Ο Κίντελ μίλησε πάλι σήμερα στους δημοσιογράφους, λίγο πριν το παιχνίδι με την Προκομ και είπε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα..
-Για την θητεία του στον Ολυμπιακό και τη σχέση του με τον κόσμο:
«Πραγματικά τους λάτρεψα. Είναι αυτό που λένε έρωτας από την πρώτη ματιά. Έχουν τόσο πάθος και μεταφέρουν τόση ενέργεια στην ομάδα τους που δεν θα τους ξεχάσω ποτέ. Έμεινα στον Ολυμπιακό μόλις έναν χρόνο, αλλά πραγματικά ένιωσα τα πιο έντονα συναισθήματα της ζωής μου, ωραία και άσχημα, φορώντας αυτή τη φανέλα. Θα θυμάμαι αυτή την εμπειρία για όλη μου τη ζωή.
Νιώθω ακόμη μέλος της ομάδας και πραγματικά θα μου φανεί πολύ περίεργο που θα μπω σήμερα στο ΣΕΦ ως αντίπαλος. Την περασμένη Κυριακή έμαθα πως χάσαμε στον τελικό από τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο και πραγματικά στεναχωρήθηκα. Όνειρο μου είναι να επιστρέψω μια μέρα στην ομάδα και να πάρω έναν τίτλο».
-Για την σύγκριση Γιαννάκη-Γκέρσον:
« Και βέβαια τον Γιαννάκη. Το συζητάς; Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης των δύο. Γιαννάκη και πάλι Γιαννάκη αλλά το μόνο που θα ήθελα να αλλάξει ήταν αυτό με το πολύ άγχος που έχει και ορισμένες φορές το μεταφέρει στους παίκτες του».
-και ειδικά για τον Γιαννάκη:
«ΟΓιαννάκης έχει πάρα πολύ άγχος και πολλές φορές το μεταφέρει στους παίκτες. Είναι πολύ καλός κόουτς αλλά έχει μεγάλη πίεση μέσα του και γνωρίζει πως με τέτοιο μπάτζετ δεν πρέπει να αποτύχει γιατί όλοι μετά θα θεωρούν πως αυτός έφταιξε. Δεν ήταν λίγες οι φορές πέρσι που μας μετέφερε το άγχος του. Όταν ήταν πιο χαλαρός, όλα λειτουργούσαν τέλεια. Όταν όμως είχε άγχος όλα πήγαιναν στραβά. Ο προπονητής πρέπει να σου μεταφέρει ηρεμία. Εγώ θα τον ευχαριστώ πάντα γιατί με βοήθησε πάρα πολύ. Μου στάθηκε σαν πατέρας μου και πάντα ασχολιόταν αρκετές ώρες μαζί μου».
-Για την ομάδα γενικότερα:
«Η αλήθεια είναι πως υπάρχει τεράστια πίεση. Όλα τα παιδιά είναι αγχωμένα γιατί ξέρουν πως η ομάδα έχει μείνει τόσα χρόνια χωρίς έναν τίτλο και νομίζουν πως συνέχεια πρέπει να αποδεικνύουν πως δεν είναι κακή ομάδα»
-και για τον... Βασιλόπουλο
«ο Πάνος, είναι ο άνθρωπος μου. Πραγματικά είναι φοβερό παιδί και πέρσι κάναμε πολύ παρέα. Μακάρι να τον είχα και πάλι συμπαίκτη μου. Και ας μην ήταν στον Ολυμπιακό, ας ήμασταν σε άλλη ομάδα. Θέλω να ξαναπαίξω μια μέρα μαζί του».
Είπε αλήθειες και μας συγκίνησε το παλιόπαιδο...
Τώρα βέβαια, υπάρχει το θέμα ότι εκτιμά ιδιαιτέρως τόσο τον Γιαννάκη όσο και τον Βασιλόπουλο, γεγονός που αποδεικνύει πως με τον Λύκο δεν θα συμφωνούσαν στις απόψεις τους, παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα..
Κρίμα πάντως, γιατί αν μπορούσε να είναι πιο συγκροτημένος χαρακτήρας θα μπορούσε και καλύτερος παίχτης να ήταν και να είχε μείνει στην ομάδα..