Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103
asxeto_username
ΦΟ Τούφας - ΑΣ Πεντέλης 50-62

είδα μόνο το 4ο δεκάλεπτο και δεν μπορώ να έχω αντικειμενική άποψη για το παιγνίδι.
Απλά έμαθα ότι η Πεντέλη εμφανίστηκε πολύ σοβαρή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πέρασε νικηφόρα από το Χαλάνδρι...
triponter
καλημερα παιδια..... icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif

τα αποτελεσματα που εμαθα για την χθεσινη αγωνιστικη ηταν :

ΕΚΑΛΗ - ΓΕΡΑΚΑΣ = 2 ( ΔΥΣΚΟΛΑ 6 - 8 ΠΟΝΤΟΥΣ ) ( δεν επαιξα καθολου λογω τενοντιτιδας, ουτε καν το ειδα λογω ιωσης...ημαρτον.......με τα βουντου του λαγονησιου)...αρα λεπτομερειες οταν μαθω περισσοτερα...

ΠΑΛΛΗΝΗ - ΚΟΥΡΟΣ = 2 ( ΚΑΜΙΑ 10 αρια ποντακια )

ΛΑΓΟΝΗΣΙ - ΚΑΛΥΒΙΑ = 2 ( ΕΥΚΟΛΑ καμια 20αρια ποντακια )

ΤΟΥΦΑ - ΠΕΝΤΕΛΗ 50 - 62 = 2 ( ΕΥΚΟΛΑ...ποτε δε πλησιασε η τουφα )

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ 44-72 = 2 ( ημαρτον....νομιζω βρηκαμε το αουτσαιντερ φαβορι )

αυτα για τωρα.....................
triponter
QUOTE(TF LAGONHSI @ Nov 9 2007, 13:36 ) *
όπα ρε εσυ triponter δεν παίζεις σήμερα ????? εγώ νόμισα ότι απλά δεν έχεις κάνει προπόνηση αν και η τενοντίτιδα θέλει πολύ μεγάλη προσοχή κρίμα ρε εσυ πάντως πιστεύω ότι και χωρίς εσένα θα κερδίσετε είστε πολύ καλή ομάδα

γεια σου Τασαρα...εμαθα για σας χθες και περιμενω αναλυση...τοσο ευκολα??? ειστε πολυ μπασκετικη ομαδα για να χανετε ετσι!!!!!!!! τι εγινε???

οσο για μενα τα εγραψα και στο φιλο σου τον μοτσαρτ...

πριν 3 χρονια εμφανισα λογω καταπονησης τενοντιτιδα στην καταφυση του αχιλλειου τενοντα...εμεινα 8 μηνες εξω...

και τωρα με ξαναπιασε, αλλα ευελπιστω με κατι ισχυρα φαρμακα και ενεσουλες και φυσικοθεραπειες να επιστρεψω σε κανα 15-30 ημερες...και βεβαια πηγαινοντας πια με 1 ή 2 το πόλυ προπονησεις και τον αγωνα..

Ο αχιλλειος τενοντας οπως μου ειπαν και οι γιατροι ειναι πολυ δυσκολο σημειο και η θεραπεια του αργει πολυ......και μια συμβουλη σε ολους...προσεχτε τα παπουτσια που φορατε....εγω οταν το πρωτοεπαθα φορουσα σκασμενη αεροσολα για καιρο, και τωρα ειχα να τα αλλαξω 1 χρονο...
sofolg
kalimera paidia.....
exthes eidame ena apo ta kalitera paixnidia tou omilou...
den exw xanadei paixnidi na erxetai 74-95 eukola se tetoia katigoria....
ta kalivia pou ta eida deyteri fora....olo kai kalitera mou fainontai...
gia to lagonisi den xerw...pisteyw oti tha tha paei kala...kai makari...
kali sinexeia kai stis dyo omades....

didi keep shooting.......
#13...
Καλησπέρα σε όλους. Συντριβή για την ομάδα μου την Κηφισιά χθες με 44-72 από την πολύ καλή Πολιτεία. Δυστυχώς βρεθήκαμε σε τραγική επιθετική μέρα και μάλιστα εντός έδρας με αποτέλεσμα το ημίχρονο με κακό μπάσκετ να λήξει 24-29. Περιμέναμε στο β' να παίξουμε καλύτερη επίθεση, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ και η Πολιτεία πάτησε γκάζι νωρίς και μέχρι το τέλος του γ' 10λεπτου είχε καθαρίσει το ματσάκι. Στο β' ημίχρονο παίξανε και καλό μπάσκετ και στην κυριολεξία μας κάνανε πλάκα. hammer.gif

Την Πολιτεία αν την υποτιμήσεις χάθηκες. Δεν έχουν ψηλούς, αλλά έχουν 2-3 έμπειρους και καλούς περιφερειακούς και ένα εξαιρετικό 4άρι που πηδάει ψηλά. Γενικά δεμένη και δουλεμένη ομάδα που παίζει έξυπνα και καλύπτει τις αδυναμίες της. Συγχαρητήρια για την πανάξια νίκη.

Εμείς τι να πω; Το σκορ τα λέει όλα. Μ'αυτήν την ήττα σβήσαμε το πολύ καλό διπλό στην Πεντέλη και αρχίζουμε πάλι από την αρχή... 40.gif
gambler
Καλημέρα και καλό κουβά σε όλους...
Μελισσια - Μαραθώνας : 2 (12 πόντους διαφορά)
asxeto_username
QUOTE(triponter @ Nov 10 2007, 11:41 ) *
εγω οταν το πρωτοεπαθα φορουσα σκασμενη αεροσολα για καιρο, και τωρα ειχα να τα αλλαξω 1 χρονο...

