Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ιδανικοτερος-Καταλληλοτερος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
kotzito
Παντως ο προεδρος της Σιενα ειπε οτι εκλεισε ο κυκλος της τωρινης ομαδας και οτι θα γινουν δραστικες αλλαγες.Μηπως αυτο συνεπαγεται και οτι ο Πιανιτζιανι φευγει,ισως για Ολυμπιακο;Αν και με τα σεναρια που κυκλοφορουν τις τελευταιες ημερες,η περιπτωση αυτη φαινεται να μην ειναι στις επικρατεστερες.
rankin
QUOTE(colonel gomelsky @ Jun 21 2010, 00:08 ) *
Δεν ξέρω ποιός θα ρθει στον ΟΣΦΠ, πάντως έχουν σημειωθεί αρκετές κωλοτούμπες για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς....

(ράνκιν, ράνκιν είσαι δω?) tongue.gif


Δεν ονομάζεται κωλοτούμπα αυτό .. Απελπισία ονομάζεται!
φαντάσου πόσο ελκυστικά είναι τα ονόματα των υπολοίπων διαθέσιμων προπονητών, που άρχισα να αναθεωρώ για Ιβάνοβιτς και Πέσιτς!

Εξακολουθώ να μην θαυμάζω κανέναν από τους 2, αντιλαμβάνομαι όμως ότι είναι, μάλλον, οι καλύτερες διαθέσιμες επιλογές..
LFO
QUOTE(rankin @ Jun 21 2010, 08:30 ) *
Δεν ονομάζεται κωλοτούμπα αυτό .. Απελπισία ονομάζεται!
φαντάσου πόσο ελκυστικά είναι τα ονόματα των υπολοίπων διαθέσιμων προπονητών, που άρχισα να αναθεωρώ για Ιβάνοβιτς και Πέσιτς!

Εξακολουθώ να μην θαυμάζω κανέναν από τους 2, αντιλαμβάνομαι όμως ότι είναι, μάλλον, οι καλύτερες διαθέσιμες επιλογές..


Από ποτε εγινε διαθεσιμος ο Ιβανοβιτς? Δεν εχει συμβολαιο με την Καχα? Γιατι αν εχει , τοτε διαθεσιμοι ειναι και οι Πασκουαλ, Καζλαουσκας, Ιβκοβιτς, Μεσίνα, Σκαριολο κ.λ.π κ.λ.π....
rankin
QUOTE(LFO @ Jun 21 2010, 11:54 ) *
Από ποτε εγινε διαθεσιμος ο Ιβανοβιτς? Δεν εχει συμβολαιο με την Καχα? Γιατι αν εχει , τοτε διαθεσιμοι ειναι και οι Πασκουαλ, Καζλαουσκας, Ιβκοβιτς, Μεσίνα, Σκαριολο κ.λ.π κ.λ.π....

Δίκιο έχεις, απλά θεωρούσα πάντα ευκολότερο (ίσως και λανθασμένα) να γίνει κάτι με τον Ιβάνοβιτς παρά με τον Μεσίνα που η Ρεαλ πρέπει να τον έχει δεμένο απο 10 μεριές και ο ίδιος, σίγουρα, θα σκέφτεται πως είναι βαρύ να φύγει με μια μόνο σεζόν απο τη Ρεαλ, και μάλιστα ως αποτυχημένος..
Απο την άλλη ο Ιβάνοβιτς ίσως να αναζητά ένα βήμα παραπάνω

Το θέμα είναι, πως το βλέπουμε τελικά; Λέτε να γίνει του Μεσίνα;;;;
saou
Εγώ νομίζω ότι από μέρα σε μέρα θα σκάσει ανακοίνωση διάψευσης από Ρεάλ του στυλ 'ο Ετόρε Μεσίνα έχει συμβόλαιο και θα συνεχίσει μαζί μας' και θα τελειώνει εκεί το θέμα του Ιταλού.

Τα ρεπορτάζ που διαβάζουμε μου φαίνονται στο σύνολό τους εικασίες και ευσεβείς πόθοι, παρά κάτι το ουσιαστικό. Κοινώς έχω την εντύπωση πως μόνο οι δικοί μας δημοσιογράφοι ασχολούνται και κανείς άλλος, πόσο μάλλον οι Ισπανοί. Το ενδιαφέρον υφίσταται, αλλά δε νομίζω ότι ο Ιταλός θα σηκωθεί να φύγει μόνος του, ούτε οι Ισπανοί θα τον διώξουν επειδή έκαναν μια τραγική χρονιά. Οπότε χαλάμε το χρόνο μας να ασχολούμαστε.



lamar
Νιωθω παρα πολυ ωραια που εδω και δεκα μερες δεν διαβαζω κανενα αθλητικο σαιτ, και επισης οταν πιανω στα χερια μου εφημεριδα το μονο που διαβαζω ειναι το ΝΒΑ.

Μολις ανακοινωθει ο καινουργιος κοουτς θα διαβασω οτι πρεπει για εκεινον και τα παρασκηνια της συμφωνιας, και επειτα θα ακολουθησω την ιδια τακτικη, γιατι αυτο που εχει να γινει μετα, σε σχεση με ποιους παικτες θα φερουμε, θα ειναι ανευ προηγουμενου και εγω δεν θελω να το παρακολουθησω.
pete7
Μια εφημεριδα λεει για Ιβκοβιτς αλλη για Μεσινα αλλη για αλλον χαμος γινεται-ειναι σαν αυτο που γινεται στο ποδοσφαιρο με το που μπηκαν λεφτα ακουμε για 20 παικταραδες κ μεχρι πριν 5 μερες τιποτα-λογικο αφου δεν εβαζε λεφτα ομως αυτα που ακουμε κ για προπονητη κ για παικτες ειναι παιχνιδι των εφημεριδων-εμεις δεν πρεπει να πιστεψουμε τιποτα μεχρι να ανακοινωθει ο προπονητης.Μακαρι να ερθει Μεσινα παροτι οπως ειπαν μερικοι φιλοι οτι ειναι λουζερ (ενας με 4 ευρωπαικα)γιατι Ιβκοβιτς μεγαλος κ τους αλλους που ακουω δεν μου αρεσουν σαν ιδεα να ειναι προπονητες στον Ολυμπιακο.
Αν δεν γινει Μεσινα που δυσκολο,ιδανικος θα ηταν Ιβκοβιτς με μειονεκτημα βεβαια την ηλικια.
Η λογικη λεει οτι θα παμε σε ξενο προπονητη.


http://www.redplanet.gr/html/ent/570/ent.270570.asp
rankin
Πάντως εφόσον σκέφτονται γενικά τα "πακέτα" παίχτη - προπονητή
πχ Ιβκοβιτς+Σπανούλη γιατί έχουν ίδιο μανατζερ
Ιβάνοβιτς+Σπλίτερ
Μεσίνα+Σισκάουσκας
Πασκουάλ+Μάικλ
Πιανιτζιάνι+Μακιντάιρ

καλό θα ήταν να σκεφτούν και το πακέτο Φιλ Τζάκσον+Κόμπε Μπράιαντ...
colonel gomelsky
QUOTE(rankin @ Jun 21 2010, 14:44 ) *
καλό θα ήταν να σκεφτούν και το πακέτο Φιλ Τζάκσον+Κόμπε Μπράιαντ...


