Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
tsops
QUOTE(pokiokio4 @ Nov 12 2007, 14:45 ) *
Καποιος θα τς εκανε ατομικες........... smiley.gif

Ο προπονητής της φαντάζομαι. Μπράβο Χρήστο! biggrin.gif
niki6
παντως πραγματικα καθε αγωνιστικη δειχνει οτι το πρωταθλημα ειναι πολυ αμφιρροπο φετος! αυτο βεβαια ειναι που το κανει ενδιαφερον αλλα και αγχοτικο για ολες σχεδον τις ομαδες! για να δουμε!! blove.gif
pokiokio4
QUOTE(sch @ Nov 12 2007, 13:07 ) *
Α' γυναικών - 7η Αγωνιστική

Περιστέρι-ΑΕ ΠΑΠ 51-57 (32-30)
Διαιτητές: Κατωμέρης-Ιατρού
Περιστέρι (Κολτσίδας): Αγρογιάννη 4, Μπαρούχου 9, Κουφογιάννη 9 (1), Πετράκη 4, Τουλιάτου, Μπακαλέξη 8, Βάλβη 11, Αντωνογιαννάκη 6
ΑΕ ΠΑΠ (Νανάκος): Μπακέτσα, Νικολοπούλου 11 (1), Δασιοπούλου 12 (1), Καλτσή 4, Ζαχαροπούλου 11, Ζαβαντή 9, Κατσάρα 2

Μελάς Αγ. Ελευθέριος-Προμηθέας 74-70 (30-25)
Διαιτητές: Αντωνόπουλος-Καλογερόπουλος
Μελάς Αγ. Ελευθέριος (Μάλαμας): Γαρτζωλάκη 17, Κερπέ Δ., Σταυράτη 9 (3), Μιχαήλ 11 (3), Χαϊμανδού, Ραΐση 10, Μιχοπούλου 8, Λεκαράκου 2, Γκογκίνη, Μακρυνίκα 17, Κερπέ Γ.
Προμηθέας (Τζίκας): Γραμμένου, Λυμπεροπούλου 14, Τσούλφα, Ιντζε 6, Ικαρίου 4, Βραχάλη, Σολομού 16, Δαμάνη, Τζίβα, Γιαννάκου, Πανταζοπούλου 13, Πετροπούλου 17 (3)

ΑΕΚ Περιστερίου-Ιωνικός 66-59 (33-23)
Διαιτητές: Αναστασίου-Καραμητοπούλου
ΑΕΚ Περιστερίου (Σγουρός): Κουτσούμπα 8, Μητροπούλου 6, Βαρελάκη 2, Γρίτζαλη 16, Βελακούλη 13, Κοτρολού 14, Γκάτση 7, Γκιόκα, Γαλανοπούλου, Πολίτη
Ιωνικός (Χλιαουτάκης): Μαυρουδή 12, Ζαρκαδούλα 11, Μαύρου 16, Μουστάκα 9, Αθανασίου 2, Βλάμη 7, Κριτίμου 10

Δάφνη Δαφνίου-Ζωγράφου 49-62 (25-34)
Διαιτητές: Αναγνωστόπουλος-Χρηστίδης
Δάφνη Δαφνίου (Μαρίνος): Βάκχου, Νιάρχου, Ανδρινοπούλου 7, Λαζάρου 14, Γιαννόγλου 12 (2), Τραυλού 16 (2)
Ζωγράφου (Ζέρβα): Γρηγορέα 19 (2), Κοτσιάφτη 17, Θεοδωράτου 9, Τριμέρη 6, Δημητρά 11, Κεσσέ, Αγγελίδη

Παιανία Κτησιφών-Αγ. Θωμάς 56-57 (29-32)
Διαιτητές: Μπούκας-Σέλληνας
Παιανία Κτησιφών (Σιαμαντούρα): Οικονόμου 11 (2), Πετυχάκη Σ. 2, Καλλιώρα 5 (1), Σιδέρη 8, Λεφέβρ 4, Πετυχάκη Χ. 11, Ανδρουλάκη 11, Ραχιώτη 4
Αγ. Θωμάς (Λάγιου): Φιλιππάκη 13, Χατζηδάκη 8 (1), Ντακόλια 7 (1), Ροδοπούλου, Καραμαλέγκου 18 (1), Τσιμτσιλή 11 (3), Παναγιωτίδου, Καρακαπιά, Παππά, Σιαπλαούρα

