Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Τι ομαδα ειστε και για πoιο λογο γινατε ?
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3
Leon_cp3
Eγώ εκεί γύρω στο 2000 έως 2003 ήμουν Σακραμέντο, με Βλάντο,Πέτζα (πρώην favorite player),Γουέμπερ,Κρίστι,Μπίμπι και λοιπή συμμορία -συν τον μέγιστο Μπόμπι Τζάκσον μη ξεχάσω να αναφέρω 77.gif που έκανε μεγάλες εμφανίσεις ερχόμενος από τον πάγκο,βασικά ποιον να πρωτοθυμηθείς από εκείνη την ομαδάρα;- η οποία ήταν υπερταλαντούχα.
Από το 2003 και έπειτα έγινα Νάγκετς λόγω Μέλο, αλλά όπως συνήθως παθαίνεις άμα δεθείς "συναισθηματικά" rolleyes.gif με μία ομάδα,ακόμα κι όταν φύγει ο αγαπημένος σου παίχτης συνεχίζεις να την υποστηρίζεις. Έτσι λοιπόν σήμερα παραμένω Νάγκετ αν και η στήριξη μου και στους Νικς πρέπει να θεωρείται δεδομένη. rolleyes.gif
The Warlus
Bulls,επειδή ακουγόντουσαν πάρα πολύ και πιο μετά Lakers επί three peat
Magnus92
QUOTE(Leon_cp3 @ Apr 6 2011, 00:38 ) *
Eγώ εκεί γύρω στο 2000 έως 2003 ήμουν Σακραμέντο, με Βλάντο,Πέτζα (πρώην favorite player),Γουέμπερ,Κρίστι,Μπίμπι και λοιπή συμμορία -συν τον μέγιστο Μπόμπι Τζάκσον μη ξεχάσω να αναφέρω 77.gif που έκανε μεγάλες εμφανίσεις ερχόμενος από τον πάγκο,βασικά ποιον να πρωτοθυμηθείς από εκείνη την ομαδάρα;- η οποία ήταν υπερταλαντούχα.
Από το 2003 και έπειτα έγινα Νάγκετς λόγω Μέλο, αλλά όπως συνήθως παθαίνεις άμα δεθείς "συναισθηματικά" rolleyes.gif με μία ομάδα,ακόμα κι όταν φύγει ο αγαπημένος σου παίχτης συνεχίζεις να την υποστηρίζεις. Έτσι λοιπόν σήμερα παραμένω Νάγκετ αν και η στήριξη μου και στους Νικς πρέπει να θεωρείται δεδομένη. rolleyes.gif

Αντε βρε, ενας ενας μου εμφανιζεστε ...
Απο καιρο ψαχνους ομοιους μου, για να μαζευτουμε επιτελους καποια στιγμη , να παμε στο Λ.Α. και να καψουμε το Staples Center!
kings1-sm.gif
pete7
Εγω NY λογω γεννηθηκα εκει κ φετος μετα το 99 που φτασαμε τελικο τους βλεπω απο την αρχη της χρονιας λογω Αμαρε. Με Καρμελο πιστευω να παμε καλυτερα.
Αφου ο ολυμπιακος δεν μας προσφερει κ πολλα ας ασχολουμαστε με Knicks.
Leon_cp3
QUOTE(Magnus92 @ Apr 6 2011, 10:36 ) *
Αντε βρε, ενας ενας μου εμφανιζεστε ...
Απο καιρο ψαχνους ομοιους μου, για να μαζευτουμε επιτελους καποια στιγμη , να παμε στο Λ.Α. και να καψουμε το Staples Center!
kings1-sm.gif

Χαχά εντάξει παρά τα αίσχη του 2002 και όχι μόνο,δεν έχω κάποιο θέμα με τους Λέικερς,μου είναι αρκετά συμπαθείς.
Βεβαίως όλοι αυτοί οι τελικοί κ.λπ. μόνο ως ευχάριστες αναμνήσεις θα μας μείνουν πια αφού φαίνεται ότι η απόφαση της μετακόμισης στο Άναχαιμ είναι ειλημμένη και οι Κινγκς θα αποτελέσουν παρελθόν δια παντός... :/
NBAholic
Ε, ρε, Kings fans...Μου θύμισε εποχές Alpha Digital, που όλοι είχαν πάθει ψύχωση με τους Κινγκς, φυσικά ελέω Πέτζα (θαρρείς και ήταν Έλληνας που έπαιξε στην εθνική Ελλάδος ή θαρρείς και όλοι οι Έλληνες ήταν ΠΑΟΚ κι έπρεπε να υποστηρίζουν Σακραμέντο rolleyes.gif ) και μόνο ανώτερους των 80'ς Λέικερς δεν τους έβγαζαν. Στους δε τελικούς Δύσης με τους Λέικερς, πανηγύρια των σπορτκάστερ μας σε κάθε πετυχημένη επίθεση των Κινγκς. Πόσο ευχαριστήθηκα τις κραυγές απόγνωσής τους στο τέλος του 7ου αγώνα!
oti-nane
Εγώ που έγινε Kings τότε λόγο Bibby είμαι καλά?

NBAholic
Είσαι ανεξάρτητος, άρα "καλύτερος". Δε θυμάμαι άλλον να έγινε Κινγκς λόγω Μπίμπι, σχεδόν όλοι οι φαν τους, έγιναν Κινγκς είτε λόγω Ευρωπαίων είτε λόγω Τζέισον Ουίλιαμς. Άντε μερικοί να τους υποστήριξαν γενικότερα εκείνα τα χρόνια λόγω του ελκυστικού μπάσκετ που έπαιζαν, αλλά και πάλι νομίζω ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες έπαιξαν το βασικότερο ρόλο.
fruhl10val
απλα .. Steve Nash.... wub.gif
σε οποια ομαδα και να παει θα τον υποστηριζω!!μεχρι και στον ολυμπιακο να ερθει.. tongue.gif

