Kai mena αυτο το ωραιο λινκ ρε παιδια...!!
Μην με αγνοειτε....!!!!
![tongue.gif](../style_emoticons/default/tongue.gif)
Δεν μου ανοιγει γαμωτο...Thanx anyway..
General
May 8 2011, 23:25
QUOTE(apkat @ May 9 2011, 00:19 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Kai mena αυτο το ωραιο λινκ ρε παιδια...!!
Μην με αγνοειτε....!!!!
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...st&p=484330
jasonick
May 8 2011, 23:26
Να ρε Twism έχασε τρίποντο ο Barrea.
![biggrin.gif](../style_emoticons/default/biggrin.gif)
Αν δεν ήταν και ο Stevenson που τα έχει ψιλοσπάσει το ποσοστό θα ήταν ακόμη μεγαλύτερο.
QUOTE(General @ May 8 2011, 23:54 )
Ο πάγκος των Mavs ίσως κερδίζει και τη Minnesota άμα λάχει
Προς το παρόν χάνει 59-62 από τους Lamers...
duncan21
May 8 2011, 23:27
Eνταξει,αιφινιδιασμος 3-2 με 3-4 δευτερα να απομενουν κι ο Μπαρνς σκεφτηκε να δει πως ειναι να 'σαι σαν το Κιντ.Ουστ σιχαμα,α σιχαμα...
nikolas12
May 8 2011, 23:32
QUOTE(General @ May 9 2011, 00:25 )
Χαρηκες εσυ ε; (ο nick3012 ειμαι)
Τι να πω και εγω; Αλλιως τα περιμενα, αλλιως μου 'ρθαν.
General
May 8 2011, 23:34
QUOTE(pmam @ May 9 2011, 00:26 )
Προς το παρόν χάνει 59-62 από τους Lamers...
Ντέρμπι...
QUOTE(nikolas12 @ May 9 2011, 00:32 )
Χαρηκες εσυ ε; (ο nick3012 ειμαι)
Τι να πω και εγω; Αλλιως τα περιμενα, αλλιως μου 'ρθαν.
Γεια σου ρε Nick!
kobaksev
May 8 2011, 23:35
Bad loser ο Odom.
![68.gif](../style_emoticons/default/68.gif)
edit: και ο Bynum.
Βλέπω να ακολουθεί ο Artest σε λίγο...
Razorblade Fish
May 8 2011, 23:38
Ως αντι-Λεικερ και Kobe-hater το σημερινο ειναι ενα πολυ ευχαριστο βραδυ!!!
Hakeem Olajuwon
May 8 2011, 23:38
Να ποιοι ειναι οι λεικερς
Η ρεαλ μαδριτης του ΝΒΑ. Οταν χανουν τα αυγα και τα πασχαλια αρχιζουν το ξυλο. Ντροπη τους, και λιγοι θα ειναι οι 40 ποντοι. Που να επαιζε και ο μπατλερ...
ΥΓ: και επειδη στον μπαρμπαστερν τα χωνω συνεχως, σε τετοια θεματα εχει δειξει οτι δεν αστειευεται. 10 αγωνιστικες τις εχει στο τσεπακι ο Αντρικος
General
May 8 2011, 23:39
Τι κάνουν οι Lakers ρε σεις; Τι τσούξιμο είναι αυτό; Πρώτη φορά βλέπω τέτοια βρωμιά τόσα χρόνια. Χειρότεροι από Bowen (που λέει ο λόγος
). Bad losers.
Air Kef
May 8 2011, 23:39
Τέτοια αποσύνθεση ομάδας δεν εχω ξαναδεί.
Κριμα γιατι μια ομάδα που ξέρει να κερδίζει, νομιζα ότι ξέρει και να χάνει.
jasonick
May 8 2011, 23:40
QUOTE(Flash @ May 9 2011, 00:36 )
Βλέπω να ακολουθεί ο Artest σε λίγο...
Δεν παίζει να δίνει πάνω απο 1.10 στο στοίχημα.
Καλά τώρα το γ.......ν και πέθανε. Μαγκιά ο Mπαινουμ
.
plokamias
Καλά,ο Μπάινουμ είναι εγκληματίας...Τα έχουν χάσει τελείως οι Λέηκερς....
Τώρα ο Bynum θα ξαναπαίξει μπάσκετ?
'Η μάλλον... επιτρέπεται να ξαναπαίξει μπάσκετ?
