Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ποιος θα σηκώσει την φετινή Ευρωλίγκα;
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2013-14
sacarame
Το πατροπαράδοτο πλέον πολλ για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ευρώπης. Ψηφίστε και τοποθετηθείτε...
j-kidd13
Κανω σεφτε... tongue.gif
Νομιζω οτι πρεπει να το παρει και η ΤΣΣΚΑ καποια στιγμη... laugh.gif
Εχει τρομερο ροστερ και 3η σερι αποτυχια παει πολυ...
bbplayer
νωρίς ακόμα ρε παίδες. να τις δουμε λίγο πρώτα τις ομάδες
D-Wade
Αν έβαζα κάπου τα λεφτά μου θα ήταν ή ΤΣΣΚΑ ή Μπάρτσα.Εξαιρετικά γεμάτες ομάδες.Βασικά αυτό μπορεί να αποδειχθεί και μειονέκτημα αν οι προπονητές τους δε διαχειριστουν καλά το ρόστερ και βρουν ρόλο σε κάθε παίχτη.Πάντως αυτή την εποχή ΤΣΣΚΑ,Μπαρτσα και ίσως η Ρεαλ ξεκινούν ένα βήμα μπροστά από τις ελληνικές ομάδες.Μακάρι την άνοιξη να είναι διαφορετικα. . .
j-kidd13
QUOTE(bbplayer @ Oct 15 2013, 01:53 ) *
νωρίς ακόμα ρε παίδες. να τις δουμε λίγο πρώτα τις ομάδες

Νωρις ειναι αλλα φαινεται ποιοι ειναι στο θεωτηρικο επιπεδο τα φαβορι...
Εκτιμηση κανουμε,δεν πονταρουμε το σπιτι μας... laugh.gif
Dwyane ''the flash'' Wade
αυτη τη στιγμη με βαση τα ροστερ θα εκεγα μπαρτσα και τσσκα.ειναι πολυ νωρις βεβαια.απο την αλλη οι σερι κουπες του οσφπ για μενα παιζουν πολυ μεγαλο ρολο και στα δυσκολα πιστευω πως αυτο θα φανει.3 σερι ευρωλιγκες βεβαια θα ειναι εποποιια!!
thrylos7
Ο αρχηγός της ομάδας που θα την κερδίσει!
T.W.Is.M.
QUOTE(D-Wade @ Oct 15 2013, 02:02 ) *
Αν έβαζα κάπου τα λεφτά μου θα ήταν ή ΤΣΣΚΑ ή Μπάρτσα.Εξαιρετικά γεμάτες ομάδες.Βασικά αυτό μπορεί να αποδειχθεί και μειονέκτημα αν οι προπονητές τους δε διαχειριστουν καλά το ρόστερ και βρουν ρόλο σε κάθε παίχτη.Πάντως αυτή την εποχή ΤΣΣΚΑ,Μπαρτσα και ίσως η Ρεαλ ξεκινούν ένα βήμα μπροστά από τις ελληνικές ομάδες.Μακάρι την άνοιξη να είναι διαφορετικα. . .


Ε ναι, γιατι αν ξεκινουσαν απο την ιδια αφετηρια ο τελικος θα ηταν Ολυμπιακος-Παναθηναικος... smiley.gif
Εγω παντως ψηφισα Μπαρτσελονα χωρις κανενα ιδιαιτερο λογο. Καθαρα διαισθητικα και επειδη δεν προκειται ποτε να ψηφιζα ΤΣΣΚΑ!
Zoys
Η ΤΣΣΚΑ είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Και για αγωνιστικούς λόγους.
bbplayer
QUOTE (j-kidd13 @ Oct 15 2013, 02:45 ) *
Νωρις ειναι αλλα φαινεται ποιοι ειναι στο θεωτηρικο επιπεδο τα φαβορι...
Εκτιμηση κανουμε,δεν πονταρουμε το σπιτι μας... laugh.gif


