Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2008 - 2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
shooter#5
Πανιωνιος - Πρωτεας Βουλας 37 - 66
Dasarxis
ANΩ ΛΙΟΣΙΑ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 75-32 (ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α') Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008.

Για τον μέχρι τώρα καλύτερο, συγκριτικά, αντίπαλο που αντιμετωπίσαμε, φύλαγαν τα κορίτσια των κορασίδων μας και την καλύτερή τους, ως τώρα εμφάνιση. Κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ, με δυνατή άμυνα, πολύ τρέξιμο και καλές επιλογές...

Πατεράκη, Καμπουράκη και Καλαμπάκου΄ήταν η καλύτερες, η Αντώνη ήταν πολυτιμότερη ανά λεπτό συμμετοχής.
Διαιτητής : Πετράκης.
Δεκάλεπτα : 17-9, 35-17, 60-28, 75-32.

Άνω Λιόσια (Γιαννουλάκης) Καμπουράκη 13 (3κλ, 1 ασ, 2/2 3π), Χριστακοπούλου 8 (5ρ), Λυρίτση 6, Καλαμπάκου 10(1), Σαρκατζίδη, Αντώνη 2, Μάρκου 5(2ρ, 3κλ, 2ασ), Σιδέρη 7 (4ρ, 2κλ, 1ασ), Πατεράκη 13 (7ρ, 2κοψ, 2κλ), Σαββουλίδου 5, Τόπουλου 2, Φάρου 4 (4ρ)
Μελίσσια (Ζήσης) Καραβέλη 6, Βασιλά, Κουτσούκου 5(1), Λογοθέτη 2, Δούρου, Γανωτάκη 2, Ανδρουτσοπούλου 8, Κουκή, Τσανταρμά 7, Κορομπίλια 2, Τούντα.

MEΛΑΣ ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΔΑΣ Β' 54-33. 18 Οκτωβρίου 2008

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με δύο ομάδες που ο βασικός κορμός τους συμετείχε στον φετινό τελικό των παγκορασίδων έγινε σήμερα στο Αιγάλεω, αλλά μόνο για ένα ημίχρονο. Στο δεύτερο ο Μελάς ήταν πολύ καλύτερος και κέρδισε άνετα και δίκαια.

Διαιτητής : Βικτωράτου.

Δεκάλεπτα : Δεκάλεπτα : 8-7, 21-21, 39-27, 54-33.

Μελάς (Γουναρά): Γιανέλλη 16, Μπαρατσάκη 2, Κουρουβάνη 5, Ντιβανάκη 3, Γιάκαλου 20, Γκαρτζολάκη 4, Στρατικοπούλου 4.
ΔΑΣ Β' (Παρασκευόπουλος): Μπαρμπαρή, Θεοδωροπούλου 7, Κουσάκη, Παυλίδη 6, Λιόση 4, Τσέρο Α. 2, Κιουκλάκη 4, Αποστόλου 4, Παπαδοπούλου 2, Γιαγτζόγλου 2, Μουδατσάκη 2.

ΕΥΠΥΡΙΔΕΣ-ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 17-37. 18 Οκτωβρίου 2008

Η Μεν Ιλίου έσπασε το σερί των δύο νικών που είχαν οι Ευπυρίδες με καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο.

Δεκάλεπτα : Δεκάλεπτα : 3-4, 9-11, 11-22, 17-37.

Ευπυρίδες (Αποστολοπούλου): Σταύρου, Γκολφινοπούλου 2, Χειλαδάκη, Καμαρίτη 2, Κοτρώτσιου 7, Τσουτσάνη, Ελευθεριάδη, Μπούση 2, Γιούσμα-Σπυρέλη 2, Κατσουγκρή, Τριανταφυλλίδη 2.
Μεν Ιλίου (Λοϊζου) Χριστοπούλου, Παναγιωτοπούλου, Χρηστίδη, Μαρινοπούλου Ελ. 6, Μαρινοπούλου Κ. 3, Ηλιοπούλου, Τσόδουλου 3, Δεληγιάννη 17, Κορέλη, Μανωλάκου 6, Γεωργαντοπούλου, Χρυσού 2.

Πηγή : www.basketliosia.gr
toby
QUOTE(Dasarxis @ Oct 19 2008, 17:51 ) *
ANΩ ΛΙΟΣΙΑ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 75-32 (ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α') Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008.

Για τον μέχρι τώρα καλύτερο, συγκριτικά, αντίπαλο που αντιμετωπίσαμε, φύλαγαν τα κορίτσια των κορασίδων μας και την καλύτερή τους, ως τώρα εμφάνιση. Κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ, με δυνατή άμυνα, πολύ τρέξιμο και καλές επιλογές...

