Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
liza133
μάλλον έχετε ξεχάσει την αριθμητική σας γιά τα σενάρια της τρίτης θέσης??????????????????????

μήπως έχετε διαγράψει την ομάδα της Αγίας Παρασκευής που αυτή τη στιγμή είναι ισόβαθμη με το περιστέρι αλλά με πιό εύκολο πρόγραμμα!!!

το περιστέρι έχει ένα μηδενισμό, δεν έχει παίξει ούτε με τα Λιόσια ούτε με την Δάφνη οπότε θα κάνει τουλάχιστον 2 ήττες ακόμα όπως και το γαλάτσι! η Αγία έχει παίξει και τους δύο αυτούς αγώνες άρα εκείνη "φλερτάρει" με την τρίτη θέση σε περίπτωση στραβοπατήματος του γαλατσίου !!!

αυτά γιά την αποκατάσταση των λογικών και παράλογων σεναρίων...
B.I.L
QUOTE(liza133 @ Mar 18 2008, 01:10 ) *
μάλλον έχετε ξεχάσει την αριθμητική σας γιά τα σενάρια της τρίτης θέσης??????????????????????

μήπως έχετε διαγράψει την ομάδα της Αγίας Παρασκευής που αυτή τη στιγμή είναι ισόβαθμη με το περιστέρι αλλά με πιό εύκολο πρόγραμμα!!!

το περιστέρι έχει ένα μηδενισμό, δεν έχει παίξει ούτε με τα Λιόσια ούτε με την Δάφνη οπότε θα κάνει τουλάχιστον 2 ήττες ακόμα όπως και το γαλάτσι! η Αγία έχει παίξει και τους δύο αυτούς αγώνες άρα εκείνη "φλερτάρει" με την τρίτη θέση σε περίπτωση στραβοπατήματος του γαλατσίου !!!

Kαι που ξερεις οτι δεν θα στραβοπατησει η Αγ.Παρασκευη ή οτι το Περιστερι δεν μπορει να κανει την εκπληξη...?Πολλα ειναι τα σεναρια και δεν χρειαζεται να τα αναλυσουμε ολα...Και ποσο μαλλον να ξεκινησουμε να αποκλειουμε ομαδες απο την 3αδα...Εχουμε καιρο ακομα για να δουμε ποιοι θα τερματισουν πρωτοι... smile.gif
diama13
Ειναι λιγο ειρωνικο το υφος σου ή εμενα μου φαινεται οτι υποστηριζεις την ομαδα της αγιας παρασκευης...?

οπως ειπαμε υπαρχουν πολλα σεναρια....και δεν ξερουμε ακομα τι θα γινει......εμειναν 5 αγωνιστικες...δεν ειναι πολυς καιρος....το θεμα ειναι ποιος αξιζει να παρει την τριτη θεση...
center
QUOTE(diama13 @ Mar 18 2008, 15:15 ) *
Ειναι λιγο ειρωνικο το υφος σου ή εμενα μου φαινεται οτι υποστηριζεις την ομαδα της αγιας παρασκευης...?

οπως ειπαμε υπαρχουν πολλα σεναρια....και δεν ξερουμε ακομα τι θα γινει......εμειναν 5 αγωνιστικες...δεν ειναι πολυς καιρος....το θεμα ειναι ποιος αξιζει να παρει την τριτη θεση...

+1
smile.gif smile.gif
nikefalin
QUOTE(liza133 @ Mar 18 2008, 09:10 ) *

να ρωτήσω εγώ τι πρακτικό αντίκρυσμα έχει οποιαδήποτε άλλη θέση πλην της 1ης ?
Live strong
QUOTE(nikefalin @ Mar 18 2008, 18:36 ) *

κανένα! rolleyes.gif
basket4
QUOTE(nikefalin @ Mar 18 2008, 18:36 ) *

τα μεταλλια ισως της 2ης κ της 3ης??
ενταξει,το πρωταθλημα θα το παρουν τα λιοσια.
τι να κανουμε τωρα???

να τα παρατησουμε κ να φυγουμε??
basket4
παιχνιδι που ειχε αναβληθει κ εγινε σημερα
ο ιωνικος εχασε στην εδρα τους απο τον ΑΡη χολαργου με 15 ποντους.

