Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Koλοσσός Ρόδου 2010-2011
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Κολοσσός Ρόδου
Pages: 1, 2
Johnaros
Ένα βλέμμα αγελάδας το έχει πάντως... tongue.gif
rchos
απο οτι φαινεται ειναι pass first παιχτης.
σε συνδυασμο με τον καυκη εχουμε δυο πλευ οπου και οι δυο δεν εχουν καλο σουτ ουτε τρελο σκοραρισμα.
απο οτι φαινεται ο παππας θα παρει ακομη περισσοτερες πρωτοβουλιες στο σκοραρισμα στα χαμηλα στρωματα!
πολυ ενδιαφερουσα ομαδα και φετος ο κολοσσος αρκει να πιασουν καποιοι απο τους νεαρους ξενους που ηρθαν.

Υ.Γ. ενα γηπεδο ρε παιδια για αυτην την ομαδα!ειναι ντροπη σε αυτην την φοβερη προσπαθεια να μην υπαρχει ενα κλειστο της προκοπης.
Giorgos#4
Εντυπωσιακο βιογραφικο ο Τζορνταν η λογικη λεει οτι θα ειναι ο βασικος πλαιυ μεικερ της ομαδας.Η ομαδα υπαρχει περιπτωση να κανει αλλη μια προσθηκη καθως ακουστηκε το ονομα του ροδιτη Γιαννη Γεωργαλλη μακαρι να ερθει αφου αν και υπαρχουν ντοπιοι στην ομαδα αυτοι δεν εχουν μεγαλη συμμετοχη στους αγωνες
Maximos 13 Athens
Τελικό ρόστερ Κολοσσού

5:Στιβ Πάνος-Κώστας Χαρίσης
4:Κέβιν Φορντ-Αντώνης Ασημακόπουλος-Σωτήρης Μανωλόπουλος
3:Τζαμίν Πίτερσον-Πατ Καλάθης
2:Άγγελος Τσάμης-Νίκος Παππάς-Νίκολα Ιβάνοβιτς
1:Τζάρεντ Τζόρνταν- Παναγιώτης Καυκής

+ οι νεαροί τις ομάδας

Συμπέρασμα: Καθόλου άσχημα και με δουλειά ο Κολοσσός μπορεί να μπει στην πρώτη πεντάδα..!
Giorgos#4
QUOTE(Maximos 13 Athens @ Sep 25 2010, 20:54 ) *
Τελικό ρόστερ Κολοσσού

4:Κέβιν Φορντ-Αντώνης Ασημακόπουλος-Σωτήρης Μανωλόπουλος
3:Τζαμίν Πίτερσον-Πατ Καλάθης

+ οι νεαροί τις ομάδας

Συμπέρασμα: Καθόλου άσχημα και με δουλειά ο Κολοσσός μπορεί να μπει στην πρώτη πεντάδα..!

Δεν ξερω αν εχει κλεισει το ροστερ καθως εξακολουθω να πιστευω οτι μπορει να ερθει ο Γεωργαλλης απο κει και περα η ομαδα αποκλειστηκε απο τον παναθηναικο στο κυπελλο ενω πηρε την πρωτη θεση στο κουταλιανος με 2 νικες επι λεφσκι και πανιωνιου παντως για να λεμε την αληθεια η ομαδα δεν εχει δωσει ακομα αφου και οι αμερικανοι δεν εχουν προσαρμοστει παντως απο τα πρωτα παιχνιδια βλεπω οτι ηγετης της ομαδας φετος μαλλον θα ναι ο Καλαθης
Giorgos#4
ΡΟΣΤΕΡ

4:Κέβιν Φορντ-Γιουριτσα Γκολεματς-Σωτήρης Μανωλόπουλος
3:Πατ Καλάθης-Αντώνης Ασημακόπουλος-Γιαννης Γεωργαλλης

+ Δανας,Αυγενικος,Κουστας,Οικονομοπουλος και Αγγελακος

Razorblade Fish
Απιστευτο ματς απο τον Πατ Καλαθη,34 ποντοι,14 ριμπαουντ,5 ασσιστ και 52(!!!) ranking!!!!!!