απο κει και περα δεν πολυ-κοιταζω ομαδες αλλα παικτες που συμπαθω, οπως ο dirk, ο scola ή ο manu
Leon_cp3
Νομίζω ότι πρώτο και κύριο λόγο παίζει για μία τέτοια επιλογή το μπάσκετ που παίζει εκείνη τη συγκεκριμένη εποχή η Α ή Β ομάδα. Ναι οι Ντίβατς,Πέτζα κ.λπ. ήταν και ιδιαίτερα αγαπητοί αλλά σου άρεσε να βλέπεις αυτή την ομάδα. Δηλαδή αν δε διάλεγες Λέικερς τότε,θα διάλεγες την ίσως πιο θεαματική ομάδα που ήταν οι Κινγκς συν το ότι η συγκυρία ήταν έτσι που έπαιζαν και αυτοί οι παίχτες.
Π.χ. πέρσι στους Ράπτορς έπαιζαν Μπαρνιάνι,Καλντερόν,Ράσο,Τούρκογλου,Μπελιν
έλι... Αλλά δεν είδα και καμιά ιδιαίτερη συμπάθεια από την Ευρώπη,γιατί πολύ απλά οι Ράπτορς δεν ήταν καμιά τρομερή ομάδα... (Βέβαια αν εμείς οι Ολυμπιακοί ξέραμε ότι ο Ράσο θα ερχόταν εδώ λίγους μήνες μετά μας έβλεπα να κάναμε μαζικές παραγγελίες φανελών tongue.gif )
Παίζει λοιπόν ρόλο και το πόσο καλή είναι η ομάδα,και το πόσο έχουν ταιριάξει με αυτή οι εκάστοτε Ευρωπαίοι,πόση ποιοτική συμμετοχή έχουν αυτοί αλλά φυσικά και το πόσο συμπαθείς είναι,δεν αντιλέγω. Στους Κινγκς τότε "ταίριαζαν" όλα απόλυτα.
Magnus92
QUOTE(oti-nane @ Apr 6 2011, 16:48 ) *
Εγώ που έγινε Kings τότε λόγο Bibby είμαι καλά?

Και δεν εισαι ο μονος, οπως θα βλεπεις και απο τα στοιχεια μου, στην κατηγορία "αγαπημενος παικτης" ...
rchos
bulls απο τοτε που θυμαμαι να μαθαινω το αθλημα που αργοτερα λατρεψα.

οι μεγαλες αυτοκρατοριες των μπουλς και του ολυμπιακου με αποκορυφωμα τον αγωνα τους στο mcdonalds στο παρισι.

εκτος των μπουλς παντα συμπαθουσα τους χορνετς.
οταν πλεον πηγαν και στην νεα ορλεανη η συμπαθεια εγινε ακομη μεγαλυτερη.
Durant13
Άρχισα να παρακολουθώ αθλητικά είτε ποδόσφαιρο είτε μπάσκετ απο το 1994. Eίχα δει τυχαία έναν αγώνα των Ροκετς στον Alpha (Σκάι τοτε) και τους επέλεξα σαν ομάδα μου και για χρόνια υποστήριζα την ομάδα του Χιούστον. Ακόμα και τώρα που δηλώνω Βoston Celtics λόγω τριφυλλιού και Paul Pierce, τους τρέφω ιδιαίτερη συμπάθεια. Επίσης έψαχνα μια ομάδα να υποστηρίξω που δεν ειναι φαβορί και αυτή έγιναν οι Oklahoma λόγω Kevin Durant. Πάντα όμως ήμουν αντι-Μπουλς και αντι-Λέικερς. biggrin.gif
Dino Charito
Εγώ πάλι παίδες υποστηρίζω τους Ράπτορς γιατι πήγα Τορόντο και "ερωτεύτηκα" την πόλη και η χώρα μ'αρεσει πάρα πολυ.
Πήγε κι ο Κλέιζα εκεί (αν και τραυματίστηκε δυστυχώς).
Επίσης, επειδή είμαι 33, μεγάλωσα με το ΝΒΑ στην ΕΡΤ και στο Μέγκα (κυρίως), οπότε είδα με τα ματάκια μου τον καλύτερο...
Αρα, δε μπορώ να μην συμπαθώ τους Bulls (εδω κοντεψα να γινω Wizards εξαιτίας του μεγάλου)
Οι πρώτες μου εικόνες ήταν να βλέπω Magic vs Bird, Lakers vs Celtics.
Πιο θεαματική ομάδα οι Λιμναθρωποι, παίζει και ο κόμπε εκεί (μια μικρογραφία του Τζόρνταν), έχουν και το...τριφύλι οι άλλοι (χιχι), τους συμπαθω κι αυτους.
Αλλα πάνω από όλα Toronto Raptors. κι ας τρώμε συνέχια φαπες....ακόμα και στα Drafts.
ComingUpRoses
Oklahoma . Έτυχε να αρχίσω να τους παρακολουθώ λόγω Durant , αλλά κατέληξε σε μεγάλη αγάπη . Τους έτρεφα πάντα μια συμπάθεια αφού όλο χάναν στο NBA Live (2005) ... ! Η αλήθεια είναι πως το όλο πράγμα της Οκλαχόμα μ'αρέσει , σήμα , στολές κτλπ .

Παρόλα αυτά πριν γίνω οκλαχομιανός υποστίριζα Boston , όχι οτι έβλεπα και NBA μια στο τόσο έβλεπα κανα αποτέλεσμα , αλλά πάντα μου είχαν τραβήξει την προσοχή .

Επίσης , δηλώνω ΑΝΤΙ-Λεικερς και ΑΝΤΙ-Σπερς
nikolas12
Lakers ειμαι και εγινα κατα μαλλον αστειο τροπο. Πολυ πιο μικρος ξεφυλλιζα καποια παλια περιοδικα μια μερα. Σε ενα απο αυτα βρηκα ενα αφιερωμα για το πρωτο πρωταθλημα της χιλιετιας στο ΝΒΑ. 2000 οπου η ομαδαρα των Lakers πηρε τον τιτλο. Μαζι βεβαια Κομπυ Μπραιαντ και Σακιλ Ο Νιλ, οι κυριοτεροι συντελεστες των τριων πρωταθληματων τοτε. Συμπαθησα τον Κομπυ αμεσως χωρις να τον εχω δει να παιζει ποτε! Δεν θυμαμαι ποια χρονια ηταν οταν τα διαβαζα αυτα, αλλα ηταν σιγουρα ενα αφιερωμα που αποτυπωθηκε στη μνημη μου. Εψαξα βιντεο, αφιερωματα, κειμενα και ειδησεογραφια για τους Λιμνανθρωπους και μεσα απο ολα αυτα αρχισα να θαυμαζω τον Μπραιαντ (μετα απο αυτα που ειχα δει, ειχα και ενα λογο να τον θαυμαζω πραγματικα). Απο το 2007 και μετα που γραφτηκα στο φορουμ ασχολουμαι ακομα περισσοτερο με το ΝΒΑ και τους Lakers ακομα και αν δεν συμμετεχω στις συζητησεις τοσο εντονα smiley.gif .
captain charisma
το ξαναειπες στη 1 σελιδα...το περιοδικο μαλλον το αλμανακο ειναι...
vc15
Προσθέστε και εμένα στην ατελείωτη λίστα με τους Kings. Κυρίως λόγω Peja, αλλά και Bibby, Christie, Divac κτλ.