εκτίμηση κάνουμε σωστό αυτό. αν δεν κάτσουν τίποτα περίεργες εκπλήξεις και σταυρώσουν ομάδες φαβορί στα χιαστί, θα έλεγα εμάς ή τον Τιτανοπαμεγιστοτεράστιο. Όποιος και να το πάρει για μένα θα είναι , περίπου, το ίδιο.
Ψήφισα εμάς
Magnus92
QUOTE(bbplayer @ Oct 21 2013, 23:05 ) *
εκτίμηση κάνουμε σωστό αυτό. αν δεν κάτσουν τίποτα περίεργες εκπλήξεις και σταυρώσουν ομάδες φαβορί στα χιαστί, θα έλεγα εμάς ή τον Τιτανοπαμεγιστοτεράστιο. Όποιος και να το πάρει για μένα θα είναι , περίπου, το ίδιο.
Ψήφισα εμάς


Η Φενερ, για φετος, μου φαινεται αρκετα δυσκολο...


Εγω θα εβαζα μισο βημα μπροστα , χωρις καμια ιδιαιτερη εικονα ομως, την Ρεαλ και την ΤΣΣΚΑ...
Neondreamer
Κατ΄εμέ, Ολυμπιακός και Ρεάλ ξεκινούν λίγο πιο μπροστά από τους υπόλοιπους. Ο Ολυμπιακός ως Πρωταθλητής Ευρώπης διατήρησε σχεδόν ανέπαφη την περιφέρειά του, με εξαίρεση τον Παπανικολάου, και γνωρίζει τα κατατόπια ως back2back Champion. Ίδια παρέμεινε κι η περιφέρεια των Μαδριλένων που την περιμένω φέτος πιο δεμένη, και στους ψηλούς προστέθηκε μια κάποια ποιοτική λύση με τον Καρδιτσιώτη ολ-αράουντ σούτινγκ σέντερ.

Την ΤΣΣΚΑ θα την έβαζα ελαφρά πιο πίσω στην αφετηρία. Ερωτηματικό το πώς θα δουλέψει ο Μεσίνα με τους γκαρντ, καθώς και τι ρόλος θα δοθεί στον Κάιλ και τον Κρίστιτς. Έχω την εντύπωση πως η συνύπαρξη Τεόντοσιτς με Πάργκο δεν θα αποδειχθεί και ό,τι καλύτερο, έχοντας κατά νου και τη συνεργασία του Σέρβου με τον Σπανούλη. Τηρουμένων βέβαια των αναλογιών. Μπορεί και να πέφτω τελείως έξω.

Από κει και πέρα, η Μπαρτσελόνα πιστεύω πως ξεκινά αισθητά πιο πίσω. Μπορεί η frontline να δείχνει εντυπωσιακή, με Τόμιτς, Λάμπε, Ντόρσεϊ, Λόρμπεκ, Τοντόροβιτς και κατά συνθήκη Νάχμπαρ, αλλά από μόνη της δεν λέει τίποτα για το επίπεδο π.χ. ενός F4 ή για να χτυπήσει τη Ρεάλ σε τελικούς ACB. Με περιφέρεια τον Σάδα, τον εύθραυστο πια Ναβάρο, τον Χουέρτας, τον Όλεσον και κάποιον Πούλεν, οι δυνατότητές της είναι περιορισμένες και τα κουκιά πολύ μετρημένα. Μόνο με υπέρβαση από Χουέρτας (και τον Ναβάρο υγιή στα κρίσιμα) θα φτάσει μέχρι το τέλος.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, με σαφώς πλουσιότερο υλικό από πέρυσι στις θέσεις των ψηλών, αλλά με την ίδια περιφέρεια (δεν λογίζω τον Παππά ως ακόμα έτοιμο για επίπεδο Euroleague) και την προπονητική συνταγή του Πεδουλάκη, έχω την αίσθηση πως αν φτάσει F4 θα αποτελέσει υπέρβαση για φέτος. Ο Διαμαντίδης έχει έναν ακόμα χρόνο στην πλάτη του και θα επωμιστεί πάλι όλο το φορτίο της ομάδας στα δύσκολα. Σημαντική θα είναι η παρουσία των Ούκιτς και Κάρι από Γενάρη-Φλεβάρη κι έπειτα. Αν μπορέσουν και συνδράμουν τον Διαμαντίδη σε εκτέλεση και δημιουργία (+τάισμα των ψηλών) όπως πέρυσι στους τελικούς Α1, τότε πιστεύω πως ο ΠΑΟ μπορεί να φτάσει μέχρι το Μιλάνο, ανάλογα βέβαια και με τα σταυρώματα. Πάντως η γραμμή ψηλών με Φώτση, Γκιστ, Μαυροκεφαλίδη, Λάσμε και Μπατίστ είναι αξιοζήλευτη, φίλοι Παναθηναϊκοί. Στο χέρι του Πεδουλάκη είναι να πάρει το καλύτερο δυνατό απ΄όλους. Αν βέβαια συνεχίσει το γνωστό του low tempo ταμπούρι πίσω, και στην επίθεση βασικό πλέι τα κρεμασμένα του 3D και τα σουτάκια του Λουκά, δεν ξέρω που θα τον βγάλει η φετινή σεζόν. No offense για τους εξάκις Πρωταθλητές Ευρώπης, προσωπική άποψη.

