Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Philadelphia 76ers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Eastern Conference
Pierce
Philadephia 76ers






Trust the Transponster



Προηγούμενο Ρεκόρ (2017-2018): 52-30
Leaders (2017-2018):
Πόντοι: Joel Embiid 22.9 - J.J. Redick 17.1 - Ben Simmons 15.8
Ριμπάουντ: Joel Emiid 11.0 - Ben Simmons 8.1 - Dario Saric 6.7
Ασσίστ: Ben Simmons 8.2 - T.J. McConnell 4 - Markelle Fultz 3.8


Πιθανή 5άδα:
Simmons Fultz Covington Saric Embiid


Πάγκος:
PG: T.J McConnell ,Landry Shamet
SG: JJ Reddick,Jerryd Bayless, Zhaire Smith
SF: Wilson Chandler, Jonah Bolden , Anthony Brown
PF: Amir Johnson, Norvel Pelle
C: Mike Muscala , Shake Milton

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Emeka Okafor (FA) , J.J. Reddick (ανανέωσε), Zhaire Smith (Draft) , Landry Shamet (Draft), Wilson Chandler ( ανταλλαγή), Amir Johnson (ανανέωσε) , Mike Muscala ( ανταλλαγή ) , Norvel Pelle (FA), Anthony Brown (FA)

Draft Picks: Zhaire Smith (#16, Πρώτος Γύρος), Landry Shamet (#26, Πρώτος Γύρος)

Έφυγαν: Ersan Ilyasova (FA), Marco Bellineli (FA) , Shane Larkin (FA), Timothe Luwawu-Cabarrot (FA), James Young (FA), Demetrius Jackson (FA)


Προπονητής:

Brett Brown

We started from the bottom (10-72), now we're here (52-30) και έχει ο Θεός. Η ομάδα έδειξε έτοιμη, ακόμα και χωρίς του νούμερο 1 draft pick, άλλωστε είναι συνηθισμένοι να καίνε τη πρώτη χρονιά του lottery pick τους. Αυτό πιστώνεται στον Brown, καθώς οι 76ers έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ με τον Σίμονς στη θέση του μάεστρου. Απομένει να δούμε πως θα μπορεσει να εντάξει τον Fultz στο σύστημα και αν θα καταφέρει να χτυπήσει τη Βοστώνη στα ίσια.

Παρουσίαση ομάδας

Η περσινή σεζόν ξεπέρασε κάθε προσδοκία με την ομάδα να πιάνει τις 50 νίκες, αριθμό που είχαμε να δούμε από την παρέα του Iverson (00-01!!). O Embiid έπαιξε παραπάνω από τα διπλά παιχνίδια σε σχέση με πρόπερσι (63), με στιγμές που έμοιαζε αδύνατο να αντιμετωπιστεί είτε μπροστά είτε πίσω. Ο Ρέντικ έδεσε απίστευτα με την νεανική ομάδα των 76ερς και έγραψε τα καλύτερα νούμερα της καριέρας του. O Simmons έδωσε ένα preview για το τι θα ακολουθήσει στο μέλλον, με τα νούμερά του να θυμίζουν...Magic. Εξαιρετικό court vision που μπορεί να εκμεταλευτεί πλήρως όλους τους συμπαίκτες, ωστόσο με πολύ εμφανές πρόβλημα στο σούτ. Ειδικά στα play offs οι Celtics τον σημάδεψαν δίνοντας ελεύθερα σούτ στα όρια της πρόκλησης, δημιουργώντας ανισσοροπίες.

Τι μπορούμε να περιμένουμε φέτος; Ο Fultz έδωσε ελπίδες στην preseason, με το θρυλικό πλέον jump shoot του να είναι σε αποδεκτή κατάσταση κάνοντας αρκετά λάθη όμως. Ο Brown δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το πως θα τον χειριστεί, μιας και ίσως τον ξεκινάει στις αρχές των ημιχρόνων αλλά όχι στα τελευταία κρίσιμα λεπτά. Όπως και να έχει είναι αρχή ακόμα, αλλά αναμένουμε να δούμε αν θα επιβεβαιώσει το predraft hype. Αυτός που θα επηρεαστεί περισσότερο είναι ο Reddick όπου λογικά θα δεί τα λεπτά του να μειώνονται, ωστόσο θα είναι αυτός που θα τραβάει την second unit στην επίθεση. Ο Embiid θα πρέπει να κόψει λίγο τα επιπόλαια λάθη στην επίθεση, μιας και τα double teams θα πάνε και θα έρχονται, είναι κρίσιμο να μοιράζει σωστά τη μπάλα. Αναμφίβολος στόχος το να πιάσει και τα 70 παιχνίδια. Αντίστοιχα ταλαντούχα ομάδα με τους Celtics, όμως μάλλον υστερεί σε κάποια επιμέρους κομμάτια. Σίγουρα τα play off της ανατολής για την επόμενη 5ετια θα έχουν ενδιαφέρον.