http://www.esake.gr/live
Air Kef
Unreal η εμφάνισή του για τα ευρωπαικά δεδομένα, αλάνθαστος με 11/15 σουτ συνολικά και 9/11 βολές..
Maximos 13 Athens
Τέλος και ο Φορντ, επομένως ο Κολοσσός πορεύεται με έναν Αμερικανό και δύο κοινοτικούς..! Είναι ένα θετικό μέσα στις εκατοντάδες "αναποδιές" του ελληνικού πρωταθλήματος, πως ομάδες όπως ο Άρης, ο Κολοσσός, ο Πανιώνιος, ο Ηλυσιακός και ο Ίκαρος στηρίζονται σε 3-4 ξένους και από κει και πέρα σε Έλληνες παίκτες!!!
Ρόστερ Κολοσσού:
5:Στηβ Πάνος-Κώστας Χαρίσης
4:Γιούριτσα Γκολέματς-Αντώνης Ασημακόπουλος-Σωτήρης Μανωλόπουλος
3:Πατ Καλάθης-Γιάννης Γεωργαλής
1:Τζάρεντ Τζόρνταν-Παναγιώτης Καυκής
Και οι Έφηβοι: Δανάς, Αυγενικός, Αγγελάκος, Κούστας, Οικονομόπουλος
Giorgos#4
Mην σταματας κολοσσαρα 3η θεση με την καβαλα ,παμε να τους περασουμε και αυτους!
Weber
Καλή ομάδα ο Κολοσσός,οργανωμένη,με αρχή και τέλος!Μακάρι να συνεχίσει έτσι και την επόμενη χρονιά γιατί το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται δυνατές ομάδες από την περιφέρεια!!Ευχής έργον να μην αποχωρήσει ο Σφαιρόπουλος,αν και λίγο δύσκολο..
Hoff
Όντας πιο ήρεμος τώρα, μπορώ να σχολιάσω και την εμφάνιση του """Κολοσσού""" (σε πολλά εισαγωγικά όπως είπε και ο Τρόντζος).

Έχουμε και λέμε: Η λογική λέει ότι μέχρι να καταφέρει η ΑΕΚ να ορθοποδήσει και να δημιουργήσει αξιόμαχο σύνολο θα περάσει αρκετός καιρός. Επομένως το πιο πιθανό είναι ο Κολοσσός να έχει εξαφανιστεί από τον μπασκετικό χάρτη (όπως του αξίζει δλδ) μέχρι τότε. Εύχομαι κι ελπίζω, να μας βρεί μπροστά του, από την άποψη ότι σε μία αντίστοιχη τελευταία αγωνιστική, η αδιάφορη ΑΕΚ να χάνει μες στην έδρας της από τον αντίστοιχο Ηλυσιακό, επιδεικτικά μάλιστα...

Ντροπή και αίσχος σε μία κατά τ'άλλα συμπαθή ομάδα. Όντας επαρχιώτης, κάθε ομάδα από την επαρχία μου είναι συμπαθής. Όχι ο Κολοσσός όμως. Όχι πλέον...

ΥΓ Η ευθύνη του υποβιβασμού ανήκει σε αυτούς που κατάντησαν την ΑΕΚ έτσι, ωστόσο δε θα πρέπει να ξεχνάμε και την ξεφτίλα ορισμένων. Ρόδα είναι και γυρίζει... Μασκαράδες...
ashton
ΕΤΣΙ..

McRae
Περισυ βρε παιδια ο Δελημπαλτακης δεν ηταν μανατζερ-προεδρος ομαδας?Τοτε δεν υπηρχε ομως προβλημα,βαζαμε και τον Τουτζιαρακη να σπασει το ταμπλο για να ξερουμε αν αξιζει να σκοτωθουμε στο τελευταιο ματς η να παιξουμε ενα ωραιοτατο φιλικο.

nikefalin
QUOTE(McRae @ Apr 21 2011, 00:27 ) *
Περισυ βρε παιδια ο Δελημπαλτακης δεν ηταν μανατζερ-προεδρος ομαδας?Τοτε δεν υπηρχε ομως προβλημα,βαζαμε και τον Τουτζιαρακη να σπασει το ταμπλο για να ξερουμε αν αξιζει να σκοτωθουμε στο τελευταιο ματς η να παιξουμε ενα ωραιοτατο φιλικο.

