QUOTE(thrylos7 @ May 14 2009, 23:19 )
Αυτό μου φαίνεται ψιλογελοίο... ΟΚ, τυπικά μπορεί να είναι σωστό, αλλά κάτι τέτοια είναι που μπορούν να κάνουν το μπάσκετ ακόμα πιο ελκυστικό...
Είναι το κατεστημένο και η Αθηναική παράγκα που φοβάται!!!
Δεν είναι ο ορισμός του σκόρερ, γι' αυτό. Όχι ότι δεν μπορεί να βάλει τη μπάλα στο καλάθι, κάθε άλλο.
Δε θα τον έλεγα σούπερ εργαλείο πάντως. Μου φαίνεται πολύ ανεπαρκής-"λίγος" χαρακτηρισμός για το συγκεκριμένο παίκτη.
Παίκτης εργαλείο είναι ο Γκαβέλ...
Λίγος για ομάδες σαν τον Παο, Ολυμπιακό,Μπαρτσελόνα όχι για τον Άρη, Μαρούσι κ.λ.π.
χωρίς να είναι ίδιος πιστεύω πως άμα πάει σε μια ''μεγαλύτερη'' ομάδα θα έχει την τύχη του Στακ
Εργαλείο για ένα 10λεπτο στην άμυνα και κυρίως στην 1-1 γιατί για να βάλει την μπάλα στο καλάθι δύσκολο!!!
Ο Αγαδάκος μέχρι τα μισά της σεζόν (πριν αρχίσουν οι αλλαγές δηλαδή), διένυε μια φοβερή σεζόν, ήταν φανερά βελτιωμένος... Πλέον έχει πέσει αισθητά, επιστρέφοντας στα επίπεδα της προηγούμενης σεζόν. Ο Σκορδίλης πράγματι θα μπορούσε να δοκιμαστεί χθες. Για τον Μπάρλο, εννοώ στη θέση 5, αντί του Λάζαρου, εφόσον ο Μπετς είχε κάποιο πρόβλημα (που λογικά δεν είχε), αλλά και στο 4, δεδομένου πως ο Τσαλδάρης και χθες απείχε χιλιόμετρα από τον καλό του εαυτό. Ο Μπάρλος χθες όσο αγωνίστηκε ήταν τρομερό boost για την ομάδα του. Μια πεντάδα με Μπετς, Μπάρλο, Νέλσον, Ράιτ και Κλαρκ θα μπορούσε να δοκιμαστεί σε κάποιο σημείο της περιόδου, εξάλλου μιλάμε για 5 παίκτες που ήταν στο κλίμα του ματς κι όχι για 3.
Υπερβάλλεις...
βελτιωμένος ναι, όχι όμως και φοβερή σεζόν...
Ο Σκορδίλης με εντυπωσίασε με τον Ολυμπιακό...όμως ο Ματσόν τον έχει για να ζεσταίνει τον πάγκο!!!
Χωρίς να θέλω να διαφωνήσω μαζί σου...
προσπαθώ να μπω στο μυαλό του Ματσόν και σκέφτομαι πως θα ήθελε ένα κοντό σχήμα με 3 κλασικούς σουτέρ (ο Τσαλδάρης μπορεί να μην είναι σε φόρμα αλλά το τρίποντο το έχει). Έναν Νέλσον πανταχού παρών και να τρέχει σε όλες τις φάσεις και τον Αγαδάκο απλά να σπρώχνει μπας και κάνει κανένα καλό σκριν να κερδίσει τον αγώνα με τρίποντα!!!
Άντε όμως να μπεις στο μυαλό ενός επαγγελματία ψυχολόγου!!!
Θα ήταν χειρότερο όμως να παίξει παραπάνω παιχνίδια και δη σε μια σκληρή έδρα, που καθυστερούν και την έναρξη 7 λεπτά άμα λάχει...
μας έμεινε συνήθεια από παλιά που θέλαμε να μάθουμε τα άλλα αποτελέσματα πριν να τελειώσει ο δικός μας ο αγώνας!!!
πάντα πετυχαίνει το κόλπο.
Για τον Διαμαντίδη, σωστά, δεν το είχα σκεφτεί. Να το παίξουμε διπλό στο ΟΑΚΑ λες;
Έχω δύο σενάρια!!!
το πρώτο λέει πως θα πάει η σειρά στο 5 παιχνίδι που όλα γίνονται!!!
αλλά πιστεύω πως εκεί θα το πάρει ο Παναθηναικός
ή θα σπάσει η έδρα στο 4το 3-1
πάντως αν το έπαιζε σύστημα θα έλεγα ότι: νίκη του Πάο στο πρώτο και τις 2 τελευταίες νίκες στον Ολυμπιακό...
ποιο απίθανο και από το σκούπισμα δηλαδή.