Πρόβλεψη: 57 νίκες
Conference rank:


sarounas
μια απ τα ίδια και σήμερα..... τρελό ταβάνι, τρελή αφέλεια αυτή η ομάδα 68.gif
mixalisgate7
QUOTE(Shams Charania)
Sources with @JonKrawczynski: Philadelphia is finalizing a deal with Minnesota to acquire Jimmy Butler.


ΠΗΓΗ

QUOTE(Adrian Wojnarowski)
Minnesota has agreed to a deal to send Jimmy Butler to Philadelphia for a package that includes Robert Covington and Dario Saric, league sources tell @ZachLowe_NBA and me. Minnesota will also trade Justin Patton and acquire a second round pick in the trade, league sources tell ESPN.


ΠΗΓΗ, ΠΗΓΗ
geo82
Αν δε δημιουργήσει προβλήματα και συνεργαστεί αρμονικά με τους συμπαίκτες του, θα βοηθήσει αρκετά.
pan24
Σε πρωτη ματια πολυ καλο
Σε δευτερη ματια μου μοιαζει δυσλειτουργικο και σε θεμα ροστερ και σε θεμα χαρακτηρων

Πως θα ταιριαξει ο Simmons που δεν επιχειρει καν σουτ με εναν παικτη που θελει πολυ ωρα την μπαλα στα χερια;
Επισης δημιουργειται ενα κενο στο 4

Απο θεμα χαρακτηρων ηδη υπηρχαν φημες οτι Embiid,Simmons δεν τα πανε και πολυ καλα
Με Butler μαζι κινδυνευει να γινει το μπαμ στα αποδυτηρια αν οι φημες ειναι αληθεια

Κυριως ομως αν ο Butler το καλοκαιρι αποφασισει να χαιρετησει μενουν μπουκαλα
mixalisgate7
QUOTE(pan24 @ Nov 10 2018, 20:12 ) *
Κυριως ομως αν ο Butler το καλοκαιρι αποφασισει να χαιρετησει μενουν μπουκαλα


Ο Adrian Wojnarowski έχει γράψει κάτι γι'αυτό στο Twitter:

QUOTE
Jimmy Butler and the Sixers fully expect to reach a deal on a long-term contract this summer, league sources tell ESPN. Sixers made deal with plans to add Butler to a Big Three with Joel Embiid and Ben Simmons. Sixers and Butler aren't allowed to enter into a negotiation or a agree on an extension yet, but barring physical issues or Butler failing to fit into the Embiid-Simmons dynamic both sides are optimistic on a long-term future. Sixers would be paying a steep price for a rental.
benchwarmer
Θα προτιμούσα να είχαν δώσει (και) τον Fultz 65.gif
Γενικά δεν ξέρω, ΟΚ προφανώς ούτε ο Κόβινγκτον ούτε ο Σάριτς θα φτάσουν ποτέ το επίπεδο του Μπάτλερ, αλλά πλέον οι Σίξερς μπαίνουν στη λογική να διαταράξουν όλη τη λειτουργία και τη φιλοσοφία τους του process.. Και ΟΚ καλός χρυσός ο Μπάτλερ, αλλά δεν θεωρώ πως είναι στους 5-10 παίχτες που λες ότι τους παίρνεις αν βρεις την ευκαιρία όπως και να χει. Για την ακρίβεια θεωρώ πως σε 1-2 χρόνια και ο Σίμονς και ο Έμπιντ θα είναι (αν είναι υγιείς κλπ) ξεκάθαρα καλύτεροί του. Προφανώς μπορεί να βγω και λάθος tongue.gif

