Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σικάγο - Μαϊάμι
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
spysta
παραηταν ευκολα το σημερινο για Μπουλς .. τωρα δειχνει κατι αυτο ?? ειναι καλο ειναι ή κακο ??Μηπως θυμισει λιγο ΟΣΦΠ-Σιενα η κατασταση ??...

δεν ξερω θα δουμε.Παντως σημερα το ματσακι το καθαρισαν ανετα οι Ταυροι και δικαιοτατα .. αν πανε σχετικα ανετα και στο 2-0 θα αλλαξουν πληρως τα δεδομενα ..
Anaz
Οι Σικαγο μπηκαν στο σημερινο ματς με φανερα ΠΟΛΥ περισσοτερο παθος και αυτοπεποιθηση. Τους εβλεπες και κυνηγουσαν καθε μπαλια.. Παραλληλα και πολυ καλα διαβασμενοι βεβαια, σε αμυνα και επιθεση. Ελεγξαν πληρως τα ριμπαουντ, εβγαλαν μεγαλες αμυνες στους Λεμπρον, Γουειντ, πηραν σημαντικοτατες βοηθειες απ'ολους τους παιχτες και ηταν και πολυ ευστοχοι απο την περιφερεια.. Καπως ετσι ηρθε ευκολα η πρωτη νικη. Αλλα η σειρα εχει δρομο...
Περιττο να πει κανεις οτι το μπασκετ που παιζει το Σικαγο ειναι ΠΟΛΥ πιο θελκτικο απο το αναρχο ατομιστικο μπασκετ των Big three..
vc15
Το είπε και στην αρχή ο Kerr: "Σημαντικός παράγοντας θα είναι οι δεύτερες ευκαιρίες". 19 επιθετικά για το Σικάγο έναντι 6 του Miami. Μπήκαν όλα τα τρίποντα στο δεύτερο ημίχρονο, έπαιξαν ένα δεκάλεπτο αδιανόητα καλή άμυνα, ήταν σχεδόν όλοι εξαιρετικοί (μόνο ο Bogans ήταν λίγο εκτός τόπου και χρόνου) και το σημαντικότερο είναι ότι βγήκε το παιχνίδι στον mvp. Αν και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε επειδή το Miami το παράτησε από ένα σημείο και μετά, το ματς κρίθηκε καθαρά από τις άμυνες και από αυτές θα κριθεί και η συνέχεια της σειράς.

Από την άλλη, ο Lebron ήταν κακός, ο Wade έδειχνε πολύ κουρασμένος και ο Bosh ο μοναδικός που διασώθηκε. Το Miami έκανε το λάθος (ή δε μπόρεσε) να μην πλησιάσει το καλάθι, το οποίο είναι και το δυνατό τους σημείο, και τα περισσότερα σουτ που έβαλαν ήταν από μακρινή απόσταση.

Αξίζει να αναφερθούν και τα δύο καρφώματα του Gibson που είναι ίσως οι πιο εντυπωσιακές φάσεις που έχουμε δει στα φετινά playoffs μέχρι στιγμής.
Razorblade Fish
Πραγματικα ο Wade εδειχνε ΠΟΛΥ κουρασμενος και ελαφρως ξενερωμενος...Το Σικαγο πηρε απο σχεδον ολους του τους παικτες το maximum η κατι κοντα σε αυτο.ΟΜΑΔΑΡΑ παντως με τα ολα της.Φοβερο και το παθος τους,τελικα ισως το πλεονεκτημα εδρας αποδειχτει κρισιμοτερο απο οτι νομιζα.
Hakeem Olajuwon
To miami εχει δυο προβληματα δεν εχει ενα σοβαρο σεντερ και σκοτωνεται στα ριμπαουντ και δευτερον οι αποστασεις δεν ειναι καλες λογω ελλειψης σουτερ και απεναντι σε μια αμυνα σαν του σικαγο αυτο ειναι οτι το χειροτερο.
Μια ομαδα σαν τους μαβερικς θα δυσκολεψει πολυ περισσοτερο την αμυνα των μπουλς.
Το μονο θετικο οτι ψιλοδιασυρθηκαν στο τελος και θα μπουν πεισμωμενοι στο επομενο ματς που λογικα θα ειναι πολυ πιο αμφιρροπο.
Hakeem Olajuwon
Kai το highlight του ματς
captain charisma
ειδα μονο το πρωτο ημιχρονο και το ματς ηταν αμφιροπο...παρολο που οι χιτ ξεφευγαν με 6-7π οι μπουλς εβρισκαν τις απαντησεις...και απ οτι ειδα στα χαιλαιτς στο 2 ημιχρονο απο ενα σημειο και μετα το παρατησαν οι χιτ...πολυ καλος ο μπος ηταν..απ τους μπουλς εκτος ροοζ μεστο παιχνιδι εκαναν ο ντενγκ μπουζερ, και πηραν τις καταλληλες βοηθειες απ τους μπρουερ και γιπσον..

οι καημενοι γουειντ και τζειμς εγιναν ποστερ απ τον γιπσον...