Κόμπε όχι, αλλά ένας Σάσα Βούγιασιτς καθόλου απίθανο. rolleyes.gif
tsouras o.a.c
QUOTE(comrade @ Jun 20 2010, 18:48 ) *
Αν θυμαμαι καλα, ενας συμφορουμιτης εδω(sixama) ειχε πει οτι οι αγγελοπουλοι ηταν στο τσακ να διωξουν γιαννακη και να παρουν μεσσινα. Ο πατερας αγγελοπουλος ομως επενεβη να τον κρατησουν γιατι λεει δεν θα δειχνει σοβαρος ο συλλογος αν διωξουν προπονητη πρωτού ληξει το συμβολαιο του.

Γενικα με αυτη τη λογικη συμφωνω. Στους προπονητες πρεπει να δινεται πιστωση χρονου ενω οι ομαδες πρεπει να μενουν προσηλωμενες στον οποιο σχεδιασμο κανουν.

Η περιπτωση του μεσσινα ομως ισως να ηταν απ τις ελαχιστες που επρεπε να τους κανει τους αδερφους να "παρεκκλινουν" απ το σχεδιο τους. Ευκαιριες σαν τις περσινες δεν παρουσιαζονται ευκολα και απ οτι διαβασα στο φορουμ(παλι απ τον φιλο sixama) τον ειχαν στο περιμενε.

ΥΓ φιλε sixama διορθωσε με αν τα λεω λαθος για το insight information που μας ειχες δωσει



Φιλε comrade, εγω εγραψα αυτη την πληροφορια, και δεν την θεωρω ραδιο αρβυλα!Και μια λεπτομερεια που ειχα παραλειψει!Ο Μεσινα ηθελε να ερθει πακετο με Σισκα(μιας και ειναι της μοδας τα πακετα).
Ειπαμε, το προβλημα ειναι ο μπαμπας Αγγελοπουλος και απο οτι φαινεται αυτο το εμποδιο φετος θα ξεπεραστει!Ιδωμεν
LFO
Αν κατι βγαινει σαν συμπερασμα απο τα δημοσιευματα του τριημερου ειναι οτι παμε για μεγαλο "ψαρι". επιλογες πεσιτς, λαδωμενομαλλιονι Χ2 , ελληνας κοουτς & Ιβανοβιτς μπαίνουν στην ακρη για να παρελασουν οι Ιβκοβιτς, Μεσινα, Καζλα & Πασκουαλ....

Ίδωμεν....

Υ.Γ : btw μιας και μιλαμε για πακετα, το πακετο "rankin-lamar" ή "lamar-rankin" κυκλοφορει ακομη ελευθερο ή κλείσανε αλλου?? biggrin.gif

colonel gomelsky
http://www.gazzetta.gr/basket/basket-europ...%B9%CF%84%CF%82

Υπάρχει και ελύθερο μάλιστα και το πακέτο Μάρκο Γιάριτς + Αντριάνα Λίμα laugh.gif
LFO
QUOTE(colonel gomelsky @ Jun 21 2010, 16:28 ) *
http://www.gazzetta.gr/basket/basket-europ...%B9%CF%84%CF%82

Υπάρχει και ελύθερο μάλιστα και το πακέτο Μάρκο Γιάριτς + Αντριάνα Λίμα laugh.gif



ωραια...εμεις εχουμε και μια προϊστορια στις Αντριάνες....
Sokos_Legacy
Να πάρουμε μόνο την Αντριάνα.
vastravoud
"The writing is on the wall" που λέμε, θα παίζει ο Ολυμπιακός σε κανένα μικρό κλειστό (Αιγάλεω, Κυψέλη, κλπ) και θα τον λένε σαβουρογ@μη από την κερκίδα tongue.gif
Sokos_Legacy
http://www.redplanet.gr/html/ent/570/ent.270570.asp

Το τοπίο άρχισε να ξεκαθαρίζει, φυσικά θα τον προτιμούσα χωρίς τον Σπανούλη...

Αν γίνει τελικά αυτό που φημολογείται εδώ και καιρό, τότε προφανώς και τα σενάρια
για Βαλαντσιούνας είναι αληθινά.

Θεωρείται αυθεντικό ταλέντο για το 4-5 και είναι 4ος στο Mock Draft. Αν κλείσουμε
κάποιες θέσεις με Έλληνες, ίσως να υπάρχει περίπτωση να βρεί απο φέτος θέση
στην ομάδα ως 6ος ξένος.
a bullet for your head
QUOTE(Sokos_Legacy @ Jun 21 2010, 19:24 ) *

Και ενω το συγκεριμμενο αρθρο κανει αναφορα στα πλεονεκτηματα της επιλογης Ντουντα...σε ενα αλλο αναφερεται οτι ο 72χρονος Ντουντα(ριχνοντας μια ματια παντως ειδα,οτι η ημερομηνια γεννησης του Ντουντα ειναι 29 Οκτωμβριου 1943... rolleyes.gif ),δεν θα ηταν & η καλυτερη επιλογη για τον ΟΣΦΠ..
http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent...amp;w=0&m=1
Sokos_Legacy
Αμα βγάλει την χρονιά καλός είναι.

Να ετοιμάσει και τον επόμενο(Τόμιτς - Σφαιρόπουλος - Αγγέλου; ).
a bullet for your head
QUOTE(Sokos_Legacy @ Jun 21 2010, 21:49 ) *
Αμα βγάλει την χρονιά καλός είναι.