Το βασικότερο βέβαια (βασικότερο ακόμη και από τα αγωνιστικά θέματα που σωστά γράφτηκαν πιο πάνω) είναι να υπάρχει σύμπνοια μεταξύ GM και προπονητή για το πού θέλουν να πάνε την ομάδα. Και μετά ναι, να μπορέσει να βρει τον τρόπο ο προπονητής να χρησιμοποιήσει τον Μπάτλερ χωρίς να χάσει ο Σίμμονς αυτό που μας έχει κάνει να εντυπωσιαστούμε ως τώρα...
geo82
H περίπτωση της ανταλλαγής του Μπάτλερ μου θυμίζει λίγο εκείνη του Wallace στους Pistons το 2004. Ήταν κι εκείνος περίεργος χαρακτήρας, όμως έδεσε μια χαρά στο Ντιτρόιτ. Ετούτος βέβαια είναι πολύ πιο μυστήριος τύπος αλλά αν δέσει, τους ανεβάζει επίπεδο.
Andre Miller
Δεν νομίζω να συνεχίσει αυτου του είδους τη συμπεριφορά ο Μπάτλερ στους Σιξερς. Και είναι τοπ10 παικτης, θα ανέβει επίπεδο τώρα αυτή η ομάδα.
Manimal
Το πρόβλημα της Φίλυ είναι που τα δύο βασικά της γκαρντ δεν σουτάρουν καν τρίποντο. Αν δεν είναι στο παρκέ ο 34άρης Ρέντινγκ κουτουλάνε μεταξύ τους. Και τώρα δώσανε δύο 3D πάιχτες με καλύτερο σουτ από του Μπάτλερ. Αν πάνε με βασική δυάδα Φουλτζ - Σίμμονς μέχρι τέλος δεν περνάνε στα Offs ούτε το Miami.
Andre Miller
Τώρα που έχουν και τον Μπάτλερ, ο Σιμμονς θα παίζει τεσσάρι, θέση στην οποία θα έχει αρκετά πλεονεκτήματα να εκμεταλλευτεί. Μπορεί να μην σουταρει, αλλά πόσοι pf μπορούν να μείνουν μπροστά του;
RipCity
QUOTE (Andre Miller @ Nov 12 2018, 13:55 ) *
Τώρα που έχουν και τον Μπάτλερ, ο Σιμμονς θα παίζει τεσσάρι, θέση στην οποία θα έχει αρκετά πλεονεκτήματα να εκμεταλλευτεί. Μπορεί να μην σουταρει, αλλά πόσοι pf μπορούν να μείνουν μπροστά του;


Kανείς, αλλά μένει να δούμε αν και θέλει να χτυπιέται με πιο βαριά κορμιά. Χάνει και τους σίγουρους πόντους του ποσταρίσματος έτσι, ενώ μπορεί το κάθε αντίπαλο 4άρι να τον παίζει με πολύ χώρο για να μην προλάβει να τον περάσει. Νομίζω ακριβώς το μεγάλο ατού του Simmons ήταν ότι κινείται σαν τους πιο γρήγορους κοντούς, όντας όμως 2.08, τώρα αλλάζει το πράγμα αφού θα παίζουν δύο κοντοί δίπλα του (JJ και Fultz ή Shamet) κι όχι ένας και θα υπάρχουν λιγότερα μισματς.
Κι επειδή πολλούς ύμνους έχω γράψει γι' αυτόν να πω πως φέτος με έχει εκνευρίσει που δεν προσπαθεί καν να βάλει ένα υποτυπώδες jumper στο παιχνίδι, ενώ δίπλα του στολίζουν συνεχώς τον Fultz γι' αυτή του την αδυναμία. Έχω πει πολλές φορές πως ο Simmons μπορεί να γίνει all time great και χωρίς jumper, αλλά δε κάθεται καλά να μην το προσπαθεί καν τώρα που μπήκαμε στη δεύτερη χρονιά του όταν πλέον μέχρι κι ο Henson βάζει τρίποντα.
thalys
Από περιέργεια έριξα μια ματιά στα σουτ του στο basketball reference:

Πέρσι σε όλους τους αγώνες πήρε 664 σουτ μέχρι δύο μέτρα από το καλάθι κι ευστόχησε σε 65.1% αυτών. Το ποσοστό είναι φανταστικό. Όμως, πήρε μόνο 333 σουτ πιο μακριά από 2 μέτρα (6 πόδια για την ακρίβεια) κι ευστόχησε στο 33.6% των προσπαθειών του (eFG% 33.6% - πήρε μόνο 11 προσπάθειες για τρίποντο, όλες άστοχες). Στις βολές είχε 56%.

Για να καταλάβω πόσο κακό είναι το ποσοστό αυτό, έριξα μια ματιά στα στατιστικά του Σμαρτ που είναι ιστορικά κακός σουτέρ για γκαρντ. Πέρσι πήρε 140 σουτ μέχρι τα 2 μέτρα κι έβαλε 49.3% αυτών. Ποσοστό ικανοποιητικό, αλλά μικρό νούμερο, ενδεικτικό και του στυλ της Βοστώνης. Έξω από τα 2 μέτρα, πήρε 375 σουτ κι είχε ποσοστό ευστοχίας 32% και eFG% 42%. Στις βολές είχε 72.9%.