το 2 ματς ειναι κρισιμο.εαν κανουν το 2-0 οι ταυροι τελειωνουν ολα...αν γινει το 1-1 οι χιτ παιρνουν το προβαδισμα.
plo koon
QUOTE (spysta @ May 16 2011, 05:32 ) *
παραηταν ευκολα το σημερινο για Μπουλς .. τωρα δειχνει κατι αυτο ?? ειναι καλο ειναι ή κακο ??Μηπως θυμισει λιγο ΟΣΦΠ-Σιενα η κατασταση ??...


Χα, ακριβώς αυτό σκεφτόμουν όταν έβλεπα τα τελευταία λεπτά icon_drunk.gif

Πάντως οι Heat δεν το παρατησαν το ματς παρά 4 λεπτά πριν λήξει (κατά τη γνώμη μου). Οπότε το χθεσινό μπορεί να μην ήταν για 20+ αλλά ένα +10 οι bulls το είχαν άνετα όσο και αν πάλευε το μαϊάμι.
Gino_Bill
QUOTE (Hakeem Olajuwon @ May 16 2011, 06:05 ) *
Kai το highlight του ματς


Έλα τώρα μωρέ μην ασχολείσαι, σιγά το highlight. Ποιος Γκίμπσον? Τα 'χει κάνει αυτά ο Φώτσης χρόνια πριν στο Προολυμπιακό τουρνουά και μάλιστα με περιγραφή Χάτζη "Φώωωωωτσης...Ο κορυφαίος Έλληνας ψηλός στο παιχνίδι πάνω απ' τη στεφάνη" σε περίπτωση που το ξεχάσαμε tongue.gif
berry
νομιζω οτι οποιος κερδισει την σειρα θα ειναι και ο πρωταθλητης φετος (κριμα γιατι προτιμω οκλαχομα)

και κατι μου λεει οτι θα ειναι το σικαγο
GreekNick
QUOTE(berry @ May 16 2011, 16:49 ) *
νομιζω οτι οποιος κερδισει την σειρα θα ειναι και ο πρωταθλητης φετος (κριμα γιατι προτιμω οκλαχομα)

και κατι μου λεει οτι θα ειναι το σικαγο

Το ίδιο και εγώ!!!!! Εύκολα το πρώτο ματς υπέρ του Σικάγο. Πολύ πιο εύκολα από ότι περίμενα. Τα ματς απ μεταξύ Deng vs James, Rose vs Wade, τα κερδίσανε κατά κράτος οι Ταύροι. Μόνος επιζών στο "ναυάγιο" των Heat ο Bosh αν και αποδεικνύετε απελπιστικά μονός απέναντι στην Front Line του Chicago. Έχασα το μέτρημα στα επιθετικά ριμπάουντ και όταν μια ομάδα χάνει τόσα πολλά ριμπάουντ είναι εύκολο να μαντέψεις ποιος θα είναι ο νικητής. Πάντως επιμένω στο 4-2 4-3 υπέρ του Σικάγο
baskethood
Θα ηθελα απ τον Θιμποντο να αντιδρασει λιγο πιο εξυπνα,να μην αφησει τη διαφορα να παει τοσο ψηλα.
Αυτο μπορει να "θυμωσει" τους Χιτ και να κανει τους Μπουλς να επαναπαυτουν,το επομενο παιχνιδι ειναι τεραστιας σημασιας.
Murdoc
Πιστευω πως το Σικαγο θα περασει με 4-2 ή και 4-1 νικες!!!Οι Χιτ δεν εχουν παγκο καθολου και οι παγκιτες των Μπουλς ειναι φοβεροι αμυντικοι!!Γενικως η διαφορα των ομαδων της Ανατολης ειναι αυτη ενω στην δυση λιγες ομαδες παιζουν καλη αμυνα!!Θα προτιμουσα να παει το Νταλας τελικο για να δυσκολεψει περισσοτερο οποια ομαδα περασει απο Ανατολη μιας και εχει βαθυτερο παγκο και καλυτερη αμυνα απο τους Θαντερ!!Οχι οτι η Θαντερ ειναι ασχημη ομαδα ισα ισα παιζει φοβερη επιθεση αλλα δεν εχει παικτες που μπορουν να παιξουν τοσο καλη αμυνα αν εξαιρεσεις βεβαια τον Ιμπακα!!
Quincy
QUOTE(Gino_Bill @ May 16 2011, 10:18 ) *
Έλα τώρα μωρέ μην ασχολείσαι, σιγά το highlight. Ποιος Γκίμπσον? Τα 'χει κάνει αυτά ο Φώτσης χρόνια πριν στο Προολυμπιακό τουρνουά και μάλιστα με περιγραφή Χάτζη "Φώωωωωτσης...Ο κορυφαίος Έλληνας ψηλός στο παιχνίδι πάνω απ' τη στεφάνη" σε περίπτωση που το ξεχάσαμε tongue.gif