το τραγικο που ακουσα-εμαθα... tongue.gif tongue.gif
ενοχλουσε τη διαιτητη η μουσικη στο ζεσταμαααα blink.gif blink.gif ohmy.gif ohmy.gif
επισης την ενοχλουσε μεχρι κ το οτι ο ιωνικος δεν επαιζε αμυνα στον προηγουμενο αγωνα (οπου σφυριζε η ιδια) και εκανε παρατηρησεις στις οδηγιες πριν την εναρξη του αγωνα

24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
lady5
QUOTE(Giuliana13_fan @ Mar 17 2008, 21:34 ) *
smiley.gif eιναι οντως καλη παιχτρια για την οποια αναφερεσαι απλα δεν θεωρησα σωστο,κατα τη γνωμη μου να αναφερθει σε αυτο το παιχνιδι γιατι επαιζαν με μια πανδυσκολη ομαδα κ σιγουρα θα προσπαθησαν κ θα βοηθησαν οι υπολοιπες.κ ξαναλεω οτι δεν υποβαθμισζω την παικτρια.μην παρεξηγηθουμε. smiley.gif
μιας κ ησουν στον αγωνα ξερεις αν η παιχτρια που φοραει το 7 επαιξε? γτ ηταν τραυματιας απο οτι ξερω... rolleyes.gif smile.gif

To No7 επαιξε, αλλα εχω την εντυπωση οτι παιζει οτιδηποτε εκτος απο basket.......
Ειδα απο το forum την ωρα για το εξ' αναβολης παιχνιδι Ιωνικος-Αρης Χολ.
και πηγα να το παρακολουθησω.
Εμεινα καταπληκτη, το Νο5 του Αρη Χολ. Σπινου Αλεξια ειναι πολυ
καλη παικτρια , 24(4) ποντους.

Ιωνικος - Αρης Χολαργου 35-48 ( καπου εκει)
trefoil 13
QUOTE(lady5 @ Mar 19 2008, 00:34 ) *
To No7 επαιξε, αλλα εχω την εντυπωση οτι παιζει οτιδηποτε εκτος απο basket.......
Ειδα απο το forum την ωρα για το εξ' αναβολης παιχνιδι Ιωνικος-Αρης Χολ.
και πηγα να το παρακολουθησω.
Εμεινα καταπληκτη, το Νο5 του Αρη Χολ. Σπινου Αλεξια ειναι πολυ
καλη παικτρια , 24(4) ποντους.

Ιωνικος - Αρης Χολαργου 35-48 ( καπου εκει)

Νομίζω ότι υπερβάλλεις λίγο...
Ούτε το 7 είναι τόσο κακιά παίκτρια όσο την παρουσιάζεις αλλά ούτε και η Σπίνου (το 5 λέμε έτσιwink.gif είναι τόσο καλή ώστε να πεις ότι έμεινες κατάπληκτη.
Τα σχόλια με μέτρο λοιπόν. Ίσα ίσα που το 7 μου έκανε πιο καλή εντύπωση, το 5 μόνο στο σκοράρισμα βοηθούσε, πουθενά αλλού. Όσο για τους πόντους, καλό είναι, εφόσον έχουμε δει και το παιχνίδι να υπολογίζουμε και το σύνολο των προσπαθειών. wink.gif
Giuliana13_fan
QUOTE(lady5 @ Mar 18 2008, 22:34 ) *

νομιζω οτι αδικεις την συγκεκριμενη κοπελα.δεν την ξερω προσωπικα.αλλα στην αρχη της χρονιας των νεανιδων ειχα παρακολουθησει αρκετα παιχνιδια του Χολαργου κ μου φανηκε πολυ καλη παιχτρια.και μην ξεχναμε οτι προερχεται κ απο τραυματισμο. rolleyes.gif smile.gif
lady5
QUOTE(trefoil 13 @ Mar 19 2008, 02:08 ) *
Νομίζω ότι υπερβάλλεις λίγο...
Ούτε το 7 είναι τόσο κακιά παίκτρια όσο την παρουσιάζεις αλλά ούτε και η Σπίνου (το 5 λέμε έτσιwink.gif είναι τόσο καλή ώστε να πεις ότι έμεινες κατάπληκτη.
Τα σχόλια με μέτρο λοιπόν. Ίσα ίσα που το 7 μου έκανε πιο καλή εντύπωση, το 5 μόνο στο σκοράρισμα βοηθούσε, πουθενά αλλού. Όσο για τους πόντους, καλό είναι, εφόσον έχουμε δει και το παιχνίδι να υπολογίζουμε και το σύνολο των προσπαθειών. wink.gif

