Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Αρης - Μπαρτσελονα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2
klearxos
QUOTE(dizzy_fingers @ Feb 1 2007, 03:07 AM) *
Ποιό σύνθημα λες Κλέαρχε?

Το Μιχαλακη εισαι τρελα.....

Ξερει τελικα κανεις, γιατι εχω μπερδευτει, τι γινεται στην κληρωση της Δευτερας? Ειναι ολα χυμα ή θα υπαρχουν κλειδαριθμοι για ομαδες απο ιδιο ομιλο-στην προηγουμενη φαση- ή απο ιδια χωρα?

QUOTE(thrylos7 @ Feb 1 2007, 03:11 AM) *
Δεν έχεις καθόλου άδικο για ...τον Ορφανό..

Να σου πω την αλήθεια βέβαια, ούτε αυτό με τον "Μιχαλάκη" μου άρεσε... αν έλεγε "θα είσαι" θα ήταν πολύ καλύτερα...

Για ενα θα κολλησες τωρα biggrin.gif
thrylos7
Έχει τεράστια διαφορά... χωρίς το θα, είναι σαν να λες ότι είναι πουλημένος... Άσχετα αν μέσα του ήθελε να περάσει ο Άρης, άσχετα αν δεν ευστόχησε σε σουτ, αυτό δε μπορείς να το πεις με τίποτα για τον αρχηγό... smile.gif

Αυτό που ξέρω για την κλήρωση είναι ότι δε μπορούν ομάδες από τα δύο πρώτα γκρουπ να είναι από την ίδια χώρα ή να ήταν στον ίδιο όμιλο.
Anaz
Τάδε έφη Ματσόν. Αν είναι δυνατόν! Να βάζει τους αναπληρωματικούς στην παράταση; Ντροπή για τον Άρη! Αυτά περί χαλάρωσης και ξεκούρασης είναι παιδικά... Ντροπή να θέλει το ματς η αδιάφορη Μπαρτσελόνα περισσότερο από τον Άρη, στο ίδιο το Παλέ...
Σωστός! Πιο πολυ για δικαιολογία για την ηττα μου κανει αυτο που έκανε ο Ματζον..

Συμφωνω επίσης για το "θα".
enypnio
pantws ama hasoun roma kai unicaja pernaei i Napoli opote tsampa xerontai aytoi pou xerontai
x35
QUOTE(thrylos7 @ Jan 31 2007, 11:08 PM) *
Ωραία εμπειρία η σημερινή.. Ο Άρης ήταν κάκιστος στο πρώτο ημίχρονο και στις αρχές του δεύτερου, μέχρι να γίνει η αλλαγή Ραούφ - Καστλ και να παίξει επιτέλους μπάσκετ. Μετά ο Ραούφ βγήκε, αλλά χάρη στον απίστευτο (για μια ακόμα φορά) Μάσεϊ το ματς πήγε στην παράταση. Δεν ήθελε πολύ να πάρει 100% τη νίκη μόνος του με το τρίποντο από μακριά στο μισό δευτερόλεπτο μετά από επαναφορά της Μπαρτσελόνα(!!)...

Δε θα πω πολλά για τον αγώνα.. Απλά ότι ο Καστλ ήταν και πάλι τραγικός ως πλέι μέικερ, ότι ο Άρης επιθετικά έκανε το χειρότερό του παιχνίδι μέχρι το 24'-25' κι ότι θα μπορούσε να βοηθήσει ο Φλέτσερ(ναι, μη γουρλώνετε τα μάτια, Φλέτσερ λέει) όταν πέρασε στο παιχνίδι ο Μαρκονάτο, καθώς για 5 συνεχείς φάσεις άφηνε τον Μάσεϊ μόνο του στο τρίποντο και τον περίμενε για ένας εναντίον ενός... Αν ήταν εκεί ο Κέβιν, θα μπορούσε να σκοράρει μιας και το επιθετικό του παιχνίδι βασίζεται πολύ στα περιφερειακά σουτ. Στο τέλος βέβαια, ο Μάσεϊ έβαλε 2 τρίποντα!! Το καλύτερο το έκανε λίγο πιο πριν με ένα απίστευτο κάρφωμα στον Γκριμάο.. θα μπορούσε θεωρητικά κάλλιστα να μπει στο TOP 10 της χρονιάς του NBA.
Κι ένα άλλο απίστευτο, το αλά "μπόμπα" σουτ με το αριστερό του Σιγάλα στο δεύτερο ημίχρονο...
Τάδε έφη Ματσόν. Αν είναι δυνατόν! Να βάζει τους αναπληρωματικούς στην παράταση; Ντροπή για τον Άρη! Αυτά περί χαλάρωσης και ξεκούρασης είναι παιδικά... Ντροπή να θέλει το ματς η αδιάφορη Μπαρτσελόνα περισσότερο από τον Άρη, στο ίδιο το Παλέ...