Που η δουλειά του είναι αθόρυβη αλλά πολύ σημαντική!! smiley.gif
morfi
Πολύ καλό παιχνίδι από τους Μπουλς που για μία ακόμη φορά χτύπησαν στη τρίτη περίοδο η οποία έχει αποδειχτεί ότι θα είναι η καθοριστικότερη της σειράς. Η man-to-man άμυνα στο Γουέιντ ήταν από τις καλύτερες που έχω δει ενώ ήταν λίγο πιο αδύναμη η άμυνα κάτω από το καλάθι. Ο ΛεΜπρόν εξελίσσεται όλο και περισσότερο σαν αμυντικός ενώ επιτέλους είδαμε ένα καλό παιχνίδι από το Μπούζερ. X-Factor σε αυτό το παιχνίδι για τους Μπουλς ο Ταζ Γκίμπσον.
baskethood
Περιμενω σημερα να δω καποια διαφορετικα πραγματα απ τους Χιτ,που θα τους δωσουν την ευκαιρια να διεκδικησουν τη νικη.
Ι)Ο τομεας των ριμπαουντ,ηταν το στοιχειο που εδωσε τη νικη στο Σικαγο στο πρωτο παιχνιδι.Οι Χιτ ειχαν κακες περιστροφες στην αμυνα και πολλες φορες αγνοουσαν τους αντιπαλους τους χωρις να κανουν πετυχημενα block out.
ΙΙ)Η αντιμετωπιση στα σκριν στη μπαλα, οταν αυτη βρισκεται στην κατοχη του Ροουζ, αντιμετωπιζοταν ΠΑΝΤΑ με παγιδα.
Σκοπος ηταν η μπαλα να φευγει απ τα χερια του Ροουζ και να μην του επιτρεπουν τα ντραιβ,στις καταστασεις 4vs3 που γινονταν ομως μετα επελεγαν να αφηνουν το σουτ στον παικτη που βρισκεται στο υψος των βολων(Μπουζερ,Γκιμπσον) και να κλεινουν πετυχημενα τα φτερα.
Θα συνεχισουν αυτη την αμυντικη τακτικη?
Νομιζω πως ναι.
ΙΙΙ)Οταν εχεις να αντιμετωπισεις μια εξαιρετικη αμυνα οπως αυτη του Σικαγο πρεπει να λειτουργησεις αρτια στην επιθεση.
Νομιζω οτι ο Μπος θα πρεπει να σηκωσει παλι το επιθετικο βαρος και με το πικ εν ρολ που παιζει με τον Γουειντ η τον Τζειμς να παρει το Μαιαμι λυσεις απ την weak side,ειτε με τον Τζοουνς ειτε με τους Μπιμπι,Μιλερ.

Το Σικαγο θα πρεπει στην επιθεση να εχει το Ροουζ σε καλη μερα καθως ειναι ο κυριος εκφραστης ολων των επιθεσων,αμεσα η εμμεσα.Θα πρεπει να εχει καλες επιλογες στις παγιδες που θα του στηνουν οι Χιτ και οι συμπαικτες του να ειναι ετοιμοι να παρουν τα σουτ.
Στην αμυνα ειναι ξεκαθαρο το πως λειτουργουν οι Μπουλς,πολυ πιεστικοι στη μπαλα,γρηγορες επιστροφες,καλες αμυντικες περιστροφες,δυναμικα hedge στα σκριν στη μπαλα και ελεγχος των ριμπαουντ.
morrison
Hδη παρα πολλα επιθετικα ριμπαουντς οι Μπουλς...
Razorblade Fish
QUOTE(morrison @ May 19 2011, 03:42 ) *
Hδη παρα πολλα επιθετικα ριμπαουντς οι Μπουλς...

Πρεπει να εχουν ηδη 8,σε 5μιση λεπτα...Ειναι και πολυ αστοχοι ομως...
baskethood
Πραγματι ειναι αστοχοι οι Μπουλς,τα σουτ ομως ειναι κατω απο καλες προυποθεσεις.
Λογω της παγιδας στο Ροουζ υπαρχει παντα ελευθερος παικτης στη weak side,αλλα ο Μπογκανς δεν τα βαζει.
vc15
Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα με τους Bulls και σήμερα. Σα να τους κοροιδεύουν με τα επιθετικά ριμπάουντ. Είναι πολύ τυχεροί οι Heat που δε μπαίνουν με τίποτα τα τρίποντα των Bulls. Στην άμυνα οι Bulls μία από τα ίδια, φτύνουν αίμα οι Heat για να βάλουν καλάθι. Δε γίνεται να συνεχιστεί έτσι βέβαια, θα ανοίξει κάποτε το παιχνίδι, θα μπουν και περισσότερα καλάθια...
morrison
QUOTE(baskethood @ May 19 2011, 03:50 ) *
Πραγματι ειναι αστοχοι οι Μπουλς,τα σουτ ομως ειναι κατω απο καλες προυποθεσεις.
Λογω της παγιδας στο Ροουζ υπαρχει παντα ελευθερος παικτης στη weak side,αλλα ο Μπογκανς δεν τα βαζει.

