Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Π Ε Κ Ι Ν Ο 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
boss
QUOTE(Vas @ Aug 12 2008, 14:14 ) *
Να με συγχωράς αλλά με αυτά που γράφεις δείχνεις ότι είσαι εξίσου αλαζόνας όσο και οι Ισπανοί… Ναι όντως δεν έχουν γνωστά ονόματα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να σουτάρουν. Μπορεί να μην είναι καλοί στις ντρίμπλες, στα καρφώματα, στην άμυνα αλλά έχουν ένα «βρωμόχερο» πολύ καλύτερο από πολλούς ευρωπαίους!!
Το παιχνίδι τους είναι σουτ από την περιφέρεια, ότι μπει και ότι πιάσει ο Γιάο.

αλαζονας επειδη λεω οτι οι συγκεκριμενοι παιχτες αν εξαιρεσεις 1-2 αγωνιζονται σε επιπεδο δαπεδο κ ομως παρολαυτα πηγαν να κανουν την ζημια?
ισα ισα που τους τιμα αυτο που λεω, κοντραραν μια ομαδα που ολοι οι παιχτες τους αγωνιζονται σε παγκοσμιο επιπεδο! απλα δε θυμαμαι τα ονοματα τους γι'αυτο εκανα χιουμορ με τα ονοματα τους, δε βλεπω κατι το αλαζονικο απο μερους μου
Vas
Χωρίς να θέλω να σου επιτεθώ και εντελώς φιλικά:

Όταν υποτιμάς τον αντίπαλό σου («επιπέδου δάπεδο» κλπ) είναι τα πρώτα σημάδια αλαζονείας. Κατηγορούμε τους Αμερικανούς και τους Ισπανούς (κάποιοι «θίχτηκαν από την χειρονομία του Καλδερόν (αυτός δεν την κάνει (?) με τα 3 δάχτυλα) ή από τα γελάκια του Γκασόλ στο παιχνίδι) και δεν κοιτάμε την δική μας συμπεριφορά.

Ομολογώ ότι οι παίκτες δεν έχουν δείξει κάτι τέτοιο (εκτός αν δεν το έχω αντιληφθεί) αλλά όλοι οι γύρω γύρω είναι αστα να παν.
Άκουγα έρα σπορ και ήταν ο Ντεντόπουλος με κάποιον άλλο. Κάνει αλλαγή στο 1ο δεκάλεπτο τον Γκριν με το Ρολλερ, και λέει ο άλλος. «Τώρα ποιος είναι χειρότερος από τους 2 ??» Φανταστείτε να έλεγε κάτι ανάλογο ένας Αμερικάνος για τους Έλληνες. Σνομπαρία θα τους ανεβάζαμε αλλαζώνες θα τους κατεβάζαμε!!

Περιττό να πω ότι όταν μπήκε ο Ρόλλερ έγινε το σερί από την Γερμανία και πέρασαν μπροστά στο 10λεπτο. Μούγκα ο δημοσιογράφος!!
D_WILL_8
Δεν αποκλείω να πάρουμε τη δεύτερη θέση.. Νομίζω οτί η Ισπανία θα δυσκολευτεί με τον Ντιρκ...
Άλλωστε τους είχε νικήσε και στον ημιτελικό του Βελιγραδίου.. Άρα και με την διαφορά που κάναμε σήμερα με τους Γερμανούς και αν αυτοι νικήσουν τους Κινέζους είναι πιθανή η τριπλή ισοβαθμία Ελλάς-Ισπανία-Γερμανί... Βέβαια είναι νωρίς ακόμα.. Πολύ νωρίς.... biggrin.gif

Υ.Γ. Αυτός ο Ρούμπιο θα αφήσει ιστορία..
NBAer
QUOTE(rchos @ Aug 12 2008, 11:35 ) *
ενδεχεται παντως να ισχυουν και τα 2.μπορει να δειξει η ερτ μονο το δευτερο ημιχρονο.
πιο πιθανο θεωρω το σεναριο του λαθους βεβαια αλλα υπαρχει και αυτη η περιπτωση.

sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif
As it seems.....

Δειχνει κολυμβηση στην ΝΕΤ, αρση βαρων στην ΕΡΤ1 και ποδοσφαιρο γυναικων Σουηδια-Καναδας στην ΕΡΤ3 και τενις στο ΣΠΟΡ+.
Δεν λεω κολυμβηση και τενις και ισως ποδοσφαιρο ειναι ενδιαφεροντα αλλα αρση βαρων αντι για μπασκετ με ΗΠΑ?
Και ετσι και αλλιως ειμαστε μπασκετικος λαος υποτιθεται, στην αρση βαρων πηραμε τον .... και δεν συμμετεχουμε, παιζουν και οι ΗΠΑ που δινουν θεαμα και δεν το δειχνουν???? sad-smiley-009.gif

HOORAY!!!! icon_drunk.gif
Τελικα το δειχνει, με μια μικρη καθυστερηση....
nikefalin
QUOTE(NBAer @ Aug 12 2008, 15:09 ) *
sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif
As it seems.....

Δειχνει κολυμβηση στην ΝΕΤ, αρση βαρων στην ΕΡΤ1 και ποδοσφαιρο γυναικων Σουηδια-Καναδας στην ΕΡΤ3 και τενις στο ΣΠΟΡ+.
Δεν λεω κολυμβηση και τενις και ισως ποδοσφαιρο ειναι ενδιαφεροντα αλλα αρση βαρων αντι για μπασκετ με ΗΠΑ?
Και ετσι και αλλιως ειμαστε μπασκετικος λαος υποτιθεται, στην αρση βαρων πηραμε τον .... και δεν συμμετεχουμε, παιζουν και οι ΗΠΑ που δινουν θεαμα και δεν το δειχνουν???? sad-smiley-009.gif

δες το από ιντερνετ βρε!
belalik
QUOTE(nikefalin @ Aug 12 2008, 15:20 ) *
δες το από ιντερνετ βρε!

Από που στο ιντερνετ ρε παιδιά;

Δοκιμάζω το http://www.eurovisionsports.tv/olympics/ , αλλά δεν φορτώνει τα κανάλια, κάνει load και μετά μαύρη οθόνη (έχω ανανεωμένα flash, media player κλπ κλπ εννοείται... και δοκίμασα και με firefox και explorer)

Δεν ρωτάω για αυτόν τον αγώνα αφού το δείχνει η τηλεόραση, αλλά θέλω να έχω μια καβάτζα στο ιντερνετ γιατί η ΕΡΤ είναι για το .... και συχνά δείχνει ποδόσφαιρα γυναικών, ιππασίες και ότιναναι ...