Razorblade Fish
Ενταξει,ειναι λογικο να υπαρχουν νευρα,ειναι μεγαλη ξεφτιλα η σημερινη και εκνευριστικη η ευστοχια των Mavericks αλλα ειδικα αυτο που εκανε ο Bynum ειναι απαραδεκτο...
Θα συμφωνήσω 100% με αυτό που είπαν οι σχολιαστές. Αν είσαι πρωταθλητής, πρέπει να ξέρεις να χάνεις και σαν πρωταθλητής. Η συνολική συμπεριφορά του Bynum στα playoffs πιστεύω δεν θα μείνει απαρατήρητη από τους Lakers. Για τους άλλους, Odom και κυρίως Artest λίγο πολύ ξέραμε τι παίζει αλλά ο Bynum μεγάλη αλητεία σήμερα.
78-76 οι Lakers ακόμη κρατάνε!
NBAholic
May 8 2011, 23:52
Ειλικρινά, έχει πλέον εξελιχθεί σε ένα από τα χαρακτηριστικότερα αρνητικά σημεία του Κόμπι (και των δικών του Λέικερς). Για εμένα (και για τους περισσότερους) είναι ένας από τους 10 κορυφαίους όλων των εποχών, βάσει καριέρας, αλλά μην του ζητήσει ποτέ κανείς να κάνει την υπέρβαση σε σειρά πλέι οφ όπου βρίσκεται ένα βήμα πριν τον αποκλεισμό. Όσο κι αν ηρωοποιούνται οι clutch ικανότητές του, είναι πολύ απλά μετριότατος σε τέτοιες καταστάσεις: Ένα, άντε δύο δωδεκάλεπτα σχετικής προσπάθειας και μετά καθίζηση. Σήμερα εξαφανίστηκε μετά το Α' δωδεκάλεπτο. Το 2008 με τους Σέλτικς στον 6ο αγώνα, πάνω-κάτω τα ίδια, όπως και πιο παλιά με το Φοίνιξ κι ακόμη πιο πριν με το Ντιτρόιτ και το Σαν Αντόνιο. Το ίδιο και οι Λέικερς των ίδιων σεζόν, όπως παρατήρησε και κάποιος.
Για το δε Γκασόλ, τα ξαναείπαμε: Στην αρχή της σειράς είχα γράψει κάπου ότι θα είχε ενδιαφέρον να δούμε την κατάληξη της μάχης του με το Νοβίτσκι, γιατί κάποιοι επιμένουν ότι, λόγω των 2 τίτλων του, ο Γκασόλ είναι ανώτερος του Ντιρκ. Τελικά, δεν είχε καθόλου ενδιαφέρον. Ήταν σα μια μικρογραφία του Ολάζουον-Ρόμπινσον το '95 ή του Τζόρνταν-Ντρέξλερ το '92 ή του Μπερντ-Έρβινγκ το '81, αλλά με ακόμη εντονότερη διαφορά. Το μόνο που έγινε ήταν να διευρύνει ο Ντιρκ το προβάδισμά του.
kseplenhs
May 8 2011, 23:58
QUOTE(pmam @ May 9 2011, 00:50 )
πέρνα το και απο εδώ μια βόλτα αυτό που πίνεις...
QUOTE(kseplenhs @ May 9 2011, 00:58 )
πέρνα το και απο εδώ μια βόλτα αυτό που πίνεις...
Τελικό σκορ 86-86, ο πάγκος των Mavs δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στους reigning champions...
Υ.Γ. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Στρατηγό!
Τραγικό.Η φάτσα του jackson τα λέει όλα.
Hakeem Olajuwon
May 9 2011, 00:06
Kαλυτερα αυτα τα παιχνιδια να τα εκαναν στους τελικους οι Μαβς τωρα ισως μεινουν απο καυσιμα.
Οι λεικερς οι απολυτως αναμενομενοι
kseplenhs
May 9 2011, 00:06
36 ποντάκια διαφορά.Ρεκόρ τριπόντων στα play offs και θα έχουμε νέο πρωταθλητή.Οι μάβερικς δείχνουν πιο έτοιμοι απο ποτέ...
Με ψήνουν για το δαχτυλίδι γιατί θα έχουμε γραφικότητες απο κιούμπαν και θα ξεφύγουμε απο ξενερουά καταστάσεις (λογικά).