Και ο Ντενγκ επισης.Παντως οι επιλογες του Ροουζ ειναι καλες στο double team.
Αμεσο χτυπημα στο μισματς του Τζειμς Τζοουνς με τον Μπουζερ απο τους Μπουλς.Ταυτοχρονα στο σεντερ εχει τον Χασλεμ.
Πολυ χαμηλο σχημα για τον Σπελστρα που δεν του πολυβγαινει συνηθως.
Iverson_3
Με ποιο σκεπτικό επαναλαμβάνεις στρατηγική που έκανες ήττα 21π αντί να εφαρμόσεις αυτή της κανονικής περιόδου που έκανες μεν 3 ήττες, αλλά με 4, 3 και 1π αντίστοιχα, δλδ παιχνίδια που κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν κερδηθεί, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω...
baskethood
Στην αμυνα οι Μπουλς εφαρμοζουν κατι σαν ζωνη με σχετικα κοντινο spacing,ετσι κλεινουν τις γραμμες πασας και κανουν πολυ δυσκολη τη κυκλοφορια της μπαλας για το Μαιαμι.Παικτης-Κλειδι σ αυτο, ο Νοα.
Anaz
Eνταξει, τρομερη αδρανεια απο τους Χιτ στο αμυντικο ριμπαουντ παλι στο ξεκινημα, αλλα και τρομερο παθος βεβαια απ'την αλλη απο τους Μπουλς οι οποιοι κλασσικα πλεον δεν αφηνουν διεκδικηση της μπαλας. Αυτο τους κρατησε στα πρωτα λεπτα, καθως ο Ντενγκ δεν γουσταρει τα σουτακια απο τα 7.5μ θελει απο 20 και πανω.. Καλα ο Λεμπρον τι εκανε εκει στο τελος??Υπνος!! Αν ειναι δυνατον..! Λες κι αυτα τα σουτ δεν μπαινουν συνεχεια στο ΝΒΑ!! Πλακα πλακα τι ειναι αυτο το πραγμα..Εχω αρχισει να πιστευω οτι προπονουνται κιολας σε αυτα τα σουτ πισω απο τη σεντρα!Δεν εξηγειται αλλιως..

Πραγματικα πολυ μεγαλο το impact που εχει στην αμυνα ο Νοα..

Oσο ελεγχουν οι Μπουλς τις επιστροφες τους, και δεν αφηνουν τους Χιτ να χτυπησουν με αιφνιδιασμους η στο τρανζισιον αλλα τους οδηγουν σε σετ επιθεσεις, ειναι σε θεση να ελεγχουν κ το ματς..
spysta
1)Οι Μπουλς πραγματικα ειναι μια ΠΟΛΥ δουλεμενη ομαδα. Τιμποντο speaking now .. ο καλυτερος προπονητης του ΝΒΑ αυτη τη στιγμη.period
2)Αυτο που ειπε ο Anaz .. ΦΟΒΕΡΟ impact στην αμυνα ο Νοα .. βασικα ΦΟΒΕΡΟΣ παικτης γενικα
3)Νταξει για τον Τριανταφυλλο δεν εχω κατι να πω ..
4)Μπουζερ Ντενγκ αξιες (αν κ ο Καρλος δεν παταει καλα γενικα)
5)Μπογκανς Κορβερ Μπρουερ .. ολοι εχουν το ρολο τους . Τιμποντο again

δεν ξερω αν θα τα καταφερουν φετος οι Ταυροι .. αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ το μελλον τους ανηκει γιατι εχουν 2 πιτσιρικαδες potential super star (Νοα,Ροουζ) φρεσκα ποδια,ταλεντο και τον καλυτερο προπονητη
Αν κανουν και μια δυνατη μεταγραφη στην περιφερεια ..
morrison
Ωραιο ματς ως τωρα.
Οταν ο Σπελστρα εγκατελειψε τις ιδεες με τα χαμηλα σχηματα οι Χιτ καταφεραν και ελεγξαν τα αμυντικα ριμπαουντ.Πολυ σημαντικος ο Χασλεμ που συμμαζεψε αρκετα τα πραγματα στην ρακετα τους.
Οι Μπουλς συνεχιζουν να ειναι αστοχοι και οταν δεν κερδιζουν δευτερες επιθεσεις εχουν επιθετικο προβλημα γιατι ο Ροουζ δεν βρισκει χωρο για να δρασει.Ο Ντενγκ εκανε καλη πρωτη περιοδο αλλα σιωπησε στη δευτερη.
Επιθετικα τους Χιτ κρατησε ο Γουειντ σε μεγαλο βαθμο.Ο Μπος δεν ειναι καλος σε isolation καταστασεις και δεν εχει χωρο να χτυπησει σε πνρ.Ο Λεμπρον εχει τις στιγμες του αλλα πρεπει να πηγαινει σε drive πιο συχνα.Ακομα μπορει ευκολα να ποσταρει τον Ντενγκ χαμηλα πραγμα που εχει επιχειρησει μονο μια φορα.
Τα λαθη ηταν σημαντικα(περα απο τα ριμπαουντ)στον αριθμο των εκδηλωμενων επιθεσεων που ειναι αρκετα παραπανω για τους Μπουλς.Ειδικα η παρουσια του Τσαλμερς επληξε αρκετα τους Χιτ σε αυτον τον τομεα.
Μοιαζει οτι θα γινει μαχη μεχρι τελους σημερα...
Razorblade Fish
Ποσο λιγος ειναι αυτος ο Μπουζερ...Δεν τελειωνει φασεις,δεν μπορει να καθαρισει και τα ριμπαουντ πισω...Δεν τον παω αυτον τον παικτη...

