Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Party Time
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
treathitch
Μόλις διάβασα ότι μια από τις γνωστώτερες Γερμανίδες DJ, η Miss Yetti θα βρίσκεται το ερχόμενο Σάββατο 5 του μηνός στην Αθήνα, στο club Luv στο Θησείο. Το περίεργο είναι ότι τόσους μήνες στο Βερολίνο (ήταν lead στο φετινό love parade, ενώ παίζει απόψε και στο πρωτοχρονιάτικο πάρτυ του μυθικού κλαμπ deep) δεν την είχα ακούσει ποτέ και έμαθα τώρα ότι παίζει στην Αθήνα μέσω ...myspace, οπότε - αν και δεν έχω πάει ποτέ στο συγκεκριμένο club, μάλλον θα πάω να την ακούσω.



Αν θέλετε να πάρετε sample για το τι θα παίξει, φαντάζομαι ότι ένα καλό δείγμα μπορεί να βρεθεί εδώ. http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...iendID=56039940
Tα πρώτα δείγματα που άκουσα φαντάζουν promising, ειδικά το κομμάτι galactica, αν και παρ' ότι διάβασα τη βιογραφία της, δεν είμαι σίγουρος για το τι θ' ακούσω το Σάββατο. Ας ελπίσουμε να είναι καλή. Άλλωστε στο e-mule έχω βάλει να κατεβαίνει πολύ πράγμα, μήπως και προλάβω να κάνω ένα research πρώτα..
Pierce
το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι πολυ καλο εχω παει κανα δυο φορες ειναι απο τα λιγα που παιζουν σχεδον παντα ΜΟΝΟ ξενη μουσικη και κυριως χαουζ-προγκρεσιβ πραγματα που σιγα σιγα εξαφανιζονται απο την αθηναικη νυχτα. αν προσεξεις τις αφισες των μεγαλων ντιτζει(πχ τιεστο) παντα ειναι χορηγος το Luv
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.