Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Gran Canaria
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Quincy
Η Canaria βρίσκεται στο 5-8 κερδίζοντας τα τελευταία 3 από τα 4 παιχνίδια. Η πιθανότητες να την δούμε κάπου ψηλότερα από την 10η θέση είναι λίγες, αλλά αν αντιμετωπιστεί ως ομάδα χαμηλού επιπέδου που δεν χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια για να την κερδίσει κανείς τότε μπορεί να κάνει αρκετή ζημιά. Το απέδειξε κερδίζοντας την Armani στο Μιλάνο πριν από 3 αγωνιστικές. Δεν νομίζω πως ο Ολυμπιακός θα χάσει, το καλύτερο σενάριο είναι ένα παιχνίδι καρμπον εκείνου κόντρα στην Buducnost. Η ομάδα του Blatt προέρχεται από ένα σπουδαίο διπλό στην Βαρκελώνη, και θα ήταν κρίμα να το πετάξει στα σκουπίδια από τώρα tongue.gif

Σχόλια για το παιχνίδι
akratacity
Παντως στο παρελθον εχουμε κανει γκελες σε τετοιου ειδους παιχνιδια ακομα και εντος εδρας. Θυμιζω ενα ματς με την Γαλατασαραι πριν δυο χρονια.

Η Καναρια ειναι μια ομαδα με πολλα ψηλα και αθλητικα κορμια που μπορει να δημιουργησει θεματα μεσα στη ρακετα μας αλλα και να περιορισει τον Μιλουτινοφ. Ειναι αδυναμη ομως στην περιφερεια και θα πρεπει να το εκμεταλλευτουμε αυτο.
shaq7
Aν δεν κανουμε 2-0 στα παιχνιδια που ερχονται θα μιλαμε για μεγαλη αποτυχια..Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος ανησυχιας γιατι ειμαστε πλεον καλη ομαδα επιθετικα με πολλους τροπους αναπτυξης και δημιουργιας,να μας βαλει 80+ μεσα στο σεφ η καναρια δεν το βλεπω, εκτος και αν κατεβουμε να πεταξουμε αετο!

Coach Periklis
έχουμε πλέον καλή ευκαιρία να τελειώσουμε με 10-5 ρεκορ , το οποίο το λες εξαιρετικό

πρέπει να το πάρουμε το ματς
fotisv
Αυτο που πραγματικα εχουμε αναγκη και απο πλευρας ψυχολογιας αν θελετε ειναι μια εμφατικη νικη που να συνδυαστει με καλη εμφανιση της Β-Unit ας την πουμε ετσι . Σιγουρα η νικη απεναντι στην Μπαρτσα ηταν πολυ καλη τοσο απο πλευρας βαθμολογιας οσο και απο πλευρας ψυχολογιας και πιστευω οτι πλεον δεν παιζει περιπτωση οι παικτες μας να κατεβουν στο παρκε καβαλα στο καλαμι, αφου ξερουν και οι ιδιοι απο την εμπειρια τους οτι οσες φορες το επραξαν τελειωσαν τον αγωνα ...δαρμενοι. Αντιθετως περιμενω να μπουν με το μαχαιρι στα δοντια για να χτυπησουν ενα διπλο που θα τους φερει σε ενα ρεκορ 10 -5 που αν μας ρωτουσαν στην αρχη της χρονιας αν θα το θελαμε θα το δεχομασταν με κλειστα ματια.Ελπιζω να ξεπερασε το θεμα με τη μεση του ο πρι και να μην εχουμε παρατραγουδα . Θα μου αρεσε να δω παιχνιδαρα απο τα τριαρια μας και το βεζενκοφ , κυριως για να ξεμπουκωσει και ο Αλεξανδρος και ο Γιαννις Β' ( κατα το γκαρσονα Β' του βυζαντινοτετοιου ) , αλλα και παραγωγικη βραδια απο τον Γιαννις Α΄ που στη Βαρκελωνη δεν πυροβολησε οσο θα ηθελα ...Ο μιλου θα πρεπει να μπει προετοιμασμενος για ξυλικι γιατι κατα πως δειχνει μονο ετσι μπορει καποιος να ελπιζει οτι θα τον κοντραρει ... Αντε, και καλη τυχη μαγκες... wink.gif
Zephyr
QUOTE(shaq7 @ Dec 20 2018, 02:07 ) *
Aν δεν κανουμε 2-0 στα παιχνιδια που ερχονται θα μιλαμε για μεγαλη αποτυχια..Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος ανησυχιας γιατι ειμαστε πλεον καλη ομαδα επιθετικα με πολλους τροπους αναπτυξης και δημιουργιας,να μας βαλει 80+ μεσα στο σεφ η καναρια δεν το βλεπω, εκτος και αν κατεβουμε να πεταξουμε αετο!