Βέβαια, η πρώτη επαφή είχε γίνει στο δημοτικό, όταν είχα πάρει ένα ντοσιέ των Lakers. Μέσα είχε ένα χάρτη με όλες τις ομάδες του nba (τις είχα μάθει όλες απ' έξω, παρόλο που δεν ήξερα κανένα παίχτη), στα δεξιά είχε όλους τους mvp, αριστερά όλους τους πρωταθλητές ανά χρονιά μέχρι το 1996 (τότε το είχα αγοράσει) και στο οπισθόφυλλο την πεντάδα των Lakers (Fisher, Bryant, E. Jones,Horry, Campbell αυτούς είχε δε ξέρω αν ήταν και starters) . Η μεγάλη συγκίνηση όμως ήρθε φέτος το Πάσχα, όταν και ξέθαψα από το πατάρι όλη τη σαβούρα που ήταν μαζεμένη από τα παιδικά χρόνια και βρήκα αυτό το κειμήλιο, του οποίου την ύπαρξη την είχα ξεχάσει εντελώς. Πλέον, το ντοσιέ αυτό κοσμεί το δωμάτιό μου σε περίοπτη θέση!!!

Μετά το μπαμ του Sacramento που είχα μάθει ελάχιστα πράγματα για το nba, έσκασε η γενιά του '03 και είχε πολύ ψωμί το ζήτημα... Για ομάδα, ποτέ δεν υποστήριζα τρελά κάποια. Ανάλογα τους παίχτες κάθε χρόνο. Είχα πάντα μια συμπάθεια για Orlando, Clippers (μη ρωτήσετε γιατί, ούτε εγώ δε ξέρω) και μία σταθερή αντιπάθεια για Spurs. Γενικότερα, καλό μπασκετάκι να βλέπουμε, δηλαδή nba, και ας το παίρνει όποιος θέλει.
Murdoc
Οι πρωτοι αγωνες που ξεκινησα να βλεπω ηταν αυτοι της μαγικης ομαδας των Μπουλς σε ηλικια 10 χρονων ο Τζορνταν μου εγινε εμμονη και δεν εχανα αγωνα απο αυτους που εδειχναν καποτε σε μαγνητοσκοπηση στην ΝΕΤ για να τον δω να κανει τα θαυματα του!!Οταν μεγαλωσα εψαξα καλυτερα τα πραγματα σε σαιτ με την ιστορια του αθληματος και καποιων παικτων Ματζικ,Μπερντ,Ρασελ,Τσαμπερλειν κλπ!!Τοτε ηταν που φανηκαν στον οριζοντα καποια μεγαλα αστερια οι αγαπημενοι μου παικτες Κομπε,Μακ Γκρειντι και Καρτερ η κυριαρχια των Λεικερς με εκανε να συμπαθησω αυτη την ομαδα καπως περισσοτερο αν και ετρεφα συμπαθεια κ για το Ορλαντο τοτε και οταν ειδα την 80αρα του Κομπε και τα 12 τριποντα σε ενα παιχνιδι(ρεκορ ολων των εποχων) εγινα ο μεγαλυτερος θαυμαστης του μπορω να τσακωθω για αυτον τον παικτη αν ακουω καποιους να λενε οτι τον ξεπερασαν παικτες με μικροτερη καρριερα(Τζειμς,Γουειντ) και οχι τοσο καλη πορεια στα πλειοφς!!Ειναι ο λογος που ξενυχταγα για να δω ΝΒΑ και να ασχοληθω με αυτο το πρωταθλημα μεχρι τωρα!!
Οι μεγαλοι τελικοι του 2004 με τους Πιστονς με εκαναν να θαυμασω και αυτη την ομαδα με την καταπληκτικη αμυνα τους που καταφερε να περιορισει τον Κομπε,Σακ και τους παλιογερους Πειτον κλπ ανεκαθεν μου αρεσαν και οι αμυντικες ομαδες ειχα βρει στους Πιστονς πλεον το θεαμα μεσα απο τα ταπιδια που φιλοδωριζαν τους αντιπαλους οι Γουαλας και ο Πρινς και στους Λεικερς τα απιστευτης επινοησης καρφωματα του Κομπε και την ευκολια στο να σκοραρει απεναντι σε ολους τους καλυτερους αμυντικους και να τους κανει και ποστερ ντανκς απλα ο Κομπε στα καλυτερα του χρονια τι και αν δεν πηρε πρωταθληματα τοτε δε με νοιαζει!!!
Αυτες οι δυο ομαδες(LA,Pistons) μαζι με τους Μακ Γκρειντι και Καρτερ που παλευαν ψιλομονοι τους στις ομαδες με εκαναν να ασχοληθω και να γινω μεγα θαυμαστης τους!!!!
hellenic
Ειληκρινα δεν ξερω πως και ΓΙΑΤΙ πρεπει ο Ελληνας να υποστηριζει μια ομαδα σε καθε πρωταθλημα του κοσμου. Κυριος αυτο γινετε στο ποδοσφαιρο οπου το 90% των ατομως υποστηριζει μια απο τις πολυνικες ομαδες της καθε χωρας.
Δλδ ποια η σχεση μου με πχ τους Indiana Pacers;
αλλο να σου αρεσει ενα συγκεριμενο ροστερ,δλδ το πως παιζει μια ομαδα για 2χρονια πχ και αλλο αυτος ο κομματισμος που ειναι παρον σε καθε πλευρα τις ελληνικης ζωης. αν ρωτησεις ελληνα για τι ομαδα ειναι θα σου εχει απαντηση και για την β εθνικη του μεξικου....
Δεν ξερω γιατι δεν ειναι δυνατον στην ελλαδα να μη κομματιζωμαστε...
Η κορυφη αυτης της τραγικης εξεληξης ειναι βεβαια οταν μιλαει καποιος για μια ομαδα και λεει "εμεις" σαν να συμμετεχει και ο ιδιος στην αποστολη...
Nuntius
QUOTE (hellenic @ Sep 29 2011, 03:45 ) *
Ειληκρινα δεν ξερω πως και ΓΙΑΤΙ πρεπει ο Ελληνας να υποστηριζει μια ομαδα σε καθε πρωταθλημα του κοσμου. Κυριος αυτο γινετε στο ποδοσφαιρο οπου το 90% των ατομως υποστηριζει μια απο τις πολυνικες ομαδες της καθε χωρας.
Δλδ ποια η σχεση μου με πχ τους Indiana Pacers;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να υποστηρίξεις κάποια ομάδα. Άλλοι υποστηρίζουν ομάδες που τους κάθονται στο στοίχημα, άλλοι υποστηρίζουν ομάδες που τους αρέσει το πως παίζουν, άλλοι υποστηρίζουν ομάδες που θυμίζουν τις εγχώριες αγαπημένες τους σε ιστορία, άλλοι υποστηρίζουν ομάδες που τους αρέσουν τα χρώματα τους (είτε επειδή τους θυμίζουν τις εγχώριες αγαπημένες είτε για κάποιον άλλο λόγο), άλλοι υποστηρίζουν ομάδες τις οποίες αναλαμβάνουν σε διάφορα manager games, άλλοι υποστηρίζουν ομάδες γιατί γουστάρουν τους οπαδούς τους, άλλοι γιατί γουστάρουν την ιστορία της πόλης ή της περιοχής και ούτω καθ' εξής.

