Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Δημήτρης Χατζηγεωργίου
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
pitto
μεγάλη στιγμή σε ένα ταιμ-αουτ στο Σκοπια-Κροατία, που λέει στον Λημνιάτη για το τραγούδι που ακουγόταν από τα μεγάφωνα : "Με αυτό το τραγούδι η..........Κομανέτσι το 1976 στο Μόντρεαλ πήρε το χρυσό........"

επίσης κάθε φορά που έλεγε τον Βούισιτς, "Βούιτσιτς"..........
aegeansheed
QUOTE(pitto @ Sep 9 2009, 18:33 ) *
μεγάλη στιγμή σε ένα ταιμ-αουτ στο Σκοπια-Κροατία, που λέει στον Λημνιάτη για το τραγούδι που ακουγόταν από τα μεγάφωνα : "Με αυτό το τραγούδι η..........Κομανέτσι το 1976 στο Μόντρεαλ πήρε το χρυσό........"

Είναι γεγονός ότι αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι ταυτόχρονα και ένα αφιέρωμα στις μεγάλες επιτυχίες της τελευταίας 30ετίας. Πολωνία 2009: Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ!
pitto
Εκ των προτερων λέω πως είναι off topic, αλλά είναι ατάκα επιπέδου Χατζηγεωργίου :

Στο Ελλας-ισραηλ σουτάρει τρίποντο -νομίζω- ο Φωτσης, το χάνει, και τί λέει ο Ιωάννου :
"Η Εθνική μας έχει το....ισχνό ποσοστό 50% στα τρίποντα................" (εκείνη την στιγμή είχαμε 8/16)
AZ1980
Πάντως το ...μαλλί του Χατζη σήμερα στις συνεντεύξεις απλά ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ!!!

Φοβερό, είχε αναλυθεί η κόμη του σε δυο μεγάλα, ημικυκλικά "τσουλούφια", που τον "στεφάνωναν" σαν ...Άγιο Οσιμομάρτυρα!!! 21.gif 21.gif

bball.gif

aegeansheed
Χούξατ, χούξατ, χούξατ, χούξ........ Το λέω για να το μάθω...χούξατ, χούξατ, χούξατ,χ.....
wagner love
QUOTE(aegeansheed @ Sep 11 2009, 20:46 ) *
Χούξατ, χούξατ, χούξατ, χούξ........ Το λέω για να το μάθω...χούξατ, χούξατ, χούξατ,χ.....

χουκ σατ, πες το ξανα ετσι,χαχαχαχα... και επιτελους ας σταματησει να λεει τον ΝΙΚ ΚΑΛΑΘΗ, νικο καλαθη. ελεος ρε χατζηγεωργιου. ελεος. ο φιλος του το φιλαρακι ο κολλητος του ντιρκ νοβιτσκι στη γερμανια, ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.

τι θα πει ο παικτης ειναι τριποντος? τι λεξη σουτερ δεν την ξερει?
aegeansheed
QUOTE(wagner love @ Sep 11 2009, 18:49 ) *
και επιτελους ας σταματησει να λεει τον ΝΙΚ ΚΑΛΑΘΗ, νικο καλαθη.

Νικόλας Cαλάθης

ή

Νικόλαος Cαλάθης

Ποιο προτιμάς????
wagner love
QUOTE(aegeansheed @ Sep 11 2009, 21:36 ) *
Νικόλας Cαλάθης

ή

Νικόλαος Cαλάθης

Ποιο προτιμάς????

νικολης καλαθης,χαχαχαχα.

