Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Επικαιρότητα 2010-11
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
Phil Laak
QUOTE(rankin @ Apr 3 2011, 11:26 ) *
Πάρε και άλλες άχρηστες πληροφορίες τότε!!!!

ο διάσημος φυσικός επιστήμονας Νίκολα Τέσλα, ήταν πρώτος ξάδελφος της γιαγιάς του από τη μητέρα του! Μην βιαστείτε, πάντως, να θεωρήσετε ότι ο Ντούντα δεν είχε καμία σχέση με εκείνον… το γεγονός ότι ο Τέσλα πέρασε όλη του την ζωή σε ξενοδοχεία των ΗΠΑ, δεν παντρέυτηκε ποτέ και για αυτό είχε ως μόνιμους συντρόφους τα περιστέρια, ίσως να εξηγεί την μεγάλη αδυναμία του Ιβκοβιτς για τα συγκεκριμένα πτηνά. Δεν είναι τυχαίο ότι σε όποια ομάδα και αν δούλεψε βασικός και απαράβατος όρος στα συμβόλαιά του ήταν να έχει σπίτι με μεγάλη αυλή ή ταράτσα ώστε να μπορεί να φιλοξενεί τα περιστέρια του.

Μάλιστα, το 1990 παραλίγο να χαλάσει η φιλία του με τον Λάζαρο Λέσιτς. Γιατί; Την εποχή εκείνη ο Σοφός βρισκόταν στο τιμόνι του ΠΑΟΚ και ο Λέσιτς στο τιμόνι του Αρη. Στο μεταξύ τους παιχνίδι και λίγο πριν την έναρξη ο τελευταίος έδωσε εντολή στους φίλους των κιτρίνων να απελευθερώσουν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα 25 περιστέρια στο Αλεξάνδρειο. Αποτέλεσμα; Ο Ντούντα αποσυντονίστηκε, καθώς κοιτούσε συνεχώς τα περιστέρια και ο Αρης πήρε τη νίκη!

Βρήκαμε τον κρυπτονίτη του Duda δηλαδή!

Πάντως θα σου έλεγα να μην αποκαλύπτεις τέτοια σχέδια,μπορεί να τα διαβάσουν οι αντίπαλοι και να το χρησιμοποιήσουν ως μυστικό όπλο...Τι pick 'n' roll και μ@λ@κίες...

Μήπως ηττηθούμε και στο αναβληθέν ματς με το...Περιστέρι;;; icon_drunk.gif
KingCrimson
QUOTE(rankin @ Apr 3 2011, 10:55 ) *
24.gif

**επίσης είναι ο μοναδικός άνθρωπος που γνωρίζω το 2011 και εκτρέφει περιστέρια!!!!
Νομίζω ότι έχει ξεπεραστεί το συγκεκριμένο χόμπι απο τότε που ανακαλύψαμε ότι τα περιστέρια είναι ποντίκια με φτερά και δεν αξίζουν τη συμπάθεια μας (εκτός και αν είσαι ο ghost dog και τα χρησιμοποιείς ως ταχυδρομικό μέσο)

Μπορει να προσλαβει τους happy mondays ( αγκλικο new wave group 80's) για την εκτροφη τους!
οπου στο 24 hours party people, δηλιτιριασαν εκατονταδες στη ταρατσα μιας πολυκατοικιας στο Manchester !
ετσι για το Ντουντα ρε γαμωτο!!! smiley.gif
rankin
QUOTE(KingCrimson @ Apr 3 2011, 11:33 ) *
Μπορει να προσλαβει τους happy mondays ( αγκλικο new wave group 80's) για την εκτροφη τους!
οπου στο 24 hours party people, δηλιτιριασαν εκατονταδες στη ταρατσα μιας πολυκατοικιας στο Manchester !
ετσι για το Ντουντα ρε γαμωτο!!! smiley.gif

Το ξέρεις ότι όταν είχε φύγει από τον Άρη, αρχές 80s, είχε πει ότι: «Ετσι όπως παίζει και τόσο κακομαθημένος που είναι ο Γκάλης, αποκλείεται να πάρει το πρωτάθλημα ο Αρης».

ΥΓ. Καλά οι Happy Mondays ήταν τιτανοκαμμένοι!!! Λατρεύουμε Mondays!!
KingCrimson
QUOTE(rankin @ Apr 3 2011, 11:43 ) *
Το ξέρεις ότι όταν είχε φύγει από τον Άρη, αρχές 80s, είχε πει ότι: «Ετσι όπως παίζει και τόσο κακομαθημένος που είναι ο Γκάλης, αποκλείεται να πάρει το πρωτάθλημα ο Αρης».

ΥΓ. Καλά οι Happy Mondays ήταν τιτανοκαμμένοι!!! Λατρεύουμε Mondays!!