απορώ πως έσκασε η αεροσόλα σου... μόνο 100+ κιλά είσαι..... tongue.gif
TF LAGONHSI
παιδιά καλό μεσημέρι και απο μένα. δεν θα διστάσω να δώσω και απο εδώ τα συγχαρητήρια τόσο ατομικά σε τσαντούλη - άκη αλλά και γενικότερα στην ομάδα των καλυβίων η οποία για μένα θα τολμήσω να πω ότι θα είναι στον όμιλο πρώτη και με διαφορά. τα παιδιά παίζουν άλλο μπάσκετ και απορώ γιατί οι δύο προαναφερθέντες παίζουν γ έσκα και όχι άνετα ά εσκα. οι δυο τους χθες ήταν σε εκπληκτική ήμερα πρέπει να μας έβαλαν απο 30 πόντους. εμείς προσπαθήσαμε για το καλύτερο έιμασταν απο το 2 δεκα΄λεπτο πίσψ 10-12 πόντους αλλά ο ρυθμός των καλυβίων δεν μας άφησε περιθώρια αντίδρασης. θα πω λοιπόν μετα και απο τα χθεσινά αποτελέσματα πως ο όμιλος παρουσιάζεται εξαιρετικά αμφιρόπος και βλέπω πως θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να μείνουμε στην κατηγορία
TF LAGONHSI
laranaka88 ζητώ συγνώμη για την απογοητευτική μου εμφάνιση αλλά και για την ήττα μας θέλουμε πολύ δουλειά και απο ότι είδα και απο τα αποτελέσματα όλες οι ομάδες πρπει να είναι δυνατές. δεν έχω να πω κάτι άλλο προς το παρόν θα τα πουμε αύριο καλό σαββατοβραδο σε όλους.
didi
bball.gif katarhas perastika ston tripoder...zorika ta pragmata gia ton krono tora...perierga ta apotelesmata k tis deuteris agonistikis horis na mporoume akoma na vgaloume kapoio suberasma...megaliteri eduposi emena exakolouthei na m kanei o kouros me 2-0...sto derbaki tora me to lagonisi...kerdisame sigoura polu pio eukola apo`oti perimena an k stin arhi(exaitias tou killer 7 me 3/3 tripoda) ta pragmata edeihnan derby..meta trexame valame ta eleuthera soot k kerdisame me 21 podous..exakoloutho pantos na pisteuo pos to lagonisi dn tha paei ashima..kapou 4-5 to vlepo...tha kanei tin zimia se polles omades..TF min xeneroneis ,molis 2 mats ehoun paihtei,an kataferete na ginete omada k na dethite ehete megales dunatotites....vamos lagonisaraaaaaaaaaa.....kalo savvatovrado se olous... bball.gif
larnaka88
καλησπερα,θα γραψω και εγω πριν την βραδυνη εξοδο(πολυ σημαντικη),οντως εχουν γινει πολλες εκπληξεις και πιστευω οτι θα γινει πολυ ενδιαφερον πρωταθλημα μεχρι τελους.ημουν συνεπης και πηγα να δω τον αγωνα στο λαγονησι,φοβερο γηπεδο που θα ζηλευαν και ομαδες μεγαλυτερης κατηγοριας.οπως ξερετε κερδισαν τα καλυβια 21 ποντους διαφορα,πολυ ευκολα.μεγαλη διαφορα οι δυο ομαδες μεσα στο γηπεδο(sorry TF αλλα νομιζω οτι το ειδε ολος οκοσμος που ηταν εκει),ειδικα στους περιφερειακους.Οι 3 guard καλυβιων πολυ καλοι.πρεπει να εβελαν 10 τριποντα.ο τσαντουλης πολυ καλος.απο ψηλους δεν ειχαν κατι ιδιαιτερο αλλα εδωσαν πολλες μαχες,επαιζαν με παθος!!!!!!!!!!το λαγονησι εχει καλους παιχτες αλλα ασυνδετη ομαδα,ξεκινησε ο killer με 3/3 τριποντα μετα χαθηκε,ηταν πολυ αστοχοι.στο 1ο ημιχρονο που ηταν σχετικα κοντα στο σκορ βαζανε καλαθια απο ατομικες προσπαθειες του φαρ οπου μοιραζε και πολυ καλα την μπαλα.ο γεωργουσο πολυ καλος,εδωσε πολλες μαχες και εβαλε και ποντους,ο TF προσπαθησε πολυ,κακως δεν επαιξε στο 2ο ημιχρονο γιατι το λαγονησι εχανε πολλα αμυντικα rebound.τα καλυβια τρεχανε πολυ και στον αιφνιδιαασμο!το πλει μεικερ του λαγονησιου μου εκανε εντυπωση που επαιξε τοσο πολυ!!!!!!!!(sorry TF).αν συνεχισουν ετσι τα καλυβια θα ανεβουν σιγουρα,οσο για το λαγονησι...αμυνα.95 ποντοι εντος,παρα παρα πολλοι.
Thunder
QUOTE(larnaka88 @ Nov 11 2007, 00:37 ) *
ο τσαντουλης πολυ καλος.

Eιδες που στα λεγα φιλε larnaka? smile.gif
Kαλοπροαιρετα παντα ετσι? smile.gif
Ο Χρηστος ειναι για πολυ παραπανω απο Γ' ΕΣΚΑ... bball.gif
triponter
καλημερα στην αγαπημενη μας γ΄εσκα...

οπως καθε κυριακη ετσι και σημερα περναω τα αποτελεσματα και τους ποντους των ομαδων...

Click to view attachment

πολυ αμφιρροπο πρωταθλημα...ημαρτοννννννννννννννννν...ρε να μη κρατησει ουτε μια εδρα...μονο η Λουτσα μας εβγαλε ασπροπροσωπους....

αναλυση θα ακολουθησει την Δευτερα, μιας και σημερα ειναι μερα ξεκουρασης πνευματος και σωματος...μονο τα σαγονια μου θα δουλεψουν σημερα tongue.gif tongue.gif tongue.gif

καλη ξεκουραση σε ολους...
#13...
QUOTE(triponter @ Nov 11 2007, 11:37 ) *
καλημερα στην αγαπημενη μας γ΄εσκα...

οπως καθε κυριακη ετσι και σημερα περναω τα αποτελεσματα και τους ποντους των ομαδων...

Click to view attachment
πολυ αμφιρροπο πρωταθλημα...ημαρτοννννννννννννννννν...ρε να μη κρατησει ουτε μια εδρα...μονο η Λουτσα μας εβγαλε ασπροπροσωπους....

αναλυση θα ακολουθησει την Δευτερα, μιας και σημερα ειναι μερα ξεκουρασης πνευματος και σωματος...μονο τα σαγονια μου θα δουλεψουν σημερα tongue.gif tongue.gif tongue.gif

καλη ξεκουραση σε ολους...

΄
Ευχαριστούμε triponter! Και καλύτερο σκανάρισμα αυτή τη φορά! 41.gif
KOBY
File triponter 8a mporouses na scanareis tous allous omilous na kratame kai emeis ena psiloarxeio??
triponter
QUOTE(KOBY @ Nov 11 2007, 10:50 ) *
File triponter 8a mporouses na scanareis tous allous omilous na kratame kai emeis ena psiloarxeio??

βεβαιως φιλε...τα περναω στα τοπικ για τους ομιλους σας....