Όχι ότι εμπνέει καμία τρομερή εμπιστοσύνη ο Ολυμπιακός αλλά δεν πιστεύω ότι θα χάσουμε παιχνίδι από την Κανάρια αν κατεβούμε σοβαροί. In Blatt we trust και προχωράμε. Αν η ομάδα παραμείνει υγιής και συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο μπορεί και το 4-0 στους επόμενους αγώνες αλλά ας μην πάμε πολύ μακριά.
Ευκαιρία να δούμε περισσότερο Βεζένκοφ & Τιμα.
basket72
QUOTE (fotisv @ Dec 20 2018, 09:02 ) *
....Ο μιλου θα πρεπει να μπει προετοιμασμενος για ξυλικι γιατι κατα πως δειχνει μονο ετσι μπορει καποιος να ελπιζει οτι θα τον κοντραρει ... Αντε, και καλη τυχη μαγκες... wink.gif


Ωραίος ο Παύλος smile.gif

Όσο για τον Μίλου θα βρει σκληρούς και ψηλούς απέναντί του, με τους Κανάριους να είναι πραγματικά καλοί στο 4-5. Να δούμε και τον Τιλί που τα πάει καλά, τι θα κάνει στο ΣΕΦ. Όσο για τον ΣΤρόμπερι αυτόν λογικά θα τον πιάσει ο Τουπάν γιατί αλλιώς δεν έχουμε τρόπο να σταματήσουμε τα drive του.

Δεν βλέπω πως μπορεί να χάσει το αποψινό παιχνίδι ο Ολυμπιακός. Λογικά θα τσιμπήσουμε και το διπλό στην πρώην του Μπλατ που δεν πιστεύω να τον πιάσουν τα large του και να δώσει χαρά στους παλιούς του φίλους.
Ολόκληρο Γιούροκαπ τους χάρισε πέρσι, κομπλέ είναι. Λες και θα ξαναπάρουν. rolleyes.gif
Quincy
Όλοι στο ΣΕΦ ήσασταν; rolleyes.gif

Δεν το είδα λόγω δουλειάς το παιχνίδι, αλλά χόρτασε το μάτι μου στατιστικά και καλά νούμερα απ όλους σχεδόν. Ο Timma ούτε σήμερα συμπλήρωσε το 5λεπτο. Ο Βεζενκοφ 6 rebs σε 8 λεπτά thumbsup.gif

Κανένα σχόλια από κάποιον που το είδε;
shaq7
Μπηκε πολυ σοβαρος ο ολυμπιακος και καθαρισε απο νωρις,μετα ηταν λες και παιζαμε με το ρεθυμνο biggrin.gif
Ο τουπαν πολυ καλη αμυνα αλλα αστοχος για 2ρο σερι παιχνιδι,ο σπανουλης θυμισε 25χρονο παλι,ο μαντζαρης πετυχε 3ποντο w00t.gif
Γενικα ολοι καλα παιξανε,ακομα και ο τιμα δεν ηταν αρνητικος,δεν ξερω γιατι εχει στραβωσει ετσι μαζι του ο μπλατ!

Ρεκορ σε ασσιστ ο μπλατ με το καλημερα,φερτε του 2 παιχταραδες να παμε βιτορια!
jazz thrilos
Άντε να γραψω εγω που πήγα, αν και υποψιάζομαι οτι ολα απόψε τα σκιάζει ο Πιτίνο. biggrin.gif

Απο το πρώτο λεπτο φάνηκε οτι το ματς θα παει όπως πήγε. Πιέσαμε πολύ, κλείσαμε στην ρακέτα και τους φιλοδωρήσαμε με 6 ή 7 ταπες. Ο Σπανουλης πολυ καλή βραδιά, ο Μιλουτινοφ χωρις ιδιαίτερη προσπάθεια φαινόταν λες και επαιζε με μαθητουδια, ο Γκος έτρεξε πολυ την ομάδα και μοιρασε και 6 ασιστς (σταθερα πλεον πάνω απο 4ασιστς ο παιχτης στην διοργάνωση.