Ο ολμπρεχτ βαφτιστηκε ουλμπρεχτ μολις τωρα για την περισταση,χαχαχα

Νέα λέξη. Γκραντγκινιολικό παιχνίδι.χαχαχα
Marciulionis
Παιδιά για 1002 πράγματα να τον κράξω άλλα τα ονόματα έχω την εντύπωση ότι αυτός τα λέει σωστά κι εμείς τα ξέρουμε λάθος rolleyes.gif

Και ναι το Νικ είναι Νίκος στα Ελληνικά και μ'αρέσει πιο πολύ ως τέτοιο 33.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(aegeansheed @ Sep 11 2009, 21:36 ) *
Νικόλας Cαλάθης

ή

Νικόλαος Cαλάθης

Ποιο προτιμάς????

Νick Basket 69.gif

QUOTE(pitto @ Sep 9 2009, 23:24 ) *
Εκ των προτερων λέω πως είναι off topic, αλλά είναι ατάκα επιπέδου Χατζηγεωργίου :

Στο Ελλας-ισραηλ σουτάρει τρίποντο -νομίζω- ο Φωτσης, το χάνει, και τί λέει ο Ιωάννου :
"Η Εθνική μας έχει το....ισχνό ποσοστό 50% στα τρίποντα................" (εκείνη την στιγμή είχαμε 8/16)

Μια και ανεφερες τον Ιωαννου, θυμησου...προημιτελικος του 2007 με Σλοβενια. Μολις εχουμε μειωσει στον 1 με το τριποντο του Ζηση και ακουγεται μια φωνη να ουρλιαζει απο το υπερπεραν:"ΑΜΥΝΑ! ΑΜΥΝΑ!" Μετα απο 10-15'' ακουγεται παλι η ιδια φωνη να λεει "φαουλ, φαουλ, πρεπει να κανουμε φαουλ". Και μολις ο μικρος Λορμπεκ χανει το τριποντο και η μπαλα ειναι στο πλαι για μας ακουγεται η ιδια φωνη:"Η λογικη λεει ομως οτι επρεπε να κανουμε φαουλ"!
Ευτυχως που δεν αστοχησε ο Παπαλουκας μετα γιατι θα ελεγε οτι χασαμε γιατι δεν καναμε φαουλ!
aegeansheed
QUOTE(T.W.Is.M. @ Sep 11 2009, 20:57 ) *
ακουγεται μια φωνη να ουρλιαζει απο το υπερπεραν:"ΑΜΥΝΑ! ΑΜΥΝΑ!"

24.gif Α Ξ Ε Χ Α Σ Τ Ο !!! 1:08 η μαγική στιγμή!

Για τον Χατζή να πω τη γνώμη μου ότι γενικά τα ξεφτιλίζει τα επίθετα, αλλά όταν πρόσφατα άκουσα Γάλλο εκφωνητή να προφέρει τον Boris Diaw ως "Ντιαό" του έβγαλα το καπέλο... 77.gif
pitto
Τί ακούσαμε σήμερα από τον λατρεμένο μου :

1)Οτι ο Φέμερλινγκ είναι το....χρονολογικό τοτέμ της Γερμανίας !

2)Οτι ο Σόφο είναι 150 κιλά...μυικού όγκου !

3)Οταν έβαλε ο Heiko Schaffartzik το 5/5 τρίποντό του λέει : "Θα σκίσουμε τα πτυχία μας" !!!!!!!!!!!!!
aegeansheed
QUOTE(pitto @ Sep 11 2009, 21:31 ) *
2)Οτι ο Σόφο είναι 150 κιλά...μυικού όγκου !

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι όλα καθαρός μυικός όγκος 68.gif ... Ευτυχώς τα ρατσιστικά με τον Σοφοκλή τα έχει κόψει, γιατί παλιότερα (Japan 2006) με έκανε να τον αντιπαθώ πραγματικά, εκτός από το να μου τη δίνει στα νεύρα δηλαδή.