Τι εννοοεις?Απο βιολογικης αποψης?... rolleyes.gif
Και γω πιστευω οτι για εναν σχεδιασμο 2ετιας,ο Ντουντα θα ηταν μιας εκ των καλυτερων λυσεων.
Απλα εθιξα το ηλικιακο γιατι στο λινκ που ποσταρα γραφεται το εξης...

''Ο Ίβκοβιτς με τον οποίο ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις, δεν είναι τέτοιος προπονητής… Ήταν τέτοιος προπονητής, όχι όμως, πια στα 72 του χρόνια''

Και μου εκανε εντυπωση,το οτι επεσε εξω,5 χρονια στην ηλικια του Ντουντα,ο συγγραφεας του αρθρου...
Τοσο δυσκολο ηταν να τσεκαρει την ηλικια?
Γιατι & τα +70...''σπανε το ψυχολογικο φραγμα''.... rolleyes.gif
Gash
Αν και Παναθηναικός θα ήθελα να σχολιάσω στο συγκεκριμένο topic..Μου φαίνεται πολύ χαζό (ανεξάρτητα από το αν έρθει τελικά ή όχι) να απορρίπτεται έτσι εύκολα ο Μεσίνα επειδή λέει είναι πελάτης του Ομπράντοβιτς!!!Εντάξει και γω σαν οπαδός του ΠΑΟ τον έχω πεί πολλές φορές πελάτη αλλά είναι δυνατόν μια ομάδα τέτοιου επιπέδου να έχει τέτοια κριτήρια!!! αυτή τη στιγμή καλώς ή κακώς ο Μεσίνα είναι ο δεύτερος καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη βάσει αποτελεσμάτων και ο Ολυμπιακός στο επίπεδο που έχει φτάσει μόνο τους αντικειμενικά καλύτερους πρέπει να ψάχνει..Ας πούμε ο Γιαννακης δεν είναι κακός αλλά δεν είχε το απαιτούμενο βάρος...Αλλιώς ας πάρει το Βουγιόσεβιτς ο ΟΣΦΠ που χρόνια τώρα κάνει πλάκα στον Ομπράντοβιτς με την Παρτιζάν
Το θέμα είναι να πάρει εναν προπονητή που θα φτιάξει ομάδα γιατί ο Ολυμπιακός αν και έιχε καλύτερο σύνολο σε σχέση με πέρυσι μετά το final four κατέρρευσε...
Οι έλληνες δημοσιογράφοι εύκολα βαζουνε επίθετα (πελάτης -looser Κλπ) σε ανθρώπους που δε σχετίζονται με το ελληνικό μπάσκετ αλλά είναι αποδεδειγμένα επιτυχημενοι.Ωραία ο Μεσίνα έχει χάσει 2 φορές τα τελευταία χρόνια αλλά και τις 2 στο καλάθι (το σουτ του Σίσκα θα μπορούσε να είχε μπει...τότε ο Ζοτς θα ήτανε τελειωμένος και ο Μεσίνα θεός)
στο κάτω κάτω κανείς δε ξέρει τι θα γινότανε σε μία σειρά τελικών και αν αγωνίζονταν στο ίδιο πρωτάθλημα όταν θα είχε την ευκαιρία να τον αντιμετωπίσει περισσότερες φορές.

Για μένα ήτανε μεγάλο λάθος που δεν τον χτύπησαν πέρυσι οι Αγγελόπουλοι...
Sokos_Legacy
QUOTE
Τα πλεονεκτήματα του Ίβκοβιτς είναι σημαντικά καθώς ο Σέρβος προπονητής:

* Είναι άριστος γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, αφού παρακολουθεί τις εξελίξεις και συχνά-πυκνά επισκέπτεται τα ελληνικά γήπεδα.

* Ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει να είσαι προπονητής στον Ολυμπιακό, καθώς έχει ζήσει τρία χρόνια στο ΣΕΦ, αναλαμβάνοντας το πολύ δύσκολο έργο να διαδεχθεί τον Γιάννη Ιωαννίδη, οδηγώντας, μάλιστα, την ομάδα στην κατάκτηση του θριαμβευτικού τριπλ-κράουν το 1997.

* Γνωρίζει τους περισσότερους παίκτες που παίζουν στον Ολυμπιακό. Με τον Θοδωρή Παπαλουκά συνεργάστηκε τρία χρόνια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ουσιαστικά τον καθιέρωσε στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Τον Γιάννη Μπουρούση είχε υποδεχθεί στην ΑΕΚ, εκτιμώντας αμέσως τα σωματικά του προσόντα και εγκρίνοντας την απόκτησή του, ενώ τον Μίλος Τεόντοσιτς, ανέδειξε σε κορυφαίο πλέι-μέικερ του περσινού Ευρωμπάσκετ στην Πολωνία. Έχει, επίσης, "γνώμη" και για τον Ζόραν Έρτσεκ, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό του Ολυμπιακού.


Τα πλεονεκτήματα που αναφέρει δεν έχουν καμία σχέση με την ηλικία. Άμα κάνει στους Σέρβους για την εθνική Σερβίας μου κάνει και εμένα, φτάνει να μην πεθάνει πριν το τέλος της χρονιάς. 69.gif

duncan21
http://www.sportsview.gr/index.php?option=...&Itemid=136

Λεει οτι εξφαλισαν οι Αγγελοπουλοι το ναι του Ιβκοβιτς αλλα περιμενουν Μεσινα...
Anaz
Προς Ντουντα παει η δουλεια.
Αρχικα δεν ημουν ιδαιτερα θετικος με αυτο το ενδεχομενο, αλλα οσο περνα ο καιρος ενα διδυμο Ιβκοβιτς - Σφαιροπουλος, μου φαινεται οτι ισως να ειναι το καλυτερο σε αυτη τη φαση.
spysta
Εεεε νομιζω πως το Ντουντα-Σφαιρο ειναι ενα διδυμο που συνδιαζει την ΕΜΠΕΙΡΙΑ .. με τα νιατα και την ορεξη !!Ενας συνδιαμος φιλοδοξιας με το know how !!

iraklis peristeriou

Υπάρχει ακόμα ένα σοβαρότατο θέμα:
ποιός θα είναι βοηθός προπονητή!
δείτε τι γίνεται στο τμήμα ποδοσφαίρου...
blove.gif

Ginobili
QUOTE(Anaz @ Jun 21 2010, 23:56 ) *
Προς Ντουντα παει η δουλεια.