Επίσης και ένα μπασκετικό σχόλιο, η Κίνα είναι καλή ομάδα, θα δείτε οτι θα μας δυσκολέψει - εγώ έτσι πιστεύω.. Είναι στη νοοτροπία της χώρας να έχουν προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούν, θα ΄χουν και κάποια σφυρίγματα, δεν πιστεύω οτι θα κάνουμε περίπατο σε καμιά περίπτωση..

Και μπασκετικό σχόλιο 2, πιστεύω πως ο γιαννάκης θα έπρεπε να κάνει περισσότερο ροτέισιον, πρίντεζης οπωσδήποτε, πελεκάνος, όσους παίκτες έχει, θα κλατάρουν οι άλλοι. Οπως επίσης θα ήμουν υπέρ ενός 5ου γκαρντ (τσαλδάρης), αλλά τελοσπάντων, αυτά είναι ιστορία πλέον...
Dread
Δοκίμασε και αυτό: http://channelsurfing.net/ (scroll σχεδόν τέρμα κάτω, γενικά ψάξε την λίστα).
Weekendman
Με βάση και τα παιχνίδια της σημερινής ημέρας η απογοητεύση της Ολυμπιάδας στο μπάσκετ μεχρι τώρα είναι με διαφορά η Αυστραλία με τις πολύ έυκολες ήττες απο Κροατία και Αργεντινή.
Οι Αμερικάνοι ακόμα κάνουν συντήρηση, το σοβαρό πρόσωπο τους θα το δοκιμάσουν για πρώτη φορά η δικιά μας Εθνική, να ξεφύγουν απο τα καρφώματα να δούν πως θα τα πάνε στα σούτ γιατί με άμυνες όπως η ζώνη θα τους χρειαστεί...
Οι Κροάτες πίστευα οτι μπορεί να κάνουν την έκπληξη στον όμιλο τους τουλάχιστον ,και ως τώρα με δικαιώνουν, και αν η ευρεία νίκη επι της Αυστραλίας δεν φαίνεται κάτι ιδιαίτερο, η νίκη επι της Ρωσίας με όλους τους πρωταγωνιστές του περσινού ρωσικού θριάμβου(ακόμα και τον Κριάπα τελικά ,που με τον σοβαρό τραυματισμό που είχε φαινόταν να μένει εκτός...) είναι ένα δείγμα οτι κοντράρουν ομάδες στο πιο υψηλό επίπεδο με τέτοια κέφια απο Πόποβιτς και Πλάνινιτς είναι ικανοί για αρκετά...
Οι Γερμανοί πάλι στο ίδιο έργο θεατές αν πιεστούν τα γκάρντ τους ,και υπάρχουν αρκετοί αμυντικοί για να ρίξουν ...ξύλο στον Νοβίτσκι και υπάρχει η πολυτέλεια να χρεωθούν με φάουλ χωρίς να μειωθεί η ποιότητα του αντιπάλου της Γερμανίας η ήττα είναι σχεδόν σίγουρη για τους Γερμανούς.
Τους Κινέζους δεν μπόρεσα να τους παρακολουθήσω σε όλο το σημερινό παιχνίδι, δεν ξέρω αν οι Ισπανοί δεν πίεσαν όσο μπορούν στην άμυνα τους λόγω υποτίμησης της Κίνας(έδω καθηλώσαμε την Ελλάδα ποια Κίνα τώρα; μπορει να σκέφτηκαν...) γιατί όταν πίεσαν στο 4ο δεκάλεπτο και στην παράταση οι Κινέζοι με δυσκολία κατάφερναν να ολοκληρώνουν τις περισσότερες επιθέσεις, και σίγουρα εκτός της μεγαλύτερης κούρασης των Κινέζων πρέπει να είχε ανεβεί και η Ισπανική πίεση...
Με έπεισαν και έμενα τον κακόπιστο οι Κινέζοι,αλλά αξεπέραστο εμπόδιο δεν είναι, σφυρίγματα διαιτητικά λογικά θα έχουν με την Ελλάδα , γίνεται και το παιχνίδι 5η Αγωνιστική και πιθανόν θα χρειάζονται την νίκη, αλλά είναι σχετικά νωρίς ακόμα.
magickaminia
QUOTE(Vas @ Aug 12 2008, 14:14 ) *
@ Boss

Να με συγχωράς αλλά με αυτά που γράφεις δείχνεις ότι είσαι εξίσου αλαζόνας όσο και οι Ισπανοί… Ναι όντως δεν έχουν γνωστά ονόματα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να σουτάρουν. Μπορεί να μην είναι καλοί στις ντρίμπλες, στα καρφώματα, στην άμυνα αλλά έχουν ένα «βρωμόχερο» πολύ καλύτερο από πολλούς ευρωπαίους!!

Το παιχνίδι τους είναι σουτ από την περιφέρεια, ότι μπει και ότι πιάσει ο Γιάο.

Δεν μπορώ να βλέπω κάποιους να γράφουν ότι ο ρενέσες δεν είναι καλός προπονητής… Δηλαδή ήμαρτον ρε παιδιά!! Το θυμάμαι από τότε που γεννήθηκα (εποχές Άρη), τον επιλέξανε στην εθνική Ισπανίας και πιστεύετε ειλικρινά ότι δεν είναι καλός?? Τι να πω…

Απ οτι φαινεται φιλε θα εχουμε την ιδια ηλικια . Συμφωνω μαζι σου οτι ο Αιτο Ρενεσες ειναι απ τους κορυφαιους Ευρωπαιους προπονητες. Μαλιστα η φετινη πορεια της Μπανταλονα σε Ισπανια και Ευρωπη φανερωνει τις ικανοτητες του. Οσον αφορα το θεμα αλαζονειας των Ισπανων στο ματς με την Κινα ισως διαφωνησω. Δεν νομιζω οτι υποτιμησαν οι Ισπανοι το ματς. Απλα ο Καζλαουσκας ηταν πολυ καλα διαβασμενος , του βγηκαν και τα σουτ και αν το πιστευαν λιγο θα το καθαριζαν το ματς. Ομως οι φουριας ροχας ηταν οντως μια κλαση πανω και στα δυσκολα δειξαν την αξια τους. Θυμησου μονο οτι στην παραταση ο Αιτο εβαλε 5αδα με 5 παικτες του ΝΒΑ . Και κει κοπηκε ο βηχας των Κινεζων που παρεδωσαν το πνευμα μετα την εξοδο του Γιαο. Οι Ισπανοι θα ειναι σιγουρα στους 4 , ελπιζω να ειμαστε και μεις. Τελος για να πουμε και κατι απο τακτικη, με 6 δευτερα και το σκορ στο Χ εγω θα εδινα βολες στον αντιπαλο. Για να κανω επαναφορα απ το κεντρο και οτι κατσει. Ουτως 'η αλλως δυναμεις για παραταση οι Κινεζοι δεν ειχαν. Εκει πιστευω ο Καζλαουσκας πηρε στο λαιμο του την ομαδα. Γνωμη μου.
Gravedigger
Ισπανία-Γερμανία...
1)Μαρτύριο ο αγώνας
2)Και μετά λένε για την Ελληνική άμυνα.Το τι ξύλο έφαγαν Kaman και Nowitzki σήμερα δεν λέγεται.
3)Πως γίνεται οι Ισπανοί να έχουν ευνοική διαιτησία μέχρι και στην Κίνα?Επιθετικό του Rubio,αμυντικό και τεχνική.Βουτιά του Reyes στα πόδια του Dirk,τίποτα.
4)Οι Γερμανοί ήταν ηλεκτροφόροι.Δεν εξηγούνται αλλιώς κάτι σπασμοδικές κινήσεις του Navarro.Ο Garbajosa
έχει κάνει το floaping επιστήμη.Αν λιποθυμίσει πραγματικά δεν θα τον πιστέψει κανείς.Ποιος αυτός?Έτσι κάνει πάντα....!
5)Αυτή είναι η ομαδάρα η Ισπανία που πάει για χρυσό?

