QUOTE(katestramenos @ Aug 10 2010, 23:06 )

Λοιπον.Δεν εχω λογο να μπω σε αντιπαραθεση μαζι σου.Το να βγαλω στη φορα τι συμβαινει στο σωματειο,στις εσωτερικες εκλογες και γενικοτερα στο παρασκηνιο δε με οφελει πουθενα.Εμενα με ενδιαφερει που για ακομα μια φορα ο Πειραικος λειτουργει σα ψιλικατζιδικο.Γιατι αυτο εχει καταντησει.Η προσπαθεια που εγινε απο παλιους παικτες και οχι αποφοιτους του περσινου εφηβικου,παικτες που εχουν αγαπησει την ομαδα οχι που ετυχε να παιξουν εκει,ναυαγησε για πολυ συγκεκριμενους λογους.Για να παιξουν τα παιδια που τελειωσαν το εφηβικο.να μπουν και καποιοι"χορηγοι"ταχα μου και να συμπληρωσετε το ροστερ με ατομα που δεν ηταν στη δωδεκαδα ομαδων που λαμβαναν περσυ συμμετοχη στο Γ και Δ εσκανα.
Να λεμε αληθειες.Το να μαζευεις 12 ατομα στο γηπεδο τις ωρες του αντρικου ειναι ευκολο.Το να κανεις ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ειναι δυσκολο.
Το να εχουν βαλει ενα περαστικο οπως εσυ,δε μου λεει κατι..Γιατι δεν εισαι γεννημα θρεμα του Πειραικου.Δε λεω οτι εισαι τυχοδιωκτης αλλα δεν εισαι ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ.Γιατι αν ησουν Πειραικος θα με ηξερες και θα σε ηξερα.
Προσωπικα εγω μαζι με αλλα δυο τρια ατομα απο τα 9 που σου ανεφερα πριν ειμασταν τα παιδακια που γεμιζαμε τις κερκιδες για πολλα χρονια στο Παπαστρατειο και στα εκτος εδρας παιχνιδια του ΠΣ .Μη σου απαρυθμισω τα γηπεδα που εχω παει να δω την ομαδα σε επαρχια κτλ.
Οταν μπηκα φανταρος και εφυγα απο το σωματειο εγραφα 13 χρονια στην ομαδα.Απο τοτε εχουν περασει αλλα 10.Αυτα τα 23 χρονια λοιπον στο τοιχο του σπιτιου μου ειναι κρεμασμενα και η φανελα της ομαδας αλλα και το κασκολ που ειχαμε οι οπαδοι οταν παιζαμε Α1 και Α2.
Όταν λοιπον αφιλοκερδως παικτες που μπορουν να κανουν καλη ομαδα και καλη παρεα δε τους θες κατι αλλο συμβαινει.Εξυπηρετεις συμφεροντα καποιων...Δεν ξερω αν εισαι εσυ η καποιος αλλος που κανονιζει.Αν εχω καταλαβει καλα εισα νεος στο χωρο.Τουλαχιστον στα ανδρικα τμηματα της εσκανα και αν εχω πληροφορηθει καλα δεν εχεις παιξει και μπασκετ.Το αντικειμενο λοιπον ειναι περιεργο.Δεν ειναι ακαδημιες.
Δεν ειναι τυχαιο που απο Ιουνιο μηνα εχουν πει ολες οι ομαδες της Γ κατηγοριας,πρεπει να βρουμε για να σωθουμε 2 ομαδες να βαλουμε απο κατω γιατι μια τη ξερουμε ηδη.Ομοφωνα λενε Πειραικος Συνδεσμος.
Οσο για τις ακαδημιες δε θα ασχοληθω να σε πεισω για αυτο που ειπα.Τους προβολεις οντως τους βλεπω κλειστους ισως επειδη κανατε τα αγωνιστικα τμηματα προπονηση στο κλειστο και οταν περνουσα εγω στο γηπεδο για βολτα να εβλεπα οτι ηθελα.Που δε νομιζω παντως.Σε καμια περιπτωση παντως δε περναει το σωματειο δοξες.
Για να κλεισω θα σου πω το εξης.Μη προσπαθησεις να με πεισεις για αυτα που εχω πει μεχρι τωρα,Ειναι 100% σιγουρα.
Ειναι τιμη σου που κανεις τη δουλεια σου προσπαθωντας για το καλυτερο αλλα το να φλερταρεις μεταγραφες βαση του υψους και του παχους μιας παρεας φοιτητων για το ιστορικοτερο σωματειο του Πειραια ειναι ντροπη.Πραγματικα ηθελα να ηξερα ποιος αποφασισε για ολα αυτα.
Ντροπη του.
Καλο βραδυ.
ΥΣ. Σε παρακαλω μη μου κανεις υποδειξεις για τις κατηγοριες κτλ.Για ευνοητους λογους που προανεφερα.