Πατεράκη, Καμπουράκη και Καλαμπάκου΄ήταν η καλύτερες, η Αντώνη ήταν πολυτιμότερη ανά λεπτό συμμετοχής.
Δεκάλεπτα : 17-9, 35-17, 60-28, 75-32.

Άνω Λιόσια (Γιαννουλάκης) Καμπουράκη 13 (3κλ, 1 ασ, 2/2 3π), Χριστακοπούλου 8 (5ρ), Λυρίτση 6, Καλαμπάκου 10(1), Σαρκατζίδη, Αντώνη 2, Μάρκου 5(2ρ, 3κλ, 2ασ), Σιδέρη 7 (4ρ, 2κλ, 1ασ), Πατεράκη 13 (7ρ, 2κοψ, 2κλ), Σαββουλίδου 5, Τόπουλου 2, Φάρου 4 (4ρ)
Μελίσσια (Ζήσης) Καραβέλη 6, Βασιλά, Κουτσούκου 5(1), Λογοθέτη 2, Δούρου, Γανωτάκη 2, Ανδρουτσοπούλου 8, Κουκή, Τσανταρμά 7, Κορομπίλια 2, Τούντα.

MEΛΑΣ ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΔΑΣ Β' 54-33. 18 Οκτωβρίου 2008

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με δύο ομάδες που ο βασικός κορμός τους συμετείχε στον φετινό τελικό των παγκορασίδων έγινε σήμερα στο Αιγάλεω, αλλά μόνο για ένα ημίχρονο. Στο δεύτερο ο Μελάς ήταν πολύ καλύτερος και κέρδισε άνετα και δίκαια.

Διαιτητής : Βικτωράτου.

Δεκάλεπτα : Δεκάλεπτα : 8-7, 21-21, 39-27, 54-33.

Μελάς (Γουναρά): Γιανέλλη 16, Μπαρατσάκη 2, Κουρουβάνη 5, Ντιβανάκη 3, Γιάκαλου 20, Γκαρτζολάκη 4, Στρατικοπούλου 4.
ΔΑΣ Β' (Παρασκευόπουλος): Μπαρμπαρή, Θεοδωροπούλου 7, Κουσάκη, Παυλίδη 6, Λιόση 4, Τσέρο Α. 2, Κιουκλάκη 4, Αποστόλου 4, Παπαδοπούλου 2, Γιαγτζόγλου 2, Μουδατσάκη 2.

ΕΥΠΥΡΙΔΕΣ-ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ 17-37. 18 Οκτωβρίου 2008

Η Μεν Ιλίου έσπασε το σερί των δύο νικών που είχαν οι Ευπυρίδες με καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο.

Δεκάλεπτα : Δεκάλεπτα : 3-4, 9-11, 11-22, 17-37.

Ευπυρίδες (Αποστολοπούλου): Σταύρου, Γκολφινοπούλου 2, Χειλαδάκη, Καμαρίτη 2, Κοτρώτσιου 7, Τσουτσάνη, Ελευθεριάδη, Μπούση 2, Γιούσμα-Σπυρέλη 2, Κατσουγκρή, Τριανταφυλλίδη 2.
Μεν Ιλίου (Λοϊζου) Χριστοπούλου, Παναγιωτοπούλου, Χρηστίδη, Μαρινοπούλου Ελ. 6, Μαρινοπούλου Κ. 3, Ηλιοπούλου, Τσόδουλου 3, Δεληγιάννη 17, Κορέλη, Μανωλάκου 6, Γεωργαντοπούλου, Χρυσού 2.

Πηγή : www.basketliosia.gr
Συχαριτηρια στα Ανω Λιοσια.Στα Μελισσια ποια ηταν η καλυτερη παιχτρια στον αγωνα?
Dasarxis
QUOTE(toby @ Oct 19 2008, 20:39 ) *
Συχαριτηρια στα Ανω Λιοσια.Στα Μελισσια ποια ηταν η καλυτερη παιχτρια στον αγωνα?

Aνδρουτσοπούλου και Τσανταρμά ξεχώρισα. Μου άρεσε και η Γανωτάκη και ας μην έβαλε πολλούς πόντους...
4 pap
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΓΑΛΑΤΣΙ 24-53

Άρης Πετρούπολης (Νικολουδάκος) : Γούναρη 8, Χαλά 3 (1), Φελούκα 4, Καρτσωνάκη 4, Δρακωνάκη 3, Φάσουρα 2.