ΖΑΟΝ-Δάφνη 61-67 (22-27)
Διαιτητές: Ζερβούδη-Μαγγουνής
ΖΑΟΝ (Μπρόμπεργκερ): Σταμούλου 3, Γκολιά 16 (2), Γρίβα 12, Δημητρίου 16 (1), Τουλιάτου 14, Μολφέτα, Μαχαίρα
Δάφνη (Τζάμαλης): Πάνου 16 (1), Καμένου 29 (7), Πούλου 11, Στεφανίδου 11 (1), Καπνή, Κυπαρρίση

Γαλάτσι-Παπάγου 57-62

...απο basketblog.gr

Να blove.gif συμπληρωσω:πατμιου 4(1)
diama13
QUOTE(tsops @ Nov 12 2007, 14:25 ) *
29 με 7 τρίποντα η Δανάη? ohmy.gif Γειά σου ρε μικρή με τ'όπλο σου! tongue.gif

Για μενα πιστευω πως η δαναη το πηρε το παιχνιδι....οτι σουταρε ηταν μεσα... 41.gif
και μαλιστα τα κανονικα ηταν 6 τριποντα,το εβδομο το εβαλε στην λεξη του χρονου απο το κεντρο με ταμπλω....... laugh.gif εκει μας κουφανε......λεμε,τι αλλο θα κανει σημερα...... 77.gif
strategic
Παιδιά, ήθελα να πάω χθες στην Παιανία αλλά τελικά δεν τα κατάφερα κ τελικά απ' ο,τι φαίνεται έγινε καλό ματς..Ξέρει κανένας τι έγινε στο τέλος κ είχαμε αυτό το θρίλερ με τη 2η νίκη του Θωμά κ μάλιστα κ αυτή εκτός έδρας;;!
basket4
8η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας
18/11/2007 21:15:00 Μ.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
18/11/2007 19:00:00 ΙΩΝΙΚΟΥ Ν.Φ. ΚΛ. ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
18/11/2007 20:30:00 ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
18/11/2007 21:30:00 ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΚΛ. ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
18/11/2007 17:00:00 ΜΕΤΣ Β ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ - ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ
18/11/2007 20:45:00 ΓΟΥΔΗ Δ.Ζ. ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - Ζ.Α.Ο.Ν.
18/11/2007 17:30:00 Μ.ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΥ ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ
dolly12
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 2
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ --
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 1
ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ - ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 1
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - Ζ.Α.Ο.Ν. ??? θα ελεγα ασσος ....
ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 1
pencilbox
QUOTE(dolly12 @ Nov 13 2007, 13:08 ) *
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ --
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - Ζ.Α.Ο.Ν. ??? θα ελεγα ασσος ....
ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 1

ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 1
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - Ζ.Α.Ο.Ν. 1
ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 1

Αυτά και από εμένα
amyntaki
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - Ζ.Α.Ο.Ν. 2
ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 1
froso
ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 1
Squirel
ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ γιατί όλοι δίνουν σε αυτό το παιχνίδι 1??? Εγώ πάλι πιστεύω στις ανατροπές... cool.gif
pokiokio4
QUOTE(Squirel @ Nov 13 2007, 12:43 ) *
ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ γιατί όλοι δίνουν σε αυτό το παιχνίδι 1??? Εγώ πάλι πιστεύω στις ανατροπές... cool.gif

Λες τωρα που πηρε ο Παπαγος μπρος να γινει κι αλλη ανατροπη?παντως θα ναι πολυ καλο και δυνατο παιχνιδι!!!!!!!Γιατι να μην ξεχναμε πως αυτες οι 2 ομαδες ειχαν ξαναβρεθει κ περσυ..........οποτε κανεις δεν ξερει!!!!!!! blove.gif
a9902
ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 1
soouza
QUOTE(pokiokio4 @ Nov 13 2007, 13:30 ) *
Λες τωρα που πηρε ο Παπαγος μπρος να γινει κι αλλη ανατροπη?παντως θα ναι πολυ καλο και δυνατο παιχνιδι!!!!!!!Γιατι να μην ξεχναμε πως αυτες οι 2 ομαδες ειχαν ξαναβρεθει κ περσυ..........οποτε κανεις δεν ξερει!!!!!!! blove.gif

Διαβασμένος ο παπαγου στο ματς.Μπραβο του
diama13
Οταν λες διαβασμενος??? bball.gif
alexako
QUOTE(diama13 @ Nov 14 2007, 13:51 ) *
Οταν λες διαβασμενος??? bball.gif

προφανώς εννοεί ότι ήξερε πολύ καλά πως παίζει το γαλάτσι!
pokiokio4
QUOTE(alexako @ Nov 14 2007, 16:02 ) *
προφανώς εννοεί ότι ήξερε πολύ καλά πως παίζει το γαλάτσι!