Αυτό ακριβώς είδα και εγώ. Με τον Ραούφ η ομάδα έπαιξε πολύ καλύτερα αλλά πάλι το έβγαλε και πέρασε τον κάκιστο Καστλ και τον κράτησε μέσα μέχρι το τέλος τους ματς. Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική του Ματσόν. Όσο για τον Φλέτσερ ίσως να βοηθούσε αλλά δεν ήταν καν στον πάγκο άρα δεν υπήρχε περίπτωση να παίξει.
Το κάρφωμα του Μάσει ήταν απίστευτο αλλά το highlight του αγώνα ήταν εκείνο το απίστευτο καλάθι του Ναβάρο. Όλοι στο γήπεδο πιστέψαμε ότι κάνει πάσα και τελικά είδαμε την μπάλα να μπαίνει στο καλάθι !!
Μεγάλο λάθος επίσης να παρατήσουν το ματς στην παράταση. Βέβαια ήταν λογικό οι παίκτες να ενθουσιαστούν και να πανηγυρίζουν και ουσιαστικά να μην έχουν διάθεση για μπάσκετ που φάνηκε αμέσως με μια ενθουσιώδη προσπάθεια του Μασει αλλά ο Ματσόν σε εκείνο το σημείο θα έπρεπε να πάρει ταιμ αουτ και να τους συνεφέρει. Αυτός όμως προτίμησε να ακολουθήσει τους παικτες που το θεωρώ απαράδεκτο.
hagi
Παιδιά όλα δεκτά αυτά που λέτε και εγώ μαζί σας..Έπρεπε να κερδίσουμε και να μην το παρατήσουμε το παιχνίδ..Αλλά ελάτε στη θέση τους.Δείτε το από την δική τους μεριά..Μπείτε στο γήπεδο και κάντε την υπερπροσπάθεια απέναντι στην πανάκριβη Μπαρτσελόνα και ακούστε όλοι τα πανηγύρια του κόσμου για την πρόκριση..

Είναι πολύ δύσκολο να μην χαλαρώσεις.. Το θέμα είναι ότι ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤO TOP 16 και αυτό είναι το καλύτερο.. 77.gif 77.gif

Τα παιδιά έδειξαν για ακόμη μια φορά πάθος για τη νίκη που συνεχώς φαινόταν ότι δεν θα ερχόταν..Τελικά το χάσαμε από δική μας επίθεση..

Μπράβο και πάλι μπράβο για την μέχρι τώρα πορεία και τα αποτελέσματα που έχουν φέρει.. 41.gif 41.gif

Πιστεύω πραγματικά ότι θα πάμε πολύ καλά και στην επόμενη φάση..Αντιμετωπίσαμε ομάδες που είναι από τις καλύτερες στην Ευρωλίγκα και μάλιστα στα ίσα και νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιο μεγαλύτερο φόβητρο από τις άλλες ομάδες.Μπορούμε να τους κοντράρουμε όλους..

Μακάρι να μην πέσει η απόδοση της ομάδας..

Πολλά μπράβο και στον καταπληκτικό κόσμο!! 41.gif 41.gif Είναι απίστευτη η ατμόσφαιρα και πραγματικά ανατριχιάζεις μόνο που το ακούς..Φαντάζομαι πως θα είναι να το ζεις από κοντά..Εχθές ήταν φανταστικά στην έναρξη με τα τόσα χαρτάκια και κορδέλες που γέμισαν το γήπεδο..Πραγματικά εύχεσαι να είσαι παίχτης του Αρη σε τέτοια ατμόσφαιρα.. 77.gif

Επίσης να πω ότι μου άρεσε πολύ η σκηνή με τον Ματσόν να δακρίζει μόλις πληροφορήθηκε το αποτέλεσμα..Και αυτό γιατί δείχνει ότι το ζει πραγματικά.. 41.gif

Είδα τα τελευταία δευτερόλεπτα της Μπένετον και πανηγύρισα όταν έβαλαν το τρίποντο 40 περίπου δευτερόλεπτα πριν από το τέλος..

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!! icon_wave.gif

και κάτι από betsmart

«Αφιερωμένη» στους «κίτρινους» η στήλη

Καιρός ήταν να γυρίσει η τύχη του Αρη στην Ευρωλίγκα. Με τόσα… μαγικά που έκανε η Νάπολι τις τελευταίες αγωνιστικές, υπήρχε η εντύπωση ότι ακόμα κι αν οι «κίτρινοι» κέρδιζαν την Μπαρτσελόνα, η πρόκριση σε θα εξασφαλιζόταν! Τόσο πολύ φοβήθηκε το μάτι του Ματσόν και των παικτών του.

Χίλια μπράβο στην Μπενετόν. Όχι μόνον επειδή κέρδισε, αλλά επειδή κράτησε την αξιοπιστία της Ευρωλίγκας ψηλά. Όταν οι Τρεβιζάνοι κέρδισαν στο πρωτάθλημα τη Νάπολι, το περασμένο Σάββατο, πολλοί προεξόφλησαν νίκη της Νάπολι στο χτεσινό αγώνα. Φευ, όμως…

Ο Νίκος Ζήσης φυσικά έβαλε το χεράκι του… Μέχρι το τέλος έκανε τη χειρότερη, ίσως, εμφάνισή του στην Ευρωλίγκα. Όμως ήταν αυτός που με λέι απ έγραψε το 60-61, πριν το τρίποντο – μαχαιριά του Μάρκους Γκόρι.

Παρεμπιπτόντως, ο Γκόρι ήταν ο διακαής πόθος του Τσαρλς Μπάρτον στον Αρη! Μπορεί να μη φόρεσε τα κίτρινα, όμως οι «κίτρινοι» θα τον θυμούνται για χρόνια.

Το κλάμα του Αντρέα Ματσόν την ώρα που παιζόταν ο αγώνας και γινόταν γνωστό το αποτέλεσμα της Νάπολι με την Μπενετόν είναι για χάι λάιτ. Απόλυτα φυσιολογικό ξέσπασμα.

Και τι δεν είχε ακούσει ο Ιταλός. Και τι δε θα άκουγε αν ο Αρης δεν κατάφερνε να προκριθεί. Λες και η πρόκριση στους 16 ήταν ο στόχος του Αρη μόλις ξεκινούσε η σεζόν.