Αυτά είναι.... icon_drunk.gif Κρίμα που χάσατε τον Πέρασοβιτς,το ίδιο αντέχει και η καρδιά αυτουνού....μόνο που έχει πιο φρέσκες ιδέες,μεγαλύτερη όρεξη,περισσότερες φιλοδοξίες...και έχει κερδίσει και τον Ομπράντοβιτς...
Άντε....πάνε να το κάνουν πάλι το θαύμα τους οι Αγγελόπουλοι στην επιλογή προπονητή....

Εγώ απορώ...(χωρίς πλάκα) γιατί δεν σκέφτηκαν και την λύση Ιωαννίδη.Πιο νεύρο έχει,νεότερος είναι...και στο παρασκήνιο.....ΕΓΓΥΗΣΗ!!!!!
Θα τρώνε τις Χρι$^%&^%ες τους και ο Κλέιζα και ο Μπουρούσης ....και θα σκύβουν και το κεφάλι....δεν έχει μαγκιές εδώ...όπως στον Γιαννάκη.
newpower2020
Θα συμφωνήσω με την επιλογή Ντούντα μόνο αν προσβληφθεί για βοηθός-μελλοντικός προπονητής ο Σφαιρόπουλος. Αλλιώς δεν έχει νόημα ο Ίβκοβιτς.Ρε παιδιά μιλάμε για 67 χρονών άνθρωπος.Πού ναντέξει τέτοια πίεση-άγχος-προετοιμασίες-αποδυτήρια.Οργανικά ρε παιδιά να το πάμε δεν αντέχει.
lakersdynasty
Μπορει να κανει και ο Ντουντα αυτο που κανει συχνα ο Ομπραντοβιτς. Οποτε δεν αντεχει να δωσει οδηγιες η να διορθωσει για πολλοστη φορα εναν παικτη να βαζει τον Σφαιροπουλο να σηκωνεται και να δινει οδηγιες

οσο για την προπονηση ο Σφαιροπουλος ειναι συνηθισμενος απο την εποχη Γκερσον να προπονει μονος του την ομαδα tongue.gif

ΥΓ Το παρασκυνιο θα το αναλαβει αλλος παλαιμαχος. biggrin.gif
spysta
QUOTE(lakersdynasty @ Jun 22 2010, 00:47 ) *
ΥΓ Το παρασκυνιο θα το αναλαβει αλλος παλαιμαχος. biggrin.gif

Θα το βλεπει απο ψηλα ρε συ .. θα χει πανοραμικη αποψη ..οποτε φετος θα εχουμε το κεφαλι μας ησυχο !!! tongue.gif
spysta
QUOTE(Ginobili @ Jun 22 2010, 01:18 ) *
Αυτά είναι.... icon_drunk.gif Κρίμα που χάσατε τον Πέρασοβιτς,το ίδιο αντέχει και η καρδιά αυτουνού....μόνο που έχει πιο φρέσκες ιδέες,μεγαλύτερη όρεξη,περισσότερες φιλοδοξίες...και έχει κερδίσει και τον Ομπράντοβιτς...
Άντε....πάνε να το κάνουν πάλι το θαύμα τους οι Αγγελόπουλοι στην επιλογή προπονητή....

Εγώ απορώ...(χωρίς πλάκα) γιατί δεν σκέφτηκαν και την λύση Ιωαννίδη.Πιο νεύρο έχει,νεότερος είναι...και στο παρασκήνιο.....ΕΓΓΥΗΣΗ!!!!!
Θα τρώνε τις Χρι$^%&^%ες τους και ο Κλέιζα και ο Μπουρούσης ....και θα σκύβουν και το κεφάλι....δεν έχει μαγκιές εδώ...όπως στον Γιαννάκη.

67 ετων ειναι ρε παιδια ο Ντουντα .. ΔΕΝ πατησε τα 100 !!Συζηταμε λες και ο ανθρωπος ειναι ενα ετοιμοροπο ραμολι .. ελεος!!

Προφανως για να εχει συμφωνησει ο ιδιος να ερθει ..ΚΑΙ σιγουρος θα αισθανεται για τον εαυτο του ΚΑΙ ετοιμος να προσφερει ΚΑΙ ικανος .. ψυχολογικα,πνευματικα και σωματικα ωστε να οδηγησει τον ΟΣΦΠ στην κορυφη της Ευρωπης και της Ελλαδας.

Aποτελει ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ εναν απο τους κορυφαιους coach της Ευρωπης .. ο οποιος λατρευεται απο τον κοσμο του ΟΣΦΠ και γνωριζει ΠΛΗΡΩΣ την κατασταση που επικρατει στην Ελλαδα .. ΧΩΡΙΣ να χρειαστει χρονο προσαρμογης,ουτε να μαθει τα κατατοπια .. ουτε να εγκληματιστει ουτε τιποτε αλλο.

Οποτε .. ΔΕΝ καταλαβαινω φιλος ginobili για ποιο λογο θεωρεις οτι .. ---> ''Άντε....πάνε να το κάνουν πάλι το θαύμα τους οι Αγγελόπουλοι στην επιλογή προπονητή '' ??

#####
Εγω το μονο προβλημα που εντοπιζω .. ειναι οτι με τον Ντουντα .. ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα εχεις ενα ΜΕΓΑΛΟ χρονικα πλανο οπως πχ θα μπορουσες να ειχες με εναν νεοτερο σε ηλικια (Σκαριολο,Ετορε,Πιανιτζιανι κτλ) ..

ο Σερβος .. ΑΝ ερθει .. θα ερθει με την προοπτικη το πολυ 3ετιας ..
εντουτοις .. αν βαλεις διπλα του εναν βοηθο αποδεδειγμενα --> ποιοτικο (πχ Σφαιροπουλος) .. τοτε μπορει σε 3 χρονια απο τωρα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο .. ειτε με το βοηθο σε ρολο head coach πλεον .. ειτε δινοντας τα ηνια σε καποιον αλλον εμπειρο κοουτς που θα ξεκινησει με ΣΩΣΤΕΣ βασεις (πχ Μεσινα στην μεταΙβκοβις εποχη στην ΤΣΣΚΑ)
rankin
Αυτός ο τίτλος του τόπικ με τον "καταλληλότερο" μου προκαλεί τρόμο.... Δεν υπάρχει "καταλληλότερος" στην Ελλάδα που να μην τον πήραν στα αυγά και τελικά να μην έφυγε νύχτα .. blink.gif

Τώρα, τα ρεπορτάζ μιλάνε για Ίβκοβιτς.. Προφανώς η απελπισία των Αγγελόπουλων είναι μεγάλη!
Διότι, προφανώς και μιλάμε για έναν μεγάλο προπονητή, αλλά μιλάμε για έναν "μεγάλο" προπονητή από κάθε άποψη. Σίγουρα μετρ της προπονητικής. Σίγουρα άρχοντας των αποδυτηρίων. Αλλά ξαναζεσταμένο φαγητό και ελαφρώς ξεπερασμένο μοντέλο.