trefoil13......
θα ηθελα να απαντησω στο σχολιο σου , αλλα γιατι ειχα πρoσωπικο μηνυμα απο καποια
Natali13 ( ειρωνικο υφος ), δεν το συνεχιζω.

Natali13.... δυστυχως εισαι εκτος...........................
Καμμια σχεση εχω με τον Αρη Χολ.
Ειμαι απο Δυτικα Προαστια και εχω σχεση με την ομαδα του ΔΑΣΑΛ,
το εχω αναφερει αλλωστε σε προηγουμενο μου ποστ.
Συγκεκριμμενα και απο τους δυο μου προπονητες εχω ακουσει τα καλυτερα
για την παικτρια που μιλαμε.
trefoil 13
QUOTE(lady5 @ Mar 19 2008, 14:25 ) *
trefoil13......
θα ηθελα να απαντησω στο σχολιο σου , αλλα γιατι ειχα πρoσωπικο μηνυμα απο καποια
Natali13 ( ειρωνικο υφος ), δεν το συνεχιζω.

Τι θες να πεις; Ότι είμαι η Natali13; Ούτε σε ειρωνεύτηκα ούτε πμ σου έστειλα..
Άσε που από ότι είδα δεν υπάρχει τέτοιο μέλος...
basket4
εγω μια natali8 βλεπω

24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

αλλα ενταξει,μη βγαινουμε κ οφ τοπικ bball.gif
basket4
η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκορ
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ....
ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 2
ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ 1
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 0-20
ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ...
nikefalin
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1
ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 1
diama13
QUOTE(basket4 @ Mar 21 2008, 10:43 ) *
η Αγωνιστική
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ....
ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ...

γτ δεν βαζεις σε ολα προγνωστικα?
lalaki
Συγνωμη basket4 αλλα τι ειναι αυτο το Δαφνη-Αρης Χολαργου......?Ειπαμε ρε παιδια,εχουμε αποδεκατιστει λογω των τραυματισμων αλλα οχι κ ετσι..!Οχι κ να μας νικησει μιση παιχτρια..Υπαρχουν ακομα παιχτριες με ποιοτητα σ αυτη την ομαδα.
soouza
Δάφνη-Χολαργός 53-39.Δίκαιη η νίκη της Δάφνης,η οποία φάνηκε από την αρχή του αγώνα.Το + 10 για τις γηπεδούχες διατηρήθηκε έως το τέλος.Χαρακτηριστική ομαδικότητα της Δάφνης,μονότονη ατομικότητα του Χολαργού είναι αυτά που αξίζουν αναφοράς.Super Καμμένου από Δάφνη,τριποντούρες αλλά και φοβερά drive 41.gif που συνοδεύτηκαν με τελικές,καλές επιλογές και ωραία rolls.O Xoλαργός τσακωμένος με την πάσα βγάζει κάκή εικόνα προς τα έξω.Πάντως έγινα σοφότερος στην κερκίδα καθώς δύο κυρίες έβραζαν προς πάσα κατεύθυνση και αδικούνται στην κερκίδα γιατί η πραγματική τους θέση είναι στους πάγκους laugh.gif ....Έλεος και ήμαρτον μαζί!
B.I.L
Πάντως έγινα σοφότερος στην κερκίδα καθώς δύο κυρίες έβραζαν προς πάσα κατεύθυνση και αδικούνται στην κερκίδα γιατί η πραγματική τους θέση είναι στους πάγκους laugh.gif ....Έλεος και ήμαρτον μαζί!

smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif 41.gif biggrin.gif tongue.gif 77.gif 77.gif
soouza
QUOTE(B.I.L @ Mar 22 2008, 18:14 ) *
smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif 41.gif biggrin.gif tongue.gif 77.gif 77.gif