Γαλάτσι (Μπαζινα) : Μαρασιώνη 18, Φουράκη Β. 8, Κωστοπούλου 5, Κωττη 4, Φουράκη Σ 4, Παπαδοπούλου 4, Κοκκινοπούλου 2, Ματζωρου 2, Κατσαβενάκη 2, Καίσαρη 2, Κεχαγιά 2

Συγχαρητήρια στην καλοδουλεμένη ομάδα του Γαλατσίου, για την δίκαιη νίκη της και εγώ προσωπικά θα ήθελα να απονείμω τα εύσημα στην Μαρασιώνη, την οποία θεωρώ πραγματικά μεγάλο ταλέντο και πολύ καλή αθλήτρια.

Συγχαρητήρια και στα δικά μας κορίτσια που, που ανεξαρτήτως αποτελέσματος, μας έδειξαν οτι σιγά σιγά βρίσκουν τα πατήματα τους.

toby
QUOTE(Dasarxis @ Oct 19 2008, 20:50 ) *
Aνδρουτσοπούλου και Τσανταρμά ξεχώρισα. Μου άρεσε και η Γανωτάκη και ας μην έβαλε πολλούς πόντους...
Και εμενα μου ειπαν πως η Τσανταρμα ηταν πολυ καλη.Αλλα και οτι βοηθησε και η Καραβελη.'Η κανω λαθο?Τωρα για την Ανδρουτσοπουλου δεν ξερω!
sch
4η Αγωνιστική - Α' κορασίδων

ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 75-32
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 57-37
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. 49-50
ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 1-2
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 24-53
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 13-52

Βαθμολογία
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 8
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 8
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 7
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 7
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 6
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 6
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 6
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. 6
ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 5
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 5
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 4
ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 4

eska.gr
basket is life
5η αγωνιστικη Α κατηγοριας
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
basket is life
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 1
ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. - ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 2
VAGELIS N
δεν μου έφταναν οι μελλοντικοί αστέρες του ανδρικού"βετεράνοι της ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ"που με πετάνε εξω απο το ανοιχτό οι κυρίες που μπαίνουν να κάνουν αερόμπικ και με πετάνε εξω απο το κλειστό ουτε τα φροντιστήριά που βάζουν διαγώνισμα και θέλουν της μαθήτριες 45 λεπτά πριν εχω και την απεργία ήμαρτον ζητάω πολλά
4 pap
QUOTE(VAGELIS N @ Oct 21 2008, 16:39 ) *
δεν μου έφταναν οι μελλοντικοί αστέρες του ανδρικού"βετεράνοι της ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ"που με πετάνε εξω απο το ανοιχτό οι κυρίες που μπαίνουν να κάνουν αερόμπικ και με πετάνε εξω απο το κλειστό ουτε τα φροντιστήριά που βάζουν διαγώνισμα και θέλουν της μαθήτριες 45 λεπτά πριν εχω και την απεργία ήμαρτον ζητάω πολλά

Τι να κάνουμε βρε Βαγγέλη ολα του γάμου δύσκολα και η νύφη εγγυμονούσα.

Δες το αλλιώς... ευκαιρία για ρεπό σήμερα 69.gif biggrin.gif
stef
QUOTE(4 pap @ Oct 21 2008, 16:49 ) *
Τι να κάνουμε βρε Βαγγέλη ολα του γάμου δύσκολα και η νύφη εγγυμονούσα.

Δες το αλλιώς... ευκαιρία για ρεπό σήμερα 69.gif biggrin.gif

ναι και εσυ τετοια λεγε tongue.gif ....ειναι που ειναι φορτωμενος με τις απουσιες στις προπονησεις (οπως ολοι οι προπονητες αλλωστε rolleyes.gif ) εχει και ντερμπυ το σαββατο....αστα! icon_drunk.gif
cliff_ac
QUOTE(VAGELIS N @ Oct 21 2008, 14:39 ) *

Αφου και σένα δε σε ήθελε τι την κανόνισες την προπόνηση??.. καλα 45΄πριν για διαγώνισμα??(μήπως θέλουν να κάνουν τίποτα άλλο αντί για προπόνηση???)!!! καλό κουράγιο στα 2 γήπεδα με τα 14 + τμήματα για να καλυφθούν εβδομαδιαίως στην πετρούπολη...
soouza
QUOTE(cliff_ac @ Oct 21 2008, 19:52 ) *
Αφου και σένα δε σε ήθελε τι την κανόνισες την προπόνηση??.. καλα 45΄πριν για διαγώνισμα??(μήπως θέλουν να κάνουν τίποτα άλλο αντί για προπόνηση???)!!! καλό κουράγιο στα 2 γήπεδα με τα 14 + τμήματα για να καλυφθούν εβδομαδιαίως στην πετρούπολη...