αλλο να σου αρεσει ενα συγκεριμενο ροστερ,δλδ το πως παιζει μια ομαδα για 2χρονια πχ και αλλο αυτος ο κομματισμος που ειναι παρον σε καθε πλευρα τις ελληνικης ζωης. αν ρωτησεις ελληνα για τι ομαδα ειναι θα σου εχει απαντηση και για την β εθνικη του μεξικου....
Δεν ξερω γιατι δεν ειναι δυνατον στην ελλαδα να μη κομματιζωμαστε...

Δεν νομίζω πως αυτό συνιστά κομματικοποίηση. Απλώς έχεις μια α' συμπάθεια σε έναν σύλλογο και ένα σωματείο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ένας διαχωρισμός μεταξύ οπαδών ειδικά όσων αφορά συλλόγους εκτός επικρατείας.

Η κορυφη αυτης της τραγικης εξεληξης ειναι βεβαια οταν μιλαει καποιος για μια ομαδα και λεει "εμεις" σαν να συμμετεχει και ο ιδιος στην αποστολη...

Το εμείς το λες για συντομία και για καλύτερη συνοχή στον λόγο. Βολεύει πολύ περισσότερο να πεις "εμείς" από το να πεις "Guangdong Southern Tigers".

On topic τώρα. Προσωπικά, συμπαθώ τους Indiana Pacers λόγω κάποιον παλαιότερων NBA Live και φυσικά λόγω του Rik Smits και του Chris Mullin. Τον τελευταίο καιρό συμπαθώ αρκετά και τους Oklahoma City Thunder ενώ στα τελευταία NBA 2k που έπαιζα οι παίχτες μου για κάποιον λόγο πάντα πικάρονταν από τους Dallas Mavericks οπότε τους συμπάθησα και αυτούς tongue.gif
Zoys
Σαν Αντόνιο Σπερς φυσικά! Αντιεμπορικοί σε σχέση με τις λοιπές μεγάλες ομάδες του ΝΒΑ, με ευρωπαϊκό στυλ και αποτελεσματικοί. Η φοβερή τριπλέτα Μανού-Τόνυ-Τίμμυ αρκεί για να τους υποστηρίξω! cool.gif

Συμπαθώ ακόμα Πέισερς και 76ers (παλαιότερα λόγω του μεγάλου Άιβερσον).
NBAholic
Σε κάθε πρωτάθλημα (και γενικότερα σε κάθε είδους ανταγωνισμό) που παρακολουθείς στενά, είναι λογικό κι επόμενο με τον καιρό να αποκτήσεις κάποιες συμπάθειες και αντιπάθειες. Εγώ πάλι δεν παρακολουθούσα ποτέ ποδόσφαιρο, άρα δε με ενδιαφέρει καμιά ομάδα του εξωτερικού. Αν όμως είχαμε την άνεση να παρακολουθούμε διεθνές μπάσκετ, δε θα ήταν καθόλου απίθανο να υποστήριζα Μακάμπι ή ΤΣΣΚΑ (ή Βαρέζε στην Ιταλία για να το παίζω ψαγμένος!) ή κάτι αντίστοιχο. Προφανώς, αν το έκανα με τις τωρινές συνθήκες, η σχεδόν αποκλειστική αντίδραση που θα ακολουθούσε θα ήταν του στιλ "πώς δεν είσαι Μάντσεστερ ή Ίντερ ή Μπαρτσελόνα και ασχολείσαι με ομάδες που ουδείς γνωρίζει έξω από τις χώρες τους; Έχει κανέναν ευρωπαϊκό τίτλο η Μακάμπι;". rolleyes.gif

Αλήθεια, πόσοι από τους εν Ελλάδι πρώην εκατοντάδες χιλιάδες φανς των Κινγκς παραμένουν πιστοί και ψάχνουν αγώνες τους στα torrents και στο Youtube; Νομίζω ότι ειδικά φέτος, τα ενδιαφέροντά τους μετακόμισαν προς Τέξας πλευρά.
hellenic
QUOTE(NBAholic @ Sep 29 2011, 14:56 ) *
Αλήθεια, πόσοι από τους εν Ελλάδι πρώην εκατοντάδες χιλιάδες φανς των Κινγκς παραμένουν πιστοί και ψάχνουν αγώνες τους στα torrents και στο Youtube; Νομίζω ότι ειδικά φέτος, τα ενδιαφέροντά τους μετακόμισαν προς Τέξας πλευρά.

Γενικα στην Ελλαδα ειναι στην μοδα οι ομαδες που νικανε....
SoKRaM
Detroit Pistons γιατί... ετσι...
Nuntius
QUOTE (hellenic @ Sep 29 2011, 17:25 ) *
Γενικα στην Ελλαδα ειναι στην μοδα οι ομαδες που νικανε....

