Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Αντιο στον μεγάλο Roy Tarpley
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
MaJesty23
Ένας μεγάλος έφυγε σήμερα κύριοι...Roy Tarpley,ο πιο ολοκληρωμένος αμερικάνος παίχτης που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα...μεγάλη αδυναμία το ποτό που τελικά τον νίκησε.Πέθανε σημερα απο ανεπάρκεια στο ήπαρ...δεν σε ξεχνάμε Roy και ας ήμασταν στους απέναντι! sad.gif .Πάντα γούσταρω τύπους σαν τον Roy έξω απο νόρμες,σε μοναχικούς δρόμους!
Ilias7
Οτι και να πει κανεις γι αυτο το παιχταρα πραγματικα ειναι λιγο..Επαιξε μπασκετ στην Ελλδα την ωραιοτερη εποχη..Την εποχη που τα Ελληνικο Πρωταθλημα ηταν απο τα κορυφαια..Αυτος και καποιοι ακομα παιχαταρδες της εποχης μας εκαναν να ξεκινησουμε να παρακολουθουμε και να παιζουμε μπασκετ..

Καλο ταξιδι Ροι Ταρπλει..
basket72
QUOTE (Ilias7 @ Jan 10 2015, 10:18 ) *
Οτι και να πει κανεις γι αυτο το παιχταρα πραγματικα ειναι λιγο..Επαιξε μπασκετ στην Ελλδα την ωραιοτερη εποχη..Την εποχη που τα Ελληνικο Πρωταθλημα ηταν απο τα κορυφαια..Αυτος και καποιοι ακομα παιχαταρδες της εποχης μας εκαναν να ξεκινησουμε να παρακολουθουμε και να παιζουμε μπασκετ..

Καλο ταξιδι Ροι Ταρπλει..



Όχι ρε παιδιά ο Ροι, μόλις το έμαθα. Πολύ κρίμα!!
Σίγουρα ο καλύτερος αμερικάνος που πέρασε από τα μέρη μας μην πω κι από την Ευρώπη αφού μας ήρθε στα 29 του αν θυμάμαι καλά. Ο Μακαντου, ο Ντομινίκ κι άλλα τέτοια αστέρια ήρθαν σε σαφώς μεγαλύτερη ηλικία.

Τράβηξε το δικό του δρόμο απο μικρός, αν δεν είχε τις εξαρτήσεις του θα ήταν all star στο ΝΒΑ.

Θα σε θυμόμαστε πάντα παικταρά!!!!!
T.W.Is.M.
Κριμα...
Αντι για λογια(τι παραπανω να πω αλλωστε; ), βαζω μονο αυτο:
<--------------------------------------------------------------------
berry
Αγαπητοι φιλοι ,

καρι σκαρι,κιντελ γουντς,γουιλι αντερσον,μπλου εντουαρντς,τερενς μορις και λοιπα καλοπαιδα,ειστε καλεσμενοι σε μνημοσυνη δεηση προς τιμη του εκλιποντος

μινιμουμ καταναλωση αλκοολ 20 μπυρες οσες ειχε πιει πριν απο ενα ματς με τον ηρακλη

κοκες,πορνες κλπ παρελκομενα θα παρεχονται δωρεαν κατα την διαρκεια του οργιου που θα ακολουθησει και θα κλεισει το appreciation night

natouralistis
Το αγωνιστικό του πράγματος δεν χρειάζεται να υμνηθεί, παίχτης που ήρθε στην Ευρώπη λόγω της τιμωρίας από το NBA, δεν ήταν για την απ΄εδώ όχθη του ατλαντικού.

Ψυχάρα Ρόι Τάρπλει, τεράστια μορφή, ας βρεις τη γαλήνη που δεν είχες εδώ στο μακρινό σου ταξίδι. Θα σε θυμόμαστε για πάντα.

Η ατάκα του Τζορτζ Μπεστ αφιερωμένη και σε σένα γίγαντα.

«Ξόδεψα τα περισσότερα λεφτά μου στα ποτά, στις γκόμενες και στα γρήγορα αυτοκίνητα. Τα υπόλοιπα απλώς τα σπατάλησα».
manj13
''Εχω ερθει ξερω οτι το πιοτο μου εχει αφαιρεσει ''ισχυ'' και κανω ''μπασκετικη πλακα'' σ' οποιον εχω μπροστα μου..''.Ετσι μου φαινοταν να λεγε μεσα του, οταν ηρθε και ο τροπος που τον εβλεπα να παιζει...
Σεβασμος και R.I.P σ εναν απο τους ψηλους που ηξερε κανταρια τι να κανει το υψος του και τον ογκο του στο γηπεδο...
Zoys
Το βίντεο που ετοίμασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για να τιμήσει τη μνήμη του μεγάλου Roy Tarpley.

rankin
Ρόι αγόρι μου, για μας είσαι πάντα ζωντανός και φοράς ακόμα την ερυθρόλευκη
77.gif 77.gif 77.gif
Zephyr
Για μένα ο Ρόι ανήκει σε εκείνη την μυθοποιημένη γενιά παιχτών που την αναγάγεις σε κάποιο άλλο επίπεδο, είναι οι παίχτες που παρακολουθείς στην παιδική σου ηλικία, που τραγουδάς για χρόνια το όνομα τους και που λες "καλά που υπάρχει το youtube" για να μπορείς σήμερα (σε μια πιο ώριμη ηλικία) να θαυμάσεις όσα τα παιδικά σου μάτια δεν μπορούσαν να συλλάβουν.
ΡΟΙ ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ, να σαι καλά εκεί που βρίσκεσαι...
anton2
Ίσως ο πιο αγαπημένος μου παίκτης έβερ και φοβερά καλό παιδί.

Απίστευτο ταλέντο.

Είχε την ατυχία να έχει σε κάθε ώμο από ένα ντίμον.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.