Νομίζω πως αυτό έχει να κάνει με τη σημερινή απεργία. smiley.gif
cliff_ac
QUOTE(soouza @ Oct 21 2008, 16:53 ) *
Νομίζω πως αυτό έχει να κάνει με τη σημερινή απεργία. smiley.gif

αναφέρεσε στο 2ο σκελος της απάντησης μου για τις ομάδες? ή στο ότι ο Βαγγελής δε μπόρεσε να κάνει προπ??... γιατί και τα δύο ίσως κολάνε
4 pap
QUOTE(cliff_ac @ Oct 21 2008, 19:52 ) *

Καλό κουράγιο με τον ΔΑΟΠ που έχουμε μπλέξει, να λες καλύτερα... sad-smiley-009.gif
JAMES 23
QUOTE(Dasarxis @ Oct 19 2008, 09:50 ) *

Οντως, και εγω που ειδα τον αγωνα, η Τσανταρμα ξεχώρισε αρκετα, αν κ δεν επαιξε οσο θα μπορουσε να παιξει. Η Γανοτακη πάλι, φάνηκε αρκετα, βέβαια ήταν αστοχη. Επίσης ξεχωρισα και την Βασιλα. Πολύ καλη αμυνα ειχε παιξει. Οσο για την Ανδρουτσοπουλου, δεν καταλαβα ποια ειναι. Θυμαστε αριθμο?
toby
QUOTE(JAMES 23 @ Oct 22 2008, 16:38 ) *
Οντως, και εγω που ειδα τον αγωνα, η Τσανταρμα ξεχώρισε αρκετα, αν κ δεν επαιξε οσο θα μπορουσε να παιξει. Η Γανοτακη πάλι, φάνηκε αρκετα, βέβαια ήταν αστοχη. Επίσης ξεχωρισα και την Βασιλα. Πολύ καλη αμυνα ειχε παιξει. Οσο για την Ανδρουτσοπουλου, δεν καταλαβα ποια ειναι. Θυμαστε αριθμο?
Η Ανδρουτσοπουλου ειχε το 10.
VAGELIS N
ΟΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ Η ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΟΥΝ.
Μετα απο 2 χρονια με καποιες αθλητριες με πολλες καλες στιγμες και εντασεις απο την μερια μου(βλεπε ΒΥΡΩΝΑ)
Χτες παρουσιάστηκαν στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 στο τμήμα των κορασίδων οι 2 καινούργιες προπονήτριες.
Να προλάβω τους "καλοθελητές" δεν με έδιωξε κανένας απο την ομάδα αυτή η ομάδα θα είναι πάντα μέσα στη καρδιά μου και θέλω να πιστεύω και το αντίθετο.
Άπλα κατάλαβα ότι δεν δούλευε σωστά το όλο σύστημα και ακριβώς επειδή πιστεύω σαυτη την ομάδα και στης αθλήτριες κρίναμε να κάνουμε το σωστό και να αποχωρίσω απο το τμήμα και οχι απο την ομάδα.
Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. της ομάδας το προεδρο Ανδριτσο Παναγιωτη τον εφορο μου Νικο Γεωργιου τον τεχνικο υπευθινο Κωστα Μελετη για τη εμπιστοσυνη που μου δειξανε .
Αλλα πάνω απο όλους θέλω να ευχαριστήσω της παιχτριες μου που με ανεχτικανε για ολο αυτο το διαστημα .
και απλα να τους πω οτι ειναι για το καλο τους.
.
antreas
ορε ποια ακαδημια 2008 .....του χρονου 2009 κλπ.μιλαμε για παιδικη χαρα πλεον παλια ναι ηταν ομαδα αστο βαγγελη ...
JAMES 23
QUOTE(toby @ Oct 22 2008, 06:00 ) *
Η Ανδρουτσοπουλου ειχε το 10.

Συγγνωμη, αλλα δεν θυμάμαι. Ξερετε μήπως το 4 και το 7 πως τις λεγανε;
SVCLUB
QUOTE(antreas @ Oct 23 2008, 14:09 ) *
ορε ποια ακαδημια 2008 .....του χρονου 2009 κλπ.μιλαμε για παιδικη χαρα πλεον παλια ναι ηταν ομαδα αστο βαγγελη ...

τι προβλημα υπαρχει με το ονομα ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 και γενικα με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008? Σε παρακαλω κρατα τους χαρακτηρισμους για τον εαυτο σου και για την ομαδα σου, εαν εισαι σε καποια!!!
Xaris Vs Iverson
QUOTE(JAMES 23 @ Oct 23 2008, 12:34 ) *
Συγγνωμη, αλλα δεν θυμάμαι. Ξερετε μήπως το 4 και το 7 πως τις λεγανε;

Εμ...Το 7 Λογοθετη, και το 4 Καραβελη...! Κ οντως η Ανδρουτσοπουλου ειχε το 10!
VAGELIS N
QUOTE(antreas @ Oct 23 2008, 12:09 ) *