Όπως η Γκλάντμπαχ και η Μπιλμπάο ας πούμε? wink.gif
ViC
Πέρσυ υποστήριξα Νικς, λόγω Καρμέλο-Μπίλαπς, που τους έχω μια συμπάθεια από τότε που ήταν μαζί στο Ντένβερ. Θα τους στηρίξω και φέτος...
Φυσικά μεγάλωσα με Μάτζικ Τζόνσον και Μάικλ Τζόρνταν αργότερα, οπότε είναι λογικό να έχω συμπάθεια για Μπουλς και Λ.Α.
Αντιθέτως, για κάποιο περίεργο λόγο, ποτέ δε γούσταρα το Σαν Αντόνιο, ούτε τους Σέλτικς.
Τέλος, κάποτε έπαιζα ένα NBA στον υπολογιστή και είχα τους Ιντιάνα του Ρέτζι Μίλλερ και τους γούσταρα πολύ. Κλάσικ!
aegeansheed
Εγώ είμαι Knicks, αλλά δεν το παραδέχομαι.
NBAholic
QUOTE(Nuntius @ Sep 29 2011, 19:14 ) *

Πολλοί "φανς" του ΝΒΑ είναι ευκαιριακοί και μόνο φίλοι συγκεκριμένων ομάδων και απλώς ακολουθούν τη μόδα. Στα ξένα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα που είναι πιο κατεστημένα στη συνείδηση των περισσοτέρων, δε γνωρίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω βέβαια από ποδόσφαιρο, αλλά είμαι βέβαιος ότι δε θα πετύχω ποτέ κάποιον οπαδό της Λίβερπουλ που να έγινε Μάντσεστερ τη δύσκολη ώρα ή κάποιον της Μπαρτσελόνα να έγινε Ρεάλ, οπότε μου στραβοφαίνεται όταν βλέπω κάποιον που υποστήριζε κάποτε Σπερς να γίνεται ξαφνικά Μάβερικς. Μόνο οι φίλοι των Σέλτικς και των Λέικερς δεν αλλάζουν ποτέ (ίσως βέβαια γιατί κατ'αναλογία, αυτοί είναι η Ρέαλ και η Μπάρτσα ή η Μάντσεστερ και η Λίβερπουλ).
hellenic
QUOTE(Nuntius @ Sep 29 2011, 18:14 ) *

Σταματα λοιπον 100 τυχαια ατομα στον δρομο και ρωτα τι ομαδα ειναι στην Ισπανια...
οι 80 θα σου πουν ρεαλ,μπαρτσα,βαλενθια...
η γκλαντμπαχ ειναι απο τις ομαδες με τα περισσοτερα πρωταθληματα στην γερμανια.
Nuntius
QUOTE (hellenic @ Sep 30 2011, 01:25 ) *
Σταματα λοιπον 100 τυχαια ατομα στον δρομο και ρωτα τι ομαδα ειναι στην Ισπανια...
οι 80 θα σου πουν ρεαλ,μπαρτσα,βαλενθια...

Εξαρτάται πάντα το που ρωτάς. Εκεί που θα ρώταγα εγώ θα έβλεπα σίγουρα αρκετούς να μουν απαντούν Μπιλμπάο και ακόμα περισσότερους να μου απαντάν Σανκτ Πάουλι. Αλλά αν ήταν να ρωτήσω τυχαίους περαστικούς σε έναν τυχαίο δρόμο τότε συμφωνώ.

Το όλο μου πόιντ είναι πως δεν το κάνουν όλοι αυτό που λες.

QUOTE (hellenic @ Sep 30 2011, 01:25 ) *
η γκλαντμπαχ ειναι απο τις ομαδες με τα περισσοτερα πρωταθληματα στην γερμανια.

Είναι όντως δεύτερη (με 5) πίσω από την Μπάγερν (με 21) αλλά το τελευταίο της πρωτάθλημα ήταν το 77.

QUOTE (NBAholic @ Sep 30 2011, 00:05 ) *
Πολλοί "φανς" του ΝΒΑ είναι ευκαιριακοί και μόνο φίλοι συγκεκριμένων ομάδων και απλώς ακολουθούν τη μόδα. Στα ξένα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα που είναι πιο κατεστημένα στη συνείδηση των περισσοτέρων, δε γνωρίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω βέβαια από ποδόσφαιρο, αλλά είμαι βέβαιος ότι δε θα πετύχω ποτέ κάποιον οπαδό της Λίβερπουλ που να έγινε Μάντσεστερ τη δύσκολη ώρα ή κάποιον της Μπαρτσελόνα να έγινε Ρεάλ, οπότε μου στραβοφαίνεται όταν βλέπω κάποιον που υποστήριζε κάποτε Σπερς να γίνεται ξαφνικά Μάβερικς. Μόνο οι φίλοι των Σέλτικς και των Λέικερς δεν αλλάζουν ποτέ (ίσως βέβαια γιατί κατ'αναλογία, αυτοί είναι η Ρέαλ και η Μπάρτσα ή η Μάντσεστερ και η Λίβερπουλ).

Θα συμφωνήσω πως το να αλλάζει ομάδα κάποιος επειδή άλλαξε ο πρωταθλητής είναι ηλίθιο.
ViC
QUOTE(Nuntius @ Sep 30 2011, 02:59 ) *
Εκεί που θα ρώταγα εγώ θα έβλεπα σίγουρα αρκετούς να μουν απαντούν Μπιλμπάο και ακόμα περισσότερους να μου απαντάν Σανκτ Πάουλι.

Στα κεντρικά του ΚΚΕ στον Περισσό θα ρώταγες;
Nuntius
QUOTE (ViC @ Sep 30 2011, 17:39 ) *

Δεν νομίζω πως στον Περισσό θα εκτιμούσαν ιδιαίτερα την Σανκτ Πάουλι tongue.gif
Iverson_3
QUOTE(ViC @ Sep 30 2011, 17:39 ) *

Μάλλον κατά Εξάρχεια μεριά εννοεί..
bookerface
Αν και καθυστερημένα , εκπληκτικός ο KOBE και όσοι κατάφεραν να τον δουν από κοντά πραγματικά άρχισαν να υποστηρίζουν L.A.LAKERS . Ανετος , ευδιάθετος και άνθρωπος με απίστευτη όρεξη . Εδω και μια βδομάδα λοιπόν υποστηρίζω lakers

Υ.Γ. Φωτογραφικό υλικό για όποιον ενδιαφέρεται θα βρει στο http://www.facebook.com/NikeBasketballGreece. Μετά απο πολυ ψαξιμο το βρήκα .