εννοειται οτι αγαπαμε happy mondays!!!

ναι το ξερω!!! rolleyes.gif και μετα απο καμοια δεκαετια το διεψευσε...φαινεται το χε απο μικρος το θεματακι του με τους stars!
Παντως αυτο που εχω παρατηρησει εγω ειναι οτι στα 80'ς η φατσα του ηταν εντελως αποκοσμη και σκοτεινη..τωρα που γερασε βεβαια εχουν μαλακωσει τα χαρακτηριστικα του..ε οκ βαφει και το μαλι,,,το κουστουμακι το σωστο! κλπ
rankin
QUOTE(KingCrimson @ Apr 3 2011, 11:51 ) *
Παντως αυτο που εχω παρατηρησει εγω ειναι οτι στα 80'ς η φατσα του ηταν εντελως αποκοσμη και σκοτεινη..

σαν πράκτορας της kgb και του τίτο είναι
sporty78
QUOTE(rankin @ Apr 2 2011, 20:08 ) *
Πολλά λες για Παπαλουκά
Σιγά μην βρει οπουδήποτε αλλού στον πλανήτη πάνω απο 500...
Γλυνια-Πελε, σίγουρα θα φύγουν...
Λογικά και ο Χαλπερίν, εκτός και αν κάνει όργια στα πλέι-οφ (πιθανότητα<1%)
Επίσης, καλό θα ήταν να φύγει ο Χαλπερίν για να έρθει και άλλο ταλέντο σαν Νιλσεν-Κέσελ στην ομάδα 41.gif

Ο Μπουρούσης, δεν ξέρω τι θα γίνει. Είναι όντως ιδιαίτερη περίπτωση.
Αν ο κόουτς κρίνει ότι του χαλάει τα αποδυτήρια, δεν νομίζω να μείνει...
Ο Γκόρντον θα μείνει γιατί ηδη είναι ο πιο ταλαντούχος ξένος μας!!! Αυτός θα φύγει;;;; biggrin.gif

πως το εννοείς αυτό το "λόγω ηλικίας" χωρίς να είναι και αυτοβούλως;;; φτου-φτου-φτου
έτσι όπως το διαβάζω είναι σαν "υποχρεωτική συνταξιοδότηση"
δεν είναι δα και τόσο μεγάλος ο άνθρωπος!!!! ohmy.gif

Να σας ρωτήσω πάντως, παρατήρησε και αλλος ότι ο Ντούντα πρέπει να είναι βαψομαλλιάς;;;;

Τίποτα δε μου λέει ο Πιανιτζιάνι
Βρήκε τα ερείπια και τα ισοπέδωσε

Με τέτοιο Ολυμπιακό και τέτοιον εμμονικό Ντούντα στο πάγκο, θα περνούσε και η Προκομ πέρσι
Ο Ολυμπιακός θεωρώ πως θα έπρεπε να είχε επενδύσει στο Μπλατ το καλοκαίρι, αλλά ποντάραμε περισσότερο στον μοναδικό άνθρωπο που, θεωρητικά, μπορεί να αντιμετωπίσει τον Ομπράντοβιτς..
Και λέω ότι θα προτιμούσα Μπλατ από Ιβκοβιτς, γιατί και η ηλικία παίζει το ρόλο της σε εμμονές, παραξενιές και αρτηριοσκληρώσεις, παθήσεις που φέρανε αυτή τη στιγμή την ομάδα εκτός ευρωλίγκα
Από την άλλη, δεν θα αμφισβητήσω ποτέ την ικανότητα του Ντούντα να χτίζει ομάδες, απλά αυτή τη στιγμή: Ξεροκεφαλιά Vs Ικανότητα 1-0

Το Βασιλόπουλο ξέχνα τον.. Δυστυχώς έχει τελειώσει το παλικάρι, εκτός και αν είναι ο Ρομποκοπ και επιστρέψει στα παρκέ με ενσωματωμένο σκόπευτρο για να σημαδεύει και καλύτερα !!!

Αν πάρουμε και Στόουνρουκ, θα έχουμε το απόλυτο δίδυμο αμπαλίασης με Νιλσεν (αν δεν φύγει δαύτος)
Μην κοιτάς που ο Στόουνρουκ οργίασε με τον Ολυμπιακό.... Και αυτός βρήκε τα πτώματα και ασέλγησε. Όταν έπαιζε με τον Παναθηναϊκό ο Ομπράντοβιτς του άφηνε το σουτ, ο τύπος τα είχε σπάσει και είχε εξελιχθεί στον αδύναμο κρίκο των Ιταλών.. Δεν θα αντέξω να ζω το ίδιο σενάριο με τον Στόουνρουκ στον Ολυμπιακό. Όσο για την άμυνα του, βρίσκει και τα κάνει... Ο Λουκάς βλέπει ξύλο και αλλάζει γήπεδο, ο Έρτσεγκ σχεδόν μια απο τα ίδια και ο Νιλσεν βλέπει γήπεδο, και το γήπεδο φεύγει...