μπορειτε να τα κανετε αποθηκευση ως στον υπολογιστη σας και να τα επεξεργαστειτε οπως θελετε......
KOBY
Eyxaristw file kai perastika sou.
LordOfTheCourts
Δεν είναι να ποντάρεις ακόμα στον όμιλό μας... γίνετε ένας χαμός... Το σήγουρο είναι ότι θα έχει ενδιαφέρον...
LordOfTheCourts
Η ανάλυση του αγώνα ΕΚΑΛΗ-ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ

Ξεκίνησε το παιχνίδι έχοντας υποτιμησει τον αντίπαλό μας (ΕΚΑΛΗ) και πιστεύοντας ότι με 7-10 αιφνιδιασμούς θα το καθαρίσουμε το παιχνιδάκι ή ακόμα και στο 3ο δεκάλεπτο θα πέρναμε την διαφορά λόγο κούρασης των αντιπάλων μας. Δεν έγινε ούτε το ένα ούτε το άλλο...Καταφέραμε και βγάλαμε μόνο 2 αιφνιδιασμούς και σε αυτούς έγιναν λάθος πάσες. Έπαιξαν καλή άμηνα, κλειστή καθώς τα σουτ μας ήταν εντελώς άστοχα (έλειπε και ο Triponter)η μόνη μας λύση ήταν από κοντά και με πάσες αριστερα και δεξια... κατι που καταφέραμε.
Ο ψηλός (ντιματζιο) τους μας είχε κάνει άλογα, το τριαράκι (παπασταθόπουλος)τους πολύ καλό, και ο άσσος τους(Σπυλιωτόπουλος) πολύ καλός (έκανε όλο το παιχνίδι). Πέρναγαν την μπάλα πολύ κοντά στο καλάθι και έβαζαν εύκολα καλαθάκια... οι ψηλοί μας δεν έπαιξαν καθόλου άμηνα.
Μην κάνετε το λάθος να τους υποτημίσετε... δεν θα χαριστούν εύκολα..
Αν και ο Triponter δεν ήτα παρών, ο Κρόνος τα κατάφερε... αυτό κάτι σημαίνει...
Όταν ο κρόνος θα είναι πλήρης και δεμένος θα είναι πολύ δυνατή ομάδα... θα γίνει όμως ποτέ αυτό? w00t.gif
X.A.D.
Τρελος ομιλος.Γινεται ενας χαμος.Γουσταρω.Καλημερα και καλη εβδομαδα
KILLER7
Καλησπέρα και απο εμένα
Για το παιχνίδι έχω να πω πως οι περιφερειακοί των Καλυβίων δεν πιανόντουσαν οτι προσπάθεια και να κάναμε να αλλάξουμε την ροή του αγώνα πήγαινε χαμένη .
για την δικιά μου ομάδα σίγουρα υπάρχουν και θετικά στοιχεία και πιστεύω πως παίξαμε αρκετά καλύτερα απο το 1ο παιχνίδι με τον Γέρακα απλά το παιχνίδι των Καλυβίων ήταν πολύ καλύτερο .
Απο ότι βλέπω οι εκπλήξεις συνεχίζονται στον όμιλο και ένα είναι σίγουρο μετά απο τις 2 πρώτες αγωνιστικές οτι θα ευχαριστηθούμε πρωτάθλημα φέτος
didi αν ήσουν καλα δηλαδή τι θα έκανες στον αγώνα , μας ........... , εναν ή 2 παίχτες μπορείς να τους κλείσεις αλλά άμα βρεθούν 3 σε καλή μέρα άστα να πάνε
triponter
γεια σας και απο μενα παιδια...απο εναν αναπηρο βετερανο..μου φαινεται οτι μας πιασαν τα γεραματα και θα πρεπει να αφηνω σιγα σιγα το μπασκετακι και να γινω σκουτερ οπως ο ΧΑΔ και ο ΛΑΡΝΑΚΑ tongue.gif

οπως και την προηγουμενη βδομαδα ετσι και τωρα δεν θα φοβηθω να μας εκθεσω ολους με τα προγνωστικα μας και να δωσω ενα μεγαλο μπραβο σε αυτους που μας πεταξαν εξω...λοιπον θυμιζω αποτελεσματα και προγνωστικα..

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΚΛ. ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 65-75
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 44-72
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 50-62
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 74-95
ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ 58-62
ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ - ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 59-55
ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΚΛ. ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 63-75

Και το προγνωστικα μας , αρχιζοντας απο εμενα :

τριποντερ :
ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΚΛ. ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ = 1 ( κουβας χοντροςςςςςςςςς )
ΖΗΡΙΝΕΙΟ ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ = 1( κουβας χοντροςςςςςςςςς )
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ = 1( κουβας χοντροςςςςςςςςς )
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ = 2 ( γκολλλλλλ- το επιασα ρε....)
ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ = 2( γκολλλλλλ- το επιασα ρε....)
ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ - ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ = 1( γκολλλλλλ- το επιασα ρε....)
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ = 1 ( κουβας χοντροςςςςςςςςς )

ωραια..χειροτερα και απο 1η αγωνιστικη..3/7 ειχα..ημαρτοννννννννννννν....

ο φιλος μας ο ΛΟΡΝΤ:
ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 1 ( αντε γειαααααα)
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2 (μπραβοοοοο)
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 1 ( αντε γειαααααα)
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ (μπραβοοοοο)
ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ 2 (μπραβοοοο - σιγα το δυσκολο σημειο )
ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ - ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1 (μπραβοοοοο)
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 1( αντε γειαααααα)

ο φιλος μου με εσκισε με 4/7 ...γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ..θα παρω ρεβανς... 19.gif 19.gif

και τελος ο σκουτερ ΛΑΡΝΑΚΑ :
ΜΕΛΙΣΣΙΑ-ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ=1 ( κουβας)
ΠΑΛΛΗΝΗ-ΚΟΥΡΟΣ=1 ( κουβας)
ΤΟΥΦΑ-ΠΕΝΤΕΛΗ=1 ( κουβας)
ΕΚΑΛΗ-ΚΡΟΝΟΣ=2 ( μπραβοοο)
ΚΗΦΗΣΙΑ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ=2 ( μπραβοο)
ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΑΚΙ ΛΑΓΟΝΗΣΙ-ΚΑΛΥΒΙΑ=1 ( κουβας )

φιλε μου λαρνακα, καλα τα πηγες 2/6 .....χιχιιχιχιχιχιχιχιιχ..

λοιπον σκισαμε ολοι...σχολια πρωταθληματος ακολουθουν σε λιγο..... blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif
Manos12
QUOTE(triponter @ Nov 10 2007, 11:41 ) *
οσο για μενα τα εγραψα και στο φιλο σου τον μοτσαρτ...

πριν 3 χρονια εμφανισα λογω καταπονησης τενοντιτιδα στην καταφυση του αχιλλειου τενοντα...εμεινα 8 μηνες εξω...

και τωρα με ξαναπιασε, αλλα ευελπιστω με κατι ισχυρα φαρμακα και ενεσουλες και φυσικοθεραπειες να επιστρεψω σε κανα 15-30 ημερες...και βεβαια πηγαινοντας πια με 1 ή 2 το πόλυ προπονησεις και τον αγωνα..