Για να λέγονται τα πράγματα με το όνομά τους λοιπόν, ο Αρης έκανε την απόλυτη υπέρβαση κι ας άφησε μία «γλυκόπικρη» γεύση η ήττα από την Μπαρτσελόνα. Η γεύση πρέπει να είναι μόνο γλυκιά. Ας δει ο κόσμος ποιες ομάδες μένουν εκτός Ευρωλίγκας…

Αυτά για τον κόσμο. Οι παίκτες, από την πλευρά τους, αντέδρασαν ως παίκτες μεγάλης ομάδας. Κανείς δεν είχε όρεξη για χαμόγελα. Κι αυτό λέγεται σωστή νοοτροπία.

Βέβαια, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Και για τον Αρη υπάρχει καλύτερο. Ούτε η γλυκιά γεύση της πρόκρισης δεν κάνει να ξεχαστεί ότι ένας παίκτης που πιάνει θέση κοινοτικού ήταν εκτός 12άδας στον αγώνα της χρονιάς.

Η κατάσταση με τον Φλέτσερ λοιπόν πρέπει να ξεκαθαρίσει εδώ και τώρα. Μπορεί να έχει τριετές κλειστό συμβόλαιο, όμως δεν μπορεί τρία χρόνια να παίζει μόνον με το Μακεδονικό και σία…

Ο Μιχάλης Κακιούζης περίμενε ότι θα αποθεωθεί. Όμως αν δεν ζήσεις κάτι, δεν μπορείς να το φτιάξεις στο μυαλό σου από πριν. Γι’ αυτό και ο αρχηγός συγκινήθηκε τόσο πολύ.

Ηξερε όμως ότι η αγάπη του για τον Αρη μπορεί να… παρεξηγηθεί. Γι’ αυτό και κλώτσησε την πινακίδα όταν έχασε ένα τρίποντο. Τίποτα δεν του πήγε στην επίθεση…

Το τέλος βέβαια ήταν ιδανικό και για τον ίδιο. Και νίκη της Μπαρτσελόνα και πρόκριση του Αρη.

Οσο για το καλοκαίρι; Παρέπεμψε στο Θεό. Του πολέμου;

Για τον κόσμο του Αρη τι να πει κανείς; Ακόμα κι όταν το ματς «έκαιγε», πριν καν λήξει το ματς της Νάπολι με την Μπενετόν, όλα ήταν κόσμια. Γι’ αυτό και ο «σκληρός» Ιβάνοβιτς δήλωσε ότι «ο Αρης αξίζει εγγυημένο συμβόλαιο στην Ευρωλίγκα».

Η πρόκριση στους «16» δημιουργεί νέα οικονομικά δεδομένα στην ΚΑΕ, που έχει «στο τσεπάκι» τρία ακόμα σολντ άουτ. Αρα, μην αποκλείσετε τίποτα για τη συνέχεια…

Καλά που δεν πήγε στο γήπεδο ο Θανάσης Τζεβελέκης. Δεν είναι για τέτοιες συγκινήσεις μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε…

Κανείς όμως δεν τον ξέχασε. Ολοι του αφιέρωσαν την πρόκριση. Και επιφυλάχθηκαν ότι τα καλύτερα έρχονται…

Ποια μπορεί να είναι τα καλύτερα; Το βέβαιο είναι ότι με όποιους κι αν κληρωθεί στους «16», ο Αρης θα κυνηγήσει τουλάχιστον τρεις νίκες στην έδρα του. Και πού ξέρεις; Και ο Παναθηναϊκός πέρυσι με νίκες πέρασε στους «8»…
HOULIGAN76
Συγχαρητηρια στον λαό του Αρη για την είσοδο στην φάση των 16!! smile.gif

Παρότι είχε το χαμηλότερο μπάτζετ της ευρωλίγκας κατόρθωσε χάρης στην δύναμη της έδρας να περάσει στην επόμενη φάση.Βέβαια τώρα θα αρχίσουν τα ζόρια αλλά με λίγη τύχη όλα είναι πιθανά.Αυτή την φορά θα πρέπει όμως να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την έδρα του δηλαδή να έχει τρείς νίκες.

Ωστόσο ο Ματσόν είναι λίγος για σας.
klearxos
Καλημερα.
Εχοντας ηρεμησει λιγακι απο το χθεσινο αγωνα μπορω να πω τα εξης:
Συμφωνω απολυτα με οσους ανεφεραν το γεγονος οτι η ομαδα ρολαρε πολυ καλυτερα με τον Ραουφ μεσα παρα τον Καστλ. Οι τελευταιες 5-6 επιθεσεις πριν την εισοδο του ηταν για προmini. Εντυπωση βεβαια που προκαλεσε το γεγονος οτι χειροκροτηθηκε εντονα με το που τον σηκωσε ο Ματσον, και αυτο γιατι στα τελευταια ματς παροτι δεν πηρε πολυ χρονο συμμετοχης δεν επαιξε και παρα πολυ καλα.Ισως απλα ο κοσμος τον πιστευει ακομα.
Συμφωνω επισης οτι ναι μεν ολοι θελαμε την νικη αλλα με το ακουσμα της προκρισης ακομα και εγω στις κερκιδες χαλαρωσα biggrin.gif . Θεωρω οτι οι παικτες εβγαλαν την κουραση απο την υπερπροσπαθεια της τελευταιας περιοδου, και για αυτο μαλλον εκανε τις αλλαγες ο Ματσον. Δειτε το κατι σαν την ηττα της Εθνικης απο την Ρωσια στο Euro'04.