Και μιας και μιλάω για Νιλσεν, το ξέρω, είναι καφρίλα, αλλά έχω κηρύξει ανένδοτο αγώνα για να φύγει από τώρα
Θα πηγαίνω γήπεδο μόνο και μόνο για να τον γιουχάρω...
Δεν τον αντέχω άλλο.
Η παρουσία του, με προσβάλει
Όχι μυρωδιάδες και άμπαλοι στο Λιμάνι !!!!

respect, κορυφαίες ατάκες... smiley.gif smiley.gif smiley.gif
KingCrimson
QUOTE(rankin @ Apr 3 2011, 11:57 ) *
σαν πράκτορας της kgb και του τίτο είναι

mmm δε θα το λεγα οτι αυτη ειναι και τοσο ενδεικτικη...και γω δε βρηκα τπτ καλυτερο, λογικα πρεπει να χει καταστρεψει ολα τα αρχεια! shot.gif
βρηκα ομως αυτη που δειχνει στο Μιλος, πως να παιζει αμυνα! smiley.gif

berry

Για τον αποκλεισμό από την Σιένα μίλησε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς του πρωταθλήματος με τον Κολοσσό Ρόδου. Δείτε βίντεο με τα λεγόμενα του τεχνικού του Θρύλου.

Red Planet
Reggie Miller #31
http://pepper.redplanet.gr/2011/04/%CE%AD%...BA%CF%81%CF%8C/

Εμένα αυτό με χάλασε περισσότερο.'Οταν όλα πήγαιναν καλά έβγαιναν όλοι και έκαναν δηλώσεις,όπως πάντα και μετά σφυρίζουμε αδιάφορα.Για να είμαι ειλικρινής προτιμώ καλύτερα να μην μιλάνε και να μην λένε μεγάλες κουβέντες,αλλά αυτό ήταν φάουλ...
voreadis7
Δεν περίμενα κάτι καλύτερο απο αυτούς...
rankin
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Apr 3 2011, 23:45 ) *
http://pepper.redplanet.gr/2011/04/%CE%AD%...BA%CF%81%CF%8C/

Εμένα αυτό με χάλασε περισσότερο.'Οταν όλα πήγαιναν καλά έβγαιναν όλοι και έκαναν δηλώσεις,όπως πάντα και μετά σφυρίζουμε αδιάφορα.Για να είμαι ειλικρινής προτιμώ καλύτερα να μην μιλάνε και να μην λένε μεγάλες κουβέντες,αλλά αυτό ήταν φάουλ...

αυτό πάει να πεί "κάνω την πάπια" !!!! Εύγε 41.gif
saou
Εγώ βασικά δεν θέλω να ξανακούσω τπτ από κανέναν τους μέχρι τους τελικούς. Δε με ενδιαφέρουν δηλώσεις θέλησης, δε θέλω να ξαναακούσω ότι 'ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε' και όλα τα συναφή. Δε θέλω να ακούσω ούτε για δυνάμεις αρκούδας, ούτε για το μάτι της τίγρης. Ούτε τον Παπαλουκά θέλω να ακούσω που είναι ο πιο έμπειρος ούτε τον Κατσίβελη. Κανέναν.

Θέλω μόνο να βλέπω πράγματα μέσα στο παρκέ από δω και πέρα και κυρίως στους τελικούς.
GMlls
επίθεσε κατά Αγγελοπουλων απο ultras

είναι προφανές οτι οτι το έκαναν γιατί φοβούνται επεισόδια αν χάσετε.
RedSpy
Τα "παιδιά" μιλάνε για πάρτη τους προφανώς γιατί για όποιον αγοράζει απο τα εκδοτήριο του σεφ η τιμή είναι ίδια 15€ τα φτηνότερα. Σε γενικές γραμμές τα εισιτήρια στην Ελλάδα είναι ακριβά όντος.

Αλλά έτσι είναι "παιδιά" άμα θέλετε να σπάσετε θα πρέπει να πληρώστε κάτι παραπάνω φέτος !
vastravoud
Όταν το "μαγαζί"(=ΚΑΕ ΠΑΟ/ΟΣΦΠ, γενικά ομάδα μπάσκετ) μπαίνει μέσα με τα τσαρούχια, ή πουλάς τζάμπα(=πάμφθηνα εισιτήρια) ή αγοράζεις πανάκριβα(=συμβόλαια παικτών).