Ε, δεν άντεξα στο τέλος...... smiley.gif evilmonkey.gif
B.I.L
QUOTE(soouza @ Mar 22 2008, 10:16 ) *
Ε, δεν άντεξα στο τέλος...... smiley.gif evilmonkey.gif

smiley.gif Τουλαχιστον ειχαν δικιο που φωναζαν??? wink.gif tongue.gif
soouza
QUOTE(B.I.L @ Mar 22 2008, 18:19 ) *
smiley.gif Τουλαχιστον ειχαν δικιο που φωναζαν??? wink.gif tongue.gif

Δε φώναζαν....Συνεδρίαζαν χαμηλοφώνως.... laugh.gif Η μία διαφωνούσε με όλες τις αλλαγές,η δε άλλη κρατούσε πόντους όλων των κοριτσιών.Περιττό να πω πως οι κόρες τους δεν έδιναν από το δεξί στο αριστερό,γεγονός που δεν υπέπεσε στην αντίληψη τους. laugh.gif icon_drunk.gif
B.I.L
QUOTE(soouza @ Mar 22 2008, 10:26 ) *
Δε φώναζαν....Συνεδρίαζαν χαμηλοφώνως.... laugh.gif Η μία διαφωνούσε με όλες τις αλλαγές,η δε άλλη κρατούσε πόντους όλων των κοριτσιών.Περιττό να πω πως οι κόρες τους δεν έδιναν από το δεξί στο αριστερό,γεγονός που δεν υπέπεσε στην αντίληψη τους. laugh.gif icon_drunk.gif

Χαχαχαχαχα!! smiley.gif smiley.gif Αυτα ειναι!!!Φανταζομαι πως εντελως αντικειμενικα οι κορες τους βγηκαν και Mvp ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; tongue.gif tongue.gif wink.gif smiley.gif rolleyes.gif
soouza
QUOTE(B.I.L @ Mar 22 2008, 18:27 ) *
Χαχαχαχαχα!! smiley.gif smiley.gif Αυτα ειναι!!!Φανταζομαι πως εντελως αντικειμενικα οι κορες τους βγηκαν και Mvp ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; tongue.gif tongue.gif wink.gif smiley.gif rolleyes.gif

Διαφορά από τις άλλες.Να βλεπε κανείς τι υφάκι έχουν ένα δυο κοπελίτσες του Χολαργού θα απορούσε....Από την άλλη οι κοπέλες της Δάφνης ήσαν μία χαρά. 41.gif Μπράβο τους.
basket4
QUOTE(soouza @ Mar 22 2008, 20:11 ) *
Δάφνη-Χολαργός 53-39.Δίκαιη η νίκη της Δάφνης,η οποία φάνηκε από την αρχή του αγώνα.Το + 10 για τις γηπεδούχες διατηρήθηκε έως το τέλος.Χαρακτηριστική ομαδικότητα της Δάφνης,μονότονη ατομικότητα του Χολαργού είναι αυτά που αξίζουν αναφοράς.Super Καμμένου από Δάφνη,τριποντούρες αλλά και φοβερά drive 41.gif που συνοδεύτηκαν με τελικές,καλές επιλογές και ωραία rolls.O Xoλαργός τσακωμένος με την πάσα βγάζει κάκή εικόνα προς τα έξω.Πάντως έγινα σοφότερος στην κερκίδα καθώς δύο κυρίες έβραζαν προς πάσα κατεύθυνση και αδικούνται στην κερκίδα γιατί η πραγματική τους θέση είναι στους πάγκους laugh.gif ....Έλεος και ήμαρτον μαζί!

συμφωνω μαζι σου σε ολα.
η Καμμενου ηταν πραγματικα καταπληκτικη και εκανε οτι μπορουσε σε αμυνα κ επιθεση.
δικαιη η νικη της Δαφνης...συγχαρητηρια στα κοριτσια smiley.gif

τωρα για το τελευταιο καθομασταν πολυ μακρια... wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif
soouza
QUOTE(basket4 @ Mar 22 2008, 20:56 ) *
συμφωνω μαζι σου σε ολα.
η Καμμενου ηταν πραγματικα καταπληκτικη και εκανε οτι μπορουσε σε αμυνα κ επιθεση.
δικαιη η νικη της Δαφνης...συγχαρητηρια στα κοριτσια smiley.gif