υ.γ:αν δεν βαριόμουν θα έψαχνα τα ποστ του μουντομπάσκετ για το θάψιμο που είχε φάει ο μπαρέα.Τον άνθρωπο μόνο μύνηση δεν του έκαναν μερικοί που τόλμησε να ασχοληθεί με το άθλημα...
NBAholic
May 9 2011, 00:07
QUOTE(Air Kef @ May 9 2011, 00:39 )
Τέτοια αποσύνθεση ομάδας δεν εχω ξαναδεί.
Κριμα γιατι μια ομάδα που ξέρει να κερδίζει, νομιζα ότι ξέρει και να χάνει.
Μπα, μια χαρά ξέρουν να χάνουν. Με κάτω τα χέρια...
Ούτε καν σε αυτό τον τομέα κέρδισαν. 86-86 το τελικό σκορ κι εδώ.
Αλλά μάζεψαν 9 επιθετικά ριμπάουντ περισσότερα. Το πάλεψαν.
GreatDirk
May 9 2011, 00:11
It was raining in Dallas !!!!!!
Είναι πλέον επίσημο: Οι Lakers σκουπίστηκαν!!! Μία βδομάδα ξεκούραση για τους Mavs πλέον για το επόμενο βήμα.
Που πήγαιναν οι Lakers με Barnes, Walton και ένα από τους χειρότερους παίχτες που έχει περάσει στην ιστορία τους, τον Blake; Εντάξει, δε λέω, έκαναν εξωπραγματικά πράγματα σήμερα οι Mavs με τα τρίποντα (νομίζω ότι έκαναν και ρεκόρ τριπόντων στα playoff σε σειρά που τελείωσε στα 4 παιχνίδια) αλλά και η άμυνα των Lakers ήταν άθλια. Περιφερειακή άμυνα δεν υπήρχε, ο Barea και ο Kidd έκοβαν βόλτες όποτε ήθελαν στη ρακέτα των Lakers και η αντίδραση των παιχτών του L.A. και κυρίως του Bynum ήταν απαράδεκτη.
Δεν έχουν καμία δικαιολογία οι Lakers σήμερα. Κρίμα βέβαια για τον Jackson να τελειώσει έτσι την καριέρα του... Περιμένω ύψιστη γραφικότητα Cuban, τώρα που σκούπησε τους Lakers όλο και κάτι θα κάνει ή θα πει.
Πάμε ρε Peja γερά!!! Όσο για τον Barea, ήμουνα και εγώ στην κατηγορία εκείνων που δεν τον εκτιμουσαν ιδιαίτερα σαν παίχτη, αλλά βλέποντας πως παίζει όχι μόνο στα playoffs αλλά και στη regular season φέτος μπορώ να πω ότι είναι παίχτης με μεγάλα cojones!!!
duncan21
May 9 2011, 00:31
Hρεμηστε λιγο με το Μπαρεα.Απεναντι στο 37χρονο Φισερ και το Μπλεικ(!) εκανε οτι εκανε(+τα ανυπαρκτα hedge out των ψηλων των Λεικερς).Νομιζω οτι θα κριθει καλυτερα απεναντι στους Ουεστμπρουκ,Αλεν ή Κονλευ.Δεν ειναι καθε μερα τ' αι Γιαννιου.Εκανε παντως εξαιρετικα παιχνιδια στη σειρα,αυτο δε νομιζω να το αμφισβητει κανεις...
Emanuel David Ginobili
May 9 2011, 00:32
Να πω την αμαρτια μου; Τι διαολο; Θα την πω!
Εκει που ειχε βγαλει την φανελα του ο αντρακλας Bynum και κατευθυνοταν ημιγυμνος προς
τα αποδυτηρια εχοντας γυρω του κατι γκομενες να του φωναζουν you suck, σεκφτομουν:
"α ρε μ@λ... επρεπε να ησουν σε ελληνικο γηπεδο, να βαλεις πανοπλια και να φυγεις τρεχοντας!"
JR_Swish
May 9 2011, 00:39
Να πω ότι δε το χάρηκα?Ψέμματα θα πω!
