Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
suspect
Αυτό που βλεπω με τις συνεχεις εγκληματικες ενεργειες στην Ελλαδα είναι ότι οι πολιτικοι ταγοι μας οδηγουν σε άλλη μια αμερικανια. Στην αυτοδικια.
Θα καταληξουμε στο τελος να εκτοξευσουμε τα κερδη των οπλοπωλειων ( και αν δεν μας δωσουν, δεν πειραζει, αφθονα τα καλαζνικοβ στην αγορα ) ώστε να αυτοπροστατευθουμε.

Εγκληματικοτητα υπαρχει από καταβολης της ανθρωποτητας και δεν είναι κατι καινουριο. Η ασυδοσια όμως είναι καινουριο φρουτο για την πραγματικοτητα μας και μετα την εκπληξη ακολουθει η αντιδραση και η αμυνα.

Λυπαμαι αν θα φανει κυνικο αλλα ισως η μονη ελπιδα των πολλων θα είναι να χτυπηθει καποιος από τους λιγους. Ώστε οι εχοντες την εξουσια να τρομαξουν και παρουν μετρα ώστε να προστατευθουν και οι υπολοιποι.

Δεν είναι δυνατον να εχουμε 50.000 αστυνομικους, να εχουμε τη μεγαλυτερη αναλογια αστυνομικου ανα κατοικο στην Ευρωπη ( νομιζω εμεις και οι Γερμανοι ειμαστε οι πρωτοι ) και να εχουν αφενος τοσο ισχνη παρουσια στον δρομο ( γιατι συνηθως εκει γινονται τα εγκληματα και όχι στα γραφεια ) αφετερου τοσο υποτονικη συμπεριφορα τυπου «μην εμπλακειτε».

Αν δηλαδη ο καταστηματαρχης βουτηξει ένα καλαζνικοβ και αρχισει να θεριζει για να προστατευσει την περιουσια του και τον μοχθο του από τους Οστρογοτθους, ποιος θα ακριβως είναι ο φονιας;

Ο καταστηματαρχης;
Ο βανδαλος;
Το κρατος;

Αν υπαρχει πραγματικη βουληση να περιοριστει η εξαρση της εγκληματικοτητας και της βιας, δεν χρειαζονται ουτε καινουριοι φορεις, ( δεν καταλαβα, για να δημιουργησουμε νεες θεσεις δημοσιοων υπαλληλων; ) ουτε καινουριοι νομοι.

Πεζες περιπολιες παντου, να αποσυρθουν οι υπεραριθμοι σε διαφορες προσωπικες φρουρες ή από γραφεια και φυσικα να πιανονται οσοι την εχουν δει επαναστατες στα παρκαρισμενα αυτοκινητα.

Δεν μπορω να καταλαβω τους κυβερνωντες.
Τους αρεσει αυτή η κατασταση; Δεν θελουν να επανεκλεγουν; Γουσταρουν να συνδεεται το ονομα τους με αυτή την καταντια; Ολοι τους εχουν παρει λεξοτανιλ και εχουν πεσει σε ληθαργο;

Από την άλλη βεβαια, ας τα λουστουμε.
Αν χτυπαει η αστυνομια είναι φασιστικη.
Αν δεν χτυπαει η αστυνομια είναι κοτες.
Οι δημοσιογραφοι που εκαναν τους φιλελευθερους και την εβριζαν, τωρα τη γλειφουν για να μην φανε μολοτοβ στο κεφαλι.
dizzy_fingers
QUOTE(suspect @ Mar 15 2009, 15:55 ) *
Από την άλλη βεβαια, ας τα λουστουμε.
Αν χτυπαει η αστυνομια είναι φασιστικη.
Αν δεν χτυπαει η αστυνομια είναι κοτες.