θες να μας πεις το ονοματάκι σου να ΔΟΥΜΕ ποιος μας κραζει και σε ποια παιδική χαρά εισαι φέτος γιατι με το μυαλό που έχεις μονο για παιδική χαρα και για το allou fan park kindom κάνεις
4 pap
QUOTE(antreas @ Oct 23 2008, 15:09 ) *

Αγαπητέ antrea καλά που υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι και παρά τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο τους, αναγεννούν ή δημιουργούν ομάδες, και κρατάν τα παιδιά στα γήπεδα είτε είναι το 2008 ή το 2009.
soouza
QUOTE(4 pap @ Oct 23 2008, 16:47 ) *
Αγαπητέ antrea καλά που υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι και παρά τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο τους, αναγεννούν ή δημιουργούν ομάδες, και κρατάν τα παιδιά στα γήπεδα είτε είναι το 2008 ή το 2009.

Είτε το 1974 που πήγε ο κύριος Γεωργιάδης στην Ευρώπη σε σεμινάριο προπονητικής, αλλά τελικά κατέληξε για ψώνια με τη γυναίκα του. laugh.gif

Άντε λύθηκε το μυστήριο με αυτό που λέμε . tongue.gif

Ο Βαγγέλης έχει πάρει στον Άρη.

30 κάλεσε..... tongue.gif Άντε τώρα που θα πείτε για το Βαγγέλη.30 σε μία προπόνηση.Ξεφτιλιζόμαστε.Απ τα παράθυρα πηδάγανε την προηγούμενη Παρασκευή στην Πετρούπολη. w00t.gif

Ο Νικολουδάκος ήταν προπονητής.... 19.gif shot.gif

Απ τα παράθυρα πηδάγανε..... blink.gif

Σημείωση.Τα πιο πάνω αποτελούν ατάκα,όπου αλλάζουν τα πρόσωπα. smile.gif
JAMES 23
QUOTE(Xaris Vs Iverson @ Oct 23 2008, 05:07 ) *
Εμ...Το 7 Λογοθετη, και το 4 Καραβελη...! Κ οντως η Ανδρουτσοπουλου ειχε το 10!

Αχα, ακουστα ειναι και τα 2 ονοματα. Ειδικα η Καραβελη, (αλλα μαλλον αυτη θα ειναι η αδερφη της Μαριας). Δεν εχω να πω κατι αλλο, ευχαριστω. Αλλα δεν ξεχωρισαν μονο αυτες που αναφερατε...Για μενα εχουν παιξει αρκετα καλα οι: Τσανταρμα, Γανωτακη, Καραβελη και Λογοθετη. Λυπαμαι για την Ανδρουτσοπουλου, αλλα δεν μου λεει κατι ουτε ονομα, ουτε αριθμος. Εσυ παζεις Μελισσια; 'Η Δασαλ;
toby
QUOTE(JAMES 23 @ Oct 23 2008, 19:04 ) *
Αχα, ακουστα ειναι και τα 2 ονοματα. Ειδικα η Καραβελη, (αλλα μαλλον αυτη θα ειναι η αδερφη της Μαριας). Δεν εχω να πω κατι αλλο, ευχαριστω. Αλλα δεν ξεχωρισαν μονο αυτες που αναφερατε...Για μενα εχουν παιξει αρκετα καλα οι: Τσανταρμα, Γανωτακη, Καραβελη και Λογοθετη. Λυπαμαι για την Ανδρουτσοπουλου, αλλα δεν μου λεει κατι ουτε ονομα, ουτε αριθμος. Εσυ παζεις Μελισσια; 'Η Δασαλ;
Ναι αδερφη της Μαριας ειναι.Βασικα τα Μελισσια θα μπορουσαν να παιξουν καλυτερα αλλα απο οτι φαινεται προβληματιστηκαν.Τελος παντων,καλη επιτυχια και στις 2 ομαδες και καλη συνεχεια.
Giuliana13_fan
QUOTE(VAGELIS N @ Oct 23 2008, 13:13 ) *
θες να μας πεις το ονοματάκι σου να ΔΟΥΜΕ ποιος μας κραζει και σε ποια παιδική χαρά εισαι φέτος γιατι με το μυαλό που έχεις μονο για παιδική χαρα και για το allou fan park kindom κάνεις