Μεγάλη εμφάνιση από τους Μαβς,ιστορικός αποκλεισμός για τους Λέικερς στο τελευταίο παιχνίδι που κοουτσαρε ο γεροΦιλ,ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του ΝΒΑ αλλά ταυτόχρονα ένας κι από τους πιο εκνευριστικούς με αυτά που έλεγε κατά καιρούς.Κρίμα για Όντομ και Μπάινουμ καθώς δείξανε τη μικροψυχία τους και μπράβο στον Κόμπε που στάθηκε στο ύψος του και είχε την συμπεριφορά που έπρεπε για έναν παίχτη της κλάσης του σε μια πολύ βαριά στιγμή.Πραγματικά είναι ένα παιχνίδι που αξίζει κάποιος να το κρατήσει στη συλλογή του είτε είναι Λέικερσφαν,είτε είναι αντι-Λέικερς,είτε είναι ουδετερος και γενικά όποιος γουστάρει το ΝΒΑ γιατί εκτός από την ιστορικότητα του λόγω του αποτελέσματος,δύσκολα θα ξαναδούμε ματς που 2 παίχτες θα έχουν τόσο τρομερά επίπεδα ευστοχίας ταυτόχρονα όσο ο Τέρι με τον Πέτζα.
Αν δεν κάνω λάθος ο Τέρι σταμάτησε στα 9στα10 τρίποντα και ο Πέτζα στα 6στα6 το οποίο για ένα ματς που κρίνει τόσα πολλά είναι πραγματικά απίστευτο!
Νομίζω πως ο σπουδαίος Ντιρκ θα έχει την ευκαιρία του να ξαναπάει σε τελικούς και να διεκδικήσει ένα δαχτυλίδι κι αν πέσει πάλι πάνω στο Μαιάμι θα έχει και την ευκαιρία να ξορκίσει τα φαντάσματα του 2006.
The Warlus
May 9 2011, 00:40
Σήμερα κλαίμε και από αύριο βλέπουμε...
captain charisma
May 9 2011, 00:44
η σημερινη εμφανιση ολων των μαβερικς ηταν βγαλμενη απο το νβα2κ11...με την ψυχολογια του 3-0 στα υψη ειχαν εκπληκτικα ποσοστα στα συνολικα σουτ και στα τριποντα με 60.3% και 62.5% αντιστοιχα(καναν ρεκορ πλειοφς στα τριποντα και το ποσοστο θα ηταν ακομα ψηλοτερο αν οι κιντ στιβενσον δεν σουταραν 4 αχρειαστα τριποντα). το ματς ηταν ενδιαφερον μονο στο πρωτο 12λεπτο οπου προβαλαν αντισταση οι λεικερς με το μπραιαντ μετα ανελαβε δραση ο τεραστιος τερι(νομιζω εκανε ρεκορ τριποντων με 9 στα 10 για πλειοφς ξεπερνοντας την επιδοση του αλεν στους περσινους τελικους) με το πετζα που ειχε 6 ευστοχα τριποντα και παρασειραν ολους τους υπολοιπους και καπου εκει τελειωσε το παραμυθι για τους λεικερς.στο τελος οι συνεχομενες καβριλες των οντομ και μπαινουμ δειξαν προς ολους οτι δεν ξερουν να χανουν..
αν μου λεγαν πριν τη σειρα οτι οι μαβς θα σκουπιζαν τους λεικερς θα τους περνουσα για τρελους. η σειρα κριθηκε απο το παγκο..ο μεν του νταλας σ ολα τα παιχνιδια βοηθησε στα μεγιστα με μπροσταρη τον κοντουλη μπαρεα ενω των λεικερς σε καμια περιπτωση.στη μονομαχια των 2 καλυτερων ευρωπαιων ο μεγας ντιρκ τον κερδισε κατα κρατος τον γκασολ που ηταν κατωτερος των προσδοκιων..σαν να βρισκοταν αλλου και αυτο ειχε μεγλαο αντικτυπο στους λεικερς...περιμενα να ειχαν μεταξυ τους επικες μονομαχιες αλλα....
οσο για το φιλ τζακσον πολυ κριμα που κλεινει με αυτο τον τροπο η τεραστια καριερα του δηλαδη με σκουπισμα κατι που δεν ειχε ξαναγινει στη καριερα του στους παγκους...αλλα του οφειλουμε ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για ολα αυτα τα χρονια...σιγουρα του χρονου θα γινουν αλλαγες στους λεικερς...κατι διαβασα για χαουαρντ αντι γκασολ-μπαινουμ...για να δουμε..
φιλε twism οσο για τα τριποντα που λες, οταν εχεις τη καλυτερη περιφεριακη γραμμη στο νβα με κιντ πετζα τερι και με τους στιβενσον νοβιτσκι και μπαρεα να ακολουθουν ειναι πολυ λογικο να τα βαζουν και τα περισσοτερα απο αυτα ηταν αμαρκαριστα. μηπως φταιει η περιφερειακη αμυνα των λεικερς?