Τελος οσον αφορα το "θα" ναι σιγουρα θα ηταν καλυτερα αλλα εκεινη την στιγμη θεωρω οτι δεν το σκεφτηκε κανεις. Εξαλλου δεν το φωναξαμε οτι στην αρχη του αγωνα ουτε κατα την διαρκεια. Το συνθημα ακουστηκε μονο αφου ειχε επιβεβαιωθει η προκριση μας. Σε καμια περιπτωση δεν πιστευω οτι περασε απο το μυαλο κανενος οτι με αυτον τον τροπο υπονοουσε οτιδηποτε για την αποδοση του αρχηγου.

Αυτα.
Συγχαρητηρια και παλι 41.gif και ολοι στο euroleague.net τη Δευτερα για την κληρωση.

Υ.Γ.Thrylos7 εννοεις για τα δυο πρωτα γκρουπ δυναμικοτητας?
dimitrisp
Η ομάδα του Άρη μα πολυ περισσοτερο ο κοσμος του χτες ητανε συγκινητικος. Αξιζε να περασει παρολο που δεν εχει τρελο μπατζετ για τα δεδομενα της Ευρωλιγκα και ηδη εκανε μεγαλη υπερβαση για την φετινη χρονια.

Και πιστευω πως αν δεν καθοτανε το αποτελεσμα απο την Ιταλια, στην παραταση θα την κερδιζε την Μπαρτσελονα υπο αλλες συνθηκες. Σε καποιες στιγμες παιχτηκε σπουδαια αμυνα πανω στους παικτες κλειδια. Πολλα μπράβο !!
Warrior
Με καλυψαν hagi και Κλεαρχος απολυτα....

QUOTE(apkat)
Warrior εσυ να τα βλεπεις που πιστευες οτι θα το δωσει το ματς η Μπενετον!!

Μονο με τον Σπυρο..σπιτι του...συμβαινουν αυτα τα πραγματα!! laugh.gif
tongue.gif

QUOTE(dizzy_fingers)
Συγχαρητήρια για την πρόκριση η οποία είναι αποτέλεσμα της αποκατάστασης της τάξεως....δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι που έχει μείνει έξω η κ#λοομάδα η Νάπολι...

Kαι γω! cool.gif
19.gif

Και φυσικα δεν θα εχω κανενα προβλημα enypnio να περασει σημερα ως καλυτερη 6η... wink.gif
Νομιζω οτι δεν χρειαζεται να ειμαστε κακοπροαιρετοι και δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο να αντιληφθουμε
το "πνευμα" με το οποιο καποια πραγματα λεγονται.

QUOTE(thrylos7)
Ντροπή για τον Άρη! Αυτά περί χαλάρωσης και ξεκούρασης είναι παιδικά... Ντροπή να θέλει το ματς η αδιάφορη Μπαρτσελόνα περισσότερο από τον Άρη, στο ίδιο το Παλέ...

Μου αφησε μια πικρια και μενα,αλλα οχι και ντροπη ρε Νοτη....
Κανανε υπερπροσπαθεια τα παιδια και ηταν λογικο να χασουν την συγκεντρωση τους οταν ολοκληρο το
γηπεδο εχει σηκωθει στο ποδι και πανηγυριζει την προκριση.

Εκει που εφτασε το ματς,πιστευω πως θα το παιρναμε το ματς αν χρειαζοτανε...

Υ.Γ.:Kλεαρχε,ναι,για τα δυο πρωτα γκρουπ δυναμικοτητας ισχυουν αυτα που ειπε ο thrylos..
emperor
Παιδιά και εμένα δεν με άρεσε ότι το αφήσαμε το παιχνίδι στην Παράταση αλλά περάσαμε στο ΤΟΡ 16 την πρώτη μας χρονιά.Αυτό για μένα τα σβήνει όλα. Το όνειρο συνεχίζεται μάγκες για άλλα 6 παιχνίδια. Ας το χαρούμε

Πάντως και εμένα με έκανε μεγάλη εντύπωση το διπλό την Μπενετον.Μετά την νίκη της στο πρωτάθλημα επι της Ναπολι δεν το περίμενα

Άντε να γίνουν και οι διορθωτρικές κινήσεις στην ομαδά

Πάντως μήπως πρέπει να ψάξουμε και για άσσο?
weirdo1977
QUOTE(treathitch @ Aug 8 2006, 01:24 AM) *
Πωπω ρε παιδιά. καλός ο Γκάλης, δε λέω, μαγκιά του που έμεινε αξιοπρεπής, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά δεν κοιτάτε και λίγο τη σημερινή ομάδα σας? Σας έχουν μείνει λίγες εβδομάδες και η διοίκηση έχει κουβαλήσει ότι χειρότερο από το μεταγραφικό παζάρι.
Εσείς που γεμιζετε το γήπεδο και έχετε και μπασκετική παιδεία, δε μπορείτε να δείτε πως θα πάτε άπατοι στην Ευρωλίγκα με αυτό το ρόστερ? Συζητήστε λίγο για την ουσία του πράγματος και μετά κοιτάτε τα φιλικά προς τιμήν του "γκάνγκστερ"

icon_drunk.gif

σε όλα σου τα post με αποκορύφωμα αυτό που παραθέτω διακρίνω μια εμπάθεια για τον Αρη, γιατί άραγε ?
SteelGandalf
Είναι αυτό που λέμε:

"μερικές φορές είναι καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς". tongue.gif

Μπράβο στην ομάδα. Πάμε στον επόμενο γύρο και θα παλέψουμε για το καλύτερο, όποιο κι αν είναι αυτό. Σημασία έχει ότι κάναμε την υπέρβαση και με το παραπάνω.

