QUOTE(Gkos @ Nov 20 2017, 01:05 )
Και καλά κάνεις !
Εγώ δεν ήξερα ποιος είσαι,προχτες έμαθα που ρώτησα.
Πάλι η ίδια προσέγγιση...
Θες να μας πεις ποιες ομάδες είναι να μαθουμε και μεις;
Να σου πω κάτι που με εκνευριζει πολυ στο φόρουμ και δεν αφορά αποκλειστικά εσένα;
Είστε αρκετοί που υποστηρίζετε μια συγκεκριμένη ομαδα(ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ),είτε απλά ως φίλαθλοι ,ειτε ως διοικηση,ειτε ειτε.
Whatever.
Αλλα εκτός σπανίων περιπτώσεων δεν μπαίνετε να γράψετε.
Περιμένετε όσους γράφουμε(εμένα και τον gspara δηλαδή) και αν δεν σας αρέσουν όσα γράψουμε, μετά μπαίνετε και μας κάνετε και παρατηρήσεις.
Ώπα ρε μάγκες,ώπα δηλαδή.
Έχετε ιδέα πόσο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ χρόνο χάνουμε για να σας γράφουμε ;
Προφανώς όχι.
Ο καημένος ο Θοδωρής ξενυχταει Δευτερες-Πεμπτες-Παρασκευες για να γράψει.
Και το αποτέλεσμα είναι γκρίνια γκρίνια γκρίνια.
Τροφή για σκέψη.
Και πες αυτή την γαμημένη συνταγή για το παστίτσιο να την μάθουμε και μεις να μην σβολιάζει η μπεσαμέλ και γινόμαστε ρεζίλι όταν κάνουμε τραπέζι σε τόσο κόσμο
Θα μας πεις δυο λόγια για την προσπάθεια του Αρη στην Λαμια εχτες που κόντεψε να κάνει την εκπληξη της εβδομαδας ;
Θέλοντας να μη γίνω γραφικός θα σου απαντήσω, αλλά επειδή δουλειά μου πλέον είναι να μη γράφω ή να μιλάω, επέτρεψε μου να είναι η τελευταία στο συγκεκριμένο κομμάτι του φόρουμ.
Για αρχή εδώ και 10 χρόνια είναι γνωστό ότι εκφράζω από εδώ μέσα τη γνώμη μου και από τα μαγικά χρόνια της ΄Δ Εσκανα είχα πάντα γνώμη με ονοματεπώνυμο.
Από εκεί και έπειτα σέβομαι το χρόνο που αφιερώνετε κάθε φορά, αλλά έχεις σκεφτεί ότι το φόρουμ έχει πάρει την κατιούσα και δε συμμετέχει πλέον σχεδόν κανείς, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια λόγω της υπερ-ξερολαϊλας που υπάρχει και της υποτιθέμενης ίντριγκας που δημιουργούν συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι? Εννοείται βέβαια ότι αν θα γραφτεί κάποια ''παπαριά'' κάποιος θα τσιμπήσει, όπως εγώ τώρα και θα απαντήσει.
Το ότι και προσωπικά και γενικά σαν φόρουμ αρέσκεστε να υποστηρίζετε ομάδες με τα χαρακτηριστικά που ανέφερα σε προηγούμενα σχόλια, είναι οφθαλμοφανέστατο και κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν και κατά τη μεταγραφική περίοδο. Παρόλα αυτά δεν είναι πρόβλημά μου αυτό, αν και γενικότερα δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα με τη διαφορετικότητα των απόψεων.
Πρόβλημα μου είναι όταν πράγματα που στηρίζω ή με αντιπροσωπεύουν, θίγονται ή προσβάλλονται χωρίς λόγο.
Για παράδειγμα, ούτε να αναδημοσιεύσεις αρνητικά σχόλια ή φήμες για την ομάδα μου, μου αρέσει, ούτε να γράφεις αρνητικά σχόλια για αυτήν, από φήμες που είχες ακούσει στο παρελθόν. Και στα αναφέρω αυτά για λόγους που εγώ τους ζω και δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα.
Ίσως να είναι λάθος του Άρη Νικαίας που δεν έχει το ψώνιο ή την φαγούρα να απαντά σε κάθε ανοησία δημόσια, να βγάζει ανακοινώσεις, να παραπονιέται συνέχεια ή να κάνει εφέ στα σαίτ κλπ.
Με την ευκαιρία που μου δίνει όλο αυτό και βλέποντας για τρίτη χρονιά την κατηγορία, να σε ενημερώσω ότι είναι απόλαυση να είσαι σε ένα υγιές σωματείο, με μικρό αλλά σταθερό και σίγουρο μπάτζετ, να ξέρεις με τα μικρά τους αυτούς τους λίγους που θα έρθουν στην εξέδρα και να σε χαιρετούν οι πολλοί που φέρνουν τα παιδιά τους για προπόνηση, ή ερχόντουσαν όταν ήταν πιο μικροί στο σύλλογο και συνεχίζουν να περνάνε για μία καλησπέρα στους παράγοντες οι οποίοι παραμένουν οι ίδιοι. Επίσης όπως σου είχα προαναφέρει φέτος χρησιμοποίησαν μέχρι και βύσμα για να μπουν στις υπερπλήρεις ακαδημίες της ομάδας, οι οποίες είναι σχεδόν αποκλειστικός τροφοδότης του μπάτζετ του αντρικού το οποίο είτε μείνει κατηγορία είτε πέσει, δεν μπορεί να διαλυθεί ή να έχει κάποιο θέμα καθώς υπάρχει από πίσω όλη αυτή η δουλειά που λογικά όλοι θα ήθελαν να έχουν στις ομάδες τους.