Βγάζοντας τους "δημοσιογράφους" απ'έξω (που ο καθένας για τα δικά του συμφέροντα πότε γίνεται εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ πότε κρυφοκουκουλοφόρος) δε βλέπω τίποτα λάθος στο να ζητάμε το απλό, να κάνει δηλαδή η αστυνομία τη δουλειά της όσο πιο σωστά μπορεί.
Αν αυτοί που πρέπει να ακούσουν τα παράπονά του κόσμου είναι τόσο "βλάκες" (προφανώς δεν είναι...) που αντιλαμβάνονται το "κότες" ως "καθίστε αμέτοχοι όσο καίγονται οι βιβλιοθήκες στο κέντρο της Αθήνας" και το "φασίστες" ως "σαπίστε στο ξύλο όποιον βρείτε μπροστά σας που να μοιάζει ύποπτος" προφανώς δεν είναι πρόβλημά όσων φωνάζουν.

Όσον αφορά τις ερωτήσεις σου.
Από τη στιγμή που ο κόσμος πιστεύει πως η έξαρση της εγκληματικότητας οφείλεται:
- Στους αλλοδαπούς.
- Στους αναρχικούς.
- Στα άτομα κάθε λογής αριστερού-ανεξάρτητου χώρου που τσουβαλιάζονται ως "κωλόπαιδα" με τα παραπάνω.

και όχι στην ανικανότητα της πολιτείας και μετά της ΕΛΑΣ, η κυβέρνηση δεν έχει να φοβάται τίποτα. Κατά πάσα πιθανότητα θα χάσει την πρωτιά από το ΠΑΣΟΚ ( 40.gif ) και μετά από 10 χρόνια θα ξαναεπιστρέψουν στην κυβέρνηση - τα ίδια άτομα.

Σημείωση:
3 στους 50 αστυνομικούς (όχι σε ποσοστό αλλά 3 στους πρώτους 50 που εξετάστηκαν) είναι ανίκανοι να φέρουν όπλο.
http://www.tvxs.gr/v6289
a bullet for your head
Η αληθεια ειναι πως βλεποντας πριν απο καιρο μια συνεντευξη του Πασσαρη,με αφορμη την αποδραση του Παλαιοκωστα,σκεφτομουν να ανοιξω κ εγω ενα τοπικ με τιτλο..''Δικαιοσυνη η' Αυτοδικια''.
Πιο συγκεκριμμενα ο Πασσαρης ανεφερε οτι δεν πιστευει στην δικαιοσυνη(ως θεσμο κ μηχανισμο προφανως..)και οτι ειναι υπερμαχος της αυτοδικιας.
Οπως κ να χει,σε αυτα που εχετε θιξει θα πω:
Το αισθημα ανασφαλειας ειναι πιο εντονο απο ποτε στην Ελληνικη κοινωνια(Η' μηπως να πω στην πολυφυλετικη κοινωνιας μας..).
Το προβλημα εχει πολλες παραμετρους,ομως το βασικοτερο ειναι η διαλυση του κοινωνικου ιστου κ της κοινωνικης συνοχης,συν την βαθυτατη κριση στην οποια εχουν περιελθει σχεδον ολοι οι θεσμοι.
Το ενστικτο μου λεει πως ακομα δεν εχουμε συναντησει τα χειροτερα..αυτα τα οποια ολοι εμεις οι αυτοπαραιτημενοι πολιτες(Η' μηπως να πω καταναλωτες..),θα κληροδοτησουμε στην επομενη γενια..
Μιλαμε για ποιο λογο η αστυνομια ειναι αναποτελεσματικη η' γιατι δεν κανει καλα την δουλεια της..
Εγω θα ρωτησω το εξης:
Ποιος πραγματικα κανει καλα την δουλεια του σε αυτη την χωρα?Τι παει πραγματικα καλα?
Η εκπαιδευση?Η εκκλησια?Η υγεια?Η δικαιοσυνη?
Η κατασταση εχει ξεφυγει τελειως κ ο νομος της ζουγκλας κ το ενστικτο της επιβιωσης ειναι τα κυριαρχα στοιχεια..
Ευταξια,συντεταγμενη πολιτεια,ευνομουμενο κρατος,ισοπολιτεια κ.τ.λ.,εχουν αρχισει να γινονται εννοιες προς εξαφανιση..