Σε ότι αφορά τα του ματς. Στους περισσότερους αγώνες, όταν η μπάλα "καίει", τον Καστλ τον φοβάμαι. Δεν ξέρω πως τα καταφέρνει, αλλά δεν κάνει για παίχτης της τελευταίας στιγμής. Ή που θα γλυστρίσει, ή που θα χάσει τη μπάλα και γενικά μια μ@λακία θα βρει να κάνει. Απλά δεν κάνει για "άνθρωπος της τελευταίας στιγμής". Ο Ραούφ εχθές μου έβγαζε μια σιγουριά σε όλες του τις οργανωτικές κινήσεις και πραγματικά με πειράζει που δεν παίζει περισσότερο. Κάποιες φορές βέβαια, το παρακάνει και αυτός και σουτάρει βιαστικά, αλλά μέσα στον αγώνα συμβαίνουν αυτά. Εγώ τον πιστεύω το Ραούφ. Έχει μεγάλη εμπειρία και ασχέτως ηλικίας, ένα 10λεπτο με τέταρτο μπορεί να προσφέρει.

Χθες θα έσκαγα. Λες και κατάρα μας έπιασε. Δε μπορούσαμε να ισοφαρήσουμε με τίποτα. Να 'ναι καλά ο Μάσεϊ που με τρίποντο μας έδωσε το προβάδισμα. Πιστεύω ότι η ομάδα πρέπει να παίζει περισσότερο με σύστημα και λιγότερο ατομικά. Με ατομικές ενέργεις δε μπορείς να κερδίσεις αγώνες απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Μας λείπει ένας "ψηλός". Χθες πάλι πάρτι έκαναν οι Μαρκονάτο, Τρίας και Βάθκες.

Στην παράταση αν χρειαζόμασταν τη νίκη, πιστεύω πως θα την κατακτούσαμε, αν και σαν Αρειανός, δε δέχομαι τη δικαιολογία "ότι χαλάρωσαν με το που έμαθαν ότι προκρίθηκαν". Εγώ στη θέση τους θα "σκύλιαζα" για να κερδίσω, παίζοντας και χωρίς άγχος από 'κει και πέρα. smile.gif
dizzy_fingers
Σε ότι αφορά τα του ματς. Στους περισσότερους αγώνες, όταν η μπάλα "καίει", τον Καστλ τον φοβάμαι. Δεν ξέρω πως τα καταφέρνει, αλλά δεν κάνει για παίχτης της τελευταίας στιγμής. Ή που θα γλυστρίσει, ή που θα χάσει τη μπάλα και γενικά μια μ@λακία θα βρει να κάνει. Απλά δεν κάνει για "άνθρωπος της τελευταίας στιγμής".

Πέρσι στο uleb cup, όμως, δεν ήταν λίγες οι φορές που ξελάσπωσε την ομάδα στο τέλος. Αποκορύφωμα ήταν νομίζω ο ημιτελικός με τη Χέμοφαρμ.

Φέτος βέβαια...είναι άλλη ιστορία. Κι όχι μόνο όταν καίει η μπάλα, αλλά γενικά σε όλο το παιχνίδι, ο Καστλ φέτος δεν εμπνέει σιγουριά.
Μπορεί να του βγαίνει η κούραση από τα τελευταία χρόνια που βαράει 30λεπτα στην ηλικία του...
Ας ελπίσουμε ότι θα βρει τον εαυτό του στα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος.
SteelGandalf
QUOTE(dizzy_fingers @ Feb 1 2007, 12:58 PM) *
Ας ελπίσουμε ότι θα βρει τον εαυτό του στα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τώρα σώθηκες. Εκεί είναι που λογικά θα "σέρνεται" εντελώς. Χρειαζόμαστε παίχτη και στον άσσο.
dizzy_fingers
Κυρίως λόγω εμπειρίας το λέω.

Τώρα, ποιόν παίχτη να βρει ελεύθερο η ομάδα για να πάρει?
SteelGandalf
Είναι αδύνατο τώρα να καλυφθεί σωστά η οποιαδήποτε θέση.

Ας μη ξεφεύγουμε όμως. smile.gif
thrylos7
Μου αφησε μια πικρια και μενα,αλλα οχι και ντροπη ρε Νοτη....
Κανανε υπερπροσπαθεια τα παιδια και ηταν λογικο να χασουν την συγκεντρωση τους οταν ολοκληρο το
γηπεδο εχει σηκωθει στο ποδι και πανηγυριζει την προκριση.

Εκει που εφτασε το ματς,πιστευω πως θα το παιρναμε το ματς αν χρειαζοτανε...

Δεν είναι θέμα αποτελέσματος, αλλά θέμα προσπάθειας... Τη συγκεκριμένη φράση:
Ντροπή να θέλει το ματς η αδιάφορη Μπαρτσελόνα περισσότερο από τον Άρη, στο ίδιο το Παλέ...

την "πιστεύω" απόλυτα...

Αυτό, ήταν περισσότερο ευθύνη του Ματσόν, που αμέσως άλλαξε τα 3/5 της ομάδας και φάνηκε ξεκάθαρα ότι δεν πήγαινε να κυνηγήσει τη νίκη στην παράταση.

Θα έλεγα ότι με εκφράζει αυτό:

δε δέχομαι τη δικαιολογία "ότι χαλάρωσαν με το που έμαθαν ότι προκρίθηκαν". Εγώ στη θέση τους θα "σκύλιαζα" για να κερδίσω, παίζοντας και χωρίς άγχος από 'κει και πέρα.