Καλά τα χουβαρνταλίκια των οργανωμένων, καλοί και οι δακρύβρεχτοι βερμπαλισμοί για ΟΛυμπιακές καρδιές των ερασιτεχνών, αλλά γενικά απέχουν ΠΟΛΥ από το να θεωρούνται σοβαροί συνομιλητές οποιουδήποτε σοβαρού ανθρώπου.
Anaz
Αμ δε φτανει που τους χορηγειτε εξασφαλισμενο φτηνο εισιτηριακι, τα ακουτε κι απο πανω. Καλα να παθετε!!
Gidovoskos
http://www.talkbasket.net/barca-targeting-...s-teodosic-5625

κάποιοι κάνουν όνειρα μου φαίνεται....
colonel gomelsky
QUOTE(Gidovoskos @ Apr 11 2011, 00:03 ) *

Μπορεί να μην είναι και τόσο όνειρα. Αν φύγει ο Ρούμπιο θα χρειαστούν πρωτοκλασσάτο πλει. Με δεδομένο ότι δεν δίστασαν να πληρώσουν 3,5 εκ στην Μπανταλόνα για να πάρουν τον Ρίκι, δεν νομίζω να δυσκολευτούν να δώσουν 1-1,5 στον ΟΣΦΠ για να πάρουν τον Τεόντοσιτς. Πάνω απ όλα εδώ θα μετρήσει η θέλεση του πάιχτη. Αν πει "θέλω να πάω στην Μπάρτσα" τι θα του πούνε?
Γενικά παίχτη δυσαρεστημένο δεν τον κρατάς.
vastravoud
Αν δεν κάνω λάθος, ο Teodosic γίνεται κάτι σαν restricted free agent φέτος το καλοκαίρι, σωστά;
tzagasdog
o Τεοντοσιτς πρεπει να το πληρωθει το 1.2 φετος, δεν πρεπει να του δωσει παραπανω ο Ολυμπιακος.
Οσο και αν θελω να μεινει...
vastravoud
Είναι όμως σαφές ότι στην ανοιχτή αγορά μπορεί να χτυπήσει 1,5+ μύρια.
tzagasdog
εξηγησα σε αλλο ποστ γιατι ο Τεοντοσιτς ισως θελει να μεινει στον Ολυμπιακο ανεξαρτητως χρηματων
kolokotronis
Αυτό το πράγμα που συμβαίνει με τον Μπουρούση στον οσφπ είναι paranormal activity.

Σε όλες τις φάσεις τις ευρωλίγκας όντας 8ος σε χρόνο συμμετοχής ήταν 2ος στο ρανκιν με 14,2, πίσω μόνο από τον /σπανούλη που είχε 14,3.
Ο Σπανούλης βέβαια έπαιζε 10 λεπτά κατά μ.ο. περισσότερο...

Στα πλέυ οφ πάλι, που κρίνονταν όλα ήταν 7ος σε χρόνο συμμετοχής και 1ος στο ράνκιν.

Μετά από όλα αυτά είναι το μαύρο πανί και η κότα στα δύσκολα...

Τι να πω...
plo koon
QUOTE (kolokotronis @ Apr 11 2011, 02:52 ) *
Αυτό το πράγμα που συμβαίνει με τον Μπουρούση στον οσφπ είναι paranormal activity.

Σε όλες τις φάσεις τις ευρωλίγκας όντας 8ος σε χρόνο συμμετοχής ήταν 2ος στο ρανκιν με 14,2, πίσω μόνο από τον /σπανούλη που είχε 14,3.
Ο Σπανούλης βέβαια έπαιζε 10 λεπτά κατά μ.ο. περισσότερο...

Στα πλέυ οφ πάλι, που κρίνονταν όλα ήταν 7ος σε χρόνο συμμετοχής και 1ος στο ράνκιν.

Μετά από όλα αυτά είναι το μαύρο πανί και η κότα στα δύσκολα...

Τι να πω...

Πήγαινα να πω πως το rkg είναι αντιστρόφως ανάλογο του χρόνου αλλά μετά είδα αυτό στο wiki:
(Points + Rebounds + Assists + Steals + Blocks + Fouls Drawn) - (Missed Shots + Turnovers + Shots Rejected + Fouls)

Ψιλοχαζό μου φαίνεται γιατί προφανώς μετράει και ο χρόνος στον οποίον έχεις κάνει το εν λόγω rkg. Τελος πάντων ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν χρησιμοποιούνε tendex στην Ευρωλίγκα.

Στον Μπουρούση τώρα, προσωπικά το πρόβλημά μου είναι καθαρά αισθητικό. Δλδ δεν μπορώ να τον βλέπω σε κάθε φορά που αστοχεί (ενίοτε και στις εύστοχες προσπάθειες) να διαμαρτύρεται. Απλά δεν μπορώ. Και δε νομίζω ότι το χει κόψει μετά την "τιμωρία(?)".