Από κει και πέρα, η πολυσυζητημένη Φενέρ το βλέπω δύσκολο να εξαργυρώνει όπως θα επιθυμούσε από φέτος σε επίπεδο Ευρωλίγκας τη δουλειά του Ομπράντοβιτς. Πιθανόν να φτάσει μέχρι προημιτελικά. Με μηδαμινή δημιουργία και clutch players δεν φτάνεις μέχρι τέλους, δεν πα΄ να ΄χεις και τον ίδιο τον θεό στον πάγκο (Ζέλικο).

Συμπερασματικά- και ζητώ κατανόηση για το σεντόνι- θα έλεγα φαβορί κατά σειρά:

1. Ολυμπιακός
2. Ρεάλ
3. ΤΣΣΚΑ
4. Μπάρτσα
5. Παναθηναϊκός
yorgos
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τον προγράψαντα (sic), με εξαίρεση τον Ολυμπιακό. Τον βρίσκω σαφώς κατώτερο των Ρεάλ, ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα, ροστερικώς πάντα. Από τα λίγα που έχουμε δει τις ομάδες, για μένα η σειρά είναι:
1. Ρεάλ
2. ΤΣΣΚΑ
3. Μπαρτσελόνα
4. Ολυμπιακός
5. Παναθηναϊκός
6. Φενέρμπαχτσε
7. Armani
8. Caja Laboral

Καλά, η Εφές που είναι στην ψηφοφορία σαφώς εκτός οκτάδας, η Μακάμπι ας πούμε πως παίζει στο γκρουπάκι 6-8.
tsitum
Αποδοσεις απο sportingbet.gr 1/4/14



Euroleague 2013/14 - Ποιος Θα Αναδειχθεί Νικητής


Ποιος θα κατακτήσει τη Euroleague 2013/14 στους άνδρες; Τα πλέι οφ συμπεριλαμβάνονται.

Μπαρτσελόνα 3.30

Ρεάλ Μαδρίτης 3.30

ΤΣΣΚΑ Μόσχας 5.00

Αρμάνι Μιλάνο 10.00

Ολυμπιακός 10.00

Μακάμπι Τελ Αβίβ 17.00

Παναθηναϊκός 17.00

Φενέρμπαχτσε Ούλκερ 41.00

Μάλαγα 51.00

Γαλατάσαραϊ 81.00

Λοκομοτίβ Κούμπαν 81.00

Μπάγερν Μονάχου 101.00
yorgos
Νομίζω υπερεκτιμούν λίγο τον ΠΑΟ και υποτιμούν αρκετά την Αρμάνι (αν πάει Φ4 θα παίζει εντός και ουσιαστικά θέλει μόνο εντός έδρας νίκες για να το πάρει).
HackerBaby
Μηπως ηρθε η ωρα να το σηκωσει και ο Μιλος? ohmy.gif
louie
QUOTE (HackerBaby @ Apr 26 2014, 00:33 ) *
Μηπως ηρθε η ωρα να το σηκωσει και ο Μιλος? ohmy.gif


μηπως με αυτη την ωρα ερθει και η συντελεια φοβαμαι tongue.gif
ALdaperan
+1 στη μπάρτσα απο εμένα !