Και μόνο που λες την φράση "στις εσωτερικες εκλογες και γενικοτερα στο παρασκήνιο" αντιλαμβάνομαι πως έχεις ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ από ερασιτεχνικό αθλητισμό! Θέλω μάλιστα να σε συμβουλεύσω να ασχοληθείς γιατί απ' ότι φαίνεται τα πιστεύω σου συμβαδίζουν με όλων αυτών που ασχολήθηκαν μέχρι τώρα και έχουν φέρει τον αθλητισμό σε αυτό το τέλμα. Για το άτομό μου δεν έχεις πληροφορηθεί και πολύ καλά, αλλά δεν πειράζει. Δεν είμαι ούτε τυχοδιώκτης ούτε μισθοφόρος. Και δεν εργάζομαι για το όνομά μου αλλά γιατί το γουστάρω!!! Δυστυχώς κάτι σε "τσούζει" αλλά ποτέ στη ζωή μου δεν έπαιξα με παρασκήνιο και ούτε θα το κάνω και τώρα! Γι'αυτό άλλωστε, παρότι μου πρότεινες να μιλήσουμε και ιδιωτικά, εγώ συνεχίζω να μιλάω ΔΗΜΟΣΙΑ.
Αν σε ενδιέφερε ο Πειραϊκός καθαρά, αν ήσουν "Πειραϊκάρας" όπως τους λέμε, θα ήσουν ήδη στο γήπεδο. Εγώ δεν σε είδα πάντως!! Πόρτες δεν κλείσαμε, και αυτό σε ενοχλεί??? Θες να γίνει ο Πειραϊκός club και να ρίχνει πόρτα σε άτομα που γουστάρουν να παίξουν μπάσκετ?? Σου είπε κάποιος από τους άμεσα υπεύθυνους του Ανδρικού ότι δεν θέλουμε τους παίκτες που θα παίξουν αφιλοκερδώς όπως είπες και εσύ???
Επειδή δυστυχώς έχω αρκετή εμπειρία, όσο και αν σε πειράζει, θέλω να σου δώσω μία συμβουλή. Την δίνω και σε μερικούς "ζόρικους" γονείς που μου προκύπτουν καμιά φορά (σπάνια η αλήθεια είναι). Ασχολήσου με αυτό που σου αρέσει. Σου αρέσει το μπάσκετ??? Ασχολήσου με το μπάσκετ! Καθαρά με το μπάσκετ όμως!! Αν αρχίσεις να σκέφτεσαι υπόγεια, για συνωμοσίες, συμφέροντα και ιστορίες της χαλιμάς, άστο καλύτερα!! Χάνεις την μπάλα! Χάνεις την ουσία! Σόρρυ αν σου χαλάω την έξαψη που σου δημιουργούν οι συνωμοσίες αλλά η υπόθεση είναι πολύ πιο στεγνή και ξενέρωτη απ' όσο νομίζεις!!
Και από τους εφήβους που λες ότι θα βάλουμε, θα παίξουν αυτοί που προβλέπει η προκήρυξη του Πρωταθλήματος (3). Επίσης είναι πολύ γραφικό που μιλάς με όλες τις ομάδες της Γ' ΕΣΚΑΝΑ και σου είπαν πως σκοπεύουν να μας βάλουν από κάτω! Πραγματικά αν υπάρχει καφενείο που μαζεύονται όλοι μαζί, θέλω να έρθω!!! Σίγουρα δεν έχουν καμία πληροφορία για την ομάδα μας, είναι λογικό να πιστεύουν ότι είμαστε χάλια (εδώ το λέει ένας Πειραϊκάρας σαν εσένα) αλλά εσύ που έχεις παίξει και μπάσκετ (όχι σαν εμένα) θα έπρεπε να ξέρεις πως τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στο γήπεδο! Ή μήπως έχεις άλλη άποψη και για αυτό?? Πρέπει να έχουμε μήπως μία δυνατή και δικτυωμένη Διοίκηση για να τα παίρνουμε και αλλιώς?? Εγώ αυτά δεν τα ξέρω, ίσως μπορείς να βοηθήσεις! Γνώστης φαίνεσαι...
Δε νομίζω ότι σε έθιξε ως "Πειραϊκάρα" το ότι εκδηλώσαμε το ενδιαφέρον μας για παίκτες μέσω του basketforum. Στο κάτω κάτω εσύ με αυτά που είπες εξέθεσες το Σωματείο πολύ περισσότερο. Το μόνο εμφανές είναι ότι κάτι σε χάλασε και ξεσπάς παντού!
Και στο ξαναλέω, αν ήθελες να παίξεις για την ομάδα, εσύ η οποιοδήποτε άλλος, θα ήσασταν στο γήπεδο ήδη!!
Όποιος ενδιαφέρεται τόσο πολύ, βρίσκει την άκρη!
Επώνυμα,
Κάρολος Χαλικιάς.