Να ρίξω και ένα κλασσικό έτσι για το καλό, που έχει καιρό να πει όμως:

"High-Low, δηλαδή το παιχνίδι των δύο ψηλών στη ρακέτα"
panos75
QUOTE(aegeansheed @ Sep 11 2009, 23:42 ) *
Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι όλα καθαρός μυικός όγκος 68.gif ... Ευτυχώς τα ρατσιστικά με τον Σοφοκλή τα έχει κόψει, γιατί παλιότερα (Japan 2006) με έκανε να τον αντιπαθώ πραγματικά, εκτός από το να μου τη δίνει στα νεύρα δηλαδή.

Tι ρατσιστικό είχε πει ο Χατζηέτσι; 40.gif
aegeansheed
QUOTE(panos75 @ Sep 11 2009, 22:26 ) *
Tι ρατσιστικό είχε πει ο Χατζηέτσι; 40.gif

Aν έχεις τα παιχνίδια του Mundobasket βάλε και θα καταλάβεις. Έριχνε συνέχεια σπόντες για το βάρος του. Δεν ήταν ρατσιστικό όπως το φαντάζεσαι. Όχι ευτυχώς. Αλλά σχεδόν τον έλεγε "χοντρό" χρησιμοποιώντας όποιες άλλες κοντινές εκφράσεις του στυλ "εύσωμος", "δυνατούλης", όχι απαραίτητα κακές-αλλά προέβαλε συνέχεια τον μεγάλο όγκο του σε βαθμό που οι συχνές αναφορές του σε κούραζαν. Αυτό το κάνει πάντα όταν του προκαλεί κάτι μεγάλη εντύπωση-του προκαλεί εμμονές-και θα σου πρήξει το συκώτι μέχρι να αλλάξεις κανάλι-ή να δει κάτι άλλο που θα τον αναγκάσει να σταματήσει να ασχολείται με αυτό.
The Warlus
QUOTE(pitto @ Sep 11 2009, 23:31 ) *
3)Οταν έβαλε ο Heiko Schaffartzik το 5/5 τρίποντό του λέει : "Θα σκίσουμε τα πτυχία μας" !!!!!!!!!!!!!

Kαι αν δεν κάνω λάθος αργότερα σε ένα άλλο εύστοχο τρίποντο είπε" Ε πάμε να φύγουμε"!!!!
Περιμένω πως και πως την αναμέτρηση με την Γαλλία για να ακούσω για τα αθλητικά προσόντα τους και τα κολέγια τους!!!
Α και μην ξεχνιόμαστε...

"Μπλοκ σοτ"
Razorblade Fish
"Ειναι 2.03 και παιζει 2 και 3...Πολυ ποιητικο αυτο...".Για τον Μπατουμ...Ουδεν σχολιο...
Magnus92
QUOTE(aegeansheed @ Sep 11 2009, 23:17 ) *
Α Ξ Ε Χ Α Σ Τ Ο !!! 1:08 η μαγική στιγμή!

24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif Εχω πεθανει στα γελια ... " Μια φωνη απ' το υπερπεραν " . Μα πως του ηρθε ;;;
GMlls
καλά ρε τομάρια tongue.gif . έχετε φτιάξει θέμα για τον μεγάλο χατζηγεωργίου; τι θέος που είναι. πραγματικά απόλαυση να τον ακούς.
T.W.Is.M.
QUOTE(Magnus92 @ Sep 13 2009, 23:49 ) *
24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif Εχω πεθανει στα γελια ... " Μια φωνη απ' το υπερπεραν " . Μα πως του ηρθε ;;;

Αν εννοεις πως μου ηρθε εμενα, δεν ειναι δυσκολο. Το χρησιμοποιω και σε αλλες περιπτωσεις σαν εκφραση. Αν εννοεις τον Ιωαννου, ολο το κομματι αυτο ειναι συλλεκτικο. Απο το "ΝΑΙΙΙΙΙ" σε καθε ευστοχο σουτ μεχρι την προσπαθεια να το παιξει ψυχραιμος στο "Κανονικα η λογικη λεει οτι επρεπε να κανουμε φαουλ".
benchwarmer
Η προφορα του στο ΜπατΟΥμ ειναι ΘΕ-Ι-ΚΗ smiley.gif
sacarame
QUOTE(benchwarmer @ Sep 14 2009, 00:46 ) *
Η προφορα του στο ΜπατΟΥμ ειναι ΘΕ-Ι-ΚΗ smiley.gif