τωρα για το τελευταιο καθομασταν πολυ μακρια... wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif

Άρα με γνωρίζεις ποιος είμαι smiley.gif Έπρεπε να με χαιρετίσεις καλή μου δε δαγκώνω! smile.gif
VAGELIS N
QUOTE(soouza @ Mar 23 2008, 13:51 ) *
Άρα με γνωρίζεις ποιος είμαι smiley.gif Έπρεπε να με χαιρετίσεις καλή μου δε δαγκώνω! smile.gif

νομιζεις ασε τωρα..............πως τα καταφερνεις και καθεσαι με ολους τους γραφικους κοντα τους τραβας φαινεται 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
soouza
QUOTE(VAGELIS N @ Mar 24 2008, 08:38 ) *
νομιζεις ασε τωρα..............πως τα καταφερνεις και καθεσαι με ολους τους γραφικους κοντα τους τραβας φαινεται 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

Έχω πρόσωπο που δείχνει φιλήδονο σε γραφικούς! laugh.gif
daniela#6
καλησπερα..ειμαι καινουρια στο forum και ειπα να μπω στην κουβεντα σας.. να σας ρωτησω.. ειστε ολες απο αθηνα και παιζετε στο πρωταθλημα της εσκα ?? σε ποιες ομαδες ? bball.gif bball.gif
daniela#6
καλησπερα..ειμαι καινουρια στο forum και ειπα να μπω στην κουβεντα σας.. να σας ρωτησω.. ειστε ολες απο αθηνα και παιζετε στο πρωταθλημα της εσκα ?? σε ποιες ομαδες ? bball.gif bball.gif

Click to view attachment
daniela#6
sorry που το εγραψα 2 φορες.... η βλακεια του πρωταρη.. tongue.gif
tsops
QUOTE(daniela @ Mar 27 2008, 13:27 ) *

Καλώς ήλθες στη παρέα μας και καλές συζητήσεις smile.gif Τα μέλη του φόρουμ μπορεί αν είναι αθλητές/αθλήτριες, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές ή και απλοί φίλαθλοι, λάτρεις του μπάσκετ. Το συγκεκριμένο τόπικ αφορά σε όλες τι ομάδες νεανίδων ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και όλων των τοπικών επαρχιακών ενώσεων. Εύχομαι να σε βοήθησα smile.gif
daniela#6
ευχαριστω πολυ..το καταλαβα βεβαια για το topic απλα ηθελα να δω που παιζουν επειδη βλεπω οτι γνωριζονται και εγω δεν ξερω κανενα.... tongue.gif thanx παντως και παλι !!
trefoil 13
QUOTE(daniela @ Mar 27 2008, 20:37 ) *
ευχαριστω πολυ..το καταλαβα βεβαια για το topic απλα ηθελα να δω που παιζουν επειδη βλεπω οτι γνωριζονται και εγω δεν ξερω κανενα.... tongue.gif thanx παντως και παλι !!

Καινούργια είσαι ακόμα, όλο και κάποιον θα μάθεις. tongue.gif

Καλώς ήρθες και καλά ποστς.
basket4
με κάλυψε η trefoil όπως πάντα...
daniela...θα μας μαθεις ολους σιγα σιγα... smiley.gif

μα καλα,κανεις δεν αξιωθηκε να ποσταρει τα αποτελεσματα της αγωνιστικης? shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif

7η Αγωνιστική
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 81-33
ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 26-61
ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ 38-28
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 79-25
ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 53-39

επομενη αγωνιστικη...
29/03/08

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ - ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ 1
ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ χ
ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 20-0
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 1
trefoil 13
QUOTE(basket4 @ Mar 27 2008, 22:13 ) *
με κάλυψε η trefoil όπως πάντα...
daniela...θα μας μαθεις ολους σιγα σιγα... smiley.gif

Ας μεταδώσουμε και στα νέα μέλη την ομόνοια που επικρατεί μεταξύ των παλαιών αγαπητή basket4!!! 6.gif

19.gif

QUOTE(basket4 @ Mar 27 2008, 22:13 ) *
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ - ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ 1
ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ χ
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 1

