Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Los Angeles Clippers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3
Pierce
Los Angeles Clippers




The Lob Angeles Clippers




Προηγούμενο Ρεκόρ (2010-2011): 32-50
Leaders (2010-2011):



Πόντοι: Blake Griffin (22.5),Eric Gordon (22.3),Mo Williams (15.2)
Ριμπάουντ: Blake Griffin (12.1),DeAndre Jordan (7.2),Chris Kaman (7)
Ασσίστ: Mo Williams (5.6 ),Eric Gordon (4.4), Blake Griffin (3.8)

Πιθανή 5άδα:
PG: Chris Paul
SG: Randy Foye
SF: Caron Butler
PF: Blake Griffin
C: DeAndre Jordan

Πάγκος:
PG’s: Chauncy Billups, Mo Williams, Eric Bledsoe
SG’s: Willie Warren
SF’s: Ryan Gomez
PF’s: Brian Cook , Trey Thompkins
C’s: -

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Chris Paul (trade με Hornets ), DeAndre Jordan (ανανέωσε)
Draft Picks: Trey Thompkins (#37, Δεύτερος Γύρος)Travis Leslie 47, Δεύτερος Γύρος)

Έφυγαν: Eric Gordon (trade με Hornets), Chris Kaman (trade με Hornets) , Al-Faruq Aminu (trade με Hornets)
Προπονητής:
Vinny Del Negro… Έχει να διαχειριστεί ίσως το πιο ταλαντούχο δίδυμο ψηλού-κοντού στο ΝΒΑ. Στα εύκολα παιχνίδια , πιθανότατα απλά θα βλέπει τον πολ να πετάει την μπάλα στον αέρα και εκεί θα αναλαμβάνει δράση ο Γκρίφιν συνήθως και ο Τζόρνταν ενίοτε και κάτι τέτοιο θα αρκεί για να πάρουν το W. Στα δύσκολα παιχνίδια θα πρέπει να μας δείξει κάτι παραπάνω από ότι έχει δείξει ως τώρα…
Σχόλιο:

Τελικώς , το μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες του ΝΒΑ, ίσως ο καλύτερος pg αυτή τη στιγμή στο κόσμο, κατέληξε στους clippers –ποιος να το ΄λεγε αυτό πριν μερικά χρόνια- . Βέβαια για αυτό το σκοπό, χρειάστηκε να δωθεί ο δεύτερος καλύτερος παίκτης, και πολλά υποσχόμενος, έρικ γκόρντον , ο Κάμαν , που από τη στιγμή που δώθηκαν τόσα λεφτά για τον ΝτεΑντρε ήταν επόμενο ότι θα πήγαινε προς την Νέα Ορλεάνη αλλά και το Draft pick των timberwolves που πιθανώς να είναι και lottery pick… Αλλά για να προσελκυθεί ο Πολ πρώτα έπρεπε να έρθει ο Καρόν Μπάτλερ, που παρά τον τραυματισμό του πέρσι , παραμένει ένας all star παίκτης που ανεβάζει επίπεδο τον ‘’οργανισμό’’ clippers. Πέρσι μιλάγαμε για κενό στη θέση 3, φέτος η τρύπα του όζοντος είναι στη θέση 2 , αλλά η λογική λέει ότι ο Williams, σύντομα θα σταλθεί κάπου ώστε να έρθει κάποιος παίκτης εκεί. Άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τον Μπίλαπς που ήρθε ως free agent, πριν τον πολ. Αν και στο πρώτο φιλικό με τους Lakers, χρησιμοποιήθηκε αρκετά το δίδυμο paul-billups στο 1-2. Το φαινομενο Griffin (που ήταν ικανό για να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας στη 2η ομάδα του LA) εμφανίστηκε με καθυστέρηση ενός χρόνου, αλλά έδειξε ότι αν πατάει γερά στα πόδια του θα αφήσει εποχή στα παρκέ αφού ο συνδυασμός ταλέντου φυσικών προσόντων που παρουσιάζει βγαίνουν σπάνια.
Έχουν 66 παιχνίδια να προετοιμαστούν κατάλληλα ,για τις μάχες στα play offs. Μένει να μας επιβεβαιώσουν ότι μια νέα δύναμη γεννήθηκε αυτό το καλοκαίρι.
Πρόβλεψη: 50-16
Conference rank: 3
Division rank: 1

aegeansheed
Πέρυσι ήταν απόλαυση το Baron-Blake. Φέτος δε μπορώ να φανταστώ τί θα γίνεται με Paul + Billups μέσα...Πρέπει να βάλω ιντερνετ άμεσα!
Gravedigger
Ρε Άρη...!Είπαμε περιμένουμε πολλά από τους Clippers αλλά 50-16???
Ginobili
QUOTE(Gravedigger @ Dec 21 2011, 23:42 ) *
Ρε Άρη...!Είπαμε περιμένουμε πολλά από τους Clippers αλλά 50-16???

Κρις Πολ είναι αυτός...ικανός για μεγάλα πράγματα....
Κατάφερε να κάνει τους Χόρνετς ομάδα πλει οφς και να τους φτάνει μέχρι και #2 στην Δύση...στους Κλίπερς τώρα πέρα το ότι είναι πιο έμπειρος και ακόμα καλύτερος έχει και πολύ καλύτερους συμπαίκτες.
Anaz
QUOTE
Πέρσι μιλάγαμε για κενό στη θέση 3, φέτος η τρύπα του όζοντος είναι στη θέση 2 , αλλά η λογική λέει ότι ο Williams, σύντομα θα σταλθεί κάπου ώστε να έρθει κάποιος παίκτης εκεί. Άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τον Μπίλαπς που ήρθε ως free agent, πριν τον πολ. Αν και στο πρώτο φιλικό με τους Lakers, χρησιμοποιήθηκε αρκετά το δίδυμο paul-billups στο 1-2.
Αν δεν φυγει τελικα ο Γουιλιαμς, τοτε εγω βλεπω λογικα να πηγαινει σε κοντο διδυμο γκαρντ με τους Γουιλιαμς-Μπιλαπς να καλυπτουν κυριως το "2".