πόσο μάλλον όταν υπήρχε αυτή η ατμόσφαιρα... όλο το Παλέ να πανηγυρίζει! Τί καλύτερο;

Τώρα, ποιόν παίχτη να βρει ελεύθερο η ομάδα για να πάρει?

Υπάρχουν δύο πολύ καλές περιπτώσεις... Μούλα και Γκαγκαλούδης.. tongue.gif tongue.gif

Νίκο(sarounas), το box score με τα αυτόγραφα, κάπου μου έπεσε, ευτυχώς γύρισα πίσω, το έψαξα και το βρήκα πάνω στην εγνατία... τυχερός ήμουν!
sarounas
Όπως συνήθως.. είναι σπουδαία εμπειρία ένας σημαντικός αγώνας του Άρη στο Αλεξάνδρειο.
Βέβαια χθες εκνευρίστικα λίγο στο τέλος με την ενέργεια του Ματζόν να παρατήσει ουσιαστικά το παιχνίδι, από την στιγμή μάλιστα, που βασικότατοι παίκτες της ομάδας είχαν την διάθεση να παλέψουν για την νίκη. Είμαι σίγουρος γι΄αυτό διότι είδαμε τον Ουίλκινον σκασμένο μετά το τέλος του ματς να κόβει βόλτες με το σακίδιο του έξω από το Παλέ πριν αποχωρήσει. Ακόμη σήμερα ο Μάσει σε ερώτηση ρεπόρτερ αν αυτή ήταν η πιο γλυκιά ήττα στην καριέρα του απάντησε τσατισμένος “θα ήθελα την νίκη!”
Επίσης, είμαι απορημένος με την εμμονή blink.gif του Ματζόν και πάλι! με τον Καστλ -βλέπω είστε πολλοί που συμφωνείτε με αυτό-. Ο αμερικανός είναι τουλάχιστον απαράδεκτος στον ρόλο του οργανωτή. Αυτό φυσικά δεν είναι μόνο χθεσινή διαπίστωση, θα μπορούσε να εκμεταλλευθεί τον Καστλ θέτoντάς του έναν ρόλο παρόμοιο με αυτό του Ηλιάδη, μιας και είναι και αυτός αποτελεσματικός σκόρερ όπως ο Σάββας και εξίσου εξαιρετικός αμυντικός. Πόσο μάλλον όταν του βγαίνει -ειδικά χθες στο λιγοστό αλλά καθοριστικό διάστημα που αγωνίστηκε- κυριολεκτικά λαχείο σαν οργανωτής ο Ραούφ αλλά περιέργως τον απέσυρε, μάλλον για ένα άστοχο σουτ!

το σύνθημα στον Κακιούζη ήταν μεγάλη έκπληξη και για μένα, δεν το περίμενα! Αλλά πρέπει να πω ότι αυτό ήταν αποτέλεσμα του γενικότερου κλίματος που δημιουργήθηκε από τα συνεχόμενα ελεύθερα άστοχα σουτ του Μιχάλη. Προσοχή για μην παρεξηγηθώ, σε καμιά περίπτωση δεν εννοώ ότι ήθελε να αστοχήσει, απλά μάλλον ήταν έξω απ’ τα νερά του, ώντας σαστισμένος και ο ίδιος από την ατμόσφαιρα και την συμπεριφορά του κόσμου απέναντι στο πρόσωπό του.

Αγωνιστικά είναι ξεκάθαρες οι δύο φετινές αδυναμίες του Άρη, αφού επαναλαμβάνονται συνεχώς. Η μία και η σπουδαιότερη είναι το πολύ μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση γενικά που δεν πηγάζει από έλλειψη ταλέντου και αναποτελεσματικότητα των παικτών ή απουσία συστημάτων αλλά είναι φανερό από απουσία οργάνωσης και καθαρού μυαλού. Ο ρόλος αυτός προοριζόταν για τον Καλαιτζή, αλλά αυτός για διάφορους λόγους αποδείχτηκε ανεπαρκής. Το άλλο σοβαρό πρόβλημα αφορά την άμυνα στο ποστ, απέναντι σε ψυλούς και δυνατούς αντιπάλους, κάτι παραπλήσιο με το πρόβλημα του ΠΑΟ πέρσι.

Πάντως ειλικρινά, πάρα πολλά συγχαρητήρια 41.gif στην ομάδα και τον κόσμο, όχι μόνο για την πρόκριση αλλά γιατί κατάφεραν και πάλι να δόσουν το στίγμα τους και να γίνουν αντικείμενο συζητήσεων και πολλών θετικών σχολίων στην μπασκετική Ευρώπη.
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το ότι σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι οι αντίπαλοι δηλώνουν τον θαυμασμό τους για την ατμόσφαιρα και στάζουν μέλι στις δηλώσεις τους αποκορύφωμα τα χθεσινά του Ιβάνοβιτς ο οποίος προφανώς θυμήθηκε την εποχή που ερχόταν με την Γιουγκοπλάστικα της οποίας ήταν ο αρχηγός.

QUOTE(thrylos7 @ Feb 1 2007, 03:35 PM) *
Υπάρχουν δύο πολύ καλές περιπτώσεις... Μούλα και Γκαγκαλούδης.. tongue.gif tongue.gif

να που κυκλοφορούν παίκτες, πολύ καλές προτάσεις αυτές, ειδικά ο Μούλα αν δεν έκλεισε στην Ισπανία είναι πολύ μεγάλη κλάση στο πικ εντ ρολ, χρυσές δουλειές θα κάνουν στην επίθεση με Μάσει, Ουίλκισον.
ξανοιχτήκαμε πολύ όμως….να δούμε πρώτα τι θα γίνει με Σεραπίνας, Φλέτσερ

Νίκο(sarounas), το box score με τα αυτόγραφα, κάπου μου έπεσε, ευτυχώς γύρισα πίσω, το έψαξα και το βρήκα πάνω στην εγνατία... τυχερός ήμουν!