Επίσης στο αγωνιστικό σκέλος μου δίνει την εντύπωση ότι κάθε φάση που βγάζει κοντά στο καλάθι την βγάζει με ανορθόδοξο τρόπο. Δεν έχει το στυλ και τις κινήσεις (η και την ψυχραιμία άμα θέλεις) ενός σέντερ που νιώθει τη ρακέτα σπίτι του. Πολλές φορές βραχυκυκλώνει όταν παίρνει την μπαλα με πλάτη και κάνει μία ηρωική προσπάθεια που είτε του βγαίνει είτε πέφτει και μετά σηκώνεται για να διαμαρτυρηθεί. (τρίτη επιλογή είναι fade away από τα πλάγια...φυσικά shot.gif)

Ένα τελευταίο που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν παίρνει την μπάλα στην περιφάρεια στα 4-6 sec καθυστερεί τόσο ώστε το σουτ να γίνει η μοναδική επιλογή της επίθεσης. Δεν το έχω δει να γίνεται πάνω από 5-6 φορές αλλά όταν το βλέπω και το αντιλαμβάνομαι μου ανάβουν τα λαμπιονια...
rankin
QUOTE(Gidovoskos @ Apr 11 2011, 00:03 ) *

Δεν είναι πάντως και τόσο απίθανο, να καταλήξει εκεί το καλοκαίρι...
Δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση για την ακρίβεια..
Zephyr
QUOTE(Gidovoskos @ Apr 10 2011, 23:03 ) *

Απίθανο δεν το λες, αλλά δεν είναι και το πλέον πιθανό σενάριο.
Πιστεύω πως έναντι όλων των ομάδων (εκτός ΝΒΑ, αλλά το κόβω χλωμό να παίξει ο Μίλος εκεί) ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο. Και γιατί μπορεί να πληρώσει αλλά και λόγω προπονητή.
Βέβαια αν θέλει η νύφη και ο γαμπρός... ουδείς αναντικατάστατος.
kolokotronis
QUOTE(plo koon @ Apr 11 2011, 11:03 ) *
Πήγαινα να πω πως το rkg είναι αντιστρόφως ανάλογο του χρόνου αλλά μετά είδα αυτό στο wiki:
(Points + Rebounds + Assists + Steals + Blocks + Fouls Drawn) - (Missed Shots + Turnovers + Shots Rejected + Fouls)

Ψιλοχαζό μου φαίνεται γιατί προφανώς μετράει και ο χρόνος στον οποίον έχεις κάνει το εν λόγω rkg. Τελος πάντων ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν χρησιμοποιούνε tendex στην Ευρωλίγκα.
Στον Μπουρούση τώρα, προσωπικά το πρόβλημά μου είναι καθαρά αισθητικό. Δλδ δεν μπορώ να τον βλέπω σε κάθε φορά που αστοχεί (ενίοτε και στις εύστοχες προσπάθειες) να διαμαρτύρεται. Απλά δεν μπορώ. Και δε νομίζω ότι το χει κόψει μετά την "τιμωρία(?)".

Επίσης στο αγωνιστικό σκέλος μου δίνει την εντύπωση ότι κάθε φάση που βγάζει κοντά στο καλάθι την βγάζει με ανορθόδοξο τρόπο. Δεν έχει το στυλ και τις κινήσεις (η και την ψυχραιμία άμα θέλεις) ενός σέντερ που νιώθει τη ρακέτα σπίτι του. Πολλές φορές βραχυκυκλώνει όταν παίρνει την μπαλα με πλάτη και κάνει μία ηρωική προσπάθεια που είτε του βγαίνει είτε πέφτει και μετά σηκώνεται για να διαμαρτυρηθεί. (τρίτη επιλογή είναι fade away από τα πλάγια...φυσικά shot.gif)

Ένα τελευταίο που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν παίρνει την μπάλα στην περιφάρεια στα 4-6 sec καθυστερεί τόσο ώστε το σουτ να γίνει η μοναδική επιλογή της επίθεσης. Δεν το έχω δει να γίνεται πάνω από 5-6 φορές αλλά όταν το βλέπω και το αντιλαμβάνομαι μου ανάβουν τα λαμπιονια...

Το ράνικν είναι πιο δίκαιο από το tendex το οποίο λαμβάνει υπ όψην του το χρόνο συμμετοχής.

Πχ μπορεί να μπει κάποιος 5 λεπτά, να έχει 2/2 δίποντα, 2 ριμπάουντ και μία σσίστ.
Το tendex σε αυτή την περίπτωση θα είναι πολύ μεγάλο.

Από την άλλη μπορεί κάποιος άλλος να παίξει 30 λεπτά, να έχει 3/5 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 6 ριμπάουντ και 3 ασσίστ.