Και να σκεφτει κανεις οτι μπορουσαν να'χαν κ τον Irving..! Τον χασαν για χαρη του Μο, και τελικα βρεθηκαν οι Πολ, Μπιλαπς μπροστα του..

Προσωπικα μ'αρεσε πολυ η ομαδα πριν τον ερχομο του Πολ, με τις προσθηκες των Μπατλερ-Μπιλαπς που εδιναν αυτο που ελειπε. Εχω την αισθηση οτι με 1 ακομα καλο trade με διαπραγματευτικα χαρτια Μο/Καμαν/draft pick, κρατώντας τον Γκορντον, ισως ηταν ακομα καλυτεροι και βραχυχρονια και μακροχρονια..

Ουτε εγω παντως νομιζω τους εχω τοσο ψηλα (50-16), αλλα γενικα ειναι δυσκολο πιστευω να προβλεψεις αυτη τη στιγμη που μπορει να φτασουν..
pmam
Νομίζω πως ερωτεύτηκα! wub.gif
Είδα μόνο το recap του χθεσινού αγώνα, αλλά νομίζω ότι ήδη έγινα Clippers! Καλύτερο προορισμό δεν μπορούσε να βρει ο Paul (οι οπαδοί των Lakers μάλλον διαφωνούν βέβαια, αλλά για τον μπασκετικό κόσμο είναι εξαιρετικό). Η λέξη απόλαυση είναι λίγη για να περιγράψει αυτή την ομάδα!
Όσο για το 50-16 φαίνεται πράγματι υπερβολικό, αλλά 40 νίκες πιστεύω θα κάνουν άνετα.

Υ.Γ. Το ινμποξ μου περιμένει λινκ για να κατεβάσω ολόκληρο τον αγώνα! smiley.gif
Air Kef
QUOTE
Πέρσι μιλάγαμε για κενό στη θέση 3, φέτος η τρύπα του όζοντος είναι στη θέση 2 , αλλά η λογική λέει ότι ο Williams, σύντομα θα σταλθεί κάπου ώστε να έρθει κάποιος παίκτης εκεί. Άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τον Μπίλαπς που ήρθε ως free agent, πριν τον πολ


Για το 2 τα ειπαν, ο Μπίλαπς έχει ότι χρειάζεται να παίζει στο 2.

Η τρύπα του οζοντος είναι στο 5 που πλην Τζόρνταν, εχει μια παύλα στον πάγκο.
HLR CENATION
Πολυ ωραιο το αφιερωμα στους Κλιπς.

Για πρωτη φορα ειμαι τοσο αισιοδοξος και νομιζω οτι εχουν μπει οι βασεις για να ερθει-γιατι οχι?-ενα πρωταθλημα στην ομαδα.

Στο 1 δεσποζει η παρουσια του Πολ αλα υπαρχει και ο ποιοτικος Γουιλιαμς και ο εξελιξιμος Μπλεντσουε.

ΣΤο 2 υπαρχει ενα θεμα καθως δεν περα του Φου δεν υπαρχει ο καθαροαιμος σουτινγκ γκαρντ.Παντως ο Μπιλαπς εχει το υψος αλλα και τουτ για να καπαρωσει την θεση.Αμα παιξει ο Γουιλιαμς εκει θα υπαρχει προβλημα στην αμυνα καθως με τον Πολ διδυμο δεν θα υπαρχει το απιτουμενο υψος κοντρα σε ψηλοτερους γκαρντ.

Στο 3 προσθετει πειρα και ποιοτητα,η ελευση του Μπατλερ που αν εχει ξεπερασει τον τραυματισμο του θα εξελιχθει σε παικτη κλειδι.Υππαρχει γο καλος για συμπληρωνμα και για δευτερο ρολο Γκομεζ.

ΣΤο 4 ο Γκριφιν θα ειναι και φετος ο βραχος της ομαδας και αναμενεται να ειναι ακομα καλυτερος φετος με τα νταμπλ-νταμπλ να τα εχει για πλακα.Φοβερο συμπληρωμα ο Ρετζι Εβανς που για 20 λεπτακια ειναι ο ιδανικος παικτης για να δινει ανασες στο Γκριφφιν.Καλυτερος απο οτι ηταν περυσι ο Σμιθ.

Στο 5 ο Τζορνταν αναμενεται να τελειωσει την χρονια με 10π-10 ρ μο και ειδικα στην αμυνα θα ειναι μεσα στους καλυτερος σεντερ του πρωταθληματος.Το κακο σε αυτη την θεση ειναι οτι δεν υπαρχει το καταλληλο μπακ απ του Τζορνταν που ξοδευει και ευκολα τα φαουλ.

Ενδοιασμους εχω για τον ΝτελΝεγκρο για το κατα ποσο θα μπορει να ανταπεξελθει στους φετινους υψηλους στοχους της ομαδας.

Προβλεψη μου ειναι οτι η ομαδα θα ειναι στις πρωτες 3 της Δυσης και στους τελικους της περιφερειας.
koutsou10
εχουν πλεον ολοκληρωμενη ομαδα...
εχουν 1 στους 3 καλυτερους ασους κ 1 απο τα πιο ανερχομενα σουπερ σταρ 4αρια στο πρωταθλημα...
εχουν εμπειρια(μπιλαπς,μο γουιλιαμς,καρον μπατλερ)...
εχουν παγκο(μο γουιλιαμς που λεει ειναι στην καλυτερη φορμα που ηταν ποτε,φοι,γκομεζ,μπεντσοε)...
εχουν πολυ καλους σουτερ...
πηραν κ τον ρετζι εβανς που ειναι καλος στην αμυνα κ στα ρημπαουντ...