αμάν, όχι ρε γμτ γύρισες πίσω εκείνη την ώρα; πάλι καλά που το βρήκες..
αν και βέβαια υπήρχε αντίγραφο smile.gif
Ελπίζω μόνο να μην το πάτησε κανείς και έχει αυτόγραφο από κανένα πάτο παπουτσιού! laugh.gif
thrylos7
αμάν, όχι ρε γμτ γύρισες πίσω εκείνη την ώρα; πάλι καλά που το βρήκες..
αν και βέβαια υπήρχε αντίγραφο
Ελπίζω μόνο να μην το πάτησε κανείς και έχει αυτόγραφο από κανένα πάτο παπουτσιού!

Nαι, αυτό σκέφτηκα, είχα απογοητευτεί, αλλά ευτυχώς το βρήκα... χωρίς κάποια ιδιαίτερη ζημιά... Πάλι καλά που δεν το πήγε ο αέρας στο δρόμο...
Warrior
Eμενα με ανησυχει ιδιαιτερα η κατασταση που βρισκεται ο Καστλ...Ενταξει,ποτε δεν ηταν καλος οργανωτης,
αλλα οχι και ετσι οπως ειναι τον τελευταιο καιρο(μετα την εγχειρηση)! 33.gif

Ειναι πραγματικα τραγικος!Και επειδη στο πρωταθλημα δεν υπαρχει ο Ραουφ,θα εχουμε προβληματα αν
συνεχισει ετσι...

Ας ελπισουμε οτι μετα την μικρη διακοπη που εχουμε τωρα,θα επανελθει καλυτερος.Ολη η ομαδα νομιζω
οτι χρειαζοτανε την διακοπη,να παρει μια ανασα,καθως παραπαταει τον τελευταιο καιρο.Αν ειναι να γινουν
αλλαγες,πρεπει να γινουν αμεσα.Δεν υπαρχουν περιθωρεια.Η διακοπη ειναι καλη ευκαιρια.

QUOTE(sarounas)
Αγωνιστικά είναι ξεκάθαρες οι δύο φετινές αδυναμίες του Άρη, αφού επαναλαμβάνονται συνεχώς. Η μία και η σπουδαιότερη είναι το πολύ μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση γενικά που δεν πηγάζει από έλλειψη ταλέντου και αναποτελεσματικότητα των παικτών ή απουσία συστημάτων αλλά είναι φανερό από απουσία οργάνωσης και καθαρού μυαλού. Ο ρόλος αυτός προοριζόταν για τον Καλαιτζή, αλλά αυτός για διάφορους λόγους αποδείχτηκε ανεπαρκής. Το άλλο σοβαρό πρόβλημα αφορά την άμυνα στο ποστ, απέναντι σε ψυλούς και δυνατούς αντιπάλους, κάτι παραπλήσιο με το πρόβλημα του ΠΑΟ πέρσι.

Αυτο ακριβως συμβαινει,συμφωνω απολυτα...

Μαλιστα εγω θα ηθελα δυο αλλαγες αυτη την στιγμη.Φλετσερ με κοινοτικο σεντερ και Σεραπινας
με κοινοτικο πλευ-μακερ.Αν θελουμε η ομαδα να διεκδικηση κατι καλο,αφου ετσι οπως ειναι τα πραγματα
τωρα....καπου φανηκε ποιο ειναι το ταβανι.
grigoris
Κατ'αρχάς συγχαρητήρια για την πρόκριση!!! 41.gif 41.gif 41.gif

Όμως ο Άρης πραγματικά πάσχει στο σέντερ καθώς ούτε ο Μάσεϊ ούτε ο Ουίλκινσον είναι τέτοιοι παίχτες και τον Γιαννούλη τον έχει φάει το μαύρο σκοτάδι (παραδόξως βέβαια...) και χωρίς κολώνα στη ρακέτα δύσκολα ανεβαίνεις επίπεδο.Όσο γαι το πόιντ γκάρντ θα διαφωνήσω γιατί μπορεί να μην υπάρχει ο παίχτης-προσωπικότητα αλλά υπάρχει ποσότητα (Καστλ,Καλαϊτζής,Παντελιάδης,Ραούφ) που σε κάθε παιχνίδι κάτι έχει να δώσει διαφορετικό και μπορούν και να συνδυαστούν μεταξύ τους.

Για τον Ματσόν πιστεύω πως είναι πολύ παρεξηγημένος προπονητής (όπου έχει κοουτσάρει έχει παρουσιάσει έργο) και πολύ καλή περίπτωση για οποιαδήποτε ομάδα και είναι κρίμα ακόμα να κρέμεται πάνω από το κεφάλι του η δαμόκλειος σπάθη της απόλυσης σε περίπτωση στραβών αποτελεσμάτων.

Για να δούμε τώρα στο ΤΟΠ-16 τι θα γίνει...
The Admiral
Bραδιά όλων των Ελλήνων (Sportday / Νίκος Παπαδογιάννης)
01.02.2007

O Nίκος Ζήσης πάσχιζε στη Νάπολη να σηκώσει στους ώμους του το βάρος δύο ομάδων: της Μπενετόν, η οποία κινδύνευε να χάσει την 3η θέση του ομίλου της σε περίπτωση ήττας, αλλά και του Αρη, ο οποίος φυσικά εκπροσωπεί το ελληνικό μπάσκετ, το μπάσκετ της Θεσσαλονίκης, όπου ο Ζήσης γεννήθηκε, μεγάλωσε, πρωτόπαιξε την πορτοκαλί μπάλα, ανδρώθηκε.