Φυσικά, αυτό είναι η προσωπική μου γνώμη και δεν σημαίνει ούτε ότι δεν σέβομαι τον Ντούντα, ούτε ότι δεν πιστεύω πως μπορεί να φέρει τίτλους. Απλά αν ήμουν εγώ Αγγελόπουλος, θα σκεφτόμουν άλλες λύσεις, όπως η πολύ ενδιαφέρουσα του Σκοτ Σκάιλς που γράφτηκε σήμερα στον "γαύρο"..
Παρόλα αυτά, δεν είμαι ο Αγγελόπουλος (για την ακρίβεια, αν οι Αγγελόπουλοι έχουν 20 καράβια εγώ δεν έχω ούτε στρώμα θαλάσσης, και αν αυτοί έχουν μια ομάδα μπάσκετ, εγώ δεν έχω ομάδα μπάσκετ ούτε στο ΝΒΑ live.. ) και καθότι δεν είμαι Αγγελόπουλος η άποψη μου δεν έχει καμία απολύτως βαρύτητα.

Εύχομαι να ολοκληρωθεί σιγά σιγά η υπόθεση προπονητή προκειμένου να ξεκινήσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός ΑΚΑ "η χαρά του παιδιού"
Redalert
Ο Αγγελοπουλος πηγε στην Μαδριτη και εκλεισε τον "Μεσινα" αλλα για μετα απο δυο χρονια.
Θα παρουμε Ιβκοβιτς να φτιαξει την ομαδα ...και μετα Μεσινα για να σηκωσουμε κουπες!!!
LFO
QUOTE(spysta @ Jun 22 2010, 03:34 ) *
Εγω το μονο προβλημα που εντοπιζω .. ειναι οτι με τον Ντουντα .. ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα εχεις ενα ΜΕΓΑΛΟ χρονικα πλανο οπως πχ θα μπορουσες να ειχες με εναν νεοτερο σε ηλικια (Σκαριολο,Ετορε,Πιανιτζιανι κτλ) ..


Όποιος δεν παιρνει τιτλους απο εδω και εμπρος (ευρωλιγκα ,πρωταθλημα) , θα φευγει. Δυστυχως, χιλιες φορες δυστυχως αλλα εκει εχουν φτασει τα πραγματα...Ειδικα αν εν εχει "ειδικο βαρος" σαν των Μεσινα, τον Ιβκοβιτς.


QUOTE(rankin @ Jun 22 2010, 08:35 ) *
Τώρα, τα ρεπορτάζ μιλάνε για Ίβκοβιτς.. Προφανώς η απελπισία των Αγγελόπουλων είναι μεγάλη!


Εδω δεν απελπιστηκαν από οσα εχουν δει και εχουν παθει ειδικα τα τελευταια 2 χρονια, θα επελπιστουν μπροστα στο ενδεχομενο να ερθει ο Ιβκοβιτς?? Ακομα και τωρα θεωρειται οτι ειναι ενας απο τους τοπ5 προπονητες μπασκετ στην Ευρωπη....Προς τι η απελπισια??

Ο Σκάιλς που λες ειναι μια συμπαθητικη λυση αλλα οχι για μια ομαδα που πεθαινει να παρει τιτλους...Εδω έχουμε "πολεμο" , δεν ξερω ποσο μπορει ο συμπαθεστατος και ικανοτατος πιστευω Σκάιλς να αντεξει τετοια πιεση....αν και το εχω για πανεξυπνο ανθρωπο.
xristos_metal
QUOTE(duncan21 @ Jun 22 2010, 00:43 ) *
http://www.sportsview.gr/index.php?option=...&Itemid=136

Λεει οτι εξφαλισαν οι Αγγελοπουλοι το ναι του Ιβκοβιτς αλλα περιμενουν Μεσινα...


Εγω νομιζω οτι γραφουν παραμυθια. Ο Ιφκοβιτς ειναι αρκετα εγωιστης και δεν υπαρχει περιπτωση να εχει συμγωνησει γνωριζοντας οτι ειναι η δευτερη η λυση. Η Συμφωνησαν και θα ανακοινωθει σημερα, ή γραφουν χαζομαρες.
rankin
QUOTE(LFO @ Jun 22 2010, 10:04 ) *
Εδω δεν απελπιστηκαν από οσα εχουν δει και εχουν παθει ειδικα τα τελευταια 2 χρονια, θα επελπιστουν μπροστα στο ενδεχομενο να ερθει ο Ιβκοβιτς?? Ακομα και τωρα θεωρειται οτι ειναι ενας απο τους τοπ5 προπονητες μπασκετ στην Ευρωπη....Προς τι η απελπισια??

Λέω απελπισία, γιατί δείχνει να έχει στερέψει από προπονητές η Ευρώπη..
Όπως έγραψα και πριν, δεν αμφισβητώ τον Ντούντα, αλλά δεν παύει να είναι ξαναζεσταμένο φαγητό και να πλησιάζει τα 70..
Πρέπει πραγματικά να μην βρίσκεις τίποτα άλλο πραγματικά καλό για να στραφείς σε αυτή την επιλογή

QUOTE(LFO @ Jun 22 2010, 10:04 ) *
Ο Σκάιλς που λες ειναι μια συμπαθητικη λυση αλλα οχι για μια ομαδα που πεθαινει να παρει τιτλους...Εδω έχουμε "πολεμο" , δεν ξερω ποσο μπορει ο συμπαθεστατος και ικανοτατος πιστευω Σκάιλς να αντεξει τετοια πιεση....αν και το εχω για πανεξυπνο ανθρωπο.