Με άλλα λόγια, έξω από τα 2 μέτρα ο Σμαρτ είναι καλύτερος σουτέρ του Σίμμονς. Το ποσοστό στις βολές δείχνει ότι έχει σοβαρό πρόβλημα στο σουτ. Την θεωρία για το ότι σουτάρει με το λάθος χέρι την ξέρουμε πια όλοι φαντάζομαι. Οπότε εκτός αν στην Φιλαδέλφεια έχουν κάποιον μάγο που θα φτιάξει το σουτ του Σίμμονς (όλα γίνονται), ο τρόπος που βλέπω για να μην είναι αρνητικός στην επίθεση είναι να έχει την μπάλα στα χέρια του για να εκμεταλλεύεται την ικανότητα του στην πάσα και να του βάλουν 4 σουτέρ γύρω του για να μπουκάρει στη ρακέτα.

Πόσο εύκολο είναι αυτό με τον Μπάτλερ πια στην πεντάδα δεν έχω ιδέα. Έχουν 6 μήνες να το ψάξουν.

ΥΓ. Τα νούμερα φέτος είναι πάνω κάτω τα ίδια, δεν έχει βελτιωθεί.
pan24
QUOTE (thalys @ Nov 14 2018, 02:12 ) *
ΥΓ. Τα νούμερα φέτος είναι πάνω κάτω τα ίδια, δεν έχει βελτιωθεί.

Μα πρακτικα δεν εχει κατι να βελτιωσει πλην του σουτ
Το court vision ειναι τερματισμενο στο τοπ(σε αντιθεση πχ με τον Γιαννη που καθε χρονο το βελτιωνει λιγο και εχει ακομα περιθωρια βελτιωσης),δυνατος ειναι,να ποσταρει πιο κοντους αντιπαλους(αυτο του χρειαζεται οσο παιζει 1) το κανει πολυ καλα και με την εμπειρια το decision making που ηδη ηταν τοπ γινεται φυσιολογικα καλυτερο

Μεχρι να βελτιωσει το σουτ δεν υπαρχει κατι αλλο που να μπορει να κανει ΕΚΤΟΣ αν αποφασισει να γινει παικτης που θα δινει μαχες μεσα στην ρακετα τρωγοντας και ριχνοντας πολυ ξυλο με ισουψεις και εξισου δυνατους αντιπαλους

Οσο παιζει αποκλειστικα σαν περιφερειακος μεχρι να αποκτησει ενα τριποντο εστω στο 30-33% (δηλαδη κακο αλλα να τολμαει εστω να σουταρει και να βαζει μερικα) εχει πιασει ταβανι

Δεν ειναι κακο γιατι αυτο το ταβανι που εχει πιασει ειναι all star απλα με ενα μετριο σουτ θα εμπαινε σε συζητησεις MVP

Αντιθετα η αποκτηση Butler αν επηρεαστει το spacing αυτον θα επηρεασει περισσοτερο
aegeansheed
Αντικειμενικά μάλλον η καλύτερη πεντάδα των Sixers μου μοιάζει το Joel-Simmons-Redick-Butler+ένα τεσσαροεδές σε σώμα για να κάνει βρώμικη δουλειά. Scott ή Jeff Green θα ήταν φανταστικά fit, λόγω σουτ. Νομίζουν ότι έχουν τον Chandler γι' αυτό, αλλά είναι δύσκολο να βασίσεις πάρα πολλά πάνω του το 2018. Προσωπικά προτιμώ Fultz ως 6ο παίκτη, παρά τον Redick σε αυτόν τον ρόλο. Η τριάδα Joe-Ben-Butler είναι πολύ καλή passing unit και θα αξιοποιήσει περισσότερο τον Redick, ακριβώς για το λόγο αυτό και της δυνατότητάς τους να κινούνται πολύ, πιστεύω ότι δε θα έχουν θέμα με το spacing. Είναι απαραίτητος ο Redick, ώστε να γίνει -και πάλι-ο τέταρτος της πρώτης πεντάδας.

Για τον Simmons, όπως και με τον Γιάννη και τον Lebron θεωρώ ότι είναι από τους ελάχιστους παίκτες που δε χρειάζεται να έχουν σουτ για να κυριαρχούν (θα έβαζα και τον Durant, αλλά τυχαίνει να έχει ανώτερο σουτ). Είναι η ικανότητά τους με τη μπάλα στα χέρια και αυτό που σωστά αποκαλείτε court vision που δε χρειάζονται ένα σούπερ μακρινό σουτ για να κερδίζει η ομάδα τους. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν έχουν κάτι καλύτερο από ένα μέτριο σουτ, δηλαδή όπως έχει ο Lebron-στα καλά του δύο προηγούμενα χρόνια βασικά- δηλαδή γύρω στο 36-27%, δεν έχει νόημα να επιχειρούν μακρινά σουτ με χαμηλότερα από αυτό ποσοστά. Γιατί το σουτ αυτό θα θεωρείται απλά "κακό", κακή επιλογή εννοώ. Αν με ένα μέτριο σουτ και συνεχίζουν να δοκιμάζουν έτσι απλά για να φαίνεται στα μάτια του fan ότι έχουν και αυτό στο ρεπερτόριό τους, απλά θυσιάζουν τις πολύ καλύτερες επιλογές που έχουν για τις ομάδες τους. Στην περίπτωση του Simmons είναι απόλυτα σαφές αυτό. Σε κάθε περίπτωση θα είναι από τα πιο ενδιαφέροντα των playoffs και φέτος το quest για το fan's "πώς θα πάρουμε το drive και το court vision από τον Simmons, αφού δεν έχει σουτ να το κλείσουμε αυτό", λες και είναι κάτι από αυτά που μπορού να γίνουν...
thalys
Το μακρινό σουτ δεν είναι τόσο απαραίτητο, οι βολές όμως είναι. Για να γράψω κι ένα θετικό, φέτος επιδεικνύει βελτίωση στον τομέα αυτό.