Ο αχιλλειος τενοντας οπως μου ειπαν και οι γιατροι ειναι πολυ δυσκολο σημειο και η θεραπεια του αργει πολυ......και μια συμβουλη σε ολους...προσεχτε τα παπουτσια που φορατε....εγω οταν το πρωτοεπαθα φορουσα σκασμενη αεροσολα για καιρο, και τωρα ειχα να τα αλλαξω 1 χρονο...

Περαστικά !!! πάντως αν κρίνω από το 1-2 προπονήσεις και αγώνα, ταιριάζεις στο προφίλ των παικτών μας smiley.gif smiley.gif Επίσης, όσα κιλά και να είσαι σε εμάς θα φαίνεσαι αδύνατος αφού στο ρόστερ μας έχουμε πολλούς με 100+ και δυο με 120+ !!! ;-) 69.gif
LordOfTheCourts
Manos12... Καλώς ήρθες στο φόρουμ.... σε ποια ομάδα παίζεις? Εμφανίσεις βρήκατε να αγοράσετε? Πλάκα κάνω και ελπίζω να μην παρεξηγείς. Ο Triponter ...χοντρός (όπως το λέει ο λόγος) μεν, τρομερός δε....
LordOfTheCourts
μια χαρά τα πήγα στα προγνωστικά.... ήμουν καλύτερος σε σχέση με εσάς smiley.gif ...
Πάντως σήγουρα στη πορεία θα πιάνουμε περισσότερα αποτελέσματα....
asxeto_username
QUOTE(LordOfTheCourts @ Nov 12 2007, 15:44 ) *
Manos12... Καλώς ήρθες στο φόρουμ.... σε ποια ομάδα παίζεις? Εμφανίσεις βρήκατε να αγοράσετε? Πλάκα κάνω και ελπίζω να μην παρεξηγείς. Ο Triponter ...χοντρός (όπως το λέει ο λόγος) μεν, τρομερός δε....

τρομακτικός, θα προσέθετα...
είδικά όταν τον πηγαίναμε σε ταβέρνα...

έχω και σχετικό φωτογραφικό υλικό, αν μου επιτρέπει να ανεβάσω.........
Manos12
QUOTE(LordOfTheCourts @ Nov 12 2007, 15:44 ) *

Χαχαχα αυτή την απορία είχα και εγώ όταν μας ρώταγαν τα μεγέθη για να γίνει η παραγγελία smiley.gif

Ευτυχώς η nike έχει μεγέθη για όλα τα πλάτη smiley.gif smiley.gif
Α, ναι παίζω Εθνικό Ελ/σων
LordOfTheCourts
Ξέρει κανείς πως΄είναι το γήπεδο στην Αρτεμη;
KILLER7
QUOTE(LordOfTheCourts @ Nov 13 2007, 11:05 ) *
Ξέρει κανείς πως΄είναι το γήπεδο στην Αρτεμη;

Στην Ραφήνα είναι το γήπεδο που παίζει η Λούτσα σε ένα λοφάκι
triponter
QUOTE(Manos12 @ Nov 12 2007, 13:29 ) *
Περαστικά !!! πάντως αν κρίνω από το 1-2 προπονήσεις και αγώνα, ταιριάζεις στο προφίλ των παικτών μας smiley.gif smiley.gif Επίσης, όσα κιλά και να είσαι σε εμάς θα φαίνεσαι αδύνατος αφού στο ρόστερ μας έχουμε πολλούς με 100+ και δυο με 120+ !!! ;-) 69.gif

ευχαριστω φιλε μανο....ξερω πολλα για την ομαδα σου και νομιζω οτι οντως ταιριαζω, γιατι....
1) οντως δεν κανετε προπονησεις
2) το γηπεδο ειναι διπλα στο σπιτι μου ( Αγια Παρασκευη )
3) ειστε ολοι απροπονητοι
4) ξερετε ολοι μπασκετακι καλο
5) βαριεστε που ζειτε οταν παιζετε
6) ειστε παραλιες
7) η λεξη προετοιμασια ειναι αγνωστη για σας κτλλλλ
tongue.gif blove.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

αρα αν με θελετε μπορει να ειμαι η επομενη μεταγραφη σας...και θα παιζουμε εμεις οι δυο 4-5 και αν παρουμε ριμπαουντ ποτε ........

απλως πρεπει να δαπανησετε τουλαχιστον 1000 ευρω το μηνα....και ξερω οτι μπορειτε tongue.gif

QUOTE(asxeto_username @ Nov 12 2007, 13:52 ) *
τρομακτικός, θα προσέθετα...
είδικά όταν τον πηγαίναμε σε ταβέρνα...

έχω και σχετικό φωτογραφικό υλικό, αν μου επιτρέπει να ανεβάσω.........

απογορευεται να βγαλεις στη φορα τις παλιες μου φωτογραφιες...τωρα ειμαι φετες και το ξερουν ολοι...

παντως οντως στην ταβερνα ειμαι απαιχτος και εκει πραγματικα δεν εχω αντιπαλο...καμια ειδικη αμυνα δε με σταματα.... icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
triponter
ηθελα λιγο να σχολιασω τα αποτελεσματα της 2αγωνιστικης...δε σας κρυβω οτι πιστευα χωρις βεβαια να εχω δει τις ομαδες, οτι απο την 2 αγωνιστικη θα μπορουσα να βγαλω συμπερασματα...αλλα ματαια..πολυ περιεργα αποτελεσματα και για μενα απροσμενα....μαλλον πρεπει να γινει επαναπροσδιορισμος στοχων...
και συγκεκριμενα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΚΛ. ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 65-75
η Παλληνη μεχρι στιγμης ειναι η απογοητευση του ομιλου..μερικοι την θεωρουσαν φαβορι για ανοδο....καλος προπονητης και μπασκετικο υλικο....για μενα τους λειπουν οι παιχτες-ηγετες...που θα ξεκολλησουν την ομαδα..και αυτο το λεω επειδη ξερω αρκετους απο αυτους...Ο Κουρος , ολοι λενε οτι δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο, αλλα εφτασε τις δυο νικες..φιλοι μου που επαιξαν εναντιον τους λενε οτι ειναι θεμα χρονου να αρχισουν να κανουν ηττες...ειδωμεν.

η πολιτεια μου κανει μεγαλη εντυπωση..οπως ξαναεγραψα νομιζω οτι βρηκαμε αουτσαιντερ φαβορι για ανοδο...εχει κανει δυο σημαντικοτατες νικες, με θεωρητικα καλους αντιπαλους...ειδικα αυτη η διαφορα σημαινει οτι αν μην τι αλλο ειναι πολυ υπολογισιμη ομαδα....η κηφισια εκει που την νομιζα δυνατη, διαλυθηκε στην εδρα της..θα ειμαι σκληρος, αλλα ομαδα που παει για ανοδο δεν υπαρχει περιπτωση να χασει 30 ποντους στην εδρα της...εκτος αν ειχε απουσιες..ειχε???

ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 50-62
την τουφα την περιμενα πιο δυνατη..εχω φιλαρακι που παιζει εκει..μου ειπε οτι εκαναν τραγικο αγωνα, ενω η Πεντελη εχει καλα παιχτακια...η πεντελη ισοφαρισε την ηττα της την πρωτη αγωνιστικη

ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 74-95
τα καλυβια θα ανεβουν σιγουρα..τελεια και παυλα..
το λαγονησι ειναι καλη ομαδα και θα το δειξει...απλως τις 2 πρωτες αγωνιστικες ηταν ατυχο γιατι επαιξε με 2 πολυ δυνατες ομαδες...επισης ρε παιδια χρειαζεστε ασο επειγοντως......συγνωμη.....

η ομαδα κουτσα στραβα νικησε παρα τις απουσιες..εχει ακομα παιχνιδακια για να δουμε που βρισκομαστε..το μονο που θελουμε ειναι να ειμαστε υγιεις....η εκαλη δε λεει πολλα...για υποβιβασμο παει...αλλα θα κανει ζημιες..

ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ - ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 59-55
δεν τις ξερω καθολου....παιζουμε το σαββατο με λουτσα και θα σας πω περισσοτερα

ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΚΛ. ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 63-75
αυτον ηταν μεγαλη εκπληξη για μενα...εκει που χανει ο μαραθωνας στην εδρα του παει και κερδιζει εκτος το μελισσια, που καιγοντουσαν για την νικη..τι να πω...

αυτα τα λιγα..θελω να εξηγησω πως ολα τα σχολια τα κανω καλοπροαιρετα και περισσοτερο σε στιλ καφενειου..δεν κανω τον εξυπνο...απλα γραφω βλακειουλες να περναει η ωρα και να εχουμε και κατι να κουτσομπολευουμε βρε παιδι μου..... biggrin.gif biggrin.gif
Manos12
QUOTE(triponter @ Nov 13 2007, 12:26 ) *
αρα αν με θελετε μπορει να ειμαι η επομενη μεταγραφη σας...και θα παιζουμε εμεις οι δυο 4-5 και αν παρουμε ριμπαουντ ποτε ........

Τουλάχιστον θα γελάμε που δεν το πήραμε και που ο αντίπαλος θα σπατάλησε ένα άλμα, ενώ εμείς δεν θα είχαμε καμία πρόθεση να το κάνουμε biggrin.gif biggrin.gif

απλως πρεπει να δαπανησετε τουλαχιστον 1000 ευρω το μηνα....και ξερω οτι μπορειτε tongue.gif
απογορευεται να βγαλεις στη φορα τις παλιες μου φωτογραφιες...τωρα ειμαι φετες και το ξερουν ολοι...

Κοίτα αυτό θα διαταράξει τις ισορροπίες στην ομάδα μιας και οι αμοιβές είναι με βάση το σωματικό βάρος... Οπότε, πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να πάρεις την top αμοιβή biggrin.gif

παντως οντως στην ταβερνα ειμαι απαιχτος και εκει πραγματικα δεν εχω αντιπαλο...καμια ειδικη αμυνα δε με σταματα.... icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις τα φονικά σαγόνια των συμπαικτών μου... και τα δικά μου wink.gif Αυτό θα είναι τρομερό ντέρμπυ wav.gif
triponter
QUOTE(Manos12 @ Nov 13 2007, 11:03 ) *
Τουλάχιστον θα γελάμε που δεν το πήραμε και που ο αντίπαλος θα σπατάλησε ένα άλμα, ενώ εμείς δεν θα είχαμε καμία πρόθεση να το κάνουμε biggrin.gif biggrin.gif
Κοίτα αυτό θα διαταράξει τις ισορροπίες στην ομάδα μιας και οι αμοιβές είναι με βάση το σωματικό βάρος... Οπότε, πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να πάρεις την top αμοιβή biggrin.gif
Ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις τα φονικά σαγόνια των συμπαικτών μου... και τα δικά μου wink.gif Αυτό θα είναι τρομερό ντέρμπυ wav.gif

τελειες απαντησεις...με καλυψες πληρως και με εκανες να γελασω κιολας..εχεις την τελεια νοοτροπια για συμπαιχτης μου...ειδικα το πρωτο σχολιο αντιπροσωπευει τον τροπο που σκεφτομαι... icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

και μου αρεσει να βρω και ανταγωνισμο στην ταβερνα...γιατι μεχρι στιγμης τιποτα..ολοι ειναι λιγοι μπροστα μου 38.gif 38.gif 38.gif 38.gif

υπαρχει ομως κατι που με στεναχωρει...και μαλλον δεν θα μπορεσουμε να συνεργαστουμε ρε φιλε..

εγω στην δ' εσκα δεν παιζω...ειμαι πολυ νεος ακομα..σε κανα 2 χρονακια εκει θα καταληξω το κορμι μου, αλλα οχι απο του χρονου....

και μη μου πεις τι δ' εσκα ....εχετε 0-2 tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif ..θα ερχομαι ομως να σας βλεπω εκει στα ανοιχτα που θα παιζετε 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
Manos12
QUOTE(triponter @ Nov 13 2007, 13:23 ) *
τελειες απαντησεις...με καλυψες πληρως και με εκανες να γελασω κιολας..εχεις την τελεια νοοτροπια για συμπαιχτης μου...ειδικα το πρωτο σχολιο αντιπροσωπευει τον τροπο που σκεφτομαι... icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

και μου αρεσει να βρω και ανταγωνισμο στην ταβερνα...γιατι μεχρι στιγμης τιποτα..ολοι ειναι λιγοι μπροστα μου 38.gif 38.gif 38.gif 38.gif
υπαρχει ομως κατι που με στεναχωρει...και μαλλον δεν θα μπορεσουμε να συνεργαστουμε ρε φιλε..

εγω στην δ' εσκα δεν παιζω...ειμαι πολυ νεος ακομα..σε κανα 2 χρονακια εκει θα καταληξω το κορμι μου, αλλα οχι απο του χρονου....