χαχα biggrin.gif
γεια σου ρε βαγγελη με τα ωραια σου tongue.gif tongue.gif tongue.gif
8α +φωνησω και εγω μαζι σας...
δεν καταλαβαινω ποιο το προβλημα...
κατα την γνωμη μου 8α πρεπει να δεις "αγαπητε" "antrea" cool.gif την δουλεια που γινεται και μετα να κρινεις...
κοιτα την δικη σου ομαδα καλυτερα και κραυ α τα σχολια για τον εαυτο σου...το αν ειναι παιδικη χαρα η οχι ασε καποιους αλλους να το 3ερουν καλυτερα smile.gif

cliff_ac
είναι απαράδεκτο να υποτιμάμε την δουλειά των άλλων ειδικά όταν δε ξέρουμε κάτω από ποιες συνθήκες γίνονται... επίσης το μπάσκετ όπως ξαναείπα σε τέτοιες ηλικίες δεν είναι μόνο ανταγωνισμός οπότε δε πρέπει να κρίνουμε μόνο το αγωνιστικό αποτέλσμα και να μιλάμε και εκ του ασφαλούς πίσω από την ανωνυμία...επίσης πως γίνεται κάποιος στη πρώτη δημοσίευση του να κράζει δε το καταλαβαίνω τουλάχιστον πες μας και μια καλημέρα..
antreas
ορε παλικαρια γιατι τοσα νευρα...κουλλλλλλ
1.για ποσες κατοσταρες πανε οι κορασιδες της ακαδ.2008 ?
2.για ποσες κατοσταρες πανε οι νεανιδες ?
3.ποια θα εχει το καλητερο ρεκορ?
τα στοιχεια ειναι απο εσκα ετσι
οσο αν ξερω πραγματα ειμουν περισσοτερα χρονια απο ολους σας στην ακαη μην τα πω ποιο χοντρα
cliff_ac
QUOTE(antreas @ Oct 24 2008, 10:53 ) *
οσο αν ξερω πραγματα ειμουν περισσοτερα χρονια απο ολους σας στην ακαη μην τα πω ποιο χοντρα

παίζουμε με τις λέξεις μου φαίνεται.. βαρέθηκα όσους μπαίνουν για να κράξουν και να πουν άσχημα λόγια.. αν θες μίλα για μπάσκετ αλλιώς δε προσφέρεις τίποτα σε αυτό το χώρο ..
SVCLUB
QUOTE(antreas @ Oct 24 2008, 12:53 ) *

καταρχην πρεπει να καταλαβεις κατι οτι η ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 ειτε σου αρεσει ειτε οχι ειναι ενα νεο σωματειο και κανει μια νεα προσπαθεια και δεν σεβεσαι την προσπαθεια αυτη. αυτα τα σχολια βλεπουν τα νεα παιδακια που θελουν να ασχοληθουν με το αθλημα και αποκαρδιωνονται. αυτα τα στατιστικα (ποσες κατοσταρες...κλπ) πιστευω οποιος αγαπα το αθλημα δεν ασχολειται με αυτα.αυτα ειναι μονο για τον galanisportsdata. οσο για αυτα που λες οτι ησουν περισσοτερα χρονια στην ακαη αυτο ειναι λιγο αοριστο αν δεν μας αναφερεις εστω και με pm ποιος εισαι γιατι με αοριστολογιες και εγω ημουν πολλα χρονια στην μπαρτσελονα!!!! και ξερω πολλα.
akadimia2008
QUOTE(antreas @ Oct 24 2008, 13:53 ) *

δεν εχουμε νευρα φιλε καλημερα! Βλεπω τις μετρας τις εκατοσταρες μπραβο σου! Απλα η διαφωνια μας ειναι οτι εμεις μιλαμε επωνυμα και δεν κρυβομαστε! Φαινεται οτι χαιρεσαι με τις κατοσταρες δικαιωμα σου,αλλα ετσι φαινεται ο κομπλεξισμος σου! Απλα φιλε το μπασκετ εμεις το βλεπουμε διαφορετικα! Και κατι τελευταιο αποδειξε μας οτι εισαι πιο παλιος απο εμενα στην παλια ΑΚΑΗ γιατι και εγω πιστευω οτι εχω κοπελα την Μονικα Μπελουτσι αλλα μετα ξυπναω:-P
Α και βαλτο καλα στο μυαλο σου ΑΚΑΗ 75-ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 καμια σχεση εκτος απο το ονομα!
sch
QUOTE(antreas @ Oct 24 2008, 13:53 ) *

Λοιπόν, επειδή αυτό το φόρουμ είναι για να εκθέτουμε τις απόψεις μας γύρω απο το μπασκετ τεκμηριωμένα και όχι για να την λέμε ο ένας στον άλλον (πράγμα που κάνεις στα 2 ποστ που έγραψες) και επειδή δεν ενδιαφέρουν κανέναν τα λεγόμενά σου, για ότι θες να στέλνεις pm. Όπως γράφτηκε και παραπάνω, ο χρόνος θα δείξει αν γίνεται σωστή δουλεια στην ομάδα.
Έφόσον συνεχιστεί το θέμα, θα αναγκαστώ να σε τιμωρήσω βάσει του κανονισμού του φόρουμ...