ΥΓ.Ο Rubio έχει ξεκινήσει εντατικά με τους master του είδους.
ΥΓ2. Gasol,Calderon,Navarro,Garbajosa είστε για μπουκέτα tongue.gif
Vas
Δεν πειράζει… Θα τους βρούμε ακόμα μία φορά και θα είναι η φαρμακερή!!! shot.gif 19.gif

Παιξτε με τσαμπουκά σήμερα και μην φοβάστε τα αμερικανάκια!!
D_WILL_8
Παιδιά πόσο ήρθε το Γερμανία-Ισπανία και πως πήγε το ματς??
nikefalin
QUOTE(D_WILL_8 @ Aug 14 2008, 10:28 ) *

72 - 59 για την Ισπανία, 39 - 36 ημίχρονο, στην 3η περίοδο ξέφυγαν οι Ισπανοί , ξαναεκνευρίστηκε ο Ντίρκ, που πρέπει τώρα να "σκοτώσει" τον Γιάο για να συνεχίσει στους 8
NBAer
QUOTE(D_WILL_8 @ Aug 14 2008, 10:28 ) *

CODE
Germany   15    21    12     11    59      Hamann (15pts), Kaman (10rbs), Hamann (3ast)
Spain     12    27    20     13    72     Calderon (15pts), Gasol (8rbs), Gasol (3ast)

QUOTE(Gravedigger @ Aug 14 2008, 05:52 ) *
Ισπανία-Γερμανία...
1)Μαρτύριο ο αγώνας
2)Και μετά λένε για την Ελληνική άμυνα.Το τι ξύλο έφαγαν Kaman και Nowitzki σήμερα δεν λέγεται.
3)Πως γίνεται οι Ισπανοί να έχουν ευνοική διαιτησία μέχρι και στην Κίνα?Επιθετικό του Rubio,αμυντικό και τεχνική.Βουτιά του Reyes στα πόδια του Dirk,τίποτα.

Κλασικα πραγματα δηλαδη?
Πολυ με εκνευριζει αυτο! Σχεδο παντα οι Ισπανοι ευνοουνται απο την διαιτησια. shot.gif shot.gif
Παιζουν σαν ζωα και φαουλ δεν δινονται. Αλλα παιζουν και σαν pussies οσον αφορα το να πεφτουν κατω με την παραμικρη μη-επαφη. 68.gif 68.gif Αχ και να με ειχαν διαιτητη τι θα γινοταν.... 19.gif

5)Αυτή είναι η ομαδάρα η Ισπανία που πάει για χρυσό?

Ε τα εχουμε πει χιλιαδες φορες. Αυτη η ομαδα δεν ειναι σε καμια περιπτωση η υπερομαδα που παρουσιαζεται απο διαφορους. Ειναι πολυ καλη φυσικα αλλα καμια σχεση με ανικητη, κλπ....

Αυτο που ξερει να κανει καλα η Ισπανια ειναι να σουταρουν οποτε βρουνε ευκαιρια χωρις λογικη και μετρο και επειδη εχουν καλους σουτερ πανε καλα.

Επισης στην αμυνα, εγω επαναλαμβανω οτι αυτα που λεγονται για πολυ καλη αμυνα της Ισπανιας ειναι αστεια. Αν ο αντιπαλος ξερει να παιξει επιθεση τοτε η αμυνα των Ισπανων σπαει πανευκολα αφου οι αλληλοκαλυψεις τους δεν ειναι καλες και βασιζονται για να καλυψουν τις κακες αλληλοκαλυψεις τους στην χρησιμοποιηση χεριων ωστε να εμποδισουν τον αντιπαλο να κινηθει και των εκτεταμενων ποδιων τους(2 πραγματα που ειναι τις περισσοτερες φορες φαουλ αυτα που κανουν αλλα ξεφευγουν γιατι ειναι στο ορατο οριο του διαιτητη φαουλ-μη φαουλ ενω βαση κανονων ειναι φαουλ πολλες φορες αν και οχι τις περισσοτερες νομιζω αν και δεν εχω καθησει να φτιαξω στατιστικα). Επισης στην αμυνα τους αυτο που επισης κανουνε καλα ειναι το να σπρωχνουν ακαταπαυστα και να παιρνουν θεσεις με τα ποδια και τα γονατα τους μπροστα απο τους αντιπαλους χωρις να νοιαζονται για τυχον τραυματισμο των αντιπαλων απο το σκληρο παιχνιδι και επισης χρησιμοποιουν πολυ τα χερια τους στο να ακουμπανε τον αντιπαλο και να τον κανουν να υποφερει αλλα επειδη το κανουν στο ορατο οριο του φαουλ-μη φαουλ την γλιτωνουν τις περισσοτερες φορες.
Και η Ελλαδα το κανει αυτο με τα εκτεταμενα ποδια (οχι με την χρησιμοποιηση των χεριων οπως οι Ισπανοι ομως) οπως οι Ισπανοι αλλα και εμεις την γλιτωνουμε παρα πολλες φορες.

QUOTE(nikefalin @ Aug 14 2008, 10:57 ) *
72 - 59 για την Ισπανία, 39 - 36 ημίχρονο, στην 3η περίοδο ξέφυγαν οι Ισπανοί , ξαναεκνευρίστηκε ο Ντίρκ, που πρέπει τώρα να "σκοτώσει" τον Γιάο για να συνεχίσει στους 8

Γιατι εκνευριστηκε ο Νοβιτσκι?
PanosIlio
QUOTE(NBAer @ Aug 14 2008, 11:14 ) *
Γιατι εκνευριστηκε ο Νοβιτσκι?

Γιατί έφαγε το ξύλο της αρκούδας....και γιατί οι Ισπανοί έχουν μια αξιοπερίεργη εύνοια από τη διαιτησία.