και μη μου πεις τι δ' εσκα ....εχετε 0-2 tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif ..θα ερχομαι ομως να σας βλεπω εκει στα ανοιχτα που θα παιζετε 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

Ναι αλλά από την βασική πεντάδα, στο 1ο παιχνίδι εγώ ήταν σαν να μην υπήρχα (τραυματίας) και ο Γκαμ δεν ήρθε καθόλου, ενώ στο 2ο λείπαμε και οι 2 !!! ;-) Δεν είμαστε για Δ' με τίποτα :-)
asxeto_username
QUOTE(triponter @ Nov 13 2007, 13:23 ) *

κάτι άκουσα ότι έχεις κλείσει για του χρόνου, θες δε θες(!) οπότε μην τάζεις από δω κι από κει μεταγραφές...
#13...
QUOTE(triponter @ Nov 13 2007, 12:55 ) *
η πολιτεια μου κανει μεγαλη εντυπωση..οπως ξαναεγραψα νομιζω οτι βρηκαμε αουτσαιντερ φαβορι για ανοδο...εχει κανει δυο σημαντικοτατες νικες, με θεωρητικα καλους αντιπαλους...ειδικα αυτη η διαφορα σημαινει οτι αν μην τι αλλο ειναι πολυ υπολογισιμη ομαδα....η κηφισια εκει που την νομιζα δυνατη, διαλυθηκε στην εδρα της..θα ειμαι σκληρος, αλλα ομαδα που παει για ανοδο δεν υπαρχει περιπτωση να χασει 30 ποντους στην εδρα της...εκτος αν ειχε απουσιες..ειχε???

Ενδιαφέρουσα και μάλλον σωστή ανάλυση όσον αφορά τις δυο ομάδες. Η ομάδα μου (Κηφισιά) δεν έιχε σοβαρές απουσίες (μόνο ένας έλειπε, όχι βασικός). Δεν είσαι λοιπόν καθόλου σκληρός, κι εγώ το ίδιο θα έλεγα αν έβλεπα το αποτέλεσμα και ίσως και κάτι χειρότερο...
Για την Πολιτεία έχω ξαναγράψει:τους βλέπεις στο ζέσταμα και λες ότι είναι του χεριού σου, καθόλου εντυπωσιακοί. Αν λοιπόν τους υποτιμήσεις έχεις χάσει...
LordOfTheCourts
QUOTE(#13... @ Nov 13 2007, 14:16 ) *
Ενδιαφέρουσα και μάλλον σωστή ανάλυση όσον αφορά τις δυο ομάδες. Η ομάδα μου (Κηφισιά) δεν έιχε σοβαρές απουσίες (μόνο ένας έλειπε, όχι βασικός). Δεν είσαι λοιπόν καθόλου σκληρός, κι εγώ το ίδιο θα έλεγα αν έβλεπα το αποτέλεσμα και ίσως και κάτι χειρότερο...
Για την Πολιτεία έχω ξαναγράψει:τους βλέπεις στο ζέσταμα και λες ότι είναι του χεριού σου, καθόλου εντυπωσιακοί. Αν λοιπόν τους υποτιμήσεις έχεις χάσει...

Γενικότερα στην Γ' δεν πρέπει να υποτιμάς κανέναν όπως κατάλαβα.....
LordOfTheCourts
QUOTE(triponter @ Nov 13 2007, 12:55 ) *
ηθελα λιγο να σχολιασω τα αποτελεσματα της 2αγωνιστικης...δε σας κρυβω οτι πιστευα χωρις βεβαια να εχω δει τις ομαδες, οτι απο την 2 αγωνιστικη θα μπορουσα να βγαλω συμπερασματα...αλλα ματαια..πολυ περιεργα αποτελεσματα και για μενα απροσμενα....μαλλον πρεπει να γινει επαναπροσδιορισμος στοχων...
και συγκεκριμενα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
η ομαδα κουτσα στραβα νικησε παρα τις απουσιες..εχει ακομα παιχνιδακια για να δουμε που βρισκομαστε..το μονο που θελουμε ειναι να ειμαστε υγιεις....η εκαλη δε λεει πολλα...για υποβιβασμο παει...αλλα θα κανει ζημιες..

Θα είθελα να διαφωνήσω.... η εκάλη δεν πρόκειτε να υποβιβαστεί... παίζουν καλό μπάσκετ... και διστυχώς ή ευτυχώς δεν κούράζονται και πολύ στο τρίτο 10λέπτο... Στο γήπεδό τους θα κάνουν ζημιά... Σκληρό γήπεδο, κουραστικό για τα γόνατα μέσες κτλ... άσχημες μπασκέτες... Μπορεί να δυσκολέφτηκε ο Κρόνος να νικήσει αλλά ποτέ δε πίστεψε ότι θα χάσει...
3 laloun kai 2 xoreuoun
Καλησπερα σε ολο το forum.Παρακολουθω εδω και καιρο τις εξελιξεις στο forum απλα σημερα αποφασια να κανω register. Ο βασικος λογος ειναι για να εχει και η Πεντελη 41.gif εναν αντιπροσωπο και λογο τραυματισμου sad.gif εχω πολυ χρονο ελευθερο. Λοιπον λιγο λογια για τον ομιλο. Οπως φενονται τα πραγματα μετα την 5,6 αγωνιστικη θα βγαλουμε λιγα συμπερασματα και αυτα δεν θα ειναι σιγουρο γιατι υπαρχουν πολυ παραγοντες που οδηγουν μια ομαδα στην νικη και την αλλη στην ηττα.Ο βασικοτερος λογος ειναι οι τραυματισμοι αφου το πρωταθλημα εχει πολλες αγωνιστικες και απο οτι εχω δει σε θεμα σκοραρισματος δεν υπαρχουν πολλες λυσεις σε ολες τι ομαδες.Οσο για εμας το μονο σιγουρο ειναι οτι παιζουμε για την νικη στο καθε παιχνιδι.Στο πρωτο παιχνιδι με την Κιφισια ενω ξεκινισαμε αρκετα καλα χασαμε λιγο τον ελεγχο.Ηρθε μετα και ο τραυματισμος μου αλλα η ομαδα εδειξε χαρακτηρα και προσπαθησε να γυρισει το παιχνιδι μεχρι το τελυταιο δευτερολεπτο οπου για μενα κριθικαν ολα σε ενα τριποντο(αυτο ειναι το μπασκετ). Με την Τουφα το παιχνιδι ηταν περιεργο.Μπασκετικη ομαδα αλλα παιζοντας πολυ καλη αμυνα και σωστες λυσεις στην επιθεση πηραμε αμεσως την διαφορα και την κρατησαμε μεχρι το τελος σχετικα ευκολα.θελω να ευχαριστησω τους συμπαιχτες μου που μου αφιερωσαν την νικη λογο του τραυματισμου μου. Αυτη ειναι η μαγεια των ομαδικων αθληματων και ειδικα του Μπασκετ!!!!! blove.gif Καλο πρωταθλημα σε ολους και χωρις τραυματισμους πανω απο ολα!!