Υ.Γ 1εχουν διωξει τον γουιλι γουορεν...

Υ.Γ2 ριξτε μια ματια στον ρουκι τομπκινς ειναι παρα πολυ καλος κ θα βοηθησει πολυ...
rchos
οι clippers θα ειναι η πιο fun to watch ομαδα φετος πιθανοτατα.

δεν νομιζω να φτασουν ως τον τελικο του πρωταθληματος αλλα η πορεια θα ειναι τρελη και ομοεφη οπως την χρονια που ο πολ πηγε τους χορνετς νουμερο 2 στην δυση.

Das Kapital
Επειδη οι Warriors δεν πανε μια αυτη ειναι η ομαδα που θα παρακολουθω! Για πρωταθλημα ειναι νωρις και υπερβολη αλλα πιστευω απο τον πρωτο γυρο των playoffs θα περασουν!
Pierce
QUOTE (Gravedigger @ Dec 22 2011, 01:42 ) *
Ρε Άρη...!Είπαμε περιμένουμε πολλά από τους Clippers αλλά 50-16???


Έτσι ένιωσε ο καλλιτέχνης. Θα τα πούμε σε 4 μήνες smiley.gif
QUOTE (koutsou10 @ Dec 22 2011, 14:53 ) *
Υ.Γ 1εχουν διωξει τον γουιλι γουορεν...

Sorry dude, αλλα επειδη ειδα οτι το εκανες πολλες φορες και οχι μονο εδω. ΛΟΓΙΚΟ ειναι να υπαρχουν λαθη. Το κανουμε για χαβαλε για την πλακα μας και το κανουμε καλυτερα απο αρκετες επαγγελματικες δουλειες που υπαρχουν στο internet. Ποσο μαλλον ειναι ακομα πιο λογικο οταν στα ιδια τα ΕΠΙΣΗΜΑ SITES των ομαδων λειπουν/υπαρχουν επιπλεον παικτες και τα διασταυρωνουμε απο 2-3 πηγες. Αν τον κοψαν την ιδια μερα που το γραψαμε , ή την επομενη Ε ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ή θα έχουμε ξεχάσει κάτι εκ παραδρομής. Το επικριτικό ύφος δεν ταιριάζει καθόλου...
j-kidd13
QUOTE(pierce21 @ Dec 23 2011, 13:01 ) *
Sorry dude, αλλα επειδη ειδα οτι το εκανες πολλες φορες και οχι μονο εδω. ΛΟΓΙΚΟ ειναι να υπαρχουν λαθη. Το κανουμε για χαβαλε για την πλακα μας και το κανουμε καλυτερα απο αρκετες επαγγελματικες δουλειες που υπαρχουν στο internet. Ποσο μαλλον ειναι ακομα πιο λογικο οταν στα ιδια τα ΕΠΙΣΗΜΑ SITES των ομαδων λειπουν/υπαρχουν επιπλεον παικτες και τα διασταυρωνουμε απο 2-3 πηγες. Αν τον κοψαν την ιδια μερα που το γραψαμε , ή την επομενη Ε ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ.



Σα δεν ντρεπεστε λεω εγω.....αχριστοι..............................................

ΥΓ:sorry για το off topic smiley.gif
Johnaros
Επειδή αναφέρθηκε, θα μπορούσε το πρώτο ποστ ίσως να ανανεώνεται μέσα στη σεζόν , ας πούμε σε εβδομαδιαία ή δεκαήμερη βάση, αποτελώντας έναν μπούσουλα.
Δηλαδή ποιοι ήρθαν/έφυγαν, ποιοι τραυματίστηκαν, ίσως ενα fixture/result list.
Να τα ποστάρουμε δηλαδή οι υπόλοιποι κανονικά στο τόπικ και να τα συζητάμε, και απλά ο OP να τα περνάει.
Βλέποντας τα περσινά τόπικ, μου φαίνεται πολύ ωραίο και χρήσιμο.
baskethood
@pierce21
Επειδή και εγώ το έκανα αυτό, σε πολλά τόπικς, πρέπει να σου πω ότι το έκανα ως μορφή είδησης. Έχω πάρει μέρος, όπως θα ξέρεις, σε αντίστοιχα αφιερώματα του φόρουμ και γνωρίζω το πως σκέφτονται, την έρευνα και την προσπάθεια των παιδιών. Απλά το αναφέρω για να ξεκαθαρίσω, καμία επικριτική διάθεση από πλευράς μου. Απλά αναφορά στις ειδήσεις, και σε κάποιες παραλείψεις που είναι λογικό να γίνουν ειδικά όταν μιλάμε για "ανύπαρκτους" παίκτες που βρίσκονται στα training camp roster και υπάρχουν στα επίσημα sites των ομάδων.
Αυτά wink.gif
koutsou10
QUOTE(pierce21 @ Dec 23 2011, 13:01 ) *
Έτσι ένιωσε ο καλλιτέχνης. Θα τα πούμε σε 4 μήνες smiley.gif

Sorry dude, αλλα επειδη ειδα οτι το εκανες πολλες φορες και οχι μονο εδω. ΛΟΓΙΚΟ ειναι να υπαρχουν λαθη. Το κανουμε για χαβαλε για την πλακα μας και το κανουμε καλυτερα απο αρκετες επαγγελματικες δουλειες που υπαρχουν στο internet. Ποσο μαλλον ειναι ακομα πιο λογικο οταν στα ιδια τα ΕΠΙΣΗΜΑ SITES των ομαδων λειπουν/υπαρχουν επιπλεον παικτες και τα διασταυρωνουμε απο 2-3 πηγες. Αν τον κοψαν την ιδια μερα που το γραψαμε , ή την επομενη Ε ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ή θα έχουμε ξεχάσει κάτι εκ παραδρομής. Το επικριτικό ύφος δεν ταιριάζει καθόλου...