QUOTE(suspect @ Mar 15 2009, 15:55 ) *
Δεν μπορω να καταλαβω τους κυβερνωντες.
Τους αρεσει αυτή η κατασταση; Δεν θελουν να επανεκλεγουν; Γουσταρουν να συνδεεται το ονομα τους με αυτή την καταντια; Ολοι τους εχουν παρει λεξοτανιλ και εχουν πεσει σε ληθαργο;

Φιλε μου μαλλον εισαι ευαισθητος κ ιδεαλιστης..
Δεν θα ελεγα οτι ειναι απαραιτητα κακο..απεναντιας..ομως κ ο ρεαλισμος ειναι απαραιτητος..
suspect
@ dizzy

επειδη μου φαινεται πως ο κοσμος αρχιζει να μην πιστευει πουθενα, τοτε για αυτο φοβαμαι την αυτοδικια.

@ bullet

οι θεσμοι ειναι μια χαρα. Προβλημα ανθρωπων εχουμε...

a bullet for your head
QUOTE (suspect @ Mar 16 2009, 17:29 ) *
@ bullet

οι θεσμοι ειναι μια χαρα. Προβλημα ανθρωπων εχουμε...

Υπο μια εννοια εχεις δικιο..
Οπως ειχε αναφερει κ ο αρχιεπισκοπος..''Νοσουν οι θεσμοι,διοτι νοσουν οι ανθρωποι''..
Αυτο εχει σαν αποτελεσμα καποιοι να θεωρουν τους εαυτους τους ''υπερανω των νομων κ των θεσμων''..κ με αλυσιδωτη αντιδραση,αυτη η νοοτροπια επεκτεινεται παντου..
Air Kef
Βασικά, υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν οτι οι κουκουλοφοροι που χωρίς λόγο έτσι ξαφνικά τα έπσασαν στο Κωλονάκι δεν ήταν αστυνομικοί/παρακράτος;
Και όλως τυχαίως αποφασίζονται νέα σώματα και νέες τακτικές αστυνόμευσης;

Δηλαδή, όλοι λίγο πολύ καταλάβαμε ποιοι ακριβώς έσπαγαν καταστήματα και αυτοκίνητα στις πορείες του Δεκεμβρίου, ειδικά αυτοι που κατεβήκαμε στις πορείες, ειδαμε τι πέτυχαν...
Κανει σε κανέναν εντύπωση να ηταν αυτοί οι 100, οι ιδιοι που τα εσπαγαν και τον Δεκέμβρη και έδιναν δικαίωμα στους συναδέλφους τους να πετάνε δακρυγόνα και στους άλλους συναδέλφους τους να λένε οτι η αστυνομία πρέπει να βγει απο την αμυντική της τακτική και να αναλάβει δράση;
Τώρα ακούω πολλούς να λένε για αστυνόμευση παντού κτλ..
Θα προχωράω τον δρόμο κι επειδή φοράω σκουφί, ή επειδή έχω ξυρισμένα μαλλιά, ζακέτα με κουκούλα και σκουλαρίκι στο αυτί, θα με σταματάνε ή θα με βλέπουν με κακό ματι. Μπορει να φάω και καμιά ξέμπαρκη. biggrin.gif
Flash
QUOTE(Air Kef @ Mar 16 2009, 18:10 ) *
Βασικά, υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν οτι οι κουκουλοφοροι που χωρίς λόγο έτσι ξαφνικά τα έπσασαν στο Κωλονάκι δεν ήταν αστυνομικοί/παρακράτος;

Ναι. Ειδικά όσοι διάβαζαν και έντυπα που -να το πω ευγενικά- υποστηρίζουν το δίκαιο της αντίδρασης των κουκουλοφόρων όπως το Ε της Ελευθεροτυπίας, όπου υπήρξαν δεκάδες μικρές συνεντεύξεις από τους 15-30 ετών κουκουλοφόρους (που έδιναν συνέντευξη χωρίς καν να φοράνε κουκούλα εκτός από όταν ζήταγαν φυσικα να τους βγάλουν και φωτο) ή όσοι διάβαζαν το φόρουμ του ιντιμιντια και παρεμφερή και έβλεπαν παροτρύνσεις χρηστών είναι πεπεισμένοι. Εδώ μέχρι που ένας είχε δηλώσει ότι η καλύτερη άμυνα απέναντι στα δακρυγόνα είναι οι αντιασφυξιογόνες μάσκες για αυτό οι πιο 'παλιοί' αγοράζουν από το Μοναστηράκι... Πάντα έχουν (κατα τη γνώμη τους) λόγους ή κουκουλοφόροι να κάνουν ότι κάνουν -και το Δεκέμβη και τώρα.