Πράγματι αυτό το Μπατιιιιιιιιιιιιιμ είναι απίστευτο!!!!!! smiley.gif smiley.gif

Όπως και η ατάκα του για τον Ντιό ότι ''πρέπει επιτέλους να μάθουμε να το λέμε σωστά.Είναι Ντιαό,Ντι-Α-ό'' laugh.gif laugh.gif

και τέλος σε μια φάση που ο Βούισιτς χάνει την μπάλα....''και η μπάλα στον Νίκολα Βούιτσιτς,ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΙΚΤΗ....που εδώ χάνει την μπάλα''
aegeansheed
Μετά τον Άρη του Γκάλη, τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ, τον Ολυμπιακό στο πόλο και τον Ιουστινιανό, πλέον και ο Parker έχει την ύψιστη τιμή να αποκαλείται "Αυτοκράτορας"...

Εδώ με το παραδοσιακό γαλλικό "στέμμα"

spysta
μετα απο μια αναμφησβητητα εντυπωσιακη ταπα ενος κοντου Γαλλου σε ενα ψηλο της Κροατιας ..

Χατζητζορτζιο - ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ .. Γιωργο το πιστευεις ????
Λιμνιατης - Το πιστευω .

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

ειναι ειδωλο-θεουλης ..κι αν μη τι αλλο ο Χατζητζορτζιο ειναι ΑΛΗΘΙΝΟΣ και εχει περισσοτερες γνωσεις απο κατι αλλους φοστηρες .Απλα εχει ενα ομορφα περιεργο και επαναλαμβανομενο τροπο να τις μεταδιδει .. ξανα και ξανα (εχω μαθει απ' εξω τα στατιστικα τις προηγουμενης χρονιας του Νταβορ Κους στην Τσιμπονα)
Manu7
Επίσης σήμερα στον αγώνα Γερμανία - Σκόπια μας ξαναυπενθύμισε τουλάχιστον 2 φορές ότι ο Greene είναι κολλητάρι του Nowitzki...To εμπεδώσαμε για τα καλά...

Είναι μορφή όμως ο άτιμος.Για να ασχολούμαστε και τόσο μαζί του άλλωστε... smiley.gif
Gravedigger
QUOTE (Manu7 @ Sep 14 2009, 03:13 ) *
Επίσης σήμερα στον αγώνα Γερμανία - Σκόπια μας ξαναυπενθύμισε τουλάχιστον 2 φορές ότι ο Greene είναι κολλητάρι του Nowitzki...To εμπεδώσαμε για τα καλά...

Είναι μορφή όμως ο άτιμος.Για να ασχολούμαστε και τόσο μαζί του άλλωστε... smiley.gif

Κολλητός του Nowitzki στην Γερμανία νομίζω ότι ήταν ο Robert Garrett btw tongue.gif
wagner love
QUOTE(Gravedigger @ Sep 14 2009, 03:57 ) *
Κολλητός του Nowitzki στην Γερμανία νομίζω ότι ήταν ο Robert Garrett btw tongue.gif

Ε μοιάζουν λίγο αυτοί οι δύο. Μαυριδεροί και ίδιο στυλάκι παιχνιδιού! smiley.gif
nikefalin
QUOTE(Gravedigger @ Sep 14 2009, 03:57 ) *

ψέμματα Κυριάκο, δες την φώτο από το προηγούμενο ευρωμπάσκετ και θα καταλάβεις. Ο Γκριν είναι ο κολλητός
Gravedigger
QUOTE (nikefalin @ Sep 14 2009, 10:21 ) *
ψέμματα Κυριάκο, δες την φώτο από το προηγούμενο ευρωμπάσκετ και θα καταλάβεις. Ο Γκριν είναι ο κολλητός