LA LAKERS ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
astakos
Μεγαλωσα με bulls του 92 με jordan,pippen,grant,paxon,cartwright,amstrong και ταυτιστηκα με αυτη την ομαδα μεχρι και σημερα παραλληλα ομως αγαπαγα τους blazers του φαντεζι μπασκετ των drexler,strickland,robinson τους magic shaq,penny,aderson,grant,skiles τους sonics με kemp,payton,schremf.
Δε χονεψα ποτε τους suns των τελικων του 93 του μπλαζε sir charles,τους rokets που εκμεταλευτηκαν την απουσια του michael και φορεσαν δαχτυλιδια,τους spurs,τους lakers του kobe,τα bad boys του ξυλοκοπου laimbeer
Τεραστιο respect στους celtics για τις τεραστιες ψυχαρες που εχουν στην ομαδα τους k.g,truth,rondo για το ριγος που με πιανει καθε φορα που βλεπω το intro τους στο youtube για την πορωση που με πιανει καθε φορα που βλεπω τον k.g να βαραει την καρδια του και για το garden
Στεναχωρηθηκα που οι celtics δε καναν το 3peat,που ο τεραστιος Ewing δεν εβαλε δαχτυλιδι,που δεν εχω δει τον dr-j,που οι lakers πηραν πρωταθλημα απεναντι σε ομαδουλες kings,76ers
Murdoc
QUOTE (astakos @ Nov 11 2011, 17:02 ) *
Μεγαλωσα με bulls του 92 με jordan,pippen,grant,paxon,cartwright,amstrong και ταυτιστηκα με αυτη την ομαδα μεχρι και σημερα παραλληλα ομως αγαπαγα τους blazers του φαντεζι μπασκετ των drexler,strickland,robinson τους magic shaq,penny,aderson,grant,skiles τους sonics με kemp,payton,schremf.
Δε χονεψα ποτε τους suns των τελικων του 93 του μπλαζε sir charles,τους rokets που εκμεταλευτηκαν την απουσια του michael και φορεσαν δαχτυλιδια,τους spurs,τους lakers του kobe,τα bad boys του ξυλοκοπου laimbeer
Τεραστιο respect στους celtics για τις τεραστιες ψυχαρες που εχουν στην ομαδα τους k.g,truth,rondo για το ριγος που με πιανει καθε φορα που βλεπω το intro τους στο youtube για την πορωση που με πιανει καθε φορα που βλεπω τον k.g να βαραει την καρδια του και για το garden
Στεναχωρηθηκα που οι celtics δε καναν το 3peat,που ο τεραστιος Ewing δεν εβαλε δαχτυλιδι,που δεν εχω δει τον dr-j,που οι lakers πηραν πρωταθλημα απεναντι σε ομαδουλες kings,76ers

Αυτα που λες για τα πρωταθληματα των Ροκετς ειναι εντελως ακυρα σορρυ αλλα με την ιδια λογικη και οι Μπουλς δε θα ειχαν παρει πρωταθληματα αν οι Σελτικς δεν ειχαν τραυματιες την τριαδα Μπερντ,Παρις,Μακχειλ ή αν ο Λεν Μπαιας δεν ειχε σκοτωθει και ανανεωνε την ηδη υπερομαδα των σελτικς με το ταλεντο του ή αν οι Πιστονς δεν ειχαν γερασει τοσο και δεν ειχαν τραυματισμους ομοιως και με τους Λεικερς του γερασμενου Ματζικ και Γουορθυ ,Καριμ με εικασιες και αν δεν βγαινει νοημα!!
Οι σανς του Τσαρλς ομοιως ηταν απο τις πιο καλες ομαδες που εχουμε δει και ο Μπαρκλει απο τις μεγαλυτερες ψυχαρες του ΝΒΑ και δεν νομιζω να ηταν λιγοτερο μπλαζε ο Τζορνταν!!Ολοι οι μεγαλοι παικτες το εχουν αυτο
Οσον αφορα τους λεικερς πρωταθλημα απεναντι σε Kings δεν πηρανε ηταν τελικος δυσης εχεις μπερδεφτει ισως !!!Ομαδουλα παντος οι Κινγκς δεν νομιζω να ητανε και να πηγε η σειρα σε 7 παιχνιδια με οριακες νικες, οι 76ers του Αιβερσον παλι ισως να στηριζοντουσαν μονο σε αυτον αλλα ηταν μια ομαδα που ειχε αντιπαλους ιδιου επιπεδου στην Ανατολη και εναν παικτη ηγετη με ολη τη σημασια, αλλα το οτι η περιφερεια της Ανατολης ηταν σχετικα αποδυναμωμενη σε σχεση με της δυσης εκεινα τα χρονια δεν σημαινει οτι φταινε οι δυτικες ομαδες (Σπερς,Λεικερς) που κυριαρχησαν!!
Η Δυση ειχε τις πιο ανταγωνιστικες ομαδες θυμουνται αρκετοι πιστευω ποσο δυσκολευονταν καθε ομαδα να φτασει στο τελικο πρωταθληματος απεναντι σε μια περιφερεια οπου Πορτλαντ,Γιουτα,,Νταλας,Σονικς,Ροκετς,Σανς κ Γουοριορς ηταν ομαδες που μπορουσαν να κανουν μεγαλη ζημια και ολες ειχαν καλο υλικο παικτων τις χρονιες κυριαρχιας των Λεικερς και των Σπερς!!!
astakos
Φιλε μου σεβαστη και αποδεκτη η καθε αποψη.Απλα η γνωμη μου οτι οι μπουλς πηραν πιο δυσκολα πρωταθληματα σε σχεση με τους ροκετς (με suns το 93,τα δυο με jazz) παρολο που ειχαν παιχταραδες (hakeem,ellie,horry,thorpe,kenny smith,cassell,drexler).Ωστοσο αν συνεχιζε ο Jordan γνωμη μου ειναι οτι θα ειχαμε κυριαρχια των ταυρων απο το 91 μεχρι το 98
Oσο για τους Lakers πηραν το δαχτυλιδι ειτε απεναντι σε αδυνατους αντιπαλους (nets,76ers,magic) ειτε απο συγκυρια στο τελευταιο 3λεπτο αποβολη σαμπονις με blazers-τραυματισμος περκινς στο τελευταιο παιχνιδι(αν θυμαμαι καλα) με celtics και νικη στο τελος.Παρα την αντιπαθεια μου για το LA και απο εκει εχουν περασει τεραστιοι παιχτες απο το 00΄ς και επειτα
Tεραστιος ο sir charles ισως το καλυτερο 4αρι που εχω δει(δυσκολευομαι αν ειναι καλυτερος ο ταχυδρομος) αλλα πολυ αλιταμπουρας
Leon_cp3
QUOTE(astakos @ Nov 15 2011, 20:24 ) *
Φιλε μου σεβαστη και αποδεκτη η καθε αποψη.Απλα η γνωμη μου οτι οι μπουλς πηραν πιο δυσκολα πρωταθληματα σε σχεση με τους ροκετς (με suns το 93,τα δυο με jazz) παρολο που ειχαν παιχταραδες (hakeem,ellie,horry,thorpe,kenny smith,cassell,drexler).Ωστοσο αν συνεχιζε ο Jordan γνωμη μου ειναι οτι θα ειχαμε κυριαρχια των ταυρων απο το 91 μεχρι το 98