Ο Σκάιλς είναι γάτος και ακόμα και στο ξεκίνημα του στον ΠΑΟΚ, είχε δείξει στοιχεία μεγάλου ταλέντου των πάγκων.
Θα μου έδινε διαφορετικό όραμα ένας τέτοιος προπονητής..
Όσο για την πίεση, είναι στο χέρι της διοίκησης να στηρίξει την όποια απόφαση πάρει. Είτε είναι ο Ντούντα, είτε είναι ο Σκάιλς, είτε είναι ο Σφαιρόπουλος. Η πίεση σε αυτό το επίπεδο υπάρχει, αλλά και η διοίκηση οφείλει να παρέχει τις συνθήκες εκείνες ώστε να μένει ανεπηρέαστη η ομάδα απο γκρίνιες και μουρμούρες...
GK_23
QUOTE(a bullet for your head @ Jun 21 2010, 22:04 ) *
''Ο Ίβκοβιτς με τον οποίο ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις, δεν είναι τέτοιος προπονητής… Ήταν τέτοιος προπονητής, όχι όμως, πια στα 72 του χρόνια''

Και μου εκανε εντυπωση,το οτι επεσε εξω,5 χρονια στην ηλικια του Ντουντα,ο συγγραφεας του αρθρου...
Τοσο δυσκολο ηταν να τσεκαρει την ηλικια?
Γιατι & τα +70...''σπανε το ψυχολογικο φραγμα''.... rolleyes.gif

Εμένα φίλε bullet δεν μου έκανε καμία εντύπωση το λάθος του συγκεκριμένου. Όταν κάποιος έχει σαν σκοπό να παραποιήσει την αλήθεια, κάνει όσα λάθη θέλει. Ειδικά όταν πρόκειται για τον "διπλοθεσίτη" δημοσιογράφο που υπογράφει το άρθρο.

Έχει γράψει και άλλα αντίστοιχα "παραληρήματα" στο παρελθόν ο ίδιος. Έπαιρνε η εθνική Ελλάδος το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ πέρυσι και αυτός σήκωνε άρθρο με τίτλο "Φαντάσου να είχαμε και προπονητή"... icon_drunk.gif

QUOTE(rankin @ Jun 22 2010, 10:27 ) *
Ο Σκάιλς είναι γάτος και ακόμα και στο ξεκίνημα του στον ΠΑΟΚ, είχε δείξει στοιχεία μεγάλου ταλέντου των πάγκων.
Θα μου έδινε διαφορετικό όραμα ένας τέτοιος προπονητής..

Μεγάλος προπονητής ο Σκάιλς και εγώ τον γουστάρω πολύ. Η φιλοσοφία του ταιριάζει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ αρκετά, ίσως περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο προπονητή του ΝΒΑ. Βέβαια από το Μιλγουόκι είναι σχεδόν αδύνατο να φύγει τη δεδομένη στιγμή.
rankin
QUOTE(sixama23 @ Jun 22 2010, 10:46 ) *
Μεγάλος προπονητής ο Σκάιλς και εγώ τον γουστάρω πολύ. Η φιλοσοφία του ταιριάζει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ αρκετά, ίσως περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο προπονητή του ΝΒΑ. Βέβαια από το Μιλγουόκι είναι σχεδόν αδύνατο να φύγει τη δεδομένη στιγμή.

Γιατί δεν μπορεί να φύγει; (δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί το πράγμα στο ΝΒΑ με τους προπονητές)
GK_23
QUOTE(rankin @ Jun 22 2010, 10:52 ) *
Γιατί δεν μπορεί να φύγει; (δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί το πράγμα στο ΝΒΑ με τους προπονητές)

Αφενός γιατί υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο το 2008 και αφετέρου επειδή οι Μπακς έκαναν πολύ καλή χρονιά φέτος δεν έχουν κανέναν λόγο να τον αφήσουν να φύγει. Και ο ίδιος προφανώς δεν νομίζω να "ψήνεται" να φύγει καθώς θεωρείται επιτυχημένος στο Μιλγουόκι.
rankin
QUOTE(sixama23 @ Jun 22 2010, 11:10 ) *
Αφενός γιατί υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο το 2008 και αφετέρου επειδή οι Μπακς έκαναν πολύ καλή χρονιά φέτος δεν έχουν κανέναν λόγο να τον αφήσουν να φύγει. Και ο ίδιος προφανώς δεν νομίζω να "ψήνεται" να φύγει καθώς θεωρείται επιτυχημένος στο Μιλγουόκι.

Είμαι σίγουρος ότι δεν θα τον ενδιαφέρει να γίνει επιτυχημένος στην Ευρώπη όταν είναι ήδη αρκετά επιτυχημένος στο ΝΒΑ, όπου θεωρείται απο τους καλούς προπονητές και πάντα βρίσκει δουλειά..
Απλά εξέφρασα έναν ευσεβή πόθο (συνεπικουρούμενος απο την έγκυρη εφημερίδα "γαύρος")
colonel gomelsky
QUOTE(sixama23 @ Jun 22 2010, 11:10 ) *
Αφενός γιατί υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο το 2008 και αφετέρου επειδή οι Μπακς έκαναν πολύ καλή χρονιά φέτος δεν έχουν κανέναν λόγο να τον αφήσουν να φύγει. Και ο ίδιος προφανώς δεν νομίζω να "ψήνεται" να φύγει καθώς θεωρείται επιτυχημένος στο Μιλγουόκι.


Και μιας και η θεωρία των πακέτων καλά κρατεί μπορεί να φέρει μαζί του και Ντελφίνο, Ιλιασόβα!

ΥΓ. Ρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πώς προέκυψε αυτό το όνομα; Πήρε δηλαδή ο ρεπόρτερ αυθαίρετα όλους του προπονητές του ΝΒΑ, έβγαλε αυτούς που δεν έρχονται με τίποτα, και διάλεξε μετά έναν κατά το δοκούν για να τον παρουσιάσει ως υποψήφιο?
Anaz
Eίναι προφανες απο τις 2 επιλογες που φαινεται να προκρινονται, οτι προθεση των αφων ειναι να αποκτηθει ενας προπονητης που θα χαιρει οσο το δυνατον μεγαλυτερης εμπιστοσυνης απο τον κοσμο και σεβασμου απο τους παιχτες. Και μετα απο αυτα που ειδαν τα ματια τους ειδικα φετος -αφορητη γκρινια εξεδρας, παιχτες που καβαλησαν καλαμι- ίσως να εχουν δικιο.
Μπασκετικα δεν με τρελαινει ο Ντουντα, αλλα απο αυτη την αποψη μάλλον ειναι ο καλυτερος. Αρκει να πλαισιωθει με εναν καλο νεο φιλοδοξο Ελληνα βοηθο -Σφαιροπουλο- που (μαζι με τον Τομιτς) θα βρισκεται πιο κοντα στους παιχτες και θα προσφερει φρεσκιες ιδεες και μπολικη ορεξη για δουλεια σε επιμερους τομεις που ενδεχομενως ο Σοφος λογω ηλικίας να μην εχει την ιδια ορεξη να ασχοληθει. και σε 2 χρονακια να ειναι και ετοιμος να αναλαβει..
colonel gomelsky
QUOTE(Anaz @ Jun 22 2010, 12:26 ) *
Eίναι προφανες απο τις 2 επιλογες που φαινεται να προκρινονται, οτι προθεση των αφων ειναι να αποκτηθει ενας προπονητης που θα χαιρει οσο το δυνατον μεγαλυτερης εμπιστοσυνης απο τον κοσμο και σεβασμου απο τους παιχτες.



