QUOTE(Anaz @ Aug 11 2006, 03:34 PM)
O Keny Anderson που ηρθε περσι στην Ζαλγκιρις(αλλα δεν επιασε)εχει ΠΟΛΥ μεγαλυτερη καριερα κ σαφως μεγαλυτερο ονομα απ'τον Ντελκ!
Μην επιλεγουμε οτι quote θελουμε ετσι?
Οριστε τι σου γραφω μετα το ''κατα πολλοι'' που εγραψες¨
QUOTE(Kobe @ Aug 10 2006, 11:32 PM)
A kai paixtes epippedou delk den exoun erthei ''kata polloi'' sthn eurwph, kathe allo para dld. Vres mou pg me 10 xronia empeiria sto nba, 10ppg kai me to ''onoma'' tou delk, na sou pw mpravo.
φετος δεν υπαρχει pg σαν τον delk (onoma)
παμε τωρα και στο
κατα πολλοι που ειπες, kenny anderson, αλλο? Πρεπει να βγει το ''κατα πολλοι'' που ειπες
Κουραζει να ξαναεξηγω τα αυτονοητα..ΟΧΙ δεν τον υποτιμα σαν ΠΑΙΧΤΗ!!Τον υποτιμα σαν ΟΝΟΜΑ στην ΕΥΡΩΠΗ!!οκ?
Δεν μου λες κατι καινουργιο, φυσικα κ ο ματσι ειναι πιο γνωστος, αλιμονο, επειδη ακριβως δεν παρακολουθουν ολοι nba και δεν γνωριζουν τον delk. Τσεκαρε και την απαντηση μου στον απο πανω φιλο, αναφορικα με αυτους που παρακολουθουν ΚΑΙ τις 2 λιγκες
Δεν ξερω κ αδιαφορω αν ασχολουνται ΚΑΙ με ΝΒΑ!Εσυ που ασχολεισαι αμφιβαλλεις οτι μπορω να σου βρω δεκαδες παιχτες με την καριερα του Ντελκ στο ΝΒΑ που να μην τους εχεις δει ποτε ή ισως ακομα να μην τους εχεις καν ακουστα??
Αποκλιεται παιχτες με την καριερα και το ονομα του delk να μην τους εχω ακουστα. Σε προκαλω να μου αναφερεις ονοματα
Τωρα..επειδη εγω παρακολουθω (οσο μπορω) ΝΒΑ,θα σου πω οτι αδυνατω να καταλαβω την λογικη σου όπως κ πολλων που ασχολουνται,οτι ενας μετριος παιχτης που εχει καταφερει να στεριωσει στο ΝΒΑ χωρις ομως να διακριθει ποτε ειναι σωνει κ καλα καλυτερος απο τον καλυτερο της Ευρωλιγκας!!
Συγγνώμη αλλα ο Ντελκ ειναι απλα ενας καλος παιχτης που ερχεται απ'τον παγκο κ προσφερει 10-20 ποιοτικα λεπτα!ΠΟΤΕ δεν ηταν ΣΤΑΡ
Σταρ για euroleague εννοω φιλε, δεν με πιανεις.
Στο nba ειναι απλα ενας αρκετα γνωστος και καλος παιχτης με προιστορια. Και τετοιοι παιχτες (δεν ισχυει για ολους) και με 10 χρονια εμπειρια, ειναι ΣΤΑΡ στην ευρωπη.
Εδω καπου το'χασες γιατι δειχνεις σαν αυτο που επιδιωκεις ειναι να μειωσεις την μεταγγραφη του Ματσε κ ολη η κουβεντα να γινεται στα επιπεδα του "οχι,εγω ειμαι καλυτερος απο σενα.."
Εγω δεν προσπαθω να αποδειξω τιποτα για την ομαδα μου,ουτε να κανω συγκριση μεταγγραφων ή παιχτων!
Κανεις ΜΕΓΑ λαθος, γιατι δες..
QUOTE(Kobe @ Aug 11 2006, 04:43 AM)
Εν τελη σαν ονομα kat eme, ο delk ειναι το κορυφαιο που ακουστικε φετος για ευρωπη και συνεπως υπερισχυει του maci, σαν αξιες δεν μπορω να τους συγκρινω γιατι ειναι τελειως διαφορετικη η θεση που αγωνιζοντε.
Αν θελεις ομως ριχνω στο παιχνιδι siskauskas που θεωρω αν ο maci με αριστα το 10 ειναι 8, ο sisk ειναι 7.5 και πολλες φορες ξεπερναει maci γιατι ειναι πιο σταθερος, ειναι πολυεργαλειο-all around παιχτης, σκοραρει σχεδον παντα αξιοπιστα(εν αντιθεση με maci που μπορει να βγει φαντασμα σε ενα game) , παιρνει rebs, παιζει αμυνα, ειναι πολυ πιο αθλητικος απο maci και γενικα τον εχω σε φοβερη εκτιμηση σαν παιχτη και στηριζω πολλα πανω του.
Εφερα παιχτη σε σχεδον
αντιστοιχη θεση με ματσε και τον συγκρινα με επιχειρηματα. Σορρυ αν εχουμε τετοιο παιχτη δλδ, δεν θα το ξανακανουμε
"οχι,εγω ειμαι καλυτερος απο σενα.."
Και σε αυτο μπορω να σου απαντισω αν θελεις, χαιρομαι που φετος ενισχυθηκατε, θα εχουν μεγαλυτερη αξια οι νικες μας