Για να μην αναφέρω ότι ούτως ή αλλως το να υπαρχουν μυστικά οργανωμένα σώματα που ειδικεύονται στην 'μολοτοφοβολη' απέναντι σε συναδέρφους τους και στην χρήση Καλασνικοφ (που επίσης τραυματίζουν συναδέλφους τους) και όλα αυτά γίνονται στην Ελλάδα όπου τίποτε κρατικό δε λειτουργεί καλά αλλά όλα τα παρακρατικά είναι επιπέδου James Bond, μου ακούγεται προσωπικά ελάχιστα πιο πειστικό από το να είμαστε όντως οι Έλληνες από το Σείριο όπως λέει ο Λιακό.

Χωρίς να το αποκλείω εντελώς δεν το πιστεύω παρά νανο-ελάχιστα που θα έλεγε και ο Αλέφαντος.
dizzy_fingers
[ladi_sti_fotia tongue.gif]
Οι Έλληνες δεν κατάγονται από τον Σείριο, αλλά προβοκατόρικες επιχειρήσεις σαν αυτές που αναφέρει ο κεφ μόνο στη σφαίρα της φαντασίας δεν ανήκουν:
Επιχειρήσεις stay behind.
Η ιταλική της έκφραση.

Όταν τίποτα δε λειτουργεί σε αυτή τη χώρα, όπως σωστά λες, δε χρειάζεται ούτε να ντυθείς κουκουλοφόρος (αν και υπάρχουν ύποπτα ντοκουμέντα από τον πρόσφατο Δεκέμβρη..) ούτε να πυροβολήσεις το συνάδελφό σου (έτσι ώστε να μπει στην εντατική αλλά να τη γλυτώσει παρά τρίχα).

Σαλταρισμένοι ή μη που δολοφονούν και σπάνε στο όνομα της "ελευθερίας" πάντα υπάρχουν.

Απλά αφήνεις το, πάντοτε έτοιμο να εκραγεί, ηφαίστειο και περιμένεις τους χωρικούς να έρθουν τρέχοντας σε εσένα.
[/ladi_sti_fotia tongue.gif]

Flash
Η διαφορά είναι ότι τα λινκς που παραθέτεις αποτελούν απλή υπόθεση εργασίας για την Ελλάδα της ύστερης μεταπολιτευτικής περιόδου. (επίσης πάντα είχα μια καχυποψία με πηγές τύπου wikipedia που έχουν 1 reference όλο κι όλο, αλλά το συγκεκριμένο θέμα είναι γνωστό και δε θα το αμφισβητήσω wink.gif )

Θα ήμουν πολύ αφελής να ισχυριστώ ότι δεν έγιναν στο παρελθόν ή ότι δε γίνονται αλλού σήμερα. Σαφώς και δεν είναι αποκύημα φαντασίας ΓΕΝΙΚΑ, είναι όμως στα πλαίσια της συζήτησης μας.

Το βασικότερο επιχείρημα μου πέρα από τα όσα είπα προηγουμένως είναι ακριβώς αυτό που είπες εσύ και με το οποίο συμφωνώ 100%.

Όταν τίποτα δε λειτουργεί σε αυτή τη χώρα, όπως σωστά λες, δε χρειάζεται ούτε να ντυθείς κουκουλοφόρος (αν και υπάρχουν ύποπτα ντοκουμέντα από τον πρόσφατο Δεκέμβρη..) ούτε να πυροβολήσεις το συνάδελφό σου (έτσι ώστε να μπει στην εντατική αλλά να τη γλυτώσει παρά τρίχα).

Σαλταρισμένοι ή μη που δολοφονούν και σπάνε στο όνομα της "ελευθερίας" πάντα υπάρχουν.