Χαρακτηριστικό αυτού που λέω: Κάνει καθαρό επιθετικό φάουλ (στο ξεκίνημα της επίθεσης της Ισπανίας, σχεδόν κάτω από το καλάθι των Ισπανών) ο Ρούμπιο πάνω στο Βισόσκι και οι διαιτητές σφυρίζουν τεχνική ποινή στον Γερμανό παίκτη, χωρίς προειδοποίηση ενώ μερικές φάσεις αργότερα ο Ναβάρο σε δικό του καθαρό θέατρο για να κερδίσει επιθετικό φάουλ απλά παίρνει μια προειδοποίηση...
nikefalin
Κίνα - Αγκόλα 85 - 68, στο 3ο δεκάλεπτο ήταν 57 - 53, 30 πόντους ο Γίαο με 10/11 δίποντα, 10/11 βολές!
Rafas
Kαλα αυτο με την Ισπανία και την διαιτησία ειναι φαινομενο...Καλα αυτοι οι Ισπανοι δεν παιζονται.Πολυ αερα εχουν παρει....Στο sport 24 ειχα διαβασει πως ενας προπονητης νομιζω(sorry δεν μπορω να βρω το αρθρο) ελεγε πως η σημερινη ομαδα της Ισπανιας ειναι ειναι η καλητερη ολων των εποχων παγκοσμιως....
Τι αλλο θα ακουσουμε.. ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif
D_WILL_8
Παιδιά μην ξεχνάτε οτί η διαιτησία ευνοει παντα τις καλύτερες ομάδες.. Κακώς αλλά έτσι συμβαίνει.. Όντως είναι εκνευριστικό το παιχνίδι των Ισπανών(θέατρο από Ναβάρο-Καλντερόν,σκληρό παιχνίδι στην ρακέτα) αλλά ας προσπαθήσουμε να μη γίνουμε εμπαθείς επειδή μας νικάνε..

Εγώ θυμάμαι τις ομάδες και τον τρόπο παιχνιδιού απο το Μουντομπάσκετ του 98 και πραγματικά η τωρινή φουρνια της Ισπανίας είναι μαζί με την Λιθουανία του 2000-03 οι καλύτερς που έχω δει σε ευρωπαϊκό επίπεδο και μαζί με την Αργεντινή οι καλύτερες σε παγκόσμιο.. Πιστεύω οτί η τωρινή φουρνια της δικής μας εθνικής είναι ένα επίπεδο πιο κάτω..
oktaba
Πραγματι παιδια ειναι ανυποφορο αυτο που γινεται με την Ισπανια !! Το ρωσια-λιθουανια το βλεπει κανεις?
treathitch
Καλό ματσάκι

Πρέπει στο 3ο να κάνουνε κάτι οι Ρώσοι, γιατί ανεβαίνει πολύ το σκορ
nikefalin
QUOTE(treathitch @ Aug 14 2008, 12:46 ) *
Καλό ματσάκι

Πρέπει στο 3ο να κάνουνε κάτι οι Ρώσοι, γιατί ανεβαίνει πολύ το σκορ

86-79 στο τέλος το παιχνίδι πήγε στο ένστικτο και οι Λιθουανοί το πήραν, είναι 1οι! όχι μαθηματικά αλλά ουσιαστικά, εκτός αν οι Κροάτες μείνουν αήττητοι
Flash
86-79 στο τέλος το απίχνιδι πήγε στο ένστικτο και οι Λιθουανοί το πήραν, είναι 1οι!

Το οποίο σημαίνει ότι εφόσον περάσουμε ως 2οι ή 3οι τους συναντάμε στα ημιτελικά έτσι;
rchos
Το οποίο σημαίνει ότι εφόσον περάσουμε ως 2οι ή 3οι τους συναντάμε στα ημιτελικά έτσι;

χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω οτι μονο αν ειμαστε 2οι τους αντιμετωπιζουμε στον ημιτελικο.αν ειμαστε τριτοι αντιμετωπιζουμε τον δικο μας πρωτο.αυτο μου φαινεται λογικο δηλαδη.αν καποιος το ξερει ας το γραψει.
Flash
QUOTE(rchos @ Aug 14 2008, 14:14 ) *
χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω οτι μονο αν ειμαστε 2οι τους αντιμετωπιζουμε στον ημιτελικο.αν ειμαστε τριτοι αντιμετωπιζουμε τον δικο μας πρωτο.αυτο μου φαινεται λογικο δηλαδη.αν καποιος το ξερει ας το γραψει.

Ναι έτσι είναι τελικά.
Hellas On fire
Εαν ειμαστε τεταρτοι ποιον αντιμετωπιζουμε ημιτελικο εφοσον περασουμε Λιθουανους?
Παλι τον 1ο δικο μας η δευτερο δικο μας?
captain charisma
αμα βγουμε 4 στα ημιτελικα αντιμετωπιζουμε την ισπανια εφοσον περασομε τους 8 αλλιως αν βγουμε 3 τους αμερικανς
Hellas On fire
QUOTE(big dirk @ Aug 15 2008, 13:25 ) *
αμα βγουμε 4 στα ημιτελικα αντιμετωπιζουμε την ισπανια εφοσον περασομε τους 8 αλλιως αν βγουμε 3 τους αμερικανς

Αρα εχουν δικιο αυτοι που λενε οτι μπορει να μην το παλεψουμε με Κινα.
NBAer
QUOTE(Hellas On fire @ Aug 15 2008, 21:49 ) *
Αρα εχουν δικιο αυτοι που λενε οτι μπορει να μην το παλεψουμε με Κινα.

Κανείς δεν εχει δικιο προτου νικησουμε την Αγκολα. sad.gif
Εγω το φοβαμαι το ματς. Οταν βλεπεις μια ομαδα(Αγκολα) να χανει με 20αρες και 30αρες απο ολους εως τωρα και οταν ειναι η τελευταια της ευκαιρια για προκριση αυριο τοτε δυσκολα τα πραγματα.
Hellas On fire
QUOTE(NBAer @ Aug 15 2008, 21:56 ) *
Κανείς δεν εχει δικιο προτου νικησουμε την Αγκολα. sad.gif
Εγω το φοβαμαι το ματς. Οταν βλεπεις μια ομαδα(Αγκολα) να χανει με 20αρες και 30αρες απο ολους εως τωρα και οταν ειναι η τελευταια της ευκαιρια για προκριση αυριο τοτε δυσκολα τα πραγματα.