Ε, ο πρώτος θα έχει σίγουρα μεγαλύτερο tendex.
Αυτό είναι αδικία, γιατί μετράει την προσφορά σου σε σχέση με το χρόνο συμμετοχής.

Το ρανκιν μετράει την προσφορά σου, ανεξάρτητα με το πόσο έπαιξες.

Είναι σίγουρα πιο δίκαιο.
Ilias7
QUOTE(kolokotronis @ Apr 11 2011, 15:05 ) *
Το ράνικν είναι πιο δίκαιο από το tendex το οποίο λαμβάνει υπ όψην του το χρόνο συμμετοχής.

Πχ μπορεί να μπει κάποιος 5 λεπτά, να έχει 2/2 δίποντα, 2 ριμπάουντ και μία σσίστ.
Το tendex σε αυτή την περίπτωση θα είναι πολύ μεγάλο.

Από την άλλη μπορεί κάποιος άλλος να παίξει 30 λεπτά, να έχει 3/5 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 6 ριμπάουντ και 3 ασσίστ.

Ε, ο πρώτος θα έχει σίγουρα μεγαλύτερο tendex.
Αυτό είναι αδικία, γιατί μετράει την προσφορά σου σε σχέση με το χρόνο συμμετοχής.

Το ρανκιν μετράει την προσφορά σου, ανεξάρτητα με το πόσο έπαιξες.

Είναι σίγουρα πιο δίκαιο.

Για να βγάζει κάποιος παίχτης tendex πάντως πρέπει να παίξει το λιγότερο 8 λεπτά..Αλλιως στις μεγάλες διοργανώσεις και πρωταθλήματα δεν υπολογίζεται..Το σωστο ειναι στα 8 λεπτά..

Βέβαια όλοι έχουμε δει να βγαίνουν tendex και σε μικρότερους χρόνους κάτι που είναι λάθος.
plo koon
Μα προφανώς μία παράμετρος του πόσο impact έχεις σαν παίκτης είναι και ο χρόνος στον οποίον πετυχαίνεις ό,τι πετυχαίνεις.

Νομίζω ότι θα συμφωνησεις ότι ο παίκτης που πετυχαίνει Α προσφορά σε 5' πρέπει να επιβραβευθεί από το σύστημα αξιολόγησης σε σχέση με εκείνον που προσέφερε Α σε 10'.
Άλλωστε και εσύ ο ίδιος το έθεσες σαν παράμετρο με τον Μπουρούση.

Προφανώς κάθε μέθοδος έχει +/- απλά θεωρώ ότι το tendex δίνει μια γενική εικόνα του παίχτη και δε δουλεύει σωστά σε σπάνιες περιπτώσεις, ενώ είναι και απόλυτο. Δλδ ξέρεις ότι ένα tendex <0.3 είναι κακό ενώ πάνω από 0.8 είναι άριστο. Στον αντίποδα ένα rkg 10 δεν μπορείς να αποφανθείς αν είναι καλό η κακό. Στα 5 λεπτά είναι άριστο στα 15 μέτριο στα 25 κακό.
LovingBasketball
Τωρα το ποσο σοβαρο ειναι αυτο ,,, rolleyes.gif .....

http://www.sportdog.gr/article/23686/paei-...ia-o-papaloukas
vastravoud
Ναι, και του παραχρόνου ο Διαμαντίδης θα παίξει στη Νορβηγία tongue.gif
apkat
O Παπαλουκας πρεπει να χει κανει τιποτα στην γυναικα του συντακτη του sportdog. Θυμιζω οτι το συγκεκριμενο σαιτ εχει αποκαλυψει τσακωμο Παπαλουκα- Μιλος στο Καουνας λεγοντας οτι ο ενας στραβοκοιταξε τον αλλον συμφωνα με την καμερα (!!!), τσακωμο Παπαλουκα- Μπουρουση στην Σιενα λεγοντας οτι ο ενας εβρισε τον αλλον και παλι βαση καμερας και τωρα τον στελνει Αγγλια. Τετοιο πολεμο σε παικτη του μπασκετ απο συγκεκριμενο σαιτ δεν εχουμε ξαναδει νομιζω.

Οπως και να χει ακομα μια φορα αστειοι..
Anaz
Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση στον Ολυμπιακό για τον Θοδωρή Παπαλουκά. Ο έμπειρος γκαρντ επέστρεψε ως «μεσσίας» στον Πειραιά με πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, όμως σε αυτά τα τρία χρόνια της παρουσίας του οι ερυθρόλευκοι το μόνο που κατάφεραν να πάρουν είναι ένα κυπελλάκι...

Ο εκ των κορυφαίων ελλήνων παικτών της ιστορίας δεν αποδίδει βάσει των χρημάτων που παίρνει και στο τέλος της σεζόν θα αποχαιρετίσει τον Ολυμπιακό, όχι όμως και το μπάσκετ.