Με την απαραίτητη αποσαφήνιση ότι όταν λέω ότι συμφωνώ εννοώ πως είναι μια σωστή ερμηνεία της κατάστασης και όχι μια δικαιολόγηση ( το ίδιο φαντάζομαι ότι ισχύει και από την πλευρά σου απλά ήθελα να το κάνω σαφές για μένα).

Ας αφοσιωθούμε λοιπόν (όχι μόνο στο φόρουμ, γενικότερα), στις κοινωνικές συνθήκες που επωάζουν τέτοιες έκρυθμες καταστάσεις ,ας προσπαθήσουμε να βρούμε λύση στα μείζονα κοινωνικά προβλήματα και ας αφήσουμε τους παρακρατικούς μπαμπούλες στην ντουλάπα τους.

Εdit: Τώρα που διάβασα πιο προσεκτικά τα λινκς, αυτά που αναφέρονται καμία σχέση δεν έχουν με αυτό που αναφέρει ο Κεφ και πραγματικά δεν βρίσκω τι συνάφεια έχει με αυτό που συζητάμε. Ρίχνοντας μια βιαστική ματιά υπέθεσα ότι αναφερόταν σε παρακρατικές οργανώσεις του παραλθόντος που εκτελούσαν εντεταλμένη προβοκάτσια αλλά αυτά λένε για ένοπλα και μη, μυστικά τμηματα που θα συγκροτουσαν τον πυρηνα της αντίστασης στις κατεκτημένες χωρες του Β΄Παγκοσμίου. Κάτι δεν έχω καταλάβει blink.gif
dizzy_fingers
Έκατσες και έγραψες ολόκληρο χωρίς να διαβάσεις τα λινκ που παρέθεσα ρε? tongue.gif laugh.gif

Οι επιχειρήσεις stay behind (το πρώτο λινκ) ήταν ακριβώς αυτό το πράγμα που λες, πυρήνες "backup" αντίστασης στον Β' ΠΠ σε περίπτωση που τα πράγματα δεν έρχονταν όπως τα θέλαμε. Δεν είναι αυτό που έλεγε ο κεφ, αλλά είναι χρήσιμο ανάγνωσμα για το δεύτερο λινκ...

...το οποίο και είναι αυτό που λέει ο κεφ.
Προβοκάτσια με σκοπό την ενοχοποίηση της αριστεράς και την επιβολή κατασταλτικών μέτρων.

Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι το ίδιο η gladio με τις επιχειρήσεις που αναφέρονται στο πρώτο λινκ, αλλά η ιδέα από εκεί πάρθηκε.

Ας αφοσιωθούμε λοιπόν (όχι μόνο στο φόρουμ, γενικότερα), στις κοινωνικές συνθήκες που επωάζουν τέτοιες έκρυθμες καταστάσεις ,ας προσπαθήσουμε να βρούμε λύση στα μείζονα κοινωνικά προβλήματα και ας αφήσουμε τους παρακρατικούς μπαμπούλες στην ντουλάπα τους.

Οι "παρακρατικοί μπαμπούλες" ασφαλώς δεν (πρέπει να) είναι ο στόχος της συγκέντρωσης των προσπαθειών μας ούτε να θεωρείται η κύρια αιτία για τον εκφυλισμό των κοινωνικών θεσμών (όπως σωστά αναφέρει ο bullet), αλλά είναι μία ένδειξη, μία θεωρία, μία υπενθύμιση που καλό είναι να υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μας σε αυτές τις ρευστές εποχές.
Επιστρέφοντας στην περίπτωσή μας, πραγματικά, προσπάθησε να μου βρεις μία λογική στην κίνηση να δημιουργηθεί αυτή η "ειδική ομάδα κρούσης" έχοντας στην άλλη άκρη του μυαλού σου το δεδομένο πως αν η αστυνομία είχε κάνει σωστά τη δουλειά της από την αρχή δε θα είχαμε περιέλθει σε αυτήν την κατάσταση - αντ'αυτού καθόταν και έβλεπε να καίγεται η αθήνα επειδή τάχα μου φοβόταν την κατακραυγή του κόσμου σε περίπτωση που "οι φασίστες μπάτσοι έδερναν τους επαναστάτες νέους"...