Δυστυχώς έτσι είναι, τι μας φταίει ο Κολοσσός τώρα ? Ας προσέχαμε μόνοι μας. Το γραψα και στο τόπικ της ΑΕΚ, η ομάδα δεν είχε ούτε μια συμπάθεια στη σημερινή Α1 σε επίπεδο ομάδων...ας ψαχτούμε γιατί...
ashton
και το 2008 ήταν ο Δελημπαλταδάκης εκεί, που η ΑΕΚ κερδιζε στη Ρόδο τον Κολοσσό για να ρίξει το Ρεθυμνο και να σώσει τον ΠΑΟΚ με παίκτες που σήμερα ήταν στον Κολοσσό, και άλλους που πήγαν πακετο με το Δροσο στον ΠΑΟΚ .
McRae
QUOTE(ashton @ Apr 21 2011, 00:30 ) *
και το 2008 ήταν ο Δελημπαλταδάκης εκεί, που η ΑΕΚ κερδιζε στη Ρόδο τον Κολοσσό για να ρίξει το Ρεθυμνο και να σώσει τον ΠΑΟΚ με παίκτες που σήμερα ήταν στον Κολοσσό, και άλλους που πήγαν πακετο με το Δροσο στον ΠΑΟΚ .

το θυμαμαι και μεσα απο αυτο το φορουμ ευχαριστησα και την ΑΕΚ για την χαρη που μας εκανε(γιατι εκεινη η ομαδα-εκτρωμα του ΠΑΟΚ απο μονη της δεν σωζονταν)

Παντως ειμαι και Τρικαλινος και δεν μπορω να ξεχασω οτι περισυ στο τελευταιο ματς δεν ειχε κανενα προβλημα ο Καραμανλης να συμμαχησει με τον προεδρο-μανατζερ για να προστατεψει την ομαδα του,οποτε τα περι ανενδοτου πολεμου που κυρηξε εναντιον του αποψε μου προκαλουν γελια.
ashton
μα και πέρσι κάμποσοι από όσους φύγανε από τα Τρίκαλα ήταν του Δελημπαλταδάκη αν θυμάμαι καλά ..
a bullet for your head
Οταν ο Δημητροπουλος(?),ειχε καταγγειλει το ασυμβιβαστο,υπηρξε τοτε καποια συνεχεια στο θεμα?
Μηπως θα επρεπε να μεταφερθει η κουβεντα σε ενα αλλο τοπικ?

Καλα το θυμομουν... http://www.sport-fm.gr/article/210426
oti-nane
Δηλαδή το πρόβλημα δεν είναι που καταστράφηκε η ομάδα από ... αυτούς που τα κατάφεραν τέλος πάντων αλλά το γιατί δεν έδωσε ο Κολοσσός τον υπερ πάντων αγών για να σώσει την ΑΕΚ....

Αθάνατη Ελλάδα.......

Υ.Γ. τα ίδια θα έλεγα κι ας έπεφτε ο ΠΑΟ
Emanuel David Ginobili
Ελπιζω να καταλαβαινεις την διαφορα στον "υπερ παντων αγωνα" και στο "χανω λευ απ με τον πλησιεστερο αντιπαλο στα 20μ"!
a bullet for your head
Το προβλημα δεν ειναι ο υποβιβασμος της ΑΕΚ,αλλα το καταντημα & το χαλι του αθληματος στη χωρας μας...
Το μοντελο με την ''τριπτυχη βιτρινα'' ΟΣΦΠ-ΠΑΟ-Εθνικη Ομαδα,αδυνατει εδω & καιρο να στηριξει το ''αστηριχτο''...

Το μπασκετακι στην Ελλαδα παιδες,εχει πεθανει.
Leon_cp3
QUOTE(Emanuel David Ginobili @ Apr 21 2011, 01:08 ) *
Ελπιζω να καταλαβαινεις την διαφορα στον "υπερ παντων αγωνα" και στο "χανω λευ απ με τον πλησιεστερο αντιπαλο στα 20μ"!

Α οπότε τώρα δε μας φταίει ότι έχασαν τον αγώνα,απλά μας φταίει ο τρόπος που τον έχασαν;
Θα φτάσουμε τελικά στον Βάρναλη απόψε, φταίει το κακό το ριζικό μας ή ο θεός που μας μισεί;
Ρε παιδιά είναι λογικό και εκφράσαμε όλοι τη στενοχώρια μας γι'αυτό που έγινε,αλλά το να ψάχνουμε να ακουμπήσουμε σε πλάτες άλλων το βάρος είναι η εύκολη λύση και η τεμπελίστικη. Γιατί εγώ δηλαδή να πιστέψω ότι ο Πανιώνιος από την άλλη τα έδωσε όλα; Γιατί να πιστέψω ότι η ΑΕΚ σε παρόμοια περίπτωση θα τα έδινε όλα; Από την Α1 μέχρι την ΕΣΚΑ τις τελευταίες αγωνιστικές κάθε χρονιάς νιώθω λες και λέμε τα ίδια και τα ίδια απλά αλλάζουν τα ονόματα των ομάδων. Στην τελική έτσι είναι η κατάσταση,θλιβερή ναι,μεμπτή,αλλά έτσι. Το θέμα είναι να τα χώσετε εκεί που πρέπει,και αν τα βρείτε όλα τα υπόλοιπα γυρίστε και στον Κολοσσό και πείτε "φτου σας κι εσάς". Είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης.