Λέγεται ότι έχει ήδη στα χέρια του πρόταση από αγγλική ομάδα για να πάει στο Λονδίνο και να μαζέψει τα τελευταία του ένσημα. Και δεν θα είναι ο μόνος αφού πολλοί παίκτες, ακόμα και από το ΝΒΑ σκέφτονται την λύση της Αγγλίας δεδομένου ότι το μπάσκετ θα σημειώσει βήματα προόδου εκεί λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν το 2012.

Για να αντιστραφεί το κλίμα που υπάρχει εις βάρος του θα πρέπει να κάνει μεγάλες εμφανίσεις στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος και στον τελικό των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό και να οδηγήσει τους ερυθρόλευκους στο νταμπλ. Μπορεί;
Αστειο ειναι το κομματι που αφορα την μεταγγραφη του στην Αγγλια που ειναι και το ΠΡΟΣΧΗΜΑ για να γραφουν ολα τα υπολοιπα που ειναι και η ουσια του αρθρου. Να κανει το κομματι του ο συγγραφεας κριτικαροντας τον Τεο. Κατα τ'αλλα δεν το λες αστειο, αλλα "προπαγανδιστικο".
apkat
E Γιωργο η προπαγανδα τους ειναι τοσο χαμηλου επιπεδου που μονο να γελασεις μπορεις..Μαλιστα αν θυμηθεις και τα 2 προηγουμενα δημοσιευματα που αναφερω απο το ιδιο σαιτ καταλαβαινεις οτι οι ανθρωποι θεωρουν οτι απευθυνονται σε παιδια κατω των 10 ετων που μπορει και να τσιμπησουν..

Διαβασε εδω αρθρο να ξεραθεις στα γελια..

Και εδω
baskethood
QUOTE (apkat @ Apr 12 2011, 02:08 ) *
E Γιωργο η προπαγανδα τους ειναι τοσο χαμηλου επιπεδου που μονο να γελασεις μπορεις..Μαλιστα αν θυμηθεις και τα 2 προηγουμενα δημοσιευματα που αναφερω απο το ιδιο σαιτ καταλαβαινεις οτι οι ανθρωποι θεωρουν οτι απευθυνονται σε παιδια κατω των 10 ετων που μπορει και να τσιμπησουν..

Και εδω

Εμενα μ αρεσε αυτο''Στην επόμενη φάση ακριβώς, ο Τεόντοσιτς έβαλε τρίποντο''...
frenchman7
http://www.sport-fm.gr/article/469591

Έ όχι πάλι ρε! Μετά την δουλειά που θα πάω για εισιτήρια, αν δω πάλι κανέναν με καμιά 10αριά το χέρι, θα τον πετάξω στην θάλασσα! angry_red.gif

Δεν το κόβω να βρίσκω... Ελπίζω τουλάχιστον να βρω για την φιέστα...
sacarame
QUOTE(frenchman7 @ Apr 12 2011, 12:07 ) *

Έ όχι πάλι ρε! Μετά την δουλειά που θα πάω για εισιτήρια, αν δω πάλι κανέναν με καμιά 10αριά το χέρι, θα τον πετάξω στην θάλασσα! angry_red.gif

Στην ανακοίνωση πάντως η ΚΑΕ έλεγε ότι κάθε ένας μπορεί να προμηθευτεί μέχρι 2 εισιτήρια...Οπότε τα γνωστά φαινόμενα με τυπάδες να βγαίνουν φωτογραφίες με 10-12 εισιτήρια στα χέρια λογικά δεν θα υπάρξουν αυτή τη φορά
Ilias7
QUOTE(frenchman7 @ Apr 12 2011, 12:07 ) *

Δεν το κόβω να βρίσκω... Ελπίζω τουλάχιστον να βρω για την φιέστα...

Καλά δε νομίζω πως δε θα βρεις κιόλας..Απ ότι βλέπω δείχνει ουρά αλλά δε μου φαίνεται κιόλας ικανή για να τελειώσουν όλα τα εισητήρια σε μία μέρα,ούτε καν τα φθηνά..
frenchman7
@sacarame

Και στην μπάλα με τον Παο τα ίδια λέγανε και ο καθένας είχε 5-6 ταυτότητες στο χέρι...