Οσο για μενα ειναι αγνωστοι η επιστροφη..........
LordOfTheCourts
3 laloun kai 2 xoreuoun ...και ο ένας παίζει μπάσκετ.... smile.gif
καλή αρχή στο φόρουμ... περαστικά γρήγορα...
Έχεις δίκιο για τους δευτερεύοντες αλλά σημαντικούς παράγοντες για να νικήσει μιά ομάδα...
Τραυματισμοί... η κάθε ομάδα θ πρέπει να έχει και βάθος ...στο πάγκο της... οι ομάδες με καλούς παίχτες από το πάγκο θα είναι δύσκολος αντίπαλος και θα είναι στις πρώτες θέσεις...
Θα πρέπει να σε θεωρούν καλό τους φίλο οι συμπαίκτες σου για να σου αφιερώσουν νίκη... μάλλον θα είσαι και καλός παίχτης...
Οπότε να θεωρούμε τη πεντέλη λιγότερο δυνατή από ότι στη αρχή;
3 laloun kai 2 xoreuoun
QUOTE(LordOfTheCourts @ Nov 13 2007, 15:44 ) *
3 laloun kai 2 xoreuoun ...και ο ένας παίζει μπάσκετ.... smile.gif
καλή αρχή στο φόρουμ... περαστικά γρήγορα...
Έχεις δίκιο για τους δευτερεύοντες αλλά σημαντικούς παράγοντες για να νικήσει μιά ομάδα...
Τραυματισμοί... η κάθε ομάδα θ πρέπει να έχει και βάθος ...στο πάγκο της... οι ομάδες με καλούς παίχτες από το πάγκο θα είναι δύσκολος αντίπαλος και θα είναι στις πρώτες θέσεις...
Θα πρέπει να σε θεωρούν καλό τους φίλο οι συμπαίκτες σου για να σου αφιερώσουν νίκη... μάλλον θα είσαι και καλός παίχτης...
Οπότε να θεωρούμε τη πεντέλη λιγότερο δυνατή από ότι στη αρχή;

Μεγαλο λαθος!!!!!!!Η ομαδα ειναι πολυ δυνατη και χωρις εμενα! Αυτο φανηκε με την πολυ καλη νικη μεσα στην Τουφα και παραλληλα συνδιαστικε με πολυ καλο μπασκετ. Οποιος μα υποτιμησει shot.gif Οσο για την αφιερωση την νικης ειναι καθαρα θεμα χημιας της ομαδας και οχι το ποσο καλος παιχτης εισαι!!
didi
bball.gif tasareeeeeeeeeee...pou eisai re TF?se hasame apo to forum pires kai apousia ehthes sto filiko...piga meta tin proponisi mou na sas do alla afantos esu...meta fagitaki me ta paidia ehases gelio...basketiki kouveda k ateliotos havales.eprepe na isoun,tha edineis alli nota.telos panton tin epomeni fora.. bball.gif

bball.gif tripoder pos pane oi therapeies???eisai kalitera? bball.gif
#13...
QUOTE(3 laloun kai 2 xoreuoun @ Nov 13 2007, 15:36 ) *
Καλησπερα σε ολο το forum.Παρακολουθω εδω και καιρο τις εξελιξεις στο forum απλα σημερα αποφασια να κανω register. Ο βασικος λογος ειναι για να εχει και η Πεντελη 41.gif εναν αντιπροσωπο και λογο τραυματισμου sad.gif εχω πολυ χρονο ελευθερο. Λοιπον λιγο λογια για τον ομιλο. Οπως φενονται τα πραγματα μετα την 5,6 αγωνιστικη θα βγαλουμε λιγα συμπερασματα και αυτα δεν θα ειναι σιγουρο γιατι υπαρχουν πολυ παραγοντες που οδηγουν μια ομαδα στην νικη και την αλλη στην ηττα.Ο βασικοτερος λογος ειναι οι τραυματισμοι αφου το πρωταθλημα εχει πολλες αγωνιστικες και απο οτι εχω δει σε θεμα σκοραρισματος δεν υπαρχουν πολλες λυσεις σε ολες τι ομαδες.Οσο για εμας το μονο σιγουρο ειναι οτι παιζουμε για την νικη στο καθε παιχνιδι.Στο πρωτο παιχνιδι με την Κιφισια ενω ξεκινισαμε αρκετα καλα χασαμε λιγο τον ελεγχο.Ηρθε μετα και ο τραυματισμος μου αλλα η ομαδα εδειξε χαρακτηρα και προσπαθησε να γυρισει το παιχνιδι μεχρι το τελυταιο δευτερολεπτο οπου για μενα κριθικαν ολα σε ενα τριποντο(αυτο ειναι το μπασκετ). Με την Τουφα το παιχνιδι ηταν περιεργο.Μπασκετικη ομαδα αλλα παιζοντας πολυ καλη αμυνα και σωστες λυσεις στην επιθεση πηραμε αμεσως την διαφορα και την κρατησαμε μεχρι το τελος σχετικα ευκολα.θελω να ευχαριστησω τους συμπαιχτες μου που μου αφιερωσαν την νικη λογο του τραυματισμου μου. Αυτη ειναι η μαγεια των ομαδικων αθληματων και ειδικα του Μπασκετ!!!!! blove.gif Καλο πρωταθλημα σε ολους και χωρις τραυματισμους πανω απο ολα!!

Οσο για μενα ειναι αγνωστοι η επιστροφη..........

Ήταν σοβαρός ο τραυματισμός τελικά ε; sad.gif Όντως ο τραυματισμός σου έπαιξε ρόλο στην νίκη μας (παίζω Κηφισιά), αν και μάλλον μας έκανε να χαλαρώσουμε και λίγο με αποτέλεσμα να μειωθεί η διαφορά... Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από να σε καθηλώνει το χόμπι σου με έναν τραυματισμό όχι τόσο στο μπάσκετ, όσο στη δουλειά και την καθημερινότητα.

Περαστικά λοιπόν και σιδερένιος wink.gif
triponter
γεια σου φιλε μου ντιντι...

οι θεραπειες καλα πανε μεχρις στιγμης...με εχει αναλαβει ο φυσικοθεραπευτης της ποδοσφαιρικης ΑΕΚ ο Πανταζης...(ευτυχως που δεν πηγα στου ολυμπιακου...μιας και οι παιχτες του πεφτουν κατω σαν τις μυγες απο τους τραυματισμους tongue.gif tongue.gif )....φαινεται οτι η φλεγμονη περναει και σε κανα 10-15 ημερο μπορει να το δοκιμασω..αλλα σιγουρα ως το τελος της χρονιας δεν ξαναρισκαρω και θα παω με 1 το πολυ 2 προπονησεις + αγωνα...γιατι ξερεις η τενοντιτιδα εμφανιζεται και εξαφανιζεται οποτε θελει χωρις κανενα προφανη λογο...

τελοσπαντων την καλυτερη δουλεια την εκαναν οι ενεσεις..ντρεπομαι που το λεω, αλλα τετοια προβληματα λυνονται πολυ πιο γρηγορα με αυτον τον τροπο...αλλα ειναι επικινδυνο, και καλο θα ειναι να μην το δοκιμασετε....παντως ευχαριστω για το ενδιαφερον σου smile.gif smile.gif

περναει και ενα μηνυματακι στον φιλο μου τον Χρηστακη...ακομα και κουτσος αν παιξω σε αυτον τον αγωνα θα τον κανω ρομπα, οπως καθε φορα...ετσι να του πεις tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

................................................................................
............................