Εντιτ:Ο Νοα εχει μεινει μετα τις περιστροφες με τον Μπιμπι και αντι να τον βαλει μεσα στο καλαθι κανει λαθος πασα...8-0 σερι το Μαιαμι,εχει πλεον το momentum δικο του...
vc15
Ευτυχώς για το Miami, κάνει κάτι ο Haslem γιατί ο Joel Anthony είναι πολύ κακός σήμερα. Εντάξει, είχαμε το κάρφωμα του Haslem, το οχτάποντο του Deng σε ένα κακό όμως αγώνα μέχρι στιγμής. Πολύ άστοχες και οι δύο ομάδες, ο Rose δεν κάνει και το καλύτερο παιχνίδι του σήμερα... Χρειάζονται σουτ ψυχολογίας οι Bulls για να επανέλθουν.
Razorblade Fish
Εκπληκικος Χασλεμ,τα παντα ολα ο τυπος...
Razorblade Fish
5 συνεχομενοι ποντοι απο τον Τζειμς σε πολυ κρισιμο σημειο,ειχαν κολλησει οι 2 ομαδες και ειδικα οι Χιτ...

Το πηρε μονος του ο Λεμπρον,καταπληκτικος στο τελος...
olympiakos
ο λεμπρόν στα κρίσιμα τα παστελώνει ο γατούλης ο rose τα στέλνει airball...1-1 και πάμε την σειρά στο miami blove.gif smiley.gif
John Valthuer
Haslem is back in the game baby!!! Απλώς συγκινητικός! Πάμε τώρα στη South Beach!
duncan21
Τραγικο 4ο δωδεκαλεπτο για τους Μπουλς.Πραγματικα θεωρω οτι ειναι απιθανο να ξαναπαρουσιαστουν τοσο χαλια.Τραγικος Ροουζ ή μαλλον θολωμενος,ταιριαζει καλυτερα.0 σκορ,0 οργανωση.Θυμισε πολυ Ουεστμπρουκ με τις επιλογες του.Πολυ κακος κι ο Ντενγκ.Καλα στο Μπουζερ δεν αναφερομαι καν,εχει εξελιχθει σε non factor για τους Μπουλς(σε αντιθεση με το Γκιμπσον).Για τους Χιτ κλασσικα πολυ καλοι οι Ουειντ,Τζειμς αλλα κλειδι σαφως ηταν η παρουσια του Χασλεμ.Εδωσε σκορ,πολυτιμα επιθετικα ριμπαουντ και πολυ καλη αμυνα φυσικα.Κακοποιηση του μπασκετ ηταν το σημερινο παιχνιδι,ελπιζουμε σε καλυτερη συνεχεια(Μπουλς)...
baskethood
Πραγματι ο Χασλεμ βοηθησε παρα πολυ με την ενεργεια που εβγαλε,ετρεχε στον αιφνιδιασμο,εδινε πολυτιμες βοηθειες στην αμυνα,βοηθησε στα ριμπαουντ ,εδωσε και ποντους στην ομαδα.
Ο Ροουζ ηταν τραγικος στο τεταρτο δεκαλεπτο αλλα στο υπολοιπο παιχνιδι οι επιλογες του δεν ηταν ασχημες.Ηταν ομως παρα πολυ αστοχο το Σικαγο και ειδικοτερα οι Ντενγκ(6-22),Ροουζ(7-26),Μπογκανς(3-9),Κορβερ(2-12).
Το Μαιαμι επαιξε καλη αμυνα πανω στον Ροουζ,με συνεχη double team,και ετσι καταφερνε να φευγει η μπαλα απ τα χερια του και να μην απειλει με ντραιβ.Επειδη παντα κατι πρεπει να ρισκαρεις,επελεξαν να αφησουν καποια σουτ,και δικαιωθηκαν.
Στην αμυνα εβγαλαν ενεργεια,οι παικτες ειχαν παθος,εδιναν βοηθειες σε καθε μαρκαρισμα και ετσι στο τεταρτο δεκαλεπτο καταφεραν να βγαλουν εκτος ρυθμου το Σικαγο και τον Ροουζ συγκεκριμενα.
Ο Θιμποντο στο τελευταιο δεκαλεπτο χρησιμοποιησε ελαχιστα τον Μπουζερ και τον Νοα καθως οι Ασικ,Γκιμπσον του εδεναν καλυτερα την αμυνα.
Flash
QUOTE
Ο νεαρός τεχνικός απολογήθηκε κιόλας επειδή δεν είχε χρησιμοποιήσει τον Haslem νωρίτερα στα πλέι-οφ: "Ουσιαστικά δεν είχε παίξει σε κάποιο παιχνίδι όλον αυτό το καιρό και ήταν αίνιγμα για εμάς τι θα κάνει σήμερα. Βλέποντάς τον πάντως στο παρκέ ρωτάω τον εαυτό μου γιατί δεν πήρα την απόφαση να τον στείλω στο παρκέ νωρίτερα".