QUOTE(a bullet for your head @ Apr 21 2011, 01:10 ) *
Το προβλημα δεν ειναι ο υποβιβασμος της ΑΕΚ,αλλα το καταντημα & το χαλι του αθληματος στη χωρας μας...
Το μοντελο με την ''τριπτυχη βιτρινα'' ΟΣΦΠ-ΠΑΟ-Εθνικη Ομαδα,αδυνατει εδω & καιρο να στηριξει το ''αστηριχτο''...

Το μπασκετακι στην Ελλαδα παιδες,εχει πεθανει.

Τις άνωθεν προτάσεις μπορείς να τις βάλεις υπογραφή; Να τις βλέπει συχνά ο κόσμος μιας που ποστάρεις συχνά και ενδιαφέροντα,να του περάσει στο υποσυνήδειτο σιγά σιγά να το καταλάβει; Γιατί τα έχουμε πει κάποιοι αρκετές φορές και τρώμε και κράξιμο. Είμαστε πάνω από τον τάφο του και τραγουδάμε ανέμελα προσμένοντας Μεσσίες...
Emanuel David Ginobili
Μαζι σου σε ολα, αρκει να μου βρεις εναν που να εριξε το φταιξιμο του υποβιβασμου της ΑΕΚ στον Κολοσσο!
Κανενας δεν ειπε πως για την σημερινη καταντια φταιει ο Κολοσσος! Τα του Καισαρος τω Καισαρι ομως!
Οποιος βλεπει λογικα το σημερινο αποτελεσμα, αλλα κυριως την εμφανιση του Κολοσσου μπραβο του, εγω ομως εχω ματια και βλεπω, που ειπε κι ο Μακροπουλος!
oti-nane
όταν φτάνεις στο σημείο να κρέμεσαι από τη διάθεση του κάθε Κολοσσού αυτά γίνονται.

όπως πέρυσι δεν μου έφταιγε το Μαρούσι που με κέρδισε και με πέταξε εκτός ευρωλίγκας
όπως όταν έφαγα 4 στην μπάλα από όφη και ξάνθη και έχασα δικό μου πρωτάθλημα τα έριξα στους παίχτες μου και στην ομάδα μου και όχι στο ότι δεν είχα φιλικά σωματεία...

Υ.Γ. Λυπάμαι που έπεσε η ΑΕΚ αλλά κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται.
Emanuel David Ginobili
Καλα ενταξει νιωθω οτι μιλαω μονος μου....
a bullet for your head
QUOTE(Leon_cp3 @ Apr 21 2011, 01:21 ) *
Τις άνωθεν προτάσεις μπορείς να τις βάλεις υπογραφή; Να τις βλέπει συχνά ο κόσμος μιας που ποστάρεις συχνά και ενδιαφέροντα,να του περάσει στο υποσυνήδειτο σιγά σιγά να το καταλάβει; Γιατί τα έχουμε πει κάποιοι αρκετές φορές και τρώμε και κράξιμο. Είμαστε πάνω από τον τάφο του και τραγουδάμε ανέμελα προσμένοντας Μεσσίες...

Και να βγαλω το video με τον χοντρο?
No Way Men!!!.... biggrin.gif

Eχω θιξει κατα καιρους,παρα μα παρα πολλα ζητηματα...
Και ολα αυτα που ζουμε & που θα ζησουμε,τα 'χω δει αρκετα χρονια πριν να ερχονται...

Εχω ανοιξει καμια 160αρα τοπικ,το παρακατω ομως,ειναι ισως & το πιο ενδεδειγμενο για την κουβεντα που εχει ανοιχτει...
Αν θελετε,την συχεχιζουμε εκει..
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showtopic=8020
Leon_cp3
QUOTE(Emanuel David Ginobili @ Apr 21 2011, 01:23 ) *
Μαζι σου σε ολα, αρκει να μου βρεις εναν που να εριξε το φταιξιμο του υποβιβασμου της ΑΕΚ στον Κολοσσο!
Κανενας δεν ειπε πως για την σημερινη καταντια φταιει ο Κολοσσος! Τα του Καισαρος τω Καισαρι ομως!
Οποιος βλεπει λογικα το σημερινο αποτελεσμα, αλλα κυριως την εμφανιση του Κολοσσου μπραβο του, εγω ομως εχω ματια και βλεπω, που ειπε κι ο Μακροπουλος!