επιπλεον οι μαβς θα χουν μια βδομαδα ξεκουραση γτ οπως φαινεται η σειρα θαντερ μεμφις θα τραβηξει μεχρι τελους....προτιμω τους θαντερ διοτι στους ψηλους οι ιμπακα περκινς δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο παρα τους μεμφις που οι ραντολφ γκασολ νο2 κανουν οργια...
το καλοκαιρι στο μουντομπασκετ ειχα πει οτι ο μπαρεα ειναι κλασεις ανωτερος του σπανουλη και πεσατε να με φατε..σημερα ειδατε τι εκανε και γενικα σ ολη τη σειρα...μπιλη ψαξου
GO MAVS! WE ALL NOWITZNESS
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ
Das Kapital
May 9 2011, 00:56
QUOTE (captain charisma @ May 9 2011, 01:44 )
η σημερινη εμφανιση ολων των μαβερικς ηταν βγαλμενη απο το νβα2κ11...με την ψυχολογια του 3-0 στα υψη ειχαν
επιπλεον οι μαβς θα χουν μια βδομαδα ξεκουραση γτ οπως φαινεται η σειρα θαντερ μεμφις θα τραβηξει μεχρι τελους....προτιμω τους θαντερ διοτι στους ψηλους οι ιμπακα περκινς δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο παρα τους μεμφις που οι ραντολφ γκασολ νο2 κανουν οργια...
Και εγω παντως προτιμω τους Μαβς απο τους Λεικερς αν τελικα η Οκλαχομα περασει το Μεμφις,μπορει οι Μαβς να σαρωσαν τους Λεικερς αλλα με ολα αυτα που εχω δει οσο παρακολουθω ΝΒΑ δεν φοβαμαι καθολου το Νταλλας,μου εχει δημιουργηθει μια τοσο λουζερ εικονα που τους θεωρω οτι πιο λουζερ εχω δει και οχι μονο στο μπασκετ,ο Ντουραντ δεν θα εχει να αντιμετωπισει τον Αρτεστ και οσο για τους Περκινς και Ιμπακα ειναι τερατα στην αμυνα,ειδικα ο Σερζ ειναι τοσο γρηγορος και αλτικος που θα μπορει να παιξει πολυ καλη αμυνα στον Νοβιτσκι,οσο για την αντιμετωπιση των τριποντων τα τεραστια χερια του Ντουραντ ισως κανουν δουλεια πανω στον πετζα,ο Σεφολοσα ειναι για μενα απο τους καλυτερους περιφερειακους αμυντικους στη λιγκα και ο Ουεστμπρουκ δεν ειναι Φισερ ουτε Μπλεικ,σορρυ για τον οφ-τοπικ!
Εγώ πάντως αδημονώ για το επερχόμενο παραλλήρημα του TWIsM. Αν έκανε τόσο θέμα για το προηγούμενο παιχνίδι (στο οποίο όλοι εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι δεν έγινε και τίποτε σπουδαίο ή παράδοξο) φανταστείτε τι θα γράψει τώρα μετά από αυτό το βομαρδισμό των Mavs.
Είχαμε σήμερα:
-Ισοφάριση του ρεκόρ τρίποντων από ομάδα σε αγώνα playoffs.
-Ισοφάριση του ρεκόρ τριπόντων από ένα παίχτη σε αγώνα playoffs.
-Ρεκόρ τριπόντων από μια ομάδα σε σειρά που διήρκησε 4 παιχνίδια
-Ρεκόρ τριπόντων από 2 παίκτες σε αγώνα playoffs.
Ιστορικό παιχνίδι απο πολλές απόψεις. Τελευταίο παιχνίδι του πιο επιτυχημένου προπονητή όλων των εποχών και πιθανό τέλος εποχής για μια μεγάλη ομάδα. Η επόμενη μέρα των Lakers θα έχει ενδιαφέρον.
Πολύ αρνητική εντύπωση φυσικά τα cheap shots του Odom και του Bynum. Ειδικά του Bynum να το κάνει αυτό σε άνθρωπο 50 κιλά ελαφρύτερο ενώ βρίσκεται στον αέρα είναι όχι απλά ντροπή αλλά στα όρια της εγκληματικής πράξης (μόνο ένα χειρότερο μου έρχεται στο μυαλό...).