41 ποντοι με εξεπληξαν και μαλιστα με οχι πολυ καλι παιχνιδι ειδικα στα σουτ(πριν μεγαλωσει η διαφορα και μπουν τα παντα). Εγω φοβαμαι και Αργεντινη και Λιθουανια. Οσο για το οτι η Αργεντινη εχει πνευμα νικητη, στο μεταξυ τους αυτο τπ εδειξε περισσοτερο η Λιθουανια.
PanosIlio
Έξω οι Ρώσοι από την 8άδα!!!!! και οι Λιθουανοί σίγουρα πρώτοι.

http://www.contra.gr/Basketball/World/Olym...008/208706.html

Καλά αυτοί οι Ρώσοι τόσο χάλια πια δεν τους περίμενα, πλήρης ήταν, πρωταθλητές Ευρώπης, πολύ περίεργο.
treathitch
QUOTE(Hellas On fire @ Aug 16 2008, 06:47 ) *
Εγω φοβαμαι και Αργεντινη και Λιθουανια. Οσο για το οτι η Αργεντινη εχει πνευμα νικητη, στο μεταξυ τους αυτο τπ εδειξε περισσοτερο η Λιθουανια.

Χαλαρά και τους 2. Τους βλέπεις καλούς, γιατί στον όμιλό τους έχουν πολύ χαμηλότερο ανταγωνισμό σε σύγκριση με Ισπανία και ΗΠΑ. Λίγη προσοχή θέλει μόνο στο 1ο ημίχρονο και στον ημιτελικό είμαστε σίγουρα
captain charisma
στα λογια ειναι ευκολο να το λεμε οτι τους εχουμε.στη πραξη ειναι ομως το δυσκολο.λιθουανια και αργεντινη δεν ειναι και αμελητεες ποσοτητες,αλλα ειναι ομαδες με μεγαλους παικτες που αν δεν τους προσεξουμε μπορουν να μας σκοτωσουν οποιαδηποτε στιγμη.το πιο πιθανο ειναι να βρουμε την αργεντινη στους 8 επειδη στανταρ θα βγουμε 3 στον ομιλο.
treathitch
Deep 6 και γέροι οι Αργεντίνοι. Ανύπαρκτοι αμυντικά και ως τώρα overachieving (και χωρίς Ντάριους και Σονγκάιλα ψηλά) οι Λιθουανοί

Εύκολα... Μεγάλες ομάδες, αλλά με περιορισμένο potential. Εύκολα
NO-NAME
Αν ήμαστε μάγκες πρέπει να παίξουμε με τους Ισπανούς στον ημιτελικό. Εκτός και αν τους φοβόμαστε και επιλέξουμε τους Αμερικάνους. (για μια δικαιολογημένη ήττα)
Τώρα θα μου πείτε οτι για να επιλέξουμε αντίπαλο θα πρέπει να δώσουμε την ευχαρίστηση στους Κινέζους να μας κερδίσουν. Δεν παίρνεις εύκολα τέτοια απόφαση να κάτσεις να χάσεις απο την Κίνα γιατί θα είναι ήττα ντροπής. 68.gif

Με την ψυχρή λογική όμως άν η ομάδα θέλει να διεκδικήσει το σίγουρο ασημένιο μετάλιο και να πάρει εκδίκηση απο τους Ισπανούς τότε θα πρέπει να επιλέξει. Αλλιώς αν κερδίσουμε την Κινα θα περιμένουμε πολλά χρόνια ακόμα για να ξαναπετύχουμε τους Ισπανούς. @&*#&@*#%$@%

Να θυμήσω οτι αν είχαμε επιλέξει να παίξουμε ημιτελικό με Αργεντινή και οχι με την Αμερική το 2006, στον Τελικό θα παίζαμε εμείς ή οι Αργεντίνιοι με τους Αμερικάνους. (Οι Ισπανοί δεν θα τους κέρδιζαν λογικά τους Αμερικάνους στον άλλον ημιτελικο.)

Με την επιλογή μας να παίξουμε με τους Αμερικανούς κάναμε τσάμπα μάγκες τους Ισπανούς. Εμείς τους κάναμε παγκόσμιους πρωταθλητές. Εμείς γιατι χάσαμε στο τελικό με κατεβασμένα τα χέρια όπως επίσης εμείς τους στείλαμε στον ημιτελικο με την Αργεντινή και όχι με την Αμερική.

Πιστεύω να μας ανάψουν μια λαμπάδα οι Ισπανοί γιατί τους έχουμε κάνει μάγκες.
Πανάξια μας κέρδισαν στον τελικό δεν λέω... Μας πήραν το sculpt. 68.gif Aμφισβητώ όμως οτι θα πέρναγαν
απο την Αμερική του 2006.

Έτσι λοιπόν πιστεύω πως πρέπει να βάλουμε τον εγωισμό μας στην άκρη και να κάτσουμε να χάσουμε απο την Κινα.
Μετά θα πρέπει να περάσουμε την Λιθουανία που δεν είναι του χεριού μας. Ακούγεται τρελό το ξέρω ΑΛΛΑ...
Αν περάσεις θα παίξεις ημιτελικό με την Ισπανία. Θέλουμε εκδίκηση? Είναι νευριασμένοι απο τις ήττες με την Ισπανία? Έχουν τσαμπουκά σαν παίκτες? Αν τα έχουν όλα αυτά λοιπόν επιλέξτε αντίπαλο. όλες οι ομάδες το έχουν κάνει δεν είναι ντροπή. (Σχετικό βέβαια γιατι θα πρέπει να χάσουμε απο τους Κινέζους rolleyes.gif )

Και όσο για το ματς με την Αμερική τι να πώ... Αν δείτε τα τέσσερα δεκάλεπτα μόνο στο δεύτερο δεκάλεπτο μας πήραν διαφορά 15 πόντων. Με 24 λάθη και 4 στα 15 τρίποντα πάλι καλά να λέμε που χάσαμε με το - 23.
Αν δέν σπάγαμε τα καλάθια και βάζαμε τριά τρίποντα παραπάνω και κάναμε 10 λάθη αντί για 24 τότε το σκόρ θα ήταν διαφορετικό.
Δεν μιλαω για νικη βέβαια αλλά για μια γλυκιά ήττα με 5 - 10 πόντους διαφορά. Έτσι για να τους ζορίζαμε να μην μιλάγανε μετά τον αγώνα και να μας παραδεχόντουσαν ως άξιους αντιπάλλους.

Είναι αδικία να τους έχεις περιορίσει σε 3 δεκάλεπτα και μέσα σε ένα δεκάλεπτο να τα κάνεις ολα σκ@τά.
Παίξαμε χάλια μαζί τους όπως και με τους Ισπανούς.
Τι να τις κάνω τις 20αρες και τις 40αρες με τους Γερμανούς και τους Ανγκολέζους?

Λείπει ρε γαμώτ@ ο τσαμπουκάς και οι ατομικές ενέργειες στα μεγάλα ματς απο την εθνική μας ομάδα.
όπως επίσης και ο παίκτης που θα πάρει την ομάδα πάνω του στα δύσκολα.