Είμαι λιγότερο αισιόδοξος για τον Σίμονς από τους υπόλοιπους. Πιστεύω ότι θα είναι πολλαπλές φορές all star, υγεία να έχει, αλλά βλέπω στα πλέυ οφφ να έχει πρόβλημα. Ακόμα κι έτσι θα είναι καλός, αλλά για να είναι ο καλύτερος στο γήπεδο πρέπει να στηθεί η ομάδα γύρω του με 4 σουτέρ. Γίνεται, αλλά δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.
drunk guy
Η αναμενομενη αλλαγη στην αρχικη πενταδα θα γινει αποψε καθως θα ξεκινησουν οι Simmons Redick Butler Chandler Embiid.μιας και δεν βλεπω να εχει αναφρεθει ας ξεκινησω εγω την κουβεντα.αν ησασταν ο Elton Brand θα κανατε trade και τον fultz?και εξηγουμαι

με το trade του Butler οι σιξερς εχουν μπει σε win now mode και δεν ξερω αν μπορουν να περιμενουν κι αλλο τον fultz ποσο μαλλον απο τη στιγμη που δε φαινεται να υπαρχει καποια βελτιωση . Επιπλεον ο παγκος των Sixers ειναι αδειος οποτε θα μπορουσαν να δωσουν τον Fultz και να παρουν ως ανταλλαγμα πολυ καλους ρολιστες
RipCity
QUOTE (drunk guy @ Nov 14 2018, 20:33 ) *
Η αναμενομενη αλλαγη στην αρχικη πενταδα θα γινει αποψε καθως θα ξεκινησουν οι Simmons Redick Butler Chandler Embiid.μιας και δεν βλεπω να εχει αναφρεθει ας ξεκινησω εγω την κουβεντα.αν ησασταν ο Elton Brand θα κανατε trade και τον fultz?και εξηγουμαι

με το trade του Butler οι σιξερς εχουν μπει σε win now mode και δεν ξερω αν μπορουν να περιμενουν κι αλλο τον fultz ποσο μαλλον απο τη στιγμη που δε φαινεται να υπαρχει καποια βελτιωση . Επιπλεον ο παγκος των Sixers ειναι αδειος οποτε θα μπορουσαν να δωσουν τον Fultz και να παρουν ως ανταλλαγμα πολυ καλους ρολιστες


Νομίζω θα είναι λάθος να μπουν από τώρα σε λογική όλα ή τίποτα. Άλλωστε ο Butler το καλοκαίρι υπογράφει 4ετές συμβόλαιο. Το ιδανικό θα ήταν να δουν τι μπορούν να φέρουν το καλοκαίρι με τα 20Μ που θα έχουν χώρο στο καπ και μετά αν δουν πως μπορεί να μπει κάποιο κερασάκι στην τούρτα με trade Fultz να το προχωρήσουν. Για να πάρουν πχ παίκτες όπως ο Kieff που το καλοκαίρι μπορούν να τον πάρουν ελεύθερο δεν έχει νόημα στα μάτια μου να θυσιάσουν τον Fultz.

Btw αν μπορούσαν το καλοκαίρι να πείσουν τον Tobias Harris να μπει στο PF δίπλα στους υπόλοιπους νομίζω θα είναι κάτι τρομερό.
aegeansheed
QUOTE(thalys @ Nov 14 2018, 13:52 ) *
Ακόμα κι έτσι θα είναι καλός, αλλά για να είναι ο καλύτερος στο γήπεδο πρέπει να στηθεί η ομάδα γύρω του με 4 σουτέρ. Γίνεται, αλλά δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.

Σχετικό με όσα λέγαμε και μια κίνηση στη σωστή κατεύθυνση. Ο Rush έχει σουτ και αν διατηρείται σε καλή κατάσταση σωματικά θα τους χρειαστεί. Υπάρχουν ακόμα κι άλλοι σουτέρ με προοπτική late add όπως ο Nick Young και ο Afflalo από vets. Kilpatrick ζει;
QUOTE
Brandon Rush - G/F - Trail Blazers
Brandon Rush is scheduled for a workout with the 76ers.