το επικριτικο υφος που το ειδες φιλε μου?εχω γραψει καπου οτι δεν εχετε κανει καλη δουλεια η κατι τετοιο?
αυτο το υφος εσυ το εχεις κ δεν νομιζω να εχει παρεξηγηθει κανενας αλλος...
εγω απλα τα γραφω για να ενημερωνονται οσοι δεν το ξερουν...
Pierce
QUOTE (koutsou10 @ Dec 23 2011, 17:35 ) *
το επικριτικο υφος που το ειδες φιλε μου?εχω γραψει καπου οτι δεν εχετε κανει καλη δουλεια η κατι τετοιο?
αυτο το υφος εσυ το εχεις κ δεν νομιζω να εχει παρεξηγηθει κανενας αλλος...
εγω απλα τα γραφω για να ενημερωνονται οσοι δεν το ξερουν...

2 ποστς που βρηκα πολυ προχειρα σιγουρα υπαρχουν και αλλα

QUOTE (koutsou10 @ Dec 22 2011, 13:29 ) *
εχεις κανει καποια λαθη φιλε σακαραμε...
ο σελντεν ειναι 4αρο-5αρι κ βασικο 3αρι λογικα με τα μεχρι τωρα δεδομενα θα παιζει ο νταμιον τζεημς


QUOTE (koutsou10 @ Dec 22 2011, 18:07 ) *
νομιζω ο ντα χουαν σαμερς ειναι 3αρι κ ο τζεησον σμιθ θα παιζει πιο πολυ σαν 4 γιατι ο καμαν κ ο οκαφορ θα μοιραζονται τον χρονο σαν σεντερ...

Το οτι κανεις αλλος δεν μιλησε, δεν συνεπαγεται το συμπερασμα που εβγαλες...
Οταν καποιοι χανουν μπολικο χρονο, απο τον ηδη περιορισμενο που εχουν, για την τρελα τους και χωρις καποιο ανταλλαγμα μαλιστα, το να δεχονται απανωτά επισημανσεις/παρατηρησεις για καθε λεπτομερια που μπορει να εχει ξεφυγει, χτυπαει πολυ ασχημα . Αν ειναι ''ενημερωση'' τα παραπανω σχολια σου, μαλλον δινουμε πολυ διαφορετικη ερμηνεια στη συγκεκριμενη λεξη.
koutsou10
QUOTE(pierce21 @ Dec 23 2011, 19:06 ) *
2 ποστς που βρηκα πολυ προχειρα σιγουρα υπαρχουν και αλλα




Το οτι κανεις αλλος δεν μιλησε, δεν συνεπαγεται το συμπερασμα που εβγαλες...
Οταν καποιοι χανουν μπολικο χρονο, απο τον ηδη περιορισμενο που εχουν, για την τρελα τους και χωρις καποιο ανταλλαγμα μαλιστα, το να δεχονται απανωτά επισημανσεις/παρατηρησεις για καθε λεπτομερια που μπορει να εχει ξεφυγει, χτυπαει πολυ ασχημα . Αν ειναι ''ενημερωση'' τα παραπανω σχολια σου, μαλλον δινουμε πολυ διαφορετικη ερμηνεια στη συγκεκριμενη λεξη.


καλα οκ φιλε μου,
το οτι δινουμε διαφορετικη ερμηνεια στην ενημερωση ειναι σιγουρο γιατι οι λεξεις <<νομιζω>> κ <<εχεις κανει καποια λαθη φιλε...>> ειναι για σενα επικριτικα,ενω η καθαρη επιθεση που κανεις εσυ δεν ειναι...
το να κανω καποιες επισημανσεις στα μικρολαθη που εχουν γινει δεν νομιζω να ειναι κακο κ επειδη εσυ κ οι αλλοι φιλοι εχετε σπαταλησει πολυ χρονο για να τα φτιαξεται αυτα,εγω δεν μπορω να γραψω τα λαθη που εχουν γινει κ την γνωμη μου?
κατηγορησα κανεναν οτι δεν εκανε καλη δουλεια η κατι τετοιο?
υποτιθεται οτι ειναι φορουμ εδω?
Pierce
Δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω, είναι προφανές ότι αδυνατείς/δεν θες να καταλάβεις αυτό που λέω, πιθανώς ισχύει το ίδιο και από την πλευρά μου. smile.gif
JR_Swish


Νίκη για τους Κλίπερς,όχι τόσο εύκολη όσο δείχνει το σκορ καθώς μέχρι την αρχή της τέταρτης περιόδους οι Warriors ήταν κοντά αλλά λίγο η σπουδαία εμφάνιση στο τέλος του CP με 8 πόντους,2 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσα σε 3,4 λεπτά(αν μέτρησα καλά),λίγο η αστοχία του Colden State και τα πολλά λάθη στο 4ο,λίγο ο Τσόνσι κι ο Γκρίφιν που έδωσαν λύσεις επιθετικά όταν οι Κλίπερς κόλλησαν για κανα 4λεπτο έφεραν αυτή τη διαφορά.