Ο Μιχάλης Κακιούζης προσπαθούσε στη Θεσσαλονίκη να ικανοποιήσει εαυτόν και αλλήλους. Αλλά πόσους αλλήλους; Την Μπαρτσελόνα, η οποία ήθελε τη νίκη για το γόητρο των συμβόλων της, για την έξωθεν καλή μαρτυρία και για να καλλιεργήσει τις ελάχιστες ελπίδες που έχει για να βγει «καλύτερη δεύτερη». Και ταυτόχρονα τον Αρη, ο οποίος νόμιζε εδώ και εβδομάδες ότι εξασφάλισε την πρόκριση, αλλά λίγο έλειψε να χάσει το ταξίδι στη Βαρκελώνη για την κλήρωση της Δευτέρας. Στη Βαρκελώνη, όπου ο Κακιούζης ζει, εργάζεται και κρατάει ψηλά τη σημαία του ελληνικού μπάσκετ.

Παγιδευμένοι σε πολύ δύσκολο σταυροδρόμι, οι δύο Ελληνες διεθνείς προσπάθησαν να εκβιάσουν καταστάσεις, να τραβήξουν το ματς από τα μαλλιά, να ρίξουν τις ζαριές τους βεβιασμένα και άγαρμπα. Στο φινάλε, είχαν οι δυο τους σχεδόν πανομοιότυπη στατιστική. Δύο πόντους με 1/7 σουτ ο Ζήσης (ο οποίος όμως πέτυχε ένα από τα κρισιμότερα καλάθια της βραδιάς), δύο πόντους με 1/7 σουτ και ο Κακιούζης (μαχητικότατος, θετικότατος, πολύτιμος στα τελευταία λεπτά του κανονικού αγώνα και της παράτασης).

Οι θεοί του μπάσκετ βοήθησαν να χαμογελάσουν όλοι οι Ελληνες που εμπλέκονταν σε αυτή την παράξενη ιστορία. Και ο Κακιούζης και ο Ζήσης και ο Αρης, σύσσωμος! Το άξιζαν τα παλικάρια. Και της Μπενετόν και της Μπαρτσελόνα και του ίδιου του «αυτοκράτορα».

Καταντάει κλισέ να επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά, αλλά δεν γίνεται να το αποφύγω. Ο Αρης κέρδισε τον χθεσινό αγώνα χάρη στην ατμόσφαιρα ηφαιστείου που δημιούργησαν οι οπαδοί του στο Αλεξάνδρειο. Ψυχολογικά εύθραυστη ως ομάδα η Μπαρτσελόνα, άφησε να ξεγλιστρήσει από τα χέρια της διψήφια διαφορά πόντων (34-47 στο 23), όπως ακριβώς έκανε στη Νάπολι και στη Φενερμπαχτσέ.

Τη στιγμή που έφτασαν στο Παλέ τα ευχάριστα μαντάτα από την Ιταλία, ο Αρης είχε ήδη ανατρέψει την κατάσταση. Το προβάδισμα βρισκόταν πια στα δικά του χέρια με το δεύτερο τρίποντο του Μάσεϊ, απέμεναν 34 δευτερόλεπτα και η κερκίδα κόχλαζε. Θα έπαιρνε το ματς (έστω στην παράταση) αν δεν μάθαιναν οι παίκτες του το καλό νέο από την Ιταλία; Νομίζω πως ναι.

Μόλις βεβαιώθηκαν για την πρόκριση, όμως, ξεμυαλίστηκαν. Δεν είναι παράξενο, ούτε πρέπει να ζητηθούν εξηγήσεις. Επειτα από τέτοιο δίωρο, γεμάτο εξώκοσμη ένταση και πάθος, ήταν εύκολο να πέσουν τα όπλα από τα χέρια των εξαντλημένων παικτών. Επειτα από τέσσερις μήνες προσπάθειας κόντρα σε μύριες αντιξοότητες, είχε φτάσει πια η ώρα των πανηγυρισμών.

Εχει δικιο ο Παπαδογιαννης κατα την αποψη μου.

Το ματς δεν το ειδα,αλλα πιστευω οτι στην παραταση θα τους παιρναμε αν ειχαμε κινητρο.

Ομως εχει περαει τοσα αυτη η ομαδα,που παλι καλα που δεν πεσανε ταβλα στο παρκε να κοιμηθουν κανα μηνα,οταν μαθανε οτι προκριθηκανε biggrin.gif !!

Και δεν ειναι μονο οι παικτες που λειπουν σε θεσεις οπου ειμαστε αδυνατοι...βαλτε και την γκαντεμια των υπαρχοντων απο την αρχη της χρονιας...ολο κατι ειχε καποιος και συχνα λειπανε δυο και τρεις μαζι...Μια χαρα ειμαστε...να απολαυσουμε τωρα τη 16αδα και το κυριοτερο πιστευω ειναι να κυνηγησουμε τη 2η θεση στο πρωταθλημα.Ετσι οπως ειναι το προγραμμα του β γυρου σε συνδυασμο με την αγωνιστικη ανωριμοτητα του Ολυμπιακου (που εχει καλυτερο υλικο),πιστευω η δευτερη θεση και η συμμετοχη σε εναν τελικο πρωταθληματος μετα πολλα χρονια θα ηταν ενα βημα παραπανω απο περσι...Ισως να αργησει παλι να ερθει τετοια συγκυρια.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.