Mπορει να ειναι κ αυτο αλλα μπορει απλα να ηταν σε καλη μερα.........Ας μν ξεχναμε οτι ειναι κ αυτα μες στο προγραμμα!Τεσπα θα δουμε......Ο καλυτεροσ θα το παρει! blove.gif
diama13
Α,καταλαβα....εχουν και κατι προηγουμενα απο περσι να λυσουν.......
soouza
QUOTE(soouza @ Nov 14 2007, 15:29 ) *
Διαβασμένος ο παπαγου στο ματς.Μπραβο του

Όταν λέω διαβασμένος εννοώ τα κάτωθι.Ζώνη προσαρμογής και αργός ρυθμός περιόρισαν τη νεανική ομάδα του Παπαδόπουλου.Επίσης ήταν καλές και στα τρίποντα οι κοπέλες του Παπάγου.
dolly12
QUOTE(Squirel @ Nov 13 2007, 10:43 ) *

γιατι στο μουρουτσος δυσκολα να φυγει κανεις νικητης..... και γιατι η δαφνη κατ εμε σωρις εχει καλυτερο συνολο και πιο μεγαλο βαθος παγκου... τον παπαγου δεν τον εχω δει πρεπει να πω αλλα απο αυτα που εχω ακουσει απο αλλα παιχνιδια δεν απειλει το ιδιο...

μακαρι να γινει ενα καλο παιχνιδι και να βγω λαθος αν και πιστευω πως δε χανει η δαφνη τη κυριακη!
tsops
QUOTE(soouza @ Nov 14 2007, 18:54 ) *
Όταν λέω διαβασμένος εννοώ τα κάτωθι.Ζώνη προσαρμογής και αργός ρυθμός περιόρισαν τη νεανική ομάδα του Παπαδόπουλου.Επίσης ήταν καλές και στα τρίποντα οι κοπέλες του Παπάγου.

Να λοιπόν που το τόπικ της Α συνεχίζει τη "παράδοση" των "τεχνικών" ποστς και χαίρομαι που μέλη σαν τον soouza μοιράζονται τις μπασκετικές τους γνώσεις μαζί μας smile.gif

QUOTE(dolly12 @ Nov 15 2007, 10:15 ) *
γιατι στο μουρουτσος δυσκολα να φυγει κανεις νικητης..... και γιατι η δαφνη κατ εμε σωρις εχει καλυτερο συνολο και πιο μεγαλο βαθος παγκου... τον παπαγου δεν τον εχω δει πρεπει να πω αλλα απο αυτα που εχω ακουσει απο αλλα παιχνιδια δεν απειλει το ιδιο...

μακαρι να γινει ενα καλο παιχνιδι και να βγω λαθος αν και πιστευω πως δε χανει η δαφνη τη κυριακη!

+1 Έχω γίνει κουραστικός με αυτό, αλλά θα το ξαναπώ. Σε αυτούς τους αγώνες μετράει ο ρυθμός. Όποια ομάδα τον ελέγξει, έχει προβάδισμα για τη νίκη. Η Δάφνη πρέπει να βρει λύση στα pick-backpick του Παπάγου και να δει αν θα τα αντιμετωπίσει με hedge out ή ζώνη, όπως επίσης και να πιέσει πολύ τη 1η, 2η πάσα στην άρνηση για να μην μεταφέρεται ευκολα στη ρακέτα που ο Παπάγος έχει προβάδισμα. Στον αντίποδα, ο Παπάγος πρέπει να προσέξει (πάρα μα πάρα πολύ) το περιφερειακό σουτ της Δάφνης, όπως και τον αιφνιδιασμό σε πρώτο χρόνο. Το Μουρούτσος προσφέρεται για τρέξιμο, οπότε θα πρέπει να δούμε ένα γρήγορο τέμπο wink.gif
dolly12
επειδη εχω παιξει με την δαφνη 2 φορες να σου πω πως το υστερημα της ομαδας σε ψηλες, αν μπροουμε να το πουμε ετσι, δεν φαινεται καθολου μεσα στο παιχνιδι. Αντιθετως το προβλημα για μενα θα το αντιμετωπισει ο παπαγου 1ον γιατι θα πρεπει αν ελεγξει πολυ το split out της δαφνης, κατι που με αργες ψηλες δε γινεται ευκολα και 2ον η δαφνη εχει πολυ καλη και γρηγορη κυκλοφορια της μπαλας στη περιφερεια απο οπου σουταρουνε ολες μα ολες με αρκετα καλη ευστοχια!
tsops
QUOTE(dolly12 @ Nov 15 2007, 11:36 ) *
επειδη εχω παιξει με την δαφνη 2 φορες να σου πω πως το υστερημα της ομαδας σε ψηλες, αν μπροουμε να το πουμε ετσι, δεν φαινεται καθολου μεσα στο παιχνιδι. Αντιθετως το προβλημα για μενα θα το αντιμετωπισει ο παπαγου 1ον γιατι θα πρεπει αν ελεγξει πολυ το split out της δαφνης, κατι που με αργες ψηλες δε γινεται ευκολα και 2ον η δαφνη εχει πολυ καλη και γρηγορη κυκλοφορια της μπαλας στη περιφερεια απο οπου σουταρουνε ολες μα ολες με αρκετα καλη ευστοχια!