Πολυ σοφτ η Κανάρια, δεν σπρώχναν, δεν βαράγανε, τίποτα. Αποδέχτηκαν απο νωρίς το ενδεχόμενο της ήττας.

Πάντως κάναμε γεμάτη εμφάνιση με 11 σκόρερς παρακαλώ.
Conan1982
Κι εγώ το είδα (απ' τον καναπέ, μια και πλέον δεν μένω Αττική), χαλαρά, έπαιζα λίγο και με την κορούλα μου στο χαλαρό, γενικά οι παλμοί δεν πρέπει να μου ανέβηκαν ούτε στο τζάμπολ, η απόλυτη σιγουριά ότι τίποτα δεν θα πάει στραβά.
Παρ' όλα αυτά το ματς ήταν ωραίο, ο Μιλού έκανε μερικά πολύ ωραία καρφώματα, βγάλαμε αιφνιδιασμούς και βγήκαν μερικά εντυπωσιακά μπλοκ και από μας και από τον Στρόμπερυ. Στο τέλος πήγαμε και για την κατοστάρα αλλά δεν μας έκατσε.
Ο Μάντζαρης στο τέλος μπήκε όταν όλα είχαν κριθεί αλλά ίσως και λόγω της χαλαρότητας έδειξε διάθεση, μπήκε μέσα έβγαλε πάσες, σούταρε.
Ο Τίμα τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που μπαίνει για λίγο και βγαίνει, ο Βεζένκοφ αντίθετα έδειξε διάθεση στο λίγο που έπαιξε, έβγαλε άμυνα, πήρε ριμπάουντ, έκανε και ένα ωραίο κόψιμο, κρίμα που δεν του κάθεται και κανένα τρίποντο γιατί το σουτ το έχει.
john wick
παίδες τον Μπλατ κ τα μάτια σας...
Ανέκαθεν μου άρεσε αυτός ο κόουτς.
Θα φτιάξει καλή ομάδα , αλλά η μεγαλύτερη παρακαταθήκη (θα ) είναι η αποΣπανουλοποίηση του Ολυμπιακού..
οι Αφοί στην σύγχρονη ιστορία σας , μετά την απόκτηση του Βασίλη τότε , αυτή θεωρώ είναι η 2η τοπ στρατηγική τους κίνηση...







υ.γ
θεωρώ ότι σε τέτοια παιχνίδια ίσως ο Βεζε πρέπει να έχει περισσότερο χρόνο.
fotisv
QUOTE (Quincy @ Dec 20 2018, 23:00 ) *
Όλοι στο ΣΕΦ ήσασταν; rolleyes.gif

Δεν το είδα λόγω δουλειάς το παιχνίδι, αλλά χόρτασε το μάτι μου στατιστικά και καλά νούμερα απ όλους σχεδόν. Ο Timma ούτε σήμερα συμπλήρωσε το 5λεπτο. Ο Βεζενκοφ 6 rebs σε 8 λεπτά thumbsup.gif

Κανένα σχόλια από κάποιον που το είδε;

o λεντευ χτες δεν ξερω ποσες φορες ταπωσε η αλλοιωσε σουτ ... βρε λες να ειχαμε ριμ προτεκτορ και να μην το ξεραμε? τρομερο ταπιδι του βεζενκοφ επισης σε προσπαθεια καρφωματος αντιπαλου
DESO
QUOTE(fotisv @ Dec 21 2018, 09:27 ) *
o λεντευ χτες δεν ξερω ποσες φορες ταπωσε η αλλοιωσε σουτ ... βρε λες να ειχαμε ριμ προτεκτορ και να μην το ξεραμε? τρομερο ταπιδι του βεζενκοφ επισης σε προσπαθεια καρφωματος αντιπαλου


Μία περίοδο μπόρεσα να δω και πραγματικά πέραν των άλλων αυτό μου έκανε εντύπωση! Ο Ζακ κάνει τρομερή προσπάθεια στην άμυνα, δεν σπρώχνεται εύκολα και κυνηγάει την τάπα. Και όταν παίζει στο 4 μαζί με Μιλού η ρακέτα μας ειναι υπερπλήρης!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.