Δεν κατάλαβα γιατί ο Μαρκ Τζάκσον δε συνέχισε την τακτική να κάνουν φάουλ στον DeAndre Jordan για 2,3 λεπτάκια και στο 4 δωδεκάλεπτο (4/12 βολές),τακτική που εκνεύρισε τους Κλίπερς,τους αποσυντόνισε και έφερε το ματς λίγο πριν την τελευταία περίοδο στον πόντο.
morfi
Εκπληκτικοί αν σκεφτεί κανείς πόσο καιρό είναι μαζί. Ο Κρις Πολ επιβεβαίωσε και πάλι πως είναι ο καλύτερος point guard του ΝΒΑ αφού αν δεν υπήρχε αυτός πιστεύω πως οι Κλίππερς θα έχαναν το παιχνίδι. Ο Γκρίφιν συνέχισε από εκεί που σταμάτησε πέρσυ αν και φάνηκε γενικά βελτιωμένος αφού οι αντιδράσεις του σε πολλές φάσεις έδειξαν ωριμότητα σε σχέση με περσινές αντίστοιχες καταστάσεις.
Anaz
Ειδα σιγουρα να δοκιμαζεται για κανα διλεπτο και σχημα με τους τρεις γκαρντ Μο-Πολ-Μπιλαπς- μαζι στο παρκε! Αλλα ειναι προφανες οτι δεν ειναι για πολυ γιατι τα υψη δυστηχως δεν βγαινουν. Ο Μπιλαπς παντως καθιερωνεται στο 2. Ο Μο μου φανηκε σε πολυ καλη κατασταση και ειναι κριμα, μαλλον πρεπει να την ψαξουν για καμμια ανταλλαγη. Υπαρχει κι ο Bledsoe εξαλλου που πρεπει κατα τη γνωμη μου να παρει χρονο.. Ενας winger θα ηταν η καταλληλη προσθηκη. Ενω χρειαζεται και ενας ακομα center. Τρομερος ο Τζορνταν ψηλα, αλλα επιθετικα στο σετ game ειναι λιγος, ειδικα με τετοια ποσοστα στις βολες.. Ο Γκριφιν θα μοιραζεται στο 4-5, αλλα και παλι δεν υπαρχει αλλη εναλλακτικη. Με ενα καλο trade τον Μο, ωστε να βρεθουν τα καταλληλα κομματια που θα δεσουν το παζλ, ειναι τετοιος ο ενθουσιασμος αυτη τη στιγμη στο στρατοπεδο των Κλιπερς, που μπορουν να πανε για μεγαλα πραγματα απο φετος..
Das Kapital
Με λιγη δοση ενθουσιασμου και υπερβολης! Αυτη η ομαδα δεν ειναι για τελικους Δυσης;
morfi
Οι Κλίππερς ξεκινάνε με ένα πολύ βολικό πρόγραμμα για αυτούς (10 από τα επόμενα 13 παιχνίδια στην έδρα τους) ότι και αν σημαίνει βέβαια αυτό για τη συνέχεια. Αν μπορέσουν να κερδίσουν τουλάχιστον το 90% των παιχνιδιών τότε θα έχουν βάλει τις βάσεις για μία πετυχημένη σεζόν. Οποιοσδήποτε άλλος συνδυασμός αποτελεσμάτων θα είναι καταστροφικός και μπασκετικά και ψυχολογικά για εκείνους.
Anaz
Ξανα το σχημα με τα τρια γκαρντ για περισσοτερο χρονο ΚΑΙ με Mo-Billups-Foye αυτη τη φορα. Επιμενω ο Μο χαραμιζεται ετσι κακοδομημενη που ειναι η περιφερεια μετα την αποκτηση του Πολ, και πρεπει να την ψαξουν οπωσδηποτε για trade να παρουν ενα ψηλο 2αρι κι ενα 5αρι για το βαθος του παγκου.
tzagasdog
εγώ πιστεύω θελουν ενα 5αρι για σετ παιχνίδι αλλα χωρίς 5 guard δεν πας ψηλά.
τα 5 Guard ειναι οι paul, billups, bladshoe, foye και o Mo. Δεν υπάρχει άλλος.

Η μόνη λύση είναι εάν δώσουν τους Μο και κάποιον ρουκι και παρουν ενα decent guard και ενα 4-5αρι να παίζει με πλατη να ακουμπούν τη μπαλα οταν ειναι έξω ο griffin....
το θέμα είναι ποιος?
OnLy_PAS-AthEnS
http://games.espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=c4rcepq

Πολυ καλο για να ειναι αληθινο ε????....Nick Young παιχτουρααα και πολυ underated + Blatche πολυ καλος επιθετικα με πλατη και τυπικο σουτακι + καλη αμυνα που θα επαιζε οταν ξεκουραζεται ο Griffin και ο DeAndre!
baskethood
QUOTE (OnLy_PAS-AthEnS @ Dec 29 2011, 21:03 ) *
http://games.espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=c4rcepq

Πολυ καλο για να ειναι αληθινο ε????....Nick Young παιχτουρααα και πολυ underated + Blatche πολυ καλος επιθετικα με πλατη και τυπικο σουτακι + καλη αμυνα που θα επαιζε οταν ξεκουραζεται ο Griffin και ο DeAndre!