Ασπάζομαι την άποψή σου και συμφωνούμε. Εγώ την έχω δει την ομάδα λίγο παραπάνω από 2 φορές tongue.gif Όταν λες split out, μάλλον εννοείς τα drive των guards ή του "4" (βλ. Βασιλοπούλου) και τη πάσα στο post ή στο πλάϊ στο τρίποντο φαντάζομαι? Νομίζω το ίδιο λέμε smile.gif
dolly12
smiley.gif
diama13
Συμφωνω με αυτα που λετε....βεβαια οταν δν υπαρχει ευστοχια στα σουτ,υπαρχει ενα μικρο προβλημα,αλλα βρισκονται οι λυσεις.....οσο για τις ψηλες,το μονο προβλημα που μπορει ν υπαρχει ειναι με τα ριμπαουντ,και τη θεση τους μεσα στην ρακετα.........στην αμυνα υπαρχει πολυ καλη συνεργασια μεταξυ των παικτριων,με καλες βοηθειες και γρηγορο ριμπαουντ για αιφνιδιασμο.......

Τσοπς,θα ερθεις την κυριακη?οσο για τον παπαγου,φετος δν την εχω διε την ομαδα,αλλα ξερω οτι απο περσι εχει την κοπελα(8) που σουταρει με ευστοχια,μια μεταγραφη π κανει πολλα μεσα στο γηπεδο(ξερει αυτη) και μια ψηλη..λογικα θα στηριχτει στις ψηλες,αλλα θα το δουμε αυτο....
tsops
QUOTE(diama13 @ Nov 15 2007, 14:07 ) *
....οσο για τις ψηλες,το μονο προβλημα που μπορει ν υπαρχει ειναι με τα ριμπαουντ,και τη θεση τους μεσα στην ρακετα.........στην αμυνα υπαρχει πολυ καλη συνεργασια μεταξυ των παικτριων,με καλες βοηθειες και γρηγορο ριμπαουντ για αιφνιδιασμο.......

Πρόβλημα στα rebounds και θέση στη ρακέτα, μπορούν να κρίνουν ένα παιχνίδι από μόνα τους, γιαυτό προσοχή στο Παπάγο που παραδοσιακά είναι καλός wink.gif

Τσοπς,θα ερθεις την κυριακη?

Δυστυχώς όχι, θα είμαι στο εξωτερικό μέχρι την Τετάρτη smile.gif
C05
QUOTE(diama13 @ Nov 15 2007, 14:07 ) *
Συμφωνω με αυτα που λετε....βεβαια οταν δν υπαρχει ευστοχια στα σουτ,υπαρχει ενα μικρο προβλημα,αλλα βρισκονται οι λυσεις.....οσο για τις ψηλες,το μονο προβλημα που μπορει ν υπαρχει ειναι με τα ριμπαουντ,και τη θεση τους μεσα στην ρακετα.........στην αμυνα υπαρχει πολυ καλη συνεργασια μεταξυ των παικτριων,με καλες βοηθειες και γρηγορο ριμπαουντ για αιφνιδιασμο.......
Τσοπς,θα ερθεις την κυριακη?οσο για τον παπαγου,φετος δν την εχω διε την ομαδα,αλλα ξερω οτι απο περσι εχει την κοπελα(8) που σουταρει με ευστοχια,μια μεταγραφη π κανει πολλα μεσα στο γηπεδο(ξερει αυτη) και μια ψηλη..λογικα θα στηριχτει στις ψηλες,αλλα θα το δουμε αυτο....