QUOTE(drunk guy @ Nov 14 2018, 21:33 ) *
Η αναμενομενη αλλαγη στην αρχικη πενταδα θα γινει αποψε καθως θα ξεκινησουν οι Simmons Redick Butler Chandler Embiid.μιας και δεν βλεπω να εχει αναφρεθει ας ξεκινησω εγω την κουβεντα.αν ησασταν ο Elton Brand θα κανατε trade και τον fultz?και εξηγουμαι

με το trade του Butler οι σιξερς εχουν μπει σε win now mode και δεν ξερω αν μπορουν να περιμενουν κι αλλο τον fultz ποσο μαλλον απο τη στιγμη που δε φαινεται να υπαρχει καποια βελτιωση . Επιπλεον ο παγκος των Sixers ειναι αδειος οποτε θα μπορουσαν να δωσουν τον Fultz και να παρουν ως ανταλλαγμα πολυ καλους ρολιστες

Νομίζω τον Fultz επιχειρηματικά/αναπτυξιακά ακόμα δε μπαίνεις στη διαδικασία να τον δώσεις. Πριν λήξει το rookie του συμβόλαιο δηλαδή. Θα χρειαστεί ακόμα κι αν δε δέσει με την πρώτη πεντάδα ως 6ος παίκτης από τον πάγκο. Όπως και να' χει είναι πολύ καλός παίκτης για να τον σκοτώσεις κοψοχρονιά και για λόγους συμβολαίου πέραν των άλλων.
drunk guy
QUOTE(RipCity @ Nov 14 2018, 22:16 ) *
Νομίζω θα είναι λάθος να μπουν από τώρα σε λογική όλα ή τίποτα. Άλλωστε ο Butler το καλοκαίρι υπογράφει 4ετές συμβόλαιο. Το ιδανικό θα ήταν να δουν τι μπορούν να φέρουν το καλοκαίρι με τα 20Μ που θα έχουν χώρο στο καπ και μετά αν δουν πως μπορεί να μπει κάποιο κερασάκι στην τούρτα με trade Fultz να το προχωρήσουν. Για να πάρουν πχ παίκτες όπως ο Kieff που το καλοκαίρι μπορούν να τον πάρουν ελεύθερο δεν έχει νόημα στα μάτια μου να θυσιάσουν τον Fultz.

Btw αν μπορούσαν το καλοκαίρι να πείσουν τον Tobias Harris να μπει στο PF δίπλα στους υπόλοιπους νομίζω θα είναι κάτι τρομερό.

συμφωνω και με τους 2 αλλα με μια υποσημειωση. Οσο ο fultz συνεχιζει αυτες τις εμφανισεις τοσο θα μειωνεται και η ανταλλακτικη του αξια. και επειδη οι σιξερς πλεον εχουν ξεμεινει απο assets (καλως η κακως ο Hinkie ειχε μαζεψει ενα σωρο απο δαυτα) δεν ξερω αν θα ρισκαρουν να χασουν και την οποια ανταλλακτικη αξια του fultz περιμενοντας μεχρι το καλοκαιρι.
Για Tobias συμφωνω 1000%
Manimal
O JJ ήδη πιάνει τον ίδιο χρόνο με προπενταετίας που έπαιζε στο Ορλάντο. Έστω αν υποθέσουμε ότι μπορεί να βγάλει έτσι την χρονιά (προσωπικά αμφιβάλλω), παραμένει ένα επίσης μεγάλο πρόβλημα, που είναι η άμυνα απέναντι σε εκρηκτικά γκαρντ. Δεν βγαίνει αμυντικά αυτή η ομάδα κόντρα σε Λάουρι και Ίρβινγκ.
RipCity
QUOTE (Manimal @ Nov 15 2018, 18:18 ) *
O JJ ήδη πιάνει τον ίδιο χρόνο με προπενταετίας που έπαιζε στο Ορλάντο. Έστω αν υποθέσουμε ότι μπορεί να βγάλει έτσι την χρονιά (προσωπικά αμφιβάλλω), παραμένει ένα επίσης μεγάλο πρόβλημα, που είναι η άμυνα απέναντι σε εκρηκτικά γκαρντ. Δεν βγαίνει αμυντικά αυτή η ομάδα κόντρα σε Λάουρι και Ίρβινγκ.