Κάτι θα ξέρεις παραπάνω αφού είσαι εκεί tongue.gif
Magnus92
QUOTE(T.W.Is.M. @ Sep 14 2009, 00:28 ) *
Αν εννοεις πως μου ηρθε εμενα, δεν ειναι δυσκολο. Το χρησιμοποιω και σε αλλες περιπτωσεις σαν εκφραση. Αν εννοεις τον Ιωαννου, ολο το κομματι αυτο ειναι συλλεκτικο. Απο το "ΝΑΙΙΙΙΙ" σε καθε ευστοχο σουτ μεχρι την προσπαθεια να το παιξει ψυχραιμος στο "Κανονικα η λογικη λεει οτι επρεπε να κανουμε φαουλ".

Σε εσενα απευθυνομουν φιλε ... Πραγματικα γελασα πολυ με την φραση σου αυτη ...
Κορυφη πραγματικα smiley.gif
nst!
QUOTE(spysta @ Sep 14 2009, 01:38 ) *
μετα απο μια αναμφησβητητα εντυπωσιακη ταπα ενος κοντου Γαλλου σε ενα ψηλο της Κροατιας ..

Χατζητζορτζιο - ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ .. Γιωργο το πιστευεις ????
Λιμνιατης - Το πιστευω .

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

ειναι ειδωλο-θεουλης ..κι αν μη τι αλλο ο Χατζητζορτζιο ειναι ΑΛΗΘΙΝΟΣ και εχει περισσοτερες γνωσεις απο κατι αλλους φοστηρες .Απλα εχει ενα ομορφα περιεργο και επαναλαμβανομενο τροπο να τις μεταδιδει .. ξανα και ξανα (εχω μαθει απ' εξω τα στατιστικα τις προηγουμενης χρονιας του Νταβορ Κους στην Τσιμπονα)

Πραγματι πολυ γελιο...Τελεια απαντηση απο το Λημνιατη!

Και συμφωνω και στα του Χατζηγεωργιου..Κι εγω δηλωνω φαν του Τοροσιδη(που παιζει σε ολες τις θεσεις) της δημοσιογραφιας.Κι ας δεχομαι καποια απο τα σχολια εναντιον του!
colonel gomelsky
Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος έχει ετοιμάσει το σκάουτινγκ της Γαλλίας για λογαριασμό της Ευρωμπασκετούπολης. Μιλώντας για τους παίχτες δείχνει μια ανεξήγητη διστακτικότητα. Μετα αποκαλύπτεται. Αφού αναφέρει τον Μπατούμ, αναρωτιέται: "Σωστά το είπα; Για να μην έχει και κάνα πρόβλημα ο κ. Χατζηγεωργίου"

Τον πήρανε χαμπάρι και τον δουλεύουνε μου φαίνεται.

tongue.gif
kaukasios
QUOTE(colonel gomelsky @ Sep 15 2009, 12:10 ) *
Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος έχει ετοιμάσει το σκάουτινγκ της Γαλλίας για λογαριασμό της Ευρωμπασκετούπολης. Μιλώντας για τους παίχτες δείχνει μια ανεξήγητη διστακτικότητα. Μετα αποκαλύπτεται. Αφού αναφέρει τον Μπατούμ, αναρωτιέται: "Σωστά το είπα; Για να μην έχει και κάνα πρόβλημα ο κ. Χατζηγεωργίου"

Τον πήρανε χαμπάρι και τον δουλεύουνε μου φαίνεται.

tongue.gif

εμενΑ μου αρεσει που οταν το παιχνιδι πλησιαζει προς το τελος και ειναι ντερμπι,εχει παντα αποψη και δινει τεχνικες συμβουλες.
Manu7
Παιδιά όσο για την προφορά του Battum δεν είναι απλά τα πράματα.Δεν προφέρεται ούτε καθαρά ΜπατΙμ ούτε ΜπατΟΥμ!Στην πραγματικότητα είναι κάτι μεταξύ "ου" και"ι".Ο Χατζημέγιστος πώς το λέει?Όχι τπτ άλλο...Ξέρει και Γαλλικά.