Sorry για το μακροσκελές πρώτο μου Post (σαν έκθεση μοιάζει tongue.gif ) αλλά τα έχω πάρει. Ενώ πιστεύω οτι έχουμε ταλέντο και μπορούμε περισσότερα πράγματα, στα μεγάλα ματς και ειδικά με τους Ισπανούς χάνω κάθε ιδέα για την Εθνική.
Αν η Ισπανία ήταν το ταβάνι μας δεν θα μίλαγα έτσι. όμως πιστεύω οτι τους έχουμε τους Losers !!!

8 χαμένους τελικούς έχουν στο eurobasket και εμάς μας έχουν σκίσει. shot.gif

Φώτση ξύπνα και παίξε σε κανα μεγάλο ματς.
Ζήση πήγαινε παιδί μου για κανά μπάνιο. Καλοκαίρι είναι. Έχει καμιά καλή παραλία η Κίνα?
Σόφο άσε τα Nοοndles και τα Spring rolls τα έχεις τσακίσει !!! Χάσε κιλά η χάσου απο την εθνική.

Είμαι κακός? smiley.gif

Μπορεί ...

Δεν φταίω εγώ όμως. Είναι απλά οτι πιστέυω σε αυτή την εθνική περισσότερο απο ότι πιστεύουν στον εαυτό τους.

Και εδώ τελειώνει η έκθεση ιδεών.

Τι βαθμολογία θα μου δώσετε? biggrin.gif
a bullet for your head
QUOTE(treathitch @ Aug 16 2008, 13:05 ) *
Deep 6 και γέροι οι Αργεντίνοι. Ανύπαρκτοι αμυντικά και ως τώρα overachieving (και χωρίς Ντάριους και Σονγκάιλα ψηλά) οι Λιθουανοί

Εύκολα... Μεγάλες ομάδες, αλλά με περιορισμένο potential. Εύκολα

Οι Αργεντινοι ειναι εκ των κυριαρχων δυναμεων την τελευταια 6ετια.Η καλη τους ''Φουρνια'',παρολο που βαλαν καποια χρονακια, κ' ειναι καταπονημενοι απο τις συλλογικες τους υποχρεωσεις,αποτελει μια ''Ελιτ'' παικτων με αγωνιστικα προσοντα,ψυχικα αποθεματα,κ' ομαδικο-πατριωτικο πνευμα.Τους Λιθουανους,τους ευννοει κατα πολυ η παραδοση απεναντι μας.Ειναι καλη ομαδα,διαθετει πολυ καλους παικτες,κ' εχει εναν αγωνιστικο τροπο παιχνιδιου,που η δικη μας ομαδα δεν εβρισκε σχεδον ποτε,''Αντιδοτο'' αντιμετωπισης.Ειδικα αν βρουν κ' επιβαλλουν τον ρυθμο τους...Το ''Ευκολα'',πιστευω οτι ειναι μια πολυ τολμηρη εκτιμηση των πραγματων,απ'την πλευρα σου.
treathitch
Οι Αργεντίνοι άλλαξαν το μπάσκετ. Καλύτερη ομάδα της δεκαετίας μας. Οι πρώτοι που κέρδισαν NBAers. Θα έπρεπε να έχουν και 2ο χρυσό. Όλα αυτά καλά. Αλλά με λίγη προσοχή στην αρχή, ασυζητητί τους έχουμε και εύκολα

Οι Λιθουανοί είναι εφιάλτης για μας. Αλλά ποιοι Λιθουανοί και ποιοί Έλληνες. Δεν έχουν τίποτα αξιόλογο φέτος. Μέχρι ημιτελικά θα φθάσουν. Εμείς έχουμε σαφώς άλλη κλάση. Πάντως, αν στον ημιτελικό το δικό μας στραβώσει το πράγμα, θα τους βρούμε στο μικρό τελικό για δεύτερη σερί χρονιά..
captain charisma
το γερμανια κινα δεν το δειχνει καπου ρε παιδια?εστω στο νετ?κρισιμο παιχνιδι ειναι
NO-NAME
QUOTE(big dirk @ Aug 16 2008, 15:05 ) *
το γερμανια κινα δεν το δειχνει καπου ρε παιδια?εστω στο νετ?κρισιμο παιχνιδι ειναι

όχι δεν το δείχνει. Τι να το κάνεις?
Να δείς το USA - SPAIN shot.gif

Θέλω να τους πάρουν το sculpt οι Αμερικάνοι γιατί έχουν πάρει πολύ αέρα οι Ισπανοί.
Ούτε οι παγκόσμιοι πρωταθλητές να νόμιζαν οτι είναι smiley.gif

Θέλω 30 ποντους στο κεφάλι !!!
treathitch
Να και το ποστ του καλοκαιριού wink.gif

QUOTE(NO-NAME @ Aug 16 2008, 14:33 ) *
Αν ήμαστε μάγκες πρέπει να παίξουμε με τους Ισπανούς στον ημιτελικό. Εκτός και αν τους φοβόμαστε και επιλέξουμε τους Αμερικάνους. (για μια δικαιολογημένη ήττα)

Δικαιολογημένη;;

Δηλαδή, πιθανή ήττα από τους Ισπανούς που μας έχουν 4-0 σε λιγότερο από δύο χρόνια είναι ...εκτός προγράμματος;

Να θυμήσω οτι αν είχαμε επιλέξει να παίξουμε ημιτελικό με Αργεντινή και οχι με την Αμερική το 2006, στον Τελικό θα παίζαμε εμείς ή οι Αργεντίνιοι με τους Αμερικάνους. (Οι Ισπανοί δεν θα τους κέρδιζαν λογικά τους Αμερικάνους στον άλλον ημιτελικο.)

Πώς ακριβώς επιλέξαμε αντίπαλο; Αήττητοι ήμασταν και οι 4. Πέρασαν δύο νοκ άουτ αγώνες στο ενδιάμεσο. Τι έπρεπε, δηλαδή, να κάνουμε για να παίξουμε με την Αργεντινή; Τι ασυναρτησίες είναι αυτές πάλι;

Γενικώς, αντίπαλο (όμιλο στη συγκεκριμένη περίπτωση) είχε συζητηθεί να επιλέξουμε μόνο το 1994 μόνο και ευτυχώς δεν έγινε γιατί ο Σιγάλας έβαλε κατά λάθος βολή που ο Δενδρινός του είχε ζητήσει να χάσει. Αν γινόταν, η 4η θέση θα ήταν σχεδόν αδύνατη. Παρομοίως και το 2004 που δε δώσαμε το ματς στο Πουέρτο Ρίκο κι ας ξέραμε ότι έτσι θα παίζαμε με Αργεντινή και όχι Ιταλία

Με την επιλογή μας να παίξουμε με τους Αμερικανούς κάναμε τσάμπα μάγκες τους Ισπανούς. Εμείς τους κάναμε παγκόσμιους πρωταθλητές. Εμείς γιατι χάσαμε στο τελικό με κατεβασμένα τα χέρια όπως επίσης εμείς τους στείλαμε στον ημιτελικο με την Αργεντινή και όχι με την Αμερική.

