QUOTE(morfi @ Feb 16 2008, 21:45 )

Ο MVP των τελικών του 2004 όμως που ήταν μαύρος και Αμερικανός έμεινε έξω το 2005, οπότε δεν νομίζω ότι ο Τζινόμπιλι έπεσε θύμα ρατσισμού (αν και σε αυτό έτσι όπως το γράφεις φαίνεται να φάσκεις και να αντιφάσκεις). Οι λόγοι που έμεινε έξω είναι οι ίδιοι που κράτησαν και τους υπόλοιπους του είδους έξω (Μπαρόν Ντέιβις κλτ).
πωπω ρε συ, με συγχωρείς που δεν σου απάντησα (πολύ αγενής έχω γίνει τελευταία)
δεν το λέω με αυτή την έννοια, ότι δηλαδή είναι ο αδικημένος της υπόθεσης (κακή μεταφορά της σκέψης μου)
Εννοώ ότι σαφώς και δεν υπάρχει –στην περίπτωσή του- καμιά εύνοια εξαιτίας χρώματος και εθνικότητας, αν υπήρχε έστω και μικρή τότε χωρίς αμφιβολία και MVP θα γινόταν στους τελικούς το 2005 –εκεί βέβαια κατά την γνώμη μου αυτός το άξιζε, αλλά μικρό το κακό αφού κατέληξε στον Τιμόθεο που ήταν επίσης πολύ καλός-και συνέχεια θα έπαιζε θα στα τελευταία all stars
Mε βρίσκεις σύμφωνο

. Και εμένα ο Τζινόμπιλι θα ήταν μέσα στις επιλογές μου, αλλά ποτέ για βασικός. Έχει δείξει ότι είναι πιο παραγωγικός όταν έρχεται από το πάγκο. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ξεκινήσει στη πεντάδα και έχει χάσει τα αυγά και τα καλάθια.
Για το Νας διαφωνώ. Θα τον προτιμούσες από το Τζέισον Κιντ ;

για μένα ο Μανού είναι το τέλειο εργαλείο στα χέρια ενός προπονητή
για τον Κιντσε ταλέντο είναι κάτι το απίστευτο (αν εξαιρέσουμε το σουτ του που είναι για τα πανηγύρια σε καθαρά μπασκετική αξία στην θέση του είναι κάτι σαν τον Μάτζικ) δηλαδή φαινόμενο, η ταχύτητα που λειτουργεί ως πασέρ και η ικανότητα να βρίσκει τους συμπαίκτες του είναι κάτι το εκπληκτικό αλλά εκβιάζει υπερβολικά το παιχνίδι (με τον τρόπο που παίζει θέλει παίκτες-υπεραθλητές δίπλα του για να αξιοποιούν συνέχεια τα play που δημιουργεί) και σε συνδυασμό με το τραγικό μακρινό σουτ που αποτελεί τεράστιο μειονέκτημα για περιφερειακό στις μέρες μας, τουλάχιστον εγώ δεν θα τον επέλεγα για την θέση του οργανωτή αν είχα την δυνατότητα να πάρω τον Νας
QUOTE(NBAholic @ Feb 24 2008, 17:53 )

Το Elias Sports Bureau επιβεβαιώνει τη φόρμα του Τζινόμπιλι:
GINOBILI'S LAST 5 GAMES
Manu Ginobili scored 35 points, shooting 10 for 18 from the floor, in the Spurs' 98-89 victory over the Hornets, as San Antonio pulled even with New Orleans at 37-17. Get a load of how well Ginobili has been playing:
Ginobili, over his last five games, has now scored 172 points, while making 55 of 86 field-goal attempts (64 percent). Only one NBA player since the year 2000 has scored as many points with as high a shooting percentage over any five-game span; that was Shaquille O'Neal, who with the Lakers in March 2002, had a five-game stretch in which he scored 177 points while shooting 69.5 percent from the floor. That's it.
By the way, prior to Shaq, you have to go back to 1996 to find the last such instance of a player scoring and shooting as well as Ginobili over a period of five games. (Hakeem Olajuwon had 172 points and a 65-percent shooting stretch over a five-game span late in the 1995-96 season.)
ναι είναι φοβερό αυτό που έχει κάνει ο Μανού με τα ποσοστά
οι άλλοι δύο ήταν σέντερ, καμιά σχέση δηλαδή
σε σύνολο πόντων σε 5 ματς –χωρίς ποσοστά- στην σύγχρονη εποχή λογικά αυτό το περσινό σερί του Κόμπε με τις 50άρες πρέπει να είναι μπροστά, εκτός αν είχε συνοδέψει την 81άρα με καμιά 50άρα ή 40άρες και 30άρες