QUOTE(nst! @ Sep 15 2009, 03:41 ) *
Και συμφωνω και στα του Χατζηγεωργιου..Κι εγω δηλωνω φαν του Τοροσιδη(που παιζει σε ολες τις θεσεις) της δημοσιογραφιας.Κι ας δεχομαι καποια απο τα σχολια εναντιον του!

41.gif 77.gif
colonel gomelsky
Αν πει άλλη μια φορά τη λέξη αθλητικός παίρνω αεροπλάνο για Πολωνία να τον καθαρίσω shot.gif
Air Kef
Στο ημίχρονο:
"Καλησπέρα και πάλι φίλοι του μπασκετ, μπλα μπλα μπλα, αν οι Γάλλοι κερδίσουν πέρνουν την 1η θέση, ενώ αν κερδίσουν οι Έλληνες, πέρνουν αυτοί την 1η θέση".

Welcome aboard, πολίτη του Κόσμου, Χατζηγεωργίου!

71.gif w00t.gif w00t.gif 71.gif laugh.gif

Το "διατρέχει την base line/ρακέτα" το ξεκίνησε σήμερα;

----

Ρε δεν αντέχω!
"Με απόχρωση επιθετικού (φάουλ)" 24.gif
Giorgos#4
ok το καταλαβαμε πως ο τραορε ειναι καλος επιθετικος και κακος αμυντικος!
Marciulionis
Έδωσε ρέστα σήμερα ο τρισμέγιστος! Μακράν η πιο διασκεδαστική εμφάνιση του κωμικο(τραγικο)ύ τηλεσχολιαστή! smiley.gif smiley.gif

Και μια ατάκα που μου έμεινε: " Ουόου!! Είναι πολύ καλός στο ντρίμπλινγκ ο Καλάθης!" 24.gif 24.gif 24.gif
GMlls
smiley.gif smiley.gif smiley.gif

παιδιά υπάρχει κανένα βίντεο στο utube που φράσεις που έχει πει;
τύπου ντρίμπλινγκ;

πάντως απο τον βαθύ ύπνο που μεταδίδει τώρα το κροατια γερμανια είναι πολύ καλύτερος.
Air Kef
Νομίζω ότι 10 λεπτά βίντεο να φταχτούν για αττάκες που έχει πει ο Χατζη, όχι απαραίτητα λάθη ή ονόματα, αλλά απίστευτα ευρηματικά και περιττά σχόλια για το καθε ματς, δεν φτάνουν. Είναι τεράστιος, πραγματικά, πλέον δεν με εκνευρίζει καθόλου, κάθε ματς που περιγράφει αποκτά άλλο ενδιαφέρον, νομίζω θα ξεπεράσει το μπάσκετ σιγά σιγά, και πολλοί θα έχουν ως κριτήριο αν περιγράφει ο Χατζη ένα ματς κι οχι ποιοι παίζουν.

Δεν ειρωνεύομαι καθόλου, σε όσους έχω δείξει αυτό το τόπικ έχουν δείξει τρομερό ενδιαφέρον να τον ακούσουν να περιγράφει ένα ματς. smile.gif
benchwarmer
Α, και στα best-of του σιγουρα, ειναι εκεινο το αλησμονητο "φρονω", που του ειχε κολλησει καποια στιγμη (μαλλον το 06 στην Ιαπωνια..) smiley.gif

Υπαρχει και ενα βιντεακι παντως, αλλα ειναι πολυ φτωχο για τον μυθο του Χατζηγεωργιου..
http://www.youtube.com/watch?v=20WgjG0_DiI...feature=related
aegeansheed
QUOTE(benchwarmer @ Sep 15 2009, 21:25 ) *
Α, και στα best-of του σιγουρα, ειναι εκεινο το αλησμονητο "φρονω", που του ειχε κολλησει καποια στιγμη (μαλλον το 06 στην Ιαπωνια..) smiley.gif

Μπορούμε να ανοίξουμε ένα poll με τις καλύτερες ατάκες του να ψηφίσουμε.

