Καλησπέρα, Δημιουργώ το τόπικ για να σας ενημερώσω για μια καινούρια υπηρεσία που ετοιμάσαμε μετά το gipeda.gr. Παρακάτω σας παραθέτω τις λειτουργίες αυτής. Ελπίζω να αποδειχθεί χρήσιμη για το αγωνιστικό μπάσκετ στην Ελλάδα.

Το omades.gipeda.gr είναι ένας διαδικτυακός ιστότοπος στον οποίο ομάδες μπάσκετ όλων των κατηγοριών μπορούν να δημιουργήσουν προφίλ, το οποίο θα περιέχει: πληροφορίες (διεύθυνση, ιστοσελίδα κ.ά.), φωτογραφίες, roster ομάδας, ωράριο προπονήσεων, links σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, και γενικότερα οτιδήποτε άλλο κριθεί χρήσιμο (και εφικτό).
Μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα εδώ:
http://omades.gipeda.gr/akadimia-2008/

Εκτός αυτού, οι ομάδες (είτε έχουν δημιουργήσει προφίλ είτε όχι) μπορούν με μια απλή εγγραφή να δημοσιεύουν ειδήσεις, νέα, και ανακοινώσεις, ούτως ώστε αυτά να βρίσκουν την απήχηση που τους αρμόζει, σε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό από αυτό που ενδεχομένως θα επισκεπτόταν στοχευμένα το site της ομάδας.
Με αυτό το τρόπο οι επισκέπτες και οι φίλαθλοι θα μπορούν να μαθαίνουν τα νέα των ομάδων τους άμεσα και από πρώτο χέρι.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η εγγραφή στο site προϋποθέτει ότι είστε κάποιος από τους αρμόδιους μιας ομάδας, ή έχετε πάρει ανάλογη άδεια από τους υπεύθυνους της ομάδας.

Μπορείτε να εγγράψετε την ομάδα σας στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://omades.gipeda.gr/eggrafi-omadas/

Μετά την εγγραφή της ομάδας είναι επιθυμητό να στείλετε το λογότυπο της ομάδας σας στο omades@gipeda.gr.

Για τη δημιουργία προφίλ στείλτε μας τις απαραίτητες πληροφορίες στο profil@gipeda.gr ή αν θέλετε πιο άμεση συνεργασία και δημιουργία του προφίλ με ανοιχτή επικοινωνία στείλτε μας στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/omades.gipeda.gr


Σας ευχαριστούμε πολύ.