Για να ξεφύγω από τις θεωρίες (συνομωσίας), βασική πεποίθησή μου είναι, όπως ξέρεις από παλαιότερα ποστ μου, πως η επανάσταση έρχεται από κάθε άτομο ξεχωριστά.
Μπορείς ως πολιτικό κίνημα να μαζέψεις λαό και δυναμική πίσω σου αλλά αν ο κόσμος είναι τυφλός ακόλουθος με ανύπαρκτη ατομική θέση είτε το κίνημα θα αποτύχει, είτε μετά την επιτυχία του κινήματος η κατάσταση θα επανέλθει στα ίδια ή χειρότερα με πριν.
Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό συνειδητοποίησα πως δε φτάνει να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου αλλά καλό είναι να αρχίσεις να πολεμάς το εκάστοτε σύστημα με τα ίδια τα όπλα του κατά το δυνατόν - στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο αυτά τα όπλα θεωρώ πως είναι η πληροφόρηση και η κριτική σκέψη (η οποία προκύπτει μεταξύ άλλων και από τη διαδικασία του διαλόγου) και ασφαλώς με τίποτα η οργή, ο φανατισμός και η βία.
Τα πρώτα είναι που με έντεχνο τρόπο έχουν αφαιρεθεί από τον υπάκουο καταναλωτή και τα δεύτερα είναι εκείνα που απλά διαιωνίζουν την πόλωση (η οποία με τη σειρά της διευκολύνει την αφαίρεση των παραπάνω).

Σε αυτό το πλαίσιο θεωρώ πως είναι υποχρέωσή μου να λαμβάνω υπόψιν την κάθε πιθανή εξήγηση των κοινωνικών συνθηκών και να τη συζητάω ασφαλώς με εσένα-εσάς-τον οποιονδήποτε.
Flash
Αρχικά βλέποντας μονο τα links υπέθεσα ότι και τα 2 αναφέρονταν σε αυτό που ανέφερε ο Κεφ οποτε δεν τα διάβασα (όπως είπα άλλωστε δεν αμφέβαλλα για την ύπαρξη τέτοιοι τακτικών γενικότερα).
Αργότερα διάβασα αναλυτικά μονο το πρώτο και έπειτα θεώρησα ότι εφόσον είπες ότι το δεύτερο
είναι η ιταλική εκδοχή του θα ήταν το ίδιο πράγμα αλλα από την πλευρά τον δυνάμεων του άξονα και δεν το κοίταξα καν tongue.gif . E ήσουν παραπλανητικός κι εσύ... biggrin.gif

Επειδή στην ουσία του ζητήματος όπως πολύ ωραία την εξέθεσες στην προτελευταία παράγραφο σου συμφωνούμε απόλυτα εγώ να προσθέσω μονο το εξής: Δεν λέω προφανώς ότι είναι από μονο του 'κακό' να συζητάμε ακόμα και για τέτοιες θεωρίες , όπως και για οτιδήποτε παρεμφερές. Το θέμα είναι ότι παρα πολλές φορες αύτα γίνονται το επίκεντρο τhς συζήτησhς με αποτέλεσμα να χάνει ο περισσότερος κόσμος από μονος του τh δυνατότητα να δει τα κοινωνικά ζήτημα στη σωστή τους οπτική. "Aυτοπαραπλhροφoρhσh" δηλαδή. Αντί να αντιμετωπίσουμε τα υπαρκτά προβλήματα προσπαθούμε να αποσαφηνίσουμε την ύπαρξη η μη άλλwν φανταστικών (μέχρι αποδείξεως του εναντίου).

Aλλωστε εγώ δεν αντέδρασα στο 'καλο είναι να το έχουμε στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας' το οποιο ουσιαστικά το έγραψα κι εγώ όταν είπα ότι οι πιθανότητες δεν είναι μηδενικές αλλα στο 'υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν οτι οι κουκουλοφοροι που χωρίς λόγο έτσι ξαφνικά τα έπσασαν στο Κωλονάκι δεν ήταν αστυνομικοί/παρακράτος'.