Απλά λέω ότι είναι πολύ πολύ νωρίς ακόμα για να τα βάζετε με τον Κολοσσό και τον κάθε Κολοσσό,είστε απογοητευμένοι,νευριασμένοι και όλα τα συναφή και σας βγαίνει -και- σε λάθος μεριές. Ο Κολοσσός έκανε ό,τι γούσταρε θα σου πουν πολλοί,είχε σωθεί. Η ΑΕΚ όλη τη χρονιά τι έκανε; Ας επανέλθετε πρώτα ο Θεός και άμα συναντήσετε τον Κολοσσό ρίξτε τον κατηγορία,ρίξτε του 150,και ευχαριστηθείτε το. Εκεί θα έχετε χίλια δίκια να "θυμηθείτε" παλαιά χρεωστούμενα. Τώρα έχετε μπροστά σας το γκρεμό και αποσπάστε...
nikefalin
Οταν φτάνεις στο σημείο να μην σε υπολογίζει ούτε ο Κολοσσός, το "κατάλευκο αρνί" της Α1 από άποψη συμπεριφορών και παρουσίας και τα ρίχνεις όλα πάνω του βλέπεις ΘΕΟΣΤΡΑΒΑ.

Όταν το τεράστιο μέγεθος ΑΕΚ το χεις φτάσει σε τέτοιο σημείο τότε δεν το κάνεις από "απλή παρατήρηση", αλλά από συμφέρον να κρύψεις τη δική σου κατάντια ( αυτό πάει στη διοίκηση). Πριν από τον Κολοσσό το ίδιο έκαναν και το Περιστέρι την προηγούμενη αγωνιστική, και το Μαρούσι την αμέσως προηγούμενη. Κανείς δεν καταλαβαίνει οτί 3 χρόνια η "διοίκηση" Καραμανλή αντί να φτιάχνει φίλους και συμμάχους μιας και οικονομικά ζούσε με τα ψέμματα όπως και οι περισσότεροι, έφτιαχνε μόνο κλίμα αντιπάθειας. Αν και για αυτό φταίει ο Κολοσσός, τότε πάσο....

comrade
Μισο λεπτο ρε παιδια τωρα, γιατι μιλατε λες και ο κολοσσος δεν ειχε κινητρο να κερδισει...

Ξεχνατε οτι αμα κερδιζε εβγαινε 5ος και θα μπορουσε να διεκδικησει μια θεση που θα οδηγουσε σε ευρωπη. Ενω τωρα που εχασε, πεφτει πανω σε οσφπ κι αντιο ζωη.

Πολυ ευκολα κατηγορειτε τους αλλους οτι εχασαν επιτηδες, ενω μπορει να μην ισχυει κι ολας.
Giorgos#4
QUOTE(Hoff @ Apr 20 2011, 23:38 ) *
Όντας πιο ήρεμος τώρα, μπορώ να σχολιάσω και την εμφάνιση του """Κολοσσού""" (σε πολλά εισαγωγικά όπως είπε και ο Τρόντζος).

Έχουμε και λέμε: Η λογική λέει ότι μέχρι να καταφέρει η ΑΕΚ να ορθοποδήσει και να δημιουργήσει αξιόμαχο σύνολο θα περάσει αρκετός καιρός. Επομένως το πιο πιθανό είναι ο Κολοσσός να έχει εξαφανιστεί από τον μπασκετικό χάρτη (όπως του αξίζει δλδ) μέχρι τότε. Εύχομαι κι ελπίζω, να μας βρεί μπροστά του, από την άποψη ότι σε μία αντίστοιχη τελευταία αγωνιστική, η αδιάφορη ΑΕΚ να χάνει μες στην έδρας της από τον αντίστοιχο Ηλυσιακό, επιδεικτικά μάλιστα...

Ντροπή και αίσχος σε μία κατά τ'άλλα συμπαθή ομάδα. Όντας επαρχιώτης, κάθε ομάδα από την επαρχία μου είναι συμπαθής. Όχι ο Κολοσσός όμως. Όχι πλέον...