Συμφωνώ. Άλλωστε, αν αρχίσει να γεννάται η αμφισβήτηση, για όλους θα έχει να πει κάτι η κερκίδα:

Ίβκοβιτς: κορεσμένος παππούς (μην πω και το χειρότερο για κουμπαριά με τον Ζοτς)
Πιανιτζιάνι, Σκαριόλο: Βάζουν πολύ ζελέ
Μεσίνα: πελάτης του Ομπράντοβιτς
Ρενέσες: loser
Πασκουάλ: δεν έχει εμπειρια εκτός Ισπανίας
Περάσοβιτς: έχει καρδιά


κοκ.

Πάντως από τον Γιαννάκη μόνο η στήριξη δεν έλλειψε.


rchos
QUOTE
Πάντως από τον Γιαννάκη μόνο η στήριξη δεν έλλειψε.


μονο απο την διοικηση ομως.
δυστηχως στην ελλαδα κατα κανονα οταν σε στηριζει μονο η διοικηση αλλα ολοι οι υπολοιποι σε χτυπανε δεν την βγαζεις περα.
colonel gomelsky
QUOTE(rchos @ Jun 22 2010, 12:44 ) *
μονο απο την διοικηση ομως.
δυστηχως στην ελλαδα κατα κανονα οταν σε στηριζει μονο η διοικηση αλλα ολοι οι υπολοιποι σε χτυπανε δεν την βγαζεις περα.


Ναι, από τη διοίκηση εννοούσα και γω. Παρατηρήθηκε πάντως ένα περίεργο σχήμα: Η Διοίκηση στήριζε Γιαννάκη. Ο κόσμος στήριζε τη Διοίκηση. Ο κόσμος δεν στήριζε το Γιαννάκη.

Αυτό φάνηκε πολύ το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν η διοίκηση του ΟΣΦΠ πήρε την ανεξήγητη (λόγω του ότι ήταν ελέυθερος ο Μεσίνα) απόφαση να κρατήσει το Γιαννάκη. Το κλίμα ήταν ότι φταίει και ο Γιαννάκης που ...έμεινε.

Τεσπα ο Γιαννάκης χρεώθηκε περισσότερο βάρος απ ότι του αναλογούσε. Κι αυτό το επιπλέον βάρος ήταν άμεσα συνδεδεμένο με την υπερτίμηση του ρόστερ του ΟΣΦΠ (οικονομική κυρίως).

Φέτος με τον εξορθολογισμό του μπάτζετ (απ ότι φαίνεται), ίσως αλλάξουν κάπως τα πράγματα σ αυτόν τον τομέα.
saou
3 λαλούν και 2 χορεύουν η ιστορία. Για όλους υπάρχει κάτι το αρνητικό να προσάψουμε. Από σοβαρά επειχειρήματα, μέχρι γελοία. Όλα μας ενοχλούν. Ο ένας είναι μεγάλος, ο άλλος βάζει ζελέ στο μαλλί (μπορεί να ναι και μπριγιαντίνη, να το κοιτάξουμε), ο τρίτος είναι πελάτης του Ζοτς.

Το μόνο που βγαίνει ανεξαρτήτως ονόματος και προτιμήσεων είναι ότι άμα δεν κερδίσει τον ΠΑΟ ή κάνα ευρωπαικό ο επόμενος τον έφαγε η μαρμάγκα. Ειδικά μετά το φετινό, όπου η ομάδα πήγαινε μπάλα όλο το χειμώνα και έπεσε στο τέλος, η καχυποψία θα είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Παρεπιπτόντως μια χαρά μου φαίνεται ο Ντούντα. Νομίζω μπορεί να χειριστεί καλύτερα τις ειδικές καταστάσεις του Ολυμπιακού από κάποιον πρωτάρη. Η ηλικία του δε νομίζω ότι είναι ιδιαίτερο πρόβλημα. Εξάλλου το ελληνικό πρωτάθλημα προσφέρεται για ριλάξ. Σε 5 ματς της κανονικής περιόδου θα χει άγχος και μετά πάλι στους τελικούς. Ούτε πόλεμος είναι τα ματς, ούτε πολλά πολλά ταξίδια έχει το μενού, όλοι Λεκανοπέδιο παίζουνε. Τι συζητάμε τώρα...

Για τον βοηθό που αναφέρετε πολλοί το Σφαιρόπουλο, τον ρώτησε κανείς αν έχει όρεξη να ξαναγυρίσει στο να είναι ασίσταντ? Γιατί έτσι όπως το βλέπω εγώ είναι μάλλον απίθανο. Για να αφήσει τον Κολοσσό θα πρέπει να έχει εγγυήσεις ότι θα πάρει μετά το Ντούντα τη θέση του πρώτου. Και αν όλα πάνε καλά με το Σέρβο κανένα πρόβλημα. Αν όμως ο Ντούντα φάει τα μούτρα του πως θα τον διαδεχτεί ο Σφαρό?

Με τον Τόμιτς τον βλέπω το σοφό αν τελικά κλείσει και με κανέναν άλλον.
rchos
ο σφαιροπουλος απο οτι ακουγεται δεν ειναι καθολου σιγουρο οτι θα μεινει στον κολοσσο.το ταβανι του εκει ξερει πως το πιασε.
πιθανοι του προορισμοι ειναι ισως μαρουσι-ολυμπιακος-παοκ.

το σχημα ντουντα-σφαιροπουλου εμενα με ικανοποιει απολυτως.
αν οι αγγελοπουλοι πουν στον σφαιροπουλο να ερθει σαν δευτερος αλλα με αυξημενες αρμοδιοτητες δεν βρισκω λογο για να μην ερθει παντως.αν του δειξουν κιολας οτι μετα τον ντουντα θα παρει αυτος το χρισμα.