Αυτό είναι το συμβόλαιο του Young της προηγούμενης χρονιάς.
Το φετινό είναι 3.695.857$. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα, και με τον φετινό μισθό ματσάρουν οι μισθοί.
Το θέμα είναι ότι το trade είναι μη ρεαλιστικό, και αυτό γιατί η Ουάσιγκτον δίνει πάρα πολλά (αναφέρομαι κυρίως στον Blatche γιατί ο Young θα φύγει το καλοκαίρι λογικά) για να πάρουν έναν veteran που είναι καλός μεν αλλά σε μία θέση που είναι "ταγμένη" στον Wall ενώ από πίσω υπάρχει ο rookie Selvin Mack αλλά και ενίοτε ο Jordan Crawford.
Εξάλλου ο Blatche είναι επιπέδου starter με προσδοκώμενο χρόνο άνω των 30 λεπτών, δεν είναι παίκτης που θα ξεκουράζει Jordan και Griffin.
Αν και, για να είμαι ειλικρινής, δεν μου αρέσει σαν παίκτης. Είναι όμως ένα καλό tradeable asset για τους Wizards.
OnLy_PAS-AthEnS
Παντως αν και ακραιο το παραπανω τρεηντ κατι τετοιο πρεπει να κανουν οι Κλιπς.Να χτυπησουν ενα καλο trade τον ΜΟ και να παρουν ενα δυαρι επιπεδου Νιck Young + ενα ψηλο σε οσο υψηλοτερο επιπεδο γινεται για τον ρολο που τον θελουν και πρεπει να γινει αμμεσα.Μετα θα θεωρουνται πολυ καλη ομαδα πρωτης κλασεως γιατι ακομα ειναι λιγο ομιχλωδες το τοπιο!

John Valthuer
Απίστευτα θεαματική ομάδα οι Clippers. Πρώτη φορά τους βλέπω για φέτος. Μένουν περίπου 5 λεπτά για το τέλος της 1ης περιόδου και ήδη έχουν κάνει τρεις πολύ ωραίες φάσεις ενάντια σε μια απ' τις καλύτερες άμυνες του ΝΒΑ.
Nuntius
Ο Blake Griffin μονάχα στο 1ο δωδεκάλεπτο έχει:

9 πόντους (4/8 FG, 1-2 βολές), 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ.
John Valthuer
Μακάρι το κοινό των Clippers να είχε κάτι απ' τη ζωντάνια της ομάδας. Οι fans τους είναι απίστευτα ψόφιοι.
spursforthe5
εκτος του οτι ειναι ψοφιοι δεν εχουν και πολλους φαν.πως να εχουν βεβαια αφου ειναι στην ιδια πολη με τους λακερς tongue.gif
John Valthuer
Οι Clippers έχασαν κατά κράτος τη μάχη των rebounds: 31 έναντι 45 των Bulls. Έχασαν επίσης και αρκετές ελεύθερες βολές. Φυσιολογική ήττα.
Tobias Funke
QUOTE (John Valthuer @ Dec 31 2011, 06:19 ) *
Οι fans τους είναι απίστευτα ψόφιοι.


Με αυτά που έχουν δει οι άνθρωποι τόσα χρόνια, λογικό.



Και τραγουδάκι αφιερωμένο στον Paul:



morfi
Δεν πιστεύω ότι οι Κλίππερς είναι κακή ομάδα. Είναι φανερό όμως ότι ο Κρις Πολ είναι έξω από τα νερά του και το ίδιο και όλη η ομάδα. Και πως να μη γίνει αυτό όταν αλλάζει η πεντάδα μια ομάδας που μόλις άρχισε να δένει; Αν και είναι, πιστεύω, θέμα χρόνου να πάρουν μπροστά, ο καιρός περνάει και το πλεονέκτημα της εύκολης αρχής που έχουν σε λίγο καιρό θα το χάσουν.
baskethood
QUOTE (Tobias Funke @ Dec 31 2011, 13:46 ) *

Ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει θέση δίπλα στον Τζακ; laugh.gif
NBAholic
Βάσει υλικού, λος Κλίπερς έχουν από τα πιο αξιοζήλευτα στη λίγγα και σίγουρα το κορυφαίο της ιστορίας τους. Ο Μπράιαν Κουκ έπαιζε βασικούς στους Λέικερς του 2006. Ο Ράιαν Γκόμες ήταν βασικός στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, έστω και σε μέτριες ομάδες. Ο Ράντι Φόι το ίδιο. Ο Μο Ουίλιαμς ήταν βασικός και στο Κλίβελαντ του Λεμπρόν. Κι αυτός είναι μόνο ο πάγκος. Οι δε βασικοί, με εξαίρεση τον Μπίλαπς, είναι εκεί για να μείνουν. Δεν ξέρω πόσο θα δέσουν μέχρι το τέλος, αλλά, ας το παραδεχτούμε, αν πριν 3 χρόνια λέγαμε ότι αυτό είναι ρόστερ πραγματικής ομάδας, οι περισσότεροι θα συμφωνούσαν ότι είναι ομάδα πρωταθλητισμού. Νομίζω ότι, πέραν του χρόνου που χρειάζεται για να δεθούν, αυτό που πρέπει επιτέλους να κάνουν, είναι να ξεφορτωθούν το χειρότερο ιδιοκτήτη ομάδας στη σύγχρονη ιστορία του ΝΒΑ (και ανεξήγητα τόσο "μακρόβιου") και να τους αναλάβει κάποιο άτομο που ενδιαφέρεται πραγματικά για την ομάδα. Θα μπορούσα να τους είχα αναλάβει κι εγώ με καλύτερα αποτελέσματα, αν κάποιος καλός κύριος μου κατέθετε τραπεζικά άλλα 1.999.999.000 δολάρια.
OnLy_PAS-AthEnS
Λοιπον,ειδα ολα τα παιχνιδια των Κλιπς μεχρι στιγμης!Εχουμε και λεμε.
-Η πιο θεαματικη ομαδα στο ΝΒΑ σιγουρα! ΚΑρφωματα,ταπες αλει-ουπς συνεχεια!
-Ομαδα θα λεγα τωρα αρχιζουν και γινονται στο παρκε...το θετικο ειναι οτι εχουν πολυ καλες σχεσεις μεταξυ τους ολοι και φενεται!
-Στα play off θα μπουνε ανετα πιστευω αλλα δεν νομιζω να προχωρησουν περα του δευτερου γυρου!
-Θελουν στανταρ ενα δυαρι γιατι τους εχει βγει καλος ο Billups μεχρι στιγμης σε αυτη τη θεση αλλα ολοι ξερουμε οτι δεν γινεται.Οποτε ενα καλο trade για ενα δυαρι + ενα back up ψηλο να ξεκουραζεται ο Griffin και ο DJ!
-Σε μια διετια αν πανε ολα καλα θα δουμε εμγαλα πραγματα γιατι το διδυμο Paul-Griffin εχει δεσει ηδη και μπορουν να κανουν παπαδες!
-Lob city baby!!
Weekendman
Κατέβαλαν το Ντάλλας ,παρόλου που ο Τζόρνταν των Κλίπερς στο καλάθι του Τέρι έδωσε μαθήματα πως να μην αντιμεντωπήσει ένας ψηλός τον αντίπαλο κοντό που απελευθερώνεται απο σκριν ,εκτός αμά περίμενε τον Μο Γουίλιαμς να κάνει τον μισό γύρο του γηπέδου για να προλάβει τον Τέρι...
baskethood
QUOTE (Weekendman @ Jan 19 2012, 09:26 ) *
Κατέβαλαν το Ντάλλας ,παρόλου που ο Τζόρνταν των Κλίπερς στο καλάθι του Τέρι έδωσε μαθήματα πως να μην αντιμεντωπήσει ένας ψηλός τον αντίπαλο κοντό που απελευθερώνεται απο σκριν ,εκτός αμά περίμενε τον Μο Γουίλιαμς να κάνει τον μισό γύρο του γηπέδου για να προλάβει τον Τέρι...