Γενικά πιστεώ ότι την ευρωλίγκα θα την πάρει ο νικητής απο το δίδυμο ρεαλ-μπάρτσα !
captain charisma
νομιζω ηρθε η ωρα του ''ντιρκ'' να το σηκωσει...οποιος προκριθει απο το ρεαλ-μπαρτσελονα παιρνει και το τροπαιο...η μακαμπι και η τσσκα δεν με πειθουν...
Dancing Madly Backwards
Η Μπαρτσελόνα θα δυσκολευτεί περισσότερο στον ημιτελικό από ότι σε οποιονδήποτε τελικό, πιστεύω. Αν περάσει, το σήκωσε.
AKRG
O Νικητής του ζευγαριού Ρεαλ-Μπάρτσα θα το σηκώσει και σχετικά άνετα, μάλλον για Μπάρτσα το βλέπω ..
g_dask
Οποιος περασει απο ρεαλ μπαρτσα θα το σηκωσει μαλλον, ψηφισα μπαρτσελονα λογω υπεροχης στους ψηλους
louie
εγω δεν θελω να το σηκωσει η τσσκα και οχι επειδη μας απεκλεισε χτες αλλα επειδη γενικα ειναι αντιπαθητικη ομαδα. απο εκει και περα η μακκαμπι ειναι συμπαθητικη γιατι ειναι αουτσαιντερ και οι δυο ισπανικες οντως ειναι τα μεγαλα φαβορι. ελαφρυ προβαδισμα στην μπαρτσα λογω καλυτερου προπονητη
T.W.Is.M.
Χτες το βραδυ δεν ειχα προσεξει οτι υπηρχε αυτο το τοπικ και εγραψα σε λαθος μερος.
Να η φετινη προφητεια των Μαγιας(αντιγραφω το χτεσινο μου ποστ με μια μικρη συμπληρωση):

Αφου δεν εχουμε ελληνικη ομαδα στο φαιναλ φορ για να γραψω τις προφητικες μου συμπτωσεις τοτε, θα το κανω τωρα.
Μολις τελειωσε το Ρεαλ-Ολυμπιακος λοιπον και η Ρεαλ περναει με 3-2 χαρη στο πλεονεκτημα εδρας. Την προηγουμενη φορα που το ιδιο ζευγαρι ειχε συναντηθει στους 8 και περασει η Ρεαλ κερδιζοντας το τελευταιο παιχνιδι στην εδρα της ηταν το 1996. Στον ημιτελικο ειχε συναντησει την Μπαρτσελονα, οπως και φετος, ενω στον αλλο ημιτελικο βρισκοταν η ΤΣΣΚΑ, οπως και φετος! Η μονη διαφορα ειναι η παρουσια τοτε του Παναθηναικου και τωρα της Μακαμπι, οι οποιες ηταν και οι μονες ομαδες που προκριθηκαν με μειονεκτημα εδρας εχοντας πριν αποκλεισει ιταλικες ομαδες.
Τοτε το κυπελλο ειχε κερδισει ο Παναθηναικος. Μηπως ηρθε η ωρα της Μακαμπι??? wink.gif
erwi grey
O τελικος πιστευω θα ειναι Μπαρτσελονα-Τσσκα ετσι οπως το βλεπω και το τροπαιο στη Βαρκελωνη.
Μεγαλη διαφορα στα ματια μου σαν ομαδα σε σχεση με τις υπολοιπες.
Καλυτερος προπονητης ο Μπλατ αλλα με τετοιο ροστερ θαυμα ειναι που βρεθηκε εκει.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.