Δηλαδή εδώ γράφουμε τώρα ότι:
α) Επιλέξαμε αντίπαλο στον ημιτελικό την Αμερική και όχι την Αργεντινή
β) Κάναμε τσάμπα μάγκες τους Ισπανούς επειδή έπαιξαν καλύτερα και μας κέρδισαν
γ) Στο επιστημονικής φαντασίας σενάριο να γίνει ο 1ος όμιλος ...2ος και να συναντηθεί η Ισπανία με τις ΗΠΑ στον ημιτελικό, οι ΗΠΑ θα κέρδιζαν σίγουρα

Και το ...ασφαλές συμπέρασμα, μεταξύ άλλων ανακριβιών:
Έτσι λοιπόν πιστεύω πως πρέπει να βάλουμε τον εγωισμό μας στην άκρη και να κάτσουμε να χάσουμε απο την Κινα.
sarounas
QUOTE(big dirk @ Aug 16 2008, 15:05 ) *

25-29 η Γερμανία 30 δεύτερα πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο
αν έχεις πιάτο βάλε στο ZDF είτε στον hotbird είτε στον astra στους 19
NO-NAME
QUOTE(treathitch @ Aug 16 2008, 15:19 ) *
Να και το ποστ του καλοκαιριού wink.gif
Δικαιολογημένη;;

Δηλαδή, πιθανή ήττα από τους Ισπανούς που μας έχουν 4-0 σε λιγότερο από δύο χρόνια είναι ...εκτός προγράμματος;

Εννοώ οτι με την Ισπανία έχουμε μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουμε ενώ με την Αμερική όχι. Γιατί τσαντίζεσαι αδερφέ μου?

QUOTE(treathitch @ Aug 16 2008, 15:19 ) *
Πώς ακριβώς επιλέξαμε αντίπαλο; Αήττητοι ήμασταν και οι 4. Πέρασαν δύο νοκ άουτ αγώνες στο ενδιάμεσο. Τι έπρεπε, δηλαδή, να κάνουμε για να παίξουμε με την Αργεντινή; Τι ασυναρτησίες είναι αυτές πάλι;

Αν θυμάμαι καλά μπορούσαμε να επιλέξουμε με ποιόν θα παίξουμε στον ημιτελικό. Δεν θυμάμαι πως ήταν το σενάριο. Ίσως να το θυμάται κάποιο απο τα παιδιά εδώ να μας το πεί. ίσως άν είχαμε κάνει κάποια ήττα στον όμιλο να τους αποφεύγαμε και να παίζαμε με Αργεντινή.
Βέβαια παίξαμε με την Αμερική και μας βγήκε σε καλό - κακό. Χεστήκ@με απο την χαρά μας και μετα στον τελικό νομίζαμε οτι χωρίς να παίξουμε θα μας έδιναν το κύπελο.

Οι ισπανοί δεν είναι καλύτεροι. Εμείς παίζουμε χάλια στα μεταξύ μας παιχνίδια φίλε μου. Σε ένα παίξαμε καλά και τους κοντράραμε μέσα στο σπίτι τους αν το θυμάσαι. Με την διαιτησία μας πήραν.

Όσο για όλα αυτά που έγραψα για το 2006 νοιώθω οτι έτσι είναι.
Το αν είναι ασυναρτησίες κράτα το για τον εαυτό σου. Μπορείς να διαφωνήσεις. Τα ειρωνικά σχόλια να τα ξεχάσεις εκτός και αν δεν ξέρεις να εκφράζεσαι αλλιώς.

Αν το καλοσκεφτείς αν είχαμε επιλέξει αντίπαλο 99% οι Ισπανοί δεν θα ήταν σήμερα παγκόσμιοθ πρωταθλητές.
Απλά έδωσα μια εκδοχή.

Ναι μας κέρδισα το 2006 αλλά τους το δώσαμε το παιχνίδι στεγνά. Τους το χαρίσαμε γιατί δεν παίξαμε καθόλου !!!
Αυτό θέλω να τονίσω και αυτό νοιώθω με αυτά που είδα εκείνη την μέρα.

Χαλάρωσε.
Και βλακείες να γράφω δεν μπορείς να εκφράζεσαι έτσι.

Αλλιώς ειρωνικός μπορώ να είμαι και γώ πολύ εύκολα...
nikefalin
QUOTE(sarounas @ Aug 16 2008, 15:36 ) *
25-29 η Γερμανία 30 δεύτερα πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο
αν έχεις πιάτο βάλε στο ZDF είτε στον hotbird είτε στον astra στους 19

Ημίχρονο 31 - 27 οι Γερμανοί οι φίλοι μας

από ιντερνετ μόνο το live result των αγώνων ? προσπάθησα από CbC kai CCTV1 αλλά το είχαν κλειδώσει οι @&%@$# 19.gif
nikefalin
QUOTE(NO-NAME @ Aug 16 2008, 15:37 ) *
Εννοώ οτι με την Ισπανία έχουμε μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουμε ενώ με την Αμερική όχι. Γιατί τσαντίζεσαι αδερφέ μου?
Αν θυμάμαι καλά μπορούσαμε να επιλέξουμε με ποιόν θα παίξουμε στον ημιτελικό. Δεν θυμάμαι πως ήταν το σενάριο. Ίσως να το θυμάται κάποιο απο τα παιδιά εδώ να μας το πεί. ίσως άν είχαμε κάνει κάποια ήττα στον όμιλο να τους αποφεύγαμε και να παίζαμε με Αργεντινή.
Βέβαια παίξαμε με την Αμερική και μας βγήκε σε καλό - κακό. Χεστήκ@με απο την χαρά μας και μετα στον τελικό νομίζαμε οτι χωρίς να παίξουμε θα μας έδιναν το κύπελο.

Οι ισπανοί δεν είναι καλύτεροι. Εμείς παίζουμε χάλια στα μεταξύ μας παιχνίδια φίλε μου. Σε ένα παίξαμε καλά και τους κοντράραμε μέσα στο σπίτι τους αν το θυμάσαι. Με την διαιτησία μας πήραν.

Όσο για όλα αυτά που έγραψα για το 2006 νοιώθω οτι έτσι είναι.
Το αν είναι ασυναρτησίες κράτα το για τον εαυτό σου. Μπορείς να διαφωνήσεις. Τα ειρωνικά σχόλια να τα ξεχάσεις εκτός και αν δεν ξέρεις να εκφράζεσαι αλλιώς.