ΥΓ Η ευθύνη του υποβιβασμού ανήκει σε αυτούς που κατάντησαν την ΑΕΚ έτσι, ωστόσο δε θα πρέπει να ξεχνάμε και την ξεφτίλα ορισμένων. Ρόδα είναι και γυρίζει... Μασκαράδες...

καλα ενταξει εκτιθεσαι αν θες το συζηταμε το ποιος αξιζει και δεν αξιζει
5 χρονια στην α1 μονο καλα λενε για τον κολοσσο απο κτες βρηκατε ευκαιρια οσοι δεν εχετε ασχοληθει ποτε με το μπασκετ και δεν ξερετε τι λετε

QUOTE(Leon_cp3 @ Apr 21 2011, 01:21 ) *
Α οπότε τώρα δε μας φταίει ότι έχασαν τον αγώνα,απλά μας φταίει ο τρόπος που τον έχασαν;
Θα φτάσουμε τελικά στον Βάρναλη απόψε, φταίει το κακό το ριζικό μας ή ο θεός που μας μισεί;
Ρε παιδιά είναι λογικό και εκφράσαμε όλοι τη στενοχώρια μας γι'αυτό που έγινε,αλλά το να ψάχνουμε να ακουμπήσουμε σε πλάτες άλλων το βάρος είναι η εύκολη λύση και η τεμπελίστικη. Γιατί εγώ δηλαδή να πιστέψω ότι ο Πανιώνιος από την άλλη τα έδωσε όλα; Γιατί να πιστέψω ότι η ΑΕΚ σε παρόμοια περίπτωση θα τα έδινε όλα; Από την Α1 μέχρι την ΕΣΚΑ τις τελευταίες αγωνιστικές κάθε χρονιάς νιώθω λες και λέμε τα ίδια και τα ίδια απλά αλλάζουν τα ονόματα των ομάδων. Στην τελική έτσι είναι η κατάσταση,θλιβερή ναι,μεμπτή,αλλά έτσι. Το θέμα είναι να τα χώσετε εκεί που πρέπει,και αν τα βρείτε όλα τα υπόλοιπα γυρίστε και στον Κολοσσό και πείτε "φτου σας κι εσάς". Είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης.

QUOTE(nikefalin @ Apr 21 2011, 09:17 ) *
Οταν φτάνεις στο σημείο να μην σε υπολογίζει ούτε ο Κολοσσός, το "κατάλευκο αρνί" της Α1 από άποψη συμπεριφορών και παρουσίας και τα ρίχνεις όλα πάνω του βλέπεις ΘΕΟΣΤΡΑΒΑ.
Όταν το τεράστιο μέγεθος ΑΕΚ το χεις φτάσει σε τέτοιο σημείο τότε δεν το κάνεις από "απλή παρατήρηση", αλλά από συμφέρον να κρύψεις τη δική σου κατάντια ( αυτό πάει στη διοίκηση). Πριν από τον Κολοσσό το ίδιο έκαναν και το Περιστέρι την προηγούμενη αγωνιστική, και το Μαρούσι την αμέσως προηγούμενη. Κανείς δεν καταλαβαίνει οτί 3 χρόνια η "διοίκηση" Καραμανλή αντί να φτιάχνει φίλους και συμμάχους μιας και οικονομικά ζούσε με τα ψέμματα όπως και οι περισσότεροι, έφτιαχνε μόνο κλίμα αντιπάθειας. Αν και για αυτό φταίει ο Κολοσσός, τότε πάσο....

με τις αλλες 2 αποψεις συμφωνω ,θα μπω να πω την αποψη μου αλλη φορα που θα εχω περισσοτερο χρονο διαθεσιμο

Καλο Πασχα
Hoff
QUOTE(Giorgos#4 @ Apr 21 2011, 18:07 ) *
καλα ενταξει εκτιθεσαι αν θες το συζηταμε το ποιος αξιζει και δεν αξιζει
5 χρονια στην α1 μονο καλα λενε για τον κολοσσο απο κτες βρηκατε ευκαιρια οσοι δεν εχετε ασχοληθει ποτε με το μπασκετ και δεν ξερετε τι λετε

Μα'στα...

Θα τα γράψω περιεκτικά γιατί έχουμε και ένα τραίνο να προλάβουμε:

1. Δεν εκτέθηκα με αυτά που έγραψα, η ομάδα σου εκτέθηκε με το στήσιμό της. Προφανώς και δεν αξίζει πλέον. Εγώ έτσι θα το βλέπω από τούδε και στο εξής.