Ναι είχε η πλάκα η φάση.
Αρχικά το staggered screen του Dallas είναι άψογο, όπως πάντα.
Ο Jordan κάνει hedge και μετά απομακρύνεται χωρίς να έχει προλάβει ο Mo να κάνει recover. Εν τω μεταξύ ο Mo, αν δεις προσεκτικά τη φάση, του κάνει νοήματα και του φωνάζει (υποθέτω) λέγοντας του να μην φύγει από τον παίκτη. Ο Jordan κατέστρεψε όλη την άμυνα της ομάδας με την κίνηση του καθώς είναι όλοι οι Clippers καλά στημένοι και έχουν να αντιμετωπίσουν μια πεντάδα με λίγες επιθετικές επιλογές (Mahinmi και Marion ήταν στο παρκέ).
koutsou10
καταπληκτικος ο μο γουιλιαμς... 41.gif

με τρομερη αυτοπεποιθηση αφου οποτε βρισκονταν μονος του εστω για ενα δευτερολεπτο σουταρε κ ηταν ευστοχος με χαρακτηριστικη ευκολια.εβγαλε κ 3 ασιστ στον ντε αντρε κ αλλα ντουαητ χαουαρντ αυτος την καρφωνε...

το καλο με τους κλιπς ειναι οτι εχουν πολλες επιθετικες λυσεις κ χτες που ηταν κακιστος ο μπατλερ κ μετριος ο γκριφιν ανελαβε ο μο κ ο μπιλαπς,ενω κ ο ντε αντρε ηταν αρκετα καλος...

ο ντελ νεγκρο δειχνει καλα δειγματα κ νομιζω οτι νικησε κατα κρατος τον καρλαηλ στην διαχειρηση του ματς...
koutsou10
πολυ καλη ομαδα ειναι οι κλιπς κ χωρις τον πολ,αλλα μπορω να πω πως ειναι μαζι με τους οκλαχομα οι ομαδες που βοηθιουνται απο την διαιτησια πιο πολυ...

ο μπλεηκ γκριφιν παιρνει κατι ψιλομουφα σπρωξιματακια φαουλ κ ο ντε αντρε τζορνταν δεν υπαρχει παιχνιδι που να μην εχει κανει τουλαχιστον 1 αντικανονικο κοψιμο σε καθε παιχνιδι κ να μην το δινουν...

παντα τους συμπαθουσα λογω λος αντζελες αλλα πολυ σπρωξιμο βρε παιδι μου...
Anaz
Ο Μο ειναι σε πολυ καλη κατασταση και ετσι οπως ειναι δομημενοι οι Κλιπερς, αδικειται και ο ιδιος και η ομαδα του. Το χω πει αρκετες φορες, αλλα το σκεφτομαι καθε φορα που τους βλεπω. Στα τελευταια ματς που λειπει ο Πολ εχει κουβαλησει την ομαδα του στο σκοραρισμα με μεγαλες εμφανισεις. Μολις γυρισει βεβαια ο Πολ, θα αρχισουν παλι τα δυσλειτουργικα κοντα σχηματα προκειμενου να χωρεσει και θα κοπει πιθανοτατα και ο πολυς χρονος του και ο ρυθμος του..
captain charisma
αναψαν λιγο τα αιματα στον αγωνα με τους λεικερς κυριως στο τελος οπου ο πολ παραλιγο να ρθει στα χερια με τον γκασολ...ελπιζω να βρεθουν στα πλειοφς αυτες οι 2 ομαδες ωστε να γεννηθει μια κοντρα σαν αυτες που ζησαμε τις εποχες του 2000 με λεικερς-κινγκς λεικερς-μπλειζερς οπου τα mind games και το ξυλικι πηγαινε συννεφο...