Τέλος, υπάρχει αυτό που ανέφερε ο Holic. O Kοbe δυστυχώς στα δύσκολα εξαφανιστηκε. Δε θέλω να ανοίξω καινούριο θέμα αλλά πιστεύει κανείς ότι ο MJ δε θα είχε βάλει 30 πόντους και κυριότερα, δε θα είχε τσακωθεί 10 φορές με τους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού; Δε λέω ότι θα το γύριζε το παιχνίδι, αλλά είμαι ΒΕΒΑΙΟΣ ότι θα βλέπαμε κάτι πολύ διαφορετικό.
Όπως και να έχει. Ο Βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο Βασιλιάς.
Το ποιος θα είναι θα το δούμε...
ComingUpRoses
May 9 2011, 08:41
Μπράβο στο dallas
leonkalf
May 9 2011, 09:34
Πρέπει να έκανε φοβερό ματς η ομάδα του Dallas. Είδα μόνο το trailer με κάποια στιγμιότυπα στο woop.gr και πραγματικά αυτό ήταν βομβαρδισμός! Τρίποντα, τρίποντα και μεγάλο πάθος από ομάδα και εξέδρα! Φοβερή ατμόσφαιρα, αυτό είναι μπάσκετ!!
Και να πω κατι τελευταιο για με μερικους(που ειδα παλαιοτερα) σχετικα για τον Φιλ Τζακσον και για τον τροπο που κοουτσαρει. Δεν ειναι οτι κοιμοταν στον παγκο ή βαριοταν φετος για αυτο χασανε οι Λεικερς με αυτον τον τροπο.
Οποιος τα λεει αυτα με κανει και απορω, δεν τον ξερει τοσα χρονια?????
Παντα ετσι ηταν! ακομα και νεος πχ το 89 ηταν σε αυτο τον δρομο της ηρεμιας. Παντα ηρεμος, χωρις φωνες, χωρις οδηγιες της στιγμης, κλπ. Ισως σε αυτη την σειρα το παρακανε λιγο αλλά ενταξει οταν βλεπεις οτι οι παικτες σου ειναι τελειως τραγικοι αν εισαι Τζακσον δεν αντιδρας αλλιως.
Και αν δεν πιστευετε εμενα, μιλαει και ο Πιπεν για αυτο ακριβως το πραγμα:
Πατηστε εδω και διαλεξτε το "Pippen on Phil's Legacy"Το τελος μια εποχης δυστυχως. Το ΝΒΑ για εμενα δεν θα ειναι ποτέ πλεον το ιδιο χωρις τον Φιλ.
Οπως δεν θα ειναι και οταν φυγει ο Κομπι.
** Οπως δεν ηταν παροτι σε πολυ μικροτερο βαθμο και οταν εφυγε ο Σλοαν φετος.
Και ακομα και κοιταζοντας οχι τα προσωπικα μου συναισθηματα, ειναι αδιαμφισβητητο γεγονος οτι το ΝΒΑ χωρις τον Φιλ μπαινει σε νεα εποχη. Νεα era οπως λενε και οι Αμερικανοι. Δεν ειναι το ιδιο, κατι αλλαζει στον αερα του....
**Ας ελπισουμε να γινει μετα απο πολλα χρονια αυτο, καθως φετος η πτωση στην αποδοση του ηταν καθετη! Φυσικα επαιξαν ρολο και οι πολλοι τραυματισμοι αλλά δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυτος ο κυριος λογος. Και αν συνεχισει ετσι και του χρονου δεν νομιζω να θελει να συνεχισει πολυ ακομη σε αυτο το επιπεδο. Μακαρι να διαψευστω.
red pyramid88
May 9 2011, 12:08
Καταρχάς να πω πως δυστυχώς playoff έχω προλάβει να δω ελάχιστα φέτος λόγο δουλειάς, οπότε δεν μπορώ να κρίνω την ομάδα (Lakers) ως ομάδα. Παρακολουθούσα όλη τη χρονιά τα αποτελέσματα και φαινόταν πως ήμασταν ασταθείς. Για τους λόγους που είπε και ο NBAHolic δεν ξαφνιάστηκα τόσο με την συντριβή. Τα ίδια είδαμε και το 2008 και το ίδιο έχει γίνει και παλιότερα.