Νομίζω πως ένα το πέτυχες!!!
diama13
Καλημερα.....τα λιοσια κερδισαν την δαφνη για 25 ποντους,δεν ξερω ακριβες σκορ......παντως η διαφορα ηταν μικροτερη απο τον πρωτο αγωνα...
basket4
To περιστερι εχασε απο την αμαρυλλιδα στην εδρα του για 7
VAGELIS N
QUOTE(daniela @ Mar 27 2008, 11:29 ) *
Click to view attachment

εσυ που παιζεις?????
trefoil 13
QUOTE(basket4 @ Mar 29 2008, 15:43 ) *
To περιστερι εχασε απο την αμαρυλλιδα στην εδρα του για 7

O ιωνικός κέρδισε 70κάτι-30κάτι την αγία σε ένα παιχνίδι όπου δόθηκαν τουλάχιστον 6 ταφ.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα έγινε ένα περιστατικό ανάμεσα σε δυο από τις παίκτριες. Το 9 (ελπίζω να θυμάμαι καλά τον αριθμό) της αγίας, με το αποτέλεσμα να έχει κριθεί, πέταξε δυνατά την μπάλα στα χέρια του 7 του ιωνικού. Εκείνη την έπιασε, έφυγε στον αιφνιδιασμό όμως στην πορεία της φάσης το 9 την χτύπησε με αποτέλεσμα εκείνη να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο.
Δόθηκε και στις δυο αποβολή όμως ήταν λάθος να κατηγορηθεί ότι το έχει ξανακάνει κλπ η κοπέλα του ιωνικού γιατί είναι πραγματικά ένα άτομο που παίρνει τους αγώνες και γενικότερα το μπάσκετ στην πλάκα. Χωρίς ποτέ να έχει διάθεση να μειώσει τους αντιπάλους της παρά μόνο να διασκεδάσει τον παιχνίδι. Μάλιστα νωρίτερα ακούστηκε μεταξύ των αντίπαλων παικτριών εντολή να πετάξουν με δύναμη την μπάλα πάνω της... Οπότε ήταν τελείως άστοχα τα σχόλια των γονιών και παραγόντων της αγίας για άσχημη συμπεριφορά και σε άλλους αγώνες. blink.gif

Και εσύ 7( tongue.gif ) μην χαλιέσαι, πάρε και το σημερινό σαν πλάκα! smile.gif
basket4
QUOTE(trefoil 13 @ Mar 30 2008, 01:23 ) *
O ιωνικός κέρδισε 70κάτι-30κάτι την αγία σε ένα παιχνίδι όπου δόθηκαν τουλάχιστον 6 ταφ.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα έγινε ένα περιστατικό ανάμεσα σε δυο από τις παίκτριες. Το 9 (ελπίζω να θυμάμαι καλά τον αριθμό) της αγίας, με το αποτέλεσμα να έχει κριθεί, πέταξε δυνατά την μπάλα στα χέρια του 7 του ιωνικού. Εκείνη την έπιασε, έφυγε στον αιφνιδιασμό όμως στην πορεία της φάσης το 9 την χτύπησε με αποτέλεσμα εκείνη να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο.
Δόθηκε και στις δυο αποβολή όμως ήταν λάθος να κατηγορηθεί ότι το έχει ξανακάνει κλπ η κοπέλα του ιωνικού γιατί είναι πραγματικά ένα άτομο που παίρνει τους αγώνες και γενικότερα το μπάσκετ στην πλάκα. Χωρίς ποτέ να έχει διάθεση να μειώσει τους αντιπάλους της παρά μόνο να διασκεδάσει τον παιχνίδι. Μάλιστα νωρίτερα ακούστηκε μεταξύ των αντίπαλων παικτριών εντολή να πετάξουν με δύναμη την μπάλα πάνω της... Οπότε ήταν τελείως άστοχα τα σχόλια των γονιών και παραγόντων της αγίας για άσχημη συμπεριφορά και σε άλλους αγώνες. blink.gif