Να πω ότι είσαι ο μόνος που κάνει αυτή την ερώτηση...θα είναι ψέμμα.

Πλέον για μένα είναι ξεκάθαρο ότι ο χρόνος στους ψηλούς πρέπει πέρα του Bosh να μοιράζεται περίπου ισότιμα ανά μεσα σε Haslem, Miller και Anthony με μεγαλύτερη συμμετοχή αυτών που βρίσκονται σε καλύτερη μέρα. Κάτι Magloire και Ilgauskas και Dampier είναι σχεδόν ανέκδοτα. Κανα πεντάλεπτο που περισσεύει ας πάει στο Howard που τουλάχιστον είναι σοβαρός στο παιχνίδι του.

Από την άλλη το Σικάγο έχει ως πραγματικές ατμομηχανές τους Noa και Gibson με την ενέργεια και το πάθος που βγάζουν στην άμυνα και σε αυτούς πρέπει να βασιστεί. Επίσης, ο Asik μπορεί για εμένα να είναι απλά ένα μεταφερόμενο ογκώδες βοοειδές (και μεγάλος flopper) ΑΛΛΑ έχει το καλό ότι σχεδόν πάντα πηδάει στην κατακόρυφο με αποτέλεσμα και να δυσκολεύει πολύ το έργο των slashers του Miami και να χρεώνεται με λίγα φάουλ.

Ενδιαφέρουσα σειρα, για να δούμε.


Air Kef
QUOTE
Επίσης, ο Asik μπορεί για εμένα να είναι απλά ένα μεταφερόμενο ογκώδες βοοειδές (και μεγάλος flopper) ΑΛΛΑ έχει το καλό ότι σχεδόν πάντα πηδάει στην κατακόρυφο με αποτέλεσμα και να δυσκολεύει πολύ το έργο των slashers του Miami και να χρεώνεται με λίγα φάουλ.



Λες να μπορεί να ευδοκιμήσει κανα σχήμα με Νοά και Ασικ μαζί, αν συνχίσει ετσι ο Μπούζερ;
Flash
QUOTE(Air Kef @ May 19 2011, 12:10 ) *
Λες να μπορεί να ευδοκιμήσει κανα σχήμα με Νοά και Ασικ μαζί, αν συνχίσει ετσι ο Μπούζερ;


Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι μετά είσαι βέβαιος για τη σχεδόν μηδενική επιθετική συνεισφορά των ψηλών σου. Ο Asik δεν μπορεί καν να εκμεταλλευτεί τις ωραίες πάσες του Noa και ενώ είναι καλός σκρίνερ δεν μπορεί να τελειώσει ενα pick n roll με τον Rose. Όμως αμυντικά είναι τερατώδες (για τον αντίπαλο) δίδυμο και θα κάνουν θραύση στα επιθετικά rebs. Συμπέρασμα ; Νομίζω ότι ειδικά σε παιχνίδια όπως το χθεσινό όπου οι άμυνες είναι τόσο κλειστές, τα τρίποντα μπαίνουν με προεδρικό διάταγμα και το τελικό σκορ είναι εκατέρωθεν 90 ή λιγότεροι πόντοι, θα ήταν μια καλή ιδέα. Σε πιο ανοικτά παιχνίδια, ιδιώς αν οι James και Wade έχουν βρει το χέρι τους, είναι μάλλον αυτοκτονικό.
Air Kef
QUOTE(Flash @ May 19 2011, 14:18 ) *
Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι μετά είσαι βέβαιος για τη σχεδόν μηδενική επιθετική συνεισφορά των ψηλών σου. Ο Asik δεν μπορεί καν να εκμεταλλευτεί τις ωραίες πάσες του Noa και ενώ είναι καλός σκρίνερ δεν μπορεί να τελειώσει ενα pick n roll με τον Rose. Όμως αμυντικά είναι τερατώδες (για τον αντίπαλο) δίδυμο και θα κάνουν θραύση στα επιθετικά rebs. Συμπέρασμα ; Νομίζω ότι ειδικά σε παιχνίδια όπως το χθεσινό όπου οι άμυνες είναι τόσο κλειστές, τα τρίποντα μπαίνουν με προεδρικό διάταγμα και το τελικό σκορ είναι εκατέρωθεν 90 ή λιγότεροι πόντοι, θα ήταν μια καλή ιδέα. Σε πιο ανοικτά παιχνίδια, ιδιώς αν οι James και Wade έχουν βρει το χέρι τους, είναι μάλλον αυτοκτονικό.




Θεωρώ τον Ασίκ πάντως λίγο καλύτερο επιθετικά από ότι τον περιγράφεις.
Το πρόβλημα μάλλον θα ηταν οτι είναι και οι δύο κουλοί από τα 4 μέτρα και η ρακέτα των Χιτ θα ηταν κάπως απροσπέλαστη.
Οπως ειπες κι εσύ βέβαια, αμα λήγει 80-81, μπορείς να παίξεις και με 3 κουλούς. biggrin.gif
morfi
QUOTE(baskethood @ May 19 2011, 12:39 ) *
Το Μαιαμι επαιξε καλη αμυνα πανω στον Ροουζ,με συνεχη double team,και ετσι καταφερνε να φευγει η μπαλα απ τα χερια του και να μην απειλει με ντραιβ.Επειδη παντα κατι πρεπει να ρισκαρεις,επελεξαν να αφησουν καποια σουτ,και δικαιωθηκαν.