Μακάρι ο Τζάκσον να μην σταματήσει αλλά δεν είναι για εμένα αυτό που θα καταστρέψει τη συγκεκριμένη ομάδα. Σίγουρα δεν υπάρχει άλλος σαν αυτόν, αλλά υπάρχουν καλοί προπονητές. Δυστυχώς αυτό που εμένα με ανησυχεί είναι η νοοτροπία που δείχνουν οι φάσεις με τα φάουλ των Odom και Bynum. Από τον μικρό δεν ξαφνιάστηκα τόσο -υποθέτω το αίμα βράζει σε αυτή την ηλικία, χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία- από τον Lamar όμως... γιατί ρε γίγαντα;
![sad.gif](../style_emoticons/default/sad.gif)
Ντροπή για την ιστορία του συλλόγου τέτοιες φάσεις.
Όπως και να έχει, προσωπικά δεν ξενερώνω τόσο εύκολα. Του χρόνου πάλι στις κορυφαίες ομάδες θα βρίσκονται οι Lakers και μπορούν να κερδίσουν τον τίτλο. Τον βασικό κορμό τον έχουν (Kobe-Gasol-Odom-Bynum-Fisher-Artest), δεν έγιναν άμπαλοι επειδή χάσανε μια σειρά.
![lal1-sm.gif](../style_emoticons/default/lal1-sm.gif)
Πλέον θέλω τους Thunder για τον τίτλο, αλλιώς Heat.
baskethood
May 9 2011, 12:32
"I have to learn from this," Gasol said. ''I have to learn that when something happens off the court, you have to keep it off the court."
He was referring to the report that he stopped talking to Bryant during the postseason because Bryant's wife, Vanessa, had contributed to the breakup of Gasol and his longtime girlfriend. Lakers fans will remember that Karl Malone once publicly accused Vanessa of interfering with his personal life in a similar fashion.
Απο
Los Angeles TimesΗταν φανερο οτι η τραγικη κατασταση του Γκασολ ηταν πρωτα απ ολα στον ψυχολογικο τομεα.
Κατι ειχε συμβει που τον επηρεαζε.
QUOTE(red pyramid88 @ May 9 2011, 13:08 )
Όπως και να έχει, προσωπικά δεν ξενερώνω τόσο εύκολα. Του χρόνου πάλι στις κορυφαίες ομάδες θα βρίσκονται οι Lakers και μπορούν να κερδίσουν τον τίτλο. Τον βασικό κορμό τον έχουν (Kobe-Gasol-Odom-Bynum-Fisher-Artest), δεν έγιναν άμπαλοι επειδή χάσανε μια σειρά.
Ο Γκασολ αν δεν εχει τιποτα ψυχολογικους ή αλλους λογους(κατι πηρε το αυτι μου δεν ξερω αν ειναι αληθεια**) που ειναι σε αυτο το χάλι, τοτε δεν δικαιολογειται και δειχνει οτι δεν μπορεις να βασιζεσαι σε αυτον. Βεβαια περυσι πχ και προπερσι εδειχνε τα αντιθετα αλλά φετος τα φρεσκα κουλουρια λενε τα αντιθετα. Περιεργη κατασταση με αυτον.
Τελοςπαντων η ενσταση μου δεν ειναι σε αυτον.
Αυτο που με κανει να σκεφτομαι οτι μιλας τελειως παραλογα(
![biggrin.gif](../style_emoticons/default/biggrin.gif)
) ειναι το γεγονος οτι αναφερεις το ονομα του Φισερ.
Του χρονου θα ειναι ποσο 38, 39? Αλλα το αφηνουμε αυτο. Πλεον ο Φισερ δειχνει οτι εχει τελειωσει απο αυτο το επιπεδο. Δεν μπορει. Τελος, πώς το λενε?
Τα ποδια του ειναι τοσο αργα οπου δεν μπορει να ακολουθησει στην αμυνα. Ειναι μια διαρκης liability. Και στην επιθεση επεσε αλλά κυριως στην αμυνα.
Ο Φισερ δεν αποτελει σε καμια των περιπτωσεων κορμος που μπορουν να στηριχτουν οι Λεικερς.