Εγώ θα ψήφιζα την κλασική επεξήγηση-πάντα με τις ίδιες λέξεις: "high-low: η συνεργασία δηλαδή των δύο ψηλών".

Το θέμα είναι βέβαια ότι απόψε μας κέρδισε η Γαλλία των 5 ΝΒΑers...
pitto
QUOTE(GMlls @ Sep 15 2009, 23:03 ) *
smiley.gif smiley.gif smiley.gif

παιδιά υπάρχει κανένα βίντεο στο utube που φράσεις που έχει πει;
τύπου ντρίμπλινγκ;

πάντως απο τον βαθύ ύπνο που μεταδίδει τώρα το κροατια γερμανια είναι πολύ καλύτερος.

http://www.youtube.com/watch?v=20WgjG0_DiI&feature=fvsr
morrison
QUOTE(aegeansheed @ Sep 15 2009, 23:32 ) *
Μπορούμε να ανοίξουμε ένα poll με τις καλύτερες ατάκες του να ψηφίσουμε.

Ναιιιιιιιιι! 77.gif 77.gif 77.gif

Εν τω μεταξυ θεωρω οτι η μεγαλυτερη προσωπικη μου στιγμη στο φορουμ ειναι οτι ποσταρα και υπενθυμισα εμμεσως στους υπολοιπους το ξεχασμενο τοτε απο τον Γεναρη θρεντ του Χατζη! (σελιδα 9-21 Αυγουστου). smilie_schal1.gif icon_drunk.gif
panos75
Μου κάνει εντύπωση πως κανείς δεν έχει αναφέρει την φράση σήμα-καταθέν του Χατζηέτσι: "When the going gets tough, the tough gets going!"

Ή στην ελληνική της εκδοχή, "Όταν τα πράγματα γίνονται ζόρικα, προχωράνε οι ζόρικοι".
aegeansheed
QUOTE(panos75 @ Sep 15 2009, 21:18 ) *
Μου κάνει εντύπωση πως κανείς δεν έχει αναφέρει την φράση σήμα-καταθέν του Χατζηέτσι: "When the going gets tough, the tough gets going!"

Ή στην ελληνική της εκδοχή, "Όταν τα πράγματα γίνονται ζόρικα, προχωράνε οι ζόρικοι".

Το poll ανέβηκε και μπορείτε να ψηφίσετε: http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...c=8425&st=0

edit: προτείνετε αν θέλετε ό,τι δεν βλέπετε για να κάνω edit by request

θα σπάσω το παγκόσμιο ρεκόρ Refresh σ'ένα τέταρτο!!!!!
reth1
αυτό το "ντριμπλινγκ του Καλάθη", είναι η αιτία που σήμερα στο σπίτι είμαστε -1 ποτήρι

smiley.gif

θεικό!
apkat
Aρχισε ο Χατζη..Ο Τραορε σουταρει ανετα και με τα 2 χερια απο τα 3-4 μετρα γιατι ειναι.....αμφιδεξιος..
pitto
επιτέλους έμαθα τί σημαίνει αμφιδέξιος....

μπορώ να πω πως εχω ολοκληρωθεί σαν άνθρωπος..........
benchwarmer
Το basketforum σας προσφερει μια σπανια φωτογραφια του ινδαλματος μας, απο τα πρωτα του βηματα.

Click to view attachment
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.