ο γκριφιν δεν πρεπει να εχει πολλες συμπαθειες παρολο που δεν ειναι προκλητικος παικτης...εχτες ο αρτεστ επεσε με λυσσα επανω του λες και βρισκοταν σε αγωνα μμα...και σε αλλα παιχνιδια οποτε οι αντιπαλοι βρουν ευκαιρια του ριχνουν καμια ψηλη...καλο θα ηταν να φτιαξει το σουτ του γιατι καλα τα καρφωματα και το θεαμα, αλλα χωρις σουτ δεν πας πουθενα...
hunkturner
Τελικά έχει και τα καλά του όταν υπάρχουν μόνο 2 ματς στη βραδιά και δεν χρειάζεται να αλλάζεις κανάλια για να τα δεις όλα μαζί. Οι Κλίπερς έδειξαν χαρακτήρα και πήραν τη νίκη που τόσο χρειαζόντουσαν σε ένα όχι και τόσο εύκολο ματς και σίγουρα πολύ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ. Για μένα ο Ντελ Νέγκρο αργά ή γρήγορα θα ακούει τα ίδια με τον άλλο "ιταλοαμερικάνο" προπονητή της λίγκας, τον Ντ' Αντόνι. Δε φαίνεται να μπορεί να κουμαντάρει την ομάδα ιδανικά από τον πάγκο και παρόλο ότι διαθέτουν πλεόνασμα σε ταλέντο αμφιβάλλω αν δεν σοβαρευτούν πως θα περάσουν γύρο στα πλέι οφ.

Πολλά λάθη στην αρχή του αγώνα και από τις δύο ομάδες, ίσως τους επηρέασε το γεγονός πως φορούσαν ρετρό εμφανίσεις (ειδικά του Μέμφις να θυμίζει κάτι από Βραζιλία, Αυστραλία, Τζαμάικα... κάτι τέτοιο). Μέτρια εμφάνιση από τον Μπίλαπς αλλά ευτυχώς που για τους γηπεδούχους ήταν ξανά σε μεγάλη μέρα ο Μο. Μάλλον θα το ξανασκεφτούν αν θα τον συμπεριλάβουν σε πιθανό trade όπως ακουγόταν πριν από λίγο καιρό. Στην ουσία είναι ο μόνος παίκτης που προσφέρει ερχόμενος από τον πάγκο. Άγνωστο κατά πόσο θα έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα ο Μπλέντσοε που είναι και πάλι υγιής παίζοντας στο D League για να βρει και πάλι τα πατήματα του. Γενικά πολυκοσμία στα γκαρντ για την δεύτερη (?) ομάδα του Λος Άντζελες.

Ο Μπάτλερ ξεκίνησε και σε αυτό το ματς πολύ δυνατά, θα είχε ακόμα πιο ανεβασμένα νούμερα αν είχε μείνει στο Ντάλας κατά τη γνώμη μου. Ο Πολ ήταν ουσιαστικός, παίζοντας περισσότερο χρόνο σε σχέση με το προηγούμενο ματς δείχνοντας να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Υπήρχαν στιγμές που έκανε σβούρες μπροστά στον Κόνλει. Ο Γκρίφιν πλησίασε το triple double ενώ έπαιξε και καλή άμυνα στον Γκέι στο δεύτερο ημίχρονο. Πάντως θα πρέπει να βελτιώσει τα ποσοστά τους στις βολές που είναι και το πιο τρωτό του σημέιο.

Τέλος είναι φανερό ότι προφανώς έχει πέσει σύρμα να υπάρχει μια σχετική εύνοια για τους γηπεδούχους. Ένα κόψιμο του Τζόρνταν που ήταν εμφανέστατα στην κάθοδο, κάτι φάουλ υπέρ του Πολ όταν του έκλεβαν τη μπάλα, ενώ αντίθετα πολλές επαφές που κατέληξαν σε κλέψιμο της μπάλας για τους Κλίπερς δε σφυρίχτηκαν ποτέ. Λογικά θα κέρδιζαν και χωρίς αυτά τα σφυρίγματα απλά σαν να τους "προσέχουν" λιγάκι φέτος...
Nuntius
Πως έβγαλε 8 ασίστς ο Griffin ρε παιδιά? tongue.gif
Razorblade Fish
QUOTE(Nuntius @ Jan 27 2012, 09:16 ) *
Πως έβγαλε 8 ασίστς ο Griffin ρε παιδιά? tongue.gif

Δεν ειναι κανας τσουρουκας ρε συ,ειναι καλος στην πασα για τη θεση του...4 ασσιστ σχεδον εδινε περσι...Δεν ξερω αν οι 8 ειναι ρεκορ αλλα δεν ειναι και αστρονομικο το νουμερο.Μπορει να κανει και triple-double καποια στιγμη(η μηπως εχει ηδη κανει;;).Παντως σε ολες τις κατηγοριες ειναι πεσμενος σε σχεση με περσι.Ισως εχει να κανει και με την ποιοτητα της ομαδας,που ειναι σαφως καλυτερη φετος...
Flash
QUOTE(Razorblade Fish @ Jan 27 2012, 12:55 ) *
Δεν ειναι κανας τσουρουκας ρε συ,ειναι καλος στην πασα για τη θεση του...4 ασσιστ σχεδον εδινε περσι...Δεν ξερω αν οι 8 ειναι ρεκορ αλλα δεν ειναι και αστρονομικο το νουμερο.Μπορει να κανει και triple-double καποια στιγμη(η μηπως εχει ηδη κανει;;).Παντως σε ολες τις κατηγοριες ειναι πεσμενος σε σχεση με περσι.Ισως εχει να κανει και με την ποιοτητα της ομαδας,που ειναι σαφως καλυτερη φετος...


Έχει κάνει 33-17-10 με τους Wizzards πέρυσι. Όντως, δεν είναι καθόλου κακός passer απλά είναι τόσο finisher που φαίνεται περίεργο μερικές φορές να έχει πολλές assists.
geo82
http://espn.go.com/los-angeles/nba/story/_...tin-source-says

Οι Clippers απέκτησαν στον Martin
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.