2. Δεν έχουμε ασχοληθεί με το μπάσκετ λέει... εσύ τώρα το συμπέρανες αυτό από________? Θα το εκτιμούσα δεόντως αν συμπλήρωνες το κενό. Άλλη δουλειά δεν είχα, να πρέπει να αποδείξω πόσο μπάσκετ βλέπω και ξέρω. Ήμαρτον...

3. Φυσικά και είχε συμπάθειες ο Κολοσσός. Το έγραψα, άλλωστε, ότι το συμπαθούσα κι εγώ. Αλλά ό,τι και να δείχνει ο πρότερος βίος, μια κακιά στιγμή χρειάζεται για να τα σβήσει όλα.

KoLLoSaRaS13
Δεν ειναι τυχαιο οτι ο Κολοσσος εχει τον σεβασμο απο ολους.... γιατι ακουω διαφορα τον τελευταιο καιρο απο τους ΑΕΚτζηδες. Ας προσεχε η ΑΕΚ.... ας καθαριζε την παραμονη πιο νωρις. Ο Κολοσσος ειναι ομαδα υποδειγμα για πολλες ομαδες στην Ελλαδα, δεν ειναι τσιφλικι κανενος. Ελπιζω και η ΑΕΚ καποια στιγμη απο εδω και εμπρος να γινει σαν τον Κολοσσο. Μια ομαδα να χαιρεσαι να την βλεπεις, με ελληνοπουλα, με κοσμο στο γηπεδο, με τον καλυτερο ελληνα προπονητη. Τωρα για το ματς με τον Ηλιασιακο.... δυστυχως ολα μας πηγαν στραβα... αστοχια, τραυματισμοι σοβαροι 2 παιχτων κλειδια, κακη διαιτησια στο τεταρτο 10λεπτο.
benchwarmer
Δεν μπορω να ξερω τα περι στησιματος κλπ, οποτε δεν θα τα σχολιασω.
Το σιγουρο παντως ειναι οτι ο Κολοσσος ειχε την ευκαιρια να βγει 6ος και να εχει ελπιδες για παραπερα και την εχασε. Οποτε για μια ακομη χρονια θα τελειωσει η χρονια του στους 8. Και πιστευω πως ηταν καιρος να κανει φετος το κατι παραπανω, αλλα μαλλον πληρωσε τις τραγικες επιλογες σε αμερικανους (πλην του Τζορνταν) που εκανε στην αρχη της χρονιας.
rchos
για μενα ο κολοσσος ηταν απο την αρχη αρκετα χειροτερος απο περσυ σαν ροστερ.
νομιζω οτι πιστη για καλυτερη χρονια πιο πολυ εχει να κανει με την πτωση του επιπεδου και των υπολοιπων.
οι αμερικανοι φετος ηταν οντως χειροτεροι και τα λεφτα που δωθηκαν λιγοτερα.
μονο ο πατ ηταν ενα εξτρα χαρτι αφου και ο παππας φετος ηταν πεσμενος.
γενικα εγω απογοητευτικα ως ενα βαθμο.

οσο για το τελευταιο ματς πιστευω κι εγω οτι η αεκ πρεπει να κοιταξει αλλου τις αιτιες της πτωσης και οχι στον κολοσσο.
αν και νομιζω οτι δεν μιλησαν τοσο για την ομαδα του κολοσσου καποιοι αλλα για παιχτες του κολοσσου.
εχει διαφορα αυτο νομιζω.
ashton
QUOTE(benchwarmer @ Apr 27 2011, 17:12 ) *
Δεν μπορω να ξερω τα περι στησιματος κλπ, οποτε δεν θα τα σχολιασω.
Το σιγουρο παντως ειναι οτι ο Κολοσσος ειχε την ευκαιρια να βγει 6ος και να εχει ελπιδες για παραπερα και την εχασε. Οποτε για μια ακομη χρονια θα τελειωσει η χρονια του στους 8. Και πιστευω πως ηταν καιρος να κανει φετος το κατι παραπανω, αλλα μαλλον πληρωσε τις τραγικες επιλογες σε αμερικανους (πλην του Τζορνταν) που εκανε στην αρχη της χρονιας.

Επειδή δε ζούμε σε άλλη χώρα...
ο Κολοσσός είναι απλήρωτος κάτι μήνες..
πιστεύει κανείς σοβαρά πως θέλανε επιμήκυνση της σεζόν και συνεπώς και των εξόδων από ένα ακόμα μηνιάτικο στους παίκτες ;
Όσα για τα περί 5ης ή 6ης θέσης..
Αν ο Κολοσσός ενδιαφερόταν για το βήμα παραπάνω, θα είχε παίξει τρία χρόνια τώρα στην Ευρώπη δικαίωμα που κέρδισε στα παρκέ αυτή την τριετία και απεμπόλησε μόνος του για οικονομικούς προφανώς λόγους ..

