Αν ήμαστε μάγκες πρέπει να παίξουμε με τους Ισπανούς στον ημιτελικό. Εκτός και αν τους φοβόμαστε και επιλέξουμε τους Αμερικάνους. (για μια δικαιολογημένη ήττα)
Τώρα θα μου πείτε οτι για να επιλέξουμε αντίπαλο θα πρέπει να δώσουμε την ευχαρίστηση στους Κινέζους να μας κερδίσουν. Δεν παίρνεις εύκολα τέτοια απόφαση να κάτσεις να χάσεις απο την Κίνα γιατί θα είναι ήττα ντροπής.
Με την ψυχρή λογική όμως άν η ομάδα θέλει να διεκδικήσει το σίγουρο ασημένιο μετάλιο και να πάρει εκδίκηση απο τους Ισπανούς τότε θα πρέπει να επιλέξει. Αλλιώς αν κερδίσουμε την Κινα θα περιμένουμε πολλά χρόνια ακόμα για να ξαναπετύχουμε τους Ισπανούς. @&*#&@*#%$@%
Να θυμήσω οτι αν είχαμε επιλέξει να παίξουμε ημιτελικό με Αργεντινή και οχι με την Αμερική το 2006, στον Τελικό θα παίζαμε εμείς ή οι Αργεντίνιοι με τους Αμερικάνους. (Οι Ισπανοί δεν θα τους κέρδιζαν λογικά τους Αμερικάνους στον άλλον ημιτελικο.)
Με την επιλογή μας να παίξουμε με τους Αμερικανούς κάναμε τσάμπα μάγκες τους Ισπανούς. Εμείς τους κάναμε παγκόσμιους πρωταθλητές. Εμείς γιατι χάσαμε στο τελικό με κατεβασμένα τα χέρια όπως επίσης εμείς τους στείλαμε στον ημιτελικο με την Αργεντινή και όχι με την Αμερική.
Πιστεύω να μας ανάψουν μια λαμπάδα οι Ισπανοί γιατί τους έχουμε κάνει μάγκες.
Πανάξια μας κέρδισαν στον τελικό δεν λέω... Μας πήραν το sculpt.

Aμφισβητώ όμως οτι θα πέρναγαν
απο την Αμερική του 2006.
Έτσι λοιπόν πιστεύω πως πρέπει να βάλουμε τον εγωισμό μας στην άκρη και να κάτσουμε να χάσουμε απο την Κινα.
Μετά θα πρέπει να περάσουμε την Λιθουανία που δεν είναι του χεριού μας. Ακούγεται τρελό το ξέρω ΑΛΛΑ...
Αν περάσεις θα παίξεις ημιτελικό με την Ισπανία. Θέλουμε εκδίκηση? Είναι νευριασμένοι απο τις ήττες με την Ισπανία? Έχουν τσαμπουκά σαν παίκτες? Αν τα έχουν όλα αυτά λοιπόν επιλέξτε αντίπαλο. όλες οι ομάδες το έχουν κάνει δεν είναι ντροπή. (Σχετικό βέβαια γιατι θα πρέπει να χάσουμε απο τους Κινέζους

)
Και όσο για το ματς με την Αμερική τι να πώ... Αν δείτε τα τέσσερα δεκάλεπτα μόνο στο δεύτερο δεκάλεπτο μας πήραν διαφορά 15 πόντων. Με 24 λάθη και 4 στα 15 τρίποντα πάλι καλά να λέμε που χάσαμε με το - 23.
Αν δέν σπάγαμε τα καλάθια και βάζαμε τριά τρίποντα παραπάνω και κάναμε 10 λάθη αντί για 24 τότε το σκόρ θα ήταν διαφορετικό.
Δεν μιλαω για νικη βέβαια αλλά για μια γλυκιά ήττα με 5 - 10 πόντους διαφορά. Έτσι για να τους ζορίζαμε να μην μιλάγανε μετά τον αγώνα και να μας παραδεχόντουσαν ως άξιους αντιπάλλους.
Είναι αδικία να τους έχεις περιορίσει σε 3 δεκάλεπτα και μέσα σε ένα δεκάλεπτο να τα κάνεις ολα σκ@τά.
Παίξαμε χάλια μαζί τους όπως και με τους Ισπανούς.
Τι να τις κάνω τις 20αρες και τις 40αρες με τους Γερμανούς και τους Ανγκολέζους?
Λείπει ρε γαμώτ@ ο τσαμπουκάς και οι ατομικές ενέργειες στα μεγάλα ματς απο την εθνική μας ομάδα.
όπως επίσης και ο παίκτης που θα πάρει την ομάδα πάνω του στα δύσκολα.
Sorry για το μακροσκελές πρώτο μου Post (σαν έκθεση μοιάζει

) αλλά τα έχω πάρει. Ενώ πιστεύω οτι έχουμε ταλέντο και μπορούμε περισσότερα πράγματα, στα μεγάλα ματς και ειδικά με τους Ισπανούς χάνω κάθε ιδέα για την Εθνική.
Αν η Ισπανία ήταν το ταβάνι μας δεν θα μίλαγα έτσι. όμως πιστεύω οτι τους έχουμε τους Losers !!!
8 χαμένους τελικούς έχουν στο eurobasket και εμάς μας έχουν σκίσει.
Φώτση ξύπνα και παίξε σε κανα μεγάλο ματς.
Ζήση πήγαινε παιδί μου για κανά μπάνιο. Καλοκαίρι είναι. Έχει καμιά καλή παραλία η Κίνα?
Σόφο άσε τα Nοοndles και τα Spring rolls τα έχεις τσακίσει !!! Χάσε κιλά η χάσου απο την εθνική.
Είμαι κακός?
Μπορεί ...
Δεν φταίω εγώ όμως. Είναι απλά οτι πιστέυω σε αυτή την εθνική περισσότερο απο ότι πιστεύουν στον εαυτό τους.
Και εδώ τελειώνει η έκθεση ιδεών.
Τι βαθμολογία θα μου δώσετε?