Και θα παρακαλέσω και τα υπόλοιπα μέλη να μην συνεχιστεί η συζήτηση γι'αυτό το θέμα bball.gif
soouza
QUOTE(cliff_ac @ Oct 24 2008, 14:47 ) *
παίζουμε με τις λέξεις μου φαίνεται.. βαρέθηκα όσους μπαίνουν για να κράξουν και να πουν άσχημα λόγια.. αν θες μίλα για μπάσκετ αλλιώς δε προσφέρεις τίποτα σε αυτό το χώρο ..

Είναι αυτό που λέω τόσο καιρό κι εύστοχα έθεσε o cliff.Το site λέγεται basketforum κι βάσει ετοιμολογίας είναι ο χώρος επικοινωνίας του basket(καλαθοσφαίρισης).Παρακαλώ τους χρήστες να συμφωνούν-διαφωνούν επί του θέματος. bball.gif
antreas
1.μου αξιζει βαρια τιμωρια ....στη φωτια....και αποβολη .........α ρε κακομοιρη
2.ποσα παιδια εχει η 2008?
3.ποσα ειναι απο ηλιουπολη?
4.ποσα απο νεο κοσμο?
5.ποσα απο .....
6.η αφισα που εχεται βγαλει λεει ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ''το μοναδικο γυναικειο σωματειο'' Ο ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΑ?

7.ΜΙΑ ΖΩΗ ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ και να τα αποτελεσματα
ο κοσμος σας εμαθε και δεν τσιμαει τελος τα κοροιδα(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ) ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΦΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

υποβαλω δηλωση οτι δεν θα ασχοληθω ξανα μαζι σας αλλα ελεοςςςςςςςςςςςς

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΠΥΡΑ .....ΦΩΤΙΑΑΑΑΑΑ.....

σημ.α ρε ΚΟΥΛΑ μεχρι και εσυ εφυγες απο το προτυπο σωματειο
cliff_ac
..... 41.gif
4 pap
QUOTE(cliff_ac @ Oct 24 2008, 16:14 ) *
.... 41.gif

Άστον τώρα chiff, πάει στην πυρά, μην το μετανιώσει, ξεχάσει και την δήλωση που έκανε και ξανασχοληθεί μαζί μας...
SVCLUB
QUOTE(antreas @ Oct 24 2008, 14:09 ) *
1.μου αξιζει βαρια τιμωρια ....στη φωτια....και αποβολη .........α ρε κακομοιρη
2.ποσα παιδια εχει η 2008?
3.ποσα ειναι απο ηλιουπολη?
4.ποσα απο νεο κοσμο?
5.ποσα απο .....
6.η αφισα που εχεται βγαλει λεει ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ''το μοναδικο γυναικειο σωματειο'' Ο ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΑ?

7.ΜΙΑ ΖΩΗ ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ και να τα αποτελεσματα
ο κοσμος σας εμαθε και δεν τσιμαει τελος τα κοροιδα(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ) ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΦΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

υποβαλω δηλωση οτι δεν θα ασχοληθω ξανα μαζι σας αλλα ελεοςςςςςςςςςςςς

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΠΥΡΑ .....ΦΩΤΙΑΑΑΑΑΑ.....

σημ.α ρε ΚΟΥΛΑ μεχρι και εσυ εφυγες απο το προτυπο σωματειο

εχει σημασια απο που ειναι τα παιδακια αυτα? για πες μας ολα τα αλλα ψεματα ποια ειναι? σε παρακαλω για μια ακομα φορα κρατα τους χαρακτηρισμους για παρτη σου. τωρα οσο αφορα την κουλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια, παιχτες(σιγα την παιχτρια!!!) με τετοιο χαρακτηρα χαρισμα σου!!!!
basket4
παιδια...
το θεμα να τελειωσει εδω απο ολες τις πλευρες..

ο χρηστης andreas δεν θα βρισκεται πια στην παρεα μας.

παρακαλω το θεμα να τελειωσει εδω χωρις αλλους χαρακτηρισμους..ειρωνιες...κτλ κτλ...

bball.gif

επαναλαμβανω..μη συνεχιστει.τελος bball.gif
akadimia2008
QUOTE(soouza @ Oct 24 2008, 15:45 ) *
Είναι αυτό που λέω τόσο καιρό κι εύστοχα έθεσε o cliff.Το site λέγεται basketforum κι βάσει ετοιμολογίας είναι ο χώρος επικοινωνίας του basket(καλαθοσφαίρισης).Παρακαλώ τους χρήστες να συμφωνούν-διαφωνούν επί του θέματος. bball.gif

συμφωνω μαζι σου :και επαυξανω smile: καλη συνεχεια φιλοι μου
taurasi#3
QUOTE(SVCLUB @ Oct 24 2008, 16:23 ) *
εχει σημασια απο που ειναι τα παιδακια αυτα? για πες μας ολα τα αλλα ψεματα ποια ειναι? σε παρακαλω για μια ακομα φορα κρατα τους χαρακτηρισμους για παρτη σου. τωρα οσο αφορα την κουλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια, παιχτες(σιγα την παιχτρια!!!) με τετοιο χαρακτηρα χαρισμα σου!!!!