Πολλά ξέρει η diama13.. tongue.gif Φαίνεται οτι και οι δύο ομάδες το περιμένουν πως και πως αυτό το παιχνίδι, αν θυμηθούμε τις περσινές τους αναμετρήσεις.. smile.gif
tsops
QUOTE(C05 @ Nov 15 2007, 14:36 ) *
Πολλά ξέρει η diama13.. tongue.gif Φαίνεται οτι και οι δύο ομάδες το περιμένουν πως και πως αυτό το παιχνίδι, αν θυμηθούμε τις περσινές τους αναμετρήσεις.. smile.gif

Ίσως. Σίγουρα όμως το περιμένουν για 2 σημαντικούς λόγους: η Δάφνη για να διατηρήσει το "momentum" της στις νίκες και ο Παπάγος για να μπορέσει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού
C05
QUOTE(tsops @ Nov 15 2007, 14:42 ) *
Ίσως. Σίγουρα όμως το περιμένουν για 2 σημαντικούς λόγους: η Δάφνη για να διατηρήσει το "momentum" της στις νίκες και ο Παπάγος για να μπορέσει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού

+1 biggrin.gif
diama13

+1...γενικα το πρωταθλημα ακομα ειναι πολυ αμφιρροπο.......θα υπαρξουν πολλα αποτελεσματα που θα κανουν την εκπληξη.....

α,ρε τσοπς με το εξωτερικο σου.....δν εχεις βαρεθει περα δωθε? laugh.gif
tsops
QUOTE(diama13 @ Nov 15 2007, 15:08 ) *
+1...γενικα το πρωταθλημα ακομα ειναι πολυ αμφιρροπο.......θα υπαρξουν πολλα αποτελεσματα που θα κανουν την εκπληξη.....

α,ρε τσοπς με το εξωτερικο σου.....δν εχεις βαρεθει περα δωθε? laugh.gif

Στοκχόλμη...θες νάρθεις? tongue.gif
VAGELIS N
QUOTE(tsops @ Nov 15 2007, 14:27 ) *

εγω θελω να ερθω
soouza
QUOTE(tsops @ Nov 15 2007, 16:27 ) *

Τops έρχομαι εγώ
soouza

Μπορεί να μην έχει την περυσινή αίγλη αλλά είναι ενδιαφέρον ματς.Δίνω πλεονέκτημα στον Παπάγου λόγω προιστορίας!
VAGELIS N
QUOTE(soouza @ Nov 15 2007, 14:34 ) *
Μπορεί να μην έχει την περυσινή αίγλη αλλά είναι ενδιαφέρον ματς.Δίνω πλεονέκτημα στον Παπάγου λόγω προιστορίας!

αν θες παντως βαζω ενα στοιχημα και σου χαριζω και 5 ποντους
Υ.Γ εγω μονο φαι βαζω στοιχημα σαν χοντρος
soouza
QUOTE(VAGELIS N @ Nov 15 2007, 16:37 ) *
αν θες παντως βαζω ενα στοιχημα και σου χαριζω και 5 ποντους
Υ.Γ εγω μονο φαι βαζω στοιχημα σαν χοντρος

E 'οχι και στοίχημα!
diama13
Nα μην ειχα το σχολειο ρε τσοπς και θα ερχομουν.......χαχα...... laugh.gif

vagelis n,εισαι σιγουρος για την νικη του παπαγου,ετσι?
soouza
QUOTE(diama13 @ Nov 15 2007, 18:24 ) *

vagelis n,εισαι σιγουρος για την νικη του παπαγου,ετσι?