Αυτούς λογικά είτε ο Butler είτε ο Simmons θα τους πιάνει. Ο JJ θα πιάνει το δυάρι.
RipCity
Per David Aldridge: At the direction of his attorney, Raymond Brothers, @MarkelleF is scheduled to see a shoulder specialist early next week. Per Brothers, Fultz will not participate in team practices or games until after the the specialist has had a chance to evaluate him.
drunk guy
πολυ μυστηρια η περιπτωση του fultz προφανως δεν ειναι υγιης κατι παιζει ακομα με τον ωμο του, το οποιο ομως δεν το εχουν διαγνωσει οι γιατροι της ομαδας?

update: δινουν αυτη τη στιγμη συνεντευξη τυπου ο Brown με τον Brand. O Brand ειπε το εξης:'there's nothing we saw medically that didn't allow (Fultz) to play'
pan24
Με τον Fultz πιστευω ψυχολογικο ειναι το θεμα πλεον

Στο κολλεγιο σουταρε καλα,δεν γινεται να ξεχασε να σουταρει και οσο κι αν πειραξε τον μηχανισμο του σε ενα καλοκαιρι θα τον ειχε διορθωσει κοντα 1,5 χρονο τωρα
Αν υπηρχε ιατρικο προβλημα δεν γινεται να μην το εχει βρει κανενας τοσο καιρο
RipCity
QUOTE (pan24 @ Nov 20 2018, 19:57 ) *
Με τον Fultz πιστευω ψυχολογικο ειναι το θεμα πλεον

Στο κολλεγιο σουταρε καλα,δεν γινεται να ξεχασε να σουταρει και οσο κι αν πειραξε τον μηχανισμο του σε ενα καλοκαιρι θα τον ειχε διορθωσει κοντα 1,5 χρονο τωρα
Αν υπηρχε ιατρικο προβλημα δεν γινεται να μην το εχει βρει κανενας τοσο καιρο



Καλά της Φίλα είναι γνωστοί για τα καμώματά τους. Επίπεδο μπασκετικού Ολυμπιακού ιατρικά.
geo82
QUOTE (whaler @ Feb 6 2019, 09:47 ) *
Τα έχουν μπερδέψει πολύ και δεν ξέρω ποιος θα πρωτοχωρέσει (μέχρι το καλοκαίρι τουλάχιστον). Μπορούν έτσι να μπουν σφήνα σε Milwaukee και Toronto;


Άνετα. Οι μόνοι που έχουν κάποια ελπίδα απέναντι τους είναι οι Celtics λόγω βάθους, αν και θεωρώ πλέον ότι οι Sixers είναι μπροστά απ' όλους.
pan24
Οι Sixers πηραν το μεγαλο ρισκο που θα τους απογειωσει η θα τους βυθισει
Σε μια 5αδα με Butler,Simmons,Embiid που λιγοτερο η περισσοτερο θελουν μπαλα στα χερια προσθεσαν και Harris που θελει μπαλα

Αν το πραγμα δεν δουλεψει η/και το καλοκαιρι δεν μεινουν Harris,Butler θα βρεθουν στο σημειο που ξεκινησαν την σεζον χωρις ομως Saric και διαφορα πικ που εδωσαν

Απο την αλλη αν αυτη η 5αδα δουλεψει και μεινουν ολοι συμπληρωνουν τωρα η το καλοκαιρι τον παγκο με βετερανους και αντε πιαστε τους
RipCity
Ήταν ένα ρίσκο που άξιζε να πάρουν.
pk13
Εγώ προσωπικά βλέπω ότι το ροστερ τους είναι ένας αχταρμάς ειδικά η αρχική πεντάδα...Οι 4 από τους 5 παίκτες θέλουν μπαλα στα χέρια για να είναι αποδοτικοί...Πήραν βέβαια σημαντικη ανασα στο σουτ γιατι ο Χαρις ειναι καλος απο το τριποντο αλλα αμφιβαλλω οτι θα μπορεσουν να δεσουν και να βρουν ισσοροπιες...Θεωρώ οτι με οποιοδήποτε από τους Τορόντο,Μιλγουοκι και Σελτικς και να πέσουν στον δεύτερο γύρο των πλέι οφ θα φάνε τα μούτρα τους....
geo82
Η Φιλαδέλφεια δυνάμωσε τρομακτικά. Αν παραμείνουν υγιείς, είναι για μένα το πρώτο φαβορί για τους τελικούς από την Ανατολή.
aegeansheed
Από τα πιο ενδιαφέροντα ματς χτες. Δεύτερη σερί μεγάλη εμφάνιση από τους Sixers συνολικά, μιλάμε ουσιαστικά για comeback, αφού στο πρώτο ημίχρονο η διαφορά ήταν πάνω-κατω στους 10 πόντους.