Τα τελευταία 4 λεπτά του Βενετόκλειου υπάρχουν στο youtube, είναι από τις πιο καλογυρισμένες νεοελληνικές κωμωδίες .
KoLLoSaRaS13
QUOTE (ashton @ Apr 30 2011, 18:40 ) *
Επειδή δε ζούμε σε άλλη χώρα...
ο Κολοσσός είναι απλήρωτος κάτι μήνες..
πιστεύει κανείς σοβαρά πως θέλανε επιμήκυνση της σεζόν και συνεπώς και των εξόδων από ένα ακόμα μηνιάτικο στους παίκτες ;
Όσα για τα περί 5ης ή 6ης θέσης..
Αν ο Κολοσσός ενδιαφερόταν για το βήμα παραπάνω, θα είχε παίξει τρία χρόνια τώρα στην Ευρώπη δικαίωμα που κέρδισε στα παρκέ αυτή την τριετία και απεμπόλησε μόνος του για οικονομικούς προφανώς λόγους ..

Τα τελευταία 4 λεπτά του Βενετόκλειου υπάρχουν στο youtube, είναι από τις πιο καλογυρισμένες νεοελληνικές κωμωδίες .

Απ'οσο ξερω εγω οι παιχτες του Κολοσσου πληρωνται στην ωρα τους... εξαλλου, μικροπλοβληματα υπαρχουν σε ολες τις ομαδες. Και για τον λογο που δεν βγηκε ευρωπη ειναι λογο γηπεδου.... Ειχαν αρχησει να φτιαχνουν ενα κλειστο εξω απο την πολη της ροδου αλλα για καποιον λογο δεν συνεχιστηκαν τα εργα.
Giorgos#4
Η αληθεια ειναι πως φετος ο κολοσσος ειχε καποια οικονομικα προβληματα αλλα πριν κατηγορησετε κοιταξτε πρωτα την δικη σας καμπουρα που κανονικα σε ενα αλλο κρατος οχι μονο δεν θα ειχατε σωθει στα χαρτια αλλα θα ειχατε πεσει και κατηγορια λογω χρεων ! και πριν πειτε για το αντικανονικο του Ηλυσιακου η κατασταση αυτη ειναι γνωστη εδω και χρονια και ολοι την ανεχονταν μεχρι που επεσε η ΑΕΚ !πιστευει κανεις οτι αν στην θεση της ΑΕΚ ηταν η ομαδα μου θα συνεβαινε το ιδιο?Αλλα εχουμε μαθει ολοι στα 2 μετρα και 2 σταθμα οταν ολοι φωναζαμε (βαζω και μενα) για το πρωταθλημα που εχασε η ΑΕΚ στα χαρτια ηταν σκανδαλο ενω τωρα που ειναι προς οφελος σας ολα οκ?

Ο Κολοσσος εχει κερδισει τον σεβασμο μεσα στα γηπεδα και οποιος θυμαται να μας πει αν ριξαν η δεν ριξαν τον κολοσσο την πρωτη χρονια
ashton
Αν ο Ηλυσιακός είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και είχε πάρει το προβάδισμα ο Παο στην ρέγκιουλαρ (αφού δεν θα πήγαινε το ματς στην παράταση) κι έκανε την καταγγελία που έκανε και η Α.Ε.Κ. πόσο διαφορετικά θα βλέπανε το θέμα οι ΑΡΔ και ποιος πιστεύει πως δε θα δικαιωνόταν η καταγγελία οεο ;

(το ότι η ομάδα μου είναι τραγική αγωνιστικά & διοικητικά δε σημαίνει πως πρέπει να κάνω τα στραβά μάτια στις κωμωδίες που έστησαν τις τελευταίες αγωνιστικές οι υπόλοιποι για να βοηθήσουν την Maccabi/Lakers των Ιλισίων ..
Alexmei
o Σφαιρόπουλος υπέγραψε στην ΤΣΣΚΑ όπως ακούστηκε στη Ρόδο .
baskethood
Kolossos Rhodes sign rookie Scotty Hopson

http://www.sportando.net/eng/europe/greece...tty_hopson.html

Τι ξερουμε γι αυτον???

edit:Λαθος τοπικ biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.