Αν το καλοσκεφτείς αν είχαμε επιλέξει αντίπαλο 99% οι Ισπανοί δεν θα ήταν σήμερα παγκόσμιοθ πρωταθλητές.
Απλά έδωσα μια εκδοχή.

Ναι μας κέρδισα το 2006 αλλά τους το δώσαμε το παιχνίδι στεγνά. Τους το χαρίσαμε γιατί δεν παίξαμε καθόλου !!!
Αυτό θέλω να τονίσω και αυτό νοιώθω με αυτά που είδα εκείνη την μέρα.

Χαλάρωσε.
Και βλακείες να γράφω δεν μπορείς να εκφράζεσαι έτσι.

Αλλιώς ειρωνικός μπορώ να είμαι και γώ πολύ εύκολα...

χαλαρώστε και οι 2, εαν ένα πόστ σας θίγει πριν απαντήσετε υπάρχει και το report (κουμπάκι κάτω αριστερά)

Η ειρωνική διάθεση δεν οφελεί κανέναν
NO-NAME
QUOTE(nikefalin @ Aug 16 2008, 15:42 ) *
χαλαρώστε και οι 2, εαν ένα πόστ σας θίγει πριν απαντήσετε υπάρχει και το report (κουμπάκι κάτω αριστερά)

Η ειρωνική διάθεση δεν οφελεί κανέναν

Fair enough !!!

Kαι για να χαλαρώσουμε ας ακούσουμε ένα σχετικό τραγουδάκι. My Webpage tongue.gif
nikefalin
Από ένα warn ( σαν τους κριτές στο βάδην μας κάνετε !) σε treathrich kai NO-NAME, έφυγαν και τα πόστ που δεν αφορούσαν το τόπικ , μεγάλα παιδιά είστε υποθέτω, οποιαδήποτε συνέχεια ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΜ
NO-NAME
Ο treathitch με αυτό που έγραψε πριν το σβήσει ο mod ''φυσικά forum είναι και ο καθένας μπορεί να γράφει ότι του κατέβει στο κεφάλι'' δεν έχει warn?
Η μήπως δεν ήταν ειρωνικό?

Oι παλιοί στο forum μπορούν να ειρωνεύονται χωρίς warn ???

Aααααααα μάλιστα.

Είμαι νέος και θα μάθω. Που θα πάει... smiley.gif
nikefalin
QUOTE(NO-NAME @ Aug 16 2008, 16:00 ) *
Ο treathitch με αυτό που έγραψε πριν το σβήσει ο mod ''φυσικά forum είναι και ο καθένας μπορεί να γράφει ότι του κατέβει στο κεφάλι'' δεν έχει warn?
Η μήπως δεν ήταν ειρωνικό?

Oι παλιοί στο forum μπορούν να ειρωνεύονται χωρίς warn ???

Aααααααα μάλιστα.

Είμαι νέος και θα μάθω. Που θα πάει... smiley.gif

επειδή λοιπόν είσαι νέος διάβασε τον κανονισμό λειτουργίας, ειρωνείες για την αμεροληψία μας δεν δέχομαι (στη συγκεκριμένη περίπτωση δόθηκε από ένα warn και στους 2) και όλα αυτα έπρεπε να τα στείλεις με πμ.

η οποιαδήποτε συνέχεια δοθεί σε αυτό το τόπικ θα έχει κι άλλες συνέπειες
NO-NAME
Και για να μην είμαι εκτός θέματος θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Είμαι 31 ετών και έχω παίξει μπασκετ στον γαύρο επι σπανουδάκη coaching στους παίδες. smiley.gif

Ω ναι !!! Βάζελος αλλα επαιξα στον Ολυμπιακό. χαχαχα !!!

Μπάσκετ ξέρω. Μπάσκετ έπαιζα και είμαι γνώστης.
Ρωτάω λοιπόν την γνώμη σας.

Μα τι στο καλό !!! Που είναι οι παικταράδες της Ισπανίας? Σε ποιές θέσεις υστερεί η εθνική μας έναντι της Ισπανικής?

Αν εξαιρέσεις τον Γκασόλ που δέν έχουμε τέτοιο παίκτη οι Ισπανοί δεν έχουν ούτε Παπαλουκά ουτε Διαμαντίδη ούτε Φώτση.

Στα χαρτιά ήμαστε ισοδύναμοι.
Γιατί κάθε φορά που παίζουμε μαζί τους τα ΄΄παίζουμε?΄΄

Μια λογική εξήγηση παρακαλώ...

Ναι είναι λογικό οτι δεν μπορούμε να κάνουμε την πίεση στους κοντούς τους σε ολο το γήπεδο γιατί και οι Ισπανοί έχουν γρήγορα guard.
Αλλά τόσο μεγάλη διαφορά στο σκόρ βρε παιδί μου?
Τι ψυχολογία χάλια είναι αυτή?

Και ναί. Θέλω να διαλέξουμε αντίπαλο αυτή την φορά για να παίξουμε (αν προκριθούμε απο τα προημιτελικά) με τους Ισπανούς στον ημιτελικό.
Έτσι το βλέπω εγώ και ας χλεύασαν το post Μου.
NO-NAME
Sorry αλλα εγώ δέν βλέπω στον triathich να του έχει δωθεί warn.
Μπορεί έτσι να λειτουργεί η πλατφόρμα και να μην το βλέπω εγώ.

Για αυτό έγραψα οτι έγραψα.

Ακόμα δεν βλέπω στον user triathich να έχει warn. Νόμιζα οτι δώθηκε μόνο σε μένα.

Δεν ήθελα να θίξω τους mod.
nikefalin
Η εθνική υστερεί σε ποσότητα περιφερειακών λύσεων .Εχουν 3 άσσους, Καλντερόν, Ρούμπιο και Ραούλ Λόπεζ, , 2 2άρια , Ρούντι και Ναβάρο και 2 καθαρά 3άρια, Μπέρνι και Μουμπρού , το σύνολο 7 έναντι 6 δικών μας. τα 2άρια τους ειδικότερα είναι αποκλειστικά 2άρια και όχι combo όπως οι δικοί μας, με όλα τα προτερήματα τους.
Εχουν καλούς περιφερειακούςε αμυντικούς όπως εμείς.
Στους ψηλούς έχουν γρήγορα πόδια (ρέγιες για 5άρι, Χιμένεζ φια 4άρι ή ψηλό 3άρι, ακόμα και ο γκαρμπαχόσα δεν είναι ένας ακίνητος παίκτης ) και καλό inside game, περισσότερο έμπειροι από μας σε αυτό.

Αυτές οι διαφορές δεν δικαιολογούν βέβαια την άνεση με την οποία χάσαμε, αλλά αυτό είναι και θέμα μέρας.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.