βασικα φιλε καλυτερα να μην κατηγορεισ καποια παικτρια χωρισ λογο...δεν μπορεισ να σχολιαζεισ τον χαρακτηρα τησ!!επισησ για τισ ικανοτητεσ τησ ασε καποιουσ αλλουσ ειδικουσ να μιλησουν...δεν πιστευω πωσ το σχολιο σου ειναι ευστοχο καθοτι δεν εισαι προπονητησ,γι'αυτο κρατα το για τον εαυτο σου καλυτερα γιατι ειναι προσβλητικο...
basket4

τελευταια φορα το λέω...

το θεμα να τελειωσει εδω.
δεν θελετε να ακολουθησουν κ αλλοι τον andrea..

τελος το θεμα!
leonkalf
Παιδιά, όλα τα τελευταία post των 2 τελευταίων σελίδων είναι offtopic.gif

Παρακαλώ σταματήστε αυτή τη συζήτηση εδώ!!

Για οποιαδήποτε προσωπική διαφωνία μπορείτε να επικοινωνήσετε με πμ.
SVCLUB
QUOTE(taurasi#3 @ Oct 24 2008, 16:50 ) *
βασικα φιλε καλυτερα να μην κατηγορεισ καποια παικτρια χωρισ λογο...δεν μπορεισ να σχολιαζεισ τον χαρακτηρα τησ!!επισησ για τισ ικανοτητεσ τησ ασε καποιουσ αλλουσ ειδικουσ να μιλησουν...δεν πιστευω πωσ το σχολιο σου ειναι ευστοχο καθοτι δεν εισαι προπονητησ,γι'αυτο κρατα το για τον εαυτο σου καλυτερα γιατι ειναι προσβλητικο...

Για να τελειωνει εδω το θεμα τον χαρακτηρα της τον ξερουμε καλα διοτι μην ξεχνας (συγνωμη!!! για να μαθαινεις...) ηταν στην ομαδα μας και οσο αφορα τις ικανοτητες της οπως λες πιστευω (μαζι και καποιοι προπονητες, που την εχουν δει, σε κουβεντες που εχουμε κανει) οτι αν ηταν ταλεντο, σε αυτη την ηλικια δεν θα επαιζε Γ ΕΣΚΑ.
basket4
απο ενα φαουλ σε taurasi#3 και SVCLUB και απαγορευση ποσταρισματος για λιγες ωρες μεχρι να ηρεμησουμε εδω περα.
παιδια,ειπαμε τελος το θεμα...γινετσετ κουραστικοι.

δηλαδη θελετε 24ωρες το 24ωρο καποιον πανω απο το κεφαλι σας?

μην δωθει συνεχεια παρακαλω bball.gif

Live strong
Υπάρχουν αρκετές ακόμα ομάδες στο πρωτάθλημα που μπορείτε να ασχοληθείτε!!! Τέλος με το θέμα της Ακαδημίας!!!! Ειπώθηκε ήδη από τρείς mods και το λεει και ένας τέταρτος!!!! Αν συνεχίσετε την όποια συζήτηση δεν θα υπάρχει απλώς μπαν αλλά διαγραφή!!! Το να μπαίνει κάποιος σαν κομήτης και να σχολιάζει, να κρίνει και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, δεν είναι ότι καλύτερο και μάλιστα σ ενα χώρο που αφορά μικρά παιδιά!!!!!
ΤΕΛΟΣ!!!!!!
ΥΓ. Αυτά που έγραψα δεν αφορούν μόνο ένα μέλος, αλλά όλους όσους παίρνουν μέρος σ αυτη τη συζήτηση!!!!
B.I.L
Βασικα ετοιμαζομαι να σχολιασω το προηγουμενο θεμα αλλα λεω να το αφησω για να μην αναφερθω με βαρια λογια...

Παμε παρακατω...

Το Μαρουσι εχασε στην εδρα του 36-44...Συγχαρητηρια και στις 2 ομαδες και καλη συνεχεια στο πρωταθλημα...Παρακαλω σε περιπτωση αλλου γνωστου σκορ να ενημερωσετε αν και ειναι νωρις ακομα...Ευχαριστω...
4 pap
ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ - ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 43-19
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.