@Ilias7

Μακάρι, το ΣΚ αυτό πρέπει να είναι totally thrylos.. tongue.gif
Και εννοείται πως τα φθηνά είναι το ζητούμενο καθώς το γαβρομπατζετ του ΣΚ είναι 30 ευρώ μαξ! smiley.gif
Anaz
QUOTE(apkat @ Apr 12 2011, 02:08 ) *

Και εδω

XAXAXA!!! Θεοι!!! Περιμενουμε με αγωνια την επομενη ανακαλυψη.. laugh.gif
LovingBasketball
Παιρνω ενα κομματι απο το κειμενο του λινκ που ποσταρες Reggie Miller #31

Υπό πίεση ο Ντούντα, οικονομικές ατασθαλείες οι Αγγελόπουλοι... Αυτό το ρεπορτάζ φιλοξενείται στις σερβικές εφημερίδες που ανέφεραν πως ο Ντούσαν Ιβκοβιτς νιώθει, ....

Καλα αυτο με τις ατασθαλειες των Αγγελοπουλων που κολαει?

Ατασθαλειες οι Αγγελοπουλοι στον Ολυμπιακο?.... huh.gif
rchos
QUOTE(LovingBasketball @ Apr 12 2011, 20:23 ) *
Περνω ενα κομματι απο το λινκ που ποσταρες Reggie Miller #31

Υπό πίεση ο Ντούντα, οικονομικές ατασθαλείες οι Αγγελόπουλοι... Αυτό το ρεπορτάζ φιλοξενείται στις σερβικές εφημερίδες που ανέφεραν πως ο Ντούσαν Ιβκοβιτς νιώθει, ....

Καλα αυτο με τις ατασθαλειες των Αγγελοπουλων που κολαει?

Ατασθαλειες οι Αγγελοπουλοι στον Ολυμπιακο δεν το πιστευω καθολου μα καθολου.........

κολαει στο οτι το ντερμπι εχει ηδη αρχισει...
A.CAB
Υπερβολές και υστερίες είναι κατά τη γνώμη μου από τους Σέρβους γιατί πιστεύουν ότι ο Ολυμπιακός μπλοκάρει το κοουτσάρισμα του Ιβκοβιτς στην Εθνική τους. Πάνε να δημιουργήσουν πρόβλημα από το πουθενά.
Άποψή μου πάντα.
giannis_mg
Για το μονο που δεν εχω ικανους τους Αγγελοπουλους ειναι να καθυστερησουν να πληρωσουν καποιον στην ομαδα.
Σε αυτα τα θεματα νομιζω πως αποτελουν τρανο παραδειγμα για το πως θα επρεπε να συμπεριφερονται οι προεδροι ολων των ομαδων που αφηνουν ''κενα'' στις πληρωμες.
Χωλι βγαζουν οι Σερβοι καθως πιστευουν οτι ο ΟΣΦΠ ειναι ο λογος που ο Ντουντα αρνειται να αναλαβει την Εθνικη ξανα μετα την παραιτηση του.
Reggie Miller #31
Κι εγώ νομίζω ότι απλά πάνε να δημιουργήσουν κλίμα,από την άποψη ότι δεν έχει ακουστεί ξανά κάτι για τους Αγγελόπουλους και οικονομικά θέματα.
Από την άλλη όσο ο Ντούντα δεν ξεκαθαρίζει το θέμα και δεν βγαίνει να πει πως έχουν τα πράγματα,να πει δηλαδή ότι αν δεν γίνουν αυτά κι αυτά δεν ξαναγυρνάει,τότε συνεχώς θα ακούγονται διάφορα...
Zephyr
QUOTE(A.CAB @ Apr 12 2011, 19:32 ) *
Υπερβολές και υστερίες είναι κατά τη γνώμη μου από τους Σέρβους γιατί πιστεύουν ότι ο Ολυμπιακός μπλοκάρει το κοουτσάρισμα του Ιβκοβιτς στην Εθνική τους. Πάνε να δημιουργήσουν πρόβλημα από το πουθενά.
Άποψή μου πάντα.

Αν αρχίσουν και οι Αγγελόπουλοι το φέσι και μάλιστα στον προπονητή πρώτο και καλύτερο... πάμε χαμένοι!
Πιο πιθανό θεωρώ το να τα βροντήξουν και να φύγουν, παρά το να μην πληρώνουν.
Έχουν και ένα κύρος ρε γμτ smiley.gif !
Οι Σέρβοι μάλλον παρατσούχτηκαν που πρέπει να ψάχνουν κόουτς στην Εθνική και είπαν να αρχίσουν τα...περίεργα δημοσιεύματα.
ALdaperan
Kαλά σιγα μην μπούμε στη διαδικασία να αμφισβητήσουμε και τους αγγελοπουλους τώρα!!!

Τους καλύτερους προέδρους στην ευρώπη . Ισως πιο πολύ και απο γιαννακόπουλους

Οι άνθρωποι αγαπάνε το άθλημα και έχουν και το χρήμα δε παίζει να υπάρχουν χρεη .

Σαχλαμάρες
vastravoud
Προφανώς μιλάμε για βλακείες, δεν μπορώ να φανταστώ κάτι διαφορετικό....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.