου το χαλασω, ετσι και αλλιως η υπεραισιοδοξια δεν εβλαψε ποτε κανεναν, αλλα ο Παναθηναικος ετσι οπως ειναι αυτη τη στιγμη (χωρις μεταγραφες δηλαδη) δεν θα ειχε καμια τυχη στον ομιλο του Ολυμπιακου. Γτ σε εναν τετοιο ομιλο εκτος απο τις νικες στο ΟΑΚΑ θα χρειαζοταν και 2-3 αποτελεσματα εκτος εδρας και η παραδοση σας τα τελευταια χρονια (αλλα και φετος) στα εκτος εδρας παιχνιδια δεν αφηνει και πολλα περιθωρια αισιοδοξιας.
Οσο για αυτο που λες για την εφες ο μονος κριτης θα ειναι ο αγωνιστικος χωρος, θα δουμε πως θα τα πατε απεναντι στους τουρκους οταν ερθει η ωρα.
Dred11
Τώρα που σφίγγουν τα γάλατα πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε ένα 4-5άρι ώστε ο Φώτσης να πάει 5ος ψηλός και ο Παπαγιάννης στην εξέδρα και ένα ακόμα γκαρντ γιατί ο Μποχωρίδης δεν πρόκειται να προσφέρει μετά από τόσο μεγάλη απουσία ενώ ούτε ο Παππάς είναι στα καλύτερά του. Σε κάθε περίπτωση είναι απολύτως φυσιολογικό να μας κάτσει και κάποιος τραυματισμός στην πορεία, αλλά και να μην κάτσει τα σχήματα με 3 γκαρντς θα παίξουν πολύ.
Ginobili
Με τα τωρινά δεδομένα,η Φενέρ είναι η πάνω ταχύτητα,ακολουθεί η Κουμπάν..(τώρα που έχει γυρίσει και ο Ράντολφ ειδικά..) και μετά Εφές και ΠΑΟ.Δεν ξέρω αν η Μάλαγα θα συνεχίσει έτσι....καλή ομάδα,αλλά Ο Πλάθα δεν με έπεισε ποτέ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.