Επίσης πολύ σεβαστά αυτά που λες και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε, αλλά δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αντιπαθείς μία ομάδα μόνο και μόνο επειδή πήρε το πρωτάθλημα εν τη απουσία μιας άλλης (στην προκειμένη ενός παίχτη-ομάδας tongue.gif ). Δηλαδή οι Ρόκετς τότε έπρεπε να κηρύξουν...λοκ άουτ (μιας που είναι της μόδας) όπως και όλες οι υπόλοιπες και να μη κατέβουν στο γήπεδο ώστε να αφήσουν να το ξαναπάρει ο Τζόρνταν όταν θα επέστρεφε; rolleyes.gif
Αν ήταν να αντιπαθήσουμε κάποιον εκείνη την εποχή αυτός θα ήταν ο Τζόρνταν που με τα συνεχή μέσα-έξω του άφησε τόσους αμφισβητίες να βγάζουν χολή ακόμη και μέχρι σήμερα.Και σκέψου αυτό το λέω εγώ που δε θα είχα κανένα πρόβλημα να φτιάξουν έναν ανδριάντα του έξω από την πόρτα μου και να το βλέπω κάθε μέρα όταν θα άνοιγα. Βέβαια τις πραγματικές απαντήσεις τους τις έπαιρναν όλοι αυτοί μέσα στο γήπεδο αλλά λέμε τώρα...
geo82
Από το 1994 μέχρι το 2001 υποστήριζα τους Νικς. Ειδικά το 1999 που πήγαν από την 8η θέση στους τελικούς, τους είχα λατρέψει. Μετά άρχισε η πτώση. Για ένα διάστημα δεν παρακολουθούσα ΝΒΑ με την ίδια συχνότητα όπως παλιά (πήγε το ενδιαφέρον στους 4 τροχούς) , ούτε υποστήριξα κάποια άλλη ομάδα. Το ενδιαφέρον μου επανήλθε όταν ο αγαπημένος μου Γκαρνέτ πήγε στους Σέλτικς. Από τότε 'αρχισα να ξαναπαρακολουθώ ΝΒΑ. Τώρα που οι Νικς πήραν πάλι μπρος παρακολουθώ όπως παλιά. Οπαδός των Νικς λοιπόν, αλλά συμπαθώ και τους Σέλτικς - Λέικερς, κυρίως από σεβασμό στην ιστορία τους.
JR_Swish
Υποστηρίζω Denver Nuggets από τότε που μπήκα στο τρυπάκι να να παρακολουθώ συστηματικά ΝΒΑ δηλαδή τα τελευταία 4-5 χρόνια.
Η παρουσία του Μέλο στην ομάδα ,ενός παίκτη που πραγματικά γουστάρω, ήταν καταλυτική όπως και το όμορφο και θεαματικό μπάσκετ που προσπαθεί να παίζει ο coach Karl.Γενικά μου αρέσουν πολύ τα χρώματα της ομάδας όπως και το Pepsi Center που το θεωρώ το πιο όμορφο στάδιο, ή έστω το ίδιο όμορφο με το United Center, για να παρακολουθήσει κάποιος μπάσκετ.Ακόμα και η εμφάνιση με το ουράνιο τόξο που έχω διαβάσει ότι κάποιοι περιφρονούν εμένα μου αρέσει αρκετά.
denv1-sm.gif denv1-sm.gif

Θα ήθελα να είχα μια πιο φαντεζί εξήγηση,τύπου μικρός κατέβαινα τις χιονισμένες πλαγιές του Άσπεν και των βουνών του Κολοράντο με τα πέδιλα του σκι έτσι ερωτεύτηκα αυτά τα μέρη και ταυτίστηκα με τη συγκεκριμένη ομάδα αλλά δεν έχω... tongue.gif

Είδα έχουν γράψει κιάλλοι μήπως θα μπορούσε να γίνει poll το συγκεκριμένο θέμα,ε ενδιαφέρον θα ήταν.
HLR CENATION
Eγω εγινα LA CLIPPERS oταν πηγε εκει ο Ελτον Μπραντ.Αλλα επειδη μου αρεσε πολυ η ομαδα δεν αλλαξα οταν εφυγε.

Φετος μετα απο χρονια εχουμε μια καταπληκτικη ομαδα που κατα την γνωμη μου μπορει να φτασει μεχρι το τελος.
επαθα λαστιχο
ποτε δεν ημουν μεγαλος φαν του ΝΒΑ,οχι γιατι δεν μου αρεσει αλλα δεν με βολευαν οι ωρες προβολης,συνδρομητικο δεν ειχα ποτε και ετσι εχω λιγες παραστασεις.σταθερη ομαδα δεν ειχα ποτε,απλα συμπαθειες και αντιπαθειες εδω και εκει.πιο συγκεκριμενα,τα πρωτα παιχνιδια που ειδα ηταν τα μαγνητοσκοπημενα του αντ1 το 92 μπουλς-μπλεηζερς.τοτε απλα χαζευα τζορνταν και νρεξλερ χωρις ιδιαιτερη προτιμηση.την επομενη χρονια με παρεσυρε η μοδα του MJ και ημουν με τους μπουλς.οντας πολυ πιτσιρικι τοτε,το εβλεπα σαν μαχη καλου κακου(καλος ο MJ και κακοι οι γιουιν-μπαρκλευ).τους τελικους του 94 ροκετς-νικς τους περασα αδιαφορα,αλλα την επομενη ημουν φανατικα με το ορλαντο επειδη γουσταρα πολυ τον χαρνταγουει.χαρηκα που επεστρεψε ο μαικλ,αλλα στα επομενα 3 των μπουλς ημουν παντα με τους αντιπαλους τους,ειδικα το 96 με τους σονικς των κεμπ-πεητον-schrempf.το 99 ειχα στενοχωρηθει με τον αποκλεισμο των χιτ στον α γυρο,και μιας και ειχα
λυπηθει τον ναυαρχο για αυτα που υπεστη απο τον (χ)ακιμ λιγα χρονια πριν ημουν με τους σπερς μεχρι το τελος.
τους λεηκερς δεν τους χωνεψα ποτε και την τριετια 2000-2002 ημουν παντα με τους αντιπαλους τους,σε καθε γυρο,και ειδικα στην κλοπη με τους κινγκς το 2002.την επομενη ημουν με τους νετς σταθερα απο την αρχη της χρονιας.την επομενη με την καλυτερη μινεσοτα ολων των εποχων γιατι ηθελα οπωσδηποτε να παρει πρωταθλημα ο γκαρνετ.δεν με συγκινησε καποιος την επομενη χρονια.τις επομενες χρονιες μου αρεσαν οι σανς του ντ'αντονι και οι μαβς λογω νοβιτσκι.
χαμαιλεοντας κανονικος δηλαδη.
φετος ας το παρει οποιος να ναι εκτος απο χιτ,λεηκερς και σπερς.
John Valthuer
Άρχισα να είμαι Miami Heat από τότε που τους ανέλαβε ο Riley. Ήμουν ήδη θαυμαστής της δουλειάς του από τους Lakers της δεκαετίας του 80' και ξενέρωσα όταν παραιτήθηκε το 1990. Τα επόμενα 5 χρόνια, υποστήριζα περισσότερο μεμονωμένους παίκτες (όπως ο Jordan, ο Pippen και ο Olajuwon) παρά κάποια ομάδα, μέχρι που το 1995 έγινε προπονητής ο Pat.