**Α το ειπε ο baskethood την ωρα που εγραφα το παρον ποστ.
phoenix_93
May 9 2011, 12:50
QUOTE(red pyramid88 @ May 9 2011, 13:08 )
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα τους, ότι έχουν ακόμα τα συμβόλαια παικτών όπως ο Fisher(τεράστια προσφορά σε όλους τους τίτλους αλλά πλέον το ταβάνι του είναι να έχει τον ρόλο του Brown) και Artest(είχε συνεισφορά πέρσυ αλλά γενικά κάνει μεγαλύτερη ζημιά από όσα προσφέρει, θυμίζω ότι χθες έφαγε τάπα από το καλάθι και άφησε την ομάδα χωρίς καθόλου βάθος μετά το πολύ σκληρό φάουλ στον Μπαρέα). Επίσης αν δεν κάνω λάθος έχουν ακόμα συμβόλαιο οι Walton και Barnes που δεν μπορούν να προσφέρουν καλά. Όλοι αυτοί έχουν σχεδόν μηδενική αξία σε ανταλλαγή οπότε αναγκαστικά η μόνη λύση είναι να φύγει τουλάχιστον ένας ψηλός για ένα καλό γκάρντ ή δύο για έναν μεγάλο ψηλό(δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον εκτός από Χάουαρντ). Ακόμα και αυτό να γίνει η έλλειψη βάθους θα ειναι τεράστια.
baskethood
May 9 2011, 12:58
Η γνωμη μου ειναι οτι οι Λεικερς απ οτι φαινεται,και με την αποχωρηση του Φιλ,μπαινουν σε μια νεα εποχη.
Χωρις ακομα να γνωριζω το προφιλ του νεου προπονητη και τη φιλοσοφια του,πιστευω οτι το πρωτο μερος στο καινουριο παζλ πρεπει να ειναι ενας καλος,αθλητικος,που να τρεχει καλα το γηπεδο , ποιντ γκαρντ.
Η πιο υψηλου επιπεδου λυση ειναι αναμφιβολα ο Κρις Πολ,το καλο ειναι οτι οι Λεικερς εχουν τον Μπαινουμ(εναν απ τους καλυτερους σεντερ της λιγκας)και μαζι με τον Μπεικ η και τον Αρτεστ ισως μπορουσαν να φερουν σε περας αυτο το trade.
Ετσι θα μπορουσε να απελευθερωθει ο Γκασολ,να επιστρεψει στο 5 και με τη προσθηκη ενος αθλητικου τεσσαριου η ομαδα να εξακολουθει να ειναι αναταγωνιστικη.
Εγώ πάντως μίλησα για τέλος εποχής για δύο λόγους:
1) Ηλικία. Το Νοέμβρη ο Φίσερ θα είναι 38, Όντομ και Αρτέστ 32, Κόμπι 33. Έχουν ψωμιά ακόμα αλλά τα πόδια βαραίνουν. Και ειδικά οι Όντομ και Αρτέστ είναι βαριά σκαριά, δεν είναι Άλεν και Γκαρνέτ.
2) Ο Φιλ. Ο καθένας έχει την αποψη του αλλά αν ήταν σε ένα πράγμα μάστορας ο Φιλ ήταν στην team phcycology. Χρειάζεται ένας προπονητής με ιστορία και κοχονες για να μην προκύψει ανταρσία σε μια ομάδα με Κόμπι (όχι σαν χαρακτήρας, σαν σταρ), Αρτέστ, Μπαϊνουμ, Μπαρνς, ακόμα και Όντομ.
Οπως είπα, όλα στη θεωρία είναι αυτή τη στιγμή, θα έχουμε περισσότερο χρόνο να τα πούμε το καλοκαίρι.
Air and King
May 9 2011, 14:03
Η χθεσινη μερα σιγουρα θα μεινει στην Ιστορια πρωτα σαν το τελευταιο παιχνιδι του Φιλ Τζακσον.
Δεν τον θεωρω τον καλυτερο προπονητη ολων των εποχων.Ουτε καν.
Αλλα σιγουρα μιλαμε για μια απο τις μεγαλυτερες προσωπικοτητες στην ιστορια του ΝΒΑ.Και σιγουρα τον πιο επιτυχημενο.
Οι Λεικερς ειναι μεγαλη ομαδα.Θα βρουν τον δρομο τους.Ο Μπας θα βρει την λυση.
Για τον Κομπε τον Γκασολ σιγουρα δεν ειναι και οι καλυτερες μερες με τα "φαντασματα" του Τζορνταν για τον πρωτο και του Νοβιτσκι για τον δευτερο να ειναι πανω απο τα κεφαλια τους.Αλλα τα εχουμε πει αυτα.
Οι μεγαλοι παιχτες παντα θα δεχονται και αυστηρη κριτικη.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.