Η απόσταση από το ένα στο άλλο μονο μικρή δεν είναι και χρειάστηκε να γράψουμε 4 mini κατεβατά στη σειρά για να φτάσουμε από το ένα στο άλλο (όλοι όσοι γράψαμε) οποτε θεωρώ εύλογη την παρέμβαση μου.
a bullet for your head
QUOTE(a bullet for your head @ Mar 16 2009, 01:36 ) *
Η αληθεια ειναι πως βλεποντας πριν απο καιρο μια συνεντευξη του Πασσαρη,με αφορμη την αποδραση του Παλαιοκωστα,σκεφτομουν να ανοιξω κ εγω ενα τοπικ με τιτλο..''Δικαιοσυνη η' Αυτοδικια''.
Πιο συγκεκριμμενα ο Πασσαρης ανεφερε οτι δεν πιστευει στην δικαιοσυνη(ως θεσμο κ μηχανισμο προφανως..)και οτι ειναι υπερμαχος της αυτοδικιας.

Αποτελει τελικα η δικαιοσυνη εναν ''στιβαρο θεσμο'',με γερες βασεις,που εμπνεει στο συνολο η' στην πλειοψηφια αν θελετε,τους πολιτες?
Η',θα δουμε την αυτοδικια,να ''πιανει δουλεια''..??
Air Kef
Νομίζω ότι είναι το κατάλληλο τοπικ:

http://troktiko.blogspot.com/2009/03/blog-post_7852.html

Όποιος δεν ένιωσε μικρό οργασμό να σηκώσει το χέρι. smile.gif
stefan
QUOTE(Air Kef @ Mar 24 2009, 03:08 ) *
Νομίζω ότι είναι το κατάλληλο τοπικ:

http://troktiko.blogspot.com/2009/03/blog-post_7852.html

Όποιος δεν ένιωσε μικρό οργασμό να σηκώσει το χέρι. smile.gif

Εγω που ενιωσα μεγαλο να το σηκωσω?? rolleyes.gif rolleyes.gif
Μπραβο στα παιδια..
Εκαναν αυτο που θελουμε πολλοι να κανουμε..
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Μονο ενας Παπαδοπουλος θα μας σωσει.
Να παρει φορα και να αρχισει να σπαει κεφαλια.
suspect
Εγω δεν αισθανθηκα ....οργασμο αλλα θλιψη.

ξαναδειτε το βιντεο...

αυτος με τις γκλομπιες, τη γλιτωσε!!!

οι αλλοι την πληρωσαν!
a bullet for your head
Προσωπικα θα το χαρακτηριζα τραγικο..
Κατι αντιστοιχο ειχε γινει κ εξω απ το ΟΑΚΑ,μετα το γεγονος του μικρου Αλεξη,οπου καποιοι των ΜΑΤ που ειχαν αποκοπει απ την διμοιρια τους,εγκλωβιστηκαν σε ενα σημειο,οπου τους επιτεθηκαν εξαγριωμενοι φιλαθλοι..
Ανεξαρτητα αν οι ρολοι καποιες φορες αλλαζουν,του ''θυτη κ του θυματος'',δεν παυουν τετοιες σκηνες να ειναι τραγικες..
Air Kef
Bασικά καμία σχέση το ενα περιστατικό με το άλλο.

Δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί μπάτσοι που βαρούν και δέρνουν κτλ.
Στην διμοιρία εκείνη μπορεί να ήταν και σωστοί αστυνομικοί.

Στο περιστατικό όμως τις τρώνε καλά αφού διαπιστώθηκε το θράσος τους.

Βέβαια, ο suspect έχει ενα δικιο, αυτος με το γκλομπ τις γλίτωσε, ωστόσο νομίζω οτι αυτός που τις τρώει καλά τον κρατάει βίαια στην θεση του για να διευκολύνει τον άλλον, χωρίς ωστόσο να φαίνεται τπτ σιγουρα.

Μεγάλο οργασμό θα ένιωθα, αν εμπαιναν μέσα, ακινητοποιούσαν αυτόν με το γκλομπ στο χόρτο και τον άρχιζαν στις γκλομπιές.
Ωστόσο το πολύ ξύλο που έφαγε ο ένας δεν ήταν και τόσο δίκαιο, νομίζω ξέφυγε. biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.