aegeansheed
Είμαι ΝΕΤS, έγινα λόγω Fantasy (amazing what a points bitch can do...) και έχω το Jersey Pride να το καμαρώνω...

Happy Crappy Morning..
Anaz
Οι δικες μου προτιμησεις ειναι καθαρα "εποχιακες", αναλογα το εκαστοτε υλικο και γενικοτερο προφιλ της καθε ομαδας. Εχω και καποιες διαχρονικες συμπαθειες, αλλα οχι ιδιαιτερα δυνατες.

Φετος λοιπον ειμαι με Μiami, γιατι
-1ον. Ειναι μια απο τις διαχρονικες συμπαθειες κυριως λογω Χαρνταγουει, αλλα κ γιατι μ'αρεσαν το σημα κ τα χρωματα.
-2ον. Ο Wade υπηρξε ο αγαπημενος μου παιχτης, μεχρι που ηλθε η ρηξη στη σχεση μας μετα απο εκεινους του τελικους με το Νταλας και τις 17.382 βολες που εκτελεσε. Αφου αποκατασταθηκε η ταξη με το περσινο πρωταθλημα των Νταλας του μεγαλου Γερμανου, δεν χρειαζεται να αντιστεκομαι αλλο στην γοητεια του.Ειναι ενας απο τους sexiest niggaz alive και εχει περιοπτη θεση στην καρδια μου!
-3ον. Το αντι-Lebron ρευμα παραεγινε της μοδας και δεν ειναι πλεον cool. Η γραφικοτητα του μαλιστα, σε συνδυασμο με τους big-three, εχει καταφερει να ξεπερασει κατα πολυ και το hype που ειχε στις αρχες.. Κανω στροφη λοιπον 180 μοιρες και υποστηριζω Heat πηγαινοντας κοντρα στην υπαρχουσα μοδα, οπως οφειλει καθε ανησυχο επαναστατικο πνευμα που θελει να παραμεινει cool..
-4ον. Ενα δαχτυλιδι για τους Λεμπρον -κυριως- και Wade, τωρα που ειναι νωρις, θα αναθερμανει τις goat-συζητησεις κ θα δωσει μεγαλυτερο ενδιαφερον στις μελλοντικες ατομικες συγκρισεις..

Βεβαια για να'μαι ειλικρινης, η προτιμηση μου αυτη θα χρειαστει να δοκιμαστει.. Δεν ξερω αν θα καταφερω να κρατησω αυτο που λεω πχ απεναντι στους Μπουλς του Ροουζ..
Flash
Ατάκα τυχαίου Wade-lover: "Πωωωω, αυτό που έκανε ο Wade μετά το buzzer-beater με τους Bobcats τον έκανε απόλυτα cool. Βέβαια εγώ δεν κατάλαβα εκείνη την ώρα σε ποιον το έκανε και τι έκανε ακριβώς. Απλά νόμιζα ότι είδε κάποια γκομενάρα να κάθεται στις πρώτες θέσεις και της είπε "Βγάλε έξω τα βυζιά σου για πάρτη μου" "

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
Zarko4
εν αρχη Μπουλς λογω Τζορνταν.Μετα την ομαδα φυσικα θρυλο με τοσους παικτες θρυλους ...LAKERS
yorgos
Συμπάθησα τους Σανς όταν τα έβαζαν με τους Μπουλς και λόγω KJ. Τους ξανασυμπάθησα λόγω Νας, για μένα η μγαλύτερη ιδιοφυία που έχει παίξει μπάσκετ ποτέ.

Επίσης συμπαθώ τους Σπερς γιατί παίζουν σκεπτόμενο μπάσκετ κι επειδή έχουν πολλούς αλλοδαπούς, ενω τρελαίνομαι να βλέπω Λέοναρντ.
Αντιπαθώ τις δυναστείες γενικώς, αλλά πιο πολύ αντιπαθώ συγκεκριμένους παίκτες. Μέλο, Χάουαρντ κι ο Λανς είναι οι πιο αντιπαθείς αυτή τη στιγμή.
Dred11
Όταν ήμουν μικρός δεν μπορούσα να αποφασίσω μεταξύ Lakers με Magic Johnson λόγω showtime και τους Celtics με την μεγάλη μου αγάπη τον Bird αλλά και τον McHale. Μου άρεσε επίσης το αέρινο μπάσκετ των Sixers με το γρηγορότερο pg της λίγκας τον Maurice Cheeks και τον μεγάλο Julius Erving. Μετά ακολούθησε ο Jordan που ήταν ο αυτοκράτορας, αλλά δεν έγινα ποτέ Bulls. Τα τελευταία χρόνια δεν μπορώ να πω ότι συμπαθώ καμιά ομάδα ιδιαίτερα. Το μπάσκετ των Lakers με τον Κόμπι δεν μου άρεσε. Ελπίζω κάποια στιγμή να ανακάμψουν οι Celtics.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.