Πάντως θα είναι καλό παιχνίδι
froso
Ύστερα από πιέσεις και απειλές shot.gif ugly8.gif θα ήθελα-οικειοθελώς να αλλάξω την πρόβλεψή μου και να βάλω διπλό στο ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 2 blink.gif rolleyes.gif
sch
QUOTE(froso @ Nov 16 2007, 03:11 ) *
Ύστερα από πιέσεις και απειλές shot.gif ugly8.gif θα ήθελα-οικειοθελώς να αλλάξω την πρόβλεψή μου και να βάλω διπλό στο ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 2 blink.gif rolleyes.gif

πιέσεις και απειλές??? Οικιοθελώς, θα ήθελες να μας πεις? biggrin.gif
froso
QUOTE(sch @ Nov 16 2007, 01:14 ) *
πιέσεις και απειλές??? Οικιοθελώς, θα ήθελες να μας πεις? biggrin.gif

Αυτοί που πρέπει να καταλάβουν καταλάβανε...Ευτυχώς που θα λείπεις και δε θα πας σε κανένα παιχνίδι...γουρλή.....
sch
QUOTE(froso @ Nov 16 2007, 03:19 ) *
Αυτοί που πρέπει να καταλάβουν καταλάβανε...Ευτυχώς που θα λείπεις και δε θα πας σε κανένα παιχνίδι...γουρλή.....

Το καλό είναι ότι δεν παίζετε εσείς το Σάββατο άρα δεν θα χάσω το παιγνίδι της επόμενης εβδομάδας. Πρόσεξε, γιατί είμαι Σαββατογεννημένος... 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif
froso
QUOTE(sch @ Nov 16 2007, 01:22 ) *
Το καλό είναι ότι δεν παίζετε εσείς το Σάββατο άρα δεν θα χάσω το παιγνίδι της επόμενης εβδομάδας. Πρόσεξε, γιατί είμαι Σαββατογεννημένος... 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif

Αυτό έχει φανεί...φτου φτου σκόρδα.. biggrin.gif
tsops
QUOTE(VAGELIS N @ Nov 15 2007, 16:31 ) *
εγω θελω να ερθω

QUOTE(soouza @ Nov 15 2007, 16:31 ) *
Τops έρχομαι εγώ

QUOTE(diama13 @ Nov 15 2007, 18:24 ) *

Καλά, καθαρίστε τα παιχνιδάκια σας όλοι το ΣΚ και τα λέμε στο επόμενο ταξίδι wink.gif
soouza
QUOTE(tsops @ Nov 16 2007, 13:40 ) *
Καλά, καθαρίστε τα παιχνιδάκια σας όλοι το ΣΚ και τα λέμε στο επόμενο ταξίδι wink.gif

Καυστικό,αλλά σωστό tsops!
soouza
QUOTE(sch @ Nov 16 2007, 01:22 ) *

Είμαι κι εγώ Σαββατογεννημένος και λέω τα εξής.Η Δάφνη έχει ψυχολογία και ο Παπάγου παράδοση λόγω περυσινών νικών...
diama13
QUOTE(soouza @ Nov 16 2007, 14:30 ) *
Είμαι κι εγώ Σαββατογεννημένος και λέω τα εξής.Η Δάφνη έχει ψυχολογία και ο Παπάγου παράδοση λόγω περυσινών νικών...

Τοτε καλυτερα να μην πας ν δεις τον αγωνα την κυριακη.........εγω πιστευω πως και οι δυο ομαδες εχουν ψυχολογια.......αν θυμηθουμε και το περσινο παιχνιδι μεσα στο γηπεδο της δαφνης,που ειχε χασει με ενα καλαθι,στην εκπνοη του χρονου.......!!
soouza
QUOTE(diama13 @ Nov 16 2007, 14:38 ) *
Τοτε καλυτερα να μην πας ν δεις τον αγωνα την κυριακη.........εγω πιστευω πως και οι δυο ομαδες εχουν ψυχολογια.......αν θυμηθουμε και το περσινο παιχνιδι μεσα στο γηπεδο της δαφνης,που ειχε χασει με ενα καλαθι,στην εκπνοη του χρονου.......!!

diama εγώ είμαι ουδέτερος και απλά λεώ τη γνώμη μου.Γιατί να μην παώ όμως?
diama13
QUOTE(soouza @ Nov 16 2007, 14:45 ) *
diama εγώ είμαι ουδέτερος και απλά λεώ τη γνώμη μου.Γιατί να μην παώ όμως?

Εγω για πλακα το ειπα επειδη ειπες οτι εισαι σαββατογεννημενος.......λογικα ομως καποια ομαδα θα προτιμας......συγνωμη παντως αν το παρεξηγησες.....
soouza
QUOTE(diama13 @ Nov 16 2007, 14:47 ) *
Εγω για πλακα το ειπα επειδη ειπες οτι εισαι σαββατογεννημενος.......λογικα ομως καποια ομαδα θα προτιμας......συγνωμη παντως αν το παρεξηγησες.....

Όχι δεν το παρεξήγησα.....Όλα καλά.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.