Και εσύ 7( tongue.gif ) μην χαλιέσαι, πάρε και το σημερινό σαν πλάκα! smile.gif

πλακα κανεις?με το 7αρακι σας βρηκαν να τα βαλουν?
μυρμηγκι δεν εχει πειραξει...
καλα...φανταζομαι σε τι κατασταση θα την εφεραν.
το 9 εννοεις τον ασσο της αγιας?
...αν ειναι να τιμωρησουν τωρα το 7 του ιωνικου,το 9 της αγιας επρεπε να τιμωρηθει πριν αρχισει το πρωταθλημα 68.gif .
τετοια συμπεριφορα δεν εχω ξαναδει,βριζει,διαμαρτυρεται,γκρινιαζει...κ
αι ολα αυτα σε πολυ μεγαλο βαθμο που κατανταει εκνευριστικο.!
και στον αγωνα μας τα ιδια εκανε... 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif

συν,οτι η κοπελα του ιωνικου φοβοταν κ το ποδι της που εχει κ προβλημα.
δεν ειναι δυνατον να γυριζουμε να πεταμε μπαλες ετσι κ να χτυπαμε τους αλλους επειδη χανουμε με 40 ποντους διαφορα 1.11 πριν το τελος.ελεος δηλαδη.

7αρακι... w00t.gif
κανε οτι λεει η Trefoil απο πανω wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif
παρε κ το χθεσινο σαν πλακα...
εμεις που σε ξερουμε ξερουμε τι παιδι εισαι smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
basket=)
QUOTE(daniela @ Mar 27 2008, 13:29 ) *
Click to view attachment

daniela paizeis stn paniwnio? 39.gif
basket4
QUOTE(basket=) @ Mar 30 2008, 20:05 ) *
daniela paizeis stn paniwnio? 39.gif

icon_wave.gif καλως ηρθες στο φορουμ κ καλα ποστ. icon_wave.gif
γραφε ομως με ελληνικους χαρακτηρες γιατι απαγορευονται τα greeklish.
και καλο θα ηταν τετοιες ''προσωπικες'' ερωτησεις να γινονται μεσω πμ smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

icon_wave.gif icon_wave.gif
diama13
Θα συμφωνησω για το 9 της αγιας παρασκευης....μιλαει συνεχεια και δεν το βουλωνει...μονο αμα φαει καμια ταπα....ελεος δηλαδη να ξερουμε και λιγο την αξια μας...
trefoil 13
QUOTE(diama13 @ Mar 30 2008, 22:59 ) *
Θα συμφωνησω για το 9 της αγιας παρασκευης....μιλαει συνεχεια και δεν το βουλωνει...μονο αμα φαει καμια ταπα....ελεος δηλαδη να ξερουμε και λιγο την αξια μας...

Μπα, ούτε με τις τάπες πτοείται...
Είχε φάει ήδη αρκετές. tongue.gif
Γενικά πέσανε πολλές τάπες χθες από την πλευρά του ιωνικού...
basket4
QUOTE(trefoil 13 @ Mar 30 2008, 23:10 ) *
Μπα, ούτε με τις τάπες πτοείται...
Είχε φάει ήδη αρκετές. tongue.gif
Γενικά πέσανε πολλές τάπες χθες από την πλευρά του ιωνικού...

εσυ τις εριξες τις ταπες trefoil?
οχι για να ξερω δηλαδη...
και κανονισε να κανεις κ σε μενα καμια θα μιμηθω το 7αρακι σας!
χαχαχαχα smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
BASKETBALL#6
QUOTE(basket4 @ Mar 31 2008, 00:14 ) *
εσυ τις εριξες τις ταπες trefoil?
οχι για να ξερω δηλαδη...
και κανονισε να κανεις κ σε μενα καμια θα μιμηθω το 7αρακι σας!
χαχαχαχα smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Ναι της 'εχει μάθει η Νένα να κάνει τάπες! ΧΑ ΧΑ! smiley.gif smiley.gif smiley.gif
basket4
8η Αγωνιστική
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 53-24
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ - ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 78-32
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ 32-47
ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 69-63
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 66-40

9η Αγωνιστική
ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2
ΓΣ ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 2
ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ???? w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif
ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 2
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 2
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 0-20
diama13
Γιατι δεν λες οτι θα χασετε?πλακα κανω...εγω πραγματικα δεν ξερω για αυτο το παιχνιδι...αλλα οταν μαθω σκορ θα το δουμε...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.