Για αυτό θεωρώ τους Μπουλς λίγο ανώριμους για τίτλο. Πάνε όσο μακριά τους πάει ο Ρόουζ και αν αυτός δεν παίξει καλά σχεδόν δεν έχουν τύχη.
baskethood
QUOTE (morfi @ May 19 2011, 15:52 ) *
Για αυτό θεωρώ τους Μπουλς λίγο ανώριμους για τίτλο. Πάνε όσο μακριά τους πάει ο Ρόουζ και αν αυτός δεν παίξει καλά σχεδόν δεν έχουν τύχη.

Ακριβως,πανε οσο μακρυα τους παει ο Ροουζ.
Το καλο ομως ειναι οτι παιζουν εξαιρετικη αμυνα,και οταν παιζεις τοσο καλη αμυνα μπορεις να διεκδικεις ολα τα παιχνιδια.
Anaz
Kαλα με πηρε ο υπνος στο 73-71 και με το μομεντουμ υπερ των Σικαγο, πως στην ευχη καταφεραν να χασουν 85-75??Τετοια καθιζηση στο τελος?? ohmy.gif

Κακα τα ψεμματα υστερουν και σε εμπειρια οι Σικαγο, και σε αυτες τις σειρες παιζει ρολο..
Ο μεγαλος Χασλιμ χτες ας πουμε μπηκε και το καθαρισε το ματσακι!!
Ο Ροουζ παιχταρας, αλλα δεν μπορει να τα βαλει μονος του με τους 2 καλυτερους περιφερειακους της λιγκας. Κι οταν τον ντουμπλαρουν κιολας συνεχεια και του κλεινουν τους χωρους, θα χρειαστει η υπερβαση απο τους υπολοιπους.. Ο Ντενγκ ηταν πολυ αστοχος χτες.Ο Κορβερ τα ιδια. Δεν γινεται ετσι! Οσο αμυνα και να παιξεις, αν δεν βαλεις τα σουτ... Κι οταν εχεις και τοσο τραγικο Μπουζερ, που πας..? Μεγαλη απογοητευση ο Μπουζερ σε αυτα τα πλευοφ.Πρωτος υποψηφιος για ανταλλαγη μου φαινεται πρεπει να ειναι σε πρωτη ευκαιρια..
Murdoc
Η γενικη εικονα και των δυο ομαδων ειναι πολυ απλα οτι οποια περιορισει τους καλους παικτες της αλλης καλυτερα, θα παρει και τη νικη αρκει να βαζει και τα κρισιμα καλαθια!!!Στο πρωτο παιχνιδι ηταν οι Μπουλς και στο δευτερο οι Χιτ!!Χτες βασικο ρολο στην νικη επαιξε η αποδοση του Χασλεμ που αλλαξε την ψυχολογια των Χιτ!!Δεν ξερω βεβαια αν θα γινει το ιδιο και στα επομενα παιχνιδια!!!Θα το δουμε στην συνεχεια!!
Προτιμω παντος και μου αρεσει περισσοτερο το Σικαγο ειναι πιο δεμενη ομαδα , δεν συμπαθω τους Χιτ γτ μου θυμιζουν την Ρεαλ του ποδοσφαιρου ριχνεις τα φραγκα σου εισαι η μονη ομαδα που εχεις 3 σουπερσταρ στην ακμη τους και νομιζεις οτι τα πρωταθληματα θα σου ερθουν ετσι, μακαρι να βρεθει η αντιστοιχη Μπαρτσελονα του ΝΒΑ να τους κοψει τα φτερα και να παρουν το μαθημα τους!!!
Dino Charito
QUOTE(Anaz @ May 19 2011, 16:42 ) *
Μεγαλη απογοητευση ο Μπουζερ σε αυτα τα πλευοφ.Πρωτος υποψηφιος για ανταλλαγη μου φαινεται πρεπει να ειναι σε πρωτη ευκαιρια..

Φέτος ο Μπούζερ ήταν ολη τη χρονιά απογοητευτικός. Τραυματίστηκε κιολας. Τιποτα δεν εδειξε. Ο,τι βλέπουμε φέτος είναι λόγο Rose & Thibodeau.
Συμφωνω ότι δύσκολα θα καθαρίσουν οι Μπούλς, δυστυχώς.(Ατιμε Μπος προδοτη πας για δαχτυλιδι). Ιδιως οσο δεν παιρνει βοηθειες ο Rose από κανέναν.
Η αμυνα οπως λές δε φτάνει. Κι εχθές καλή άμυνα επαιξαν. 85 ποντους έφαγαν. Αλλα πρεπει να βάλεις κιολας.
85-75...λες και βλέπαμε Ευρωλίγκα.