Από εκεί και μετά, όταν έχεις εκτός του προπονητή, έναν βοηθό, έναν γυμναστή, έναν άνθρωπο για την στατιστική, έναν φυσιοθεραπευτή, είσαι ασφαλισμένος για κάθε λογής τραυματισμό, είσαι αν όχι προπληρωμένος, απλά πληρωμένος και ποτέ ζημιωμένος, τότε πες μου τι άλλο να θες για να παίξεις μπάσκετ? Αν μου πεις το κλίμα, τέτοιο δε θα βρεις πουθενά καλύτερο, αφού δόξα το θεό υπάρχουν 6 παίκτες αντερ 25, 5 παίκτες από 25-30 και δύο με λίγα χρόνια παρά πάνω με αποτέλεσμα να δένει το γλυκό γενικά.
Τελειώνοντας λοιπόν, ας σου πω και για το ματς της Κυριακής.
Η παρολίγον έκπληξη που αναφέρεις όντως ολοκληρώθηκε. O Έσπερος Λαμίας των 120.000 ευρώ μπάτζετ κέρδισε για 2 πόντους την ομάδα που με το ζόρι να έχει το 1/4. Και πως έγινε αυτό. Αρχικά ας μιλήσει η στατιστική
Ο Έσπερος εκτέλεσε 32 βολές ενώ ο Άρης 18, εκ των οποίων καμία στην τελευταία περίοδο.
Ο Άρης κέρδισε 45 ριμπάουντ ενώ ο Έσπερος 11 λιγότερα.
Με τον Καρυπίδη να επιστρέφει μετά από 3 εβδομάδες λόγω τραυματισμού και τον Κοροπούλη μετά από 2, είδαμε παίκτη του εσπέρου να πηγαίνει για κλέψιμο και αντί για μπάλα να βρίσκει το κεφάλι του Καρυπίδη, να του βγάζει το μάτι και να μην τιμωρείται με φάουλ, αλλά να δίνεται κάτι σαν φαιρ πλέυ. Στο 7ο λεπτό λοιπόν χάθηκε ξανά ο Καρυπίδης. Το ματς ήταν κοντά σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του. Από το 15 μέχρι το 20, ο Έσπερος σκόραρε αποκλειστικά με βολές, από φάουλ που τουλάχιστον τα 3 από αυτά δεν ήταν σε καμία περίπτωση. Στο 24 πέρασε μπροστά ο Άρης, αλλά δίκαια ο Έσπερος ξαναπροσπέρασε. Στην εξέλιξη του αγώνα και ενώ σε όλη την τελευταία περίοδο ο Άρης δεν κέρδισε ούτε μία βολή, ο Έσπερος έκανε το +7, 2 λεπτα πριν τη λήξη. Έγινε ένα σερί 0-5 και ενώ έχασε την προτελευταία επίθεση η Λαμία, ο Άρης αστόχησε σε ελεύθερο τρίποντο και στο επιθετικό ριμπάουντ που ακολούθησε γίνεται καθαρό φάουλ που δε δίνεται και από ότι είδα και το σταρ Λαμίας προτίμησε να μην το δείξει, εν αντιθέση με τις αμέσως προηγούμενες φάσεις.
Άρα επέτρεψε μου να πιστεύω ότι όντως έλαβε χώρα μία έκπληξη στην Λαμία, η οποία ελπίζω να ήταν η αρχή της ανάκαμψης για την ομάδα μου, η οποία με τις επιστροφές επιτέλους των δύο παιδιών που σου προανέφερα, να καταφέρει να κάνει ένα καλό σερί στα επόμενα ματς με Πετρούπολη, Παναγίτσα και Νίκη, και να πάμε στην Κρήτη με 5 Νίκες 3 ήττες και να πάρουμε και φέτος το διπλό, που θα μας φέρει μέσα στην πρώτη τριάδα, προσπαθώντας να βρεθούμε σε θέση ανόδου, εκμεταλλευόμενοι την περίεργη φετινή κατηγορία η οποία όπως δείχνει είναι αλλοπρόσαλλη και με πολλές ισάξιες ομάδες, οι οποίες θα μπορέσουν να κάνουν η μία τη ζημιά στην άλλη.
Θέλω να πιστεύω ότι σου έδωσα μία ολοκληρωμένη εικόνα για την ομάδα που δεν είχες καλή γνώμη από πράγματα που άκουγες ή φήμες, με αποτέλεσμα αυτή να διορθωθεί στο έπακρον. Και εκτός των άλλων μαζί με την προσωπική μου γνώμη για το πρωτάθλημα και τους στόχους που πιστεύω ότι μπορεί να κατακτήσει ο Άρης, Να σου έδωσα και μία εικόνα για το ματς της Κυριακής.
ΥΓ. Αναμένω με αγωνία μία δημόσια συγνώμη της ομάδας του Ερμή Σχηματαρίου για τον ντόρο που δημιούργησε γύρω από το αν ήταν ή όχι εμπρόθεσμο το καλάθι της προηγούμενης εβδομάδας, καθώς από ότι γνωρίζω και αυτοί οι ίδιοι αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, είδαν το βίντεο και αποδέχθηκαν την ορθότητα της απόφασης των διαιτητών.