και επισης συμφωνω μαζι σου...ΡΕ ΛΑΓΟΝΗΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, που κρυφτηκατε ρεεεεεεεεεεεεε....στην αρχη του πρωταθληματος ειχατε γεμισει το φορουμ και τωρα που????????

ρε μη φοβαστε, ειστε καλη ομαδα και θα πατε καλααααααααα..και αλλωστε εμεις εδω σας αγαπαμε και σας θελουμε κοντα μας blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif
3 laloun kai 2 xoreuoun
QUOTE(#13... @ Nov 13 2007, 16:05 ) *
Ήταν σοβαρός ο τραυματισμός τελικά ε; sad.gif Όντως ο τραυματισμός σου έπαιξε ρόλο στην νίκη μας (παίζω Κηφισιά), αν και μάλλον μας έκανε να χαλαρώσουμε και λίγο με αποτέλεσμα να μειωθεί η διαφορά... Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από να σε καθηλώνει το χόμπι σου με έναν τραυματισμό όχι τόσο στο μπάσκετ, όσο στη δουλειά και την καθημερινότητα.

Περαστικά λοιπόν και σιδερένιος wink.gif

Ειναι μερικη ριξη χειαστων αλλα αν θα κανω επεμβαση θα το μαθω μαλλον παρασκευη.Ελπιζω να χρειαστει να κανω μονο θεραπιες κα να περασει γιατι αλλιως 68.gif 68.gif .Ουτε καν προλαβα να ευχαριστηθω λιγο το πρωταθλημα.Τελοσπαντων ας ελπισουμε σε θετικα μαντατα!!!!
LordOfTheCourts
QUOTE(3 laloun kai 2 xoreuoun @ Nov 13 2007, 16:14 ) *
Ειναι μερικη ριξη χειαστων αλλα αν θα κανω επεμβαση θα το μαθω μαλλον παρασκευη.Ελπιζω να χρειαστει να κανω μονο θεραπιες κα να περασει γιατι αλλιως 68.gif 68.gif .Ουτε καν προλαβα να ευχαριστηθω λιγο το πρωταθλημα.Τελοσπαντων ας ελπισουμε σε θετικα μαντατα!!!!

Περαστικά σου... και γρήγορα να αναρώσεις...
Η πεντελή λες ότι είναι δυνατη ομάδα... Χάσατε από Κηφησιά που έχασε από πολιτεία 30 πόντους...
εμείς τι πρέπει να υποθέσουμε;
Ότι η Πολιτεία είναι υπερομάδα ή απλώς συγκιρίες?
3 laloun kai 2 xoreuoun
QUOTE(LordOfTheCourts @ Nov 13 2007, 16:44 ) *
Περαστικά σου... και γρήγορα να αναρώσεις...
Η πεντελή λες ότι είναι δυνατη ομάδα... Χάσατε από Κηφησιά που έχασε από πολιτεία 30 πόντους...
εμείς τι πρέπει να υποθέσουμε;
Ότι η Πολιτεία είναι υπερομάδα ή απλώς συγκιρίες?

Αμα θελεις να βγαλεις συμπερασματα ελα να μας δεις..... 41.gif Ειμαστε μια ομαδα που δεν θα παρατησουμε κανενα ματσακι.Το ποσο καλοι ειμαστε θα φανει στο τελος του πρωταθληματος και τι θεση θα εχουμε παρει.Δεν νομιζω η πρωτη αγωνιστικη ηταν χρησιμη για συμπερασματα.Ηταν πρεμιερα!!!!!!Με αυτη την λογικη που τα λες η Τουφα εχασε στα Καλυβια με 13 ποντους και το Λαγονησι μεσα στην εδρα του εχασε απ τα Καλυβια με 21 ποντους.Οποτε η Τουφα ειναι καλυτερη απο το Λαγονησι(εχασε με λιγοτερους ποντους και εκτος εδρας).Εμεις κερδισαμε την Τουφα εντος εδρας οποτε ειμαστε καλυτεροι απο το Λαγονησι

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ δεν ειναι πολυ γελιο?????

Δεν κρινονται απο τοσο νωρις οι ομαδες με βαση τα αποτελεσματα 2 αγωνιστικων
LordOfTheCourts
QUOTE(3 laloun kai 2 xoreuoun @ Nov 13 2007, 16:53 ) *
Αμα θελεις να βγαλεις συμπερασματα ελα να μας δεις..... 41.gif Ειμαστε μια ομαδα που δεν θα παρατησουμε κανενα ματσακι.Το ποσο καλοι ειμαστε θα φανει στο τελος του πρωταθληματος και τι θεση θα εχουμε παρει.Δεν νομιζω η πρωτη αγωνιστικη ηταν χρησιμη για συμπερασματα.Ηταν πρεμιερα!!!!!!Με αυτη την λογικη που τα λες η Τουφα εχασε στα Καλυβια με 13 ποντους και το Λαγονησι μεσα στην εδρα του εχασε απ τα Καλυβια με 21 ποντους.Οποτε η Τουφα ειναι καλυτερη απο το Λαγονησι(εχασε με λιγοτερους ποντους και εκτος εδρας).Εμεις κερδισαμε την Τουφα εντος εδρας οποτε ειμαστε καλυτεροι απο το Λαγονησι

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ δεν ειναι πολυ γελιο?????

Δεν κρινονται απο τοσο νωρις οι ομαδες με βαση τα αποτελεσματα 2 αγωνιστικων

Η αρχή είναι το ήμιση του παντός....
Το " είναι Πρεμιέρα " είναι δικαιολογία για τις αδύναμες ομάδες... οι καλές ομάδες είναι προετοιμασμένες από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Να μου το θυμηθείς... με τη λογική αυτή, τη παραπάνω... το ματς με το λαγονήσι θα είναι πόντο πόντο...(αλλά πάλι επειδή υπάρχουν και άλλες συγκηρίες.... πιστεύω ότι θα το πάρει το λαγονήσι για 10 πόντους...)
LordOfTheCourts
Οπότε δε μπορείς να πεις και εσύ ότι είσαστε δυνατή ομάδα.... δυνατή σε σχέση με τί? με την τούφα? οπότε καλύτερα να αντιμετωπίσεις όλες τις ομάδες και τοτε θα κρίνεις αν είσαστε ανταγωνηστικοί...
LordOfTheCourts
Παίζετε στην έδρα σας βλέπω με λαγονήσι... θα είναι ωραίο ματσάκι.... καλή επιτυχία στην ομάδα σου...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.