Συμφωνώ μαζί σου ότι ίσως την ψάξουν να τον...ανταλλάξουν με καλύτερο "χαρτάκι" smiley.gif
GreekNick
Μόλις είδα το ματς ΠΟΛΥ ΑΣΤΟΧΟΙ οι Bulls και έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι αφάνταστα με τον Boozer. Δεν νομίζω να ξαναβρούν οι Heat τόσο άστοχους τους Bulls.

Εύκολα ή δύσκολα πιστεύω ότι το Σικάγο την έχει την σειρά


Υ.Γ πως θα σας φαινότανε αυτή η ανταλλαγή
http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=6agvw89
phoenix_93
Μου είναι συμπαθείς οι Μπουλς αλλά δύσκολα θα βρουν καλή ανταλλαγή για τον Μπούζερ καθώς και πέρσυ και φέτος έχει δείξει στα play-off ότι είναι πολύ λίγος οπότε δεν νομίζω να καίγεται κανείς να τον πάρει. Πάντως πρέπει να φύγει γιατί είναι παραφωνία σε αυτή την ομάδα.
T.W.Is.M.
QUOTE(GreekNick @ May 19 2011, 23:53 ) *
Μόλις είδα το ματς ΠΟΛΥ ΑΣΤΟΧΟΙ οι Bulls και έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι αφάνταστα με τον Boozer. Δεν νομίζω να ξαναβρούν οι Heat τόσο άστοχους τους Bulls.

Εύκολα ή δύσκολα πιστεύω ότι το Σικάγο την έχει την σειρά


Υ.Γ πως θα σας φαινότανε αυτή η ανταλλαγή
http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=6agvw89



Για τους Μπουλς μοιαζει καλη(αν και ο Αμαρε ειναι πιο τσακωμενος με την αμυνα απ οτι ο Σακιλ με τον Κομπι του 2004). Οι παραγοντες των Νικς ομως για να την κανουν θα πρεπε να παρουν και ενα φορτηγο ασπιδες για να προστατευτουν απο τους αγριεμενους οπαδους που θα τους κυνηγουσαν. tongue.gif
morfi
QUOTE(GreekNick @ May 19 2011, 23:53 ) *
Υ.Γ πως θα σας φαινότανε αυτή η ανταλλαγή
http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=6agvw89

Ελλεεινή.
Ginobili
QUOTE(GreekNick @ May 19 2011, 21:53 ) *
Υ.Γ πως θα σας φαινότανε αυτή η ανταλλαγή
http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=6agvw89

Γκούχου...γκούχου!!!! έλεος...
SteveNashidis
Πέρα απο τις εντυπωσιακές ή απογοητευτικές εμφανίσεις εκατέρωθεν των παικτών του Σικάγο ή του Μιαμι εγώ θα σταθώ στον τρομερό παίκτη ονόματι Ασικ !!! Αυτό το παιδί κάνει πολλά πράγματα και τον υποτιμούσαμε σχεδόν η μισή ευρωπαϊκή κοινότητα του μπάσκετ ! Και όμως παίζει τελικούς Ανατολής ..άκουσον άκουσον σε μια ομάδα του βεληνεκούς του Σικάγου! Και μάλιστα στα τελευταία κρίσιμα λεπτά του αγώνα..! Βάζοντας τα γυαλιά σε Boozer και λοιπούς που σχεδόν θα έλεγα ξύνονται στην άμυνα ...

Η ταπα ( ή μαλλον the rejection που φώναζε και ο σχολιαστής ) στον Wade ήταν αξιοθαύμαστη για την χρονική συγκυρία του σκορ και της ροής του παιχνιδού...και ας βγήκε ματωμένος και αυτός και ο Wade....
george69
QUOTE (Voyager @ May 21 2011, 22:11 ) *
Πέρα απο τις εντυπωσιακές ή απογοητευτικές εμφανίσεις εκατέρωθεν των παικτών του Σικάγο ή του Μιαμι εγώ θα σταθώ στον τρομερό παίκτη ονόματι Ασικ !!! Αυτό το παιδί κάνει πολλά πράγματα και τον υποτιμούσαμε σχεδόν η μισή ευρωπαϊκή κοινότητα του μπάσκετ ! Και όμως παίζει τελικούς Ανατολής ..άκουσον άκουσον σε μια ομάδα του βεληνεκούς του Σικάγου! Και μάλιστα στα τελευταία κρίσιμα λεπτά του αγώνα..! Βάζοντας τα γυαλιά σε Boozer και λοιπούς που σχεδόν θα έλεγα ξύνονται στην άμυνα ...

Η ταπα ( ή μαλλον the rejection που φώναζε και ο σχολιαστής ) στον Wade ήταν αξιοθαύμαστη για την χρονική συγκυρία του σκορ και της ροής του παιχνιδού...και ας βγήκε ματωμένος και αυτός και ο Wade....


Για να κερδισει το CHICAGO την σειρα θα πρεπει να μεταφερει
το παιχνιδι μεσα στην ρακετα εκει οπου υπερτερει εναντι του
MIAMI . Θα πρεπει ο ΒΟΟΖΕR να ανεβασει την αποδοση του
και ο NOAH να συνεισφερει περισσοτερα στην επιθεση .
Ο BOSH ειναι ο αδυναμος κρικος των HEAT .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.