Ο Smart με το ξεκίνημα της 3ης περιόδου έχασε την ψυχραιμία του σε μια εκτός φάσης επαφή με τον Embiid με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Από τους Celtics ο Rozier είχε κάνει ένα μαγικό πρώτο μέρος, ενώ ο Tatum βρισκόταν σε τρομερά αδιάφορη κατάσταση (φαινόταν από τη διάθεση στην άμυνα). Ο Kyrie ήταν σούπερ, αλλά στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι Sixers τον σημάδεψαν με αποτέλεσμα να προκύψει εκ του αποτελέσματος ως ο αδύναμος κρίκος στην άμυνα (δις με τον Butler που είχε 2/2 πάνω του, μια με iso drive και στο jump shot μετά).

Δε μου άρεσε η χρήση του Tatum και πάλι. Και ο Brown μπορεί καλύτερα. Για μένα υπάρχει σαφές under-utilization του υλικού στους Celtics, δε χωράνε τόσο ποιοτικοί παίκτες σε τόσα λίγα λεπτά για να βολευτούν όλοι και αυτή η ομάδα να κερδίζει παίζοντας το καλύτερο δυνατό μπάσκετ. Ο Tatum μπορεί και πρέπει να παίζει 35 λεπτά, ο Jaylen 30 σίγουρα και οι Rozier-Smart από 25 τουλάχιστον. Δε βγαίνουν τα κουκιά μάνα μου...

Δε μου αρέσει ο πάγκος των Sixers, αλλά αν μπορεί η 5άδα τους να παίζει 35-38 λεπτά στα Playoffs, δεν τους βλέπω πιο κάτω από Τελικούς Περιφέρειας.
geo82
Όντως ήταν ωραίο παιχνίδι. Δυστυχώς, υπάρχει θέμα με το μοίρασμα των ρόλων στη Βοστόνη από την αρχή της περιόδου και δεν έχει λυθεί πλήρως ακόμη. Εξακολουθώ να τους υπολογίζω στα playoffs, μιας και εκεί είναι τελείως διαφορετικές οι καταστάσεις και η ιστορία του ΝΒΑ βρίθει από παραδείγματα ομάδων που γύρισαν τον διακόπτη στην postseason (και το αντίθετο βέβαια). Δεν τον κρύβω πως θέλω να είναι αυτό το ζευγάρι των τελικών της περιφέρειας. Οι ομάδες που κατέχουν τις 2 πρώτες θέσης με αφήνουν αδιάφορο, ειδικά το Τορόντο.Είναι η πιο παλιά κόντρα στην Ανατολή ιστορικά και μια από τις πιο έντονες, αν όχι η εντονότερη. Επιπλέον, οι έδρες τους έχουν παλμό και με βάση την περσινή σειρά και το επεισόδιο του Embiid με τον Smart, θα υπάρχει και το επιπλέον κίνητρο ανάμεσα στους παίχτες για να κερδίσουν τη σειρά.
aegeansheed
QUOTE
The 76ers’ preferred starting lineup of Ben Simmons, JJ Redick, Jimmy Butler, Tobias Harris and Joel Embiid is 7-1 in eight games.

The only two loss was a 112-109 defeat to the visiting Celtics on Feb. 12 in Harris’ third game as a Sixer. Included in that stretch was a road victory over the NBA-leading Bucks.

QUOTE
Butler, who has built a reputation for taking over games in the fourth quarter, had 14 final-quarter points in Sunday’s 130-125 victory over the NBA-leading Bucks in Milwaukee. He added seven points, four assists and no turnovers in the final period of Tuesday’s 118-114 road win over the Hornets with Embiid resting.

Butler was quite passive in the first half Wednesday, hitting just 1 of 7 shots and only had seven points through three periods. But he took the game over in the fourth, scoring 15 points on 5-for-8 shooting that included back-to-back 3-pointers and the clinching jumper.

https://www.buckscountycouriertimes.com/spo...ignificant-step
Σχετικά με όσα συζητάμε. Είχε θολώσει κάπως η εικόνα των πραγματικών δυνατοτήτων της καλής 5άδας των Sixers μετά τις σχετικά πρόσφατες πολυήμερες απουσίες Butler και Embiid σε διαφορετικά μεταξύ τους χρονικά διαστήματα. Ο πυρήνας αυτός δεν έχει ακόμα παίξει πολύ χρόνο μαζί. Τρομάζει αρκετά το ενδεχόμενο να πιάσει το peak της σε μερικές εβδομάδες από τώρα, στα playoffs...

Ίσως το underrated stat της ημέρας.
pan24
Εδω βλεπουμε τον Marjanovic να πετυχαινει το πρωτο τριποντο της καριερας του το οποιο σουταρε με περισσεια αυτοπεποιθηση και αρκετο χρονο στο ρολοι


Καπου εδω πρεπει να πουμε και οτι ο Simmons σε δυο χρονια καριερας στο NBA ακομα δεν εχει πετυχει τριποντο εχοντας 0/15 tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.