ειδικα αν σκεφτουμε και την κατασταση στις ελληνικες ομαδες που αυτο που επικρατει ειναι το δεν υπαρχει σαλιο ουτε για τα βασικα δεν βλεπω λογο να μην παει στον ολυμπιακο.
μονες επιφυλαξεις αν θα μπορεσει να τα βρει με ντουντα.υποθετω ομως αυτο θα το συζητησουν πριν συνεχισουν.

κακα τα ψεματα παντως.με εξαιρεση ολυμπιακο και παναθηναικο φετος οι υπολοιπες ομαδες θα εχουν παρα πολυ μικρα μπατζετ.μικροτερα απο οτι φανταζομαστε.
Ginobili
QUOTE(spysta @ Jun 22 2010, 02:34 ) *
67 ετων ειναι ρε παιδια ο Ντουντα .. ΔΕΝ πατησε τα 100 !!Συζηταμε λες και ο ανθρωπος ειναι ενα ετοιμοροπο ραμολι .. ελεος!!

Προφανως για να εχει συμφωνησει ο ιδιος να ερθει ..ΚΑΙ σιγουρος θα αισθανεται για τον εαυτο του ΚΑΙ ετοιμος να προσφερει ΚΑΙ ικανος .. ψυχολογικα,πνευματικα και σωματικα ωστε να οδηγησει τον ΟΣΦΠ στην κορυφη της Ευρωπης και της Ελλαδας.

Aποτελει ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ εναν απο τους κορυφαιους coach της Ευρωπης .. ο οποιος λατρευεται απο τον κοσμο του ΟΣΦΠ και γνωριζει ΠΛΗΡΩΣ την κατασταση που επικρατει στην Ελλαδα .. ΧΩΡΙΣ να χρειαστει χρονο προσαρμογης,ουτε να μαθει τα κατατοπια .. ουτε να εγκληματιστει ουτε τιποτε αλλο.

Οποτε .. ΔΕΝ καταλαβαινω φιλος ginobili για ποιο λογο θεωρεις οτι .. ---> ''Άντε....πάνε να το κάνουν πάλι το θαύμα τους οι Αγγελόπουλοι στην επιλογή προπονητή '' ??

#####
Εγω το μονο προβλημα που εντοπιζω .. ειναι οτι με τον Ντουντα .. ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα εχεις ενα ΜΕΓΑΛΟ χρονικα πλανο οπως πχ θα μπορουσες να ειχες με εναν νεοτερο σε ηλικια (Σκαριολο,Ετορε,Πιανιτζιανι κτλ) ..

ο Σερβος .. ΑΝ ερθει .. θα ερθει με την προοπτικη το πολυ 3ετιας ..
εντουτοις .. αν βαλεις διπλα του εναν βοηθο αποδεδειγμενα --> ποιοτικο (πχ Σφαιροπουλος) .. τοτε μπορει σε 3 χρονια απο τωρα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο .. ειτε με το βοηθο σε ρολο head coach πλεον .. ειτε δινοντας τα ηνια σε καποιον αλλον εμπειρο κοουτς που θα ξεκινησει με ΣΩΣΤΕΣ βασεις (πχ Μεσινα στην μεταΙβκοβις εποχη στην ΤΣΣΚΑ)

Το όνομα του Ίβκοβιτς είναι τεράστιο στο ευρωπαικό μπάσκετ...ΑΛΛΑ δεν παύει να είναι πλέον ένας παρωχημένος προπονητής.Έχει πολλά χρόνια να κουμαντάρει ομάδα που να πηγαίνει για triple crown...και την τελευταία φορά που το έκανε,απέτυχε παταγωδώς.Φαίνεται ότι άνθρωπος έχει στερέψει από ιδέες και κυρίως δυνάμεις...για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στην τρομακτική πίεση του Ολυμπιακού και του μεγάλου του αντιπάλου.
Για τουρνουά 15 ημερών...και να δουλεύει χωρίς βεντέτες,και χωρίς πίεση πρωταθλητισμού....καλός είναι.
Αυτή είναι η άποψη μου...μπορεί και να κάνω λάθος,αλλά αυτό πιστεύω.
rankin
QUOTE(colonel gomelsky @ Jun 22 2010, 12:25 ) *
ΥΓ. Ρε παιδιά, σοβαρά τώρα, πώς προέκυψε αυτό το όνομα; Πήρε δηλαδή ο ρεπόρτερ αυθαίρετα όλους του προπονητές του ΝΒΑ, έβγαλε αυτούς που δεν έρχονται με τίποτα, και διάλεξε μετά έναν κατά το δοκούν για να τον παρουσιάσει ως υποψήφιο?

Διακρίνω φόβο (που εκφράζεται ως υποτίμηση μιας είδησης που προέκυψε από 100% έγκυρη πηγή) ή ιδέα μου είναι;;; tongue.gif

Ο Σκοτ έρχεται και είναι θυμωμένος .. Δε ξέρω γιατί, αλλά είναι (He is pissed off)
lakersdynasty
φοβο ειδικα επειδη ειναι απο το ΝΒΑ? Τι...θα μπει να παιξει? laugh.gif
colonel gomelsky
QUOTE(rankin @ Jun 22 2010, 14:57 ) *
Διακρίνω φόβο (που εκφράζεται ως υποτίμηση μιας είδησης που προέκυψε από 100% έγκυρη πηγή) ή ιδέα μου είναι;;; tongue.gif

Ο Σκοτ έρχεται και είναι θυμωμένος .. Δε ξέρω γιατί, αλλά είναι (He is pissed off)


Μπα! Γιατί φόβο; Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μάλλον φέυγει ο Τσίλι (δες αυτά: http://blogs.ajc.com/jeff-schultz-blog/201...ff_schultz_blog και http://blogs.ajc.com/hawks/2010/06/21/atla...id=blogs_hawks) και αντικαθίσταται από παικτούρα ολκής.

Κάποιος φίλος του ΟΣΦΠ σ αυτό το τόπικ είχε γράψει (εύστοχα κατ εμέ) ότι μέχρι να καταλάβει που προσγειώθηκε ο προπονητής από το ΝΒΑ θα έχει χαθεί η χρονιά.

@lakersdynasty: Γιατί αν έπαιζε σαν τον Γουέιφερ θα ήταν φόβος; tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.